tips

2008-06-16 @ 16:09:11
Jag blir så glad att ni fortsätter kika in här även fast ni vet att jag inte skriver. Men snart börjar jag som vanligt igen, när datorn kommer tillbaka. Då ska den vara bättre än förr! ge gärna tips på vad ni vill se :)

Love H

bdb

2008-06-14 @ 13:16:54
btw, hannawestman på bilddagboken. Återkommer så snabbt datorn är tillbaka :)

tillbaka om ett tag

2008-06-10 @ 22:48:04
Massor har klagat nu och det vet jag. Men jag har vart borta hela helgen och i går tältade vi så jag har inte haft tid att skriva. Nu har jag heller ingen dator så jag har bestämt mig för att lägga ner bloggen ett litet tag framöver. Tills jag inte har så mycket att göra och tills jag får min dator. Bdb däremot ska jag vara uppdaterad på, så kika där istället. Jag meddelar när jag får tillbaka min dator. Kan vara ungefär om 2 veckor. Puss på er så länge så hörs vi här om några veckor!

love H

härlig dag

2008-06-04 @ 17:55:25
Som sagt, min dag blev jätte bra! Skolan, hur slapp som helst. Hon som vart med i andra världskriget och vart "fånge" på Auswitch pratade i typ två timmar och det blev till slut lite för jobbigt och vissa somnade nog till ett tag. Men en väldigt intressant historia hade hon, en riktigt hemsk en också!

Efter skolan gick Jag, Amanda, Johan, Carro, Alex, Victor, Oliver och Ahmed ner till ån för att sola och bada. Mysigt! Kom alldeless nyss hem och nu ska jag äta lite, duscha och sedan vänta tills grey´s börjar! Som jag längtat efter i en vecka. Sen ska vi grilla när pappa kommer hem, det ska bli gott. En fin dag alltså!


i feel good

2008-06-04 @ 10:11:13
Början sent idag igen, 20 i 11. Sweet! Det är såhär tiderna ska vara. Okej? Har först någon konstig lektion där vi ska prata och sånt, sen har vi lunch och sedan kommer en som vart med i andra världskriget och berättar för oss hur det var och sedan slutar vi! I feel goooooooood.

Btw, i helgen ska jag, Frida, Poltan och Nath åka ut till Fridas farmor och farfars land och chilla gärnet hela helgen! Ännu mer sweet!

always and forever

2008-06-03 @ 23:35:07

Egentligen har vi inte känt varandra så länge, även fast det känns som tusen år. Det är nämligen knappt 3 år. Det har vart 3 år som inkluderat allt. Ja, allt. Vi har gjort mer tillsammans än de flesta har på 3 år. Vi har haft magiska stunder (som på bilden ovan) som inte många alls någonsin kommer att få. Vi har haft de bästa sova-över-helgerna man kan ha och vi har haft de härligaste skratten. Ni skulle bara veta hur mycket ni betyder för mig. Mina ord räcker verkligen inte till. Men jag är så glad över att ha er. Ni finns alltid där. Jag älskar er så det gör ont.

läskiga drömmar (N)

2008-06-03 @ 23:24:07
Jag slumrade till för en stund. Och jag drömde. Jag drömde att jag var död. Det var en hemsk dröm. Jag drömde att ingen kom ihåg mig två dagar efter min död. Jag såg allt från himlen, men ingen brydde sig om min död. Min mamma och pappa var bara på min begravning. Det var hemskt. Alla mina kompisar såg mig som ett minne blott. Tyvärr har jag annars väldigt höga tankar om mig själv. Nu är jag ärlig. Jag kan te.x fantisera ihop hur alla skulle gråta på min begravning och sakna mig så. Tyvärr. Självgod va? Så ni förstår att det var en rätt jobbig dröm för mig ha? Haha ;p Den var faktiskt hemsk. Till och med Natti hade glömt mig efter hela vår uppväxt som bästa vänner tillsammans. Det var jobbigt. Natti, glöm mig aldrig!

Snälla, låt mig inte drömma sånna här drömmar!

sthlm bilder

2008-06-03 @ 22:16:20
Så, nu kommer det bilder från Sthlm! Tyvärr måste jag säga att det inte blev några bilder ifrån grönan, vi var alldeless för upptagna med alla karuseller då :) Och sen måste jag också tillägga att alla bilder är på mig och Carro! Haha. Det var dem ända vi tog och vi "råkade" vara med på alla (a)

                

Snygga bilder va? haha, bara på mig och C! Tyvärr har vi den relationen till kameran.

