nu bär de av till götet!

2009-05-29 @ 13:02:00Dessa nya snygga byxor från Monki ska jag resa i till GÖTEBORG IDAG! Åker till station om 10 min och träffar upp Julia och Frida. Vi har vart riktigt taggade hela dagen och kan knappt vänta tills vi får åka iväg. Väl framme i Gbg möter grabbarna upp oss, vi åker och lämnar av våra saker, åker in mot stan, köper mat och hyr film och sedan spenderas fredagen hos dem i studiegången. Can't wait! Ska bli så kul att träffa alla underbara människor igen. Jag älskar Göteborg!

Får se om jag uppdaterar i helgen. Tar med mig kameran och allt så jag kanske uppdaterar med bilder varje dag om jag orkar/har tid. Annars får ni en bildbomb på söndag. Vi får se vart de leder. Ha en underbar helg!

She threw her hands up in the air

2009-05-28 @ 21:42:48


Låt mig presentera..barabampampampa! Min kära Victor! Han är min föredetta klasskompis och att han får en plats i min blogg har de pratats en all evighet om. Vi drev alltid om det här när vi gick på Munken, men icke Virre, nu är de verklighet ;)! Det här är då dagens outfit så att säga. Han tar den platsen idag. Han är för bra. De här kallar jag också nostalgikänslor. Som förr i tiden!

Picture us dancin real close In a dark dark corner

2009-05-28 @ 18:16:07

En riktig enkel outfit idag. Hittade pappas gamla shorts som jag använde flitit förut. Älskar slitningen på dem och att dem är lite större. Iallafall! Slutade som sagt vid 10 idag, men stannade kvar i skolan tills klockan 2 ungefär. Satt och skrev den där förbannande rapporten i 4 timmar. Och gissa? Den är klar! Äntligen! Känns som en sten släppt från mitt bröst och jag kan äntligen andas ut.

Efter skolan mötte jag upp Julia på stan. Vi fick och förshoppade lite. Fy på oss.. Ska ju vänta tills i helgen.. Men men, nöden har ingen lag. Sedan mötte vi upp Frida för att handla lite behövliga saker och sedan åkte vi ner till terminalen för att köpa biljetter tills i morgon. Vi ska alltid vara ute i sista sekund, vad de än är. Men de spelar ingen roll den här gången, för hur sent ute vi än är så bär de av till GÖTEBORG I MORGON! Jag är i extas och kan inte längta mer. Träffa alla underbara vänner, bo i studiegången med dem, shoppa och bara ha en riktig super helg! Jag, Julia och Frida kommer ha de galet tillsammans. Nu vill jag bara åka!

This stupid words of pride

2009-05-28 @ 07:42:19
Jag börjar morgonen med en underbar nyhet. Jag ska vara med i Expressen Fredag, igen!

Lite kul faktiskt. Mindre kul är den där förbaskade rapporten som måste bli klar. Så idag kör vi gasen i botten. Slutar egentligen 10, men ska sitta kvar hela dagen i skolan för att få klar den. Imorgon är vi lediga och då ska jag inte plugga för då bär de av till GÖTEBORG! Ha en underbar dag så vi hörs vi senare!

come on and take it

2009-05-27 @ 22:20:03


Ikväll bjuder jag på en riktig bildbomd! Vet knappt vad jag kan säga om kvällen eftersom att man nästan blir tårögd av att man inte längre går i samma klass som dessa människor. Men underbar var den iallfall, mer än underbar.

Vi möttes upp för att ta oss in till aulan och kika på hälften av alla bidrag (de andra är i morgon). Köpte med oss godis och lite smått för att förbereda oss inför lite nostalgikänslor. Hela kvällen var en sådan. Alla bidragen var faktiskt roliga, på ett eller annat sätt, så de två timmarna vi satt där gick väldigt fort. Redan när vi möttes kändes de som att de var vi igen, 9b. Vi gick in på Ica som vi alltid gjorde på lunchrasterna. Victor träffade folk och han agerade precis på samma sätt som han brukar. Skygga ifrån sig lite och när vi träffades fick jag fick nästan tvinga honom till en jätte kram. Johan frågade direkt vilka tjejer de va Victor hälsade på och berättade sedan hur mycket han tog i bänkpress. Alltså som vanligt. Allt var som vanligt. Allt var så jäkla bra.

Sedan cyklade jag hem tillsammans med Johan och Alex och vi pratade gamla minnen och om förhållanden/tjejer och killar. I högstadiet var de dem jag alltid frågade om råd, alltid pratade med om sånt och likadant för dem. Så vi tog upp vårat prat igen och uppdaterade varandra lite. Precis som förrut. Sedan skildes vi åt och nu sitter jag här hemma med te.

Ikväll kändes de som att de var 9b igen. Vi pratade om att om man kunde vrida tillbaka klockan så skulle vi kunna gå om 9:an. Faktiskt. Man längtade till skolan då. Känslan går inte förklara och de går inte att beskriva hur mycket jag älskar de här människa från botten av mitt hjärta. Jag har haft de 3 bästa åren i mitt liv tack vare dem.

