he knows not a damn, damn thing at all

2009-04-30 @ 16:15:54










Vaknade upp några minuter innan skolan så de blev no makeup och trassligt hår som ni ser. Sprang 5 km på idrotten så där fick jag och Emmy vår motion för dagen ;) De andra latisarna gick ju. Iallafall så är jag hemma nu och ska när som helst kila iväg till pattan för förberedelser inför ikvällen. Har stressat som attans för att hinna. Kommer dock bli dålig uppdatering idag tyvärr. Men ska försöka ta bilder ikväll. Ha en superkväll alla!

man ska uppskatta de man redan har

2009-04-29 @ 23:16:39
Ikväll har jag insett en sak. Man ska uppskatta de man har. Det kommer alltid finnas saker man inte kan få, eller saker man inte kan göra. Det är bara så. Istället för att gå i bitar för något man inte kan få så ska man vara glad åt de man har. Jag är en person som verkligen inte borde klaga. Jag har världens underbaraste familj och jag har jordens mest fantastiska vänner. Jag är lyckligt lottad över att ha dessa människor i mitt liv. De är bra personer och som aldrig någonsin bidragit till något dåligt. Jag kan le och vara mig själv med dessa. Då är jag lycklig. Räcker inte de? Att vara lycklig? Ibland undrar jag vart vi är påväg.. Att de aldrig ska räcka och att vi alltid kommer vilja ha mer.

even just for a day

2009-04-29 @ 19:19:09





Lackleggings och pälskrage: Gina, Väst: Second hand, Tröja: Indiska, Hatt: Hm, Väska: Lindex

Ikväll väntar mitt te, en springtur, ett bad, serier, telefon, msn och planering. Då blir jag glad och belåten. Bara en dag kvar i skolan nu sen långhelg. Visst låter de fint? Idag är jag förresten glad. Och belåten. Och hungrig. NU- springtur.

what a day

2009-04-29 @ 17:45:37














Vädret ska få en stor, fet, blöt puss av mig! Humöret är ju på topp tack vare de. Och sen lite för att vi har helg och för att de är valborg i morgon såklart. Skolan flöt på riktigt snabb och mestadels av tiden spenderades utomhus. Satt och pluggade, pratade, fick massa massage och hade de fint. Efter skolan gick jag och Lisa ner på stan några timmar för att shoppa såklart. Vet inte om jag orkar visa sen, antagligen hittar ni de på någon outfit framöver ;) Har inte varit så bra på att visa nyinköpta saker på senaste tiden. Men vi får se! Träffade också på Annie och Frida lite och pratade om morgondagen.

Nu ska jag kika nya The hills och efter de slänger jag in en outfit!

from the moment I saw

2009-04-28 @ 21:04:05






















Innan jag börjar säga att jag la in otroligt många bilder idag så säger jag: Ser ni vad jag har på fötterna!? Ja ni ser rätt, platta, simpla converse. Inte trodde jag de kunde hända. Men de var skönt. Klackar är ju inte lika skönt om man säger så. Sedan de här med bilderna. Jag orkade inte radera. Så ja la in alla. Men eftersom de har varit dålig uppdatering så får ni massa i rad i stället. I detta en outfit också. Vad smart jag är.

Nu ropar DHW på mig! Later! Förresten, imorgon ska jag införskaffa mig fränaste solbrillorna. Yesbox.

last night I met a guy

2009-04-28 @ 18:45:48

thecobrasnake.com

Jag tror jag tar en liten paus idag från bloggandet, jag skojja! Haha, jag behöver uppdatera, känner mig fan halv annars. I vilket fall som helst är jag urglad för Gabbes skull, han kommer ni väl ihåg? Haha :) Är i extas just nu!

man behöver förändringar

2009-04-28 @ 13:57:48
Jag är en sån person som gillar förändringar. Jag behöver en förändring nu och undrar om någon skulle vilja hjälpa mig? Förra gången gjorde en jätte gullig tjej min header och jag blev otroligt nöjd men nu är det så att jag vill ändra den för jag tycker inte om de bilderna längre. Därför undrar jag om de är någon, eller möjligen samma person, som skulle vilja hjälpa mig? :)

maila mig isåfall på [email protected]. Puss!

back in the days

2009-04-27 @ 22:00:42


När jag inte har några nya bilder blir det gamla. Behöver ju uppdatera liksom! Imorgon hoppas vi på lite roligare bilder iallafall. Annars har jag bara en lektion i morgon och de är idrott. Rätt fint. Min kväll har gått ut på telefon, msn, planering och allt hej och hå. Vi blir nog runt 25 pers nu på torsdag och jag hoppas på en hej dundrande dag! Ska också försöka ta lite bra kort för en gångs skull. Det vill ni va? Så får ni se en skymt av våra kära nyfunna vänner!

IN THE MIDDLE OF SOMETHING

2009-04-27 @ 18:41:40




Roligare outfit än såhär får ni tyvärr inte idag. Gick upp en halvtimma innan skolan började, slängde upp en boll på huvudet och tog inprincip de kläder som låg närmast. Faktiskt. Men ni får roligare i morgon hoppas jag. Annars så gick jag bara knappt två timmar i skolan idag då jag slutade efter provet. Rätt fint! Och i morgon har vi också bara en lektion.

Nyss har jag och Fia vart och tränat och planerat inför valborg. Träningen gick bra och planeringen med tror jag. Känner på mig att vi kommer att få riktigt kul! Nu sitter jag ute på balkongen i linne och letar roliga lekar. Om ni har förslag, snälla kom med dem! :D

I jut can't stop lovin you

2009-04-26 @ 21:19:40








Här har vi lite snygg-fjortis-pose bilder från i går. Det blev dock inte många och dem som finns är på mig.. Haha. Men så kan de va! Här är lite från när vi var och förkröka. Senare bar det iväg till Norrköping för 18-års fest. Hur kul som helst! Som alltid. För goa människor alltså. Träffa på lite tjejer som läste min blogg också, så jag hälsar lite här till er: Ni var uuuurgoa! Tyvärr slutade lkvällen inte lika lyckligt då en del saker blivit stulna. Men överlag, en grym kväll. Nu taggar vi bara till valborg som är på torsdag då vi blir ett 20-tal hemma hos Nattan. Can't wait!

don't bring flowers after I'm dead

2009-04-26 @ 20:09:02



Blir en gammal bild just nu för att jag har inte lagt in de andra än. De kommer. Om några minuter. Tänkte bara säga att jag sitter ute på balkongen och pluggar i enbart linne och shorts. Hur härligt som helst. Trots att jag pluggar har jag den där pirrande härliga känslan just nu. Det är fint.


