waiting for the clock to reach thetwelve

2009-03-31 @ 22:02:13


Nu blir det lite ändring förstår ni! Vissa av er som klagat på mina "ljusa läppar" kanske blir glada? Nedå, men jag har iallafall köpt ett läpstift! Kan man tänka sig.. Rosa och glittrigt, lite kär blev jag faktiskt. Visst är det snyggt?!

090331

2009-03-31 @ 20:37:16






Väska: Beyond retro
Jeansskjorta: Hm herr
Skor: Din sko


Nyss var jag och mamma och tränade. Gick bra trots att jag fått otroligt ont i mitt knä och pg.a knät ramlade jag ihop i skolan i trappan igår, jag dog nästan lite av pinsamhet. Nu blir det att gå och shoppa lite nyttigheter och sen är det tv:n som gäller hela kvällen. Idag är det ju min seriedag och just nu är det finalen av "Den rätte för Rosing", wiihuuu.

words don't come easy

2009-03-31 @ 16:36:38






Här kör vi på lite egopics! Gick ca två timmar i skolan idag och de två timmarna spenderades i datasalen med Lisa och massa skitsnack. Så det gick snabbt vill jag lova! Vaknade upp vid 11 och innan skolan började kom Lisa och käkade med mig.

Nu blir det en hel del plugg som väntar och även OTH, GG och träning. Ska försöka slänga in en outfit senare också!

tore down the walls I built around myself

2009-03-30 @ 21:25:36








Idag gick dagen riktigt snabbt. Måndagar är för bra alltså! Vi hade dock en jobbig håltimma så Lisa och jag gick till stan för att äta och prata om våra små liv som bara springer iväg från oss. Vi pratade om allt som händer och fötter nu och min nya livssyn ;) Egentligen vet jag inte om den är bra eller dålig, men ny är den iallafall. Fast själv tycker jag att den ligger på plussidan. Mottot är att ta en dag i taget. Man vet aldrig vad som väntar bakom nästa hörn. Det blir nog bra.

Efter någon timma gick vi till skolan igen för en lektion, sedan hem, sov, kikade tv och nu hela kvällen har jag spelat gitarr. Imorgon blir det sovmorgon, det sitter finemang! Pussss

it's taken me this long but I figured out

2009-03-30 @ 17:58:45














Här får ni lite bilder som togs i fredags innan de flesta kommit. Vi små Linköpings bor kunde inte komma senare så vi kom redan vid 6, vilket inte gjorde oss ett dugg. Haha. Mycket trevligt iallafall!

Skriver om dagen och lägger in fler bilder senare för nu är jag så sugen på te att jag inte-vet-vad..

you make your way through the crowd

2009-03-29 @ 22:25:00

Usel uppdatering i helgen är väl knappt förnamnet. Men tyvärr har denna helg fått lida en hel del pg.a att den antingen spenderats i Norrköping med Nath eller att vi har haft Norrköping hos oss ;) En riktig fin helg iallafall. Sen får ni inte veta mer, höhö!

Lovar att vara bättre i veckan, ni har mitt ord! Nu ska jag sova och i morgon får ni även lite bilder ifrån helgen. Puss på er!


godnatt

2009-03-28 @ 01:04:15
Ville bara slänga in ett litet godnatt inlägg. Jag och Nattan har varit i Norrköping denna helg igen och som förra blev den helt otroligt härlig. To.m härligare. Ja gu så fin kväll.

Imorgon är de jobb och sen frammåt kvällen får vi se vad som händer, än inget planerat. Nu ska jag bara gå och sova, för sova fint, det kommer jag definitivt att göra.

Godnatt söta ni!

klockrenaste bilden

2009-03-26 @ 21:21:49


Haha jag är bara tvungen att lägga in den här bilden, just för att den är så jäkla skön! Framför oss hade vi dvd och så satt vi sådär najs i några timmar. Ae, fy vad kul det var!

Dålig uppdateing idag och de beror på att jag har haft fullt upp. Släkten var här lite (Tror vi slår alla släkter med alla träffar som vi har ;)) så vi har ätit gott, pratat och haft oss.

Imorgon är det sovmorgon till halv 12 och efter skolan träffar jag Natti för att sedan åka till Norrköping. Blir fest där igen och får träffa många roliga filurer! Ska bli så trevligt så!

