090131

2009-01-31 @ 22:09:03




Ikväll har jag kollar körslaget med pappsen. Rätt vann! Nu ska jag bara vila och kolla lipstick jungle innan jag somnar. Eftersom att i morgon väntar en ny arbetsdag och pengar.

busfabriken

2009-01-31 @ 22:04:49




Här får ni några små-dåliga bilder från idag. Jobbade hela 8 timmar idag! Slut i fötterna av allt gående/springade men jag har iallafall haft kul! Jag kunde verkligen inte fått ett bättre jobb än detta. Man får vara social och påhittig, vilket passar mig som handen i handsken. Hade hela 4 kalas i dag, väldigt stressigt men urkul. Är så glad att jag jobbar med något roligt och inte på resturang/café som jag dör på, iallafall där jag jobbat innan. Så i morgon blir det jobb igen och jag ser to.m fram emot det! :)

De översta bilderna är ifrån själva "lekplatsen" det är ju bara en pyttepyttepytte del (!!) av allt som finns där inne. Sedan är de två understa bilderna från personalrummet. Det är liiiiite jobbigt att gå in där då de kryllar av godis, glass m.m. men jag klarar mig som tur är. En väldigt glad Hanna idag helt enkelt!

it was yesterday i saw your face

2009-01-31 @ 21:51:01

En annorlunda dagens, tyyyyyyp.

jacka: hm
pastellfärgade blusen: hm
jeans: gina
ring: hm

never demin

2009-01-31 @ 09:51:50





Jag lider verkligen för att detta inte är i samma priskateori som bikboks vanliga, men byxorna på första bilden, västen på andra och skjortan på tredje är ju bara to dieeee for! Galet snyyyggtt!

Godmorgon! En hurtig Hanna som vaknar innan veckarklockan ringer är inte varje dag. Skulle nämligen gå upp precis nu, men vaknade en halvtimma tidigare av mig själv, vilket jag inte förstår. Vid kvart över 11 börjar jag nämligen jobba och idag ska jag få ha tre kalas själv. Jätte kul! Och helt sjukt bra för att vara andra gången jag jobbar. Jag längtar faktiskt lite, det ska bli kul! Efter jobbet får jag se vad som händer, ska nog leka med Natti eftersom hon är själv hemma! Nu ska jag kila, puss på er och hoppas ni får en bra dag!

you are the sunshine of my life

2009-01-30 @ 23:34:43

Förlåt för dålig uppdatering! Men har inte varit hemma en ända sekund idag faktiskt. Efter skolan så åkte jag och Emmy-pluttis och tränade. Vilka hurtbullar på en fredag! Körde stenhårt och var lite döda efteråt. På måndag blir det core och på tisdag ska vi testa arobics dans, ska bli skit kul. Efter träningen gick jag till mamma och hälsade på en snabbis och sedan kom natti och vi traskade till henne och åt och fixade och lite. Sedan åkte vi till sporthallen för att kolla tjejerna som spelade seriefinal, de vann såklart ;) Sedan så var det hem till pattis och nu sitter jag här hemma med te. I morgon jobbar jag nämligen och är faktiskt jätte taggad. Redan första gången jag jobbar själv ska jag få ha tre kalas! :)

Ni som ville ha mer videoklipp, när jag lägger upp något så klagar vissa istället, inte kul faktiskt då de är ni som vill ha klippen, jag vet redan hur och vad jag sjunger liksom. Även fast det kanske inte var världens bästa klipp direkt men vet inte om de blir att spela in med kamera och sånt då de är sånt klagade från tråkiga anonyma, supermesiga människor som inte vågar stå för vad dem säger.

Sov gott, blir mer inlägg efter jobbet i morgon, I swear. Bl.a en outfit från idag.

det jag håller kärast

2009-01-29 @ 22:21:06
Det är ett par som frågat om jag inte kan skriva mer om musiken/sången i mitt liv. Klart jag kan! Det är ändå det jag håller närmast hjärtat. Det som är tråkigt med att skriva ner det är att det inte finns ett ord i världen för vilka minnen jag har. Det är sant. Inte ett enda ord. Men jag tänkte ändå försöka lite smått. Ska lägga in ett par bilder från några uppträdanden jag håller kärast.


Birkabåten 2006. Vi var ett par ungdomar där som sjöng, bl.a Ludvig i What's up, om ni vet vem det är? Det var otroligt. Dans på kvällen, sång på kvällen, stor buffe, bo i en lyxbåt och bara leva livet. Träffade på de mest underbara människorna här. Tyvärr har jag bara kontakt med ett fåtal av dem. Men minnet slår mycket!


En hemskt bild, men det fanns ingen bättre. Detta är från 2005, vart kommer jag inte ihåg, men i Stockholm någonstans. Denna tävling ledde till stora händelser. Jag blev bl.a erbjuden att sjunga på en jätte stor gala och även på ett annat event och gå hårmodel, tyvärr hände aldrig detta eftersom att jag skulle till Öland. Den bästa saken av allt var att jag träffade Magnus som är en sorts talangscout och därav fick mitt skivkontrakt. Sedan träffade jag Josefin, som var min bästa vän under 3 år. Jag saknar henne så förbannat mycket. Aldrig haft bättre minnen!


En dag jag sent kommer att glömma. Joker 2006 i Norrköping. Jag var dock riktigt dålig, för dagen innan hade jag inte kunnat säga ett ord, men pallrade mig upp och sjöng en Celine Dion låt ändå. Starkt gjort, men sången kunde vart bättre. Här träffade jag även på underbara människor och Augustifesten var samma dag så det var otroligt mycket folk! Helt enkelt en fantastisk dag.


Idol 2008. Det här är verkligen det bästa som hänt mig, till råga på att jag var så dålig alla tillfällen jag sjöng. Jag har aldrig tjutit, skrattat, sjungit och haft så roligt som jag hade under dessa månader detta pågick. Att jag gick från 10 000 sökande och åkte ut till de 36 med mig, Johan Palm och Yazmina b.la som var ygnst är jag så otroligt stolt. Det som hände under slutaudition, vanliga auditon m.m går inte att förklara. Det är bara jag som vet, bara jag. Det bästa som hänt mig!


Mitt nästa första uppträdande var i Linköping. Var så nervös, men hade så otroligt många människor som hejade på mig! Det var en dag som var helt otrolig, jag fick liksom visa för första gången vad jag kunde. Kommer aldrig glömma den här dagen. Vann här i Linköping och ringde Sally (en sångkompis i en annan stad) och berättade på direkten att vi skulle träffas igen på..


..Skansen! Världens upplevelse med så otroligt mycket folk och en så jäkla stor scen att man fick scenskräck! ;p Jag, Sally hade världens tider här. Jag vet liksom inte vad jag ska säga eftersom att det är så obeskrivligt. Alla kära sångkompisar samlade och levde livet helt enkelt! Känslan är obeskrivlig.


Sen är det ju alla minnen med dessa. Vi alla kommer alltid att forsätta tävla/uppträda som soloartister men när vi vill ha det extra kul så är det på detta sätt vi gör. Sen när vi började tävla tillsammans har allt bara blivit roligare. Vi har fått uppleva alla otroliga stunder och känna detta tillsammans. Som när vi gick vidare i Talang, bara VI som vet hur det kändes. Att uppträda tillsammans är en annan nivå. Något jag alltid kommer att älska och vilja göra. Vi är som bäst tillsammans!


Det var bara några få av alla minnen jag har inom sången. Men dessa är nog de mest speciella. Jag blir nästan tårögd så fort jag tänker på det. Har ni också något sådant? Något som gör er helt varm innombords?

Tänkte lägga in ett litet videoklipp för er nya läsare att lyssna en snabbis på :)

090129

2009-01-29 @ 20:10:29






T-shirt: Bik bok
Kofta: Gabbes
Jeans: Gina (nya)
Ringar och jacka: Hm

livin in a lonely world

2009-01-29 @ 18:23:01



Bea klickar för fullt med kameran på plöttisarna..

Jag vet då inte vad han gör, men han ser inte ut som min vanliga teddybjörn.

Jag kliver in i klassrummet och ser att en likadan Matilda sitter där, vi fick oss ett gott skratt! Lite komiskt att vi hade exakt samma kläder just samma dag ;)


Ja ni, idag vaknade jag upp hos älskling, sedan var det skola. Åkte till racketcenter på gympan och körde tennis och badminton. Inte så kul faktiskt. Sedan gick vi till 4 idag. Usch för torsdagar. Emmy och jag skulle egentligen ha simmat, men våra ömma kroppar orkade inte efter våra hårda pass, så vi kör i morgon istället. Blev hem och slappa, nu sitter jag här och trallar. Ska slänga in ett par inlägg idag, en dagens kommer bl.a lite senare. Nu väntar nog lite serier, jag får ju aldrig nog!

