upd.

2012-11-24 @ 00:19:18
Hej mina fina! Som ni kanske förstått så har jag "hoppat av" Stil. Har känt på senaste tid att jag inte har tillräckligt med tid eller motivation för bloggen, vilket resulterat i att jag inte engegerat mig lika mycket som dom andra tjejerna. Kände helt enkelt att jag gjort mitt där! Men jag tackar Sophie och alla inblandade för en underbar tid! I övrigt så tänker jag fortsätta att blogga, men inte alls lika ofta. Jag har inte den tiden över just nu eftersom att vi är i full gång med vår flytt (vi har flyttat in och det är heeelt underbart, lovar att skriva mer om det någon dag) och det är de jag måste prioritera nu. Jag kommer att fortsätta med mode då det ligger väldigt varmt om hjärtat, men jag kommer även att fota mycket mer och skriva mycket mer. Lite mer personligare helt enkelt! Ska fixa till designen här med så ska jag bjuda på lite inlägg framöver. Men jag har lovat mig själv att aldrig pressa fram något eller känna måsten, vilket jag gjort ett bra tag nu. Har mycket att tänka på i övrigt, så jag vill helt enkelt blogga när JAG känner för det. Så det kommer när det kommer helt enkelt, hoppas ni vill kika in ibland ändå! Puss på er!

two f days left

2012-11-09 @ 22:10:00
Hej babes! You know the story, men jag ursäktar mig lite igen.
Vi får nyckeln till lägenheten på söndag så nu är det full rulle!
I förrgår hade jag och tjejerna garderobsrensning hos mig. Satt på
golvet, snackade skit, drack vin och rensade kläder. Man måste ju göra
det bästa av situationen då stress inte riktigt är vår grej. Inte alls faktiskt.
Men det gör inget. För på söndag blir vi sambos och det slår allt på käften.
Fan vad jag älskar det ordet. Sambos alltså.

outfit from sthlm

2012-11-04 @ 22:03:02
/ JACKET, SECOND HAND (JULLES) / JEANS, GINA TRICOT / SHOES, SCORETT / BAG, WERA / TOP, TOPSOP /
Såhär såg jag ut en kväll i Sthlm! Vi har haft det helt underbart jag, syster och mamma. Hela min helg har varit underbar! Började helgen med ett härligt jobbpass i fredags och sedan åkte jag och Matilda till kyrkogården och tände ljus för hennes pappa. Sen satt vi där och drack kaffe och pratade om det senaste året. Det har inte ens gått ett år sedan hennes pappa gick bort, men att se sin bästa vän ta sig upp från det värsta tänkbara går inte att beskriva med ord. Vi har bara känt varandra i 4 år, men så mycket som vi har varit med om ihop skulle det kunna vara en livstid. Idag skulle jag aldrig kunna tänka mig ett liv utan henne. Min fina. Iallafall! Sedan åkte vi till Sthlm på lördagen, strosade runt i butiker, drack vin till lunch och gick på MJ immortal tour på kvällen (som förövrigt var grym) och åt god hotelfrukost imorse. Fantastisk helg!

baseball jacket

2012-11-01 @ 13:17:00
jGXyMU on Make A Gif, Animated Gifs
Och här står jag och flashar mig i min nya jacka. Snygg va? Ska fixa bättre bilder sen. Det finns en nyöppnad second hand affär här i Linkan som köper in deras kläder från beyond retro, hur bra?! Dom hade massor med fina saker till bra priser. Jag och Matilda köpte oss varsin jacka med glädjen att veta att vi nu kommer kunna shoppa kläder och splitta på det. Haha, ibland blir det bra. Nu ska jag kila iväg mot jobb, blir ett kvällspass idag och sedan ska jag, pappa, syster och bror ut och käka. Massa mys!!

om man kunde stanna tiden

2012-11-01 @ 13:15:00
Mina senaste dagar i lite bilder. Har spenderat mycket tid med mina tjejer då vår grek flyr landet på obestämt tid idag. Tagit vara på varenda liten sekund och gjort så många mysiga saker tillsammans på senaste tiden. Hade sleepover i måndags, inte haft en sån bra måndag på evigheter. Blir fan 10 gånger svårare att säga hej då till henne nu. Det suger rent ut sagt. Men hon kommer ju hem och skype finns ju. Vad skulle jag göra utan mina tjejer? Världens, världens bästa vänner. Börjar snart böla. Haha. Annars så jobbas det mycket, köps en hel del möbler, går på dubbeldejter, dricker litervis med kaffe, stillar mina stressnerver (har jag ens dom?) med för många cigg och så andas jag lite när jag har tid. På fredag ska jag, julle och mamma till sthlm för att se på Michael Jackson immortal tour i globen (ni som hängt med länge vet ju vilket fan jag är) så jag är ganska så övertaggad. Och på hotelfrukosten också såklart. På allt egentligen, bara så jävla glad och lycklig hela tiden.

RSS 2.0