When prayer so often proves in vain

2009-03-26 @ 15:15:52






1 och 3. Tobbe och Julia gör/väntar på våfflor.
2. Snygg-Bea på stan ;D

Inga bra bilder men som jag alltid säger, bättre än inga! Lite bilder från gårdagen har ni alltså här. Idag vaknade jag upp och kunde inte prata. Sov inget på hela natten för jag har fått den där förbaskade förkylningen, vilket kan ha berått på att jag gick barfota förra lördagen ute på natten.. Det jobbigaste av allt är att jag missar massa sångsaker som jag måste träna på och det skaver i hjärtat vill jag lova. Men jag kämpar på! Sen ville jag träna idag också, men det går ju inte. Får se om jag tar mig ut i spåret ändå, kanske på en promenad. Jag vill ju inte bli sjukare..

Så min dag kommer se ut såhär: Te, te, te, te och te. Med honung. Jag hatar att vara sjuk. Imorgon blir förresten en rolig dag, och den vill jag ju inte missa, men mer om det sen. Puss

you got one night only

2009-03-25 @ 22:12:43






Fula bilder och tråkiga kläder men bilder är ju bra ändå! Hade en toppen kväll med Pappas nya, Sus, eller nya och nya, hon har hängt med ett tag ;D haha och hennes familj och hund. Åt våfflor, pratade massor och fick lära oss lite om fotografering av Ida, hennes dotter. Väldigt mysigt!

Nu ska jag snart sova men innan de ska jag sjunga lite, pöösss!

I have no doubt that I could know

2009-03-25 @ 18:35:08


Skolan flöt på snabbt och roligast under dagen var när vi hade en lektion på serbokratiska. Haha! Vi jobbar på vår linje med teman på 5 veckor och dessa veckor har vi temat "Migration" och vår lärare är invandrare så hon berättade hur de var för henne när hon flydde och vad dem fick lära sig. Så hon spelade en roll och pratade BARA på serbokratiska under en hel lektion. Svårt, men gu vad kul!

Efter skolan blev det shopping med min kära älskade vän Bea! Handlade dock bara denna (på bild) för att ha lite till party och så, enkelt men snyggt. Vi insåg också idag att vi är de glömskaste personerna man troligen kan träffa på ;)

Har precis sprungit och nu blir det iväg till pappas nya för våfflor eftersom de är våffeldagen idag, mums!

Outfit och några bilder från idag kommer när jag kommit hem, pöss!

But I know where you've been now

2009-03-24 @ 21:47:37




En blötig puss får ni från mig! Pussar är fint. Idag har det verkligen varit en riktig serie-dag för mig. Som ni vet följer jag kanske alla serier som går? Haha och idag har de löpt på rad efter varandra. Gör det mig glad? Ja visst!

Många saker som gör mig glad nu. Jag och Ivona kom fram till att vi har den där riktigt härliga känslan just nu. Litet glädjerus, som det ska vara liksom! Det var ett tag sen jag kände det. Gått från botten till toppen.

Och sen ska min kära kusin få en liten plats här, bara för att hon är hon och att jag älskar henne över hela mitt hjärta och att hon är världens bästa vän. Ja, i både med och motgångar.

Cus you can't keep nothing from me

2009-03-24 @ 20:13:45




Nu blir det Den rätte för Rosing efter en jobbig springrunda i spåret! Jag har lite hemliga saker som händer i mitt liv just nu, så en ännu mer hemlig Hanna lär ni får höra av ett litet tag framöver ;) En glad Hanna likaså!

I'll be watching around the corner

2009-03-24 @ 17:13:03


Snygg-bild på Johan och Bea då J väldigt gärna ville ha en plats här, och självklart så ;) Skolan flöt på bra och snart blir det ut för att träna. Sen blir det självklart att se GG och OTH man längtat efter. Pöss på er!

take your passion and make it happen

2009-03-23 @ 22:30:50


Godnatt sötnosar! Idag har faktiskt vart en bra dag, det är en riktigt glad Hanna på g! Puss på er och sov gott!

there's no mercy in the live wire

2009-03-23 @ 17:52:28





Jeansjacka: Lindex, T-shirt: Hm, Leggings: Gina, Skor: Din sko, Väska: Lindex.

Nu blir det träning sen lite plugg och efter de ska jag chilla gäääärnet hela kvällen. Pöss!

to understand the stupid words of pride

2009-03-23 @ 13:17:32




Idag blir det plugg (som vanligt kanske jag ska säga?) och sen ska jag ut och springa. Slänger också in en dagens senare idag. Annars så har jag fått två nya låtar att spela in! Ska bli riktigt roligt så när det passar mig i shemat blir det att åka ner till Kalmar för inspelning. Kommer att bli awsome! Mer säger jag inte.. Men nu börjar de bli fart på:t!