090128

2009-01-28 @ 18:26:55






Linne: Hm
Jacka: Hm
Ringar: Hm
Linnen: Hm
Halsband: Kapphal
Kofta: Lindex

very mucho hm, me likeeeeeeeeee.

into his leatherseat

2009-01-28 @ 18:26:34



Dessa små godbitar köpte jag idag. Dock lite "vitare" i verkligheten ;)

Kikade på film i skolan, tog det allämt lugnt och hade det en fin dag. Sånt behövs ibland! Speciellt nu efter hur jäkla mycket vi haft de senaste veckorna. Efter skolan traskade jag och Emmsy en sväng på stan. Byxorna ovan skulle jag då köpa och de fanns inte en endaste storlek förrutom 32 i båda affärerna, men som tur var så såg jag en skyltdocka som hade på sig dem, så jag frågade om jag fick dem så smart jag är och smack så var de mina! Efter det gick vi och träna, skiiiit hårt. Mina ben värker nu! Annars så fick jag reda på att jag ska jobba både lördagen och söndagen, jätte kul faktiskt. Ha egna kalas ska jag också få! Nu ska jag snart äta, sen ska jag till Gabbe. See ya later..

nothing compares to you

2009-01-27 @ 21:58:12


Min kväll ser ut som vanligt. Te och serier. Jag är nog värst av alla. Usch, det är nog inget bra.. Kan inte komma på många serier jag inte tittar på. Idag har de varit top model, lipstick jungle och the city. Nu ska jag fortsätta med the hills. Haha, galen Hanna. Men men, i morgon blir det nog att köpa de där brallsen och sedan träna, efter det antar jag att jag leker med min käraste pojkvän. Nu väntar mitt te!

090127

2009-01-27 @ 19:17:34




Skjorta: Demin, herr
T-shirt: Bik Bok
Ring: Hm
Skor, halsduk och jacka: Hm


Ni får nog göra er redo på att se mig i denna jacka pretty mucho! För jag bara älskar den.. Jag som sa att jag inte behövde shoppa för ett tag, låtsas om att jag inte sagt det eftersom att jag hittat ett par ursnygga jeans på stan igår och än så länge inte sett någon använda dem, så jag måste bara köpa dem... mums! Nu vet ni.. Höhö.

I see ya point, I must admit

2009-01-27 @ 19:02:17





Här får ni lite småboringsbilder! Men det gör inget. Lisa och jag i allt pluggande och sedan en sur Emmy under matten!

Skolan gick faktiskt grymt snabbt i idag. Tisdagar brukar annars vara ganska sega. Det var någon jobbig gubbe som kom och pratade med oss i aulan klockan 1 om förintelsedagen som är idag, det var boooring. Efter det så gick jag, Emmsy och Agapi ner till gymmet för att träna. Helt slut i kroppen är jag nu, vilket faktiskt känns bra. Ska träna i morgon också, det blir najs. Men nu ska jag kika lite tv, om en timma börjar top model. Lägger snart in en dagens!

you still own my soul

2009-01-26 @ 21:14:15




Här har vi då en liten cp bild då jag inte hade bättre för mig och gymkortet jag köpte idag. Hade skrivningsprov i nästan tre timmar idag och det gick faktiskt väldigt bra, så nu hoppas jag på bra betyg! Fick även tillbaka matten och till min lycka fick jag g, hallelujah! Jag och matte alltså. Sen så blev det lite stan och sen gick jag en promenix med mammsen och köpte gymkortet, simhallen och sporthallen, perfekt verkar det. Och nu är Gabbe här, han sitter och spelar gitarr och sjunger, sweet då!

Imorgon blir det att träna för första gången med Emmsy och Agapi, I think. Det ska bli najs! Börjat mitt nyttiga liv idag med, riktigt duktig har jag varit hitills, ska verkligen försöka nu :)


090126

2009-01-26 @ 17:12:08




Skinn: Hm
T-shirt: Gina
Halsband: Kappahl och Hm
Ringar: Hm


Första gången jag var iordninggjord till skolan på kanske 1000 år? Annars blir det en boll på hjässan och allmänt tjaskig. Jag tror faksiskt jag återgår till det i morgon. För lat.. Men idag orkade jag faktiskt! Förövrigt har jag använt dessa byxor för flititgt, så nu bär det över till leggins ett tag eller några andra bralls. Måste låta hålen vila liksom.

Nu, köpa gymkort!

godnatt-inlägg

2009-01-25 @ 22:29:21


Såhär ser min resterande kväll ut, plus pluggböcker, men dem var inte så roliga att ta kort på. Tänkte bara uppdatera lite smått bara för att göra liksom. Säga godnatt och så. Imorgon är det tvärS provet eller vad man säger och jag kan allt, men frågan är om jag kan hålla reda på allt.. Men men! Sedan börjar mitt nyttiga liv i morgon! Gogo! Nu ska jag iallafall ta det lite lugnt, dricka te och kolla lite film. Sov så gott!

you just have to love it

2009-01-25 @ 20:07:52
Shoppat som tusan de senaste dagarna plus att jag fått lite mer presenter, nu har jag kläder för ett tag! Wihu!


En stor kofta från Lindex, Tisha med tryck och den randiga från Gina, de gråa oversize från Cubus.

Lillasyster sprang iväg och köpte detta till oss (vi delar på vissa tröjor, bra att ha syster ibland serrni) från hm och demin.

Tisha från Bik bok, Skjorta och kort t-shirt från Monki, "Indianband" och halsband från Gina, och slutligen den slutsålda jackan över hela Sverige som jag la ut på bloggen för några veckor sedan ni vet? Har äntligen kommit in, endast några, och jag köpte den dirr. It's lovely!

10 tröjor, skjortor, t-shirtar, en jacka och två par smycken. (+ två linnen) Hur bra är inte det?! :D

busfabriken

2009-01-25 @ 19:52:42




Snygg tröja va? Jag drog till och med till med peace tecknet, höhö! Jag började iallafall jobba idag vid klockan 10.45. Skulle nu första dagen gå med en tjej som heter Sarah så att hon skulle visa mig vad man gjorde på kalasen os.v. Så jag gick med henne hela dagen. Hur kul som helst var det! Det var framför allt jätte roligt att det var så många unga, de flesta gick i gymnasiet, jag var dock yngst, eller precis gått ut. Jag klickade direkt med Sarah så det var ju perfekt! Hade det väldigt trevligt med massor med skitsnack blandat med jobb. Kalasen var också superroliga och alla söta små barn är ju för goa. Ibland blev jag själv väldigt sugen på trampolinerna, det jätte branta rutchkanorna osv. Men jag lyckades hålla mig! Slutade vid 5 och åkte hem till pappa. Min första dag var alltså super och det var to.m bättre än mina förväntingar! Jag vet hur det är att jobba med tråkigt folk och alla dessa var allt utom tråkiga. Jag vet att jag kommer få det super på busfabriken, roligt jobb, roliga människor, det kan ju inte bli bättre. Vilken trisslott!

första dagen

2009-01-25 @ 18:38:30









Lite dåliga mobilbilder från våran super-tjejkväll! Mer bilder kommer, från vanlig kamera.

Jag ursäktar så för min dåliga uppdatering! Men jag har inte hunnit helt enkelt. Igår var släkten + Gabbe hos mig och jag var, när de gått, tvungen att plugga. Vaknade tidigt i dag för att jobba för första gången och kom hem nyss. Skriver om det senare, och lägger in några andra inlägg, men först väntar plugget. Håll i uppdaterade ikväll :)

and it goes like this

2009-01-24 @ 14:28:42













Lite bilder från igår. Så går det när man lämnar sin mobil i Emmys ficka! Agapi, Matilda och Emmy hade väldigt kul ;)

Förlåt för dålig uppdatering men igår hade jag faktiskt ingen tid. Kom hem från skolan, slängde i mig lite mat, gick till stan för att shoppa (mohahah) hittade massa tröjor, 5 stycken för 270 spänn, I like to fynda. Sedan bar jag iväg hem, lämnade av allt, packade nytt och mötte upp tjejerna vid mc för att åka till skägget och köpa dricka och sedan direkt till Alex för att ha våran härliga tjejkväll. Lite som ett födelsedagskalas för mig ;) Fick jätte fina presenter, alla tjejerna känner verkligen mig, det märkte man på presenterna! Tårta som Natti bakat och massa dans och helt enkelt en superrolig kväll!

Sov hos Natti och åkte hem tidigt för att städa. Nu är jag klar och ska börja plugga. Vid 5 kommer Gabbe och vid halv 6 kommer släkten för att vi ska fira mig lite till. Fint! Uppdaterar sen!

twilight

2009-01-22 @ 22:00:22


Vet att det är massor som läst dessa böcker och eftersom att jag läste ut den första på två dagar så ska jag snart börja på den andra. Men då har jag hört från några att andra inte alls är lika bra. Så ni som har läst den andra, vad tyckte ni? Ska man försätta läsa alla? Jag vill ju inte läsa boken och sedan tappa det där suget! Haha. Vissa kanske tycker den var super, så snälla, hur värd är den att läsa?

nu känner jag mig duktig

2009-01-22 @ 21:56:26

Pluttis syster och jag!


Nu känner jag mig så duktig så! Har pluggat gärnet idag, som man ska på en studiedag, och har kommit ikapp allt jag missat. Vi har b.la prov på måndag i TvärS arbetet och jag kan nästan allt helt utantill nu, vet hur jag ska lägga upp det os.v. Första gången jag blivit klar så tidigt! Okej, inte helt klar, det finns mycket att slipa på. Men i stora drag. Så jag är nöjd.

