ge alla en chans, för alla är värda en

2008-11-30 @ 23:11:45

Jag blir så trött. Jag blir less på allt folk skriver och säger. Saker som inte stämmer. Och jag kan bara inte förstå varför. Fördomar. Alla har fördomar, inget snack om den saken. Men man kan förhandla olika. Man behöver inte gå och prata om det, hitta på saker och slänga ur sig några dumma komentarer som en hel drös med människor kan se/höra/läsa om. Det finns ingen poäng i det hela.

Sedan jag började med bloggen, överhuvud taget med  internet har de funnits personer som gör dessa saker. Slänger ur sig komentarer utan att tänka. Jag ska inte säga att jag inte har fördommar, för det har jag också. Men jag tänker mig för. Jag skulle te.x. aldrig skriva en taskig komentar till någon utan en mening, speciellt inte anonymt och jag skulle heller aldrig kalla någon, exempelvis fjortis, om jag verkligen inte vet att personen i fråga är det.

Det jag vill komma fram till är att man ska ge personen en chans innan man dömer. Det gäller alla. Jag vet inte varför just jag ser så "allvarligt" på detta men de kanske är för att jag är en utav många som utsätts för det? Ni skulle bara veta hur många som sagt till mig "Du är inte alls som jag trodde du var.. Du är helt annorlunda!" Med syftet att jag från deras första intryck var bitchig, fjortis os.v. Jag vet inte om de beror på hur jag ser ut, vad jag skriver i bloggen eller vilka jag umgås med. Jag är inget av detta. Jag är lätt att umgås med, öppen och glad. Vad som just gör att folk tror detta vet jag inte. Vad tror ni?

Men till alla er som känner likadant som jag. Tänk på att som man behandlar blir man själv behandlad. Ta inte åt er, låt istället folk få lära känna er.



Slutpredikat, jag kände bara för att få ur mig lite!

 

man vill ju bara sjunka genom jorden

2008-11-30 @ 21:23:50
Kära människa.. Hur mycket får man skämma ut sig? Jag kan knappt kolla! Lite skillnad om de hade varit Michael Jackson eller någon liknande. Men Johan Palm.. haha herregud.. Vad händer i världen..


that's one of the reasons why

2008-11-30 @ 19:17:07


Innan vi åkte till pappa blev det en mysfika med gott och te med massa ljus tillsammans med lillasyster och mamma. Snart vankas de mat och lite plugg. Vanliga söndag!

once your in it

2008-11-30 @ 16:34:55



Lite Idol bilder som jag hittade. Första bilden var under kvällen vi kom till hotellet vid slutaudition. Där ser man mig och en liten Alice i bakgrunden. Andra bilden är på mig och kusin första gången vi åkte till Stockholm. Nu tänkte jag berätta en lite rolig sak som hände under denna kväll. Har ju inte ens berättat 1/6 av allt som hände, så varför inte berätta en liten sak? Ni vet killen från finland? Han som körde 80-tals rock typ? Han var jätte full första kvällen då alla var samlade. Så fort de personer som hade hand om tv4 berättade om vad som skulle hända skrek han "hallelujah!", vilket under en minut kom att bli 10 st "hallelujah". Man får inte vara onykter under hela Idol-tiden så han blev utslängd. Vet inte om om de var därför han inte gick vidare, men jag skulle tro det eftersom att han var så sjukt duktig! Men ibland får man faktiskt skulle sig själv..

Visst är det lite kul med skvaller allt? ;)

When the pen hits the pad It's in the left

2008-11-30 @ 13:48:52





Det är vad du är för mig. En stjärna.

Nyss åkte Gabbe hem, han har match. Så jag sitter och dricker te och kollar på huset fullt. Snart blir det riktig husmanskost, gott va? Efter de blir det lite julpynt och plugg. Det tillhör söndagen.

but they don't know all the things you do

2008-11-30 @ 13:44:14
Idag känner jag att jag har slut på fantasier. Jag vill ha en riktigt snygg header. Men blir aldrig nöjd. Så denna sitter i tills jag verkligen gjort någon jag är nöjd med. Ack vad livet kan vara tufft ibland ni.

that's just for you and your needs

2008-11-29 @ 20:25:49


Kom nyss hem ifrån sporthallen, kikade tillsammans med tjejerna och en hel del massa människor på p91;s sm. Tyvärr fick de stryk, men Önnered är ju grymma så. Nu tittar vi på mamma mia som mamma köpt hem med annanas och glass. Gott! Sen kommer kanske Gabbe. Mys.

gårdagens

2008-11-29 @ 17:24:31






Päls: Cubus
Tee: Cubus
Leggings: Gina
Skor: Skopunkten
Väska: Miu miu

igår kväll hos annie

2008-11-29 @ 17:20:11














Jani, våran kväll i några enstaka bilder. Vi åt supergod middag, kikade på Idol, pratade, skrattade, tryckte i oss massa dricka och godis och hade de allmänt mys. Tyävrr ser bilderna ut som de gör, suddiga.

long lay the world

2008-11-29 @ 14:57:13
Jag är halvt död. Hur seg som helst! Till råga på det så måste jag städa. Mamma bestämmer. Det är bara att sätta igång. Annars så börjar de redan bli mörkt ute och klockan är ens inte 3. Gabbe ringde nyss. Han fyller år idag. Han tackade lite för sången han fick precis vid 12 igår natt. Puss på han.

Ikväll får vi se vad som händer. Eftersom att jag är "stanna hemma" typen kanske jag bara är hemma med en filt, lite snacks, film, en kop te och umgås med familjen. Julia ska laga tre rätters idag. Gott. Sen kommer kanske Gabbe på kvällen iofs.

Hade tänkt att lägga in dagens och lite bilder från igår nu men mamma tvingar på mig att börja städa nu så jag hinner inte. Det blir senare istället!


tjejkväll hos annie

2008-11-28 @ 18:26:12
Sitter hos min kära kusin just nu. Innan har vi gått på stan, shoppat lite och kollat tillsammans med Frida. Efter de åkte vi hem till Nath och nu chillar vi lite innan vi ska hem till Annie. Jag, Nath, Annie, Julia, Frida, Fia och Malin ska umgås och ha det mys hemma hos Annie ikväll. Ser fram emot det! Världens bästa tjejer. Idol for sure! Go Alice!

Annars har dagen flutit på bra. Vaknade upp hos min käraste pojkvän och sedan flöt bara dagen på. Politisk debatt hade vi också och eftersom jag inte hade tränat något trodde jag att det skulle gå åt skogen, men hej vad bra det gick.

Nu ska jag väcka min kära kusin som har somnat.. Haha, kul tjej..

Förresten, slänger in en dagens antingen ikväll eller i morgon om jag inte hinner :)


Får bli en bild på kära Martin i Nattis badkar. Hoppas du inte blir arg (a)

Såhär ser det ut när vi umgås. Jag sitter vid datorn, Natti sover, på stolar..

a cup of love

2008-11-27 @ 20:46:22



Nu har jag gjort ett litet armband. 5 min tog det. Blev jätte bra! Lätt, kul och det går snabbt. Är dock mycket finare i verkligheten. Nu ska jag iväg till myyy baby. Se yaaa!

I guess I was a shoulder to cry on

2008-11-27 @ 19:31:32







Som sagt, i dag spenderade jag lite av mina pengar! (och mina pärons...) Snälla som pungar ut lite pengar sådär. Köpte en t-shirt, en långärmad oversize tröja (me like!), en skjorta (som jag inte har på bild) och sedan en päls jacka! Fusk såklart. Men ack vad jag tycker om den! Äntligen liksom. Nu är min vinter räddad. Jag kan klara mig på min väst, kavaj och päls. Glad Hanna.

a crowed room

2008-11-27 @ 19:26:35

e-x-t-r-e-m-t ful bild, men denna var faktiskt den ända jag hade. Mina trasor till tygbitar idag.

we'll go on

2008-11-27 @ 19:24:23

Några reagerade lite på inlägget innan, varför jag just vill använda byxorna igen när de börjar bli så kallt. Ja ni, inte nog med att de är inne med slitna/sönder byxor så tycker jag att det är jätte snyggt. Som jag sa är mina dock lite för trasiga, så jag kommer troligtvis bara att använda dem när jag är inne, för kylans skull. Och mina bens skull såklart. Got it? :)

Dagen flöt på bra, Emmy och jag var först ut med ledarskap, tycker det gick riktigt bra faktiskt! Efter skolan följde jag med Fhyr och Cänning till Kebabbaren och sedan gick jag och shoppa lite!

Nu ska jag dricka te, plugga lite, kan typ inget till debatten i morgon, ackack! Men får göra mitt bästa. Sen ska jag åka till min kära pojkvän.


Snutteplutt och jag i skolan!

Vet i helvete hur andreas sikta, det syns också på min min..


you got it dude

2008-11-26 @ 21:19:54



Nu kommer dessa till användning igen. Dem här använde jag flitit i början av 9:an och nu blir det ju inte bättre än det här. Sönder ska det ju vara liksom. Dem här är så sönder så det finns inte. Kanske lite väl mycket, har to.m behövt sy ihop vissa delar. Men ack vad fint.

there you go

2008-11-26 @ 21:00:41

Nu har många av er frågat hur mitt hår ser ut utan löshår, så jag tänkte att de var dags att visa. Här får ni två bilder.




