http://jhshop.se/

2011-09-25 @ 17:49:06


Det här örhänget fick jag hem i brevlådan för några dagar sedan av fina Jenny som driver webshoppen jhsop.se. Hon har grymt mycket fina smycken på sidan så jag tycker absolut ni ska ta er ett klick in dit. Om ni dessutom uppger HANNAW som rabattkod erbjuder hon er 20 % rabbat, och då är det redan bra priser innan! Kika in!
(hatar min syster just nu som tagit med sig plattången till gbg vilket resulterar i en kass blogg (eftersom att 90 % av bilderna består av mig, hehe, och jag vill ju inte se ut som ett troll) Jag gottgör er i veckan!

black/white/silver

2011-09-24 @ 17:49:47



/ jacka_second hand / tröja_hm / väska_bikbok / byxor_hm / cuffs_lindex /
Såhär har jag sett ut idag när jag och Matilda traskade runt på stan. Lyckades hålla i pengarna så nästa vecka blir det go shopping i Göteborg när jag, Lisa och Emmy åker dit över helgen! Ska bli grymt mysigt. Iallafall, Matilda och jag fikade i höstsolen och tittade på fina saker. Lillasyster har tagit med plattången till sin handbollscup så mitt hår ser ut som ett fågelbo. Hatar att vara med på bild då. Typsikt när jag väl kan ta bilder.

vanillascented

2011-09-24 @ 17:45:28



Så sjukt snygg med strumpor i gubbskor! Har ett par bruna skor, så tänker matcha dem precis som ovan. Någon som vet vart man kan hitta ett par söta strumpor med lite volanger?

recension 2_foundation

2011-09-24 @ 11:01:14


miniralfoundation_Jag har aldrig testat på mineralfoundation tidigare så jag har inte vidare mycket att jämföra med. MEN, den täcker väldigt bra (har dock väldigt fin hud, inga finnar eller liknande) men jag har istället en tendens att bli rödflammig i ansiktet. Den hjälper emot det och får huden att se jämn och fin ut. Sökte lite på internet för att se vad personer som testat denna skrev då jag själv inte har så mycket erfarenhet, och den har fått jätte bra recensioner med tanke på det låga priset. 35 kr tror den gick på. Använder dock ingen riktigt miniralborste så vet inte om resultatet påverkas något utav det.

flawless finish foundation_Jag är definitivt tjejen som gillar mer "rinnande" foundation. Jag har väldigt torr hud, så miniralsmink fäster inte riktigt på det sätt jag vill. Denna passade min hudfärg extemt bra (har den näst ljusaste) och sitter som en smäck. Behöver inte använda mycket för att få ett helt täckande resultat. Helt klart värt pengarna! Enligt mig en utav de bästa jag testat på. Använder en vanlig foundationborste till.

todays outfit

2011-09-20 @ 13:20:56

/ jacka_jullans (cubus) / skor_monki / tröja_second hand / halsband_lindex / väska_hm
Såhär har jag trallat runt innan jobbet. Nu däremot har jag lunch och sitter i skitiga jobbkläder. Blir jobb till 8, men har förprogramerat ett inlägg och sedan blir det nog mys med Marcus. Han har köpt ett par easytone skor till mig också så nu går jag hem/till jobbet varje dag vilket är ca 3-4 km så nu hinner jag även träna! 4 kg på 3 veckor och 2 dagar, woooooppp whooop! Det här SKA gå bra.

dagens lista

2011-09-20 @ 10:36:29


Dagens humör_helt ok! Fick sovmorgon idag och även i morgon. Så ja, utvilad.
Dagens klädsel_just nu är det jobbkläder.
Dagens måste_hinna se idol kl 8!! Men eftersom att jag slutar 8 kan det bli lite tajt.
Dagens bästa_att vi förhoppningsvis ska boka hotell i Göteborg tills nästa helg. Jag och tjejerna ska partaaa!!
Dagens sämsta_att när jag slutar kl 8 är det mörkt ute = vet inte om jag vågar gå hem i mörker. Hehe...

mockajacka

2011-09-20 @ 10:23:19


Ny jacka ifrån hm! Har den på bilderna i något inlägg under. Visst är den fin? Älskar att den har markerade axlar och att jag både kan använda den som oversize och "vanligt". Blir din för 400 kr!

new in

2011-09-19 @ 22:43:30


/ jacka_second hand / linne_hm /
Hittade detta linne inne på hm häromdagen och föll för det direkt! Kommer nog köra på lite paljetter i höst/vinter, piffar upp allt grått lite! Annars kom jag hem för ett litet tag sen, ska ta och titta på idolavsnittet jag missade. Har varit med i bilden ett par gånger under slutaudition eftersom att jag stod i samma led som han nervöse Andreas 2008. Så man har fått sett lite tillbakablickar, haha! Åh, älskar Idol. Hörs i morgon innan jobbet!