Det är faktiskt vad jag gjort idag. Trixat lite med min mobil med, så nu kommer ni nog få en del mumsiga bilder från skolan också! Sedan har jag spelat gitarr och druckit te såklart. Skulle lagt up en video idag men jag gör nog det i morgon istället, om någon blir bra dv.s.

Imorgon är det fredag och då ska jag och mina allra bästa vänner i hela denna värld ha tjejkväll. Ungefär 10 tjejer, trerätters, tjejsnack, mys, dans, dricka, ja ni, låter inte det bara toppen? Men innan det blir det nog att ta en runda på stan för mig. Jag har ett sånt behov av att shoppa just nu, det är helt sjukt. Haha.

Te:t kallnar, Sverige matchen väntar, och jag ska gå :)

090121

2009-01-22 @ 18:07:26

Päls: Cubus
Kavaj: Second Hand
T-shirt: Lindex
Jeans: Oldie
Glasö: Saltopeppar

we don't need anything

2009-01-22 @ 18:05:21









Alla är så med på bilderna ;)

Gårkvällen var väldigt mysig! Träffade Emmy, Bea, Lisa, Agapi, Matilda, Anthony och Linnéa på Steves för att käka, as usual! Satt där i ca två timmar och hade det väldans trevligt. Efter det drog jag, Bea, Emmy och Lisa på bio. Nämligen Twilight. Haha. Sista visningen och allt! Jag och Bea, som redan sett den förrut, hade gett Emmy och Lisa väldigt höga förväntningar, men fastän det så tror jag de höll med oss ;) Efter det åkte jag till min kära och sov där. En väldigt bra kväll alltså!

Idag vaknade vi vid 12, har ju studiedag idag. Hur skönt som helst! I morgon skulle jag egentligen ha sovmorgon till halv 12, men eftersom vi ska ha engelskaprov 8.10 så fungerar ju inte det. Suck. Nu ska jag iallafall plugga lite till, dricka te och spela gitarr.

face to face

2009-01-21 @ 18:29:33



Min nya mobil och en gammal outfit.

Idag fick jag min kära mobil! Så nu granskar vi oss med varandra. Hinner inte skriva nu, tyvärr. För jag ska ut och äta med Emmy, Bea, Agapi och Matilda. Sedan blir det bio, plus Lisa! Twilight idag igen. Helt sjukt alltså. Ska försöka hinna slänga in en outfit innan jag åker, annars fixar jag det i morgon och så tar jag nog lite bilder ikväll. Sover hos min älskling efter bion också. Mys kväll!

your faith was strong

2009-01-20 @ 21:15:43



Jag kan inte slita mig ifrån boken. Det är verkligen sjukt. Allt jag tänker på, hela tiden, krestsar runt den. Idag sa jag till Bea att vädret påminde om hur det var där. HUR galet är inte det? Då tänker man för mycket. Jag tror jag börjar bli sjuk.. Nu kikar jag OTH som jag alltid brukar älska, men just nu är den ingenting mot min kära bok. Det är något seriöst fel på mig alltså.

Ikväll eller i morgon lägger jag nog in ett klipp från när jag sjunger. Det var de och outfits ni mest ville att jag skulle ha med, och mig gör det inget! :) Men nu ska jag försöka konsentrera mig på oth. Och måla naglarna. Pöss!

090120

2009-01-20 @ 18:54:09






skinnp: hm
väst: gina
linne: hm
kavaj: Italien
halsband: kappahl
ringar: hm
jeans: gamla

that's the sound of peace

2009-01-20 @ 17:51:03










Matteprov på morgonen i två timmar. Usch alltså. Mer säger jag inte. Men men! Redan efter en timma var jag, Emmsy, Bea och Lisa klara så vi åkte hem till mig eftersom att vi hade 3 timmars hål. Så från 9 till 12 var vi hemma och chillade och innan skolan började igen stack jag och Bea ut på stan och åt. Tjockisar vi är.. Men jag måste äta upp mig till nästa vecka då jag ska börja förbränna allt.. Haha. Efter skolan blev det att åka hem och plugga. Tyvärr kom jag inte så långt. Det brukar alltid vara datorn som hindrar mig när jag kommer hem men de senaste dagarna har jag knappt brytt mig. Jag är så inne i Twilight boken så det finns inte. Jag menar det när jag säger att jag blir galen. Allstå G-A-L-E-N! Den så bra att det inte finns något ord i hela världen som kan beskriva den. Så det är vad jag ska göra nu, återgå till mitt läsande..

Imorgon blir det nog bio med lite tjejer från klassen, jag hade tänkt övertala dem att se Twilight eftersom att de inte sett den, vilket inte är acceptabelt. Och jag ser den mer än gärna en till gång. Haha. Efter det ska jag till min älskling och sedan är det studiedag på torsdagen.

Slänger in en outfit senare!

när pengar finns i handen så..

2009-01-19 @ 21:36:20






Köpte svart nagellack, capo till gitarren och ett plektrum, ett halsband (som jag kollat in på en blogg några dagar nu, var bara tvungen att ha det, göööööra snyggt ju!) och sedan en pälsväst från gina som jag ska använda över T-shirt och på min skinnjacka. Jag såg en jätte snygg på cubus när vi gick förbi där och det fanns även i andra affärer men dem var dock inte rea på så jag köpte den på gina, superduper bra, snygg och billig!
Sedan har vi min kväll i saker. Bok, gitarr och vanlijhjärta som jag ska dricka te till. Onyttigt men gott. Ni får en dagens i morgon, hann inte idag!

since you took your love away

2009-01-19 @ 21:29:06



Världens godaste maträtt. Hur äckligt det än ser ut är jag galen i det. Nyttigt som tusan också, de börjar jag med nästa vecka när jag ska börja leva nyttigt!

Min dag började 8.10 i skolan. Helt okej dag, den gick snabbt och vi hade en lång hål. När vi sedan slutat vid två så gick jag och Emmsy lite på stan och redan på den korta tiden inhandlade jag en hel del (visar i inlägget efter) suck alltså. Jag och pengar! Sedan var det hem och plugga, fått en del gjort nu faktiskt fastän jag gav upp matten som vi har prov på i morgon i aulan med alla 1:or i 2-3 timmar (y). Nu får det gå som de går. Fick också tillbaka italienska, ni vet det jag brukar säga att jag är så dålig på? Men jag fick faktiskt VG. Fast jag är fortfarande dålig, hade väl tur eller något. Iallafall, efter pluggande hemma åkte jag och pappa och övningskörde! Vad bra jag gått och blivit då, körde i trafiken i stan och allt idag. Läskigt men sant!

my beautiful presents

2009-01-19 @ 17:13:07

Detta fick jag igår! Leopard linne, älskar den, ring, och min kära parfym. Den blir nog inte mer mig. Tur att mina kära vänner kunde känna igen min doft!

Nu ska jag återgå till plugget, skriver mer sen!

tack för en underbar dag

2009-01-18 @ 22:09:25















Bilder från resturangen ikväll.

Min härliga dag kunde nog inte slutat bättre. Alla mina bästa vänner i hela denna vida värld var samlade. Vi åt jätte gott och hade ett par trevliga timmar där nere. Fick också present från några och kommer även få några nästa helg (wihu!!) Jag fick ett linne (leopard in my heart!), min kära parfym (Britney Spears night..) och en ring till min kära ringskala ;) Vi planerade även nästa helg då alla vi 9 tjejer ska ha en riktig girlsnight och dricka, leka lekar, äta trerätters och ha det dunderkul! Nu ska jag däremot läsa den kära Twlilight boken. Det är sjukt att jag redan är på sidan hundra med tanke på att jag inte haft någon tid alls att läsa idag. Men om det är bra så är de! Godnatt, och tack alla för era grattis-kommentarer! Värmer jätte mycket!

090118

2009-01-18 @ 18:08:20


Min dag har bara varit super bra! Jag har som sagt fått Twilight böckerna (de två första), godis (hih), pengar, pengar till ett capo, glasögonen på bilden, mobil (den färgen jag ville ha var slut så den kommer på tisdag istället) och lite smått och gott. Nu ska jag och alla mina bästaste vänner ut och äta. Jag, Frida, Julia, Natti, Moa, Erica, Annie, Alex och kanske kära Martin. Det blir att ta oss till Hjulsbro för att äta på Lasglos! Fint!

födelsedagar är tummen upp

2009-01-18 @ 12:56:00




Min dag började väldigt bra! I natt då alltså. Min älskling sjöng för mig, så fint så! Sen gick det lite nedför. Tjejerna hade tänkt ha lite "kalas" för mig i morgon hos Alex, men det blev inte så. Blev lite besviken för jag hade hoppats på det, men det fick bli en annan helg pg.a. olika omständigheter. Det slutar väl med att ikväll går vi ut och äter någonstans (Moa, Alex, Erica, vill jätte gärna att ni följer med, ni kan ju höra av er till mig (a), haha, vilket meddelande!) Snart kommer släkten och jag har fått stressa som en galning för att hinna, det beror på att jag suttit och läst. Fått de kära 2 första Twilight böckerna så jag har suttit som klistrat med all de godis jag också fått ;) Nu måste jag rusa!

