there's a better bit of me to see yet

2009-02-28 @ 21:53:20




Kavaj: Italien
Tröja: Indiska
Ringar: Hm

Nyss var det melodifestivalkollande och vi blev ju lite besvikna på ena finalbidrget, fifsasen alltså.. Annars har vi haft det mysigt med god mat och skratt. Snart ska jag till Gabbe och i morgon så ska jag och kusinerna till farfar för att överta lite av farmors kläder, träna och kanske shoppa lite! Börjar bli sååå sugen nu. Hih! Pusssss

i could breathe and feel the space around me

2009-02-28 @ 16:23:30




Nu är allt fixat! Har varit duktig och städat hela rummet, och nu får jag bara vänta på gästerna i sisådär 2 timmar.. Det är familjerna Westman som kommer hit och firar min lilla bulle. Efter de varit här så drar jag mig mot min älskling och sover där över natten och dagen efter är det träning, lite små shopping och kanske en annan liten sak.. Nu ska jag iaf sjunga och tralla lite men har just nu brist på låtar. Så någon som har lite tips på låtar, kom igen, finns ju massor!? :) Skriv då! Puss på er.

it pulls you down and throws you over

2009-02-28 @ 14:35:30






Riktigt, riktigt hemska bilder. Men hade bara dem eftersom kameran bara åkte fram när vi kommit hem till Annie igen. Kvällen började med käk och mys med världens 7 bästa tjejer. Sedan drog vi vidare på krök till Annies faddrar, de som nollade henne, och var där i några timmar. Det var helt okej. Sedan blev det hem för oss 3 på bilden + Annie till A för att sova där. Så idag vaknade vi upp och åt en stor god frukost.

Nu är jag hemma och ska städa lite efter Julia och hennes kompisar som var här igår. De skulle överraska Julia och bjuda henne på middag och lite roligt och sedan skulle alla sova här. Så jag har varit tvungen att hålla tyst om de här i en vecka för Julia typ, svårt (a). Då lät jag dem sova i mitt rum eftersom att de är så stort och så kunde de använda min dubbelsäng. Så nu är det lite stökigt så ska plocka undan innan gästerna kommer ikväll. Efter det bär det av till my baby!

When I finally hit the ground

2009-02-27 @ 18:13:58






Det här är den slappa outfiten för ikväll.

Dagen började på gymmet faktiskt. Jag och Fia var nog hurtigast någonsin som drog oss till gymmet på morgonen och körde ett pass innan skolan. Det kändes bra, men otroligt trögt. Sedan blev det skola, den gick snabbt eftersom jag bara gick tre timmar. Fick reda på historia uppsatsen och jag fick vg+, mvg-, vilket jag inte är nöjd med. Ville verkligen ha det där mvgt! Hatar att jag alltid måste sätta så himla hög ribba på mig själv inom vissa saker.

Efter skolan blev det bara att chilla hemma. Har fixat och donat lite, spelat gitarr och bara tagit det lugnt. Ikväll ska jag och mina 6 tjejer hem till Annie för att ha en av våra alla ultimata tjejkvällar. Ska bli så mys! Vi är bäst :)

i feel the top of the world

2009-02-26 @ 21:49:57


Nu kikar jag på nya avsnittet av The city. Så otroligt bra serie, med en kopp te. Min vanliga vardag!

and I've sipped red whine from a dixie cup

2009-02-26 @ 19:19:41




Kofta: Lindex
Linne: Hm

Inte speciellt snygga bilder eftersom vi tog dem så snabbt, men så kan det va ibland. Provet gick rätt bra förrutom att jag svarade helt fel på sista frågan och jag skyller på lärarn. Sånt ska man göra. Hon var så himla tyst. Dum lärare. Men annars gick det nog bra. Simhallen och gymmet var också med på schemat idag och jag, Emmy och Agapi simmade på tid, körde livräddning och som alla andra, klara sig på isflak eftersom vi inte varit med de andra gångerna. Jobbigt, men rätt kul. Efter de blev det käk på stan, kebab, ibland får man vara onyttig, jag har två dagar i veckan och idag blev det en torsdag. Men nu har jag bunkrat upp mig med sånna goda barer och drickor för en tid framöver, gott!

Nu är det bara nytt plugg som gäller och roligt. Men nu ska jag iallafall städa rummet, sjunga (kanske spelar in något) och titta på tv. Puss!

What did you think I was puttin' you out for

2009-02-25 @ 21:44:49


Slänger in lite gamla bilder när jag inte har några nya. Svårt att ta bilder på vardagar då man inte gör så mycket, då finns nästa bara outfit tillgängligt. Men ni får gärna komma med tips! Vad vill ni ha bilder på? Jätte tacksam om ni vill hjälpa till eftersom att det är ni som läser och jag vill att det ska vara så bra som möjligt!

Nu dricker jag te och spelar gitarr. Ska plugga lite snart igen också. Att plugga går mig på nerverna men ändå gör man det hela tiden, ett måste liksom. Känns som jag inte gör något annat på vardagarna. Imorgon blir det iallafall simning som ska bli rätt skojj, livräddning och "halk" träning :)

I've been giving out chances every time

2009-02-25 @ 18:44:44




Ni får typ en halv dagens ;p
Tröja: Indiska
Halsband: Olika
Skinn: Hm
Väska: Friis&co

I know I'll be there at the end of the day

2009-02-25 @ 18:06:41


Igår firade vi Julia med denna fina tårta lite smått! Idag flöt dagen på rätt så bra. Slutade vid 12, men stannade kvar med Emmy, Bea och Lisa för att plugga till 3. Effektivt! Sedan var det utvecklingssamtal och det gick bara bra! Bara positivt som tur var och bra betyg i alla ämnen! Sedan vart de hem och plugga, så nu har jag gjort det ett tag och ska fortsätta. Sam, geografi och naturkunskapsprov i morgon, hallelujah..