(Har lagt upp nya bilder i något inlägg längre ner)

monki shoes

2011-09-18 @ 18:41:49



Nya skor. Visst är dem grymma?! Finns på Monki för 600 kr!

todays outfit

2011-09-18 @ 16:04:25


/ jacka, byxor, top_hm / skor_monki / halsband_lindex /
Såhär ser jag ut idag. Har varit på stan för en fika med Matilda och Emmy. Mysigt! Nu blir det te-tajm.

recension 1_borstar

2011-09-18 @ 14:39:37



1. Puderborste_ Lagom stor och lätt att använda, älskar den!
2. Rougeborste_Gillar vinkeln på den men lite för liten för min smak.
3. Foundationborste_Denna är verkligen super! Har haft två innan men antingen har de sugit åt sig för mycket foundation eller så har den inte "penslat" ut allt tillräckligt. Den här gör både och!
4. Ögonbrynsborste_Jag använder inte denna jätte mycket, utan bara för att jämna ut ögonbrynen innan jag målar på.
5. Ögonskuggborste_En vinkelborste som jag använder jämt, perfekt storlek och jätte smidig.
6. Ögonskuggsuddare_Kalla det vad man vill, haha, den suddar ut ögonskuggan perfekt och jag använder den jämt.
7. Eyelinerborste_Jag använder den dock som ögonbrynsborste, den funkar perfekt för det!
8. Ögonskuddborste_En hård pensel som fäster ögonskuggorna grymt bra. 
9. Eyelinerpensel_Har inte använt denna än då jag använder en eyeliner som redan har en pensel.

Överlag så måste jag säga att jag är grymt nöjd med borstarna! Använder nästan allihoppa. Har som ni ser på översta bilden flera borstar och nu har jag alla jag behöver. Fick även med en sminkväska som ni ser och den är helt perfekt. Så för 150 kr kan jag verkligen rekomendera detta!

metallic chic

2011-09-17 @ 19:53:38

/ tröja_hm / cuff_lindex / shorts_hm / väska_bikbok /
Såhär skulle jag vilja se ut nu. Tyvärr sitter jag i mjukisar och väntar på att få käka fläskfilé. Men det är ju gott det med! Massa metalic, silver och paljetter/glitter. Rotade fram mina paljett shorts och hoppas att jag får lite användning för dem även denna höst/vinter! Nej ni, nu ska jag ta tag i mig själv och hitta på något. PUSS

that white bag

2011-09-17 @ 19:06:42


/ väska_bikbok /
Köpte denna fina igår. Kommer matcha den till en massa! Speciellt till olika metalic material. Fint!

todays outfit

2011-09-17 @ 18:02:58
jacka_jullans / tshirt_hm herr / väska_bikbok / byxor_vila /
HUR grymma är inte dessa brallor? Hur sköna som helst, leggingsliknande fast mjukare material. Sisådär lagom diskreta också. Jag älskar dem. Såhär har jag sett ut idag. Har ingen aning om vad som händer idag eller, alla jobbar eller så är man iväg och gör annat. Men, det är ju skönt att vara hemma med.

lite egopics

2011-09-17 @ 16:49:33



Jag har ändrat mina rutiner drastiskt på på helgerna jämtemot förut. Istället för att gå upp vid kl 1 är jag redan uppe och sippar på lite te vid kl 9. Kollar tv och myser i morgonrocken. Jag gör mig iordning, sminkar mig och gör håret fint. Det händer inte så ofta på vardagarna och därför vill jag ta vara på helgen och göra den lite mer lyxig. Annars så har jag sprungit runt på stan idag och letat efter min kamerasladd som skulle varit på Marcus jobb, men icke. Till slut insåg jag ju att man kan sätta in minneskortet i datorn, dagen var räddad!

finally back on track

2011-09-17 @ 13:05:22


Hej snyggisar! Nu är jag tillbaka. Har vilat upp mig från alla jäkla infektioner jag hade i kroppen denna vecka så nu mår jag bra igen! Har fått lön så har hunnit köpa lite nya saker som jag tänkte visa. Nu ska jag slänga i mig lite frukost, vi hörs strax!