18 januari = my birthday!

2009-01-18 @ 01:29:48

Idag fyller jag 17! Wiihuuuuuuuuuuuuu!! Grattis till mig själv! :D

hon fastnar på bild

2009-01-17 @ 16:56:42







Natti på bild, hon trivs! ;) Sedan en liten del av mig i hörnet där.

Vi hade iallafall en riktig myskväll igår! Lets dance och sedan en riktig tjejfilm, prat, snacks och sånt. Vad vi är bäst på. Gjorde ingenting att vi inte gick på festen för att de jag snackat med sa att det inte var så kul, så jag gjorde väl rätt val, I guess! Nu idag har jag pluggat lite, tyvärr, spelat gitarr, kollat tv och vilat. Ikväll kommer Gabbe hit och i morgon blir det fullt upp hela dagen, för då är det ju min lilla 17:års dag!

hej knäckt!

2009-01-17 @ 01:24:01
Vi spelar hej knäckt på Fridas land i somras. Frida, jag och Natti. Det går då vilt till när vi spelar kort vill jag lova!


I fell trapped into his web of sin

2009-01-16 @ 19:40:56






Nu, när som helst kommer denna skrutta till mig! Hon sms:ade nyss och frågade vilka chips jag gillar, jag undrar vart hon är då ;) Den lilla donnan ska alltid vara så generös, puss på henne! Vi har till slut bestämt oss för en hemmakväll, bara vi två. Kika på let's dance och så har vi laddat hem några filmer. Det blir mys. Sen kanske hon stannar här ända tills hennes familj kommer i morgon för att fira mig, men vi får se. Mysig kväll ska vi iallafall ha!

it's a little bit funny, this feeling inside

2009-01-16 @ 15:20:40

Skola i ca 2,5 timmar idag, hur skönt låter inte det? Varje fredag också för den delen! Nu är jag hemma och tänkte vila lite, kolla the city, plugga lite-tyvärr, massa prov nästa vecka och dricka te. Hade tänkt att åka till Lambo ikväll för paarrrttyyy, men känner inte riktigt för det nu så jag tror jag hoppar det. Det blir nog tjejerna istället, mycket roligare.
Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag blir 17, det är fint!

I should look the other way upsidedown

2009-01-15 @ 22:06:56



Många klädbyten på morgonen nu förtiden vill jag lova. Det blev dock inte detta i skolan. Kankse är för att jag inte känner någon insperation just nu. Suck. Har massa kläder som bara ligger och väntar på mig, men det blir då aldrig av. Tack för att jag fyller år på söndag!

Tedags!

some hearts just get lucky sometimes

2009-01-15 @ 19:08:07

Älskling <3

Trots våra långa skoldagar den här veckan har jag faktiskt ork! Hur det kommer sig vet jag dock inte. Men alla dessa AP jag pratat bort gör jag en hel del nytta nu istället. I morgon börjar jag klockan halv 12, likaså varje fredag. Det sitter inte helt fel! Så idag ska jag vara uppe länge med mitt te och film. Innan dess ska jag plugga lite fast först så ska jag kolla lite på The City och 90210. Vilken tv nörd jag är..

Det kommer en dagens frammåt kvällen!

sång och allt vad det heter med mina kära

2009-01-15 @ 17:14:58
Tänkte göra ett litet inlägg om mig och mina kära vänner. Nämligen lite stunder från när vi varit ute och sjungit! Älskar att titta tillbaka. För även om en tävling gått kass (vilket det faktiskt inte gjort) Men om vi inte varit nöjda över vår insats så spelar det ingen roll för att vara ute tillsammans och sjunga är bland det allra bästa jag vet. Därför måste vi återuppliva lite nu tänkte jag, även fast det troligen bara är vi tjejer som känner den här känslan. Men ni får försöka! :)





Talang 2008. Det var vår allra första tävling tillsammans. Annars har vi bara tävlat solo. Men efter en briljant idé stod vi där ute tillsammans, bättre än någonsin förr. Att vi gick så långt, bara ett pytte steg från tv var helt otroligt. Känslan när de sa våra namn går inte att beskriva. Klart en av de bästa dagarna i hela mitt liv. De to.m ringde och frågade vilket datum vi kunde vara med i tv. Jätte tråkigt att vi inte lyckades eftersom att vi verkligen tyckte vi förtjänade det.





Här var en tävling i Nynäshamn om jag minns rätt. Vi kom dit utan några förväntningar, bara att göra det vi älskar. Hur som haver hamnade vi på en 2:plats vilket jag förbannade länge över. Haha! Hon som vann borde nämligen inte vunnit. Det skulle alla hållt med mig om. Men sånt händer, det är synd att man måste vara så tävlingsinriktad! I vilket fall som helst har vi nog aldrig känt oss så uppskattade. Småbarn kom fram och ville ha aoutografer, äldre berömde oss för våra låtval och killar, lite äldre än oss, sprang efter och ville prata. Haha, snacka om att ha hela folket med sig! Glömmer aldrig denna dag.





Popkorn i Jönköping. Denna gång gick det galant! Förrutom genrepet. Det har alltid gått bra på det men denna gång small allt. Vi var något nervösa nästa gång vi skulle upp men eftersom vi kunde medlyt så bra hittade vi tillbaka på rätt bana. Även här en oförglömlig dag. Dock bara inte för sången utan för allt annat också. Resan dit te.x. Tåg en bit, bil en bit, sovandes precis innan vi skulle sjunga, måltider i stress, våra nya sångidér påvägen hem, stoppet på ett fika ställe, Moa som polkagris och så mycket mer.





Bröstcancer fonden i Linköping. Enbart uppträdande för välgörenhet. Vi gick hit med inställningen åter igen: Vi ska bara göra detta för att det är kul, för att vi älskar det och det går till något bra. Och eftersom att alla som ville fick vara med och tävla denna gång var det väldigt många som ställde upp vilket var jätte roligt. Vi slutade på andra plats efter en inte så lyckad dag från våran sida. Vi var inte nöjda någonstans, men det går ju inte alltid att vara bäst! Haha, nejdå. Men den här dagen insåg vi hur mycket vi behövde varann och vilka som verkligen var våra riktiga vänner.


Ni märker att det är så mycket mer än att sjunga. Det låter kanske inte som det. Men det är en kick. Jag kan leva på ett uppträdande i en månad! Allt som händer runt omkring. Det jag har fått uppleva (och kommer få uppleva ;)) med dessa tjejer kommer jag aldrig kunna göra med några andra. Det här är så speciellt att det inte finns. Och jag älskar det av hela mitt hjärta!



Här har ni vårat 60-medly vi spelat in också. Kan knappt själv förstå hur mycket vi egentligen gjort tsm.

finns bara ett ord: mums

2009-01-14 @ 21:31:33

Såg dessa på Lisaplace blogg och jag blev helt kär! Vill ha dem så badly. Var nämligen på Hm och kollade idag, men jag hittade inga :( Kikade dock inte så noga, men av det jag såg iallafall. Riktigt synd!

090114

2009-01-14 @ 19:21:29



T-shirt:Lindex
Väst: (suttit fastklistrad vid mig tre dagar i rad;): Gina
Kofta: Second hand
Jacka: Hm
Halsduk: Hm (tror jag)
RIngar: Olika, framförallt Hm.

filmanalys och fikamöte

2009-01-14 @ 19:00:55


Skolan flöt på ganska bra idag ändå faktiskt! Trots att vi slutade 5. Vi kollade nämligen på film i de olika basgrupperna för att vi sedan nästa vecka ska ha filmanalys på den. Som tur var så var vår film klar redan halv 5, men egentligen hade vi inte så tur eftersom INGEN förstod filmen. Haha. Vi hade nämligen oturen att inte ha någon text och det var en gammal film så ljudet var jätte dåligt så vi hörde ingenting. (Den var på engelska)  Kul att vi ska göra en analys på något vi inte förstår alls! Men men, vi får se hur det löser sig..

Iallafall, efter skolan åkte jag ner till Gyllen för att ha ett "fika möte" om jobbet på busfabriken. Lite nervöst, men det gick strålande! Hon tyckte det var super och trodde jag skulle passa utmärkt för att ha hand om barnkalas och liknande för att jag var väldigt trevlig och social sa hon, haha. Och därmed börjar jag jobba redan nästa söndag! Hur kul låter inte det? Nu är jag till och med taggad för att jobba. Det trodde jag aldrig. Plus att det blir riktigt bra lön. Puss på:t!

Ikväll kommer Gabbe och sover här, myysss. Nu ska jag dricka lite mer te, kika på matten och vila. Dagens snart!

it seems like it was yesterday I saw

2009-01-13 @ 23:26:04



Söndriga strumpisar och lillasyster instoppad i nordentröjan.

Godkväll! Eller godmorgon kanske jag ska säga? Många av er läser nog detta i morgon, så det får bli ett godmorgon! Imorgon går vi till klockan 5. Det är nästan så man får ångest. Jag, likaså halva klassen skippar första lektionen i morgon för att överhuvudtaget kunna orka med dagen. Den blir tuff, men men. Direkt efter skolan ska jag på möte med hon som äger busfabriken. Så får vi se vad hon tycker om mig och förhoppningsvis får jag provjobba. Och efter det bär de av till Gabbe. Men nu väntar te och sängen. Pöösss!