årets munk genrep

2008-06-03 @ 16:56:19
Riktigt slapp dag idag. Vi kom till skolan halv 12, tittade på film i 3 timmar och sen diskuterade lite. Vi kikade på Schindlers List. Den var sorglig. Ja, väldigt rörande. Inte en film jag ska skulle sitta och titta på hemma en fredagskväll kanske men absolut en bra film. Handlar om andra världskriget.

Nu sitter jag här hemma och dricker saft. Ingen sol för mig inte. Pappa har inget bra solställe tyvärr och klockan börja bli mycket. Solen tar ju inte lika mycket nu. Klockan 6 i alla fall ska jag vara i skolan igen. Vi ska ha årets munk genrep. Årets munk är en teater vi har i skolan. Alla klasser har en teater på 10 min och sedan vinner en. Så det är genrep idag! Lovar några bilder när jag kommer hem. Faktum är att roliga bilder kommer att komma nu frammåt. Har som sagt årets munk, Sthlmsresan, vi har majcupen i fotboll (ska tälta innan, så det blir nog bilder där ifrån med) och avslutningen. Sen kommer det väl några roliga bilder där emellan också.

I alla fall. Efter genrepet ska jag nog ta och sola. Då blir det solarium. Vilken fuskis. Men nau ska jag äta, Hanna är hungirg.


Inte så snygg Hanna, men snygg och god tårta!
Blixten satt också fint, jag ser blek ut. Speciellt i ansiktet. Ack då.

sthlm

2008-06-03 @ 10:59:13
What a fantastic dag jag hade i går! Började med bussresa vid klockan 7 till Sthlm. Det tog över 3 timmar innan vi var framme. Helt sjukt. Vi kom alltså försent till vår första stopplats, nämligen Vasa museeumet. Vilket egentligen inte gjorde så mycket eftersom att det var så himla tråkitgt att vara där. De första 5 minuterna var otroliga, sen ville jag sova. I alla fall, i kväll (tror jag) kommer ni väl få se mest bilder där ifrån eftersom att Carro lät Axel vara fotograf för dagen och i början är det alltid roligast så det blev en hel massa bilder på mig, Carro och museeumet.
Efter gick vi ut på stan och åt, skulle hitta någon fin uteservering vilket istället slutade med Max. Alla var så jäkla sugna att vi bara inte kunde motstå. Efter det skulle vi shoppa, men jag hittade inget. Stressshopping är de mest jobbiga som finns. Efter det så blev det riksdagen, lite intressantare, men inte kul för det. Jag hade hicka genom hela turen, det var jobbigt.
Sen bar det av till grönan resten av dagen/kvällen och vi hade sjukt roligt! Mådde dock illa halva kvällen eftersom jag är åksjuk och det blir man lätt av karuseller, men om jag bortser från det var det awsome!

idag fick vi sovmorgon till halv 12. Härligt va? Så jag ska nu ner till skolan snart och vi ska titta på film i 3 timmar i Aulan och sen slutar vi. Sen får jag se vad som händer och fötter. Vi låter tiden utvisa!

Ni ska få några enstaka tråkiga bilder nu, dem roliga har carro och dem kommer sen.


Snyggisar i bussen på väg dit.

Dea och jag var jätte snögga

haha söta! på vårt lilla stop

Vasa. Gäsp.

Skittråkiga, men bättre än inga!

sthlm

2008-06-02 @ 06:19:45
Taggad som fan i kortbyxor och linne sitter jag här nu! Ska bli så jäkla roligt i sthlm med alla nior nu idag. Riksdagen och vasamuseumet är kanske inte så kul, men vår mesta tid går ju åt till grönan som ska bli riktigt roligt! Och stan såklart, man måste passa på när man är i Sthlm.

Nu måste jag kila, ska borsta tänderna, packa det sista och sedan dra mig till skolan! 7:00 går bussen och vi bär av til Sthlm. Tar kort där! Puuuuuuss

våran godsak

2008-06-01 @ 20:53:57
Min lillasyster och jag har en ny favorit. En sådan godsak som man bara vill pussa på. Julia hittade den av något konstigt slag någonstans hemma. Det var nog mammas gammla. Mammas gamla godbit, för nu är den våran. Våran godbit.


