girlicious

2008-05-31 @ 14:52:05

Nyss kikat på sista avsnittet av girlicious, skit bra! Ni som inte ser de, titta på de. Ladda hem eller trean klockan 9 på onsdagar. Värt att se om man är såpfantast som jag. Kan bara säga att man ändrade uppfattning om många under gången men rätt vann till slut. Se själva :)

Nu ska jag ut och sola lite till. Det är så varmt att man knappt står ut!



rix fm

2008-05-31 @ 12:39:21
Godmorgon! Eller god förmiddag kanske man ska säga.
Igår blev en mycket trevlig kväll. Slog dock inte förra året. Men rix fm är alltid kul så man ska ju inte klaga! Träffade massor och hade de kul. På kvällen följde Petter med hem och sov här.

Idag har jag redan hunnit med att vara i Johannelund för att sjunga. Väldigt roligt faktiskt! Rätt mycket folk med. Nu sitter jag här hemma och solar lite. Det är så varmt så jag svettas ihjäl. Så man får ta lite pauser ibland.
Ikväll vet jag inte riktigt än vad som händer och fötter men vi får allt se. I morgon ska jag i alla fall med Alex, Moa och Erica till Alex land för en heldag i solen. Så fint! Fina tjejor. Nu ska jag sola, tjingeling!


Käkade lite gott vid gräset innan ;)


en perfekt kväll

2008-05-30 @ 13:53:22
I går. Jag blir så glad bara jag tänker på igår. Hela klassen samlad hos Andréa. Det var nog en av de allra bästa dagarna tillsammans och vi har haft riktigt bra dagar tillsammans så i går var stort. Åh, man älskar varenda kotte! Det var to.m folk som tårades av hur kul vi hade. Jag vet att jag tjatar lite mycket om klassen kanske. Men kära nån vad den är oslagbar! Vi har bästa klassen och vi kommer aldrig någonsin få en lika bra klass igen. I går var perfekt, helt jäkla perfekt. Vi badade pool, jacuzzi, åt grillat, spelade tennis, spelade fotboll, hoppade studsmatta, lekte med hunden och sen mot slutet av kvällen gick vi ner längst ner på Andréas tomt (den är nämligen sjukt stor, hon bor på ett slott ungefär ;d) och lade ut massor filtar som hela klassen fick plats på och åt chips och några rökte vattenpipa och sen pratade vi massor och körde "jag har aldrig". Sen var det dags att gå, vilket alla deppade ihop lite för måste jag nog påstå. Men en värd kväll utan dess like! KLASS 9B, FÖRALLTID!


Katrin, jag, Johan, Amanda, Michelle och Carro. Några blev iputtade med kläder ;)

Johan och Alex i full gång med mat.
 
Sötnosar! Amanda, Johan, Michelle och Carro.

Jonathan och Julia. Jonathan var lite kär i Deas hund måste jag säga. Haha. Söta!

Bästa vädret hade vi och Jonathan och Jacob var på g på tennisplanen!

Här ligger hela klassen på massa filtar och har mys. Sång med gitarr och massa prat. Victor, jag och Jontis.

Kommer mer bilder sen :)


studiedag

2008-05-30 @ 11:58:24
Då har man nyss stigit upp ur sängen. Känns så skönt att fått sovit ut! Studiedag idag, kunde inte passat bättre. Vädret ute är ju helt otroligt, solen är redan igång och hettar. Just nu sitter jag på balkongen och solar, äter sorbet glass och tittar på girlicuios. Perfekt! Så idag ska jag sitta/ligga här ute resten av dagen.

Ikväll blir det rix fm, ska bli jätte kul. Hoppas på att det blir lika kul som förra året. Och i morgon ska vi ut och sjunga. Men nu ska jag fortsätta på min bränna, vi hörs!


till slottet

2008-05-29 @ 16:37:14
Fan vilken dag! Hur härlig som helst :) Lektionerna är jätte slappa. På svenskan höll vår lärare ett tal till oss, det var så fint att jag började gråta. Ja, vad alla är känsliga nu inför skolavslutningen. Efter skolan så sjöng vi lite, ska nämligen sjunga i Johannelund igen på lördag, det ska bli kul.

Nu i alla fall har jag precis kommit hem från stan och sitter och väntar på Carro. Jag skulle egentligen bara köpt mat, men så "råkade" jag gå förbi gina och hittade en så snygg bikiniöverdel att jag bara inte kunde låta den ligga kvar där! Så den är med hem. Sen köpte jag mat till mig och Carro som vi ska i kväll. Ikväll, nämligen när som ska vi åka till Andréa för att grilla, bada, köra tennis och ha allmänt kul med klassen. Så nu ska jag klä på mig! Pusss

Här är lite bilder från i går när jag, lillasyster och mammas kompis barn var rastlösa :)






my friend virre

2008-05-28 @ 23:00:16

Var nyss inne på Victors bdb och klickade fram en bild på honom. Vilken överraskning! Han har nog aldrig lagt in en bild på sig själv. Så det måste ju betyda att han tkr om bilden så jag fick den från honom för att jag ville lägga in den här. För den var så snygg. Min vän är snygg! Han klagar alltid nämligen på att jag inte lägger in så bra bilder på honom eftersom att jag aldrig tar noga bilder, vilket är rätt.. Så här får ni en snygging-bild på Victor!


Erkänn att han är stilig?

till andréas slott

2008-05-28 @ 22:55:18
Jaha, då har dagen passerat! Blev solning med lillasyster. Efter det kom mammas kompisar över efter som att en av dem fyllde år, så det blev lite festmåltid här hemma. No problems för mig liksom. Hade en trevlig kväll, bilder lägger jag in i morgon eftersom att Julia inte hittar kameran. Ska mosa henne.

Imorgon så blir det skola som vanligt, slapp skola. Och sedan bär det av till Andréas slott på kvällen! Hela klassen samlade för att bada jaccusi, pool och spela tennis och äta grillat. Låter det inte nästintill perfekt? Jo visst! Ska bli hur sjukt trevligt som helst och sedan är vi lediga på fredag. SÅ skönt!


Här ifrån förra året vid Andréas pool. Den här bilden är en tradition. Varje år så. Fan vad jag älskar er!

skoshopping

2008-05-28 @ 16:32:56
Det känns så skönt nu att man bara kan pusta ut! Ingenting kvar i skolan och alla lektioner börjar bli sjukt slappa. Jag längtar så mycket tills avslutningen att jag redan börjat planera precis hur jag ska se ut, vilket smink och precis hur håret ska vara. Jag hoppas att jag inte är ensam om det? (a) Fastän det kommer bli riktigt tråkigt att sluta i världens bästa klass. Vet ni vad? Härom veckan sjöng vi skolavslutningssången graduation song tsm i musiken och mer en häften av klassen grät. Ja usch vad sorgligt! Och nu i veckan håller vi tal och alla håller nästan om klassen, vilken super-klass vi är. Kära klass 9b.

Iaf, igår fick mamma helt plöstligt för sig att åka och köpa skor med oss och vi tackade inte nej vill jag lova, så vi kom hem inhandlades med dessa;

två gladiatorskor (ena till mig och andra till Julia) sen några vanliga ballerina skor med snörning runt ankeln, ett par vanliga svarta och sen mina avslutningsskor. Jag älskar dem! Leopard innuti kanske inte var så snyggt men när man har på sig dem, jaa ni, jag älskar dem då!

backkkk

2008-05-28 @ 15:40:47
Känner mig lite små-taskig nu eftersom jag inte uppdaterat på ett tag. I helgen var jag som sagt borta så det gick inte att uppfatera då och igår pluggade jag och Carro hela dagen till vårat tal och redovisning och sedan åkte jag hem till min Petter. Så jag hann inte!