090113

2009-01-13 @ 20:39:43





Har aldrig riktigt förstått mig på den där supertränden med söndriga strumpbyxor, men testade och jag tyckte faktiskt att det var ganska snyggt! Men det blev för kallt så det blev vanliga strumpisar till skolan.

Tshirt: Bik Bok
Väst: Gina
Kofta: Lindex
Ringar: Olika

don't try to understand me, it's simply

2009-01-13 @ 17:32:25


Skolan flöt på bra. Mycket gjort idag! Det känns ju super. Har väl också kring 5 timmars AP i morgon eller liknande så då hoppas jag att få lika mycket gjort. Ska plugga lite hemma nu med. Så först blir det plugg, sedan OTH för GG har jag redan sett ;) Och alldeless nyss ringde mina kära vänner som är och köper paket till mig (a) iiiih! För jag fyller ju år på söndag. Wihu! Nej, nu kallar mina sysslor. Jag lovar roligare inlägg ikväll, en dagens blir det iallafall.

a summer's disregard, a broken bottle top

2009-01-12 @ 22:18:11


Nu ska jag sova. I morgon väntar en ny jobbig dag. Men något som fått mig på bra humör nu är att jag troligen har fått jobb på busfabriken! (beroende på hur det går på mötet). Stå i kassan och ha hand om barnkalas, hur kul låter inte det? Känner att jag måste börja ta tag i det här med pengar, mitt studiebidrag räcker inte och mina päron tröttnar på att få betala, så nu så! Ska på möte på onsdag. Sen vill jag bara säga att ni är så goa allihoppa. Nästan inga negativa kommentarer nu och det gör mig jätte glad. Självklart får ni kommentera vad ni vill, bara ni inte gör det anonymt. Tack iallafall, mitt humör känns på topp!

090112

2009-01-12 @ 20:43:55





Transparent: Monki
T-shirt: Bik bok
Väst: Gina
Ring: Hm
Leggings: Gina
Skor: HM

det får mig att le

2009-01-12 @ 19:45:32



Dragkedjströjan (lite kär i den tror jag ;D) är från Monki.

Gud vad glad jag blev när jag loggade in här nyss och såg alla kommentarer! Vad roligt att så många svarar! Fortsätt svara, jätte roligt att läsa. Uppskattar allt men tyvärr orkar jag inte svara till alla så jag säger här istället att det är jätte roligt att läsa och se vad alla kommer ifrån och jag läser dem alltid med ett leende på läpparna. Det var en del som ville ha bättre uppdatering och outfits. Jag kan vara bättre med uppdatering, oftast, men man måste ju hinna med så mycket annat också, och det känns som att det är onödigt att slänga in ett inlägg om ingenting, men jag ska försöka bättra mig, gällande båda punkterna! :)

Idag har jag varit med min älskling och sedan pluggat. Han ska ta med mig till hans stuga när jag fyller år (fast det blir nästa helg) Visst låter det mysigt? Nu ska jag göra te, sedan slänger jag in lite roliga outfits bilder!

lite frågor till er

2009-01-11 @ 20:44:26
Jag har kikat lite i Stinalee:s blogg nu för första gången på länge och då bläddrade jag igenom lite och hittade en väldigt rolig sak hon hade gjort. Nämligen lite frågor om sin blogg till hennes läsare. Hon har ju dock sååå många mer läsare än vad jag har, haha, men det skulle vara kul att veta lite eftersom jag inte alls vet vilka som läser!

Så, lite frågor som jag jätte jätte gärna vill att ni ska svara på, skulle vara jätte kul!

1. Vad heter ni och vart bor ni?
2. Varför läser ni min blogg och hur kommer det sig att ni började?
3. Vad vill ni se mer och mindre av i bloggen?

Om ni kanske bara vill svara på ex. 1, eller 2 frågor så gör ni bara det, men det skulle verkligen vara roligt att veta vilka ni är! :)


min lilla önskedröm

2009-01-11 @ 14:40:21

Jag vill ha denna sååååå baadly! Skulle önska mig den i födelsedagspresent men mammi vill inte köpa den för att vi redan har två. Men den är ju mycket snyggare än de andra! Gaaahhh, jag blir GALEN. Sedan kostar den bara 498 spänn, billigt också! Gu vad jag vill ha den alltså.. Så snälla, kan någon köpa den till mig i födelsedagspresent (A)? haha.

Iallafall, gårkvällen blev inte riktigt som vi tänkt oss, men den slutade hos Annie med vi tjejer kikandes på en riktig skräckis och ett tag där var vi så rädda så jag inte vet vad. T.om Julia! ;o Haha. Sov där och nu är jag hemma för lite fix innan jag ska till pappi. Skola i morgon, inte så peppt, men jag har bestämt mig för att verkligen försöka plugga som en galning i skolan. Någon gång är det ju dax liksom.

dagens

2009-01-10 @ 17:45:33



Väst: Minki
Ring: hm
T-shirt: bikbok
Jeans: Carlings

gonna let the light shine

2009-01-10 @ 17:42:22

Det här är min lilla önskelista! Det är vad jag suttit och klurat på igår och idag och nu är jag färdig!

Igår var jag med Gabbe och när jag vaknade morgonen därpå hade han gjort frukost på sängen till mig, mys va? Sedan åkte jag hem, fixade lite och så och alldeless nyss började en match nere i sporthallen som jag skulle kollat på men kom nyss på att jag inte orkade. Så jag väntar tills matchen är slut då jag och tjejerna ska hem till Frida och sedan kommer några 91 killar från handbollen. Trevligt!


just some days left

2009-01-09 @ 19:44:24

Förresten så får vi inte glömma att jag fyller år om 9 dagar! Bäst att förvarna innan ;)

seems like it's to far away

2009-01-09 @ 19:30:28








Det som händer hos oss ikväll. Datorn, gitarren, sen inviger jag min nya mysiga tröja och sedan har jag faktiskt gjort tacos, alldeless själv! Är inte det otroligt? Julia, Natti, Fia och Frida, är ni inte förvånade? :D Det blev till och med gott! Ni andra som kanske förstår lite så är jag världens sämsta kock, och jag menar det verkligen. Finns många som säger det, men jag är verkligen det. Allt jag gör blir fel, men idag så. Tacos är min nya specialité!..

Snart kommer Gabbe och det blir Lets dance, jag har tvingat honom. Hihi! Efter det går vi hem till honom och jag sover där. Mys!

lite jullovs bilder

2009-01-09 @ 15:40:33









Lite bilder ifrån lovet. Några är ifrån när Jesper var här. Vi bowlade, och som ni ser på mina gester gick det rätt så bra! En annan bild är från när jag var i GBG, här är vi påväg till fest och sitter på bussen lite sådär onyktra. Den sista bilden är ifrån nyårs natten påväg hem från mamma till pappa. VI hade så ont överallt så vi satte på oss allt möjligt och gick igenom stan i detta. Ni ser kanske inte se bra, men kika bara mot Fridas fötter, det var inte lite kul! ;)


Kom just hem från skolan. Hade arbetspass på två timmar och det var länge sedan jag jobbade så effektivt som jag gjorde idag. Så det känns bra! Snart ska jag gå och köpa mat, tacos så vi kan göra det ikväll och efter middagen ikväll bär det av till Gabbe där jag spenderar min kväll!

peak rean

2009-01-08 @ 21:31:58




Mamma och jag var på peak rean som sagt eftersom att det var VIP kväll och nu känns det som vi handlat upp hela butiken! Haha. Dessa två tröjor fick jag. Sedan var det lite till lillebror och Julia men mest till mamma. Vet inte hur mycket hon hittade. Vi köpte väl kanske 7 tröjor, de flesta munkjackorna och sedan två tunnare (som den rosa), mössor och ett bar byxor. Det blev alltså en hel del, mor min är galen i peak, så jag passade på att följa med för jag visste att hon inte skulle säga nej (a) Det var ju en bra idé!

frågor del 2

2009-01-08 @ 21:11:05

Hur länge vill du blogga, och vad har du för framtidsplaner med den?

Förrut bloggade jag mest för min egen skull men nu när det är många läsare bloggar jag för eran med. Jag gör det för kul skull och jag har inga framtidsplaner för den. Men jag undrar bara vart ifrån läsarna kommer och hittar hit, jag menar utan att jag knappt kommenterat andras bloggar. Men kul är det! Bloggar så länge jag känner för det.


vad tycker du om Blondinbella, Kissie, Stinalee och Kenza?

Blondinbella är superskön, jag tycker att hon är riktigt cool. Förstår dock inte hur hon orkar med allt bara. Kissie tycker jag inte om personligen, framför allt inte hennes klädstil, haha, men hon proviserar mest. Stinalee är bara tråkig och Kenza likaså, men jag läser den ändå, bara för att hon är så grymt söt!


Vad är det sämsta som hänt dig o de bästa som hänt dig?

Sämsta som hänt mig vet jag inte. Kanske mina föräldrars skilsmässa. Och det bästa var det nog första gången mamma tvingade med mig på Audition, annars hade jag aldrig sjungit så som jag gör idag.