I don't care what they say

2009-04-26 @ 18:46:08














Här har jag lite bilder ifrån i förrgår. En fredagskväll och vi är ute och trippar i lilla Linköping i mjukisar och osminkade. De är fint. Förrutom Nattan då, som måste va så jäkla snygg ;) Tog oss som sagt hem senare till Frida, sov där och fettade lite. De var gött. Skrivet om lördagen och lägger in lite bilder i kommande inlägg.

it turned out well

2009-04-24 @ 17:36:49




En simpel dagens får ni. Hade tänkt att någon av tjejerna skulle fota men sen kom jag på att jag ska lämna tillbaka detta linne till Julia så jag tog några halvdana själv. Nu ska jag iväg och så får vi se om jag kommer hem i morgon eller ikväll, om jag kommer hem ikväll hörs vi då, puss!

Won't go without my fix tonight

2009-04-24 @ 16:49:05


En gammal bild bjuder jag på. Har inte hunnit ta någon dagens idag men när vi ska iväg ikväll och fixa så får jag tvinga någon av mina kära tjejer att ta en bild, jag vet att ni läser ;) Haha. Annars så var de ju NP i engelska idag. Det gick rätt bra. Helt okej. Efter de chillade vi hemma hos mig i ett par timmar innan vi körde på våra sista lektioner för dagen. Nu är jag hemma och väntar på tjejerna, när de tränat klart ska vi ut och fixa lite. Vi hörs senare!

the nightlife sounds too good

2009-04-23 @ 22:35:12




Göööörra snyggt armband min kära lillasyster fick med sig hem. Kommer sno de från henne ibland.. inte för att hon just nu kommer att läsa det här, men ändå (a) Haha.

Peppa helg, peppa helg!

and it rains when you’re gone

2009-04-23 @ 21:00:47



T-shirt: Hm, Skjorta: Second hand, Pälsväst (gjort om till krage): Gina.

Mina ansiktsuttryck är ju inte för snygga på bilderna. Men men! Har pluggat hela kvällen, anledningen till varför lite seg uppdatering. Nu har jag gett upp och orkar inte få in mer i huvudet. Jag har ju trots allt iallafall 2 dagar till på mig att plugga.

Imorgon blir det troligen grillning hos Elina med en bunt alltför härliga tjejer. Men med min tur idag så får vi se hur kvällen slutar. Jag hoppas iallafall. Nu är det dags för mig att sjunga lite, puss!

take my breath away

2009-04-23 @ 18:28:56


Vi kör på en sko-bild här igen. Detta är vad jag pysslat med idag. Nitat mina nya skor. Snyggt va? Tyvärr räckte inte nitarna så jag ska tjata på Lisa om lite mer tills i morgon ;) Annars ska jag ut och springa och pyssla lite mer. Imorgon har vi egentligen sovmorgon till halv 12 men eftersom det är nationella i engelska i morgon börjar vi 8. Usch. Men jag peppar bara inför helgen, mycket att se fram emot!

don't try to run, love can be fun

2009-04-22 @ 21:54:30




Ikväll har jag gjort om vid min lilla "skohörna". Har rensat bort alla gamla skor, slängt ut alla vinter och höst skor och placerat upp mina 9 absolut favorit - vår och sommarskor. Så nu blir jag helt glad att kika däråt. Och i morgon ska jag pimpa ett par skor med nitar. Har fått sån där jätte inspiration nu. Ni får se resultatet sen!

Maybe three seconds is enough

2009-04-22 @ 21:33:53








Fick till slut tag på allt jag behövde! Tre par skor på de också. Jag och lillasyster hördes nog över hela butiken med vårt bråkande om vilka skor vi skulle ta. Till slut köpte jag tre själv. Nu i efterhand skäms jag något dant om folk hörde oss. Men nöden har ingen lag som man säger. Jag älskar ju henne ändå ;)

what I did to you was hurtful

2009-04-22 @ 21:07:57



Jeansshorts och kofta: Second hand, T-shirt: Bikbok, Smycken: Hm, Väska: Lindex.

Enkel outfit blev det idag! Annars så har jag och Lisa storpluggat. Vi satt hemma hos mig och drack te, pluggade, pratade skitsnack och hade oss. Sedan blev det Ikea för hela slanten. Han med skoköp också. Får aldrig nog. Ett barbord stod också på listan. Slänger upp några inlägg nu!

Someone to hear your prayers?

2009-04-21 @ 22:45:53


Gamla bilder blir det nu sådär frammåt kvällskvisten. Jag som hade bestämt mig att gå och lägga mig tidigt, ack då. Imorgon är en ny dag = Nya möjligheter. Ikea och skoköp står iallafall på listan. Just nu känner jag mig bara såhääääär hängig. Helt seg i kroppen. Tecken på att jag behöver sova? Tror det.

När jag berömde er för att ni var så bra på att kommentera så slutade ni helt plötsligt. Tråkigt tycker jag, mycket roligare att blogga när man får respons :)

En sak till, grattis till Nattan som fått jobb. Du kommer dö älskling! ;)

I was marching to the wrong drum

2009-04-21 @ 20:21:08



Skjorta och bälte: Sec. Lackleggings och t-shirt: Gina, Halsband: Kappahl, Väska: Lindex.

Den där väskan följer med mig överallt alltså. Den är så fin så. Ikväller har jag kikat på nya The hills avsnitt, pluggat, gått promenad och lite sånt smått. Mitt schema resten av kvällen ser ut såhär: STÄDA och sen självklart DHW. Annars ser jag fram emot helgen och framförallt få spendera all min tid med världens bästa tjejer.

Men innan städningen kommer igång ska jag planera min ekonomi för den här månaden. Mina pengar tog slut efter 2,5 vecka den här månaden vilket är en skandal eftersom de är ett par tusenlappar som rullar in.. Shape up Hanna!

Things get damaged Things get broken

2009-04-21 @ 16:46:00






Jag och syster lekte lite efter allt pluggande. Har fått en hel del gjort men det känns ändå inte bra. Har så sjukt mycket kvar. Så mycket att jag ens inte vet vart jag ska börja. Sovit har jag också gjort. Usch ja. Men iallafall! Nu planerar vi lite. Sen få ni inte veta mer. Nanana...