En bit kortare, inte allt för mycket, men men!


just around the corner of the block

2008-11-26 @ 19:29:44






Söta pärlor vi har här alltså. Dock bara en liten skara av min lilla samling. Ibland kan det vara väldigt smart att jag sparat dessa. Hade faktiskt tänkt att börja pärla lite smått snart (vilket kan bli i morgon pg.a allt plugg). Ni vet tunna armband. Det kan ju sitta fint. Lite ringar med, stora också, det skadar ju aldrig. Sötvattenspärlor har jag massor av. Fina, därför måste jag göra de fint. Gud nåde om de inte blir de. Jag visa er när jag är klar, I guess.

this thing is driving me crazy

2008-11-26 @ 19:19:59
Det här förbaskade plugget alltså. Det tar ju aldrig slut! Har iallafall tre bra nyheter idag. Berör dock kanske bara mig, men varför inte dela med sig av sin lycka? Jag fick nämligen högsta betyg på första seminariumet i både natur och geografi! Fick också reda på den där rapporten jag satt och skrev på lovet ni vet som jag sa blev så extremt dålig? Jag fick ett starkt VG och man kunde ens inte få MVG på den. (Svenska delen) Så paff och lite smått lycklig blev jag.

Dagen flöt annars på bra. Jag och Emmy hade världens teamwork på AP:t och hann en rejäl bit. Sen var skolan slut, hade nämligen bara AP:n idag så då traskade Emmy och jag till "Nära dig" för att köpa godis. Gott då!

Nu sitter jag här, helt slut. Har kommit en bra bit på vägen när de gäller Idrottsuppsatsen men sen har jag också kvar debatten, jag kommer sakta dö alltså..


En sliten Hanna.

just can't wait

2008-11-25 @ 22:45:58

Jag och denna underbara tös planerar och pratar lite om min lilla tripp till Göteborg två dagar efter julafton. Hon är så smart att hon kommit på att vi to.m ska köpa julklappar till varandra eftersom att det ligger så nära. Vilken super idé! Dock något litet, men det blir speciellt. Sen ska vi ha det ur mysigt, handboll, prat, skratt, mys, fest, shopping och allt möjligt. I can't wait!

we will never forget

2008-11-25 @ 21:01:30





Nya bilder från avslutningen jag inte sett förr. Åh, flashbacks, minnen! Vi hade utan tvekan de bästa 3 åren en klass kan få tillsammans. Det går då verkligen inte att förklara.

det fortsätter i samma bana

2008-11-25 @ 19:06:40
Nu har jag läst klart den där förbaskade boken, och gu så skönt det känns! Men än är jag inte klar med pluggandet. Nu väntar idrottsuppsatsen och förberande inför debatten. Yippie.. Men men, that's life. En liten rolig sak som hände idag var att vi, några tjejer från klassen, bestämde oss för att kolla upp en stuga i sälen där vi skulle spendera ett par dagar tillsammans. Sounds very good to me!

Nu ska jag kika OTH innan jag tar tag i pluggandet igen. Hoppas ni får en roligare tisdag en min iallafall.


Malin och Davve, gullepluttar.

Och Andreas och Jocke, mina vänsterpartiser..

you're the only one to say

2008-11-24 @ 21:32:18





Från när vi var och fikade för en vecka sedan drygt. Lite efter såhär, men men. En extremt härlig kväll måste jag säga, med extremt härliga tjejer. Många glas ja. Och bilderna, som ni ser, är väl lite sådär. Ingen är väl riktigt med på dem. Jag är typ mus på första bilden, inte så snyggt. Men de kan ju inte skada. We like it anyway!

a little bit of happiness

2008-11-24 @ 19:58:27

Gissa vem som var gladast när mamma kom hem från Barcelona? Jo jag! Jag trodde aldrig hon skulle köpa något till mig, men där hade jag fel. Jag som tjatat om en kavaj rätt länge, men aldrig köpt en själv och nu så kommer mamma hem med en, från Barcelona också, idag. Den är också extremt fin, så glad så glad!

i picked the games, I set up rules alone

2008-11-24 @ 19:42:57







Lite drogade bilder, I know...

Idag har skolan flytit på som vanligt. Hallelujah säger jag för att jag fick rätt många poäng över g-gränsen på matteprovet vi fick tillbaka idag. Tack gode gud. Mitt pluggande lönade sig.
Efter skolan så hade vi nästan lite som en gammal klassträff. Jag och Carro mötte Victor på vägen hem, usch vad den ungen är saknad! Man får ju nästan abstinens efter honom. Sedan kom även Axel förbitippande för lite prat. Så där mitt i stan samlades 4 av oss från gamla klassen. Det var mys. Lite senare blev det fika och lite andra ärenden på stan och nu sitter jag här. Risgrynsgröt nästa.. Gott!

buying her some fruity little drink

2008-11-23 @ 21:12:12

Det här är vad jag har gjort nästan hela dagen. Fint som smäck. Nu har Angelica övertygat mig att se på "Sanningens ögonblick" eftersom de lät så himla intressant. Själv förstår jag inte hur man kan utsätta sig för något sådant. Dumma människor. Allt för lite pengar. Men underhållande for sure!

let's leave it just like this

2008-11-23 @ 20:03:45


Nu sitter jag och lillebror hemma hos mamma. Hon är dock inte hemma än, eftersom hon kommer hem från Barcelona ikväll/natt. I mina vildaste drömmar hoppas jag hon shoppat lite åt mig. Inte för jag tror de. Men drömma kan man ju. Nu säger hon att jag måste leva på mina egna pengar, usch. Det svider lite att säga så. Men jag tror jag får tar de. Hon lämnade iallafall en fin liten lapp där de bl.a stod "..Till lite söndagssnacks har jag lagt lite chips till er i skåpet." Jag och lillebror blev väldigt glada.

Nu står det läsning och te på shemat för min del, kanske lite chips med..

something is hiding

2008-11-23 @ 19:15:39






Tre bilder. Om ingenting. Mina trasiga strumpbyxor, puss på dem. Fina ting.

dagens

2008-11-23 @ 17:17:52





Skinnp; Hm
T-shirt; Lindex
Pappas shorta
Skor; Skopunkten

en familjesak

2008-11-23 @ 14:09:56

Sångstuga har de varit hemma hos mig de senaste dagarna. Syster har börjat tralla på gitarren, lillebror också. Pappa med, igen, han har väl fått upp ögonen för de några år efter hans lilla tid, han har även gjort massa skivor till mig som jag lyssnar på hela tiden, sen sjunger ju jag också stup i kvarten och inte nog med de så sjunger och spelar ju Gabbe likaså när han är här. Så ja, musikstuga kanske är rätta ordet här hemma just nu!


Pappa när vi hade lite "lektion" ;)

Sen kom min bebis igår kväll och vi hyrde film, gick och åt och myste!

NÅ, VAD TYCKS?

2008-11-23 @ 13:12:19

Då har jag trixat lite med headern. Vad tycker ni? Ska jag behålla denna eller ha kvar den andra? Hjälp mig! Kul att få höra era åsikter också, de är ju trots allt ni som kommer in här och kikar!

Nu sitter jag och lyssnar på massa jullåtar inför spelningarna som komma skall. Vilken julkänsla! Nu skriker bara julen på mig och jag kan knappast vänta till självaste julafton. Mysigaste tiden på året, helt klart.


i morgon blir det bättre

2008-11-22 @ 18:58:07

Riktigt dålig uppdatering från min sida idag tyvärr.. Men jag har varit upptagen med städning inprincip hela dagen. Kul va? Njaee. Men nu är det klart! Snart kommer min kära pojkvän hit, mys. Vi ska bara ta det lugnt idag, som jag gjort hela helgen. Det tycker jag om! Ibland finns det inget bättre än att ligga i sin säng under täcker med en kopp te, lite godis och en bra film.

Har gjort en ny header också. Ska lägga in den i morgon eller redan ikväll kanske. Lite annorlunda mot den jag har nu, men jag tycker om förändringar. Ska dock försöka ha kvar den som jag ska byta till lite längre nu hade jag tänkt.

Idag blir det ingen rolig uppdatering, men i morgon så har jag lite bilder! Plus dagens. Fint va?


hallelujah

2008-11-21 @ 22:28:00
Ps. Äntligen fixat en ny kamera, nu ska det bli bra bilder. Puss på't! D.s

pizza, idol och mys

2008-11-21 @ 19:38:35
Sitter hos min käraste bästaste vän just nu och chillar gärnet! Snart är det Idol, då sitter pizzorna vi ska ha fint. Heja Alice gumman!


Snygg tjeja!