Har du någon gång blivit sviken av en kompis? Hur?

Ja det har jag absolut, men det är alldeless för personligt att ta upp här.

Skulle du förlåta din pojkvän om han var otrogen?

Aldrig. Spelar ingen roll hur mycket han ber om förlåtelse, det är oförlåtligt.

Vart köper du dina kläder?

Olika, monki är en favorit. Annars Hm, Gina och Second hand.


vem tycker du, helt ärligt ser bäst ut av du&din syster? ;)

Jag vet inte, hon har ju värsta modellkroppen, fast utanför det skulle jag säga att jag ser bättre ut. Haha!


vad har du för hårfärg? vart köper du den?:) älskar ditt hår:)

Poly blonde, extreme. Den finns nästan överallt. Mataffär till Hm.

var det stelt mellan dig och gabbe i början när ni träffades eller har det alltid vart som det är nu? :)

Varken han eller jag är så blyga av oss så det var inte några större problem, men såklart, lite stelt var det väl.


frågan är ju i fall du skriver dina egna frågor ? ;)

Jag skulle aldrig göra det. Hur lågt tror du egentligen jag kan sjunka? Jag har ju inte frågestunden för min egen skull. Det finns folk som vill fråga och det är många som läser, man kanske inte märker det annars eftersom det inte är så många som kommenterar.


hur många skor har du?

Det är en del! Skor är nog det roligaste av allt. Har väl kanske 8 vinterskor nu. Sen massor med sommarskor och pumps. Men använder famförallt 3 olika nu på vintern. Man har ju sina favoriter.


jag såg att du handlade lite på second hand affärer, är det en sån affär där folk lämnar in kläder de inte vill ha?
känner man sig inte lite "fattig"
när man går in där och handlar..

Verkligen inte. Det är där några av mina käraste ögodelar är ifrån! Man hittar grejer som ingen annan har. Fattig känner jag mig verkligen inte. Jag kikar inte in där bara för att jag inte har pengar, utan just för att bara saker ingen annan har. Vem vill ha den där koftan som alla använder ifrån gina egentligen?


Längd? Vikt?

168, 57,58 ungefär. Förstår inte varför det är så intressant.


vad får dig att känna dig sådär ''extra snygg''?

När jag har bra hårdag eller så fort jag sätter på mig ett par klackskor!


vad är en snygg vardags stil för dig?

Jag vet inte riktigt. Leggins, oversize tröjor. Sköna kläder helt enkelt. Inget speciellt.

har du någon favortit stilikon?

Inte direkt, tycker dock att Olsens har snygg klädstil. Speciellt MK. Eller jo, jag tycker Cloe Sevigny är grym!

Skulle du vilja vara som blondinbella?

Verkligen inte, skulle aldrig orka med hennes tempo. Hon lever det så bra själv, och är grym på det!

Vem är snyggast kille/tjej i blogg världen tycker du?

Svårt att säga. Kenza är ju grymt söt.

är du moderat?
Det var lite dumt av mig att säga i ett inlägg att jag var det eftersom jag inte är så insatt. Jag vet en del, men inte så mycket att jag just kan säga att jag riktigt är moderat. Men jag är i alla fall med högern, folkpartiet eller moderaterna, det är säkert.


Vad är bästa klädes affären, där du hittar mest fynd?

Second Hand, du hittar allt där som ingen annan har!

Varför tror du att du passar bättre ihop med killkompisar än tjejkompisar?

Jag passar väl lika bra med båda. Men tjejer snackar så mycket skit och jag har bara lätt att vara med killar, alltid haft det. Jag är öppen och bryr mig inte om hur jag te.x ser ut speciellt mycket när jag är med dem. Jag är mig själv och det kan vara kul att snacka killsnack!


Kommer du någonsin göra en videoblogg när bara du sitter och pratar?

Nej det kommer jag nog inte. Där går min gräns. Sitta och prata med en kamera. Haha. Men det är kul när andra gör!


kan du inte lägga in fler kategorier så man hittar bättre på din blogg? =)

Vilka kategorier menar du då? :)


varför skriver du inte mer om gabbe ? allså typ hur han är elr vad ni hittar på osådant? :) tycker mest det står om va du hittar på med andra killar elr vänner,han är ju trotsallt din pojkvän:)

Jag vill inte skriva allt för mycket vad vi gör os.v. När vi hittar på något speciellt skriver jag det. Men vårat förhållande handlar om oss så ingen annan har något med det att göra. Jag vill att det ska vara rätt så privat. Annars tycker jag att jag skriver om det rätt mycket.


vad tycker du om otrohet, skulle du kunna förlåta? var går gränsen för otrohet?

Svarade på detta lite innan men nej, jag skulle inte kunna förlåta det. Min gräns går vid tanken. Om en kille pussar en tjej på munnen som kompis, för det är något jag skulle kunna göra (fast jag gör det inte) så skulle jag tycka det vore okej. Men om killen pussar någon annan på munnen eller någon annan stans av en annan orsak så skulle jag inte förlåta det.


BERÄTTA OM HUR DU SMINKAR DIG!! Vilka märken och så! vad har du på läpparna? superfint ju :D

Jag använder först foundation, Ideal Finish från Nivea, jätte bra tycker jag! Jag har dock inga finnar så jag vet inte hur den täcker om man har mycket sånt. Sen använder jag nuförtiden alltid eyeliner, bara lite på ögonlocken. Sedan använder jag mascaran Define Lash (den rosa) som är jätte bra som man får väldigt långa ögonfransar ifrån. Sedan har jag solpuder från Isadora nr 43 som är det absolut bästa solpudret. På läpparna använder jag foundation dream matt mousse som täcker bra men ser inte konstigt ut på ett klibigt sätt och använder läppsyl eller genomskinligt läppglans på.

gillar du ditt utseende?

Ja, jag är nöjd och har alltid varit det. Det finns självklart saker man skulle ändra, men det går inte så man får vara glad över det man har.


läser du mycket om mode?

Ja det gör jag, en hel del. Det finns liksom överallt nu. På internet, tidningar, tv os.v. Jag hänger med väldigt bra, men det behöver inte betyda att jag alltid klär mig så, fastän jag oftast gör det. Det jag trvis i klär jag mig i.


vad tycker du om dig själv?

Jag tycker bra om mig själv. Det är onödigt att inte göra det. Men alla har sina svagheter!


Vad använder du för brun utan sol?

Apotekets, ACO, den är jätte bra. Sitter bra, ger den mest bruna färg jag har testat.


090108

2009-01-08 @ 17:59:00



Jacka: Hm
Skjorta: Cubus
Ringar: Hm
Jeans: Gamla, (tagit sönder själv) carlings
Skor: Hm

there's no one like you

2009-01-08 @ 17:55:40





Inte så snygga bilder, men som jag brukar säga, bättre än inga!

Jag har spenderat min dag med denna donna. Jag vet då inte vad jag skulle göra utan henne. Hon finns alltid där. Hur vi kan vara så himla olika, men ändå så lika är konstigt. Det är iallafall världens bästa vän ni ser på dessa bilder. Världens bästa vän och kusin.

Vi var iallafall ute och åt, hon bjöd mig så snäll som hon är och pratade från allt mellan himmel och jord. Senare hamnade vi på min andra pappas jobb (Henke, Naths pappa) och vi chillade där med varm chocklad. Sen var magarna fulla och vi bar hemmåt. Nu ska vi snart äta hemma, dv.s om jag får i mig något och sedan ska jag och mamma på peak rean!

frågor del 1

2009-01-07 @ 21:12:06

Vad vill du bli för något :) ?

Jag har inte funderat riktigt på det än, men helst av allt skulle jag vilja bli artist. Men det är ju en dröm, inget jag kanske direkt tror att jag kommer bli. Men annars tycker jag journalist verkar roligt, politiker likaså, eller jurist.


Tycker du att Nya Munken är en bra skola?

Dunderbra! Lärarna är jätte bra, skolan är fräsh, god mat osv. Toppen skola enligt mig! Har aldrig haft 3 bättre år än när jag gick där. Delvis för klassen, men också delvis för lärarna.


kan inte du göra typ "steg-för-steg"-inlägg med hur du fixar lockarna med plattången samt hur du sminkar dig? skulle vara jätteintressant verkligen! :)

Det är många som frågat efter det och det ända jag egentligen kan göra är att spela in när jag gör det för folk verkar ändå inte förstå när jag försöker förklara. Så jag kanske får göra det.


Trivs du på samtvärs? Jag funderar nämnligen att söka det, men har ingen aning..

Jag trivs verkligen jätte bra! Linjen och hur man jobbar passar mig perfekt. Jag trodde jag skulle ha lite problem eftersom man måste planera och ha mycket eget ansvar för att få det att fungera, vilket jag aldrig har. Men det visade sig att de kom med tiden. Jag tycker du borde söka det!


varför slutade du att lira handboll? :)

Jag var sjuk under 4 månader så jag kunde inte spela. Då visste vi inte vad det var men sedan fick vi reda på att jag hade astma och massa allergier som te.x dam, vilket finns mycket av i hallar som gjorde så att jag var sjuk hela tiden. Och efter de månaderna hade jag kommit mycket efter så jag la av.


varför kan inte du och gabbe lägga ut en video när ni sjunger tillsammans, för typ bara kuls skull?