Slutbubblat, var bara tvungen! Sov gott alla!

show me that you love me

2009-05-27 @ 17:33:09
Byxor: hm, Blus: secondhand, tshirt: malta

Nu har jag bråttom så de får bli ett snabbt inlägg! Hade endast 2 lektioner i dag, prov och sedan AP som var frivlligt. Som jag sa igår skulle jag ladda om mina krafter tills idag, och visst har jag gjort de! Jobbade på den där rapporten i skolan i 4 timmar och kände mig så stolt när jag gick ut (bland de allra sista) från skolan runt 5 tiden. Nu laddar jag om mina batterier och åker ner till min gamla skola för att se på "Årets munk" med mina kära gamla klasskompisar! Får se om kameran följer med, annars hörs vi när jag är hemma. Puss!

in the corner of nothing

2009-05-26 @ 21:35:58Tre riktiga pose-bilder bjuder jag på. De var allt ett tag sedan man satte sig framför camen! Hade inga andra så tänkte att jag skulle knäppa några lite snabbt. Som ni kanske ser i bakgrunden så kikar jag på DH. Ska återgå till de nu för att sedan lägga mig tidigt. I morgon är en viktig dag. Måste skriva mycket på min rapport, både i skolan och hemma. Sedan bär de av på kvällen med flera av gamla kära 9B till Munken (vår gamla skola) för att se den årliga "Årets munk" som är en tävling om vem som kan göra den bästa teatern på 10 min ungefär. (Vår klass fick förra året och för första gången något som hette hederpris, just för att vi sjöng en lång som som vi sktivit om våra 3 år på munken) Ser fram emot de jätte mycket! Att få vara med mina underbara vänner och att få träffa de gamla eleverna och lärarna. Ja gu så kul, lite nostalgikänslor!

I was spinnin on a thin black sheet of glass

2009-05-26 @ 17:54:08


 


Som ni ser har klassen vart ute och vandrat omkring i Linköping idag. Jätte onödigt. Gav mig inte ett smack. Men i de härliga vädret gjorde de inte så mycket! Har riktigt sköna dagar nu i skolan då vissa kurser är slut. Proven tar dock inte slut inte. Har Italienska prov i morgon som jag egentligen borde plugga till men jag orkar inte. De får gå som det går. Sedan har jag en rapport som jag också måste skriva, men den får vänta. Jag känner att jag måste ta de lugnt idag. En paus kan man säga. Har inte sovit mer än 3-4 timmar på två dygn så jag ska låta hjärnan vila lite.

Istället för att ta fram böckerna som en normal person skulle göra i mitt läge så ska jag sätta på en film och krypa ner under täcket med en kopp te och lite godis. Puss på er!

the spotlight on me

2009-05-25 @ 23:27:01
Vi kör på lite restbilder. De funkar alltid. Liksom sånna misslyckade bilder man egentligen inte vill lägga in. När jag ser den här gröna färgen på bilderna vill jag bara springa och måla mina naglar så. Jag ska bannemig hitta en sån färg! Så ni vet.

Idag gick vi bara i skolan till 11. Tog mig dock 2 timmar att komma hem. Jag gjorde allt för att inte komma hem och börja jobba på den där förbannade rapporten. Gick på stan lite med Lisa, mötte upp Annie och Anton med hans kompis och traskade lite med dem. Enbart för att fördröja tiden. Kom dock hem till slut och började med den där rapporten. Den är än inte klar, inte på långa vägar, för jag fattar inget. Jag vet ens inte om jag kommer få den klart, lite fattar jag. MEN min ljuspunkt är ju faktiskt att jag, Julia och Frida drar till Göteborg på fredag! Så jag får kämpa in i de sista. De är fasen de som gör att jag orkar. Att få komma iväg till världens mysigaste stad och träffa alla våra underbara vänner. Roligast är nog att vi ska bo i studiegången, vid RIK laget, med Adam och Calle. Vi kommer att få en underbar helg, de vet jag!

I'm sorry

2009-05-25 @ 17:26:00
Måste göra er besvikna och säga att de troligen inte blir någon uppdatering idag. Har så sjukt mycket i skolan. Ska ha läst 250 sidor tills i morgon och jag har en jätte stor rapport som ska vara inlämnad som jag ens inte börjat med.. Tyvärr. Ibland går skolan före.. Vi får se om de hinns med något kväll. NU väntar definitivt böckerna!

To breakin’ down and come undone

2009-05-24 @ 18:33:44

Tre nästan likadana bilder blev de här! En nästan osminkad Hanna med världens fetto arm ;) Så blir min arm när jag trycker ihop den. Alla som känner mig vet om de där. Mitt gäddhäng. De är känt. Jag gillar de. Ibland. De är iallfall coolt, inte många som blir igenkänd för sitt gäddhäng liksom. De ligger i släkten. Mina pinnsmala lillasyster har med.

Nog pratat om gäddhäng! Idag har jag jobbat. Dock bara i 5 timmar. Sedan har jag pluggat och städat och nu är jag hos mammsen. Sämst humör är jag också på. Kanske tar upp de sen, vi får se. Nu ska jag iallafall fortsätta plugga ute på balkongen med te. Vi hörs senare!