Det är gaaalet vilket bra humör jag är på! Kan bara tacka mina brudar och helgen!

it was much better yesterday

2009-03-22 @ 15:20:49






Lite egobilder får ni här! Nu har vi släkten här och vi har precis ätit. Snart blir det efterätt och efter de ska vi hem till pappsen för att åka vidare på nästa släkträff. Full fart och fläkt! Idag är jag iallafall på toppen humör p.ga gårkvällen. Det känns super. Nu är det efterätt, puss!

lite för mycket av det goda

2009-03-22 @ 15:05:55






Haha nyktra och härliga bilder bjuder jag på idag! ;) Jag vet egentligen inte vad jag ska säga om denna kväll förrutom att den blev helt super! Kunde verkligen inte ha blivit bättre!
Vi skulle möta upp Frida Jws kompis Ivona vid stationen i Norrköping för att sedan bli hämtad av folket som hade festen och åka 40 min utanför Norrköping för party. Lång väg och mycket styr, men fy sjutton vad de var värt! Ivona var huuuur härlig som helst (bilden längst ner) och likaså alla andra på festen. Hoppas verkligen jag träffar dessa igen!

I'm gonna let him fly

2009-03-21 @ 00:32:17


Förlåt för hemsk uppdatering. Men idag har inte varit någon bra dag.
Den här låten är iallafall helt underbar och den får mig nästan att gråta varje gång..

"..Things can move at such a pace
The second hand just waved goodbye
You know the light has left his face
But you can't recall just where or why
So there was really nothing to it
I just went and cut right through it
I said I'm gonna let him fly"."

i'll be your lover and lover

2009-03-19 @ 17:57:59


Idag har det hunnits med en del. Skolan, stan, tandläkarn (inga hål, jippie!), gymmet och pluggning. Har matte prov i morgon och eftersom de inte är mitt starkaste ämne direkt borde jag pluggat som in i till de, men jag har inte hunnit. Så, ikväll blir det iallafall lite plugg för sedan ska jag bara mysa ner mig under sängen och kolla på OTH och GG. Plus att mamma är borta så nu är de chill här hemma!

Nu ska jag iväg och köpa lite barer och sånt gott sedan återgår jag till plugget. Det blir en dagens frammåt kvällen! Är det något mer ni vill se/läsa om?

det är dessa dagar som behövs

2009-03-18 @ 21:40:12













Adam och Hampus, väääldigt taggade på singstar... ;)

Bilderna gör ju inte helgen till rättvisa om man säger så, eftersom de bara ser ut som vi sov hela tiden. Haha. Men det var bara Frida som var lite aktiv med kamera och hon tog fram den varje gång vi skulle sova typ, fråga mig inte varför ;) Men den här helgen var verkligen behövlig! Utan gbg besöket hade jag nog dött eller något.. Skräckfilm, singstar, otroligt långa bubbelbad, bowling, käka ute, laga god mat, melodifestivalen os.v. Det gjorde mig verkligen på toppen humör! Plus att Julia och Adam var ena riktiga sötnosar, då blev Hanna också glad!

Utan handbollen hade vi aldrig träffat dessa härliga killar. Så man kan bara buga och bocka för handboll! Jag vet inte hur många kompisar jag har fått genom handbollen. Och då menar jag riktiga kompisar. Bl.a Angelica och såå många andra. I handbolls världen håller man ihop ;) Men nu när jag inte spelar längre blir de tjejerna som skaffar kompisar och jag hänkar, det funkar med ;) haha, puss på er!

I'm livin' up my life until the day I die

2009-03-18 @ 19:06:44
 



Blev ingen dagens idag, hann tyvärr inte. Så nu får ni några gamla bilder istället. Dagen började med Italienskaprov, vilket gick sämst pg.a att jag inte hade pluggat något. De tråkigaste ämnena har vi nu prov i denna vecka så min motivation är inte den bästa. Men vi hoppas på ett g!