Det kanske vi kan någon gång! Dock sjunger vi inte likadana låtar och tonarten passar aldrig bra för båda samtidigt. Men det kanske går att fixa.


hur många syskon har du? är äldst av dom? :p

Jag har två syskon. En lillasyster - Julia, 14 och en lillebror - Tobias, 12.


Vad är det bästa med att vara Hanna?

Jag vet inte riktigt.. Jag står alltid för vad jag tycker och jag är väldigt säker i mig själv. Svårt att säga. Sen kan jag ju sjunga, om jag inte kunnat de vet jag inte vad jag gjort! Haha.


varför har du inte brunutansol på händerna också?:P

Tänk för att jag har det ;) Men sen tvättar man ju händerna tusen gånger per dag så det går bort mycket snabbare där. Om man tänker efter kan man nog förstå det.


Vilket utav dina uppträdanden har varit roligast?

Shit, det var riktigt svårt! Det finns så många som har varit så roliga. Te.x när vi tjejer gick vidare i talang, det var otroligt. Men roligast av allt måste ha varit popcorn finalen 2005 när jag gick till de 9 bästa av 1500. Då var det en riktig adrenalinkick vill jag lova!


Hur kan du hålla dig så brun och fräsch? Tips vill jag ha?
Sola solarium framför allt. Men jag gör inte det så ofta längre. Jag använder mig helst av brun utan sol, det sitter bra i en vecka ungefär, sen måste man ta ny för att annars blir det fläckigt.


har du varit ledsen pågrund av att en kille bor för långt bort?

Ja det har jag absolut, inte bara en gång. Det är vanligt när man har spelat handboll ;) Haha.

Om du måste 2 skönhets oprationer vilka hade du valt?
Mina öron i första hand. Jag har nämligen väldigt utstående öron och jag visar dem aldrig. Sedan skulle jag nog säga låren. Det gör inget om dem blir lite mindre kanske!


Vilka bloggar läser du dagligen?

Lisaplace

Emmylinnea

Blondinbella

Elin Kling

Kenzas
Och sedan mina vänners, det är en hel del så jag orkar inte skriva upp alla. Jag kanske läser runt 12 bloggar dagligen. Sen någon dag kan det bli 15 eller mer. Men dessa läser jag alltid.

vad är det bästa med din blogg?

Jag vet inte riktigt faktiskt. Jag är rätt så öppen av mig och att jag i alla fall försöker variera mig ibland för att behålla läsare.

Vad skulle du vilja bo någonstans i Sveige?

Göteborg utan tvekan. Har totalt älskat staden sedan 4 år tillbaka. Vi tjejer pratar alltid om att vi ska flytta dit.

Hur ofta tvättar du håret?
Kanske var 3:dje dag. Håret är som bäst den 3:dje dagen. Kan göra vad jag vill med det och de håller sig kvar så. Sen sliter det inte så mycket på håret heller.

Vad ska en blogg ha, för att du ska fastna för den?

Helst mode, men det behövs inte. Men bra uppdatering, variation och inte inlägg utan bilder.


Skulle du kunna tänka dig att bleka tänderna?

Ja det skulle jag absolut, varför inte liksom? Jag dricker så mycket te att mina blir gula.


färgar du håret ofta? tänkte på att du aldrig har mycket utväxt..

Nej inte alltför ofta, bara när det behövs. Jag har alltid utväxt tycker jag, men ;P


Hur old var du när du förlorade oskulden?

15, på alla hjärtans dag.


vad använder du för foundation?

Olika, men har nu använt ett tag dream mouss eller hur det stavas. Den är bra!


Ditt liv verkar ju perfekt, finns det inga nackdelar med att vara Hanna westman?

Mitt liv är dock inte perfekt. Men jag älskar det faktiskt! Klart det finns nackdelar. Som uppfattningar om mig osv. Men det är smällar man får ta. Sen sätter jag alltid en för hög ribba på mig själv, det kan få mig att deppa ihop.


vad tycker du om Linus i Göteborg. Jag tycker ni skulle passa bra ihop?

Vi har haft vårt jag och Linus. Det varade ett tag, men vi insåg att det inte var mer än så. Vi passar inte ihop och jag skulle inte kunna tänka mig vara tsm med honom, men vi är kompisar däremot!

om du skulle vinna 1 miljon, vad skulle du göra då?

Shoppa! Haha, spara skulle jag nog annars göra. Och bjuda kompisar på utomlandsresa!

vilken linje och skola går din kusin natti ? :)

Hon går JB, sam idrott med Poltan och Frida.


varför går du inte estet inriktning nu?

Jag ville gå en linje som går djupare än estet. Jag sjunger ju ändå så mycket på fritiden.


Vad fick du för betyg nu vid jul?

Vi fick inte direkt betyg, men jag fick VG, VG+ i allt så jag är nöjd. TvärS är svårt i början!


vad är en fjortis för dig? kan utseendet avgöra om någon är det eller är det personligheten som bestämmer?

Egentligen bryr jag mig inte så mycket, jag pekar inte på någon och säger: Oj vad fjortis! Pg.a utseendet. Men jag tycker man är fjortis på insidan, det är hur man uppför sig och inte hur man ser ut.

hur var din tid i låg/mellan stadidet? vilken skolan gick du på?

Den var underbar! Jag gick på kvinneby skolan och spenderade alla mina dagar med Charre, Carro och Julia. Vi var superkvinnorna, haha. Riktiga bitchar och allt kretsade bara kring oss. Det var kul, men då var man också liten!


vilken linje går du? & vad för betyg hade du när du gick ut 9an?

Jag går som sagt sam TvärS. Betyder att de är förberedande inför universitetet. Man jobbar i grupper och har knappt några läroledda lektioner. Jag trvis som handen i handsken. Jag gick ut med 265 poäng. Helt okej för mig.


hur gammal är din pojkvän?

Han är 91:a.

Vem är roligast av dig eller natta?

Natti, lugnt! Hon är skojjaren i vårt gäng, vi andra skrattar ;)

Vem har flest läsare, du eller din syster? :)

Jag har flera hundra läsare mer än henne, men hon har inte några för det. Hon har mer en de flesta andra.



De andra frågorna får ni i morogn. Det blir dock inte lika många, men ville inte ha med så mycket text. Fortsätt fråga!


att bjuda lite på sig själv

2009-01-07 @ 19:29:06



En extremt osmickrande bild på mig, men jag bjuder på den och sedan en på mig och världens bästa sis.

Gårkvällen blev inte alls som jag tänkt mig. Den blev hemsk. Likaså natten. Ibland är verkligen inget som man vill det ska vara. Idag är det dock lite bättre, men ni får tyvärr inte kika så långt in i mitt privatliv så jag berättar allt. Men iallafall! Dagen flöt på idag. Var dock så trött så jag inte visste vad. Men kul att träffa alla igen, speciellt lilla Emmsy som kommit hem från Thailand! Efter det åkte jag hem, Gabbe kom, han åkte på träning och nu sitter jag här nästan däckad. Mår heller inte så bra, men det går nog över om jag sover. Kan ju bero på att jag inte sov något i natt.

Men nu ska jag klinka gitarr och dricka te, sen svarar jag på hälften av frågorna! Puss på er!

frågestund

2009-01-06 @ 16:52:38
Tänkte köra en liten frågestund här igen! Förra gången var det ju så himla många frågor och hoppas ni har lika många att ställa igen. Så tuta och kör, fråga på!


sista dagen på lovet

2009-01-06 @ 16:50:38




Lite bilder från nyår.


Känner att jag blivit väldigt dålig här i bloggen under lovet. Men det ska det bli ändring på! Jag är tillbaka med flera inlägg om dagen som vanligt så fort lovet är slut, dv.s i morgon. Varför jag har varit dålig under dessa dagar är för att vår kära vän Jesper från Halmstad, som vi känner innom handbollen, har varit och hälsat på oss tjejer. Det är ett stort plus innom sporter, att man träffar så många nya kompisar. Utan handbollen hade jag aldrig träffat Angelica och alla dess människor. Vi har iallafall kikat skräckfilmer, varit ute på stan och ätit, bowlat, skrattat, varit uppe till 5 varje natt, ätit en hel del, förflyttat oss genom hela Lkpg, kikat handboll m.m. Fina dagar!

Kom hem för första gången på typ 5 dagar och nu har jag just duschat, jag och lillasyster kikar på OTH, nya avsnitten och senare mot kvällen bär jag av till Gabbe för att sova där. Sen är det skolan i morgon, gu så kul!..

kakor och storfrämmande

2009-01-04 @ 16:44:28








Kvällen blev till slut jätte bra. Den spenderades hemma hos Annie till en början med bara oss tjejer. Vi spelade "Vem vill bli miljonär", och många gånger om gjorde vi bort oss rejält gällande frågorna. Vi är ju blonda hela högen faktiskt! Senare kom handbollskillarna från 91:orna och vi hade väldigt trevligt innan klockan slog 2 då vi åkte hem. Det blev alltså en väldigt bra kväll!