Men jag har som sagt haft en helt sjuk helg. Sjukt härlig helg med alla dess känslor. I går var också en rätt bra dag. Carro och jag var så sugna på glass att vi gick och köpte två stora till var och en. Sen träffar vi på Nattan som var på väg hem ifrån skolan mitt i allt och vi får en liten utskällning av våra tjocheter ;) Så såg vi att hon också gick sminklös. Haha, ALLA går sminklösa nu för tiden, nu innan skolavslutningen för att vara extra fina då. Det är smart.

Idag har de var en riktigt slapp skoldag. Sista avklarat idag, redovisningen. Helt sjukt vad bra beröm vi fick! :) Vi kanske tom kunde höja oss i två SO ämen, två mvg till! :) Men nu ska jag sola lite, uppdaterar senare, I SWEAR :)

None
Här får ni en två år gammal bild på mig!

äntligen

2008-05-26 @ 20:05:41
Hej mina söta!
Äntligen  funkar min blogg igen. Och äntligen är jag hemma! Eller äntligen och äntligen. Lite sorgligt faktiskt. Jag har haft en svinrolig helg. Svinrolig. Hänt så jäkla mycket. Jag har alla dess känslor nu, mest glada och besvikna. Men fifan, det här har slagit mycket!

Ska äta, skriver mer sen, puss!

that's all you have to spare

2008-05-21 @ 22:20:03

Sådär ja! Då ska man börja kika på Girlicious, även fast jag borde plugga. Men nej, jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte. Vi får se sen hur kul det blir när jag kommer hem med ett stort ig. Ja, ungefär så kommer det bli. Jag måste kämpa för att få g förstår ni. Ack Hanna!

Iaf, nu sitter jag här och är jätte peppad för annat! Det är härligt att man kan peppa med ngn annan. Taggad som in i tusan :) Imorgon blir det väl att plugga, som vanligt kanske jag ska säga? Mina vardagar är ju bara för roliga!

image468
Sen måste jag ju bara nämna att den tjejen, min bulle har kommit med i en dansgrupp. En grym en! Inte för att jag vet så mycket om dans men jag har ju sett några av dem i gruppen dansa och dem är sjukt bra och det vet jag, likaså Julia! Och det här är grymt. Bullen är grym!

image469
När jag ändå klistrade in bilden ovanför så passar jag på att lägga in den här med. Jag såg den och massa fina minnen dök upp. Första dagen i 9;an. Vad skulle jag göra utan er? Ni betyder så mycket för mig!


snart är det dags igen

2008-05-21 @ 20:16:07
image467
Jadu Pattan! Se inte så förvånad ut ;) Snart är det dags igen. Samma ställe, samma disk, samma hårda schema. Men du och jag vettu, nu ska vi försöka göra något positivt av det istället.
Ni förstår, det här är vårt sommarjobb. Här är en bild ifrån förra året. Natti i disken. Det var liksom vårt ställe. Där fick vi vara lite ifred. Vårat revir. Men tro inte för det att det är skönt att vara där. Vi jobbar nästan 12 timmar varje dag, från 12 till 12. Fullt med folk hela tiden eftersom att det är högsäsong på Öland när vi jobbar. Vi plågas av den 40 grader varma luften (om inte mer) och tvingas springa som ett par idioter för att hinna med allt. En kvarts lunch får vi också på det. Vi har båda enats om att det är det jobbigaste vi gjort. Men trots allt, vi känar riktigt bra med pengar. Mer än man kan tänka sig göra på två veckor. Så nu, nu tycker jag vi ska rycka upp oss och försöka göra de bästa av den här sommaren, right Nattan?

Visst hatar vi sommarjobb men älskar dem samtidigt?

when time goes by

2008-05-21 @ 20:09:11
image466
Jag saknar dig något fruktansvärt..

carro och hanna dag

2008-05-21 @ 20:07:58
Tjena mors!
Min dag har gått ut på att plugga. Jag har som sagt sjukt mycket i skolan nu så man måste kämpa inför det sista. Dock har jag varken lust eller ork, i alla fall inte till mitt matteprov i morgon. Jag är nämligen riktigt dålig i matte och jag har inte lagt ner någon värst tid på att göra något åt de. Men jag får väl göra mitt bästa och se hur långt det räcker.

Efter skolan åkte jag och Carro och solade. Sedan bar det av till bibblan för att plugga och nu sitter jag här. Ska snart ta mig något gottit att äta. Varenda själ behöver mat, dvs jag likaså. Sen ska jag kika Girlicious, superbien! Och sedan ta mina böcker och börja plugga, igen. Puss!

image465

it's almost that feeling that we met before

2008-05-20 @ 19:02:12
image464
we know that this moment,
every part of it,
we´ll live on forever


En viss Hanna är rätt glad för att snart ska hon kika på nya avsnitten av GG och OTH, sen har hon laddat hem nya säsongen av pussycat dolls så hon kan roa sig med den med när hon inte har något att göra. Jippi!

visst kan det vara fint

2008-05-20 @ 18:11:15
Fan för vänskap. Eller, egentligen inte. Men ibland vill man bara ge upp hela skiten. Det är som kärlek, lika komplicerat och oförståligt. Jag har en vän, en viss vän som jag alltid trodde jag skulle ha vid min sida. Men jag vet inte längre. Tiden går och man ändras som person. Man skaffar sig nya vänner och kanske pojkvänner. Den sistnämda biten ändrar en så sjukt mycket. Att en kille kan påverka än så otroligt mycket. Det är just därför vår vänskap hanmat på hal is. Jag förstår om ni älskar varann så himla mycket men att skrika ut det över hela världen och se alla dess bilder och att varenda inlägg handlar om denna personen är för mycket. Jag tröttnar. Jag tröttnar på att se det. Nu kanske det är för att jag inte är sån. Jag var, men för mig räcker det med att jag själv vet om det. Visst så är det lite roligt med att visa sin kärlek. Men detta, de är way över gränsen. Jag vill se den gamla tjejen! Men jag vet inte om jag någonsin kommer att få göra det igen. Killen har verkligen förändrat henne och hennes liv. Det är inte den personen jag lärde känna en gång i tiden.. Jag vill verkligen inte ha det såhär. Jag vill vara din vän föralltid, som vi sa.




image463
Ta mig inte fel, visst kan kärlek vara fint, jag har ju min Petter.
Men vissa kan verkligen gå fööööör långt..

dagen

2008-05-20 @ 17:51:18
In my asghveighnju vad jag är trött! Vet i fan vad de är men något fel är det. Troligen sömnbrist, det brukar ju bero på de. Jag gör inget annat än att gäspa. Så det kan va. Ackack. Annars har dagen flutit på bra. Skola till lunch och sedan blev det terränglöpning. Helt okej, mycket bättre en lektioner ialla fall. Kom hem sen vid halv 2, tidigt och bra. Åkte till Carro och vi pluggade lite matte, inte så mycket, men en del. Tittade på film med, blood diamond, sjukt bra är den! Sen åkte jag hem och nu sitter jag här med matteboken och förstår ingenting. Kul att vi har prov på torsdag då! :)

image462
I took it från A, men dem var ju så snögga!

youtube nörden hanna

2008-05-19 @ 19:37:10

Som vanligt är youtube nörden Hanna i full fart! Vissa blir man ju bara helt totalt kär i. Förresten så har jag också spelat in en liten snutt med sång som jag kanske lägger ut sen. Vi får se vart världen för mig. Nu ska jag äta gott och sen ska jag knapra på mina avokados till filmerna. Men nu ska jag dra mig tillbaka till min kojja eftersom att hela min arm krampar och jag kan inte skriva så det är bäst att jag pyser. Fy druttan för min arm, den gör bara mer ont ju längre tiden går. När ska det sluta?