Long distance just ain't my thing

2009-05-23 @ 23:07:43Insåg nu när jag väl lagt in bilderna att jag kanske gjorde de lite väl suddiga. Men orkar inte ändra nu. Här har ni iallafall lite bilder från min och Lisas fina kväll. Vi köpte med oss mat och gick ner och satte oss vid ån för att prata om allt från himmel och jord. De behövdes vill jag lova. Efter alla reflektioner och analyser hoppades jag på att vi skulle kommit fram till något vettigt, men icke.. Livet är inte lätt. Just nu är nog allt så rörigt som de kan bli för min del. En liten bit på vägen kom vi iallafall och jag känner mig alltid lite klokare när jag umgåtts med den skiten!

Under kvällen kom de fram en fullgubbe till oss och satte sig ner för att prata. Jag har Lisa blev direkt skitskrajja och sa åt honom att gå, då säger han såhär:
Gubbe: Vad heter ni då tjejer?
Vi: Hmm...
Gubbe: Lisa, 17 år och bor i Linköping
Vi: :O:O:O:O skiträdda

Jag vet inte om de var en ren gissning från hans sida, vilket de borde vart. Men förstår ni hur rädda vi blev? Gissade rätt gjorde han i sånnafall. Aldrig mer säger jag bara. Efter jag tvingat honom att gå kunde vi slappna av och skratta åt de.

Nu är de te som gäller för mig. Lite serier har jag att knappa in på och en bok som måste vara färdigläst tills på tisdag. Imorgon är de jobb så sängen väntar på mig. Puss!

I'm too young to be locked down, not now

2009-05-23 @ 22:05:29Skjorta: Pappas, T-shirt: Monki, Halsband: Olika, Leggings: Bikbok, Tygpåse: Beyond retro och converse

Back to trash igen tänkte jag nästan säga. Haha, men de är nog sant.. Jag klär mig helt annorlunda till fest än till vardags. Jag trivs med de. Då kan jag känna mig snygg till speciella tillfällen. De är min grej de. Lägger upp bilder från ikväll vid ån där jag och Lisa vart om några minuter!

don't know what you're looking for

2009-05-23 @ 18:08:20Lite mer random bilder från igår. Blev inga från festen och sen får vi se om de kanske dyker upp lite bilder till. Men iallafall. Nu ska jag och min käraste Lisa ut! Vi ska köpa med oss mat och sätta oss vid ån för en myskväll. Har hur mycket som helst att prata om, så vi fastnar nog där ett tag. Hoppas ni får en bra lördag!

Ps. Sen har jag en hemlighet. Och inte lite så rolig en heller! Men den får ni inte veta. Inte än iallafall.. Kanske sen.. Haha!

don't stop move your body

2009-05-23 @ 15:59:46
Här har ni lite pose-bilder på oss tjejer (förrutom Natta) innan vi åkte till Norrköping. Vet knappt vad jag kan säga förrutom att de var en sån otroligt lyckad kväll! Galet är nog de bästa ordet för den kvällen. Allt hände verkligen. Men jag sparar mig på detaljerna!

Det började med att vi fixade oss hemma hos mig, tog tåget och mötte upp några av grabbarna som vi åkte med till en lokal som en tjej hade hyrt för att förkröka. Träffade många nya tjejer där, vilka alla var hur trevliga som helst. Efter 2-3 timmar där drog vi oss mot festen. 250 pers va de. Om inte mer. Dans heeeela kvällen lång och världens drag. Sjukt roligt med andra ord! Vi var hemma hos Frida vid 4 och slocknade inte många minutrar efter de. Fifan vilken kväll alltså!

Nu har jag kommit hem från Frida och tar de lite lugnt. Får se vad som händer idag. I morgon är de iallafall jobb så de blir något lugnt. Lägger in fler bilder sen! Puss

they can check my file

2009-05-22 @ 16:54:25Linne: Hm, Väst: Cubus, halsband: Gamla

Nu är fixet i full gång! Ha en underbar fredag alla, för de ska vi ha :)

'Cause the next time that he cheats

2009-05-22 @ 15:38:48
 

Nu sitter jag och denna skrutta hemma hos mig och chillar. Ska börja fixa oss lite smått och bara ta de lugnt. Vid 5 börjar de andra tjejerna svämma in och då blir de fix för fulla muggar! Uppdaterar lite under dagen. Outfit och andra bilder kanske dyker upp senare. Puss!

last night I met a guy on the dancefloor

2009-05-22 @ 11:22:54


Igår runt på två natten flög kameran fram lite sådär.. Inte allt för seriöst. Fia skulle lära mig en festsminkning (eftersom att hon är BÄST på att sminka) och efter de hittade jag rött läppstift och ville ta lite bilder. Kvällen var iallafall utmärkt! Jag, Julia, Annie, Frida och Fia hade huset för oss själva och lagade mat, åt gott, pratade och skrattade hela kvällen/natten lång. Vi kom fram till mycket igår faktiskt. Mycket vettiga saker. Vi ska vara så otroligt glada över att ha varandra. För så nära som vi står varandra tvivlar jag på att många gör. Faktiskt. De är galet.