Efter skolan åkte jag hem och pluggade lite och sedan åkte jag ner till gymmet för att gymma med Fia. Vi spenderade rätt lång tid på gymmet idag och testade lite nya saker, usch vad vi är bra ;) Sedan blev de stan i träningskläder för att köpa en jacka till Fia. Nu blir det plugg och sedan återkommer jag ikväll, med bilder från helgen, jag hann aldrig igår (a)

nattis födelsedag

2009-03-17 @ 21:16:14
















Lite få bilder från när vi firade Natti lite smått med tårta. Mina käraste vänner. De är bäst i hela världen! Nu måste jag börja plugga annars slutar mitt prov med inget betyg alls.

Through towers tall and skeletal trees

2009-03-17 @ 20:26:12






T-shirt: Gina
Blus: farmors gamla
Leggings: Gina
Väska: Beyond retro
Hatt: Hm

Kom nyss hem ifrån Natti som nämligen fyller år idag! Jag, Julia och Frida var där med tårta och firade henne. Så nu får ni bilder efter "Den rätte för Rosing" som jag just nu kollar på. Kommer även ett inlägg med bilder från i helgen också, så det blir alltså två hela till inlägg idag och 4 totalt. Gu så bra! ;)

Förresten, tycker ni att jag ska testa på devote istället så jag kan lägga upp bilder med högre upplösning?

Conversation will run dry as hell

2009-03-17 @ 17:16:28




Idag var skolan chill som in i! Hade tre timmars hål så gick hem och vilade mig och sedan blev det bara några få lektioner. Efter skolan blev det träning med Agapi och Emmy och nu stressar jag som fan för ska snart in till stan. Har prov i morgon och har knappt pluggat något, de bådar inte gott.. Men ibland är det så!
Ikväll lovar jag att slänga in lite bilder från i helgen och ska även försöka få en hyffsaf outfit bild, puss på er!

I'm so good at shooting down any notion

2009-03-16 @ 21:18:46






En gårdagens får ni här :)

Linne: Poltans (hm)
Kedjor: Olika
Leggings: Gina (nya)
Skor: Dna
Tygpåse: Beyond retro

Nu sitter jag här och har trevliga konversationer på msn. Kom hem för ett litet tag sen efter övningskörning med pappa. Den här gången gick de inte så bra, dumma bil som inte vill vad jag vill. Imorgon händer mycket på schemat och jag förstår inte när jag ska få tid inför att plugga. Himla plugg alltså. Men min bästa vän i hela världen fyller iallafall år i morgon, nämligen min kära kusin Nathalie Westman. Min lilla älskling!

Nej nu fortsätter jag sega lite här hemma innan det är läggdags. Kanske hinns med ett inlägg med bilder från helgen också. Jag behöver iallafall min sömn nu, eftersom den inte är den bästa sen nån/några dagar tillbaka.. Puss på er!

i run away but i can't let go

2009-03-16 @ 17:37:17

 

Kom just hem från träningen. Puh vad jobbigt. Varken jag eller Emmy var speciellt taggade, men vi klarade oss igenom passet. Skolan fungerade helt okej, trots alla omständigheter och efter skolan sprang vi på stan en snabbis för att köpa nya träningskläder till mig. Då blir träningen faktiskt ännu roligare!

Nu ska jag åka och övningsköra med pappsen. Vi får se hur det går denna gång. Men jag är faktiskt ute på riktiga vägen nu, det är fint! Sedan blir det hem och plugga och frammåt kvällen lovar jag en dagens. Men nu måste jag kila, pussisar!


things will never be the same again

2009-03-15 @ 23:28:04
080918 -  090315 :/ <3

Bland de bästa halvåret i mitt liv. Vi vet hur de är, men hoppas det är rätt. Jag kommer alltid älska dig innerst inne G.

från hemskt till.. rätt bra

2009-03-15 @ 19:17:47








Dessa bilder alltså. De muntrar upp mig något enormt! Helgen var till en början hemsk, men eftersom vi fick besök från Göteborg blev den väldigt bra till slut! Vissa stunder var hemska, andra inte. Allt är verkligen cp i mitt lilla liv just nu så det var världens hit och den bästa tidpunkten man kunde hitta att vi fick besök.

Tänkte berätta lite vad vi gjort. Började med att på fredagen hämtade vi upp alla på stationen och for hem till Frida. Vi gick och handlade, lagade mat och åt gott. Kvällen sprang iväg och vi hann med en sjukt äcklig skräckis innan vi somnade vid 5.