IDAG FYLLER MIN KÄRA, ÄLSKADE, FANTASTISKA, UNDERBARA VÄN FRIDA MELIN 17 ÅR! JAG ÄLSKAR DIG!!

Things get damaged Things get broken I thought we'd manage But words left unspoken

2009-04-21 @ 10:45:09


Här kör vi på en liten bild-serie. Kom just hem från skolan. Gjorde engelskaprov och sedan gick jag hem. Mår inget vidare + att jag har glömt alla böcker hemma och jag skulle ändå inte vara med på idrotten. Livet är surt ibland alltså. Så nu får jag plugga på här hemma och sedan ska jag sova. Uppdaterar senare idag.

how did I get here with you I'll never know

2009-04-20 @ 22:00:31


Laddade om mina batterier förrut och bestämde mig för att gå en promenad så jag skulle orka med att plugga lite idag iallafall. Så jag och min kära kusin och bästa vän Nath gick ut och gick i en timma för att samla lite ny energi. Vi båda har så mycket just nu att en promenad gjorde susen. Så i en timma traskade vi och pratade om allt från himmel och jord. Nu har jag också fått lite gjort så de känns en aning bättre. Vad skulle jag göra utan henne? 

Watch the clock and pace the floor Shut my eyes and slam the door, Tear down the lights

2009-04-20 @ 18:55:15



Skjorta: Second hand, T-shirt: Malta, Shorts: Hm, Väska: Lindex

Tvingade mig själv till att plugga, men icke. De har inte gått vidare bra. Jag får paniken inför seminariumet. Jag måste börja plugga. Annars har jag spenderat hela dagen med att prata med Lisa. Vi får också paniken. Fast på andra sätt. Tur att vi förstår oss på oss själva iallafall. Haha.

There's noone above me to stain my fierce hands No you dont love me don't say that you do

2009-04-20 @ 16:23:06




Sista bilden är helt hemsk men det kan den få vara. Som ni ser spenderade jag och Lisa lunchen på Chicolata. Som vanligt kanske jag nästan ska säga? Vet inte hur många gånger vi lunchade där förra veckan.. Men de är ju bara för att deras sallad är så gudomligt god! Annars flöt skolan på bra och nyss har jag kikat på nya avsnittet av 90210, bäääst. Nu blir det att ta sig en lite tupplur innan plugget sätter igång.

I use to buy my time I use to be around the bush I rather give my ego another push

2009-04-19 @ 21:24:48


Rensade lite i min garderob förrut och fann dessa. Enligt mig kunde de inte kommit fram vid ett bättre tillfälle. Nu blir det nog att bo lite i demett tag framöver. Köpte dem förra året och jag tror t.om att jag uppskattar dem mer nu än då. Perfekt för mig. Perfekt.

Förövrigt måste jag berömma er lite. Jag blir så himla tacksam och glad för varenda positiv kommentar jag får. Ni har blivit guld på att kommentera och det uppskattas så otroligt. Det blir mycket roligare att blogga då. Ni som följt bloggen länge vet hur mycket tråkiga kommentarer jag fått. Så ni får dagens ros från mig. Eller veckornas ros egentligen eftersom de vart helt underbart bra på senaste tiden. Jag blir så glad då. Tack.

reached the situation where it's the job or me

2009-04-19 @ 18:57:46









Här bjuder jag på ena riktiga brusiga bilder från sent igårkväll. En del hade redan gått hem. Nu kommer mina närmsta bilder se ut på detta vis. Jag älskar bilder där bilderna är så skarpa. Fråga mig inte varför.

De var iallafall jätte mysigt igår. Jag och Poltan var först och handlade och sedan bar de ut till de andra 8 eller vad de var som var hos Fia. Så då grillade vi och åt onyttigt. Om ni har lagt märke till att vi alltid äter när vi är tillsammans så är de bara för att vi älskar mat och att fetta oss. För ja, mat är alltid inkluderat när vi tjejer är igång! Planering inför kommande helger och sommarlovet stod också på schemat. Och att kika igenom vår konfirmations film för två år sedan fick oss att dö av skratt samtidigt som vi fick gåshud av alla minnen.

Idag har jag jobbat till 6 och nu blir det bara att ta de lugnt ikväll. Kanske tar bort bilderna i inlägget under just för att jag hatar att lägga in bilder med dålig kvalité. Men vi får se. Isåfall vet ni iallafall varför. Puss!


It's time to wake up It's time to change Let's get it started, I feel like there's so much

2009-04-19 @ 09:36:49


Här bjuder jag bara på en bild från i förrgår. Nu har jag super bråttom till jobbet så jag får uppdatera mer när jag kommer hem. Vi hörs frammåt kvällen, puss!

It's about the morning breaking always just a bit too soon, It's about the way you're scared

2009-04-18 @ 18:32:23
Förlåt för dålig uppdatering men jag varnade er faktiskt igår. Vi spenderade hela eftermiddagen/kvällen/natten/morgonen/förmiddagen och en del av eftermiddagen i Norrköping. Hur härligt som helst! Igår vart det grillning för fulla muggar, tält, dricka, mys, prat och skratt. Hade tänkt tälta men eftersom de var så kallt trängde vi 10 in oss i ett rum så de blev stekhett. Men de var det värt. Kohagen och Impa var också med på en bit där. Fint.

Nu blir det grillning med tjejerna + Nicke från Norrköping som åkte med oss när vi åkte hem förrut. Så det blir nog en superkväll! Tar med mig kameran så hoppas vi på kort när jag kommer hem! Puss!

lost back then But with a little help from my friends I found a light in the tunnel at the end

2009-04-16 @ 23:04:51



Mina bästaste, käraste, underbaraste och mest fantastiska vänner på hela jorden. Plus de andra 3 parrvlarna såklart.

Min kväll har varit väldigt hektisk idag. De senaste timmarna har jag suttit i telefonen samtidigt som jag skrivit som en idiot på msn. Och ni som känner mig vet hur det går när jag gör två saker samtidigt. Alltså inget vidare.. Jag är nog en man. Har aldrig kunnat göra två saker samtidigt. Jag borde vara de. Men i telefonen har jag suttit med Nath hela kvällen och likaså Julia och Frida. Kalla de vad ni vill. För mig är det hektiskt.