Nu har nyss Fia, Annie och Frida åkt. De skulle hem och fixa saker inför kvällen. Jag vaknade av att de lät alldeless för mycket så jag satte mig här. Är dock sjukt trött så funderar på att lägga mig brevid Julia igen som inte vaknat.. Iallafall, dagen ser ut följande: Stan, hem till mamma för hämtning av saker, hem till pappa för fix med alla tjejerna, Norrköping för förfest och sedan lokalfest. Fullspäckad dag men jag ska försöka ta många bilder!


if you don't know me by now

2009-05-21 @ 16:03:35

Godmorgon säger jag för min del! Vaknade upp sent och tog bussen från Frida hem till mig. Nu sitter vi här och sjunger för fulla muggar. Frida och Julia har tagit över micken och musiken och hittar på dans till "ödet var min väg". De är rätt goa om jag får säga de själv! Sedan bär de av till Julia för en natt hos henne med Fia och Frida. Uppdaterar när vi är hemma hos Julia senare. Puss!


I can't do this on my own

2009-05-20 @ 21:02:15
Jeansshorts och kavaj: Second hand, Skor: Skopunkten, Halsband: Olika, body: Gina

just in case you run short

2009-05-20 @ 20:48:56

Idag var vi på stan som sagt. Skulle fixa med mitt nya bankomatkort som jag slarvigt nog tappat bort. De andra köpte lite kläder och sånt inför helgen och nästa helg. Just nu dör jag på min hals som är helt svullen. Men jag mår rätt bra nu annars vilket känns hur skönt som helst. Nu är de bara halsen kvar!

Efter stan åkte vi till Frida. Köpte med oss massa frukt istället för onyttigheter. Jordgubbar och vindruvor. Jordgubbarna ska doppas i choklad. Fy så gott! Men just nu har vi tjejsnack och de tar aldrig slut.. Ska måla naglarna, fixa och kika på mamma mia. Alltså en riktig tjejkväll! Ska sluta vara osocial nu, outfit kommer sen.

I think I could understand

2009-05-20 @ 16:39:36


Idag mår jag bättre. Gick dock inte till skolan för jag kände mig fortfarande krasslig. Nu har jag jätte bråttom eftersom jag ska ner till stan och möta Poltan och Frida. Hoppas jag inte ramlar ihop eller något. Vi ska fixa lite och sedan hem till Frida för en riktig tjejkväll. De vi är bäst på dv.s. Tjejkvällar för oss innebär massa mat och skit och tjejsnack. Riktiga fettodagar. Dem är härliga! Ska ta med mig kameran till Frida så får ni outfit och bilder från dagen senare. Puss!

way up high

2009-05-19 @ 19:39:55Gamla bilder blir de när man är sjuk. That's life. Missar så otroligt mycket nu när jag är borta och de suger rent ut sagt. Kommer troligen vara hemma imorgon också så då går ännu en dag bort. Men men! Jag lever ju iallafall. Nu ska jag titta på tv och ta de lugnt. Ni får ha en fin tisdagskväll!

Took a Louisville slugger to both headlights

2009-05-19 @ 14:17:29


Skolavslutningsmiddagen i 9:an. Nästan ett år sedan nu. Tänk vad snabbt tiden går.. Om jag skulle kunna så skulle jag spola tillbaka tiden och stanna kvar i 9:an. De året var helt klart de bästa året i mitt liv. Ni som slutar högstadiet nu, ta vara på sista tiden! Den kommer aldrig igen. Våran klass var ihopklistrade och inte trodde jag att vi skulle tappa kontakten så mycket som vi gjort. Men iallafall, anledningen till dessa bilder är att vi äntligen bokat lokal och allt för klassfest! Kan inte bli mer taggad, äntligen blir de vi igen! Precis som de ska vara, precis som i 9:an.

Gjorde NP idag och sedan åkte jag hem. De provet får fan gå hur de vill. Var förbannad under hela tiden och jag kunde knappt tänka. Ville bara hem och sova bort febern. Så nu har jag sovit, dock inte sovit bort febern. Sen var de en som sa att jag kommenterar mina egna inlägg. Jag började gapskratta. Hur dum får personen i fråga va? Skulle aldrig göra de, jag har faktiskt ett liv.

she was drivin last friday

2009-05-18 @ 19:47:11Som jag skrev i inlägget inatt kunde jag känna på mig att idag skulle inte vara min dag. Och visst hade jag rätt. Feber och halsont. Eftersom jag har sjukt stora mandlar så känner jag på mig att de är halsfluss på väg.. Hoppas verkligen inte de, har mycket att se fram emot nu. På fredag är de en jätte stor lokalfest, ledig två dagar denna vecka som ska spenderas med alla kära vänner, Göteborg nästa helg och massa annat. De jobbigaste är att de är NP i matte i morgon som jag måste göra så får tvinga mig till skolan och skriva provet ändå..

Min bästa vän i hela världen, Natti, fick höra att jag var sjuk och om alla konstiga saker som hänt i helgen så hon kom hem till en halvt död Hanna med pizza och kladdkaka. Hur go är hon inte? Sen pratade vi lite och vips låg båda och sov. Jag vet seriöst inte vart jag skulle vara utan henne. De är verkligen en annan sak att ha sin kusin som bästa vän, vi hänger ihop på något speciellt sätt.