Du är bäst!

some good news

2008-11-21 @ 15:59:35
Äntligen fredag säger jag bara! Flera ska till Hävfet i kväll men jag har inte känt mig peppad en ändå gång denna vecka till att gå, så jag struntar i det. Ska leka med Pattan och kika på Idol istället med snacks, prat och mys. Låter bättre för min del! Hade också matteprov idag vilket gick ok, tror jag (?) Ok för mig är alltså G, eftersom att jag inte är så bra. En annan lite rolig sak som hände var att musikläraren frågade mig om jag ville sjunga solo på Julavslutningen. Så jag tackade ett litet halvt ja.. Jag vet inte om jag vågar tyvärr. Men jag tror att jag kommer göra det! Det är ju så kul!

Nu ska jag gosa ner mig i mjuikisar, ta bort sminket, haffa tofflorna och kika film, systrar i jeans 2, med te.

Ha en bra fredag!
(kommer bilder sedan från dagen/gårdagen om August orkar skicka d.v.s.)


true love

2008-11-20 @ 21:39:40
Ibland längtar man verkligen tillbaka.. Världens bästa klass, världens bästa 9B.. <3















Jag saknar oss!

världens problem..

2008-11-20 @ 21:26:59
Nu är de såhär. Världens problem har promenerat in i Hannas liv. Det har börjat krylla finnar i min panna. Många för att vara mig. Nu vill jag inte att folk ska reagera fel på detta. Men jag fick massa frågor om hur jag sköter min hy os.v. och eftersom den alltid i är bra behöver jag inte göra något. Så nu till er som vet. Finns det något bra tips för att dessa finnar ska försvinna? Kul om ni tipsar lite också tänkte jag! (plus att jag behöver det ;) haha)

Massa pussar på er!


äntligen kan man andas

2008-11-20 @ 21:07:36
Så! Nu har jag lagt matteböckerna åt sidan för ett tag. Jag känner faktiskt att jag kan lite nu. Jag har iallafall ansträngt mig. Jag hatar att de måste vara en av de tre grundämnena, eftersom jag är så dålig på det. Som tur var är jag ju bra i de andra två.

Nu ska jag titta lite på tv och läsa lite i boken, och vem vet. Kanske ta ett bad? Tyvärr kommer bilderna i kommande inlägg bestå av bilder på mig, så ni have to hang out!


Mjukisar gjorde mitt plugg skönt ;)



Som sagt, bilder på mig, agaiiiiiin...

det tar snart kol på mig

2008-11-20 @ 19:44:30
Ja, mitt plugg gör det tyvärr. Jag har fullt upp med plugg och hinner egentligen inte skriva. Har spenderat dagen tillsammans med Bea, Elina, August och Fhyr på Burger King där vi satt och pluggade matte. När jag var påväg hem därifrån så åkte jag förbi stadsbiblioteket eftersom att de ligger precis vid pappa. Så jag traskade in där och satte mig i lung och ro. Nu känner jag att jag kan någorlunda mycket och mer än så kan jag inte göra.

Ska lägga in några inlägg senare ikväll, nu måste jag läsa bok och plugga lite till matte! Puuhhh!




you might need it someday

2008-11-19 @ 20:18:46
Puh! Jag är helt slut. Känns som jag är i en annan värld och inte har något tidsperspektiv alls. Jag har läst den där förbannade boken nu alldeless för länge. Bara 80 sidor kvar nu, det går ju bra. Matten har jag dock fått lägga åt sidan lite, jag kan tyvärr inte göra två saker samtidigt.

Gabbe kommer hit sen och det blir te och Grey's, väldigt fint! Sen är det skola i morgon, bara två dagar sen lediga igen. Är det inte underbart?




when time has come

2008-11-19 @ 18:15:01
Vaknade upp tillsammans med världens bästa kille. Igår hade vi två månader. Fint! Åt frukost, åkte hem, köpte lite snacks med lillasyster och sedan började jag plugga. Så jag har pluggat hela dagen, men förstår fortfarande ingenting. Jag hatar matte så det svider! Sen ska jag läsa 200 sidor tills i morgon med, good luck Hanna!

Så det blir inte så rolig uppdatering i dag tyvärr, men ska skriva och lägga in bilder sen ikväll igen :) Nu väntar plugget, igen..

Fick däremot en rolig nyhet idag. Det är nu inbokade två stora spelningar i December som jag och Lisa ska vara med på. Inte bara att de är roliga spelningar utan vi får också riktigt bra betalt! Så nu behöver jag inte oroa mig över alla julklappsinköp, min ekonomi är stadig igen, hallelujah!


Bland de bästa som finns..

Så hittade jag en förskräckligt ful bild (på mig) och Alice. Hon bara måste stå i finalen. Hon är så bra! Lilla käraste Alice.

dagens

2008-11-18 @ 18:24:20
Eftersom kameran är sönder så säger jag såhär; Man tager vad man haver!






Tröja; Andréas (en väääldigt bra reason till varför vi måste ses!! ;))
T-shirt; Lindex
Klocka, Armband; Second hand, olika.
Jeans; Cheep monday
Skor; Hm
Mössa; Urgammal
Väska: Muimui (Systers)



once and again

2008-11-18 @ 18:19:25
En drös med bilder på mig igen. Så det kan gå! ;o








just in case

2008-11-18 @ 18:13:12

Äntligen pluggat klart för idag. Fastän jag inte fattar någonting. Jag kommer aldrig förstå mig på matte. Men men, nya tag i morgon!  Annars har jag tillbringat eftermiddagen lite smått med syster, böcker och lite mer böcker. Snart ska jag ta mig något att äta innan jag åker till Gabbe. Sover där i natt. Mys!

Jag kom på en sak förut när jag kikade igenom min mobil att jag hade skrivit upp en rolig konversation som hände för några dagar sedan. Tänkte berätta så bra som möjligt iallafall.
Jag, Natti och Julia var påväg hem i Julias bil med hennes mamma och Amanda. Vi såg en gubbe gå förbi som var helt borta i ögonen och vinglade omkring och vi sa;

Vi (Jag, Julia och Natti); Usch vad konstig han ser ut..
Julias mamma; Ja men han är nog full, man kan ju se det på ögonen..
Amanda (Julias syster); Jaa, och på hans mage..
Vi börjar gapskratta för vi förstår inte hur man kan se att någon är full på magen (?)
Julias mamma; Men Amanda, hur menar du då? Förklara..
Amanda; Jo men man kan de.. Alltså.. Ja.. Men vi har pratat om de här förut mamma!..

Vi skrattade som galna djur. Ni skulle vart med, det var såååå kul. Låter inte alls kul här, men jag lovar, de var de ;)


Amanda och Julia, ni är allt för härliga ni!



Satt och prata lite och syster förrut. Eller satt, hon låg såhär. Sen kläcker hon ur sig "jag blir bajsnödig av att ligga såhär"..

Gu vad härlig min studiedag blev idag...


bäst att ta vara på energin

2008-11-18 @ 14:15:45
Vaknade vid 12 och fick för mig att gå en liten promenad. Kände att jag behövde lite frisk luft, så det var precis vad jag gjorde. Gick i de blåsiga vädret i kanske 40 min innan jag traskade in igen. Väl hemma var jag hur pigg som helst så jag tänkte använda min energi till att plugga matte. Jag hade dock allt för mycket energi så jag inte kunde sitta stilla. Så jag gick ut igen. När jag väl då kom hem så var jag så trött att jag somna... Och nu har jag vaknat. Ack så det kan gå!

Ska iallafall ta och plugga matte nu, måste börja någon gång. Sen ska jag träffa Gabbe!


En suddig bild från fikat igår. Ni får mer sen.

on a blanket made of stars

2008-11-18 @ 00:10:35









en fantastisk kväll

2008-11-18 @ 00:06:16
Idag har jag haft en sån här "ful-dag", ni vet? Vaknade med trassligt hår, blek och hade no insperation. Jag hatar sånna dagar. Man vill bara gå och lägga sig igen. Kände bara för att ursäkta mig lite. Haha.

Men kvällen blev verkligen en hit idag måste jag säga. Vi var några tjejer från klassen, jag, Agapi, Emmy, Emma, Madde och Matilda som bestämde oss för att gå ut och ta en liten fika. Liten kanske jag inte ska säga, vi satt på Chiocolata i ca 4 timmar och bara pratade om allt från himmel och jord till många skratt (ända tills vi blev tillsagda att dämpa oss dock.) Så det kan gå! Men det var verkligen urtrevligt! Dessa tjejer är hur underbara som helst. Man tycker bara om dem mer och mer ju längre tiden går. Så det var alltså en riktigt fin kväll. Det kommer bilder i morgon!

Nu ska jag kolla på huset fullt och sedan ska jag sova. Min säng lockar! Morgondagen ser ut följande; Gabbe. Låter jätte fint för min del. Världens bästa kille.

Godnatt kära läsare!


TvärsS är grejer det! På bilden var de dock bara tre av oss som fikade. Madde till vänster och Emma som kör sin vanliga "trefingrars pose ;)"









ledsen hanna

2008-11-17 @ 17:56:14
Bra gissningar gott folk. Kan säga att vissa av er tar i lite mycket kanske. Men det är bra!