Imorgon blir de nog glest med uppdatering, iallafall frammåt kvällen. Ska hinna med en dagens innan vi åker! Vi är bara ett par av oss tjejer som åker, men vi ska iallafall till Norrköping för tältning med våra kära Norrköpingsvänner. För att grilla, dricka och bara för att ha allmänt rolig mitt ute i skogent. Är riktigt pepp och hoppas och tror att de blir en superkväll. Galet vad taggad jag blev nu!

Whenever you see me you say that you want me back, And I tell you it don't mean jack

2009-04-16 @ 20:38:52



Skjorta: pappas, Väst: Lindex, Body: Gina.

Mina läppar ser äckliga ut på bilden, har/hade inte så irl. Bilden överdriver det så bra. höhö. Whatever! Iallafall så har våran jobbigaste dag i skolan flytit på rätt så bra. På lunchen, som vi gjorde längre än vad den var, gick vi ut på stan och åt på Chicolata i typ 2 timmar. Det satt fint. Sen gick dagen bara bra!

Nyss har jag tränat och nu pratar jag med Nath i tellen. Ikväll blir det fina serier på g och i morgon är de sovmorgon och på kvällen drar vi på tältning med ett gäng, huuuur kul? SÅ kul!

what can possibly go wrong?

2009-04-16 @ 17:15:10

Livet är bara för fint just nu. Underbart väder, mina bästa vänner på hela denna jord är hemma, musiken går hur bra som helst, jag har fått lönehöjning, vilket syndes på min feta löncheck jag fick idag (!!) och jag har tre galet bra helger i rad att se fram emot. 18 års fest, valborg och göteborg står på shemat. Det känns så jäkla fläckfritt just nu. Allt är för bra för att vara sant.

Nu blir det träning, uppdaterar efteråt.


I was hungry but mister pudding got angry

2009-04-15 @ 21:28:53


Alltså den här T-shirten är för go. "Dear Diary, I was hungry but mister pudding got angry." Sweet.

This bone dry desert land, it beats us like a drum And these unspoken words Are swimming

2009-04-15 @ 18:19:29





Kofta, väska: Lindex, tshirt, pälsväst (klippt av till krage): Gina, Jeans: Second hand, Halsband: Kapphal

Idag var de skola och sedan träning med Emmy. Det blev mest styrka idag, måste ju börja om på nytt nu nästan då vi haft uppehåll på lovet. Så vi körde lugnt. Nu skriker mina böcker efter mig..

puss på:t

2009-04-15 @ 15:15:46
Elin Kling har valt ut hennes 6 favorit outfits och jag är en av dem, så jag kommer att vara med i Expressen fredag!

I found heaven on earth You were my last, my first And then I hear this voice inside

2009-04-14 @ 22:23:54


Här kör vi på en riktig ego-bild. De är jag bra på att ta. Tyvärr kanske man ska säga. Haha.

DH hela kvällen lång, pluggat har jag också gjort. Duktig Hanna. Imorgon kör jag och Emmy stenhårt pass på gymmet. Dags att komma igång igen nu efter min lilla paus på påsklovet! Sov gott, puss!

Can't you see that I'm the one who understands you, Been here all along

2009-04-14 @ 19:02:52




Idag blir det bara riktigt suddiga/dåliga bilder och tråkiga kläder. Men that's life!

Fool you made the girl fall in love you said those beautiful things

2009-04-13 @ 22:07:19


Jag är med som Elins val på minoutfit.se. Mycket kul!

OCH... trummvirrvell....... MY GIRLS ARE HOME!

If anyone asks, I'll tell them we both just moved on I'll pretend that I don't hear them talk

2009-04-13 @ 21:21:56




Nu sitter jag och taggar inför mina vänners hemkomst! Det är nästan så jag inte hunnit längta nu under lovet, trots att jag trodde att jag skulle dö av längtan. Men jag får väl tacka mitt kära Kalmar för de. Har trots allt bara hunnit längta i 2 dagar. Men 2 dagar räcker för mig vill jag lova! Håller på att planera in en fika för oss så jag kan få höra allt smaskigt de har att berätta. De måste ha smaskiga saker, jag har faktiskt inte väntat för ingenting. Men egentligen blir jag nog rätt uppdaterade av den ena parrveln vid namn Lisa för att hon går ju i my claaaasss. Aja, som ni förstått med inlägget: Jag längtar efter mina tjejor!

Ps. Jag ligger med på minoutfit.se "dagens mest populära outfit" och de dära. Inget speciellt kanske, men dock kul!

We belong together Like the open seas and shores, Wedded by the planet force

2009-04-13 @ 17:25:18


Lite bildbrist idag och då flyter äldre bilder fram. Imorgon kör vi på skolan, usch och fy. Måste sola lite också, att gå brevid Bea som kommer hem ifrån Egypten som en chokladkaka gör mig lite rädd.. Solariumet väntar på mig. Pöss!


The sun was just yellow energy If there is a living promise land, Even over fields of sand

2009-04-13 @ 15:02:18


Vaknade upp i morse och kände för att klippa lite. Tog en gammal tröja och klippte sönder den. Bättre än att köpa, right ;)? Vi får dock se hur mycket den kommer till användning. Men pyssla sådär på morgonkvisten skadar ju inte.

Sedan blev det stan och köpa och fixa lite och nu sitter jag och lillasyster och tittar på "The city maraton". Sweet!

But you don't fold, you don't fade, You've got everything you need, especially me

2009-04-12 @ 20:06:24




LAgt upp bilderna förrut men ändå. Det bästa i rummet, trots att man måste ha andra garderober också. Spelar ingen roll för den lilla färgklicken lyser upp. Jag ska skaffa mig en till, fast hos mammsen. Fin, mycket fin tycker Hanna.

I wanna kiss you But if I do then I might miss you, babe It's complicated and stupid

2009-04-12 @ 17:48:07




Såhär fin har dagen varit idag. Klarblå himmel och sol. Varmt som tusan och solning har varit på schemat. Jag och lillasyster gick till farfar som just nu är på landet och la oss ner och solade. Lyssnade på musik, åt godis och pratade. Sedan bar det hem till pappa för att städa och nu har vi kommit hem till mamma.

Har även pratat lite med Frida idag. Verkar inte gått så bra för dem då de åkte ut i 8;delen i A :/ De som hade hoppats på vinst. De verkade iallafall ha roligt och de är ju riktigt bra. Nu vill jag dock bara att de ska komma hem. Aja, dags för påskägg!