Innan jag kilar så tänkte jag fråga er om tips på affärer i Göteborg! Jag vet att de är en heeeel del som är från Göteborg och som läser bloggen. Så kan ni inte ge lite tips? Nästa vecka bär ju nämligen Jag, Poltan och Frida ner dit för att bo hos våra kära handbollskillar och dem är inte lika taggade på shopping som vi. Så hör gärna av er, skulle vara kul att kanske träffa någon eller liknande! Ge tips iallafall!

vad vore jag utan dig?

2009-05-18 @ 02:17:35

La nyss på telefonen. Min käraste vän Julia har hållt mig sällskap i nästan 4 timmar. Vad vore jag utan henne? Hon gjorde min kväll nästan bra till slut. Hon gör så jag skrattar då jag egentligen borde gråta. Jag älskar henne för de. Nu är klockan snart halv 3 och jag ska upp om 4 timmar. Dags för sängen. Känner på mig att morgondagen inte är min dag..


a place far away from here

2009-05-17 @ 22:38:34


Tusen bilder bjuder jag på ikväll. Är på sämst humör så ska bara ta och skriva ett snabbt inlägg annars hamnar alla mina arga känslor här. De vill ni inte. Så här är bilder från när vi var hos Nicke. Jag berättar KANSKE mer om dagarna i morgon när jag kan skriva på tangenterna utan att trycka sönder dem. Förlåt. Nu ska sur- Hanna kila vidare. Fan.

just one in the crowd

2009-05-16 @ 23:48:27


Gårkvällen spenderades som sagt hemma hos Nicke (Alex) med Danne och Natti. Mycket trevligt! De blev grillning, jacuzzi, dricka och bara en riktigt härlig kväll. Åkte idag från Norrköping vid 6 och åkte direkt till Fia för tjejmiddag. Idag fyller nämligen käraste fia år! GRATTIS! Så kvällen har spenderats där med massor mat, dricka, tårta, sång, prat, spel och dans. Nu väntar sängen för mig och Nattan som ska upp och jobba i morgon. Natti har nämligen fixat en "test-dag" i morgon på busfabriken så jag ska visa henne runt. Ni får bilder i morgon från kvällarna! Ville bara kika in och säga godnatt!

But for me they drug on and on

2009-05-15 @ 14:37:32
Strålande väder och humöret på topp! Gick i skolan i två timmar idag. Älskar fredagar. En mattelektion och en föreläsning och efter de traskade jag och Lisa ner på stan. Nu sitter jag här hemma med en kopp te och väntar på att min kära, älskade, bästaste vän och kusin i hela världen ska komma hit. Vi ska chilla lite för att sedan ta tåget till Norrköping och träffa några filurer. Tar med kameran som sagt så hoppas på roliga bilder. Får se om jag hinner uppdatera innan vi åker, jag hoppas på de annars hörs vi i morgon!

förändringar är min grej

2009-05-14 @ 22:04:55
Jag kan aldrig hålla mig till en header. Tyckte om den förra jätte mycket och den innan de med. Men jag vill ha något jätte enkelt så denna gång tänker jag testa den här.

Vad tycker ni? Bör jag ha kvar denna eller byta tillbaka?

Carved my name into his leather seats

2009-05-14 @ 21:26:32

4 nästan likadana bilder. Hur kul? Jätte kul. Hade inget bättre för mig så sotade ögonen och knäppte lite kort. I'm back on track igen om man säger så! Blir ett par roliga bilder framöver. Imorgon blir de nog knapert med uppdatering igen då jag och Nattan antagligen far till Norrköping och spenderar tiden där. Men Alex sa åt mig att ta med kameran så bilder blir de på lördagen iallafall. Vi ska grilla och bada jacuzzi. Mys! På lördagen är de tjejmiddag för Fia som fyllt år, så roliga bilder därifrån lär de också antagligen komma. Men ska försöka hinna uppdatera lite roligt i morgon med.

Nyss satt jag på balkongen och skrev en uuuurbra låt! Satt bara stilla och drack te utan att säga ett ord. Hörde fåglarna och vipps så kom min inspiration och jag var bara tvungen att hämta papper och penna. Lugnt tid för sig själv är vad man ibland behöver. Speciellt jag då jag inte vet vart jag har mig själv just nu.

somewhere in the middle

2009-05-14 @ 19:42:56Kan ju inte påstå att de var sisådär snygga bilder, men de gör inget. Mitt hår ser också otroligt plastit ut. Och en bit av de som ser ut som löshår, är inte löshår. Så de kan va! Magtröja kör vi på i sommar iallafall. Det ska jag gå runt i.

Idag har också vart en sån där hemsk dag. Mensverk så de skriker om de. Nu ska jag bara dricka te och ta de lugnt. Plugga borde jag med göra, men det orkar jag inte. Vi hörs sen!

You make the darkness disappear

2009-05-14 @ 01:12:51
Den här kvinnan gör mig galen. Hon får mig att aldrig mer vilja gå utanför dörren. Hennes stil är nästan som magi. Jag älskar henne. Dumma kvinna. Sluta vara så förbaskat snygg. Ren perfektion. Jag blir ju nästan tårögd..