Annars har dagen bara flutit på. Tre lektioner och nu väntar två dagars ledighet. Våran långa håltimme spenderades hemma hos mig med mina söta små killar August, Andreas och Martin för lunch och lite prat sådär. Och nu på kvällskvisten väntar fika med tjejerna i klassen. Mys!

Tyvärr gick kameran sönder igår så jag har ingen kamera för tillfället. Jätte ledsen för det! Ska iallafall försöka fixa den. Annars ska jag önska mig en systemkamera i julklapp, mums på det.


Jag gick lös på camen isssttttt

det är bara att gissa

2008-11-17 @ 07:47:53
Vaknade vid 7 och gjorde mig själv en rejäl brak frukost! Så sitter nu med datorn i knät och äter för fullt. Klickade mig in lite snabbt på bloggen och upptäckte att det var besöksrekord! Nu är det väääldigt fina siffror! Men jag säger inte hur många som ni alltid frågar, MEN, om ni kan gissa precis hur många det är, DÅ säger jag. Så om ni ni vill, gissa på ;)

Idag slutar jag två, sedan är det plugg som gäller för min del. Efter de väntar två studiedagar, mums på det.

Ha en bra dag!

natti i sina bästa dar

2008-11-16 @ 22:00:52

Det kom världens glädjerus genom mig nyss! Jag såg på denna roliga film från en vanlig fredagskväll när vi tjejer inte hade något att göra så vi klädde ut oss och gick runt stan. Tänk att när hon gjorde allt de här var de folk och bilar i närheten. Kanske inte ser så roligt ut här men ack så kul vi hade det!


tårta är bra för magen

2008-11-16 @ 21:22:46
Åt nyss tårta med mina syskon och Pappa, hur gott som helst. Tårta brukar sitta fint på magen. Annars har jag bara sjungit halsen av mig som vanligt. Kan ju inte motså, det är ju så förbaskat kul! Sedan har pappa visat mig massa låtar som han hoppas på att jag ska börja tycka om. Ni vet, gammal musik. Och helt ärligt; jag är kär i det! Så nu lyssnar jag på det och dricker te, och lite annat..

Imorgon är det en skön dag i skolan. Sedan studiedag tisdag och onsdag. Känns ju hur bra som helst! Hoppas eran helg har varit super.


En ursöt bild på mig och typ jordens bästa tjejer efter första kvällen i Kalmar. Åh vad de var fint!

När vi ändå var lite inne på Kalmar så hittade jag denna bild. 06 tror jag detta var. Och usch, ja USCH vad jag saknar dem här! Det var då fan i mig perfekt. Vi 5 alltså, shit så roligt vi hade det. Jag saknar det så!

taylor momsen

2008-11-16 @ 15:46:00














Tjejen är så snygg att jag får gåshud! Plus på all hennes snygghet så blir jag knäsvag av hennes sotade ögon..Grymt!

bilder från igår

2008-11-16 @ 14:41:51


Natti och fia vid förberedelserna innan maten.

Pluttisar!

Jag och kära kusin.

Tacos till mat, glass, hallon såser, bananer och meloner till efterätt och chips och godis på det. Jag har nog aldrig ätit så mycket.

Jag bjussar på dubbelhakan.

Jag och Natti började posa. VISST ÄLSKAR VI VITA LÄPPAR!!!???? :D:D:D:D





Massa vitt, mmmmmmmmmmmmmmmmm.....

Efterätten på bordet!

Vi gick lös med kameran.

Älsklingar!



Vi roade oss själva väldigt bra där vettni...



snyyyyygggggggtttt



Dessa två kom nerspringande ifrån övervåningen med dessa kläder. DÅ blev det livat!

Vad skulle jag göra utan er?

Tack för en aaaaawsome kväll!

match, plugg och sång

2008-11-16 @ 14:17:38

Vaknade upp tidigt för att gå ner och kika på när tjejerna körde match idag igen men mot "tjejerna" eller tanterna kanske man ska säga? från Lejonen. Dem ledde serien men nu så vet jag inte riktigt om dem gör de längre eftersom att mina snöggisar krossade dem gamla med några bollar. Bra spelat! Och Poltan var grym idag, hörde du det Julia? :D

Nu sitter jag och försöker plugga. Tänkte bara ta ett litet avbrott för att skriva lite. Matte är vad som står på schemat. Inte så underhållande faktiskt. Men ett måste är det dock. Sen far vi hem till pappa och då ska jag sjunga för hela magen.


Lite gamla handbollsbilder. Här ifrån Skadevi cup 07. Fy så roligt!

Partille 07.

På någon träning :)



Såhär kan det se ut när man lämnar en cup.. Maddes och min säng.

Skadevi 07. Jag längst till höger.

Alla kära Göteborgsbesök alltså.. Man blir ju knäsvag bara man tänker på det.


tjejkväll hos fia

2008-11-15 @ 23:55:49
Jag kan inget annat än att tacka och buga för den här kvällen. Den behövdes verkligen. Med dessa 5 tjejer känner jag mig som hel. Det finns inget, verkligen inget som saknas. Ikväll var det otroligt. Bara genom prat, skratt, mat, dans, kort och utklädning. Från de oseriösa till de mest seriösa man kan tänka sig. Så långt att de gick till tårar. Jag vet inte vad jag skulle göra utan er. Jag behöver verkligen er och flera kvällar som dessa behövs. Ni gör mig så lycklig!

Kommer bilder så fort Julia har skickat dem. Antingen i morgon bitti eller redan ikväll. Hoppas på de sistnämnda!

Jag älskar er Natti, Fia, Julia, Annie och Frida.

till match

2008-11-15 @ 11:55:01
Har just fixat mig och ska snart kila ner till sporthallen (som ligger 50 meter ifrån) för att kolla på när tjejerna spelar match. Ska bli en sjukt rolig match att kolla på. Dem möter typ Sveriges bästa 93;or och dem är verkligen bra. Men jag ska hålla tummarna!

Igår sov jag hos Natti. Kikade idol, kollade film, gick promenad, köpte godis och lite sånt. Igår ville jag verkligen inte att någon skulle åka ut, men jag förstod att de skulle bli Robin E, fast han är grymmare än så många andra, t.e.x Johan. Hoppas han ryker nästan gång. Han orkar ju inte sjunga hela låtarna innan rösten låter som något trasigt. Igår var han inte bra iallafall. Kevin och Alice där emot är alltid mina favoriter. Så bra så!

Ikväll ryktas det om att vi 6 tjejer ska till Fia och äta middag. Mums!


Snygg-Natti efter träning ;)

Jag chillade på hennes säng med datorn,

På promenad för att köpa godis.

den där övertiden

2008-11-14 @ 19:41:44
Skolan flöt på snabbt och bra idag och jag och Emmy var väldigt barnsligt roliga på historiaföreläsningen. Så ni ska få lite smakprov. Puss på't. Nu väntar Idol och kusin, sounds good to me!




one of a kind

2008-11-14 @ 19:38:12









Tröja; second hand. Klocka;second hand. Skor; skopunkten.

det går inte att tröttna

2008-11-14 @ 17:46:18
Sitter just nu nedkrypen i sängen med datorn i högsta hugg. Idag blir det en lugn fredag för mig, vilket passar alldeless utmärkt. Ska till mina kära kusin och bästa vän i kväll för att spendera lite tid med henne. Ska bli mys! Med bl.a idoltittande.Duetter och allt. Glöm inte att rösta på min lilla kära Alice!

Annars sitter jag och lyssnar på Abba låtar. Dem är ju för bra. Några man inte kan tröttna på!

Här får ni två videor från Mamma mia, och om ni inte sett filmen (som förövrigt jag redan sett på bia 2 gånger och hemma ett antal gånger) så gör det! Den är bäst!





hos gabbe

2008-11-13 @ 21:39:51
Shit vilken uppdatering jag har idag känner jag. Håller igång mig nu alltså. Men detta blir nog dock de sista inlägget.

Just nu sitter jag hos Gabbe men han är inte hemma. Han åkte och hämtade någontig hos sina kompisar för dem ska ha maskerad i morgon och han ska klä ut sig till tjej. Och ack, det vill inte jag se! Men orkade inte följa med ut nu, klockan är för mycket för lilla Hanna. Stackarn, som får gå ensam i mörkret. Men so what, han klarar sig! ;) så just nu klinkar jag lite på hans bra gitarrer och tittar på youtube. När han kommer hem ska vi sova. Har jag bestämt, jag är jätte trött.


Världens finaste :)

kika in vettja

2008-11-13 @ 19:58:18
Nu ska jag och lillasyster springa ner och köpa mcdonkan! Ska bli rätt najs. Sen kilar jag iväg till min kära pojkvän. Mys! Ville bara göra er lite avundsjuka och saftiga i munnen...

Förresten, nu ska jag göra lite reklam för våran klass blogg, tvars.blogg.se! Tacka mig sedan för eran besökstatistik ;)


I miss you so!

