like yesterday

2008-02-29 @ 16:25:37
så hade man verkligen sett fram emot kommande lördag! det skulle vart hela familjen då. jag, martin, petter  och nattan. men vår älskade nathalie har blivit sjuk! ;( som martin sa, hon är som en barnunge, blir sjuk hela tiden. alla småbarn är ju sjuka konstant, lika så nattan. men hon är ju som hon är ;)
jätte tråkigt iaf. hade verkligen sett fram emot det.

teknikprovet idag gick väl sådär. inget vidare. men som sagt, det var som jag sa, mitt eget fel. kan inte skylla på ngn annan än mig själv, tragiskt nog. jag är annars världsbäst på det. dock ingen bra egenskap, men jag har svårt att tycka att det är jag som gör/har fel. alla har väl någon mindre bra egensap, där är en av mina. men den här gången erkänner jag att det bara, bara är mitt fel. tufft, men sant.

idag ska vi träna till talang igen! way to go. riktigt kul, men jobbigt också. sjunga tar på krafterna. ska väl lyfta på mig snart och dra mig iväg till moatoan. ska spendera ett antal timmar där med träning. och nu ska det gå bra, vi ska fixa det. på kvällen sen kommer älskling som ska sova här, puss på det.

image45

something new

2008-02-28 @ 21:57:51
varför är det så lätt att välja fel och så svårt att välja rätt? dras man till den sidan man vet är fel? vill man ha utmaningar och placerar sig själv i den sitsen? elr är det bara misstag?
jag vet inte vad jag ska tro ibland. jag är nästan altid glad, pratar mkt och drar nytta av tiden. varför slösa bort sin tid på att ha tråkigt. se allt som en utmaning, gör det till ngt bra. men när några sådana saker sägs blir jag så besviken. jag vet att jag kan! jag vill! men jag gör det inte. ibland gör jag det helhjärtat, lägger ner all min tid i det, men ibland är det bara si och så. hur ska man göra för att då en jämnare kurva? ska man orka kämpa för något man inte känner glöd för? det jag känner glöd för det är det jag gör helhjärtat, men annars? si och så, det är inget jag vill höra! varför få en uppgift när man inte får visa vad man kan? jag kan. jag vet det.

kvällen har gått åt att kolla på oth med lillasyster och har återigen den här kvällen ångest för att jag inte pluggat som jag ska! jag får bara skylla mig själv om jag blir sänkt. men det är ju typiskt, riktigt typiskt.
jag har hunit träa lite inför begravningen nästa helg med, annars inte mkt.
måste ha en shlager låt tills nästa helg, hjälp mig? kan alla ge ngt förslag?

image44

imorrn blir det hårträning till talang igen. hoppas på besked den här veckan, annars blir det väl nästa vecka. spännande och förväntalsfulla är vi. men om vi inte går vidare är vi riktigt glada att kommit såhr långt, det trodde vi inte för ett antal veckor sen, inte alls. och nu står vi här, ett höstrå från att vara med i tv4. riktigt härligt!
dem sa till oss att dem tror vi kommer vara med på tv, så ivilket fall som helst har vi legat bland dem bästa.

efter vi tränat i morrn så kommer världens bästa petter till mig och ska nanna här. förresten så har vi för ett tag sen vart tsm i två månader och ungefär 7,5 sammanlagt :) jag älskar honom.
nej nu ska jag plugga teknik, ngt som verkligen är pain in the ass!

sov gott allihop

torsdag

2008-02-28 @ 17:44:20

igår kväll deppade jag ihop lite smått, men idag är det prima igen. förrutom att vi inte kommit på vårt nya medly till talang. men jag har kommit på låt till kåpan och låt till begravningen i helgen. men funderar dock starkt på att inte  vara med på tävlingen nästa helg pga att jag inte har ngn låt att sjunga. men får se om det fixar sig.

nu sitter jag här i min säng med böckerna framför och känner mig besvärad. teknikprov i morrn och jag har inte pluggat ngt än, nästan ingenting. känner lite panik, så får väl sätta igång snart.
laddar hem nya oth med, så ska unna mig lite av det ikväll. 
nej nu är det bäst att jag sätter fart, hatar att inte vara förberedd inför prov!

image42
älskar dessa röda!


onsdagkväll

2008-02-27 @ 23:03:45

fryser snart ihjäl. har öppnat fönstret på glänt och orkar inte resa på mig för att stänga. så lat har jag blivit. det blåser som attans och det räcker inte med att ha två tjocktröjer på sig. får väl snart ta och resa på mig för att stänga. småsaker gör mig irreterad, fy för dem. faktum är att jag faktiskt är lite små irriterad. mina kära vänninor kom till mig som planerat, vi började fixa och dona. blev paus med god kina mat för att få nya krafter. för att sjunga vettni, det är INTE så lätt som det ser ut. det krävs mkt för att orka, som allt annat.
vi hade vid 9, efter 4 timmar fixat ihop ett kort medly, och det såg bra ut. men precis innan dem stack från mig ändrade vi oss. vi kom fram till att det inte var tillräckligt bra. det är ruggigt svårt att få ihop något så bra som vårt förra som var 6 min och nu ett på 2. så vi fick ångest och beslöt oss för att börja om. så vår tid vi hade i dag blev till förgäves? elr kanske inte, det känns som det. men nu har vi lärt oss hur vi INTE ska bygga upp vår struktur. som man säger, man lär sig av sina misstag. så nu är vi tillbaka på ruta ett igen. är det inte typiskt? men vi har ungefär kommit fram till vilka låtar det blir, som tur var.

image41

just pluggat lite. trodde jag itne skulle hinna ngt idag. men för att hålla kvar mitt betyg måste jag verkligen. har teknikprov på fredag och jag började inte plugga förrns nu. hey, way to go hanna!
jag mår illa nu, jag har ångest. inget låt till tävlingen nästa helg, kåpan snart, inte bestämt låt en, sång på begravning nästa vecka och nu talang som vi måste hårdträna med! för om vi går vidare ska vi spela in om högst två veckor. hallelujah! låt mig skjutas. japp, så känner jag nu.
jag ska dra mig lite ikragen och börja plugga nu innan jag tippar av stolen.
sleep tight!


looking good today?