Across the water across the deep blue ocean, Under the open sky, oh my, baby I'm trying

2009-04-11 @ 22:33:23





Spets och väst: Gina, Jeansshorts och skärp: Second Hand, Halsband: Kapphal, Väska: Lindex.

Så nu är vi hemkomna från en mysig kväll hos Sus med massa påsk-godsaker! Har även hunnit packa upp och fixa en hel del. Tänkte berätta lite om dagen. Fick för första gången träffa en man som också spelar in i studion, från Irland är han så han pratar bara engelska. Riktigt härlig kille och svin duktig! Han har gjort alla möliga stora spelningar och spelade, innan han flyttade till Sverige, med en kille som sålt 6 miljoner exemplar av skivor. Helt galet! Roligast var nog ändå när han frågade om jag kanske ville vara med som "förband" till hans konsert i sommar där de än så länge kommer vara att 4-5000 människor och kollar. Ännu mer galet! Fast det är inte säkert än.

Har tittat lite mer på invigningen idag och fixat lite med talangjakten som kommer vara i Emmaboda. 42 pers har anmält sig än, hur många som helst ju! Sedan har irländaren lagt stämmor till mig, vi har jobbat på hans låt och höjdpunken på dagen var när Magnus skulle säga åt honom att "överdriva" i låten. Då sa han "overdrive" och Hanna kunde inte sluta skratta. Haha.

Slutbubblat, kan egentligen berätta en hel del mer men jag tror ni tycker de blir för jobbigt att läsa. Puss på er!

två smakprov sådär

2009-04-11 @ 22:18:34


Två av de låtar vi spelat in i helgen. Ljudet på första låten är riktig dålig p.ga att vi inte hann fixa klart med låten. Höll på att missa tåget förstår ni. Men två smakprov kan ni få då ingen av låtarna inte riktigt är klara.

You take a deep breath and you walk through the doors, It's the morning of your very first day

2009-04-11 @ 18:54:35






Jag tycker om att göra mina bilder dåliga. Haha, hur konstigt det än låter. Här är iallafall bilderna jag tänkte lägga in när jag var i Kalmar men eftersom min sladd inte var med kommer de nu istället. Ikväll får ni åter igen en outfit! Berättar sen lite om vad som hände idag i studion, storslaget alltså! :) Slänger också in en inspelning. Men nu väntas påskmiddag hos Suss. Ska försöka få Ida att lära oss lite mer om redigering också, puss så länge!

I'm tired of this talk, can't we let it go away? It was much better yesterday

2009-04-10 @ 23:22:41

 

Det blir en gammal hederlig bild idag med. När man har sin dator full av bilder på kläder har man inte vidare mycket att välja på. Plus att de är de ni läsare önskar att se! Kul tycker Hanna. Iallafall så har vi jobbat stenhårt idag. Somnade påvägen hem i bilen och när jag vaknade trodde jag de var morgon. trött var jag. Men urkul har jag haft de, som vanligt!

Något jag dock saknar med att åka till Kalmar är att träffa Josefin. Varje gång jag eller någon annan nämner hennes namn skaver det nästan i hjärtat. För er som inte vet så var hon min bästa vän för några år sedan då jag tillbringade all min tid i Kalmar tillsammans med henne då jag var här nästan varannan vecka (hon sjöng också) och vi gjorde alla möjliga knäppa saker tillsammans. De saknar jag, så otroligt mycket. Jag saknar henne. Den ända person jag verkligen saknar från botten av mitt hjärta. Vet inte egentligen vad som hände.

Nu ska jag sova. Eller först ska jag kolla på "Så ska det låta". Skitroliga artiser var med idag. Vilken nörd jag är. Imorgon blir det studion och sedan hem vid klockan 3. De tär på krafterna ni, men oj vad kul! Puss och godnatt!


kalmar

2009-04-10 @ 07:24:33

Nu drar jag till Kalmar! Uppdaterar i studion om internet är igång, annars hörs vi ikväll. Har lite bilder som väntar, puss!

Uppdate: Nu sitter jag i studion och vi jobbar för fullt! Håller på med en ny låt som är gööööör bra! Det tar sin tid, men ska spela in den om några minuter bara. Annars måste jag meddela att jag glömt min inläggningssladd hemma så det blir inga bilder. Kanske tar några med mobilen och så bara. Men jag kommer ju hem redan i morgon. Vi hörs senare, tjing!


I look out to my left and I look to my right, It’s simple but in front of me, in back of me

2009-04-09 @ 21:01:55





Linne och halsband: Hm, Skor: Dna, Nitskärp och jeansshorts: Second hand, Väska: Lindex.

Jag ser ut som en gris på andra bilden. Snyggt. Fast jag är nog en gris. Ikväll har jag skojjat lite med lillasyster. Pappa och jag dog lite av skratt när hon bestämt reste sig från köksbordet och smällde igen dörren till sitt rum. Hennes temprament är inget att leka med alltså, men vi gör det ändå! Nu sitter hon mittemot mig vid andra datorn som de brukar gå till på kvällarna. Hon springer ner och sätter sig bara för att prata lite. Puss på henne!

Nu ska vi snart ta med oss lite te och gå ut och sätta oss på berget utanför. Mys, min lillasyster är bäst!

I'd put myself first and make the rules as I go, Cause I know that she'd be faithful

2009-04-09 @ 17:32:49


Här får ni en osminkad Hanna på bild. Nu kikar jag SATC och äter lite mat. Dagen har tillbringats med musik av alla dess slag. Lyssna och höra, skriva, noter, sjunga, stämmor, gitarren och en massa sånt. Det var ett tag sen jag ägnande så mycket tid åt de så nu känns det super!

Imorgon åker jag till Kalmar. Kände att jag inte bara vill vara hemma nu när alla är borta. Ska spela in, göra lite affärer med ett par personer, planera invigning och bara ägna all min tid åt musiken! Kommer dock hem redan på Lördag eftermiddag/kväll för jag kan ju inte jobba bort lovet liksom. Nu ska jag sjunga lite till, outfit får ni sen. Pöss!

frågor svar del 2

2009-04-09 @ 13:01:12

Hur länge spelade du handboll och vilken position hade du?

Skulle gissa på kanske 8 år. Vänster kant.

När och varför gjorde du och Gabbe slut? Saknar du honom?
Tror jag skrev någonstans när vi gjorde slut, men kommer inte riktigt ihåg när de var. Vi ville olika saker och tänkte olika, vilket ledde till att vi bråkade en hel del och de var helt enkelt inte alls bra. Och ja, jag saknar honom. Men inte på de sättet. Någon man spenderat så mycket tid med och lärde känna så bra för att sedan bara släppa, så det är klart. Men jag saknar honom bara som vän.