2008-11-13 @ 19:54:13

Igår kväll var jag så glad så att jag sprack. Lika glad nu, fast jag har haft tid att smälta det en del. Jag ska nämligen åka ner till Göteborg den 26 December (precis som förra året) och bosätta mig hos Angelica! Jag saknar henne så jag vet-inte-vad! Sist vi sågs var i somras, vilket var allt för lång tid sen. Men faktiskt, om man tar hänsyn till våra långa sträckor från varandra ses vi ganska ofta ändå. Och jag älskar't! Om folk bara visste hur vi fick kontakt och hur vårat förhållande var innan vi lärde känna varandra skulle dem nog tappa hakan.. Ja, bokstavligt talat.

Iallafall, jag längtar efter dig så otroligt mycket och jag kan inte vänta tills vi ses!
<3

time for some changes

2008-11-13 @ 18:48:55
Tänkte säga att från och med NU ska jag svara på era kommentarer till era egna bloggar (om ni nu har) eftersom att det var en hel dels önskemål! Eran önskan är min lag. Så ni vet. Fråga på!

tramsar lite

2008-11-13 @ 18:47:26
Här leker jag och Alex som vanligt något jätte tråkigt efter att ha tävlat någonstans och är jätte trötta och helt utmattade. Fråga oss inte vad vi gör. Men tänkte lägga in en video bara för lite omväxlings skull. Vi var faktiskt jätte rastlösa och vi är inte speciellt roliga, (vilket vi dock tyckte då) Sen kan man ju höra Erica säga "Booooorrrriing" i slutet innan vår lilla "dansfilm" kommer in. Ja, ack vad kul vi har.



dagens

2008-11-13 @ 18:09:56
Tack så jätte mycket för alla fina kommentarer ni skickar gällande vårat medley, blir sååå glad!
Snart ska jag åka iväg till Gabbe för att spendera min kväll där med honom, mys! Men innan dess en snabb dusch och fixa lite hemma. I morgon är det fredag och det känns som veckan bara sprungit iväg! Om jag ska vara helt ärlig känns det som att de är onsdag i morgon. Faktiskt. Men ack så skönt med helg.

En liten annorlunda dagens blir det idag.




(bilden var så hemskt ful år andra hållet, men snygg åt detta, så så blir det)
T-shirt; Bik Bok
Väst; Gina
Halsband: Olika

bilder från dagen

2008-11-12 @ 22:10:24
Nyss kikat Grey's och druckit te. De satt fint i magen. Nu ska jag kolla på Huset fullt medan jag ska sova men innan dess tänkte jag slänga in lite bilder från dagen.

Imorgon har vi jobbig skoldag, men det fungerar säkert super med kära tvärS ändå så det gör ju faktiskt inget. Sen hoppas jag på att få träffa min kära pojke. Han är bäst. Slummra sött gott folk!


Andreas och August när vi hade våra djupa konversationer gällande partier.

Såhär "söta" vad jag och Emmy under passet ;)

möhöhööööö, vi är tuffa, jag och Emmsy

Söt då Martin, mu på dig!

purple rain

2008-11-12 @ 20:27:43






Lager på lager, många stora halsband och lila nagellack. Mums! Jag har nämligen rotat fram både lila nagelack och stora halsband nu ... wihu!

dagens

2008-11-12 @ 20:16:04





Blus: Hm
Halsduk: Hm
Kjol: Hm
allt Hm ;)

onsdag

2008-11-12 @ 17:29:34
Vaknade i morse brevid världens finaste kille och dagen fortsatte att vara bra. Skolan har bara flytit och roligast var nog när vi vänsterpartister och socialdemokrater satt och "diskuterade" i ett av basgruppsrummen. Dog lite av skratt faktiskt.

Just nu pluggar jag lite matte. Går sådär, men men. Behöver man så gör man! Ikväll blir det nog att bara ta det lugnt. Ska lägga in lite olika inlägg bl.a bilder från idag och en sorts dagens hade jag tänkt, så jag är alltså uppdaterad hela kvällen.


En utav ringarna jag gjorde när jag hittade mina pärlor. Rätt snygg faktiskt!

dagens

2008-11-11 @ 17:54:33



T-shirt; Bik Bok
Väst; Gina
Jeans; Malta
Skor; Skopunkten

städning av garderoberna

2008-11-10 @ 22:05:02
Vet ni hur duktig jag varit nu? Jag har rensat bland alla mina kläder! Och det är inte lite vill jag lova, och det var inte heller alls någon ordning på de, det vill jag också lova.. Fråga bara mina kära vänner. Om de vill låna några kläder får man bara hoppas på att de finns där någonstans för jag vet aldrig vart jag har dem. Det är som att de har ben. Men nu har jag tömt allt och sorterat om på nytt! Synd bara att allt inte fick plats. En garderob, en hel byro och en halv till. Plus att jag har saker hos pappa. Tänkt vad mycket kläder jag egentligen har.. (glad!!!)

Sedan hittade jag alla mina pärlor med tråd os.v. som jag en gång i tiden tillsammans med Carro satt och pysslade med 24/7. Så nu ikväll har jag tänkt att sätta mig ner och pärla lite. Har alla dess möjliga stenar och pärlor som jag säkert kan hitta något kreativt till. Nu de här till höst med färgglada asscesoarer, jag ska utnyttja det nu med mina pärlor tänkte jag!

Fortsätt kommentera på klippet innan, vi blir så glada då! :)


Här har vi enbart mina koftor. Jag fick till de rätt snyggt om man jämför från början faktiskt.

Och här har vi skorna jag kommer att använda mig av i höst/vinter. Mycket svart, men det gillar jag.

Sen har jag min "lilla" hörna med enbart "sofis mode", dem tidningarna tycker jag om!

Här har vi massa armband som jag använder i nuläget. För bara ett litet tag sedan var de sötvattenspärlor som gällde, men man ser vilket stuk de sedan flytit iväg emot.

60-tals medleyt!

2008-11-10 @ 19:48:38
Här kommer den :) Hoppas ni gillar det!

Har även skrivit ner låttexten, dock inte tänkt på engelskan så om de är lite fel, skit i det! Roligt att ha texten tänkte jag.




Moa: Come on everybody!
Erica: Clap your hands!
Hanna: We're gonna sing our song!
Alex: It wont take long!

Alla: We're gonna do the twist and it goes like this!

Alla: Come on lets twits again, like we did last summer
come on lets twist again like we did last

Moa och Alex: Speedie gonzales (Hanna och Erica: Speedie gonzales) Why don't you come home?
Hanna och Erica: Speedie gonzales (Moa och Alex: Speedie gonzales) How can you leave me all alone?

Moa: Hi rosita, I have to go downtown shopping for my mama, she needs some tortillas and chilli peppers!

Alla: La, lalalalala...

Erica: Stupid cupid you're a real mean guy
I like to clip your wings so you can't fly
I am in love and it's a crying shame
Stupid cupid, stop picking on me

Hanna: Everybody's doing a brand new dance now (come on baby, do the locomotion)
My little baby sister can do it with me
It's easier then learning you the abc
so come on, come on, do the locomotion with me

Hanna: Does he love me I wanna know
How can I tell if he loves me so
(is it in his eye's) Oh no you can't beilive
If you wanna know if he loves me so, it's in his kiss (that's were it is)

Alla: hu puta pata pata patchi pa, hu puta ram in a ramalama ding dong....
Erica: Who was the man I like to shake in hand, you made my baby fall in love with

Moa: Me!
My boy lollipop
you make my world go gidiup
You set my heart on fire
you are my one disaire
My a boy a lollipip x3

Alex: There he walks just walking down the street singing
Alla: do a didi didi dum didi dum
Alex: Waving his fingers and struffing his feets singing
Alla: do a didi didi dum didi dum
Alex: He looked good! (looked good) Looked fine (looked fine) Looked good looked fine and I nearly loose my mind.
Alla: do a didi didi dum didi dum x4

Alla: Lets twist again like we did last summer
come on lets twivst again like we did last year
do you remember when, thing were really hummin
come on lets twist again like me did last year....

in every little word

2008-11-10 @ 18:43:48






Jag älskar de lite punkiga som är inne just nu, passar mig perfekt i smaken. Och över allt trist-svart, grått och vitt kan man brya av med något litet riktigt färgglatt, som te.x den oranga ringen jag har på mig här.

60-tals medleyt=färdigt!

2008-11-10 @ 18:37:15
Jag ska göra er grymt glada nu. Det är nämligen såhär; vårat 60-tals medley är klart och färdigt att läggas ut!! Äntligen va? Ska bara ta och äta och fixa lite innan det lägs ut, men jag LOVAR. Idag finns det på bloggen.

Annars har jag tagit det lugnt idag. Världens skönaste dag i skolan som jag mestadels tillbringade med mina kära pojkar August och Martin, fy vad dem är bra! :) Hade också riktigt lång lunch då vi gick till kebabbaren för att äta och sedan bli genomblöta på vägen tillbaka till skolan eftersom regnet öste ner. Rätt klibbigt på stolarna vill jag lova.

Lägger in medleyt snart!




Lite söta syskon bilder får ni idag. Jag, Julia och Tobbe!

bilder från partyt igår

2008-11-09 @ 20:43:34
Har faktiskt spelat in ett klipp, men jag har inte tillgång till datan jag behöver ha för att kunna lägga upp de, eftersom att det är mammas data och hon tvärvägrar låta mig låna den en liten stund nu.. Så jag lägger in i morgon!