2008-02-27 @ 16:18:30
sitter här nu och väntar på mina kära vänninor moa, alex och erica. idag blir det fullträning till talang. riktigt mkt har vi att göra dessa kommande veckor. men det ska bara bli kul! om det är utmaningar som intresserar mig gör jag allt för att klara av dem. det här är en utmaning, vi ska sätta ihop en låt på 2 min och lära oss den på ett x antal veckor. jag kan inget mer säga än att jag ser fram emot det. ett riktigt stort plus är ju att dessa uderbara vännor gör tiden extra bra! finns inte många som får mig på sådant humör som dem.

skridskor idag i skolan. gick ju sådär, fötterna gör inte lite ont kan jag säga. det blev kramper av alla dess slag. fråga julia, hennes skridskor var nog dem minsta man kunde ha, tårna och hälen var halvt av när vi åkt klart. ack ack, men lite får man väl ta.
efter åkningen åkte jag, julia, kakis, katrin och carro hem till mig för att fixa lite, äta och så. gick ner till pizzerian och fettade oss. nyttiga som vi är. sen bar det tillbaka till skolan. hade bild och so, sen slutade vi. riktigt skön dag även fast vädret var pääääck. fick också våra omdömen till utvecklingsamtalet. det var väl helt okej.

nu ska jag kila för att sjunga upp lite. trycka i mig en macka och te skadar heller inte! pussis

image40
det nyttiga ;)

things will never be the same

2008-02-26 @ 23:17:02
ännu en tisdag avklarad. skolan flöt på och victor och jag har alltid lika roligt åt kära johan och carro. vad vore klassen utan dessa? rättare sagt, vad vore vi utan oss? jag har nog tjatat om det tusen ggr, men inget slår våran klass, det är elit! vi pratade idag om skolavslutingen ngr stycken, att vi ska till julias pappas gård och ha avslutningsmiddag där efter avslutningen. grillning, bad, mat och lekar. det lät riktigt roligt, men sen blev det sorgligt när vi kom att tänka på att det blir det absolut sista vi gör med våran klass.

idag har jag vart hos petter. mys! han är världens bästa. kom väl hem vid 10 och nu sitter jag här med mitt te. jag är riktigt besatt, dock inte så bra, men det går inte att sluta. vi har en relation, te:t och jag. på tal om relation, hur konstigt det än låter kom jag och tänka på carolina gynning. i hennes amatör låt sjunger hon ngt om hennes relation till kameran. den tjejen är verkligen speciell. antingen hatar man henne elr så älskar man henne. hos mig ligger hon på +. men visst, hon har sina dåliga sidor hon också såklart. men jag tror, utan tvivel att hon gör sig dummare än vad hon egentligen är. man måste väl utmärka sig på ett sett för att synas, du ska vara intressant. hon har lyckats. med sin otroliga blondinstämpel, hon som säger allt hon tänker på. det är kul att lyssna och titta på en sådan människa. men tänk om alla skulle ta till sig dem metoderna, hjälp, världen skull gå under.

image39
vartända land har nog en gynning,
jag tror vi behöver en sån. lite fart och fläkt!


den timmen jag har vart hemma så har jag suttit och fixat med vårat 60-tals medly till talang. det är riktigt svårt! vårat förra var 6 min och nu får vi bara ha 2 min. snacka om att ta bort mkt ;( men det är inget att göra åt tyvärr. i veckan ska det däremot bli hårdträning! vi ska sjunga vårt gamla medly på 6 min i lkpg snart, så vi måste träna mer till det. sen måste vi hitta på ett nytt medly på 2 min och träna in det på jättekort tid! jesus kristus, dra mig baklänges, stress här kommer vi :)
när vi ändå är inne på sång så blir det fullt upp med det nu, speciellt nästa vecka. det är kåpan snart, sen ska jag sjunga på en begravning och en tävling i helgen. dessa veckor alltså, härliga men jobbiga.
life is hard!

slutpratat, nu äre läggdags, sleep tight!

blogg ist?

2008-02-25 @ 22:40:03

jaha, då bytte man till blogg då. jag faller för grupptrycket. nejdå, men det har vart rätt så många som komenterat att jag ska byta då blogg ist för nogg eftersom det är mkt bättre. så vrf inte göra ett försök? jag kan hålla med om att det verkar bättre.
men vilken skit det var och lära sig allt, har suttit hela kvällen nu och försökt fixa med framsidan. men nu pallar jag inte mer, jag är nogorlunda nöjd.

som sagt, kom hem ifrån malta i går. haft det helt fantastiskt. nästan sommarväder, ibland så. shoppat som galningar, men tyvärr är det mesta vårkläder och lite för tidigt att andvända allt redan i februari. så dem får ligga ihopvikna i garderoben ett tag.
tänkte iaf slänga in lite bilder ifrån malta nu!här har ni lite bilder! finns mer men orkar inte lägga in alla.
några inne i staden, på stranden, resturnager som hard rock, vår egna buffe osv :)

                                  


RSS 2.0