Berätta mer om ditt jobb opch var du jobbar?

Jag jobbar som sagt på busfabriken. Det är som en jätte stor fabrik med massor av "leksaker". Hur kul som helst att vara där inne, man blir som 5 år på nytt! Jag har hand om kalas där, står i kassan, har hand om disk os.v. Jag brukar framförallt ta hand om kalasen, de är roligast.


Vad för slags klädstil tycker du är snyggt ? Kanske svårt att svara på, men kanske ngr speciella stilar du faller extra för eller så?!

Hmm, jag tycker lite rockigt, trashigt är snyggt. Sönder ska det vara.


Vart har du köpt ditt löshår?

Internet, företag som säljer överallt. Det är bara att söka. Kommer inte ihåg direkt var jag köpte mitt.


Tjänar du pengar på bloggen?

Nej, har ju inga reklamer så det ser man ju :)


Hur reagerade du när du fick reda på bloggen som gör narr av dej? och har du sagt till dom på något vis? går det inte att stämma dom eller något liknande?

Alltså den är ju inte riktad exakt till mig men de tog med mycket jag skrev om. Lite irriterad blev jag allt, men det är absolut inget jag tänker på. De får göra som dem vill, jag bryr mig inte de minsta nu men jag tycker de är barnsligt.


Tycker du att du är tjock?

Nej, det gör jag inte.


Diggar din stil så ta inte illa upp, men hur orkar du och hur har du tid till allt detta?

Jag förstår inte frågan? Jag tycker kläder över lag är bland de roligaste som finns.


Är du nöjd över ditt liv?

Kan inte bli mer nöjd!


Hur kan du va så vacker?

Åh, tack så mycket :)


Vilket datum är du född?

18 januari, 92.


Sminkar du dig alltid till skolan?

Ja, nu gör jag det. Under 9:an sminkade jag mig dock nästan aldrig.


Är det mycket skitsnack mellan dig och dina kompisar?

Om du menar att vi snackar skit om varann? Nej det tycker jag inte. Vi säger vad som är sant eftersom vi kan läsa varandra utantill och om de inte är något bra kallar jag de inte skitsnack utan att man bara pratar om något som sant. Vi snackar inte mycket skit, utan om de är något berättar vi det för varandra.

Var har du handlat ditt marylinmonroe linne? ;O äckligt snyggt!

Hm! Kommer dock inte ihåg vad de kostade, kanske 100-150 kr.


Hur går det med musikkariärren?
Det rullar på riktigt bra just nu faktiskt! Ska till Kalmar i morgon, spela in och göra lite affärer där nere.. Höhö! Ska planera en invigning och lite sånt. Sen är det ett annat hemligt projekt pågång.. väldigt spännande!

Hur lång är du och hur mycket väger du?

168-170, 58 ungefär.


Hej. Det är väldigt många härute som också vill gå ner i vikt, bland annat jag. Så jag skulle vilja veta, hur gör du för att gå ner i vikt? Och fungerar det? Kram!

Jag äter framförallt nyttigt. Under lovet nu skiter jag i de totalt, nu ska jag käka gott alltså! Men annars ska man äta små mål, 5 mål om dagen och man äter så man blir mätt. Dock inte jätte mätt. Sedan tränar jag 5 gånger i veckan. Allt detta leder till att jag har fått mer muskler och jag har tappat fett. Det funkar absolut. Men de är ingen diet, utan jag ska liksom leva nyttigt nu, hela tiden.


Vad har du för brun utan sol?

Acos, den är bäst!


Är det bara du i din familj som kan sjunga eller kan typ julia också sjunga? Å då menar jag naturligtvis sjunga vackert!

Ja, det är de nog. Eller min lillasyster kan nog sjunga helt okej om hon vill och min lillebror tror jag är rätt duktig. Men nu när han är 13 år står inte direkt sång högst upp på shemat.. Men båda är okej. Mamma och pappa kan dock inte sjunga. Så vet inte varför jag/vi kan?

Ha många av dina vänner bloggar? Skulle speciellt vilja veta om Alex, Moa, Erika och Natti har. Och isåfall, vad heter dom?

missgolster.blogg.se, alexandrabckstedt.blogg.se och ericaageras.blogg.se. Natti har dock inte, hon är för lat för blogg. Höhö.


Jag ser att du har bitar av Taylor Swifts och Jonas brothers låtar som överskrift på några av dina inlägg, lyssnar du på Taylor och JB?

Jadå, som sagt så lyssnar jag på nästintill allt! Några låtar från dem tycker jag är riktigt bra.


Kan du inte börja videoblogga?

Nej, det blir inget. Haha.


Om du fick leva i en film, vilken skulle du välja då och varför?
Jag har inget bra svar på den frågan, jätte svår! Haha. Men en seriefigur som dem i Ice Age skulle inte sitta fel!


With every moment of every day my heart is aching with words to say, I can't explain it

2009-04-08 @ 23:41:43




Nu är det dags för lite basics i min garderob känner jag. Ett nytt linne och lite så har de blivit nu. Det är alltid bra att ha och jag har utan tvekan för lite enligt mig själv. Svart, grått, vitt och brunt. Kläder som skor. Det ska inte alltid behöva vara svårt.

Ikväll har jag inte gjort så mycket, jag och lillasyster har lekt lite och nu ska jag kika en film innan jag ska sova. Imorgon ska jag också ta min allra första riktigt långa sovmorgon på hela lovet. Gu så skönt det ska bli. Godnatt på er!

You got the key to my heart but you aint gonna need it, I'd rather you open up my body

2009-04-08 @ 19:09:53



Kavaj: Italien, Spetslinne: Gina, Kjol och skor: Hm, Väska och leggings: Lindex.

Idag får ni lite suddiga bilder. Annars känner jag att jag fick rätt dag för jobb om man säger så. Regnat all day long så jag missade nog inte allt för mycket roligheter idag. Efter jobbet träffade jag Frida för att lämna lite saker till henne och säga hej då. Imorgon åker dem ju, 4 i natt eller något liknande. Usch vad jag är avundsjuk, Rödspette cup i Danmark är ju bland den roligaste cupen! Äsch, jag ska göra de bästa av situationen här hemma. Nu är det sång på schemat, puss!