Puss!


min lycka

2008-05-19 @ 17:15:39
Ingen är nog så lycklig och så förväntalsfull som jag är nu. Det här är verkligen det roligaste i mitt liv. Även fast mina knappt 16 år vet jag vad lycka innebär. Vad längtan och rädlsa handlar om. Det är allt i ett, det är det som gör det fulländat. Och efter det här har jag hela livet framför mig. Det finns så mycket, och jag är så glad. Mina ord skulle aldrig kunna beskriva det här. Det räcker inte till. Det har givit mig allt vad de innebär + mycket mer. Självkänsla och styrka. Det är inte små ord jag pratar om. Oh, inte ens i mina vildaste fantasier..

Eftersom jag inte har något bättre för mig än att sjunga (inte för att jag klagar direkt, men det kan bli jobbigt i längden) och att sitta och onda sönder i min vänstra arm som jag fått stelkrampsspruta i idag så har jag laddat hem två filmer. Juno och the heartbreak kid. Någon som har sett dem och vad tycker ni om dem isf?

image461
Just nu är det bara jag och lyckan!

händelserik dag

2008-05-19 @ 15:40:02
Vilken händelserik dag de vart! Jag menar, min dag har endast pågått i ca 6 timmar och det har hänt mycket saker. Det började med hemkunskapen. Där blev vi indelade i grupper, två och två eller i en. Jag och Oliver hamnade i samma grupp. Sedan lottade vår lärare ut olika världsdelar till oss och vi skulle laga den maten dem i de länderna åt. Det blev faktiskt lite komiskt. Jonathan fick afrika och var tvungen att äta på golvet utan bestik och han var också tvungen att hämta vatten från en annan kran än i hemkunskapen. Just för att se vilken mat och under vilka omständigheter alla världsdelar lever under. Det var kul!

Sen blev det stelkrampsspruta för min del. Jag var rädd. Då menar jag skiträdd. Jag och Amanda höll på att kissa på oss. Det var hemskt. Jag tror jag tog hål i Carros hand med mina naglar. Men hey! Jag lever, fast det gör väldigt ont nu.

Sen var det bara SO kvar och där var det redovisningar och jag skulle inte redovisa så jag gjorde ingennting, skönt! Efter det skulle vi med klassen till ungdomsmottagningen, det var faktiskt rätt kul! Sari är rätt rolig. Så vi var där i 1,5 timma och sen slutade vi! Sen skulle vi gå hem och då såg vi en stor folkmassa på stan och sen hörde vi en kvinna ligga och skrika. Hon hade snattat kläder från HM och polisen hade tagit henne och hon låg och kämpade emot och skrek och grät som tusan. Hon var nog missbrukare. Inga skor hade hon heller. Hon var läskig.

Än så länge en rätt händelserik dag! Alldelss nyss insåg jag att jag glömt matte böckerna hemma så jag har ångest nu. Vi som har prov på torsdag och jag är ig. Nu ska jag sjunga, wihu!

image460

det är faktiskt söndag

2008-05-18 @ 20:24:06
Nu börjar min familj rulla in, sakta men säkert. Nyss kom lillebror och sen kom pappa från Danmark. Så snart bär det av hem till honom. Då ska jag fortsätta min hårdträning i sång, jag ska fan i mig få till det :) Nu sitter jag och tittar på gamla bilder och jag inser att jag måste färga min utväxt igen (det tror jag verkligen att ni ville veta ;) Iaf, sådana bilder ger mig beslutsångest. Här hade man ju to.m lugg. Ackack, det kommer inte igen. Då gjorde jag ett misstag, klippte av mig mitt långa hår och klippte upp det så otroligt mycket. Men nu, nu börjar det arta sig igen. Börja bli som förr, me det är fortfarande en bit kvar. Men det växer. Tur att mitt hår växer snabbt.

Ett inlägg om mitt hår. Fan vad kul, right? ;d Det är faktiskt söndag..

image456  
Såhär blondt är perfekt. Tkr jag. Så nu ska jag färga det tillbaka!
 

namnsdagar

2008-05-18 @ 18:40:49
För några få dagar sedan hade jag min namnsdag. Jag visste ens inte om det. Och jag är inte förvånad. Jag vet aldrig när jag har min namnsdag, men jag påminns alltid av en speciell person som alltid skickar gratulationskort och ringer och grattar en. Farmor. Men nu när det slog mig att jag hade namnsdag fick jag inget sådant. Även fast dem dagarna inte är så oerhört viktiga så vet man att någon verkligen tänker på en. Det gjorde farmor. Jag hoppas att hon gör det fortfarande. Jag vet hon gör det. Men jag saknar att inte få något kort. Även fast jag vet att hon inte lever längre så vet jag att hon tänker på mig. Det var sådan min farmor var, hon tänkte alltid på en. Alla mina namnsdagar kommer att vara hennes dagar.

image455
Jag saknar dig så oerhört mycket..

very soon

2008-05-18 @ 16:32:44

Söndagar alltså, det är inte till mycket. Helst vill man ligga kvar och sova hela dagarna. I alla fall, Petter åkte väl hem för någon timme sen. Annars gör jag inte mycket, tittat lite på tv och bara njutit av ensamheten hemma. Dem kommer ju inte hem förrns vid 9 ikväll så det är jätte skönt. I morgon börjar en ny skolvecka och det ska dock inte bli lika skönt. Just nu har vi fullt upp i skolan, med prov, tal och redovisningar. Usch på det!

Idag blir väl en slappardag som alla andra söndagar. Eller är kanske jag ska säga? Klockan är faktiskt redan halv 5. Ska plugga lite om jag orkar, annars inget speciellt. Eller jo, jag ska sjunga gärnet! :)

image454
Blidde en gammal bild på mig och lillen!


lite bilder från igår

2008-05-18 @ 16:10:08

Från Fias födelsedag.

image450
Halva Nattan, jag och Poltan med poppis.
image451

image452
Frida och födelsedaget Fia.
image453
Snyggingar!

lördag

2008-05-17 @ 22:10:05
Och då är Hanna och Julia i full gång med att laga mat, åter igen. Det är något lite knepigt med oss och alla våra vänninor. Jag menar, varenda gång vi ska laga mat blir det kycklingfilé med pommes och bearnésås. Varenda gång. Det är sjukt. Men även så sjukt gott. Så nu är vi i full rulle igen. Mums säger jag bara!

Idag har vi lekt hemma hos mig, så skönt att vara ensam. Nattan har också vart här och vi har solat och lite så. Nu har jag bränt mig, fy sjutton vad mitt bröst svider. Sen har vi bara slappat, kollat film och så. Nu som sagt lagar vi mat och sen ska snuttan dra hem vid halv 12 och frammåt midnatt kommer väl min käre pojkvän hem hit. Efter fest. Han har fått sovplats. Snäll jag är. Snäll flickvän.