Upp och hoppa för mig på lördagen. Det blev jobb tidigt på morgonen så jag var väl sisdär nära att dö på jobbet pg.a av de 3-4 timmars sömn jag fick. Slutade dock tidigt, vid 5 och träffade upp de andra för att kolla på tjejernas match. Efter de åkte vi hem till Annie för att laga tacos och bänka oss framför melodifestivalen. Sedan badade vi bubbelpol i flera timmar, kollade film, skrattade som jag vet inte vad och hade de trevligt innan vi somnade vid 6.

Idag så vaknade vi rätt tidigt ändå och tog det bara lugnt. Sedan åkte vi till stan och körde bowling. Och gissa vem som vann då? Jo Hanna! Wihu! Efter de gick vi och käka och sedan åkte de hem och vi stod kvar där med sisdär jätte ledsna miner på stationen.

Nu ska jag ta mig en tablett för huvudvärk, kråma mig lite över mitt jobbiga liv just nu och sedan kanske plugga. Fast bara kanske. Kommer bilder från helgen senare och det blir vanlig uppdatering i veckan!

i'm sorry

2009-03-15 @ 13:28:29
Ni har nog fått min sämsta uppdatering någonsin under den här helgen, men så kan det va när man har fin besök från Göteborg. Förlåt. Igår dog jag nästan lite när vi såg vem som vann melodifestivalen. Hemskt! Iallafall berättar jag om helgen när jag kommer hem ikväll men nu har vi nyss vaknat och ska om en timma åka och bowla. Puss!

besök från göteborg

2009-03-13 @ 21:11:10
Min dag har varit hemsk. Riktigt hemsk. Fick inga MJ biljetter trots att vi satt bänkade klockan 8 med 4 datorer. Det är inte rättvist. Så jag har väl tjutit mig igenom dagen. Ingen förstår hur gärna jag vill ha den där biljetten! Sen med talang och allt. Sen är det massor med personliga problem också. Ibland orkar man inte!

Nu har vi iallafall våra kära vänner från Göteborg här så jag ska gå och vara social med dem, det är ju faktiskt kul! :) I morgon blir det jobb och sedan spenderas dagen med dessa igen. Puss!


pinsamaste jag sett på länge

2009-03-12 @ 22:27:20
Upptäckte nyss de pinsamaste jag sett på länge. Fick en länk av en kompis och de visade sig vara en bloggsida med personer som inprincip gör narr av mig och hånar mig, eller personer som skriver och gör samma saker som jag. De läser min blogg så antaligen handlar de om mig. Förstår inte hur man gör sådana omogna saker om man är så pass gammal.
Det roliga är att ett flertal leker oseriösa men egentligen ser dem räääätt så seriösa ut. Bara att de inte vågar, typ. Synd att man inte kan vara sig själv. Att man inte kan ägna sig åt annat än att göra någon barnslig omogen blogg. Antaligen läser de det här inlägget och inser att jag aldrig någonsin kommer vara trevlig mot dem igen :)

Man behöver få arga av sig lite ibland. Speciellt när man gör någont sånt här barnsligt.

eating my heart out waiting

2009-03-12 @ 22:13:36



De här köpte Julia idag och jag har även köpt tre par saker. Linne, tröja och håliga leggings. Lägger in bilder i morgon!

Sämst uppdatering den här veckan, jag vet. Men den blir bättre efter helgen! Vart en väldigt jobbig natt/dag men den har gått runt ändå. Träffade Poltan efter skolan och vi gick och shoppade och sedan tog en fika på ca 3 timmar. Pratade om allt från himmel och jord, vilket nog är de bästa som finns med den tjejen. Hade urtrevligt!

Imorgon släpps MJ biljetterna och jag och syrran har laddat upp så bra det går för att hoppas med hela våra hjärtan för biljetter. På kvällen blir det besök från göteborgsvänner som ska vara här hela helgen. Därför kommer nog de bli glest med uppdatering, så ni vet. Nu ska jag kila, puss på er!

Give me a reason and I wont breakdown

2009-03-11 @ 19:59:34







Snacka om att sakna sommaren!

Förlåt för hemskt dålig uppdatering. Känner att jag varit rätt så dålig med den på ett tag. Men idag har vi iallafall tränat till talang och även igår. Fick inget telefonsamtal idag heller så nu känner vi att vi troligen inte kommer att komma med. Men man får väl vara lite positiv, kanske kan det hända. Vi har iallafall haft lika trevligt som vanligt. Jag vet inte riktigt vad man kan säga om våra träningsdagar, de ser mest ut såhär: Mat, skratta, träna, mat, försöka släcka eld med fisar, mat och ryck. Rätt effektivt va? Njaaaaa, men kul!