You want to be real, You want to be empty inside, You want to be someone laying down your pride

2009-04-08 @ 10:16:15



Vi kör på en gammal hederlig bild nu innan jag ska pysa. Vaknade för en kvart sen så nu måste jag kuta till jobbet. Suck. Jag kommer längta hem till min säng HELA dagen. Idag är jag bara på myshumör, inte jobbhumör. Men men, Hanna klarar allt! Vi hörs när jag kommer hem, kommer nog inte jobba så länge idag. Puss!


Rollin' out to the club on the weekend, Stylin' out to the beat that you're freakin'

2009-04-08 @ 00:04:31










Såhär har min kväll sett ut. Mat/fika på Steves för hela slanten! Det började med att vi skulle vara alla 7 tjejer för en liten "hejdå" kväll som sagt, men eftersom våra 7 själar inte alltid vill samma saker slutade vi på olika ställen. Jag, Lisa, Poltan och Nattan på Steves och Annie, Frida och Fia hemma hos Fia för grillning. Dock tog sig tjejerna ner till oss i stan för att mysa lite. Jag har då världens bästa vänner!

Nu blir det att kika på film, tänka, sova och bara ta det lugnt. Imorgon ska jag jobba och sen när jag kommer hem ska jag sörja lite över att mina tjejer åker ifrån mig.. Puss och godnatt!

If I begged and if I cried, Would it change the sky tonight, Would it give me some light?

2009-04-07 @ 19:07:48



Såhär kommer jag gå klädd när värmen håller i sig. Jag kommer nog begrava mig med den här tröjan. Möms!

Nu blir det stan och käka med världens bästa vänner. Hörs ikväll!


frågor svar del 1

2009-04-07 @ 17:31:49

Hur gick det med talang nu då? Gick ni vidare eller inte?

Vi trodde de gick hur bra som helst och att vi gick vidare, de inprincip lovade oss att vi skulle komma med i tv. Men icke. Vet inte vad som hände. Jag vill inte att de ska låta konstigt, men vi borde utan tvekan kommit med. Jag tycker verkligen det.


Är det sant att du har löshår?

Ja, det är sant. Till en viss del. Jag plockar av och på som jag vill. Varför de ser så äkta ut beror nog inte på löshåret utan på mitt hår. Mitt löshår kanske är 5 cm längre så jag har de mest för att få tjockare hår så de flyter in bra eftersom jag har långt hår i vanliga fall.


Några skönhetstips?

Tyvärr är jag riktigt dålig på den fronten. Bara jag är brun är jag nöjd!


Solar du solarium lr hur håller du dig så fint brun?

Jag använder mig mest av brun utan sol, vilket efter några dagar leder till en hel fläckig Hanna vilket inte är så snyggt. Därför måste man ta de två gånger i veckan för att de ska vara fint. Det är snyggt om man är noga!


Hur mycket pengar spenderar du på kläder varje månad och vilken är din favoritbutik?

Jag vet inte, det är nog en del. Kanske 2000. Jag har ingen speciell favorit butik, men Gina, bikbok, Hm, Monki och second hand tycker jag bäst om.


Är det din naturliga hårfärg som du har nu?

Nej de är det inte. Jag är dock blond i vanliga fall, men inte såhär blond.


Vem är din närmsta kompis och varför?

Det här var en svår fråga! Jag har väldigt många nära vänner faktiskt. Mina 6 tjejer är inprincip allt för mig, jag skulle göra så otroligt mycket för dem. Alla är verkligen mina bästa vänner, så de är svårt. Men den som står mig närmast är ändå min kära kusin, Nathalie. Utan henne är jag inte hel.


Har du någon kille?
Om inte, är du på g med någon?

Nej det har jag inte. Jag tar en dag i taget!


Hur räknar man kalorier?

Jag säger bara: strunta i kalorier! Ät nyttigt så spelar det ingen roll. Jag har testat mig fram nu så jag vet nu. Man mår bättre av att inte tänka på kalorier.

Innan, ( tror det var då när du var tsm emd gabbe) skrev du aldrig att du festade. var det så att du aldrig gjorde det eller skrev du det bara inte på bloggen?

Jag festar inte alltför ofta och de blev mindre när jag var tillsammans med Gabbe. Men nu är de så att vi träffat nytt folk som vi festat med några helger gör de hela mycket roligare. Jag har egentligen inget bra svar på den här frågan, jag festar när jag känner för det helt enkelt.

Hur har du råd med alla snygga kläder du köper hela tiden? Har du något extra jobb?

Tack och ja. Jag jobbar på busfabriken.


Hur fick du ditt jobb på busfabriken?

För att vara ärlig gled jag med på ett bananskal. Pappa är tillsammans med hon som äger busfabrikerna i Sverige.


Hur mycket vägde du innan och vad är din målvikt?

Även här, struna i vikt. Man ska mäta istället. Man går upp när man får muskler. Men det har gett resultat!

Ska du åka på någon festival i sommar?

Nej, musiken är inte riktigt sånt jag lyssnar på.


Vilka bloggar läser du?

Jag läser en hel drös med bloggar! Mest modebloggar och min favorit är eclaesson.blogg.se. Hon har grym stil!

Vad är det bästa med linköping?

Jadu.. Jag har ingen aning faktiskt. Att alla mina underbara vänner springer omkring här? Hih.


Hur många läsare har du på bloggen ?

Flera hundra. Jag vill inte säga exakt för de ska inte behöva påverka om man vill läsa eller inte. Men jag drar bara en gräns sådär och säger definitivt inte under 500/dag. För att inte vara alls exakt.

Vad lyssnar du på för musik, utöver MJ?

Jag lyssnar på allt. Rätt mycket på gammal musik. Gammal soul eller soul överhuvudtaget, aukustisk. Det är riktigt musik de! Inte alls den musik jag sjunger själv i alla fall.

Vad ska du satsa på kläd & sminkmässigt i sommar?

Magtröjor, höga jeansshorts och ljusa färger. Smink blir de nog inte mycket av, solpudret hänger iallfall med!


On the floor by your shoes, Outside it's cloudy and it smells like rain

2009-04-07 @ 15:41:31












Här har vi lite bilder ifrån söndagskvällen. Den spenderades med världens bästa vänner, - Natti och Fia. Den började med en glass på bosses frammåt kvällskvisten i det hur varma vädret som helst och fortsatte sedan till Lisa för årets första grillning. Gu så gott, och guuuu vad mätt!

