MIN HELG

2013-10-22 @ 10:54:00

Jag tyckte faktiskt att min helg började redan på onsdagen. Hade så mycket roligt planerat förra veckan att det kändes som helg hela veckan. Träffade upp Matilda, Emmy och Agapi efter jobbet och åt en lång lunch, som gick över till fika, som gick över till tjejsnack i flera timmar. En sån där bra eftermiddag ni vet.

På kvällen var jag och Mamma på Peter Jöbacks "I love musicals", en helt fantastisk konsert. Både jag och Mamma är sådär cheesy och älskar allt som har med musikaler att göra. Och så är ju Peter Jöback i egen person en ganska så svårslagen musikalartist.
 
 
Startade min torsdag med ett varv runt ån! Nog att det var grått och mulet ute, men vad gör det när marken ser ut såhär? Om hösten såg ut såhär jämt skulle det vara min favorittid på året. Det är så himla fint. Kan väl omöjligt finnas ett bättre sätt att starta dagen på en oktobermorgon än att andas in det här?
 

Jobbade bara några timmar på torsdagen, för sedan var det dags för handelsgalan! Fördrink och lite skitsnack hos Cattis innan vi kom till galan där tre-rätters och vin stod på schemat. Dansade natten lång med världens bästa kollegor. Kunde inte haft en bättre kväll!

Det var sådär lagom kul att öppna butiken dagen efter handelsgalan, men min energi var ändå på topp för nu skulle en ledig helg vänta! Jobbade tills kl 3 och efter jobbet tog jag, Matilda och Emmy en sväng till Ikea, maxi och systemet för att inhandla det viktigaste inför helgen. Sedan mötte jag och Matilda upp våra saknade grabbar. Vi bjöd dom på pasta till middag och så drack vi vin och bara hade det sådär trevligt som vi kan ha. Slutade med en vända på krogen och alldeles för mycket drinkar!
 
Såhär såg jag ut en dag med.

På fredagen sov vi ut och sedan mötte jag och Matilda upp min syster på stan för en lördagsfika. Kaffe och lite mat för att inleda en bra lördag. För på kvällen var det dags igen! Emmy hade inflyttningsfest så hon bjöd på Tapas och roliga lekar. Vi var supertaggade och höll igång hela natten lång. Dansgolvshångel och shots. Typ världens bästa lördag!
 

På söndagen var vi mer än slitna. Jag har känt mig som världens superhjälte för att jag klarat "en tre-dagars". Jag är 21 och är helt död efter 3 dagar, är det normalt eller är det pensionärsvarning? Hur som haver, helt klart värt det. Jag och Matilda låg under täckena i soffan och såg på film hela dagen. Avslutade söndagen (som varje söndag) hemma hos mamma med mina syskon, middag (självklart en fet pizza en dag som denna) och The Bachelor, som är vårat tv måste varje söndag. Älskar våra söndagar.

JAG LEVER

2013-10-15 @ 21:21:00

Hej fina ni! Förlåt för att jag bara dött här. Jag har saknat er! Men för att göra en lång historia kort - livet kom ifatt mig. Jag har faktiskt mått ganska så dåligt ett tag. Det jag egentligen gjort när jag varit frånvarande har varit att ta tag i mig själv, mitt liv och fokuserat på vad som får mig att må bra. Jag har aldrig tidigare mått så, vilket har varit extremt påfrestande och en känsla jag inte kunnat sätta ord på. Därför försvann jag bara.
 
Men nu mår jag bra! Och det är därför jag vill uppdatera er lite nu. Ibland är inte livet lätt, men ger man sig fan på att det ska bli bra, ja då blir det bra. Jag har kommit underfund med så mycket under den här tiden (tack gode gud för den faktiskt var ganska kort) och har hela min framtid planerad! Det känns så jävla bra. Jag vet vad jag vill göra med mitt liv, hur jag ska göra det, när, var och varför. Jag vill inte berätta allt för er än av flera olika anledningar men just nu håller jag på att plugga upp några utav mina betyg. Förbannar mig själv över att jag bara sket i gymnasiet, var lat och hellre fikade 24/7 än att plugga, haha. Bugar och bockar och tar emot den käftsmällen med inte lika mycket glädje. Men! Jag är riktigt motiverad så jag vet att det kommer gå bra. Jag kan liksom njuta av att veta att jag investerar i min framtid.
 
Om 2,5 vecka så flyttar jag även till min nya lägenhet. Det är en charmig liten äldre lägenhet i Vasastan med det finaste trägolv man kan tänka sig. Så ja, det känns ju helt underbart. Jag och Matilda är absolut inte osams som flera av er undrade, utan vi kände helt enkelt bara att det var dags för vårat egna. Det ska bli så roligt att få inreda, fixa och dona igen. Att verkligen få göra det till mitt den här gången. Blir också granne med en av mina närmsta vänner ak.a min singeltjej (och kollega) vilket betyder många crazy nights! Blir så full i skratt när jag tänker på alla galna grejer vi gjort tillsammans på sista tiden. Och så har jag hela våren planerad med diverse resor. Bl.a USA och en tågluff i Europa med en nyfunnen, men väldigt kär vän.
 
Fan alltså. Jag är verkligen tillbaka nu.

RSS 2.0