Nu ska vi äta! hej då snuttisar

image449
inlägget har inget med bilden att göra, men den var bara gullig!

fredagskvällen

2008-05-16 @ 23:43:52
Godkväll!
Kvällen blev jätte bra, härlig som nästan alla fredagskvällar blir med mina tjejor. Vid 8 gick vi till steve´s och åt. Jag, Julia, Frida och Natti. Senare kom födelsedaget Fia med Emma och Emmy. Mys! Sen trippade vi vidare vid halv 10 till chicolata, lite förändring liksom. Haha. Så där satt vi tills nu och nu har vi alla gått hem till mamma och sitter här och chillar framför en film. Sen sover Julle och Nath här.

Imorgon blir det att leka med dem, sola och springa. Sen så sover Petter här på kvällen. Myyyyyys. Nu ska jag dra mig, ni får bilder i morgon, puss!

pics

2008-05-16 @ 18:27:58
Här får ni lite bilder från vårat tränade inför dagens uppträdande.

image444
Jag och victor rätt ihoppressade.
image445
Erik och Ina i ful gång.
image446
Victor var på g.
image447
Vi två alltså :D
image448
Dea och Ina.

fredag

2008-05-16 @ 18:14:59
hej där i stugan!
har just kommit hem, eller för ett litet tag sen. har vart och sjungit på någon grej i Johannelund med några, det var väldigt trevligt. Men det gick dock skit för mig rent ut sagt, det är väl tur att dem hört en sjunga tidigare. Det var i alla fall roligt!

Nu sitter jag här hemma helt ensam. Bara vart hemma i en halvtimma ensam men ändå känns det så mycket skönare än att veta att allt folk snart kommer hem.  Men nu är dem borta hela helgen och jag älskart! :) haha. Får bra tid för mig själv.

Nör som helst kommer Julia och Natti hit. Ikväll ska vi ut och fira Fia som fyller år idag! Grattis älskling! Ska bli väldigt trevligt. Hoppas eran fredag blir bara bra :)

so.arbete

2008-05-15 @ 22:53:40
Det är säkert ingen av er som ser det roliga i det här. Men här är en misslyckat gång av vårt SO-arbete gällande Geishor. Carro kunde inte resa sig så hon gled ut ur rutan släpandes på golvet och fastnade bakom och kunde inte resa sig, men fy sjutton vad roligt det var!


liten crush

2008-05-15 @ 22:29:57
Är det okej att ha en liten crusch på en pytteliten, kort 7:a som ens inte kommit in i målbrottet? Haha, jag kan inte råför det. Det är nog den lilla sötaste varelsen mina ögon lagt beslag på. Idag insåg vi att jag vet mycket mer än vad jag borde veta om honom och att jag blir alltid fullkomligt glad när han går förbi i korridorerna. Jag vill skratta på mig hur komiskt det är, men han är ju bara fööööööör söt. Såhär pytteliten och så gullig att man skulle vilja ruska om honom. Ibland får jag to.m känslan av att han är smart, smartare än vad jag är. Det känns ju lite sådär. Inte vet jag varför jag tänker så, men jag kan inte råför det! Men lite okej är det väl? Whatever hur gammal, om man är sötast i världens så är man ju..

image442 + image443  = ♥ ? Nae, va..

today

2008-05-15 @ 22:15:48
Hej sötisar!
Då har jag nyss vaknat. Därav min dåliga uppdatering. Jag har sovit i ett par timmar nu. Kände mig jätte illamående förrut men nu mår jag bra igen. Tur det eftersom att vi ska sjunga i morgon. Men nackdelen med att jag sovit nu är att jag inte hunnit träna på låtarna alls. Och jag kan dem inte. Så det blir väl att plugga på dem nu. Som man säger, bättre sent än aldrig.

Idag har jag solat med lillasyster. Sen gick jag hem och dushade. Dushade klart, men sen kom jag på att jag ville bada, så jag passade på. Det tog sin tid vill jag lova och sen somnade. Så har min roliga dag sett ut ungefär. Och i morgon blir det uppträdande efter skolan och sen är jag ensam hemma hela helgen. Gu vad skönt! :)

image441

pics

2008-05-14 @ 22:38:26
Äh, jag är ändå igång, jag slänger in lite bilder så får ni resten i morgon istället! :)

image438
Här spelar vi reporter och demostrant!
image439
Sen förvandlades hon till en geisha!
image440
och vi bytte plats. Fina strumpor va?

drömmar

2008-05-14 @ 22:34:54
Jag är nog bland den konstigaste människa i världen ibland. Mitt humör kan gå från att vara på topp till att lägga sig pladask på botten. Jag har ingen aning varför. Jag kan skratta i ena sekunden och gråta i andra. Varför? Jag skulle gärna vilja ha ett svar på varför just JAG känner så. Och vet ni vad? På senaste tiden har jag börjat drömma så konstigt så jag vet inte vad. Allt börjarde efter valborg, sen dess har jag drömt hemska drömmar varje natt. Eller drömmar jag iaf kommer ihåg, vilket jag inte brukar göra. Bl.a att Poltan blivit våldtagen, jag och Andréa haft världens fajt och mina föräldrar dog och jag var tvungen att flytta till skäggetorp. Hur konstiga som helst och dem bara rinner på. Ibland vill man verkligen få reda på svaret varför, även fast man vet att det inte går. Usch för läskiga drömmar! Vi utrotar dem :D

image437
En annan dröm jag hade nyligen dök den här bilden upp i. Jag vet inte vrf..

so-träning

2008-05-14 @ 22:12:31
Då har jag kommit tillbaka ifrån Carro. Vi har haft en rolig-plugg-dag. Ja, tänk ni. Det finns sånna! Svårt att tro, men vi lyckad då alltid på något sett. Vi håller som sagt på med ett SO:arbete och vi satsar på MVG så vi ger gärnet nu. Spelat in massor med saker idag och haft oss. Ni får se bilder och vidoeklipp i morgon. Min systeryster har lagt slag på datorn så kan inte lägga in några bilder nu. Men vi har b.la lekt demostrant och geisha!

Kom hem perfekt till grey´s och nu dricker jag te och ska snart gå och lägga mig. Det tar på krafterna att plugga hela dagen. Puss!

hos carro

2008-05-14 @ 19:33:49

Hej allihoppa!
Just nu sitter jag hos Carro. Vi har jobbat på vårat projekt innom SO:n hela dagen lång. Vart ute och filmat in och ska snart göra det igen. Vi är riktigt bra! Haha, nu är vi utklädda till riktiga geishor. Väldigt snyggt... Ikväll kanske jag hinner sola, annars blir det bara grey´s. Men nu måste jag dra mig, skriver mer sen! Pusspuss


sov gott

2008-05-13 @ 23:26:11
Nyss vart hos P, jätte mysigt! Nu ska jag nanna, ändå inte många som läser såhär sent. Så jag får lägga in dagens i morgon. Det blir alltså två stycken då. Sov gott allihoppa!

btw, är det ngn som vet om bloggen har hackat eller något under dagen?

tisdag

2008-05-13 @ 16:06:58
God eftermiddag alla!
Dagen började lite knapert. Det var en riktig plåga att gå upp ur sängen vill jag lova. Jag skulle bara velat ligga kvar hela dagen, som alla andra dagar vill säga. Tog mig i alla fall till skolan och skoldagen blev riktigt bra till slut. Bra lektioner os.v.

Nu sitter jag och tattar min lillasysters dator. Jag blir lite bitter på mig själv för att jag inte lämnat in min trasiga än, och det var ett tag sen den gick sönder. Får väl fixa det snart. Annars gör jag inte så mycket, kikar runt lite och äter mellanmål. Vid 7 åker jag till Petter och spenderar min kväll där. Mys!