Kom just hem från Natti och har suttit och fixat och trixat med bloggen nu. Men visst är det mycket bättre med stora bilder?! Tog mig år att förstå hur man gjorde, men nu så! Ikväll blir det "Hejdå" fika med tjejerna för nu åker alla iväg och lämnar stackars Hanna kvar.. :( Men innan dess ska jag sätta mig och svara på alla frågor. Puss!

if you say so, I'll hand it to you if you say so

2009-04-07 @ 00:44:41





Lite bilder från vår kväll. Vi har grillat och haft de mysigt. Nu sover de två andra så jag tänkte göra dem sällskap. Imorgon ska jag med Nattan till tandläkaren för hon ska dra ut tänder, läskigt. Slänger även in outfit, bilder och svarar på frågorna i morgon. Dvs när jag inte är hos Nattan, utan hemma. Godnatt!


finally found the missing plot of me

2009-04-06 @ 16:06:59


Tattade bilden från Elin Kling. Men dessa strumpbyxor har hamnat i Hannas garderob idag! Älskar dem! Så sjukt snygga. Nattan tyckte dock de var helt hemska och gräsliga men vi har ju olika smak. Så det är vad vi gjort idag, vart på stan och shoppat och ätit! Lämnade först av vårat besök från Norrköping på stationen och sedan kom vi på att vi var allt för hungriga för att inte äta. Men nu är vi hemma hos Pattan igen och ska snart baka tills i Ikväll för då blir det grillning igen med tjejerna, världens bästa tjejer. Vet inte vad utan dem! Ska sitta och prata massa, skratta och mysa ute på gården.

Uppdaterar med alla bilder jag har och svarar på frågorna när jag kommit hem :)

frågestund!

2009-04-05 @ 09:49:27
Nu blir de att åka iväg till bus för jobb! Under tiden tänkte jag att vi har frågestund här på bloggen. Trots att de känns som jag svarat på alla frågor i de andra 3 frågestundarna med ca 80 frågor i varje har jag fått ett par kommentarer om att ha en ny, så here we go! Släng in en drös!

I never catch this love bug again

2009-04-04 @ 23:54:39






















Där får ni en hel drös med bilder! Hann aldrig uppdatera idag pg.a att jag helt plötsligt fick bråttom till Lisa där kvällen spenderats. Lägger in ytterliggare bilder där ifrån sen. Men här är bilder från igår iallafall. Först tårtbakartävling hemma hos mig, mitt lag förlorade dock. Vi som ville slå Natti alltså! ;p haha. Efter de hade jag och Julia tänt upp jätte fint på ett berg och vi ledde Nath dit och sjöng för henne, gav henne presenter och sedan kom killarna för att äta tårta och så! Efter ett tag bestämde vi oss för att gå ner till stan för att äta mat vilket satt fint i magen!

Nu ska jag kila och äta lite nattmat med mamma och Lolle, mums!

Shadows laugh as you labour with hope

2009-04-04 @ 14:01:27












Såhär såg vår eftermiddag ut. Fika på torget och sedan gå på stan för presentjakt till Nattan! Gick först 3 timmar i skolan, hade prov i två, vilket jag hoppas på gick bra. Fick ner hela 10 sidor och allt kan ju inte innehålla skit? Så hoppas på det bästa!
Efter skolan gick jag och Lisa ner på stan för att kika lite och mötte sedan upp Rille och Martin för fika. Satt där ett litet tag innan de var tvugna att gå och byttes sedan ut mot Frida och Annie. Vi, plus Poltan som senare kom stack på presentjakt till Nath eftersom vi skulle fira henne på kvällen tillsammans med killarna. Men de får ni mer om i nästa inlägg med bilder :) Jag säger bara, vilken dag!

over the edge, I'm just breathless

2009-04-04 @ 13:44:11






Dessa tröjor kom med mig hem i förrgår. Mittentröjan är jag nästan lite kär i, den är grym! Dålig uppdatering men igår var jag hemma kanske 5 min innan jag skulle rusa iväg till nästa grej. Istället för att skriva allt som hände igår här slänger jag in massa inlägg snart. Har ca 6 inlägg på g som väntar på mig så idag blir det nog fullt på bloggen!

you flashback to when he said forever

2009-04-02 @ 15:15:10





Skinn, hatt och skjorta: Hm, Skor: Marie.p, Jeansshorts: Second hand, Väska, glasögn och väst: Lindex

Vilket strålande väder, idag igen! Jag blir ju helt bubblande glad! Och inte nog med de, vi slutade redan klockan 10 idag. Då stack vi, ett par tjejer i klassen, till stan för att shoppa. Har egentligen lovat mig själv att inte göra de på ett tag men när man får G på sitt engelskaprov som aldrig någonsin hänt i världshistorien förrut måste man få shoppa, tröst-shoppa kallas det. Och visst blev det saker i påsarna, jag visar sen!

Efter shoppingen bestämde Lisa och jag oss för att köpa med mat och gå hem till mig för att plugga. Så nu i ett par timmar har vi pluggat/inte pluggat och vi kan provet rätt bra tills i morgon. Ne nu ska jag ut och sätta mig på balkongen, tjingeling!

well it goes like this

2009-04-01 @ 22:50:07


Erkänn gör snygga leggings? Mums på dem!

fields of gold/ Hallelujah

2009-04-01 @ 21:03:44


..Och det här är vad jag gjort istället för att plugga! Inte bra Hanna, inte bra.. Men hittade min gamla cam där de var någorlunda bra ljud på så jag satt och spelade in lite snuttar på två av mina favoritlåtar, (utöver Michael Jackson såklart (a)) för att dem är riktigt fina.

I went out drivin', tryin' to clear my head

2009-04-01 @ 17:48:56










Vilken dag! Hur glad blir man inte på en skala 1-10 av de härliga vårvädret som spökar omkring i Sverige? Jo, 10! Skoldagen rullade på snabbt och på lunchen gick vi till Bosses som öppnade igår och köpte glass. Vilket humör vi blev på, det vill jag lova. Så en glass satt mycket fint i magarna. Sedan blev den en lektion och dagen slutade med en film.

Idag blir det att plugga som en galning. Ska även hinna med mina kära serier som väntar på mig och träning. Imorgon slutar jag redan klockan 10 eftersom att resten av lektionerna är inställda, hur skönt är inte de? Allt på en och samma gång.

Nu ska jag plugga vidare, hörs senare, Pööööösss!

RSS 2.0