Nu ikväll kommer Gabbe och i morgon börjar min skola igen. Skönt med ledigt vill jag lova, men ack vad jobbigt med skola. Nu blir det att kika på lite serier och dricka te innan han kommer. Puss!

As i paced back and forth all this time

2009-03-10 @ 18:11:21



Det blev bara något slask att slänga på mig idag!

Har pluggat som en galning, nu är jag typ klar med debattartikeln, känns skönt. Sedan har jag hunnit med att springa. Tänkte gå ut och springa spåret och gu vad lätt det kändes! Träningen ger iallafall resultat, vilket är jätte bra. Nu ikväll ska jag till Moa där tjejerna är för att träna till talang. OM vi nu skulle gå vidare till tv måste vi vara beredda så det är vad vi ska göra ikväll och i morgon på vår studiedag. Ska bli så kul!

let's twist again like we did last summer

2009-03-10 @ 13:27:53

Det blev dock bara en bild, men det är ju bättre än ingen!

Godmorgon säger jag från min sida. Vaknade nyss av någon som knackade på dörren och det visade sig vara Gabbe som hade rast. Nu har han gått och nu måste jag börja ta tag i plugget! Känner mig lite stressad nu, men jag hoppas det fixar sig. Skriver senare gulligsar!

talang 2009 bilder

2009-03-09 @ 21:13:27

Taggade tjejer på väg till Jönköping.



I väntan på att få sjunga.

Seger fika för fulla muggar!



Vår lilla maskot som jag fick i min happy meal. Han förblir det från och med nu. Puss på:n!

Kommer med bättre bilder sedan. Det var nämligen en fotograf där som tog bilder så han ska mejla över dem till oss nu. Från vårat framträdande då! Tänkte berätta två andra roliga saker som hände under dagen. En speciell kommentar som fick vårat självförtroende att stiga något så enormt var när en familj, eller framförallt mamman i familjen kom fram till oss med hennes systemkamera i högsta hugg och sa "Ursäkta mig tjejer, men jag undrar om jag kan få ta en bild på er? För jag tror nämligen att ni kommer att vinna hela talang". Snacka om att vi blev glada! Det är då verkligen inte något vi tror, men att få höra något sådant sätter sprätt på ens glädje.

En annan rolig sak var när killarna i Next3 kom fram till oss efter vi sjungit (Ni vet de som var med i melodifestivalen i år?) och la armarna runt omkring oss och sa "Gu vad bra ni var tjejer!". Jag blev nästan lite generad, men Alex som knappt har någon aning om vilka det var sa glatt tack os.v, men senare när jag sa till henne vilka de var blev hon som en tomat och kunde inte sluta flina.. Ja lite kul var det allt!

don't feel me if forever turns into never

2009-03-09 @ 18:35:29





Halsband: Olika, Jeans gamla, skor: din sko, hatt hm, skjorta: pappas.

Min dag började inget bra, men vi behöver inte gå in på detaljer. Helt slut känner jag mig iallafall, det är en sak som är säkert. Nu känns det bara helt super skönt att vi är lediga tisdag och onsdag. Ikväll ska jag skriva klart min debattartikel och sedan bara vila om jag hinner. Funderar på att ladda hem en film om det blir tid över så jag kan kika med den sent tillsammans med lillasyster, hon är ju ändå uppe till 2 varje natt. Konstiga unge :)

Slänger in ett inlägg med lite bilder från talang senare. Idag har de kikat på vår film. Nu är det bara att hålla tummarna. Men vi ska inte hoppas på för mycket. Men man ska ändå vara positiv!

do you know what you'll give?

2009-03-08 @ 21:44:54








Lite till skoshopping blev det i Jönköping igår! Blev helt förälskad i dem. Sedan har jag, efter jag kom hem från jobbet vid 8 satt upp alla kläder, väskor och skor hos pappa. Har flyttat på de andra skorna som stod där innan till nu bara vårskor. Börjar samla på mig en liten skara, och det ska bli mer.