Nu ska jag plugga lite, Carros och min redovisning ska bli riktigt bra!

image436
Värme, kom tillbaka!

dagens

2008-05-12 @ 23:12:35
image434  image435
Tröja; second hand
väska, second hand
Jeans; utomlands
ring; glitter

dagen

2008-05-12 @ 23:08:18
Hej alla!
Bloggen har inte gått att uppdatera på hela dagen, därav den dåliga uppdateringen. Just nu sitter jag och pratar med Petter i tellen, annars gör jag inte värst mycket. Min dag har gått ut på att plugga mestadels och att sitta utomhus och glassa lite sådär.

Var och sjöng på begravningen förrut, tidigare idag. Det gick jätte bra, men det var väldigt sorgligt. Begravningar är aldrig riktigt roligt. Sen blev det skola, hade bara en och en halv lektion och sen gjorde jag bilogi provet. Aja, jag behåller i alla fall mitt VG. Sen var jag ute och gick på kvällen med moder.

I morgon ska jag leka med Petter, min bortsprungna pojkvän! Han som tränar varje dag i veckan. Sen ska vi också träna inför fredag. Det här blir ett litet konstigt inlägg eftersom det är lite svårt att prata i tellen samtidigt, l speciellt om den andra i luren hackar på en ;) Sov gott!

image433
Suttit på balkongen hela dagen. Mys!

humörsvängningar

2008-05-11 @ 21:57:36
Nu har jag ryck igen. Vad är det egentligen med mitt humör? Jag har så mycket jag skulle vilja avslöja. Allt av alla möjliga slag. Bra saker, dåliga, tråkiga, glada, spännande, skvaller o.sv. Ja, allt inprincip! Men jag kan inte. Det går inte. Varför får jag sådana humör svängar? Det måste vara något allvarligt fel. Någon borde slita tag i mig hårt och få i mig lite vett. Jag skulle kunna behöva det. Nej nu måste jag öva. Jag måste öva, måste. Måste gå nu. Nu, öva, Hanna gå, hej då.

Varför inte förklara sig?

image432
(bild från igår) sen har jag damp för att madde och jag bor grannar men aldrig ses ;O ;(

in the middle of something

2008-05-11 @ 21:35:25
Då har jag nyss vart ute och sprungit. Känns jätte bra! Börjar få lite kläm på det nu ialla fall. Lite. Jag ska fortsätta, låta det ta sin tid, men min kondis ska komma tillbaka. Känns i alla fall jätte bra nu.

Just nu sitter jag ute på balkongen. Det är fortfarande varmt ute så man kan sitta i en tunn pyjmas, vilket jag gör. I morgon börjar jag sent för att jag ska sjunga på en begravning vid 11. Så jag börjar skolan efter lunch. Det är aldrig riktigt "kul" att sjunga på begravningar. Annars älskar jag ju det mer än något annat i världen. Men att se folk gråta så värst som man gör på begravingar gör det svårt och jobbigt att sjunga. Men dem ville att jag skulle sjunga, då är det självklart att jag gör det. Ska sjunga Gabriellas sång, den kan jag ju redan riktigt bra så jag har inte behövt träna alls mycket, känns jätte bra. Är väldigt säker i den låten, så det blir nog bra till slut.

image430  image431
De två gånger jag sjungit gabriellas sång förrut. I skolan och på Konfirmationen.


På tal om något helt annat så gick jag in till min lillsysters rum i går och såg en bok som jag täntke att jag kunde läsa lite av när jag solade. Det var en sån här "7-an bok" Lite barnslig och så. Men den visade sig vara riktigt bra! Dock lite små töntig men jag kunde inte slita mig! 250 sidor läste jag på 1,5 dag, så så bra var den. Den tycker jag ni borde läsa. Om ni är som mig vill säga. Tycker om romantiska böcker och inte läskiga deckare. Den var ruggigt bra, även fast det var en "7-an bok"! Haha. Jag tipsar den, starkt.
image429

pics

2008-05-11 @ 19:13:06
Vi har haft en super dag hos Annie! :)

  
Tyvärr orkar jag inte lägga in fler bilder, gör det senare om jag orkar.

härliga dagar!

2008-05-11 @ 18:51:07
Hej alla söta!
Har inte vart hemma på ca 2,5 dagar, därav anledningen till varför jag inte bloggat något. Det började med att jag var hemma hos farfar och solade, sedan blev det helt plötsligt brått till sturet där Julia, Annie, Madde och Frida var. Vi skulle åka till Filip för att grilla. Där var det rättmånga faktiskt och vi satt och sjöng med gitarr, hoppade studsmatta och grillade marschmellows! Helt enkelt en riktig enkel men extremt rolig kväll. Blev senare att åka över till Annie för min och Poltans del för att sova där. Hur mysigt som helst och vi har fått oss många skratt. Och hela denna dagen har gått åt att sola och försöka pressa. Jag som inte tycker det är vidare roligt att sola, har lagt av med solarium nu ett tag, blivit hur blek som helst, men jag har insett att jag inte klarar mig att vara blek. Ni ska se mina tappra försök av brun utan sol. Så denna vecka låter jag solariumet göra mina dagar igen. Jag kan inte vara blek. Det går inte.

image420

image421

härligt väder

2008-05-10 @ 13:25:47
Godmorgon!
Vaknade alldeless nyss. Får se vad som händer idag, inga planer än, men det finns alltid ngt att göra så det blir väl något bra tillslut. Funderar på att gå ut och sola, skulle vara alldeless underbart! Men läget hos pappa är inte vidare bra för solning. Vi har dock ett härligt berg utanför, men det känns lite pinsamt att ligga där själv. Jag får försöka ta med mig lillasyster kanske. Ska också plugga lite, bilogiprov på måndag. Vi har hur mycket som helst nu, absolut inget roligt.

Aja, hoppas ni får en bra dag! Nu ska jag gå ut i solen med min nya bikibi och käka frulle.

image419

dagens

2008-05-10 @ 01:00:53
image418
Jeansshorts; utomlands
Väst; second hand
t-shirt; åhlens tror jag

nattinnebandy

2008-05-10 @ 00:59:02
Hej kära läsare!
Jag ursäktar mig så mycket för min dåliga uppdatering, nämligen ingen idag. Orsaken är att jag endast vart hemma i ca en halvtimma och då hade väldigt bråttom. Kemiprovet gick okej idag, får se vart jag landar. Hade även NP i spanska, vilket jag suger på. Men det gick förvånansvärt bra! Hon berömde mig och Carro hela tiden, kändes utmärkt!
Efter skolan gick jag på stan med Carro, Bullen och Kakis. Vi letade efter bikini och åt glass! Hittade äntligen en nu, så som jag letat och nu den perfekta. Blir nog jätte bra och skitsnyggt när man är brun. Sen blev det hem en jätte snabbis och sen tillbaka till skolan vid 7 för nattinnebandy. Åkte dock ut rätt tidigt, orättvist, vi skulle vart kvar mycket längre! Men men. En trevlig kväll blev det allt. Kom hem för ca 10 min sen, orkade inte stanna till tre när vi ändå åkt ut. Killarna är fortfarande med i leken och spelar semi tror jag. jag håller alla tummar jag har för dem här hemma! Men nu ska jag sova, annars ramlar jag väl ur sängen snart. Sov så gott!

image417
LOOOOVVVEEEEEE IT!

nu börjas det igen

2008-05-08 @ 22:14:32
Och då har hurtbullen Hanna vart ute och sprungit! Fick lite ångest i går när vi sprang på gympan hur otroligt trött jag blev, så nu börjas det igen. Och jag som hatar att springa. Men på senaste tiden har det bara blivit allt roligare. Det gäller mest att gå in med rätt inställning. Det hänger på det. I alla fall för min del. Härligt var det i alla fall! Åt en nyttig måltid och nu börjar jag om på nytt igen med min "diet".