Slänger in en lite dålig outfit snart tänkte jag, men nu plugg och gitarr spelade (som jag faktiskt börjar bli pretty good på!)

walls will only crush you when they fall

2009-02-24 @ 19:05:53




Skinn: Hm
T-shirt: Hm herr
Väska: Beyond retro
Jeans: Gamla
Halsband: Olika
Skor: Hm

Det slutade med att jag gick till skolan med en stor röd träningsväska och en äcklig dunjacka istället. Väskan för träning och simning, jackan för att de är så förbaskat kallt nu. Skolan flöt på bra, gick dock till halv 4 vilket var allt för länge. Jag, Bea och Emmy stannade kvar efter skolan och pluggade, duktiga tjejer här vettni. Sedan åkte jag och träna och nu är jag hemma!

Idag fyller världens bästa syster år, grattis min bulle!! Så imorse sjöng vi lite för henne och ikväll ska vi äta tårta och så får hon lite paket. Sedan kommer min saknade pojkvän hit och sover, hoppas han inte är för brun, jag vill ju inte se ut som en blekis brevid honom ;) Och i morgon slutar vi 12 och sedan har jag utvecklingssamtal, spännande..

Nu ska jag äta en bar och duscha, see ya later!

Everything is green in the springtime

2009-02-23 @ 21:31:11


Nu blir det tv tittande för min del. Lite te också. Imorgon blir det träning, plugga och träffa Gabbe som kommer hem från Egypten, jippie! Simning i skolan också, usch och fy! Nu kikar jag på skor som jag ska beställa hem, rätt göööött. Hoppas ni får en bra måndagskväll allihoppa!

you're the voice I hear inside my head

2009-02-23 @ 19:38:09




Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft en minut över. Det blev gymmet efter skolan, riktigt hårdpass för mig, Emmsy och Fia! Sedan blev det hem och göra klar en inlämningsuppgift och efter det sola och nu, äntligen sitter jag här. Ska dricka lite sån där god dricka nu, riktigt bra schema har vi tjejer, puss på oss! Slänger in inlägg senare!

Skjorta: Beyond retro
Jeans: Gamla
Skor och väska: Hm

man blir ju lite knäsvag

2009-02-22 @ 22:18:20
Jag blev helt galen när jag såg detta: http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=2091. Istället för gratis mode och sådant, så GRATIS SKOR! Det blir inte bättre alltså. Helt galet. Skor-saken slår allt och tänk vad man kan tjäna på det. Ända gången jag gått med på något sånt här eftersom jag inte brukar tycka om sånt annars. Men VÄRT! Klicka er in ni med!

jag bara måste ha

2009-02-22 @ 20:40:53


Det här är vad jag känner jag bara måste ha nu. Mönstrade tajts! Det är föööööör snyggt. Om dessa hade vart i galna färger hade jag nästan varit tvungen att ha dem. Nu ska jag leta överallt i stan efter sånna här, är det någon som vet vart man kan hitta liknande (helst i färg)?

Är hos pappa och dricker te nu. Det är gott. I morgon börjar skolan igen, suck. Men men! Hårdplugg i morgon då de snart är prov igen. Livet är inte lätt alltså, speciellt inte om man går på Katedral. Men nu ska jag kila, pussisar!

it seems to me, this thing is breaking down

2009-02-22 @ 15:15:19



Först och främst måste jag ursäkta för min tråkiga blogg under denna vecka! Men har haft annat för mig och inte varit så jätte pepp på massa inlägg. Men jag lovar nu efter lovet så ska den bli som vanligt igen!

Igår var en jätte mysig kväll med alla tjejer. Jag, Natti, Julia, Frida, Lisa, Fia och Fridas kusin. Annie som saknades dock, men vi hade det mysigt ändå. Det blev melodifestivalen för fulla muggar. Molly Sandén säger jag bara. Vilken röst tjejen har! Alltid på alla tävlingar vi är med i så vinner hon med hästlängder, hon är verkligen helt fantastisk. Hon slår rutinerade vuxna människor likaså. Hon är i en klass för sig. Dock tror jag inte låten slår utomlands, men hon är ju för grym! Så grym får man nästan inte vara!

Vaknade upp hos Frida med Fia idag och vi bar av till grymmet för att köra stenhårt. Nu har vi släkten här hos oss, firar Julia lite eftersom hon fyller på tisdag. Snart ska jag och lillan gå ner till stan och köpa lite nyttigheter till mig. Vi tjejer satt och snacka om de igår så nu är alla igång inför beach 09, vi ska vara tränade allt. Sedan blir det hem till pappa och peppa inför skola i morgon...


come with me on a free ride

2009-02-21 @ 18:15:30




Nu blir det melodifestivalen med brudarna! Alla samlade hos Frida. Låter ju toppen tycker jag. Hinner inte skriver mer för jag måste kuta. Jobbet gick bra och idag har jag fått reda på vad jag fick i lön denna månad, puss på:t!

en plågsam natt

2009-02-21 @ 09:21:22


Godmorgon! Tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan jobbet. Min natt var hemskt! Grannarna spelade musik från när jag gick och la mig (vid 11) till klockan 6 PÅ MORGONEN! Kunde knappt sova en blund eftersom man hörde musiken hur väl som helst. Jag hade vekrligen damp. Så nu är jag sviiiin trött.

Sedan tänkte jag bara slänga in en kommentar om att gå ner i vikt eftersom att de var många som reagerade. Jag säger såhär, jag har alltid gjort de sedan två år tillbaka innan sommarn. Så det beror verkligen inte på några anonyma kommentarer, jag är mycket väl medveten om min kroppstorlek. Ni som läst bloggen vet att jag har gjort detta förrut. Eller rättare sagt försökt och lyckats lite halvt, därför vill jag försöka "på riktigt" denna gång. Framför allt vill jag få en tränad kropp, det är mitt mål.