Nu ska jag bara vila för jag har haft en sämst dag på jobbet. Ont i huvudet så jag vet inte vad. Kanske slänger in lite bilder från igår sedan!

talang 2009

2009-03-07 @ 21:40:46


Tänkte bara slänga in ett litet inlägg såhär innan jag tar ett varmt bad och går och lägger mig efter en en fullspäckad dag tillsammans med mina tjejer i Jönköping! Vi var uppe redan vid halv 6 och på plats i Jkpg vid 10. Till vår stora förvåning var det otroligt mycket folk! Senare fick vi också reda på att det var rekordmånga sökande genom hela talangs tid. Över 100 tror jag det var. Vårt första framträdande gick iallafall jätte dåligt och vi var säkra på att vi inte skulle gå vidare. Så när de ropade upp vilka 5 av dessa 100 som gått vidare stod vi längst bak och fullt påklädda. Chockade som tusan blev vi när de ropade upp vårat namn och vi fick köra igen! Alltså blev vi en av dessa 5!

Efteråt pratade vi lite med de som har talang och undrar hur det går till nu. När får vi veta om vi verkligen kommer med på tv? Killen vi pratade med sa ungefär såhär till oss: Ni kommer få ett telefonsamtal i början av veckan där ni får reda på om ni kommer med eller inte. Men jag kan säga såhär: Jag kan nästan garantera att ni kommer med, för vi behöver grupper och ni är verkligen grymma och gör något unikt. Så ni kan nog definitivt räkna med ett telefonsamtal i veckan ;)". Vi blev sjuuukt glada men eftersom detta hände oss förra året med (dock inte riktigt samma situaton, utan de sa att de bara skulle ringa) så vågar vi inte hoppas på för mycket. Men jag kan ju säga såhär: Chanserna ser gudomligt bra ut!! :D

Lovar roligare inlägg i morgon efter jobbet! :)

I don’t know how it gets better than this

2009-03-06 @ 16:17:46






Idag var det en slapp dag. Började halv 12 men gick dock upp 7 och pluggade. Gjorde nästan klart min debattartikel, så nu slipper jag göra den i helgen. Det känns super. Sedan blev det skola en snabbis, hem och packa och nu sitter jag här i väntan på att åka till Erica då vi tjejer verkligen måste börja träna nu inför i morgon. Tyvärr har vi lite problem med en sjuk Moa os.v. Men vi har då aldrig tur så vi är vana kan man nästan säga.. Har fått biljetterna och allt är packat så det ända som återstår är en helkväll med träning, mys, skratt och fix inför morgondagen. I can't wait!

those who were singin' my life back to me

2009-03-05 @ 21:20:04




Blev ingen riktig outfit idag eftersom jag inte hunnit. Men här har ni bilder på den nya  "orkester"kavajen. Blir en vanlig outfit imorgon, promise! Idag har jag hunnit med att plugga. Gjort en hel del som ska vara klart nästa vecka vilket känns super. Sedan har jag varit på möte med jobbet. Alltid lika kul på busfabriken. Tog inte så lång tid så när jag kom hem hann jag och mammsen gå ut och gå ett par km. Så nu är jag slut och ska käka!

Imorgon är det sovmorgon till halv 12. Efter skolan blir det träning för fulla muggar och sedan sover vi hos någon av oss tjejer för att fara till Jönköping tidigt på morgonen. Ska bli så kul!

There was someone singin' my life back to me

2009-03-05 @ 16:31:02


Förrutom att jag varit världens gladaste tjej med Bea idag för att vi måste få tag i Mj biljetter så har jag också blivit lite besviken. Satt och kikade på lite ip nummer förrut och kom fram till att några var ifrån skolan. Kollade upp schemat då och blev en aning besviken. Förstår inte hur man kan sitta och säga att man vet hur det är när man får anonyma komentarer när man själv gör det. Egentligen inget att hänga läpp för, men blir sur eftersom att om man är så nära som i skolan så kan man lika gärna komma fram till mig istället.

Idag blir det träning, möte på bus och plugg. Ska börja med det sistnämda. I morgon är det fredag och då innebär det träning med tjejerna och ha riktig myskväll inför morgondagen!

There's only us when the lights go down

2009-03-04 @ 20:10:29






Mockaväst: Farmors gamla
T-shirt: Hm
Väska: Lindex

Detta hade jag dock inte på mig i skolan, men det behöver ju inte vara en dagens, utan en outfit liksom ;) Kom just hem från träning med mammsen. Skulle egentligen inte köra idag men det är lika bra när man ändå är igång! Nu blir det käk, plugg och senare åker jag till Gabbe och sover där. Ska se om jag hinner med ett till inlägg senare. Puss på er!

inte ens i mina vildaste drömmar

2009-03-04 @ 16:10:56


Just nu kan jag inte säga att jag är lyckligare. Jag har tjutit av glädje till och med! Något jag verkligen inte trodde skulle hända kommer att hända. Det är så stort att jag går sönder av lycka, jag kan inte bli mer lycklig! Gissa vad? Världens bästa artist genom tiderna, Michael Jackson ska göra comeback i sommar!!!!! I juni kommer han att uppträda på 30 eller mer ställen i London, och gissa vem som bara måste dit? JO JAG!! Jag tror att måste lägga mig ner innan jag svimmar, för det här, ja det här slår allt. ALLT.