I'm back

2011-09-15 @ 18:07:31
...Snart iallfall! Är frisk nu, men hinner inte uppdatera förens i morgon/helgen så vi hörs då. PUSS

todays makeup

2011-09-13 @ 14:18:44



Ligger som sagt hemma och är sjuk. Man blir rastlös när man är sängliggande så jag tog sminkkittet till sängen och började kleta på lite smink! Vill ju testa allt när jag fått så mycket roligt, så drog till med en massa glada regnbågsfärger!

e.l.f makeup

2011-09-12 @ 13:51:54



Jag har fått hem detta idag! Åh, blir galen på att prova det nu, nu, nu! Till borstarna fick jag även en stor ihopvikbar sminkväska, där allt annat smink också får plats. Perfekt! Kan visa det sen. Blev två kit ögonskuggor, en primer, bronzepuder, miniralfoundation (har aldrig vågat testa förut eftersom att min hud är så sjukt torr), en vanlig foundation och 10 penslar. Lovar att recensera dem sen!


uppdate_ sorry för att jag inte uppar. Jag är genomförkyld, hängig, har mens, urinvärksinfektion och var tvungen att gå hem ifrån jobbet. Hatar livet sisådär lagom just nu. Min älskade pojkvän har köpt en present till mig som jag ska få se sen. Det är min ljuspunkt nu!

played it to the beet

2011-09-11 @ 17:16:21




Sitter hemma hos Marcus och har myskväll! Idol och true talent samtidigt. Fan. Bläppar genom båda. Lite gott käk och en näve popcorn!

funny sunday

2011-09-11 @ 14:12:45


Inte riktigt. Det spöregnar ute, åskar lite och jag har inget att göra. Tog lite posebilder (nehe) och nu ligger jag i sängen och tittar lite tv. Ska packa och städa eftersom att vi byter till mamma idag också. Det som är bra med denna söndag är att Idol OCH true talent är på tv ikväll! Så det ska jag göra. Kolla tv. Och mysa med Marcus.

tanfärgad

2011-09-11 @ 13:17:01

/ lillasysters jacka_cubus /
Denna fick Julia hem på posten igår, visst är den snygg? När lönen kommer ska jag köpa lite fina jackor. Var inne i Marcus affär i fredags och testade massor med vinterjackor - inget för mig. Hatar vinterjackor. Den enda jag kunde tänka mig var en canada goose jacka, men den kostade ju 7000 med så får lite panik. Kan ju inte gå i skinnjacka i vinter direkt.

new in

2011-09-10 @ 18:47:20


Har gått och klämt på den en massa och tänkte att det är bättre att vänta tills nästa lön då jag köpte en massa smink samma dag, men jag kunde inte hålla mig. Den är så fin. Från hm för 299 kr!

snake print

2011-09-10 @ 18:05:28


pic 1_sannatranlov.se / pic 2_min väska ifrån lindex 

Jag fullkomligt ÄLSKAR snake materialet som börjat ta över nu! Köpte denna väska inne på Lindex förra veckan och kan inte sluta stirra på den. Fulsnygg är den. Och skorna, de är ifrån Zara. Dem vill jag med ha.

pretty in silver

2011-09-10 @ 16:20:27



/ skinnbyxor_gina / armcuff_lindex / tröja_hm / skjorta_pappas /
Såhär ser jag ut idag! Har t.om fixat håret. Kors i taket! Kvällens planer blir nog att käka ute med Emmy och mysa lite. Nu sitter jag däremot och tittar på teen mom (sjukt underhållande), dricker te, och målar naglarna. Älskar att bara vara!