Klockan är kvart över 1 och jag behöver sova. Jag kan inte sova. Har så ont i magen att jag inte vet vad. Den går sönder snart. Känner att jag kommer bli halv. Det är ena orsaken till varför jag är uppe. Andra är för att jag inte kan slita mig ifrån datorn eftersom någon håller mig uppe.. Förbaskat, min mage kniper.. igen och igen..

I don't even know your name

2009-05-13 @ 21:48:50

Inte lite bilder jag bjussar på ikväll va? Duktig Hanna! Frågan är om ni tycker att de blir för mycket bilder när jag lägger in såhär många eller inte? Vissa tycker ju de.. Men nu ska jag återgå till vad jag är bra på - nämligen att dricka te. Känner också att jag måste börja skriva lite. Det blir ju inte mycket skrivande på bloggen, vilket jag egentligen tycker om att göra. Jag skriver istället ner allt på en annan sida och låter ingen få se. Man måste hålla reda på sina känslor och tankar. Och allt mitt sånt är i obalans just nu. De svider lite faktiskt. Men det är så livet är. I obalans.

Förresten, jag tycker om era kommentarer. Jätte mycket. Varenda en värmer så dant i hjärtat. Ni ska alla få en riktig stor blöt puss för att ni är så otroligt gulliga. Varenda en!

she's the only one I got

2009-05-13 @ 20:07:09

Tröja: Indiska, Skor: Hm, Leggings: Gina, Väska: Lindex, Kavaj: Secondhand, Halsband: Olika.

Ut kom jag idag till slut! Efter en hemsk dag d.v.s. Mår inget bra just nu heller, men de har jag ju fått svar på varför. Mens. Visst hatar vi mens? Bojkotta lingonveckan. Iallafall. Lunkade med tjejerna på stan för att fixa lite. Sedan begav sig några av oss och käkade. Har massa bilder som jag lovade er igår. Så de blir bildbomb i nästa inlägg!


I run away but I can't let go

2009-05-13 @ 13:36:27


Det var inte min dag idag.. Vaknade upp och kom på att jag inte fixat miniräknare till nationella. Försökte få tag på alla jag kunde men inte en kotte hade någon. Sur så in i helvete, rent ut sagt, som jag var somnade jag om. Inte bra början på min dag. Så nu får jag göra den någon annan dag istället. Tur att Lisa inte heller gjort den då hon är sjuk.

Har kikat på serier istället idag, som vanligt. I eftermiddag ska jag och tjejerna på stan och fixa lite och så. Världens bästa tjejer. (Slängde förresten ihop ett outfitcollage lite snabbt för att kunna uppdatera lite :))

my bad

2009-05-12 @ 22:54:55
FÖRLÅT FÖRLÅT för dålig uppdatering! Har nämligen haft besök från Norrköping idag. Väldigt fint! Jag gottgör er i morgon istället. Hoppas ni tycker om mig ändå.. Haha :)

Förresten, GRATTIS till min älskade LISA som fyller hela 17 år idag!

never leave my heart open

2009-05-11 @ 23:15:06Tre som sätter de mitt i prick om jag får säga de själv.. thecobrasnake

Ikväll har jag pysslat. Faktiskt. Hoppas på bra resultat. Om de blir ett bra resultat visar jag de senare, annars håller jag det hemligt. Tyvärr. Nu ska jag dricka te och försöka lägga mig hyffsat. Alltså runt 12 när de kommer till mig. Puss på er. Skulle behöva lycka till inför både engelska prov och svenska prov i morgon..

it's been a long hard year

2009-05-11 @ 20:44:58Väst och jeansshorts: Second hand, Skor: Din sko, Linne: Gina.

Idag var jag helt smyckelös. Känner mig nästan naken då. Inget för mig egentligen. Så i morgon blir det en hej massa smycken. Håller på att rensa lite här hemma och har hittat en hel del. Hade tänkt gå ut och gå med Nattan men hon dissa för att hon hade plugg (fast egentligen tror jag att hon inte orkade för människan vet inte vad plugga är ;)) Annars har jag kikat serier, pluggat och tagit de lugnt. Snart blir de att ringa Lisa för prat. De är vi faktiskt himla bra på. Måndagar alltså, måndagar..

I'm not the type who get upset

2009-05-11 @ 16:11:10

Min dag började med Italienska prov.. Vet i satan hur de gick men trodde faktiskt att de skulle vara svårare. Nu väntar dock 3 till prov denna vecka. Fy så hemskt! Men de är bara att bita ihop nu innan vi slutar. Efter provet var de lång-lunch som alltid på måndagar. Och som vanligt gick jag och Lisa ut och åt. Han i kassan började skratta åt oss när vi kom in och vi skämdes lite av våra ungefär minst-två-gånger-i-veckan-besök där. Efter lunchen var de en kort matte och nu sitter jag här hemma och ska slå på lite serier. Puss på er!

but sometimes I get so scared

2009-05-10 @ 21:44:56Snyggare bilder än såhär blir det tyvärr inte! Kameran har inte varit i sådan fokus under helgen, men under vissa stunder dök den upp. Bilderna är inte allt för smickrande och därför bjuder jag endast på två. Har i vilket fall som helst haft en super rolig helg! Ända från fredag eftermiddag tills nu då jag lämnade av Danne och Nicke på stationen. Om ni undrar varför jag kallar Nicke Alex ibland är de för att de finns två Nicke och då får den ena heta Alex för att han heter Alexandersson i efternamn. Så komplicerat kan de vara...