Annars hade jag tänkt lägga in lite bilder från igår hemma hos Malin innan jag ska kika på "Hemma bäst" och dricka te.

jag obs;ar lite innan! Jag fastande aldrig på korten riktigt den här kvällen, så ni vet ;)


























frågor del 3 av 3

2008-11-09 @ 15:46:16

Vilken är den bästa låten med MJ?

Det varierar hela tiden! men just nu Man in the mirror. Jag är kär i den låten.


Bästa skönhets tipset?

Jag har inget tyvärr. Jag har tur med min hy, jag behöver inte göra ett smack. Jag har tur med mitt hår, de växer och ser bra ut ändå. Jag har aldrig behövt tänka på sådant faktiskt.


Storlek i kläder?

Olika. Jag är en sucker för oversize tröjor och då ska dem vara stora. Annars är de väl 36, inte mer iallafall, när de ska vara lite tajtare.


Bästa film?

The Notebook och A walk to remember. Så jäkla bra! Se dem!


Hur mycket shoppar du för varje månad?

Hm, det är olika. Jag själv kanske spenderar 500 kr, sedan är de mina föräldrar som köper resten, så jag vet faktiskt inte.


Vad får du dina pengar ifrån? Jobbar du?

Jag får de från studiebidraget och från mina föräldrar. Jag jobbar inte.


Har du bra självförtroende?

Ja, jag har riktigt bra självförtroende.


Är dina föräldrar skilda? plastsyskon? har du bra relation till dina föräldrar och syskon?

Ja det är dem. Inga plastsyskon. Jag har bra relation till hela min familj, speciellt min mamma och syster. Men jag står alla nära!


Varför spelar du in låtar och måste du betala varje gång du gör det, eller är det någon som vill att du kommer och gör det? Och vad innebär det att du har ett skivkontrakt?

Jag gör de för att utvecklas. Jag är med i ett såkallat "stall" där man söker nya artister och jag spelar in låtar genom att utvecklas inom studioteknik, att skriva saker själv, sångteknik os.v. Jag betalar inget för dem vill att jag ska göra detta. Jag har ett annorlunda kontrakt. Det är inte så att om ett år ska jag ha gjort en skiva. Utan man jobbar på att utvecklas (som kan ta flera år) och när man senare känner sig redo så försöker man på sig att slå. Men i detta läge är jag långt ifrån de. Jag trivs så förbaskat bra med att göra de jag gör nu. Skriva låtar, spela in i studio, vara ute och sjunga på olika event. I nuläget räcker detta för mig.


Vad tycker du är allra viktigast hos en kille?

Att han bryr sig. Omtänksamhet. Tro mig, det vet jag.

Vart handlar du mest dina kläder?

Hm mestadels tror jag. Gina också. Second hand och Monki.


Vad har du för hårfärg på riktigt?

Blont. Inte lika blond som nu, utan lite mer gyllenblont/råttfärgatblont, typ.


Har du gått upp mycket i vikt sen i 7an ? Dina ben ser så mycket större ut tycker jag..

Ja en del har jag väl de. Ca 3, kanske 4 kilo. Men det är inte så konstigt. I 7:an hade jag ens inte kommit in i puberteten. Jämför alla från sjuan, jag tror också att alla blivit något större. Det är ju naturligt.


Blir du svartsjuk lätt?

Njae, det beror på vad de handlar om. Ibland, ibland inte. Jag försöker inte bli, men egentligen är jag nog det.


Vad är det sämsta med dig?

Att jag har såå tåligt tålamod och är nästintill snålast i världen. Fråga vem som helst. Och sen att jag är så glömsk och slarvig. Det är riktigt dåligt.


Är du kaxig över att du vart med i idol?

Haha, verkligen inte! Jag är bara stolt att gått vidare så långt över något jag ens inte var nöjd över. Jag, sen 2 till var dem yngsta på hela slutaddition, 100 pers av 10 000 sökande. Då har man lov att få vara lite stolt. Men jag är verkligen inte kaxig över det.


Thihii jag undrar varför du är så fjortis? och ifall folk brukar skrika hora efter dej det har jag hört :0

Här kommer det igen. Hur fan vet ni att jag är fjortis? På hur jag ser ut?! Skärp er, det är ju så förskräckligt patetiskt. Jag är inte fjortis så döm mig inte om ni inte känner mig. Om jag hade sett annorlunda ut hade ni kallat mig fjortis då? Det tror verkligen inte jag. Och om folk skrikit hora efter mig förstår jag mig inte på de. Det är något jag verkligen inte är. Varför gör folk ens så när de inte ligger en ända sanning i det?


Ska du söka idol nästa år?

Nej. Men dem (juryn) sa åt mig att söka om två år då jag utvecklats fullt ut eftersom jag inte är där än. Så jag ska nog söka om två år igen, eftersom att jag inte kan leva med att de gick så dåligt.

Vad är det för mode du vill se i höst/vinter?
Jag vet inte riktigt.. Jag är som sagt en riktig sucker för oversize, så det vill jag verkligen inte ska ta slut. Men att kunna blanda många stora saker och få det att se snyggt ut. Kängor också, det tycker jag om.

Vad har du för planer på nyår?
Det har jag ingen aning om! Först är de julafton, sen tar vi nyår, en sak i taget. Men jag tror den blir spenderad tillsammans med mina bästa vänner.

Har du rakt eller plattat hår?
I vanliga fall har jag väl rätt rakt hår. Med lite självlockar.

Har du tänkt på att bli modell?
Verkligen inte. Det är min systers sak, inte min. Det är väl kul att bli fotad och så, men jag är för stor och för kort (vill dock inte vara pinnsmal heller..)

Vilka delar på dig själv är du mest nöjd med ''minst tre''?
Håret, magen och rumpan.

Nämn något vi inte vet om dig?
Jag är så töntig som inte äter kanter på mackor (till och med knäcke)


hallelujah, party och parti

2008-11-09 @ 15:10:04
Nyss hemkommen från min kära pojkvän! Och nu sitter jag och klinkar lite på gitarren. Hade nämligen tänkt att spela in ett litet klipp sen idag. Men jag ska inte lova något, vi vet ju hur de blir då.. Men jag ska försöka, det kan jag säga! Det är flera som frågat om jag inte kan spela in Hallelujah, så det är vad jag har tänkt att göra nu. Varför jag inte gjort de förrut beror på att det är så många som sjunger den och ingen, absolut ingen kan sjunga den som Kurt Nielsen gör och det är delvis därför jag inte vill sjunga den. Men nu så, har jag kommit på en annan idé. Den versionen finns även på svenska, så det är på svenska jag ska sjunga. Intressant va?

Nu ska jag i alla fall packa, mamma kommer och hämtar oss vid 5 och sedan ska jag kika lite på mitt parti jag har på detta tema (bara för att jag tycker att de är så roligt) och sedan sjunga, spela och ta det lugnt.

Kommer även bilder lite senare från partyt igår! Riktigt trevligt. Vi, några tjejer från klassen åt hos Malin innan alla kom och hade de riktigt riktigt kul, så lite bilder ska ni också få sen.


Vill tillbaka vaaaaaa... Lyllos Alice och de andra Idolerna som får åka till canarieörna igen..

ser fram emot en bra dag

2008-11-08 @ 13:18:43
Jag ursäktar för mitt utbrott innan, men jag hatar folk som håller på så, och tror dem kan trycka ner mig genom anonymt. Get over it!

Igår var det Idol och det var nog de bästa pogrammet genom tiderna! Alla var så eeeexteemt bra att jag inte finner ord. Kevin, grymmast! Alice, finner inte ord och Robin E vet vad han gör! Alla var otroliga, men dessa tre var nog bäst. Fast det är egentligen rätt svårt att säga, men jag tycker bara om dem extra mycket personligen. Johan som egentligen inte kan sjunga, var helt plötsligt riktigt bra i går och Lars hade klättrat ur de där omogna stuket han hållt på med de senaste veckorna och sjöng han också bra t.om. Fast det var dock rätt att han åkte ut.

Gabbe sov hos mig, och nu har han åkt och jag ska städa rummet. Sedan ska jag ner till stan för att träffa min kära Bea och fixa lite där. Sedan hem till mig för att fixa oss inför kvällen då vi ska först äta hos Malin och sedan blir de lite chillfest!

Lite pics som yesterday;







Och en bild från August och Martins blogg, fortsätt kika på den! ;D www.augustroos.blogg.se

blir så trött

2008-11-08 @ 13:02:45
Okej, ibland vill jag bara trycka till vissa av er. Jag blir så extremt frustrerad.. Fine, klaga på min klädstil eller vad de nu är, men tror ni verkligen jag kommer ändra på mig genom att få anonyma komentarer? Att komentera anonymt är inprincip de töntigaste man kan göra! Kan inte folk förstå det någon gång?! Bara för att vissa av er tycker att jag te.x inte klär mig snyggt tänker jag då fan inte ändra på det. Jag trivs bra i mina kläder och jag älskar oftast det jag har på mig!