Set your sights as low as they can go

2009-02-20 @ 21:14:46






Hade inte så mycket att göra och då blev det lite bilder. Har även färgat håret som jag sa förut och här är resultatet! Rätt nöjd, silvershampoo is the shit. Nu kikar vi let's dance, fint fint. Skulle åkt till Julia idag men det blev inte så för jag ska upp tidigt i morgon och jobba. Imorgon blir det melodifestivalen med tjejerna i guess! Snart ska jag kika film med te. Mums!

can get in the way of what I'm feeling

2009-02-20 @ 17:00:33


Min dag har inte sett särskild speciell ut. Det har varit träning, färgning av håret (som denna gång bara blev lite gult, men silvershampoo fixar allt ;) och så fick jag samtal från Egypten, Gabbe ringde och förgyllde min dag lite. Jag saknar honom. 

Anyway, grejen med detta inlägg var att jag äntligen kommit på vad jag ska äta! Jag vill ju gå ner i vikt nu till sommarn så jag tränar som sagt nästan varje dag och äter nyttigt. Nu har jag testat på massa saker men igår när jag läste på internet och pratade med mina kära vänner så har jag kommit på något nytt. Äta lite och ofta. Inga kolhydrater och så har jag lärt mig räkna kalorier. Dessa på bilden över är jätte bra som måltidsersättning. Jag är ju dock bara ungdom, så lite protein till skadar ju inte! Så nu blir det race här vettni, jag går igång bra nu.

Lite tråkigt inlägg kanske, men sådana måste ju också komma någon gång!

now it's here - julia westman

2009-02-19 @ 21:33:37


Sådär! Den är väldigt kort men man uppfattar precis hur man ska göra. Det beror dock också på vilken plattång man har, men det fungerar på alla, mer eller mindre. Sedan beror de framförallt på teknik, man får träna sig lite fram! :)

still not there yet..

2009-02-19 @ 20:15:17

Nu spritter det lite i fingrarna i och med att jag kan säga att filmen om hur jag "gör" mitt hår är klar. Jag filmade Natti lite i morse så nu kan ni iallafall se hur man gör. Fast ni får vänta tills jag varit och handlat lite nyttigheter till mig själv på hemköp. Tänkte bara förbereda er liksom, ni som tjatat så! :)


090219

2009-02-19 @ 16:41:51




Sista bilden är hemsk, men så kan det va!
Jacka: Hm
T-shirt: Malta
Kofta: Hm

Kom just hem från stan med Nattan. Det blev en hårfärg, för som ni ser på bilderna ovan börjar mitt mörkblonda hår komma fram igen.. Men först blir det att vila för att jag har vääärldens huvudvärk. Mår inget vidare just nu. Kanske en film och lite te kan få mig på bättre humör. Eller lite mat? Äter kanske lite för lite nu när jag är nyttig, vilket inte är bra. Men men, vi hörs senare. Hoppas er dag är bra! :)

so don't give up, and don't you stop

2009-02-19 @ 12:28:02






Jag var flasharn igår som ni ser. Förstår inte meningen med att man ska visa bh:n nu, men så kan det ju va. Jag testade bara för skojj skull! Igår var de vi + Frida som hade chillkväll hemma hos pattan. Vi hade en väldigt lång "prat-stund" med nattans föräldrar om sommrarna som kommer. Denna sommar har vi en hel del att hinna med. Jobb, Öland, Gotland, Halmstad, cuper os.v. Vi har också bestämt oss för att cykla ner till Öland eftersom att min och nattis pappa gjorde de och säger att det är ett minne för livet. Och sedan planerade vi vår ekonomi med allt detta och vår utomlandsresa som blir av om 1,5 år. Så det är ju ett tag kvar. Men spara behöver man ju göra!

Nu ska jag träna och sedan gå på stan med Natti. Hörs laaaater!

You have a band but you haven't found a name

2009-02-18 @ 17:04:01


Jobbat idag och nu blir det träning. Först ska jag skriva på lite papper för ett par saker så pappa hämtar upp mig snart! Sedan blir det att laga mat (alldeless själv, hur ska det gå ;o) min kära favoriträtt som jag ska leva på i tre dagar nu, sweet! Sedan får vi se vad som händer. Tröjorna ni frågade om är ifrån Zara, Beyond retro, Hm och Indiska. Puss!

Mr. Pudding got angry

2009-02-17 @ 22:12:15










Julias köp idag! Jag är faktiskt pretty stolt över min lilla syster. Försökte övertala henne att hon kunde ringa mig om jag skulle ge tips på vad hon skulle köpa men hon klarade det ju galant själv. Vi delar nämligen på kläder så detta blir väl typ mitt också. Riktigt snyggt! Tröjan från Zara är för söt, det står såhär: Dear Diary, I was hungry but Mr. Pudding got angry. Lite gulligt faktiskt! Nu ska vi se Silverstedts serie och dricka te. I morgon blir det jobb, hoppas jag orkar hålla igång med tanke på min lilla sjuka.

could be likely to settle for the physical

2009-02-17 @ 20:42:12




Dessa kom mamma hem med idag. Perfekt till sommarn ju. Funderar också på att kanske köpa höga, men vi får se. Syster kommer dock inte komma hem med några skor, ringde nämligen och terroriserade henne lite förrut. Men tre tröjor hade hon fått tag på, så nu hoppas vi dem är snygga! Själv kan jag knappt vänta tills jag får min lön, en vecka kvar bara. För då, ja då blir det shopping och framförallt sko-shopping. Nu är det te och tv med mammsen och lillebror som gäller!

Svar på fråga: jag har fått många frågor om busfabriken. Jag fick jobb där genom kontakter och de behövde nya personer i personalen ett tag så jag kom i rätt tidpunkt. Nu är det 3 nya redan och de tar inte in fler. En kompis sökte nämligen nyligen bara för att testa och där fick hon detta svar. Så tyvärr ni som ville söka, platserna är redan upptagna :(

these voices outside love's open door

2009-02-17 @ 16:04:44





Alexander Wang.