Nu ska jag plugga det sista i kemin. Jag hatar NO. Jag hatar kemi. Men livet är tufft och jag måste göra provet. Jag får bita ihop och försöka skrapa ihop ett VG. Sen på kvällen är det innebandy-turnering i skolan. Mina kära klasskamrater rent ut sagt tvingade mig att vara med. Jag hatar innebandy. (värst vad jag hatar saker nu ;p) men jag får väl ställa upp för dem. Även fast jag näst intill har vägrat. Det blir nog kul i vilket fall som helst. Som jag sa, allt hänger på inställningen.

Nu ska jag plugga sen kika OTH för jag kan gå upp så sent som halv 10 i morgon. 20 min att göra sig iordning på. Men hey, mer behöver jag inte, orkar aldrig göra mig iordning till skolan. Godnatt kära vänner!

image416
Dea, innebandyproffset själv!

back on track

2008-05-08 @ 19:59:05
Ibland vill jag bara skita i att plugga, komma helt oförberedd  till ett prov och sitta helt stilla. Inte röra pennan eller något. Gå ut först ur klassrummet och bara skita i provet. Det kommer nog aldrig hända. Men jag känner verkligen så ibland. Anstränga sig för någat man helst vill dö på. Inte min grej. Tyvärr är jag den som pluggar och den som sitter kvar längst. Som ni kanske förstår går inte mitt pluggande så bra. Jag ska ta en paus nu och titta OTH, sen ska jag ut och springa. På tal om det. Min lilla "diet". Den tog ju slut l för två veckor sedan, men jag fortsatte som sagt. Tills en vecka tillbaka. Jag var väldigt lycklig för en vecka sedan och lycka leder till lycklig mat vilket inkluderar onyttigheter. Jag har dessvärre inte ätit så jätte nyttigt. Eller, absolut inget godis, men lite snacks har det blivit och lite glass. Men absolut inte som förrut! Så jag har verkligen dragit ner på det. Men nu blir det ändring igen, ska börja om och äta nyttigt och motionera som förrut. Jag lyckades ju utmärkt, vilket ingen av mina kompisar trodde jag skulle. Så nu blir det nyttigt igen. Någon som känner som jag? Lite press inför i sommar? ;p

image415

dagens

2008-05-08 @ 17:22:28
image414
Jeansjacka; lindex
Klänning; gina
Skärp; second hand
armband; blandat

snart så

2008-05-08 @ 17:20:50
Och det härliga vädret fortätter! Är det inte underbart? Jo, visst är de det. Min dag ser tyvärr inte vidare bra ut. Ingen sol för mig alltså. Måste plugga till kemiprovet i morgon och bilogin på måndag. Tyvärr måste jag anstränga mig för att behålla mina VG;n så jag måste alltså lägga ner jobb på det. Känns onödigt att bli sänkt nu. Men gu vad jag längtar till att få slippa såhär mycket NO och bara få fukusera och arbeta med det jag är bra på och tycker om! Den dagen kommer. Men tills dess måste jag kämpa, lite till. Usch. Har i alla fall laddat hem lite filmer som jag ska titta på ikväll efter mitt pluggande. Längtar redan efter det. Men men, livet är tufft! Nu måste jag kila igen till mina böcker, dem väntar på mig. Puss och kram!

image413
idag efter skolan blev det hårdträning inför lite musiksaker. Erik och Virre!

dela med sig

2008-05-07 @ 23:11:30
Usch, jag dricker te. Nu måste ni se ut som frågetecken, right? Jag, säga usch till te? Ja, det måste vara något fel. Och då vill jag tala om för er att det är de. Jag dricker te utan socker eller honung. Det smakar blääää. Aldrig har jag druckit te så förrut. Men om man ska leva någorlunda nyttigt kan man inte dränka i sig så mycket socker som jag gör. Det är ju bara fel. Därför har jag satt stop. Japp, ett klart stop. No more sugar i mitt te. Jag vill gå under, jag behöver socker, framför allt socker i te. Stackars Hanna.

Hur mår alla egentligen? Känner alla denna härliga vårkänsla som jag gör? Jag hoppas verkligen det! Och eftersom att jag glädjs så mycket åt alla kan ni väl dela med er eran känslor? :) Jag menar, om ni inte har något annat för er kan ni väl lämna någon trevlig kommentar om just vad ni älskar med våren, vad som får er att må bra! Vill glädjas lite för andra! Om ni nu har lust vill säga. Men det är alltid skönt att dela med sig av sin glädje!

image411
Glädje :)

talangfull vän

2008-05-07 @ 21:28:37
Min kära vän Carro har talang. Klart man måste få vara lite stolt!

468788-405

468788-404
Hon är bäst!

dagens

2008-05-07 @ 20:55:19
image410
Inget specillet, men ändå ;D
Body; gina
Skärp och väska; malta
kjol; vero moda (kär i den)

sunny-carro dag

2008-05-07 @ 20:38:32
Idag har dagen flutit på helt super! Eller nästan i alla fall. Vi började med idrott klockan 8 på morgonen idag. Ingen visste vad vi skulle göra och sen helt plötsligt säger vår lärare "Ni ska springa 5.2 km". Hej och hå vad alla blev glada! (..) Klockan 8 på morgonen. Man hade ju knappt hunnit vakna eller hunnit förbereda sig mentalt. Ialla fall, det var lite utav en plåga. Men efteråt, då kändes det bara bra!

Annars flöt skoldagen på. Jag och Carro har verkligen de bästa projektet inför Asien. Ni skulle bara veta! Riktiga idéare helt enkelt. Det kommer i alla fall bli så sjukt bra. Om vi nu lyckas. Antingen blir det hiss eller diss. Vi låter tiden gå, sen får vi avgöra. Jag höjer tummen för det första. Jag är redan så pepp att jag kikar runt på internet och planerar inför vår lektion i morgon. Förväntalsfull är jag, ska bli så kul! Jag börjar nog bli sjuk.. i huvet.
Efter skolan åkte jag och Carro hem till henne. Vi skulle plugga kemi. Gick sådär, pluggade inte så mycket. Men jag lärde mig ändå rätt mycket under den lilla tiden. Men det blev istället att vi åkte ner till ICA för att köpa glassar! Sen satt vi och stekte i solen, till och med så man fick märken. Gick i bikini och barfota. Äntligen!

Nu är jag hemma, sjunger lite och pluggar kemi samtidigt. Har laddat hem nya gossip girl, wihu! Och en annan film, så nu blir det att kika det ikväll. Puss på er!