Och att jag borde sminka mig mindre "fjortisaktigt". Vad är de jag har som inte alla andra har? Lite vita läppar som sitter i en timma. EN TIMMA ungefär på hela dagen har jag de. Och att mitt hår är gult!? Det är för fasiken så vitt de kan bli! (speciellt efter gårdagens tvätt med silverchampo.) Kanske ser ut som de är lite gult på bilderna, men det är de inte. Jag blir så trött på vissa av er! Varför sitta och klaga på andra när man kan göra andra saker? Jag tänker ändå inte ändra på mig. Förstå det!

Ni andra (dem flesta) underbara läsare. Jag kan inte tacka er nog för att ni är så underbara.

dagens

2008-11-07 @ 16:49:59

En försenad eftersom det inte fungerade igår :)






Jacka; Hm
T-shirt; Kusins
Jeansshort; second hand avklippta
Skor; Sko punkten
Halsduk; Hm (tror jag)

fan för tjejer

2008-11-07 @ 00:06:14

Nu tycker fan jag att de går över gränsen och jag är ens inte inblandad! Fan vad tjejer ska snacka skit! Allt de där har bara gått och blivit en riktigt jäkla barnslig sak, fattar verkligen inte hur man orkar?! .. Till och med skit om sina egna vänner, kära nån... Jag dör..


gästbloggar

2008-11-06 @ 23:47:32

Tjena tjena!


Hörde att ni "älskade" våran lilla Hanna så tänkte att vi kunde ta och säga hej till er .

Tänkte ta en kort presentation om våran underbara blogg som kommer spruta av glädje från August Sjölin och Martin Roos.


Det var så här att det föddes en idé i Nathalie Westmans lilla rum idag att en blogg skulle skapas av A & M. Tanken var från början att håna Hanna och alla andra larviga bloggare men kännde att vi är nog rätt larviga med. Så det blev att skapa en blogg och ta upp kampen mot Blondinbella, Kenza och Westmans Hanna. Får dock se hur länge vi orkar hålla lågan uppe. Men uppdatera ofta ska vi.


Peace and love A & M

Let's check it out; www.AugustRoos.blogg.se


ni är för bra

2008-11-06 @ 22:36:50
Hej kära vänner!
Kom just hem från Nath där jag spenderat hela dagen tillsammans med henne, Martin och August. Väldigt trevligt må jag säga! Har färgat håret på både Martin och August, men det var typ bara Martin som fick riktig färg för vi orkade inte vänta klart på Augusts. Jag och Natti är skillade!

Dagen flöt annars på rätt bra. Älskar verkligen nya temat! Hur intressant som helst och man nästan längtar till lektionerna.. Sitter till och med hemma och googlar!

Nu ska jag kika tv, äta lite, dricka te och sedan försöka sova. Har försökt lägga in en dagens, men det funkar inte :S Jag ska försöka fixa det och lägga in den i morgon!




På Italienskan :)

En riktigt "snygg" bild på mig och min lilla teddybjörn August!

Vi konstaterade att han fick till ett riktigt smile ;)

Sen gick vi hem till hon som ligger underst. Gull då!

ojojoj vilka posers...

Sen hade vi lite fototajm på dessa pojkar ;)

Dem gick från att vara oseriösa..

..Till att vara seriösa ;D

Gött!

Trevlig dag iallafall! Puss på er mina kära!

ett litet godnatt

2008-11-05 @ 21:43:59

Sitter och kikar på Grey's nu, and I love it! Sen upptäckte min lillasyster att jag tagit hennes mobil idag, ajdå. Hon blev lite stirrig. Men sånt får man ta om man är lillasyster, faktiskt. Tänkte lägga in andra delen på frågorna i morgon. Det låter bra va?

Ska snart gå och lägga mig och tänkte bara säga godnatt! Ni är så gulliga, massa pussar till er!


Frågor del 1 av 3

2008-11-05 @ 19:33:01

Har samlat ihop de frågor jag känner att jag kan "gå ut" med och dem jag tycker är lite bättre frågor än andra.



Är du bra kompis med Idol Alice?

Vi har känt varandra i flera år eftersom att vi tävlat mycket tillsammans. Men vi träffas ju inte som "vanliga" kompisar och åker upp till varandra och ses (hon bor i Hedesunda, Gävle) men vi träffas och är tillsammans när de är tävlingar o.sv. Spenderade även hela slutaudition med henne. Så jag skulle absolut säga att vi känner varandra rätt bra!


Ska du lägga ut 60-tals medlyt snart?

Jag håller på att fixa lite med den, men tyvärr ligger allt på mammas dator och jag är hos pappa nu, så nästa vecka lovar jag att den kommer ut...


Hur träffades du och Gabbe?

Det är rätt komiskt faktiskt. Vi träffades redan på babysimmet eftersom att våra föräldrar (speciellt våra pappor) är typ bästa vänner med varandra och vi umgicks med familjerna rätt ofta tills jag var 11 och han 12 ungefär. Sedan har bara våra föräldrar träffat varandra och jag inte sett en skymt av Gabbe. Men när vi hade nollning så nollade hans kompisar mig och han var där för att "kolla på" och så frågade jag vad han hette och han sa Gabriel och den ända jag känt som heter Gabriel var han så jag frågade om hans efternamn lite på skojj bara och så var de till min stora förvåning samma kille jag känt sen jag var liten :O Världens roligast chock typ. Han kände dock inte igen mig... Så nu har vi fått se många bilder från när våra pappor hade deras roliga tid i livet!


Hur tkr du det är att gå i en så stor klass som du har? Lär man känna alla tycker du eller blir det rörigt och mkt gängbildningar och så?

Jag tycker det är rätt kul faktiskt. Det finns liksom en person för alla. Men eftersom att min förra klass var så tajta med varandra så saknar jag den samanhållningen lite. Nu är det en sådan sammanhållning fast i mindre grupper.


Vilken klass/skola/inrikting går du på? Är det bra?

Jag går på Katedral, sam tvärS, ett litet annorlunda samhällspogram som jag verkligen trivs med! Man jobbar precis som man gör på universitetet vilket kommer att bli en sån stor fördel. Riktigt roligt är de också. Istället för att ha historia, samhällskunskap, naturkunskap, religon, geografi och svenska separat så har vi alla dem inbakade i varandra när vi jobbar. Vilket är svin kul!


Varför alltid så ljusa läppar och så mkt foundation? du har ju jätte fin hy i vanliga fall.

Jag tycker helt enkelt inte om att ha röda läppar. Men kort förvärrar ALLTID färgen på läpparna. När Gabbe såg de här sa han att han aldrig sett de och han träffar mig varje dag, så så mycket har jag inte som ni tror. Och att jag har mycket foundation är inte sant. Nu för tiden har jag knappt något. Det kanske ser ut som de, men det är inte sant.


När tänkte du kliva ur fjortisstadiet?

Jag är inte fjortis. Vet inte varför du kan syfta på de när du inte känner mig? Visst, döm mig efter utseendet bara. Men det är jätte patetiskt. Du ska lära känna mig innan du kallar mig fjortis pga. Hur jag ser ut.


Vem är din bästa vän? Har du många kompisar du kan lita på?

Jag kan inte säga en. Jag har en grupp tjejer som är mina bästa vänner. Ni vet nog vilka dem är. Julia, Natti, Frida, Fia och Annie. Dem är de bästa jag vet. Och de är nog också dem ända jag riktigt kan lita på. Även vissa killkompisar. Fler killkompisar än tjejkompisar i alla fall.


Din favorit låt just nu?

Before he cheats - Carrie Underwood och summertime, kan inte välja en.


Topp-3 i idol just nu?

Alice (såklart!), Kevin (så himla grym!!) och hm.. lite svårt, men jag skulle väl säga Robin E tror jag.


Vad vill du bli när du blir stor? Har du några mål i livet?

Min största dröm är att bli sångerska. Det är dock väldigt svårt att bli, så man får väl inte lägga ribban riktigt så högt. Annars tycker jag om politik och att skriva, te.x. journalist yrket.


Hur ser du på dig själv som person?

Glad, bestämd, en lätt person, lätt att ha och göra med, omtänksam.


Vad gick du ut med för poäng i nian?

265


Hur lång är du och vad väger du?

Roligt att se att alla är så intresserade av vikt :O Men jag väger ca 56 och är 1.68.


Vad för något smink använder du?

Jag använder bara lite foundation, solpuder och maskara. Det kanske gör er lite besvikna att höra för att ni har frågat mycket om smink men sanningen är att jag bara kletar på mig lite och så ser det ut som de gör. Jag har lätt för att jag inte har några finnar eller liknande överhuvudtaget.


Är du snyggast i linköping?

Verkligen inte! Men nöjd över mitt utseende är jag absolut.


Vad är det jobbigaste du gått igenom?

När mina föräldrar skildes och när min farmor dog. De hände precis samtidigt. Jag trodde min värld skulle rasa samman. Detta hände exakt för 1 år sen för 4 dagar tillbaka. Jag vill aldrig, aldrig vara med om något liknande igen.