Tog bort inlägget under, tyckte inte att de var så roligt. Så kan det va! Sitter och kikar lite på internet och lite sisådär. Har nyss tränat, fastän jag är lite halvsjuk. Men det blev bara 5 km gång och lite styrka idag så det gör nog inte så mycket. Lillasyster är i Sthlm idag med hennes konfa och shoppar lite, så nu hoppas jag med hela mitt hjärta att hon får med sig ett par ursnyyyygga skor hem, med såndär snygg platå (ungefär som bilderna ovan) annars får jag vänta tills lönen kommer då jag ska shoppa skor som fasiken! Men nu är det så att jag ska ta ett vaaarmt bad. Puss!

she is the angel that will one day save me

2009-02-16 @ 22:05:14




Det var någon som tyckte att jag skulle göra ungefär såhär. Så nu får ni säga vilken ni tycker var snyggast i veckan och vilken som var fulast. Jag har tänkt att försöka göra allt ni säger till mig att jag ska göra, bara för att det är sportlov och alla inte är hemma ;) så passa på nu gott folk!

Fluorescent lights burn out in time dear

2009-02-16 @ 18:41:00


Jag känner no insperation just nu alltså. Jag håller på att bli sjuk, min pojkvän har åkt till Egypten och massa läsare är bortresta pga. sportlovet. Suck alltså! Hjälp mig att komma på något jag kan göra här på bloggen. Något som är lite annorlunda! Vad vill ni läsare se/läsa om nu på sportlovet? I need help, annars blir nog bloggen pretty boring ett tag, och det vill vi ju inte.

Idag har det varit jobb, nu blir det bara att de lugnt eftersom jag tror jag håller på att bli sjuk och sen måste jag plugga lite för jag ligger så efter i en sak. Och annars blir det serier. Jag behöver lite lugn och ro, puss!

And all my pain would be in yesterday

2009-02-15 @ 23:40:51
















Min söndagskväll slutade hos Lisa med några tjejer i klassen och en heeeeel del skratt. Ibland gick nog magen nästan sönder. Dessa tjejer är guld alltså! Hur jäkla glad som helst att jag har dem. Finns inte ord! Vi köpte pizza och godis, skrattade, pratade, såg på film och hade de mys. Nu är jag hemma och kollar lite på serier som alltid och ska snart sova. I morgon blir det jobb vid 10 sedan blir det nog bara en dag där ingenting händer. Lite tråkigt att skriva blogg nu också när så många är borta :( Man förlorar ju en del läsare, men hoppas ni andra klamrar er kvar ;D Godnatt!

together there's enough to fill this world

2009-02-15 @ 16:12:46


Igår var det alla hjärtans dag, jag och Gabbe hade det jätte mysigt. Usch vad jag älskar honom! Och nu åker han till Egypten :( Sicken dummis. En annan sak jag velat ändra på ett tag är när jag hade frågestund och fick frågan när jag förlorade oskulden, då skrev jag att jag var 15 på alla hjärtans dag, men jag var egentligen 16. Så nu fick jag säga det när de hängde ihop med något, för jag vill inte att ni ska tro att de var ett år tidigare än det var! Aja, idag har jag tränat lite lugnt eftersom att jag har sååå ont i halsen. Ska snart byta till mamma och kväll blir det nog att vara hemma hos Lisa med ett par tjejer i klassen, myspys! Nu ska jag städa, hejsan!

tonight you're mine

2009-02-14 @ 12:28:08






Det var inte så diskret att ta upp systemen igår så det blev lite ugly mobilbilder istället. Vi hade iallafall jätte trevligt och jag åt den där duuuundergoda kycklingsalladen. Satt där i ungefär två timmar, tills de stängde, och sedan blev det hem eftersom att jag ska jobba idag. Börjar om en halvtimma så måste rusa lite. Idag är det alla hjärtans dag som jag tycker är lite "överskattat" eftersom att det är något man firar i USA, där är det stort. Men det är ändå lite mysigt! Fast jag tycker alla som säger "Åh, jag är ensam på alla hjärtans dag" kan sluta med sånt, ingen big deal liksom. Men alla har väl olika åsikter om det! Jag ska iallafall träffa min älskling ikväll innan han åker till Egypten :( Men nu måste jag kila, pöss!

will you still love me tomorrow

2009-02-14 @ 12:22:07


Det här är min favorit låt för tillfället. Den är helt underbar! Och för en gångs skull ligger inte en av Michaels låter högst upp. Det är de här jag kallar riktigt musik. Otrolig sång, underbart komp och låten kan inte bli bättre. Plus att hon är en fantastisk artist (fast hon kan äta lite till)  Det är såhär musik ska vara och inte massa underliga remix låtar som typ Lady GaGa´s poker face. Nu är jag också fullt upp att lära mig den här på gitarr, för visst är den för bra?

I’m not the one you’ll sweep off her feet

2009-02-13 @ 20:16:56




Inte särskilt snygga bilder, men whatever! Nu ska jag iallafall ut och käka med tjejerna efter deras träning. Sedan blir det nog att sitta där ett par timmar och efter det blir det hem och sova för i morgon är det jobb. Börjar som tur var vid 1, vilket är helt okej för mig. Men nu är jag hungrig så jag tippar iväg, puss!

090213

2009-02-13 @ 18:18:11




Skinn: Hm
Kofta: Gabbes
T-shirt: Smile från Cubus
Jeans: Gamla

Hur snygga är inte skorna? Jäääätte!


i don't need a man to make it happen

2009-02-13 @ 18:16:51


Vilken härlig dag! Idag känns allt bara jätte bra. Började skolan vid halv 12, hade debatt "prov" som gick jätte bra, fick tillbaka ett annat samhällskunskapsprov och fick högsta betyg och lärarn sa att mitt var det bästa han läst i hela klassen (!!!) hur glad som helst blev jag, också med lite tanke på att vi är 45 i klassen! Sen blev det gym, vilket gick jätte bra, jag och Emmsy är för bra alltså! Sedan är det ju fredag, det är lov och jag ska ut och käka med världens bästa vänner ikväll.Jag tror inte det blir så mycket bättre alltså. Ska försöka ta lite bilder med. Nej nu blire duschen!