Julias arm. Julias armband. Fina klocka. <3

grillat

2008-06-01 @ 20:50:51
Så, då sitter jag hos pappa! Han grillar hamburgare så väntar bara tills dem blir klara. Mums! Sedan ska vi inviga balkongen. Han har nämligen gjort om den lite. Den var väldigt synlig förrut, så alla kunde kika in. Men nu har vi skaffat något att ha runt som både är snyggt och behövligt. Gjort om golvet och satt dit möbler. Så det blir prima skinka nu förstår ni.

Sedan ska jag kika på film och sova tidigt. Tidigt för mig är inte så tidigt för andra, men ungefär halv 11 för att vi ska vara i skolan klockan 7 i morgon. Men nu ska jag kila för att äta!


Ser bättre ut i verkligheten. Men en klar förvandling sedan innan!

härlig sol dag

2008-06-01 @ 17:52:29

God eftermiddag!
Idag har vart en riktigt bra dag. Vaknade upp tidigt och var redan vid halv 11 hos Lollo i sturefors med Moa, Alex oxh Erica. Det blev alltså lite ändrade planer. Inget Alex land utan istället ut till sturefors och glassa vid Lollos pol och sola gärnet. Så kom hem för 20 min sedan och nu har jag duschat. Tvättat bort all olja. Den är äcklig, men ack vad bra den hjälper! Iaf, senare mot dagen kom Andreas och Adam som hade gått ifrån hjulsbro. Så det blev att bada lite och sola lite med dem. Gick även för att köpa glass och där på vägen stötte vi på Jocke, Daniel och Oscar. Sen fortsatte vi glassa dagen lång och nu har man fått riktiga märken.

Nu när som helst kommer pappa och hämtar oss. Jag längtar lite smått till min sånganläggning. Jag behöver den rätt badly. Sen i morgon bär det av till Sthlm med alla 9:or. Blir bl.a shopping och grönan! Sweet!


pussen


fina flickor

2008-06-01 @ 00:52:02
Så, nu är jag trött. Jätte trött. Har redan sovit ett antal timmar. Vaknade upp som en liten paus, men nu måste jag försöka somna om igen. Jag är inget bra på det. Om man ska sova då ska man sova i sträck, inte massa pauser. Vet inte hur jag lyckas. Men i alla fall. I morgon ska jag, Moa, Erica och Alex ut till Alex land i Rimforsa. Ska bli så fint! Några utav mina absoluta favorit tjejer som jag bara älskar att umgås med. Ja, över mycket annat. Lyckopiller. Man kan beskriva dem så. Så därför ska min dag bli så bra. Sola, bada och prata. Massor med prat. Jag ser fram emot de! Sov gott alla!

 
Jag och Alex i första. Erica och Moa i andra. Fina minnen kan jag bara säga. Det här halsbandet hade jag på mig 24/7 ett tag. Men nu har jag tyvärr tappat bort de. Detta år var nog vårat år. Vi skapade fin-fina minnen tsm. Och ett utav dem finns i min berlock.

tre år sedan

2008-06-01 @ 00:44:56

Tors 25 aug 2005 21:44


hej i dag har jag först vart i skolan , började klockan 20 övder 9 : D. moaha . as soft : D . Fast vi höll ändå på att komma försent : P . Fast vi hann såklart . Började ha alla lektioner i dag , buuhuu : ( . aja . först så skämde jag ut mig för nåra , säger inte direkt vad jag gjorde , men jag skämde ut mig totalt : P . Lite senare så skämde jag också ut carro för kemiläraren , muahaha . Annars var skolan rätt kul i dag , snackade med massa andra från alla klasser . Vi höll på att komma försent flera gånger , våra lokalsinnen är ju inte driekt bra : P


Kikade på lite gamla inlägg förrut. Här om första dagen i skolan! Tänkt att redan då började vår "komma försent period". Eller man kanske inte ska säga period? Om nu inte period räknas med minst två gånger per dag i ca 3 år? Ja ni, förseningar. Det är min grej. Jag skulle gärna vilja komma ihåg vad jag sa till kemiläraren om Carro. Mitt minne räcker dock inte så långt. Sen det här med lokalsinne, jag har fortfarande inget. Ibland lär man sig inget på 3 år. I alla fall inte när det kommer till förseningar och lokalsinne.


I 7;an. Lika jäkla bra då som nu! (Dea suddade dock bort hennes ansikte)

RSS 2.0