http://westmanshanna.forme.se/

2011-05-19 @ 18:13:19
Ny blogg!!111

http://westmanshanna.forme.se/
http://westmanshanna.forme.se/
http://westmanshanna.forme.se/

lite förändringar/ny blogg

2011-05-18 @ 10:42:47
Hej babes! Är fortfarande fly förbannad på företaget som har sabbat en massa så nu sker istället en liten förändring inom ett dygn ungefär. Håller på att få en design gjord och sedan flyttar jag över min blogg till en annan sajt! Då blir det nystart med uppdatering som förr i tiden (saknar det som fan) och en enklare men bättre design än denna. Vi hörs sen om mer info!

back from prauge

2011-05-16 @ 14:14:05
klänning, hm.

Hemma från Prag. Så jävla grym resa! Under bara några dagar har det vuxit fram ton av internskämt, varit sjuk värme, sett Prags alla fina sidor, druckit massor alkohol, hela klassen har mycket möjligt rökt sönder lungorna, öl i plastmuggar på stora torget tillsammans med alla tjeckier under semifinalen i Hockey vm då tjeckien och Sverige möttes, uteserveringar och god mat dagarna långa. Lite shopping också. Det får man ju inte glömma. Fint!

westmanshanna.blogg.se

2011-05-16 @ 13:47:56
Ni har säkert märkt att det inte går att gå in på domänen www.westmanshanna.se vilket beror på att företaget som betalar min domän har bytt ägare och tagit bort ett flertal domäner som de tidigare betalat för i utbyte mot reklam. Tyvärr har dem varken förvarnat eller nämt något om detta så här står jag helt ställd och får ta tillbaka min gamla bloggadress www.westmanshanna.blogg.se, vilket är den adressen som gäller nu. Inga bilder i arkivet finns heller kvar vilket gör mig fly förbannad. Företaget har fortfarande kvar min domän tills i mitten av sommaren så har ingen möjlighet att använda mig utav den överhuvudtaget. Så nu vet ni!

and off we go

2011-05-10 @ 15:21:04


jumpsuit, bikbok (matildas) hatt, bikbok.

Har försökt ladda upp bilder i två dagar utan att det fungerat. Har gått nuts här hemma och inte förstått problemet Tills jag insåg att jag ändrat format på alla mina bilder. Men nu så! Tyvärr (eller tyvärr och tyvärr) så blir det gles uppis denna vecka också då jag åker iväg till Prag om en timma med klassen! Ska bli så otroligt skönt att få komma iväg, hänga på uteserveringar med mina allra bästa vänner, bo ihop på ett mysigt hotell, dricka öl och käka gott. Innan dess väntar dock en bussresa på 20 timmar som inte ska bli lika kul. Men ändå! Kommer dock sakna min man så jag total spricker. Ha en fin vecka hörrni, PUSS!


black and white

2011-05-07 @ 19:00:17


Hej babes! Har lite fler bilder ifrån Öland, men har haft så fullt upp att jag inte hunnit lägga in dem. Skivkontraktet är igång i år igen och det är så grymt kul att sitta med i juryn och på tisdag åker vi till Prag med klassen - ännu roligare! Dagen har spenderats i Norrköping och nu har vi planerat in en go grillkväll. Ska allt fixa lite bilder i morgon. PUSS!

RSS 2.0