It's here inside your broken bones

2009-02-12 @ 21:14:39


Mitt pluggande går inte så bra. Det går inte alls faktiskt. Men jag orkar inte, det är ju faktiskt inte ett riktigt prov i morgon. Men i morgon väntar också LOV men först sovmorgon till halv 12! Nu kikar jag på Knutby - vägen hem. Riktigt mysko, men intressant. Dricker te med. Hur gott? JÄTTE GOTT. Känner att jag inte har så mycket att säga, eller jo jag har spelat in sådär jag gör med mitt hår som ni velat ett tag nu, men orkar inte lägga in det ikväll. Nej nu ska jag fortsätta kika, om ni har några roliga förslag eller liknande hojta till! :)

cause that's not what you're made of

2009-02-12 @ 19:15:02


Mina nya skönheter!!

vi var bambi på hal is

2009-02-12 @ 18:30:21










Har försökt att logga in hur lång tid som helst men mitt internet har tyvärr varit helt cp idag. Och på tal om internet så loggade jag in på msn för första gången på tre dagar idag. Det är inte likt mig. Men nu när jag har blogg, kikar på andras os.v. orkar jag inte med msn. Iallafall! Idag var det skridskor i skolan. Typ bambi på hal is. Jag var också så smart att jag körde med mina träningsbyxor över jeansen, snyggt. Men det var ju kallt. På vägen tillbaka blev det en hel del "cykel-fel" för Emmy och mig, jag förstår inte hur vi lyckas alltså ;p Efter skolan blev det träning, hämta mina nya skor hos mamma och nu sitter jag här och pluggar. Debatt i morgon, go Hanna!

This Wind Is Blowin' My Mind

2009-02-11 @ 22:53:51











Sådär! Nu är jag hemkommen från min lite smått fullspäckade kväll. Började att leta presenter till Erica och Alex, vilket tog längre tid än vad jag väntat mig. Hittade även väääärldens snyggaste skor, dem blir mina när jag får lönen! (btw kommer mina nya skor i morgon!! Behövs nu eftersom jag bara andänder ett av de alla par) Sedan mötte jag upp Fia och hennes föräldrar för att kolla på konserten. Väldigt kul faktiskt! Min älskling var nog bäst :D Men det var många som var bra! Efter det blev det att fara till resturangen för att fira Erica, kom lite efter så det blev ingen mat för min del, men det var så trevligt så! Jag har aldrig sett någon använda en kamera så knepigt som Linnéa gjorde, jag tror vi nästan dog av skratt. En riktigt trevlig stund med tjejerna, och Jocke såklart ;) (Alex pojkis). Nu ska jag plugga, hej!

090211

2009-02-11 @ 17:33:18




Skjorta: Monki
T-Shirt: Bikbok
Väska: Miu miu
Ring: Hm

Hinner inte skriva så mycket nu för snart bär det av till stan, ska kika lite på presenter till Alex och Erica! Erica fyller nämligen år idag (grattis hjärtat!!) och Alex fyllde förra veckan. Så ikväll ska vi ut och äta! Men nu först ska jag träffa Fia och vi ska kika på Gabbe och deras konsert. Det ska bli trevligt! Så nu har jag lite brådis. Ska försöka ta lite kort under kvällen.

min nya header

2009-02-11 @ 15:09:28
Ser ni min nya snygga header? En jätte gullig tjej som heter Jessica erbjöd sig att göra en åt mig och det är klart man tackar ja till något sådant! Så jag sa att hon fick ta vilka bilder hon ville och testa sig fram och detta blev resultatet. Jätte duktig och jag är jätte nöjd! Dock många bilder på mig, men vi säger såhär: Det är min blogg och den handlar om mig, så varför inte ;)? Tack Jessica!

time is everything

2009-02-10 @ 22:21:32




Nu blir det te och film! Börjar inte förrens 10 i morgon. Efter de blir det gymmet och på kvällen ska jag kolla på Gabbes konsert eller vad de är i sagateatern med Fia pluttis. Erica fyller också år i morgon så jag ska planera att både hinna gå och äta med henne och de andra tjejerna för att fira de lilla hjärtat och även hinna gå på Gabbes konsert. Det blir nog stressigt, men jag ska klara av det! Godnatt på er :)

that's how it goes

2009-02-10 @ 21:53:59


Nu är precis allt klart! Alla "stora" kläder på stången, några par skor på lådorna och i lådorna ligger det massa andra kläder. Tyvärr fick man ta hjälp av en annan garderob, men där har jag fixat så alla kläder jag inte använder så ofta får ligga. Det är frid och fröjd att titta på detta. Helt otroligt vad jag är nöjd nu!

090210

2009-02-10 @ 20:06:36






Skinn: Hm
Halsband: Hm och Kapphal
T-shirt: Lindex
Ring: Hm
Väst (ser likadan ut som min svarta): Second hand

från de senaste dagarna

2009-02-10 @ 19:13:35










Lite mobilbilder från de senaste dagarna. Från busfabriken, pappas jobb (vill också ha en sån skitsnygg och urmysig arbetsplats), Emmy på subway och sen lillebror och pappsen på Ikea.

Kom nyss hem från Ica. Vart och handlat lite godsaker! Dv.s nyttiga saker. Frysta bär och yougurt så jag kan göra smoothie, avokado, lite nötter och lite goda dricker. Innan det var det gymmet och ett rätt så hårt pass med Agapi. Nu ska jag fortsätta med min almenacka. Uppdaterar bra under kvällen!