saturday morning

2011-09-10 @ 12:59:38


Godmorgon snyggisar! Var uppe med tuppen och skjussade mamma till golfbanan. Nu är jag hemma hos pappa och pillar mig i naveln. Igår satt jag och Matilda ute och drack te på ågatan. Inte många gånger man sitter på en bar en fredagskväll och dricker te. Jag vet inte, men ni kanske har nappat upp att jag är nyttig igen? Eller rakt på sak, jag måste gå ner i vikt. När jag började jobba gick jag upp 3 kg på 4 veckor så ångesten drog över mig så nu kör jag gärnet. Jag har gått ner de överflödiga kilona nu, närmare bestämt 2,8 kg på ca 2 veckor. Och vet ni vad? Jag har ens inte tränat. Jag käkar som vanligt, men använder mig av shapeup och jag käkar bröd och allt. Det har alltid varit problemet innan för mig. Brödet. Jag älskar bröd. Pasta och sånt kan jag klara mig utan, men jag har ätit lite av det också men ändå gått ner i vikt. Bästa sättet jag testat på! Ska köra ett tag tills jag är nöjd igen!

jc

2011-09-10 @ 12:53:59


Finaste.

skinnjacka

2011-09-10 @ 12:53:31


Mammas. Den perfekta! Lite oversize och alldeless underbar. Vill dock inte köpa en likadan...

todays outfit

2011-09-08 @ 17:38:15

/ jacka/kavaj_second hand / halsband och väska_lindex / body_hm /
Hej babes! Kom hem från jobbet för ett litet tag sen och nu ska jag iväg för att spela in en till låt, lär bli lite dålig uppis idag med trots att jag slutat tidigt. Men men!

argyros - indomitus

2011-09-07 @ 22:34:17


Här har ni en utav låtarna jag pratade om! Till skillnad från den andra låten jag spelade in förra sommaren så är denna inte "min". Jag har bara lagt sången åt de två killarna som producerat denna låt och kommer även att fortsätta att göra det framöver. Denna låt hade nyss releaseparty i Norge och allt hade tydligen gått galant. Det är grymt roligt att jag får vara med om detta och de är så himla proffsiga och duktiga! Det är som sagt inte min stil, men det är heller inte jag som är "artisten" i detta sammanhang men det är lika kul för det! Ni ska få länken till både spotify och itunes framöver!

golden wash

2011-09-06 @ 11:05:21

/ tröja_hm / "kjol"_second hand / halsband_lindex /
Såhär ser jag ut idag. Älskar halsbandet! Ni får en närmare titt sen. Nu har jag 2 timmar kvar på jobbet och sedan ska jag iväg och kolla tonart till en ny låt. Berättade ju att jag spelat in en till låt och i veckan ska vi bli klara med en till! Kommer bli awsome!

sweet morning

2011-09-06 @ 10:55:11



Såhär mycket posar jag denna morgon. Gick upp vid 9 idag så jag kunde få känna på hur det är att bara vara lite innan jobbet. Börjar halv 12 idag och jobbar till 8 så har hunnit förprogramera lite inlägg och så hörs vi under lunchen och så. Har också för första gången på sjukt långe gjort mig i ordning på "riktigt". Känner mig grymt fräsh, men det är så jävla jobbigt. *latast i världen*. Nu ska jag käka snabb frulle och sedan rullar jag mot jobbet. Vi hörs senare babes!

todays makeup

2011-09-06 @ 10:49:19



Facelook här idag då. Sista bilden blev lite suddig och jag får aldrig bilderna att se rättvisa ut. Men iallafall, såhär ser jag ut idag. Och tack för alla tips om elf sminket! Ändrade mig och tänkte istället beställa när jag fått lönen så jag kan köpa ett helt kit med allt som allt. Lika bra att ha!

e.l.f

2011-09-05 @ 20:56:07


Tänkte klicka hem en massa smink ifrån elf då jag hört en del bra om det. Men känns ändå lite osäkert att bara beställa en massa sådär, är det någon som har testat sminket och tycker om det?

en sommaroutfit

2011-09-05 @ 18:53:01


väska_jullan gjort / shorts_hm / kavaj_zara / halsband_olika /
Slänger in lite bilder från gammla bloggen i brist på annat. Taggar till Idol ikväll som är favoritpogrammet nr 1! Har förresten glömt att berätta för er att jag varit och spelat in en ny låt, ni kommer förhoppningsvis få höra den snart här på bloggen också. Ska försöka fixa.

jc lita

2011-09-05 @ 18:50:41


Snyggaste skorna.