Vi har iallafall gjort allt till inget. Skräckisar, vart på stan, ute och käkat, lagat våfflor som pannkakor, hoppat i spöregn vilket gjorde alla DYGNSURA, lekt och haft oss. En mycket härlig helg med andra ord! Nu ska jag kika igenom lite Italienska tills provet i morgon som kommer gå åt helvete.. Lovar att de blir bättre uppdatering denna vecka. Puss på er!

PS. Fått lite kommentarer angående att jag inte svarar på kommentarerna. Jag svarar på alla så fort jag får tid, men i helgen har jag som sagt inte hunnit. Lovar att göra de snarast! D.S

in case you run short

2009-05-09 @ 14:24:30
Förlåt för dålig uppdatering! Tyvärr lär de nog bli så idag också. Direkt efter skolan träffade vi upp Norrköping för att spendera fredagen med dem och hann därför aldrig uppdatera. Vi var rätt goa igår faktiskt. Vi gick i spöregn och hoppade i vattenpölar för att skvätta ner varanadra överallt på Ågatan en fredagskväll och var helt dygnsura. Så när vi kom hem hit blev de att hitta nya kläder till varenda kotte. Men de var de nästan värt faktiskt!

Nu blir det duschen och sen Alex och Danne. Får se vad som hittas på idag! Uppdaterar så snabbt jag har tid.

två saker samtidigt är inte min grej

2009-05-07 @ 21:22:16
Känner att jag inte har någon inspiration alls just nu.. Men så kan de vara ibland. Skriver mer på nästa inlägg för jag håller på att prata i telefon och jag kan inte göra två saker samtidigt.. Jag vet, jag är en kille..

det finns bara en verklighet

2009-05-06 @ 22:47:43
Hur kan någonting vara så fel men ändå rätt?

En dag, när jag har tid, då ska jag fasen i mig skriva ner allt jag känner inom mig just nu. Jag har tusen känslor, miljoner tankar, förskräckligt många viljor, men tyvärr, bara ett hjärta.

but she didnt pay attention

2009-05-06 @ 21:00:33
Just nu är jag så trött så jag knappt vet vad jag heter. Men somna kommer jag inte göra förens lika sent som övriga nätter. Om en timma är jag pigg igen! Måste egentligen vara super pigg tills imorgonbitti så jag orkar NP i engelska. Men men..

Annars så känner jag lite abstinens efter mina "små tjejer". Haha, jag vet att ni hatar att jag säger så, men så kan de va att vara yngre ;) Då menar jag mina älskade vänner Moa, Erica och Alex såklart! Nu måste vi ta tag i de här tjejer, jag blir ju så depp utan er.. Hihi. NU- te!

now I'm on this road again

2009-05-06 @ 18:15:50


Idag lär de nog bli dålig uppdatering. De senaste dagarna har varit lite knepiga! Men vi kom iallafall hem från Norrköping vid 5 så mycket bilder efter de har de tyvärr inte hunnit bli. Men de var ett flertal som hade kamera så hoppas på att kunna få bilder ifrån dem. Hade med mig min mobil och spelade in lite videoklipp så jag hade tänkt att lägga in dem men de går inte eftersom jag inte hittar min sladd. De var också anledningen till att jag inte la in videon på mig, Alex och Danne. Ska leta som en galning idag!

I Norrköping blev de b.la bergsklättring (gu vad jobbigt!) och naturupptäcksfärder. Roligare än vad de låter, faktiskt. Sedan blev de museeum, två stycken, och så stod vi utanför Nickes skola med bussen och helt plötsligt slinker han ut därifrån. Rolig överraskning! Annars var museemen jätte tråkiga..

Nu är jag hemma och är heeeelt slut. Funderar på att sova lite. Men först och främst ska jag kolla nya avsnittet av The hills. Hörs sen, puss!

before she knew she was spinning

2009-05-06 @ 07:10:24


lackleggings och t-shirt: Gina, Skor: Hm, Kofta: Second hand, Väska: Lindex.

Inte så rolig outfit men whatever! Jag ber iallafall om ursäkt för hemskt dålig uppdatering! Men igår var tyvärr hela mitt internet sönder. Inte nog med de, telefonerna och tv:n funkade inte heller.. Undra vad de var för underligt. Så min kväll var inte vidare rolig som ni kanske förstår. Blev dock telefonpratade, fast från mobilen, i några timmar som var de ända bra igår kväll!

Nu ska vi med klassen till Norrköping. Ska typ fiska? Nej, men vi ska kolla massa i naturen och vattnet och så. Efter de bär de mot stan in vid statsmuseeumet os.v. Hoppas iallafall på en regnfri dag eftersom jag inte är världens skogsmulle!

Before you hit the highway

2009-05-04 @ 20:24:38Såhär kan de se ut när Hanna inte har något att göra. Bilderna är ju inge vidare och mitt hår är hej-kom-och-hjälp-mig. Men jag kör på samma visa varje gång: Bättre än inget!