I don't know what it is

2009-02-10 @ 14:41:27




Skola först, nu är det träning med Agapi och Matilda som gäller! Uppdaterar mer när jag kommer hem, har ett par bilder och dagens. Sedan blir det plugg, övningskörning och ännu mer plugg. Puss!

kunde inte väntat mig bättre

2009-02-09 @ 23:17:41


















Resultatet blev såhär! Ni flesta som inte sett det innan märker kanske inte så stor förändring, men jag gör det. Mycket mer hemtrevligare och mysigare. Och inte på tal om klädstången, jag fullkomligt ÄLSKAR den! Helt galet vad snyggt det blev! Syster och jag hade dock ett väldigt problem innan vi skulle börja möblera om och få dit klädstången. Vart skulle den stå? Jag har två baaaooouta soffor, stort sminkbord, en dubbelsäng, sånganläggningen os.v. Mitt rum är mer än 30 kvadratmeter så det är alltså väldigt stort så med massa olika metoder fixade vi det! Min älskade bulle ska jag bjuda på fika nu för hon var så duktig och hjälpte mig, det tycker du om va lillen? ;) Tyvärr blev det inte så många olika inlägg, men jag lovar att ni får alla dem i morgon i stället!

090209

2009-02-09 @ 21:30:18




Förlåt för dålig uppdatering men jag och lillasyster är helt inne i allt donande! Har möblerat om, städat, fixat de nya sakerna och snart är det klart! Har lite bilder på lager från dagen, men ni får tyvärr vänta lite eftersom att vi inte är klara. Men en dagens får ni iallafall!

like we used to

2009-02-09 @ 18:02:40

Vi tyckte denna var rätt så ruulig.

Idag blev det skolan, sen till pappsen jobb för att fixa min kalender (som än inte är klar) och efter det subway för första gången med Emmy. Vi var ena riktiga smarthuven måste jag säga. Efter det blev det träning, bodytoning, rätt kul faktiskt! Och nu är jag hemma en jätte snabbis och väntar tills pappa kommer så vi kan åka till Ikea. Ikväll blir det fix med allt, väldigt mycket alltså och ska försöka ta kort på de med. Nu ska jag kila! Dagens och lite sånt kommer efter Ikea!

090208

2009-02-08 @ 21:49:41



Lockande att gå ut? Njaeeeee va. Då blir det pyssel istället ;)

Fått lite plugg gjort nu också, eftersom jag ligger lite efter. Sen så har jag försökt att fixa med almenackan. Jag har klippt, skrivit, ritat, mätt och sedan blev jag klar. Eller, inte riktigt. Jag ska nämligen ha allt i färg så i morgon blir det att dra sig till pappas jobb och göra det i färg efter träningen, då ni ska det bli fint! Sedan åker vi till Ikea för köp av klädstång m.m och efter det blir det övningskörning! Nu kommer Gabbe, pöss!

märkte du hur fort det går

2009-02-08 @ 19:40:33


Jäklit mycket bilder på mig just nu, men så kan det ju vara ibland. Btw, I loooove my fettvalk som hoppar ut för bh:n är för liten på sidan. Möhö! Men det är snyggt. Tänkte bara uppdatera lite sådär efter jobbet. Det gick bra idag, stod i entren och café kassan. Sen blev det att åka till pappsen, nu är jag här och pysslar lite. I morgon ska vi åka och köpa en sån här klädstång ni vet så slipper jag ha allt i garderoben, mycket bättre. Nu ska jag pyssla lite, ska byta kalender och fixa ett par tavlor, plugga lite och ikväll kommer Gabbe. Hoppas på bättre inlägg sen. Pöösss!

redigerar tips, please?

2009-02-08 @ 09:31:34


Såhär ser det just nu ut hemma hos mig. Börjar jobba om en halvtimma så ska börja öka lite! Idag blir det att stå i kassan vid cafét, det ska nog gå bra! Sedan byter vi till pappsen idag, så ikväll blir det plugg, när jag nu slutar jobba, vilket kan bli vid 7. Suck. Men men! Idag kommer Hannah också provjobba, så det blir nog kul. Sedan undrar jag om några av er har några bra redigerar tips? Jag har ju systemkamera och vill göra lite snygga saker men vet själv inte så mycket. Så snälla, kan ni inte komma med lite tips under dagen? :D

090207

2009-02-07 @ 23:01:15





Tröja: Gina (Matildas)

Eftersom jag inte kom så långt som till festen då jag skulle använt mig av denna tröja för den är så snygg så passade jag på att fota lite i den istället. Lite avis på Matilda faktiskt! ;) Hihi! Rött/rosa läpstift testade jag också, rätt fint, men inte min grej. Nu blir det däremot film och te. Btw så har jag köpt nya skor, fast ni får inte se dem förrns de kommer ;)

Ease on down the road

2009-02-07 @ 21:39:19




Tyvärr så kommer ni få stå ut med egobilder kvällen ut! Har jobbat idag, stått i kassan och sånt har jag fått lära mig. Svårt och frustrerande, men men! Träffade även på Simone som jag konfimerade mig med för hon var på provjobb idag, jätte kul! Imorgon kommer hennes kompis också, nämligen Hannah, roligt med lite ansikten man känner igen! Tänk att det redan gått 4 veckor sen jag provjobbade, helt sjukt vad tiden rinner iväg. Ikväll skulle jag egentligen åkt till Erica för fest men nu när jag kom hem så sent, inte hunnit fixa saker och börjar jobba 10 i morgon igen så känner jag att jag inte orkar. Hinner ändå bara vara där nån timma. Att gå från en helg jag verkligen sett fram emot till en helg där jag bara jobbar och är hemma. Men det blir melodifestivalen iallafall, min höjdpunkt på året.