   
Osminkade ;d Men solen, puss på den!

när allt är som bäst

2008-05-06 @ 22:38:09
Vet ni vad? Ibland bara älskar jag att vara Hanna Westman. När allt går bra för mig själv och alla i min omgivning. När jag får se mina vänners leenden i det underbara vädret och bara känna den känslan som sprider sig innom mig, den får mig att må så bra. Allt är verkligen på topp just nu. Jag har världens mest underbara vänner, pojkvän, klass och familj. Det händer saker i mitt liv just nu som jag aldrig kunnat drömma om. Inte ens i mina vildaste fantasier. Nej, det är sant. Jag tror ingen vet hur jag känner. Jag skulle kunna leva i denna lyckliga bubbla i all evighet. Bara njuta av att veta, och hur skönt det känns att bara kunna vara. Släppa loss. Kunna prata, le och skratta. Jag tror det är våren, ja vårkänslorna som blommar ut. Jag tycker nog om vilken person som helst just nu. Inte för att jag brukar tycka så illa om folk, men att bara tex se de små sjuorna i korridoren i skolan får mig att le och tänka tillbaka på 7;an. Hur glad, förväntalsfull och en aning nervös man var inför i skolan. Den känslan. Till och med det. Jag blir så glad för deras skull. Utan en enda anledning. Jag är nog glad för allas skull. Vem som helst. Jag älskar känslor, vårkänslor. Det är nu jag börjar leva igen. När allt går som smort och inget kan stoppa mig. Det är NU.

image403
ibland bara älskar jag att vara jag! :)

dagens

2008-05-06 @ 21:07:06
468788-402 468788-401
1) Kofta, armband, shorts och linne; hm 2) Julias och min nyshoppade tröja vi suktat efter!

glass är gott

2008-05-06 @ 19:31:17
Här har ni lite bilder från idag! Nästan alla i klassen gick till mcd för att köpa glass efter nationella (som förövrigt kan ta sig ngn stans, satans jäkla prov) Hur mysigt som helst, puss på dem!

    

Lägger in dagens lite senare! Puss och kram skumbanan

suddenly everything changed

2008-05-06 @ 17:09:03
Godeftermiddag mina vänner!
Har fullt upp med att plugga kemi. Det är inte så jätte peppt, men måste man så måste man. Ibland känns det bara så skönt att veta att man bara behöver kämpa pyttelite till i skolan inför det sista, sen kan man pusta ut. Men egentligen, när jag tänker ett snäpp längre så kämpar jag hellre med min klass än att slutar. Jag får ångest så fort jag tänker på att vi inte snart kommer gå i samma klass längre. Det är så sjukt hur nära varandra vi kommit under dessa år. Fan vad jag älskar dem!

Iallafall, efter skolan åkte jag och Carro ner till stan. Den jäkeln som gick i shorts och har dem benen. Jag skulle kunna döda för dem. Man blir ju inte lite avis när hon går där. Lyllos henne! :) Sen åkte jag hem, började plugga kemi och nu sitter jag här en snabbis. Ikväll blir det kanske ut och springa eller plugga om jag måste. Får se vart världen vänder. Sen ska jag sjunga och sedan kika på DH och american idol! Ha en fin dag, uppdaterar senare :)

dagens

2008-05-05 @ 21:54:43

Ni tycker ju om det, så då fortsätter jag väl! :)

image391  image392
T-shirt; malta
kofta; lindex
Kjol (klänning); vero moda
Skärp; second hand
Väska; second hand
Jeansjacka; Lindex


natti i sina bästa dar

2008-05-05 @ 21:40:29
Hon är sjuk! Ett bra tag sedan jag skrattade såhär mycket. Hon vet precis hur man ska få oss skratta! Titta och njut ;D Det var dock roligare i verkligheten, men shit alltså ;D Haha.


this is it

2008-05-05 @ 21:36:24

Har försökt uppdatera bloggen hela dagen men jag har aldrig lyckats komma in. Så där har ni min förklaring till varför jag inte uppdaterat! Efter skolan blev det att öva sång, det behövdes nu till alla våran uppträdanden! Har också fått ett par andra spelningar enskilt, lite därav mina förfrågningar gällande låtar. Lite därav. I alla fall, efter skolan blev det hem och plugga lite smått. Glömde mina mattepapper i skolan, så jag har pluggat nada till NP i morgon. Jag vill helst bara dö när jag tänker på det. Usch!

Nu ska ni få lite bilder från våran utklädningskväll! Hahha, jag skrattar så magen krampar så fort jag tänker på det.

         
Kan ni tänka er att vi gick ut på stan/t1 såhär? Hahha, jag kan knappt det själv. Helt sjukt kul hade jag!


what a wonderful world

2008-05-04 @ 23:43:23

Ibland är det hemskt när det förflutna spökar. Ibland är det helt underbart. Ibland är det bara.. overkligt. Man har sett och gjort så mycket men fortfarande har man en lång väg kvar. Ibland vill man spola tillbaka. Försöka förstå hur man tänkte och handlade då. Hur man fungerade och vad man andades för. Vad man prioriterade först. Man kan titta tillbaka och undra. Försöka förstå vad man tänkte på i just det ögonblicket. Vad man ville. Vad man såg framför sig. Men det går inte. Jag förstår inte. Vissa saker ångrar man, andra inte. Men jag vet fortfarande inte varför. Nu känns allt så rätt. Just vid detta tillfälle. Denna period. Det känns bra. Allt känns bra. Det har nog aldrig känts så bra. Äntligen. Men kommer jag blicka tillbaka såhär igen? Det är en tanke jag inte vill tänka. Jag är lycklig nu. Låt det förbli såhär. Jag ångrar ingenting nu. Jag har vågat chansa och jag har klarat av det. Jag lever. ♥




image380
Här har ni ett smakprov på bilderna jag ska lägga in i morgon. Haha, kan ni tänka er att vi gick ut såhär? Ni skulle bara sett.. Video på Nath kommer också! :)

skjut mig-dag

2008-05-04 @ 22:10:51
Meninglösa dag, meningslösa söndagar. Jag tycker inte om dem. Det ända man gör ändå är att gå och klaga sig över morgondagen. Jag brukar i ärlighetens namn faktiskt se fram emot morgondagen. Men nej, inte denna dag. Jag har haft otur. Jätte otur. Men det är sådan jäkla tur att jag kan leva på min lycka från en vecka tillbaka. Utan den hade jag nog gått under vid det här tillfället.

Jag åkte hem ifrån min snygging runt 1. Blev hem till mamma för att städa och rensa sen kom pappa och sen har jag bara pluggat os.v. Fick även igång moppen, äntligen! Slippa den 35 minuters långa bussresan från pappi till skolan. Det var allt på tiden.  Har faktiskt sovit lite idag med och jag drömde läskigaste drömmen. fan vad jag drömmer nu förtiden, blir ju bara hemskare. Petter och jag såg nämligen på en skräckfilm igår och tillslut somnade han och jag var tvungen att kolla klart för annars hade jag fått mardrömmar om slutet, om den inte slutat bra vill säga. Så jag låg där och hackade tänder ensam och nu drömde jag att jag var där. Usch!

Nu sitter jag här och äter avokade och pluggar bilogi. Det kan gå och lägga sig! Skjut mig!

Förlåt för mit humör. Men fan för denna söndagen. Det ÄNDA som var bra var Petter. Annars kunde dagen gått och dött eller nått. Förlåt igen. Sov gott istället! :)

maha

2008-05-03 @ 23:40:30
Shnygga bilder jag hittade va? Haha! :)

image377 image378 image379

hos p

2008-05-03 @ 23:28:59

Jaha, då sitter man hos Petter då. Han kikar på Bond filmen men den är inget för mig så jag satte mig här istället. Ska väl kanske titta lite om jag får lust. Sen vet jag inte vad som händer och fötter. Klockan är rätt så mycket så vi tar nog det bara lugnt. Btw, vi kikade faktiskt på körslaget idag med, Brolle säger jag bara, Brolle. Jävlar vilken kille! Snygg som saten och talang full från topp till tå! Hejaheja :)

I morgon ska jag plugga och träffa Jakob tror jag! Ha en fin kväll, nu ska jag gå till min snögging.

image376
Tittade igenom hans gamla bilder lite. Hittade bland annat den här och massa gamla bilder från när vi var tillsammans förrut. Men kolla här vilken gulleplutt! Och hans hår.. Jag saknar hans hår. Den jävlen har snaggat sig. Buhu ;(


<3

2008-05-03 @ 18:40:46
Dagen har flutit på en så länge jätte bra. Fick jätte goda scones av Nath som hon bakat till frukost. Tack! Sen far både Julia och Annie hem och jag och Natti stannade kvar och hade oss. Fan vad jag älskar henne! Har hittat på lite vad som idag och snart bär det av till Petter för min del, sover där också. Fint! Ska dra mig nu, tjingeling!

image374   image375
Lite vad vi sysslat med idag! (andra bilden är dock tre år gammal, den var bara lite rolig)

utklädda på stan

2008-05-03 @ 12:30:45

Tack för all hjälp om låtar! Jag uppskattar det jätte mycket. Har redan fastnat för ett par av dem. Men om ni vet någon mer, fortsätt att skriva ner! Snabba låtar också :) Tack så mycket i alla fall!