Idag var de en kort dag i skolan. Har tränat, pluggat lite, sjungit (fått massa nya låtar, yeeeees!) och tittat lite på nya halsband som jag inom snar framtid ska köpa. Nu ska jag kika på Hannah Montana the movie, som jag nyss laddat hem. Jag var tvungen. Den verkar ju sådär barnsligt bra.. Sedan funderar jag på om jag ska lägga in ett videoinlägg. Under fredagsnatten spelade jag nämligen in Danne när vi hade konstiga samtal (vi var fööör trötta) och så var Alex med på ett hörn, och varför jag vill lägga in den är för att ni ska få höra hur fult vi pratar. Danne och Alex är extreeeema östgötar. Ni skulle skratta på er. Ni som inte kommer härifrån dv.s. Men vi får se! NU: te!

50 miles to go she was runnin low

2009-05-04 @ 17:10:10Jag och Julia hade varit och kollat på samma skor och sedan kommer hon hem med dessa. Hur bra? SÅ bra. Man får aldrig för mycket av skor. Perfekta, billiga och sommriga. Hm, 129 kr.

ibland måste man

2009-05-04 @ 07:57:05
Egentligen brukar jag inte berätta när jag har besöksrekord eftersom jag inte berättar hur mycket de är med och de gör er rätt frustrerade. Men idag måste jag bara säga. Igår hade jag besöksrekord med över 300 nya läsare. De small. Så idag är jag himla glad och hoppas att flera av er kommer tillbaka igen!

last night I got served a little bit to much

2009-05-03 @ 20:31:03


Tänkte nästan börja med att ursäkta mig för dålig uppdatering. Men jag struntar i det. För ni visste ju att jag jobbade. Men nu är jag på plats iallafall! Har dock inte mycket bilder idag så vi hoppas på bättre i morgon. Annars så gick jobbet bra och nu sitter jag och har seriösa msn-konversationer. De tycker jag om. Jag och Lisa har förresten kommit på att vi äcklas av fel saker, antagligen? Jaja, livet är inte lätt. Har så mycket att skriva men jag vet inte hur eller vart jag ska börja. Kanske kommer de ett knepigt inlägg senare, vem vet. Vem tycker ens de är kul att läsa mina känslor? De är frågan!

in his arms

2009-05-03 @ 09:44:40


Hade tagit lite bilder med mobilen från igår kväll men hinner tyvärr inte lägga in dem nu eftersom jag måste rusa till jobbet. Jag och Poltan var iallafall ute på stan och åt och sedan träffade upp Frida och Frida och gick till ån där bl.a Annie och Fia var. Trevlig kväll! Nu blir de jobbet och idag hoppas jag att jag slutar tidigt.

Famous last words taken all wrong

2009-05-02 @ 11:12:51
Såhär såg alltså vår dag ut igår. Jag åkte hem till Nattan där Norrköping forfarande var och vi bestämde oss för att hitta på något trevligt på kvällen som slutade grillandes vid ån. Väldigt fint! Efter ett tag började folket tycka de blev för kallt och gick hem till mig medan jag, Lisa och Nicke satt kvar några/någon timme och bara pratade om allt från himmel och jord. De var suuuupermysigt. Mer sånna kvällar. Efter de lämnade dem av mig hemma hos mig där de andra stollarna var och de blev filmdags för oss. Sova tidigt skulle vi också gjort, vilket slutade sådär halvt eftersom att vissa av oss somnade vid 5 pga alla konstiga omständigheter som terapisnack, yra i mössan, msnkonversation och allt möjligt konstigt. Urkul med andra ord! Så efter enbart två timmars sömn sitter jag här halvt död och väntar tills Nattan ska åka hem då jag ska sova. Därmed basta. En super toppen kväll om jag får säga de själv.

valborg

2009-05-01 @ 14:42:07

Puuuuhhhh vad många bilder! En himla massa posande i början, ta oss inte för seriöst ;) Kameran kom dock fram under de sista småtimmarna och allt detta togs på ungefär 5 min därav inte så olika bilder. Vi var iallafall runt drygt 20 pers hos Nattan och hade de urtrevligt som vanligt! Kvällen slutade med hälften sovandes hemma hos mig, hälften hos Natti, några hos Lisa och några hos Frida. Fullt hus som ni förstår. En lyckad kväll helt enkelt.

Vaknade upp tidigt i morse då vissa av oss redan tagit en morgonpromenad. Haha. Sedan åkte Norrköping hem och jag och Julia chillade hemma hos mig. Nu är vi hos Mamma och ska käka, sedan blir de stan och träffa alla som var hos Natti, efter de blir de att fara hem till Frida för mys!

you were not expecting me

2009-05-01 @ 14:15:45

Leggings: Gina, Skjorta: Pappas, Glasögon: Glitter, Tshirt: Hm

Jag och Poltan klickade lite foton i morse innan vi åkte hem till mamma eftersom jag inte hann göra de igår. Så här får ni gårdagens outfit! Slänger in ett inlägg om ett par få minuter med bilder från igår.

RSS 2.0