Vill du bli känd?

Absolut! Det skulle vara skit häftigt.


nytt tema, nya basgrupper

2008-11-05 @ 17:45:50
Dagen har flutit på någorlunda snabbt och nu är jag så trött att jag funderar på att sova lite. Annars fick vi nya basgrupper och jag tror att våran grupp kommer att bli jättre bra! Plus att temat är riktigt roligt. Vi har fått olika partier att rikta in sig på och sedan ska man debatera med varandra. Jag sa innan att de ända jag inte ville ha var vänstern, delvis för att jag är moderat, och gissa vad jag fick? Jo, vänstern. Men det ska bli intressant faktiskt!

Efter skolan blev de hem, sjunga lite, göra mina vardagliga rutiner och sedan var jag lite med Gabbe innan han skulle operera. Så han kommer tillbaka senare ikväll och sover med mig. Innan de blir det greys med te, ååh så gott!


Det blir som vanligt alltid musik på ett eller annat sätt när vi ses..



Bea i skolan, vad skulle jag göra utan henne? :)

Oj vilken handsome bild..

Vilka posers. Men jag älskar dem ändå ;D

Teddy är ju också rätt söt. Tack gud för vi fick vara i samma basgrupp igen, nu ska jag dränka honom med frågor!

Inga slår ju dessa alltså...

avslutad

2008-11-05 @ 17:29:57

Nu är frågestunden avslutad! Ska sätta mig ner och börja svara på dem. Tänkte dock inte lägga in alla frågor, jag tar dem jag tycker låter bra (dem flesta) men lägger inte in dem i ett och samma inlägg eftersom att de blir för mycket att läsa på en gång, utan jag delar upp dem i olika delar så hamnar dem här lite huller om buller!



frågestund

2008-11-04 @ 17:22:31

Då gör vi såhär: Nu vi kör igång en frågestund!
Fråga massvis med frågor så tar jag och svarar på dem troligen i morgon. Fråga på nu kära vänner :)


dagens

2008-11-04 @ 17:15:20



T-shirt; Bik Bok
Skinnp.; Hm
Halsduk: Systers
Jeans: Bik Bok
Skor: Hm

mina dagliga rutiner

2008-11-04 @ 17:08:50
Slutade 10 över 11 idag, väldigt skönt! Åkte hem för att plugga och göra klart uppsattsen som jag faktiskt blev rätt nöjd över till slut. Men nyss fick jag veta att jag skrivit 2 sidor för mycket än vad man får.. Så ja, jag vill gå under nu. Ska kila iväg till Gabbe sen och hoppas han får mig på bättre humör. Men innan jag åker så ska jag klinka lite gitarr, sjunga, äta och titta på mina favorit serier. En sak som alltid händer i min dag.

Hoppas ni har haft en bra tisdag och att ni kikar på DH i kväll, de kan ni ju inte missa!






tänk om sverige hade dessa talanger

2008-11-03 @ 22:49:44
Mitt favorit pogram för tillfället. Förstår knappt hur bra dessa är på att sjunga. Njuter av varje sekund. Skillnad mot Sverige, there's no doubt about that! Ni bara måste se!

Och sen en annan sak, svara gärna om jag ska ha frågestund eller inte, skulle vara roligt att veta vad ni tycker om det. Puss på er! ♥


dagens

2008-11-03 @ 20:12:01
Här får ni en dagen, som ni vill :)




Tshirt; lindex
Väst; gina
Skor; skopunkten

detta plugg alltså

2008-11-03 @ 20:08:42

Usch för plugg. Men i morgon är de över och de ska bli så skönt! Det flyter väl på sisådär känner jag, men jag hoppas att de ska bli bra till slut. Annars så har Gabbe varit här en stund, färgade håret på honom och medans jag pluggade satt han och lillebror och spelade gitarr hero.

Nu ska jag ta mig mina sista krafter för att plugga och sedan ska min kväll se ut följande; te, film, gitarr och sång. Det låter bra, det låter väldigt bra för att heta Hanna. I morgon slutar vi 11 också, jag är då alltför glad för det!


vad säger ni om det?

2008-11-02 @ 20:31:02
Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt. Så skönt så! Jag ska ta mig massor koppar med te, lägga mig under täcket, ta lite nötter och titta på "Huset fullt." Den serien alltså. Jag kikade alltid på den när jag var yngre och nästan hoppade och skrek av glädje när de skulle börja. Sådan känsla har jag nu!

Eftersom jag bara har pluggat i mjukisar med en bulle på huvudet blir det inte någon outfit idag. Nästan heller inga bilder. För vem vill bara ha bilder på massa böcker? Men två bilder kan jag i alla fall bjuda på.

Sen undrar jag, dagen är inte slut och jag har besöksrekord redan! Och oftast är de efter klockan 8 alla brukar kika in, så det kommer bli mer än de redan är. Dem här dagarna har bara gått spikrakt uppåt, vad kan de bero på? Glad är jag i allafall! Så, jag tänkte, ska vi köra på en liten frågestund någon gång? Eftersom de är nya läsare. Det kanske kan vara roligt? Men bara om ni vill, ni får kommentera vad ni tycker om den saken, så får vi se vad som händer och fötter!


Ny t-shirt! Rosa med svart tryck, riktigt läcker faktiskt. Från Lindex.

Dessa alltså. Hello kitty. Jag har dem överallt. Underkläder, dushsaker, pyjamas os.v. Och nu detta. Haha, egentligen är de inget snygga, men dem är ju trots allt så söta...

Har även en till ny tisha, men den har Julia på sig idag. Stor vit med guldknappar längst ut :)

likadant varje söndag

2008-11-02 @ 18:58:03
Godkväll kära vänner!
Först och främst måste jag bara säga att jag inte kunnat logga in på hela dagen för bloggen har inte funkat. Och en annan sak; Hur tråkiga får vissa av er bli? Med maskeraden, det var ju meningen att vi skulle se ut som vi gjorde! Det var ju halloween för guds skull! Jag blir så sur på folk som klagar över sådant. Tror ni vi klär oss så dagligen? Nej! Vi har aldrig klätt oss så förut, inte ens på maskerad, och när man gör de än gång går vissa av er lös? Jag förstår inte. Det var ju maskerad och vi klädde ut oss på skojj, som man gör på maskerad! Suck...

Förlåt för mitt utbrott, men ni som inser att de bara var på skojj (som jag hoppas de flesta gör) förstår ni kanske att jag blir lite sur. Annars vill jag bara pussa och krama på er alla som skickar så fina komentarer, ni vet inte hur glad jag blir av dem. Jag menar verkligen det.

Idag har jag pluggat hela dagen. Jag slängde ut Gabbe tidigt för att hinna göra lite och jag har faktiskt fått allt gjort. I morgon blir det finslipning innan inlämningen. Nu ska jag dricka te och spela gitarr. Funderar faktiskt på att lägga ut ett klipp då jag visar mina skills på gitarr? (fastän jag bara kan klinka lite) Med någon sång till, eftersom de är de ni vill höra. Vad tycks?


Lillasyster smygfota mig när jag klinkade lite.

skadevi cup-dag

2008-11-01 @ 23:54:06
Vi gick som sagt upp efter bara 4 timmars sömn för att åka till Skövde och kolla på Skadevi cup. Vi har alltså spenderat hela våran dag där och de har varit mer än riktigt bra! Träffat massa saknade personer, kollat på rolig handboll och haft en allmänt bra dag tillsammans mina två bästa vänner. Vad vore jag utan er?

När jag kom hem blev det att äta god mat tillsammans med mamma och lillasyster. Ensamma tjejer i huset denna helg, massa mys alltså. Dem hade hyrt filmer, gjort god mat, köpt chips med dip, godis och glass. Alltså en riktigt svullokväll. Så nu äter jag lite av de och tittar på "huset fullt" mitt favoritprogram när jag var yngre. Sedan kommer min käraste pojkvän hit. Mys!


Jag och Poltan på vägen dit.

Jag och Nattan utanför hallen, ändå bilden som inte är sittandes i bilden dock ;)

Hemfärden. Kära cola alltså. Puss på:t. Fast ingen blir mer beroende än Nath, ingen.

Och en till bild på mig och Julia!

fredagens maskerad/halloween party!

2008-11-01 @ 23:45:19
Som sagt, fredagen bjöd på riktiga bravader! Först bara vi tjejer lite förkrök hos Nath med hemköpt pizza innan dem andra kom. Massa mys! Sedan blev det att skaka rumpan av sig hela kvällen, väldigt lyckat alltså :) Plus att ALLA var utklädda!












































dagens

2008-11-01 @ 22:03:49
Det var en helkul kväll igår hos Natti! Fastän vi bara fick 4 timmars sömn var vi uppe på bena, pigga och glada som vanligt för att åka till Skövde och kolla på Skadevi cup! En riktigt härlig dag tillsammans med Poltan och Natti!


(Jag är inte alls med på bilden om ni funderar på varför jag ser helt dum ut. Men hade ingen annan)
Skinnj; hm
Skor; skopunkten
T-shirt; Nattans

RSS 2.0