Gårdagen blev helt jäkla underbar måste jag säga. Jag satt hemma hos Nath i tre timmar ensam och tittade igenom alla låtar ni gett till förslag, åt mat, sjöng och lite allt möjligt. Det var faktiskt kul! Hahha. Men i vilket fall som helst så kom dem ju hem till slut. Julia, Nath, Frida och Annie. Vi fick knäppaste idén. Vissa av er kanske tycker att det låter helt sjukt, men vi var tvugna att göra något kul! Vi tog Nattis utklädningkläder. Natti var en gammal tant (den roligaste tant jag någonsin träffat på) Annie var en flygande skölpadda, jag var pippi och Julia var någon flamingotjej eller något liknande. Helt sjuka såg vi ut i alla fall. Men vi bestämde oss för att gå ut. Så gick omkring där runt stan på en fredag kväll helt nyktra och utklädda. Gick in på mack os.v. Vi fick oss himla många skratt vill jag lova! Så får se bilder och video klipp sen. Om vi nu vågar lägga ut. Men nu ska jag käka frulle med dem andra, Natti har bakat bröd. Mums! Sen blir det troligen att fara till Petter. Puss på er!


desperat hjälp!

2008-05-02 @ 19:35:52
Då sitter man här igen då. Nu framför Nath's dator. Hon och dem andra är på avslutningsmiddag typ medans jag sitter här hemma och råchillar.. Åt nyss mat, mästerkocken Hanna här förstår ni. Det blev mestadels avokado. Smaskigt vill jag lova. Var också hemma förrut lite, postade brev och kikade på sakerna min snygga lillasyster köpte förrut. Ni får bilder på det senare!

image373 Ni ska bara veta vad kär jag blivit..


Jag har panikens panik just nu. Jag skulle behöva hjälp ifrån er. Nu är det så många läsare att åtminstonde några av er säkert har något förslag :) Det är nämligen såhär, jag är i desperat hjälp efter en låt. Eller flera, högst 3. Det kan vara nästan vilka låtar som helst! Men det ända är att jag måste kunna sjunga dem. Det kan tyvärr inte vara några Christina Aguilera, Mariah Carey, Whitney Houston, Celine Dion eller Leona Lewis låtar eller sångerskor åt deras håll. Haha, vad klurigt det blev. Gärna ballader eller snabba och helst höga toner. Jag ber er, jag behöver verkligen hjälp! :) Även fast ni inte är säkra, släng bara av er en kommentar, en bra låt ni tycker om kanske! Jag uppskattar det så otroligt mycket! Snällla :):) ..

Sen måste jag be om ursäkt för en annan sak. Alla kommentarer jag får, blir hur glad som helst av dem, uppskattar dem så! Men jag har tyvärr inte tittat på de anonyma kommentarerna på den senaste tiden för att förrut fick jag bara tråkiga kommentarer som ni säkert förstår inte är så roliga att läsa. Men nu när jag kikade igenom insåg jag att det var så många mer positiva än negativa och jag ber så mycket om ursäkt för det. Det är främst därför jag inte svarat på era frågor. Jag lovar att jag ska titta igenom dem nu så jag kan svara på er. Jag har absolut full respekt över att ni inte vill ge ut namn. Så jag ber som ursäkt! Nu vet ni varför :)

fredag

2008-05-02 @ 12:42:40

Ännu en dag. En fredag, den borde vara bra. Jag och Nath ska få den bra. Ni förstår, jag bor här hos henne nu. Hennes föräldrar är inte hemma eftersom att dem är på vårat sommarställe på Öland och kommer inte hem förrns på söndag. Rätt najs, så vi har huset för oss själva! :)

Vaknade för ett litet tag sen bara. Väcktes av min telefon och en förkyld Petter. Min syster tvingade mig upp för att lämna henne ett par skor. Till min lycka berättade hon om en tröja vi försökt leta efter länge som hon hade hittat second hand, perfekt, elr hur? Billigt och snyggt! Ska hem och testa den sen. Ska även hem för att posta ett par brev och så. Sen ska vi gå på stan en pytte stund, har ett par saker vi ska inhandla. Sen ska vi fara hem till Nattan igen, då bara jag och hon. Ska ha trevligt ett tag innan hon bär av till avslutningsfest men då är jag kvar hos henne och har mig, sen kommer väl hon hem någon gång där fram emot kvällen! Men det blir najs, har faktiskt en massa jag måste fixa med.

Men nu ska vi till stan, hejdå!


hos snygg

2008-05-01 @ 20:12:52
Just nu sitter jag hos Nath! Håller på att laga mat. Det blir lövbiff, potatis och bearnéasås (hur det än nu stavas). Det är dock Natti som håller koll på maten, jag finns här som en högra hand. Vilken hjälp jag är till. Ska iaf blir mumma. Om kanske en halvtimma dyker Martin och Petter upp. Vi hittar väl på något trevligt sådära. Men nu ska jag kila och hjälpa Nattan med maten och fortsätta leva på min lycka. Vi hörs!

image370image371image372
Snyggt att jag är sådant ego då! Hittade en cam vettni, det var länge sen.

valborg

2008-05-01 @ 16:46:18
Hey vilken rolig människa jag är som inte har några bilder som ni kan få kika på ifrån i gårkväll ;) Ja, vet ni vad. Ni får inga! I viket fall som helst så blev kvällen riktigt trevlig måste jag säga. Började med att vi var hos Nath. Jag, Nath, Poltan, Frida, Denise, Jocke, Linus och Tomas. Det blev att grilla, äta gott, sjunga kareoke o.s.v Riktigt najs iaf! Väldigt mycket skratt vill jag lova. Blev stångebro senare mot kvällen vilket också var väldigt trevligt! Sen mot natten for vi till kebabbaren för att käka och sen drog jag och Julia hem till min pappa och sov här. Vi är bäst. Rätt så bäst.

Vaknade upp av en Julia som slängde sig över mig runt 12. Hon hade vart uppe sen 10 kanske och hade jätte tråkigt eftersom att det inte fanns något att göra. Hon hade tittat på myrornas krig på tv i två timmar eftersom hon inte fattade tv;n, den iq befriande ungen. Så hon väckte mig till slut och jag drömde nog världens läskigaste dröm. Jag drömde att hon blev våldtagen och trodde verkligen att det var sant när jag vakande. Det var hemskt! Haha. Sen kom Frida och Fia och vi åt nyss lite mat och så kollar vi på film. Natti är också påväg hit så det blir trevligt. Senare mot kvällen ska jag leka med Nath, Petter och Martin. En trevlig dag helt enkelt!

RSS 2.0