upon the wings of destruction

2011-09-05 @ 16:59:10

Gammal bild
Hej babes! Nyss hemkommen ifrån jobbet. Slutade 4 idag och cyklade hem i spööööregn. Fick låna pappas bil i morse men hade glömt nyckeln hem till honom (sov hos Marcus) så fick ta cykeln i sista sekund. Var sjukt frustrerad, men tänkte; äh lite motion skadar ju aldrig! Det fick jag ångra som fan när jag åkte hem... Genomsur nu sitter jag i sängen och kikar lite serier. Mys! Gillar när det regnar ute och man är inne, mysfaktor på hög nivå. Ska fortsätta att mysa vidare!

rayban

2011-09-04 @ 19:20:37



Jullans nya glasögon. Funderar på att skaffa några liknande själv, sånna sådär lagom.

fate will twist the both of you

2011-09-04 @ 17:10:39

/ klänning_hm / väska_primark / väst_julias (weekday second hand) /
Såhär såg jag ut idag! Skriver mer strax, måste packa!

suspicious minds

2011-09-04 @ 12:03:45


Godmorgon snyggisar! Ligger i sängen med en kopp te, tänkte möta upp Matilda på stan för en söndagsfika lite senare och sedan bär det av till pappa. Hängde med Matilda igårkväll tills hon gick ut, jag är nyttig så jag dricker inte nu och kände därför att en hemmakväll passade bättre. Skönt med en lugn helg! Hörs strax.

earing

2011-09-04 @ 10:49:20


Köpte dessa inne på gina igår. Små, smidiga örhängen som är lite lagom diskreta! I öronen sitter redan korsen och de kommer nog att sitta där ett tag. 70 kr tror jag att de kosta!

tale

2011-09-03 @ 23:06:24


Letade fram en gammal brun väska och satte dit min nya "svans" på den. Älskar svansarna, vill ha alla! En svart och vit med. Denna hittade jag faktiskt på second hand för typ 10 kr? Kommer inte riktigt ihåg. Annars finns dem på hm för en småpeng, men när jag ändå sprang in i denna så passade jag på.

todays outfit

2011-09-03 @ 18:21:02


/kavaj/jacka_lillasysters / skinnbyxor_gina / väska_gammal / skor_hm /
Såhär såg jag ut idag när jag traskade på stan med Matilda. Hittade en fin sak som jag ska visa sen. Nu ligger jag i sängen och har precis duschat. Tänkte käka lite och sen dra över till Matilda för lite sup!

my favourite lipstics

2011-09-03 @ 17:30:23



Har helt plötsligt börjat tycka att det är snyggt med läppstift. Har alltid innan velat ha neutral färg på läpparna och trvis fortfarande bäst i det, men att ibland ha läppstift är riktigt fräsht! Här är mina favoriter. Den röda/rosa är gammal, men den ljusrosa är ifrån Isadora 109 rosydream och den orange (som är ny) är ifrån viva la diva nr 92. Snygga va?

sweet saturday morning

2011-09-03 @ 13:05:45

_jag nyss

Har haft en urmysig morgon. Gick upp tidigt (har dygnsrytmen efter jobbet) och drack ett par koppar te på balkongen och läste tidningen. Kollade ett avsnitt av Jersey Shore (jag är hemskt besatt av sådana freaky reality-serier) och åt en stor god frukost! Idag ska jag träffa Matilda och ikväll ska vi och tjejerna kanske ut. Vi får se!



some old shoes

2011-09-02 @ 17:55:17

/ hittade dessa i mammas gamla skolåda, har letat som en idoiot efter dem! Snygga va? /
Hej babes! Helg och ledighet! Åh så skönt. Lovar att uppdatera bra på lördag och söndag. Kom just hem och har slängt mig i soffan. Ikväll ska jag nog bara chilla, kolla på en film jag hyrt och mysa med mamma. Har knappt varit hos mamma i veckan, jobbat mestadels och sedan varit hos Marcus, så det är dags för lite hemmamys ikväll.

fashionlights

2011-09-01 @ 19:47:32

jacka_second hand / tröja_hm / cuffs_lindex / byxor_gina
Snyggt jag kluddat på bilderna va? Haha, har ingen ork just nu så nu är det dags för lite matlagning! Hörs sen.

metallic

2011-09-01 @ 18:34:05

/ magtop_second hand /
Denna top köpte jag också i helgen! Sådär glittrig och metallic som jag kommer att köra en del på i höst. Älskar polokragen som också är en favorit just nu.

RSS 2.0