And I'm scared of the only heartbeat

2009-03-03 @ 18:49:20




Väska och väst: Lindex
T-shirt: Bikbok
Leopardblus: Farmors gamla
Skinn och ring: Hm

Nu bär det av mot resturang! Ska bli så gott så, min mage kurrar efter mat. Sedan kommer Gabbe till mig och sover här. Men nu måste jag rusa, hörs sen, puss!

People to see, time is precious

2009-03-03 @ 17:21:23


Dessa snyggisar har jag köpt idag! Jag tror jag vill bosätta mig i dem.. Skit sköna och sååå fina. Annars har jag ju varit ledig idag så jag har tränat med Emmy, sedan pluggat lite och nu gör jag inte så mycket. Ska kika på GG snart och sedan blir det ut att äta med pappsen ikväll för att han fyller år. Gott!

Slänger in en outfit om någon/några timmar, pööss på er!

Come play my game I'll test ya

2009-03-02 @ 21:57:08


Kvällen har gått ut på att inte göra någonting alls faktiskt. Ätit got kvällsfika. Det är det bästa på kvällen. Med gott te. Hade inget att göra så jag skrev en inledning på våran debattartikel som ska vara klar i nästa vecka. Jag är impad av mig själv, (säger jag och härmar mamma i bakgrunden som just förstått sig på facebook).

Imorgon fyller pappsen år så vi ska på resturang och annars är jag ju ledig så det blir träning på morgonen och lite sånt. Är jätte sugen på att shoppa, men tror faktiskt jag måste vänta nu.. Eller kanske bara ett par leggings...

Into your own all 'cause you won't listen

2009-03-02 @ 17:38:16






Väst: Lindex
Väska: Lindex
Skor: Dna
Hatt: Hm

Idag har det varit en kort skoldag för min del. Efter skolan blev det gymmet med Fia och Emmy. Hade instruktör och allt, så lite nytt fick vi allt lära oss! Men ack vad de går dåligt för vissa av mina tjejer nu :/ Här pratar vi i gåtor, men livet är inte alltid rättvist alltså.. Tur att vi har varann säger jag bara. Vi skulle aldrig svika.

Nu sitter jag här hemma och ska snart ta mig en sådan där god dricka. Imorgon är det ingen skola för min del, har bara en pytte lektion på morgonen sedan är vi fria från dagen. Den där lektionen får vi se vad som händer med.. Förresten så ska jag och mina tjejer på Talang 2009 castingen på söndag i Jönköping detta år igen! Fast den här gången ska vi komma med på riktigt, inte göra sånt himla misstag (som vi fått reda på nu) att inte komma när tv inspelningen var då vi faktiskt hade kommit med.. Så den här gången gäller det! :)

I know like the back of my hand

2009-03-01 @ 21:29:25










Det här är shoppingen och grejerna från farmor idag! Finns lite fler saker från farmor, fastän de inte är med på bild. Nu blir det klädparty för hela högen! Det är nog det bästa som finns alltså..

Nu blir det te och serier. Sedan är det dags att tagga inför skolan i morgon. Yippiiieee.. 

I have spoke with the tongue of angels

2009-03-01 @ 18:03:17






Skjorta: Beyond retro
Väska: Beyond retro
Jeans: Gamla
Skinn: Hm
Skor: Dna
Hatt: Hm

Idag har det varit en shoppingdag! Först på morgonen åkte jag från Gabbe till farmor för att få hennes gamla kläder, och det fanns en hel del! Framförallt väskor, hur många som helst och man var riktigt glad när man gick därifrån med flera kassar fulla. Efter det åkte vi till stan och shoppade. Hittade två par fransväskor, så Julia och jag köpte båda (de var ju så snygga!!!) det blev två par skor, kläder, hatt, smink os.v. Alltså en hel del. Kommer bilder sen!

RSS 2.0