(gick inte att publicera förrut, så gör det nu)

090206

2009-02-06 @ 23:10:13

all the single ladies

2009-02-06 @ 23:05:51






Min fredag blev inte riktigt som den skulle blivit faktiskt. Det skulle ju varit alla i 9B samlade, men helt plötsligt så har vi ingenstans att vara. Dåligt gjort tycker jag, man borde vara säker innan man bjuder alla. Så då blev jag inte på sådant humör, även fast typ lite mindre än hälften skulle samlas någon annan stans så var det inte samma sak, vi hade mycket att träna, jag ska jobba i morgon och jag blev lite depp pg.a det. Så jag stannade helt enkelt kvar hos mina älskade tjejer! Vi tränade som saaatan till talang! Men vi ska fråga vad de tycker vi ska köra, vårat 60-tal eftersom att det är speciellt eller nämligen ett showigt R'nb nummer, mer säger jag inte ;) Vi får se hur det blir! Vi hade en riktigt myskväll med pizza och sång inprincip. Vi har då aldrig tråkigt tillsammans, hur man än gör, det är riktigt vänskap alltså!

Nu ska jag snart sova för i morgon väntar en heldag på jobbet och sedan blir det fest hos agerås som jag blivit bjuden till, fint fint! Godnatt på er!

hell yeah

2009-02-06 @ 15:18:52
NU blir det iväg till Moa för träning till talang! Yeeeessss, jag längtar! Sen ikväll blir det party med 9B! Försöker slänga in några bilder hos Mokis, pöössss!

like we did last summer

2009-02-05 @ 22:52:36

Sicken poser! Men jag måste ju ha nya bilder hela tiden så ja, då blir det såhär ibland!

Kom just hem från myyy baby! Dricker te och ska kolla ett avsnitt av lipstick jungle, helt galet bra! Sedan blir det att nanna, men börjar ju vid halv 12 i morgon så det är nog rätt så lugnt ;) Ska försöka hinna ta outfit bilder i morgon och kanske hinna filma hur jag gör mitt hår som ni vill, om jag hinner såklart. Nu ska jag återgå till mitt sms:ande med alla 9b folk, godnatt kära ni!

nu är det vi igen, 9b

2009-02-05 @ 22:43:55


Imorgon blir det vi igen, det blir som gamla tider, kära 9B. Jag älskar att säga så, 9B, det är något i det som får hela mig att rysa! Ni som läst bloggen länge vet att vi måste varit den tajtaste klassen som existerat och helt galna i varandra. Men ni nya läsare vet kanske inte så ja, det är så det ligger till. Och nu en termin efter vi slutat samlas vi igen, ALLIHOPPAklassfest! Jag längtar så jag spricker just nu. Det finns inte ord som kan beskriva vad jag saknat dessa underbara, fantastiska, absolut otroliga människorna. Jag kommer aldrig få bättre 3 år än vad jag haft med er. Nu taggar vi inför i morgon!

who claims i'm the one

2009-02-05 @ 18:50:47


Hinner inte skriva så mycket för nu ska jag dra mig mot Gabbe. Kommer hem sen ikväll och slänger in ett inlägg runt 10! Sovmorgon i morgon tills halv 12, that's great! Sedan blir det att leka med Moa, Alex och Erican och efter det blir det 9B återförening i party! I can't waaaiiiit!

there's always a reason

2009-02-05 @ 18:01:51






Skolan flöt på snabbt idag, vilket den inte brukar göra på torsdagar för vi har så långa dagar. Men idag hade vi iallafall en 3 timmars hål, så vi gick till Chicolata för att äta deras uuunderbara kycklingsallad. Om ni inte smakat den, smaka!! Träffade även på mina kära vänner Alex och Erica och vi bestämde oss för att börja träna i morgon inför talang. Vi har många förslag nu och tack för alla tips, jätte bra! Efter skolan körde jag ett hårt pass själv på gymmet och är helt slut i benen nu. Hoppas detta "äta nyttigt och träna" lönar sig. Nu ska jag snart till Gabbe, puss!

090204

2009-02-04 @ 20:50:31



as fula bilder, meeeeennn

Kavaj: Italien
T-shirt: Bik bok
Ringar: Hm
Jeans: Gina

some people talk, some listen

2009-02-04 @ 17:33:19
¨

Såhär ser min kalender ut idag och i morgon. Och jag är ens inte i skolan. Aja baja Hanna! Som ni kanske ser så fyller käraste Emmy år idag, grattis gumman! (igen) hoppas du har/får en superdag! Har sovit mig igenom hela dagen och mår lite bättre. I morgon ska jag fasiken till skolan, det är ett måste. Nu ska jag vila lite till, dricka te och bara ta det lugnt. Plugga lite också, sen kommer kanske Gabbe ikväll.

I dag fick jag också reda på att jag ska jobba båda dagarna i helgen, dv.s som förra. Får ungefär 3000 kr när månaden är slut och då har jag missat en hel helg pg.a att jag började senare, så ni förstår hur bra med pengar det är, plus barnbidraget! Så det bli mycket jobb, men pengarna puschar ;) OCH att jag är ny men får jobba så mycket är helt galet! Vet dock inte hur jag ska orka med tre partyn i helgen, men får väl trappa ner på det.. Aja, det problemet får jag ta sen. Puss och hej!

we are all locked up

2009-02-04 @ 12:34:32






 Vaknade även upp idag och mådde piss, men gjorde mig iordning mig och tänkte att det skulle gå över. Men icke. Så nu är jag hemma och vilar. Har knappt käkat något på dessa dagar så känner att jag måste få i mig något snart. Men men! Livet är tufft. Det var säkert för att jag tränade igår, även fast jag inte mådde så bra, ack då Hanna! Hann dock ta en outfit bild i morse eftersom jag hann göra mig iordning. Ni får det senare. Nu ska jag sova och försöka friskna till på riktigt. Puss!

