UPTD

2013-08-25 @ 12:41:00
jag för några dagar sedan
 
Hej finisar! Nu var det ett tag sen sist igen. Det har hänt en hel del, därav utebliven uppdatering. De 2 största anledningarna är mycket jobb och planering med papper och kontrakt till min nya lägenhet. Matilda och jag har  bestämt oss för att flytta isär och jag tror att det kommer bli grymt! Jag har hittat mig en helt fantastisk lägenhet i Vasastan och flytten går sista Oktober. Mycket ekonomiplanering då det blir dubbla hyror, massor av nya möbler och elektronik, och så kommer bokning av flygbiljetter till USA ske väldigt snart vilket inte är det billigaste om man säger så. Så jag försöker liksom få allt att gå ihop, haha! Helgen har bjudit på utgång, goda middagar, ledighet, sovmorgonar, stora frukostar och underbara människor. Söndag idag och snart väntar ett svettigt pass på gymmet och därfefter myskväll med syster!

A DAY OFF

2013-08-15 @ 21:54:49

 
Idag har jag varit ledig och bara gjort ingenting! Så skönt! Vaknade sent och åt en stor frukost, tog en löprunda och gick hem och läste lite i nya Style By och mumsade på jordgubbar. När jag försöker hålla mig ifrån sötsaker på vardagarna så äter jag istället massa frukt. Frukt i överdrivna mängder är väl heller inte jätte bra egentligen, men hundra gånger bättre än godis. Då äter jag alltid jordgubbar, stillar mitt sötsug en liten aning iallfall. Ska mumsa i mig dom sista nu med en stor skål med mjölk. Mums!
 

ALL BLACK

2013-08-15 @ 21:42:00
 
// Jacka, H&M New Icons / Tröja, Acne / Väska, Chanel /
Skor, Zara / Byxor, H&M //
 
 
 
Såhär gick jag runt i förrgår! Svart är alltid ett säkert kort. Bröt av lite med mina gråa jeans ifrån hm. Älskar mönstret på känen (som tyvärr knappt syns på helkroppsbilden), den låga midjan och att det är dragkedjor vid vaderna. Matchade dom med min tröja ifrån Acne som ni absolut kommer att få se mer av, lär användas flitigt i höst då jag älskar den höga kragen. Och så ett par klackar till det!

CHANEL 2.55

2013-08-14 @ 20:40:31

Chanel 2.55 caviar medium double flap
 
Här är den mina vänner! Min helt fantastiska väska. Jag har ett bra tag varit sugen på att köpa en märkesväska och har kikat runt en hel del för att hitta den första, perfekta för mig. Först bestämde jag mig för vilken storlek jag ville ha. Jag går alltid runt med mindre axelremsväskor, så med andra ord bestämde jag mig för att införskaffa mig en väska i en mindre modell. Velade fram och tillbaka på Celiné trio bag, men uteslöt den tillslut pga. dess gulddetaljer. Jag är en silvertjej och var bestämd med att köpa en med detaljer i silver. Och så hittade jag denna skönhet vintage som jag aldrig trodde skulle bli min, men nu har jag den här i min ägo och är så lycklig över det. Tror vi kommer bli så bra ihop!

BACK TO WORK & RUTINER

2013-08-12 @ 21:50:00
 
pics från idag
 
Såhär har jag traskat runt idag! Ni som följer mig på instagram har redan sett första bilden. Från imorse, med morgonkaffet innan jobb! För er som inte följer mig på instagram så heter jag westmanshanna. Annars så har jag kommit tillbaka till jobbet och rutiner. Försöker träna (löpa och gå PW:s än så länge, gymmet får komma senare i höst) och äta bra när jag kan. Mår bra när allt är lagom! Sedan är jag är faktiskt riktigt taggad på höst! Går upp i tid på jobbet och bara trivs sådär bra med livet i övrigt. Sen är jag lite extra lycklig över en materiel sak. Min drömväska. Som jag aldrig någonsin trodde skulle bli min då jag nästan dör bara jag hör priset, men nu har jag hittat en vintage. Shoppinghjärtat är glatt och visst fan kan man bli extra lycklig av materiella ting. Lovar att visa i dagarna vad det är för någon! Iiiih! Någon som vågar gissa?

ACNE

2013-08-12 @ 21:12:00
 
 

TOP // ACNE
 
På senare tid har jag börjat bygga ut min basgarderob ganska så rejält. Har bestämt mig för att satsa på mycket bas i höst och här är ett utav mina tillskott. Hög i halsen och fantastiska slut vid ärmar och krage. Jag gillar defintivt Acnes bas bäst (den vita tishan i inlägget under är bl.a en stor favorit). Helt klart värt att lägga pengar på bra baskläder!

SNEAK

2013-08-08 @ 20:17:00

 TOP // ACNE, BYXOR // H&M
 
Såhär har jag gått runt idag. Enkelt när det är som bäst. Matchade med ett par beiga, helt fantastiska klackar ifrån Zara till. Visar dom senare. Nu måste jag rusa, puss!

THE WHITE ONES

2013-08-05 @ 11:38:00
 
Skor // Mango

Jag och Cattis var i Sthlm i förra veckan och då sprang jag på dessa inne på Mango. Jag skrev ju ett inlägg om de perfekta vita pumpsen häromsistens och bara av en slump stod dom där framför mig, då kunde jag ju inte säga nej.

ZARA F/W 2013

2013-08-05 @ 11:31:01



 
 

 
Åh! Blev helt till mig när jag såg Zaras senaste kampanj. Alltså denna höstkollektion är helt magisk! Här har jag valt ut mina favoriter. Ni som redan kikat igenom lookboken ser att jag valt ut det mest stilrena och plockat bort det lite mer bohemiska med mycket mönster. Rutigt och en del mönstermix lär jag också använda i höst, men jag föll framförallt för deras klassiska lookar. Första och sista bilden är helt klockrena. Känns lite Stella MccCartney och Celine inspirerat! Flera tummar upp!

RSS 2.0