INTERIOR INSPO

2013-06-19 @ 17:57:00
 
 

 
 
 
 
 

 
Jag älskar att göra om hemma! När jag kommer hem från Kreta så ska jag visa er våran lägenhet lite ordentligare. Vi har varit väldigt långsamma när det kommit till att få iordning här hemma. Vi har köpt allt, men att borra och hänga upp saker har tagit sin tid. Men snart så! Jag är väldigt inne på att blanda olika material just nu. Trä, koppar, metall, glas, guld, silver os.v. Och så har jag insett hur mycket fräschare och gladare man blir av ett stycke natur hemma! Lite blommor som luktar gott och ser fint ut är ju helt oslagbart. Ska iväg och köpa lite nu bara för det, och fira med lite vin tillsammans med världens bästa kollega, för nu har jag semester!
 

TUESDAY MORNING

2013-06-18 @ 12:07:00Godmorgon! Idag har jag sovmorgon och börjar inte jobba förens 2. Imorgon är sista dagen innan min första semester (går på 1,5 vecka nu och senare i sommar 2 veckor till) och det känns ju bara helt fantastiskt! Fick världens sug efter parmaskinka så efter min löptur i morse gjorde jag några smaskiga mackor. Plockade med mig lite hundkex vid vägkanten sen och njöt av de doften och nybryggt kaffe till frukosten. Känns som att jag har en väldigt bra balans nu, jag brukar alltid vara antingen eller. Men nu tränar jag bra i veckorna, har bara som mål i sommar att träna minst 3 ggr/vecka och det är ett väldigt rimlgt mål då jag annars tränar 6 ggr/vecka. Äter bra under veckodaagarna men när helgen närmar sig hamnar både det ena och andra i magen. Några glas vin och en del gottis. Men sommaren för ju med sig dessa grejer och så länge jag vill ha det, så tänker jag också unna mig det. Det ska ju vara gött att leva!

BLACK HEELS

2013-06-17 @ 18:36:00
 
Klackar av alla slag i all ära, men man måste ju ändå medge att dom är snyggast i svart, i en klassisk model och med smal klack. Dessa fyndade jag på bikbok för 149 kr, och kan mycket möjligen vara mina första skor på 2 år som inte är ifrån scorett, haha! Dricka vin skor, som jag och min kära kollega säger. Går att ha till allt!


DOUBLE DENIM

2013-06-16 @ 22:57:00
 
shorts_matildas pappas gamla / skjorta_bikbok / ringar_hm
 
Hej finisar! Det var inte igår det hamnade outfitbilder här i vettig kvalité, men någon gång var det väl dags igen! Känns skitkul, har saknat det lite. Har bloggat i över 5 år nu och det är omöjligt att släppa taget när man väl börjat. Sedan blir jag så varm i lilla hjärtat när ni skriver att ni följt mig i flera år, det gör mig bara mer motiverad av att hålla igång bloggen. Blir så himla glad. Känns som att jag på senare tid varit lite mer personlig, dels för att mode som jag BARA skrev om tidigare är väldigt ytligt, men också för att jag inte har det här behovet att ha en viss besökarstatistik och det gör mig mer bekväm i att vara lite mer öppen. Känns som jag känner er lite! Slutpratat, lång och slitsam dag idag och sängen kallar! Nu ska jag nanna, vi hörs imorgon!

och så har man äntligen bestämt sig

2013-06-15 @ 12:17:03

Okej, nu har jag bestämt mig! Jag kommer blanda lite allt möjligt. Mode, vardag och träning. Allt jag tycker om på samma ställe. Tror det kan bli mysigt! Nu sitter jag och dricker kaffe och väntar på att få åka till jobbet. Ska sälja lite skor med min fina tjej idag! Ikväll blir det party med jobbet. Vi ska dricka rosé och slira lite. 5 jobbdagar kvar och sedan går jag på min första semester. 1,5 vecka första vändan, och då hinns det med både midsommar och kreta, hur bra!? Älskar sommaren.

RSS 2.0