Everything begins to set us free

2009-02-03 @ 22:24:56





metall i all ära, sanslöst snyggt!

talang 2009

2009-02-03 @ 21:14:01


Då är det såhär, Talang 2009 har dragit igång och uttagningarna håller på för fullt. Vi ska nämligen söka detta år igen eftersom vi var förra året ett hårstrå ifrån att komma med. Men nu är grejen. Vi måste komma med något nytt! Så då undrar jag om ni har några förslag på vad vi kan sjunga? Något lite unikt. Kom med alla förslag, det uppskattas!

090203

2009-02-03 @ 18:33:21



Tyvärr blir det bara bilder på mig eftersom att jag är sjuk och inte kan ta några bilder ;)

Först och främst vill jag säga tack för alla kommentarer gällande inlägget under! Egentligen bryr jag mig inte direkt om dessa anonyma kommentarer, men det var något som kunde berört mer än bara mig, därför gjorde jag "så stor grjej" av det. Sen uppskattas det att jag får sånna kommentarer som inlägget under väldigt mycket eftersom att de flesta jag får är rätt tråkiga att läsa. Bara så ni vet, så ni får gärna kommentera mera! Haha. Puss på er!

Idag har jag sovit. Åkte även och tränade med Emmy ett tag (som förövrigt fyller i morgon ;)) det blev väldigt lugnt eftersom att jag inte är på top. Väl hemma landade jag direkt i sängen men bestämde mig senare för att gå och sola. Nu är jag hemma lika trött som förrut och ska snart äta. Sova tidigt idag också eftersom att jag tror jag ska gå till skolan i morgon.

Skriver i ett inlägg senare om en liten rolig sak som kommer att hända, då vill jag gärna ha era tips med! :)

hur lågt får man sjunka?

2009-02-02 @ 20:03:11
Nu måste jag bara få "arga av mig lite". Fick den här kommenteraren och förstår ibland inte hur folk tänker.

Anonym:
din blogg är bra. jag tycker dock du ska tänka på hur du klär dig och skriver på bloggen, det har gåt lite "överstyr" eller vad man ska säga. ja du har mode kläder men det måste också sitta på rätt persson, och det är inte du...

Blev skitsur när jag såg den här kommentaren. Bara för att jag inte har någon modellkropp så ska jag inte få klä mig i mode kläder, är de det personen i fråga vill få fram? Och hur dumt låter inte det?! Hur jag skriver på bloggen, vad har gått överstyr där? VAD? Jag skriver ju knappt längre och verkligen inte om något som berör någon. Och att jag ska tänka på hur jag klär mig är väl ingen annans problem än mitt. Jag skulle aldrig sätta på mig något jag inte skulle vilja ha på mig. Det är just outfits ni framför allt vill se på bloggen, då lägger jag också in det, för er skull. Det ni vill se är ju hur jag klär mig och inte någon annan som säger åt mig vad jag ska ha på mig och inte ha. Så FÖRLÅT för att jag inte ser ut på ett visst sätt för att få bära mode kläder. Seriöst, hur lågt får man sjunka?

memories never die

2009-02-02 @ 19:20:01






 


Saknar det här! Om man bor eller besöker Linköping så måste man ta en runda hit. Linköpings finaste ställe. Hit tog Fia mig och Julia i somras. Vi satt där och skrattade, pratade, grilla och åt massor av godis. Det var en underbar kväll!

Sitter och tittar lite på gamla bilder från sommarn. Det får en alltid att må så bra! Varmt, sol och bad. Blir inte bättre. Men istället ligger jag hemma och är sjuk. Mitt huvud sprängs snart. Jag skulle egentligen åkt och firat Alex men hoppas jag får chans att göra det en annan dag i veckan! Nu ska jag dricka te och fortsätta att vila, kanske t.om börja på den andra twilight boken?

Förresten, jag bytte min header lite snabbt. Jag är inte nöjd med den som är ny men heller inte med den som var innan. Den blev för mycket, vill bara ha något litet. Någon som har något bra förslag? :)

090202

2009-02-02 @ 14:15:08




Vaknade upp hemme och mådde skit. Gjorde mig iordning och åt frukost os.v. men sedan pallade inte min kropp så jag domnade ihop i min säng. Så jag är hemma idag och har nästan sovit hela dagen. Man blir allt slut efter en hel helg på busfabriken! Så nu ska jag trycka i mig lite att äta och sedan ska jag kolla någon film och sova lite till. Känner mig verkligen inte kry, men det finns inget att göra åt nu. Iallafall, det här inlägget var mest till att önska en utav mina allra bästa vänner i denna värld GRATTIS! Så lilla Alexandra Bäckstedt blir stor flicka idag. Hoppas du får en underbar dag, jag älskar dig!

090201

2009-02-01 @ 20:18:01



Skjorta: Monki

it sounds good to me

2009-02-01 @ 19:17:08



Inte några bra bilder direkt, men som jag brukar säga, bättre än inga!

Idag har jag jobbat igen! De dagar jag jobbar förstår ni nog att det inte blir något inlägg förrens kvällen. Lite svårt att få ett bra också, men men! Dagen har varit jätte bra, 4 kalas idag med och allt flyter på som det ska. Känns som att jag har jobbat så mycket längre, allt går liksom min väg. Jobbade i 8 timmar idag med så man blir allt lite slut. Så därför ska mamma bjuda mig och lillasyster på bio ikväll, lite söndagsmys sisådär, visst låter det bra? I morgon blir det skola och sedan kör vi gymmet med kondition och core-pass. Sounds good! Nu ska jag kila, pöss!

bara för att

2009-02-01 @ 00:24:25
Nu ska jag, bara för att vara lite jobbig mot alla anonyma, lägga in en till video ;) Nej då, men det är några som frågat om jag inte kan lägga in någon låt jag gjort själv. Det finns något som heter youtube där jag har mina videosar, så man kan kolla där ;) men det är många nya läsare så de kanske inte vet, därför slänger jag in en här nu när jag ändå är igång liksom! Ni andra som hört vet ju vad de är för någon, I guess.



RSS 2.0