Sedan åkte jag hem till Natti sov där, väcktes av att hon bakade. Mums tänkte jag och satte mig och kollade på. Haha, gott som tusan! Sen åkte jag hem och nu sitter jag här och packat klart för att jag ska till mammsen nu. Sen ikväll får vi besök av Jesper från Halmstad som ska spendera två dagar med oss här i Lkpg. Lilla plutten, det ska bli så kul så! Men nu bör jag rusa, full fräs hela dagen.


Lille Jeppeb0000yyyy.


världens bästa tjejer

2009-01-03 @ 20:57:35
Sitter hemma hos Frida och har varit här sen igår. Vi har haft en rikig myskväll vi alla tjejer, utom Natti dock, för hon dissade oss för Martin. Buu! ;p Men nu är hon här! Sen somnade vi inte förrens 5, men upp kom vi vid 1 och så har vi varit kvar här tills nu, för nu drar vi oss mot Annie. Senare kommer kanske några 91;or från handbollen, men vi får se vad som händer och fötter.

Tänkte bara vara lite uppdaterad så nu får veta lite, men eftersom det är lov har man ju inte så mycket tid. I morgon kommer en viss kompis till oss från en viss stad som kommer spendera 2 dagar med oss. Mer om det sen! Hoppas ni får en fin kväll.







Ni får mer bilder i morgon!

lite mindre ytligt

2009-01-02 @ 19:01:36




Nu sitter jag i mina mjukis och väntar tills klockan slår 8. Då ska jag och tjejerna mötas i stan för att inhandla mat, godis os.v. för att sedan bära av till Frida för en riktig tjejkväll. Det blev som jag och Julia ville trots allt!

Sitter också och tittar igenom olika bdb:er och det slog mig; där lägger man alltid upp bilder då man är fixad, sminkad os.v. Samma sak gäller facebook, efterfesten et.c. Men när man har blogg blir man så himla "öppen". Iallafall jag och jag tror de flesta andra. Man delar av sig så mycket av sitt liv och man lägger in så osmickrande bilder man bara kan, utan att bry sig. Så eftersom det är jag, att mestadels vara ofixad ska ni få se lite vanliga bilder på moi, för detta är ju en blogg, det är jag!

i can still catch it if you want to

2009-01-02 @ 15:55:57
Godmorgon!
Ja, det är faktiskt morgon för mig, jag vaknade lite över tre, tro det eller ej. Igår kväll var jag och Gabbe på bio och innan det så var Frida och Julia här, eftersom de nannade på nyår. Nyår för övrigt var väldigt bra och den spenderades lite överallt i Linköping! Tolvslaget blev lyckat och man blev helt blöt av all champange! Det kommer bilder så fort Annie skickat dem.

Idag blir det nog att vara med tjejerna igen. Jag och Julia har lite planer. En riktig tjejkväll med fettosaker, någon riktig tjejfilm och en skräckis och sedan ta massa kort! En riktig tjejkväll för oss med andra ord ;) Jag lovar också att ni ska få bättre uppdatering, men när det är lov vill man hinna med så mycket att man inte alltid hinner.


En bild från nyår. Förskräcklig på mig, och det ser ut som något är riktigt upptryckt, så såg det dock inte ut i verkligheten. Men de andra tjejerna är så fina så!

mitt 2008

2009-01-02 @ 01:24:53
Tänkte skriva och lägga upp lite bilder från de som hänt under detta året.


Januari:

Jag fyllde år den 18 Januari och samma dag bar vi tjejer iväg till sälen för några dagars lov och skidåkning. Det var en riktigt härlig start på året och vi ville inte för något åka hem igen. Det var 5 riktigt bra och oförglömliga dagar.


Under denna tid längtade man nästan tillbaka till skolan för att få umgås med världens bästa klass. Jag tror det är under januari månad jag har allra mest bilder på mig och Victor. Vi är ena riktiga linslusar och jag saknar killen så jag spricker!


Vi tre var också med på castingen till talang. Fast mest för att vi inte kommit på vår genigala idé än. Men eftersom att de var i Linköping kunde vi lika gärna köra på tänkte vi. Kul var det iallafall, och vi fick se grymmast dansaren. Värt!


Det var också nu vi tjejer verkligen började ta upp kontakten igen och umgås flitigt med varandra. Delvis för vi kom på att vi skulle gå ihop i grupp och göra det vi älskar med världens bästa vänner och för att vi insåg att vi saknade varandra så mycket. Under den här perioden tränade vi nästan varje dag. Det var jobbigt, men såååå kul.




Februari:

Till slut, efter all träning, gick vi vidare! 72 i den staden, 6 gick vidare eller något liknande. Helt sjukt, vi trodde det aldrig! tyvärr blev det aldrig tv, men så nära tv man kunde komma kom vi iallafall. Även fast vi tycker att vi borde kommit med(a)


Alla tjejkvällar. Den här månaden var det inget annat än problem. Fråga mig inte hur de kom sig, men det var lärorikt, för nu har man verkligen förstått vilka man håller närmast.


Det blev även en lyxresa med mamma till Malta. Hotellet är de ni ser på mittenbilden. Det var 5stjärnit och vi hade sviten. Shopping tills det aldrig tog slut blev det också. Så lyxigt har jag aldrig haft de förrut. Plus att vi hade det så härligt!




Mars:

Jag har inte så många minnen från Mars om jag tänker efter. Men här har vi spexfotot. Det är alltid något!


Men en väldigt rolig upplevelse under Mars var när jag, Alex och Moa var i Eskilstuna och tävlade. Det var dock bara jag och Moa, men Alex var vår stöttande vän! ;) Alla sångtävlingar med dessa är så otroliga. Men den här var lite extra. Alexandra Schöld bad nämligen om Moas nummer ;)




April:

Det var nu sommarn var på god väg. Denna dag var en riktigt mysig dag. Efter skolan GICK vi ner till stan, tog varsin glass på Bosses och sedan satt vi och bara njöt. Sånna dagar var man verkligen på topp!


Det var också nu klassen insåg att det inte var lång tid kvar tills vi skulle sluta så vi hade ett par sena kvällar nere vid ån med bad, grillning, vattenpipa, skratt och mys.


Det var också i April jag sökte till Idol. Här har ni bilder från första Audition, då man inte fick träffa de riktiga juryn. Först är det så att alla som söker träffar en låtsas jury som tar ut 300 som sedan får möta den riktigt juryn. Jätte nervös var jag! Det var 2000 som sökte och 300 gick vidare (I stockholm då). Det hade varit 75 innan mig och 2 hade gått vidare. Jag hade också den turen!




Maj:

Bland den mest perfekta kvällen jag varit med om. Alla i klassen samlade hos Andréa där vi badade, grillade, pratade, körde "jag har aldrig", spelade gitarr och sjöng, pratade och hade det helt bäst. Oförglömligt!


En galen kväll helt enkelt. Vi klädde ut oss, gick runt stan och hade oss. Galet roligt är det ända jag kan säga.


Carros och min dag inför våran redovisning på SO:n. Jag har nog aldrig skrattat så mycket! Vi skämde ut oss totalt där på gatan, men det var värt varenda minut. Gu vad vi hade oss, skrek, skrattade och filmade.


Fias födelsedag kan vi ju inte glömma heller! Det blev att vara ute med tjejerna, fika och så. Var även första gången jag fick höra talas om Bello (Fias nuvarandra pojkvän) Tänk att det tog så lång tid för dem att bli tillsammans! ;)




Juni:

Klassen far iväg till Stockholm och levde livet. Allt tråkigt vi var tvugna att göra blev till något roligt. Åh, 9b!


Vi var på Fridas farmor och farfars land för att sola upp oss inför kommande avslutning. Vilken helg alltså!


Sen var det avslutning. En av de sorgligast dagarna i hela mitt liv, hittills. Jag saknar dem sååå!




Juli:

Vi hade en extremt mysig kväll på Linköpings finaste ställe. Grillning, prat, skratt, dans mys, ja allt!


Var även på Partille, men denna gång som tränare för 94:orna och ej spelande. Det var väldigt roligt, som alltid, och tjejerna var hur söta som helst! Spenderade min mesta tid I Kärra och åkte även till Kärra en gång till under denna månad, då ensam.


Natti och jag skulle ha sommarjobbat,men när vi kom till Öland blev det aldrig så. Men vi var tvugna att käna pengar på andra sett så vi jobbade för våra föräldrar istället. Här ser ni oss i våra dressar när vi ska måla våran kvarn.





Augusti:

Åkte till Bulgarien i början av Augusti och hade de helt underbart! Mina syskon är bäst så tiden där blev likaså!


Tävlingarna fortsatte rulla in, fullt upp och levde livet gjorde vi. Det finns inget bättre än att stå på scen tillsammans med dessa.


Det var under nykvarn vi gjorde klart för oss att det verkligen var vi 6. Äkta vänskap är det vi pratar om. Kvällen var fantastisk!


Nollningen var också då och den spenderades med nya klassen. Vilka pärlor, hela högen. Vi är för bra!




September:

Lollo hade en grymt rolig fest under denna månad som förbli minnesvärd.


Fick säga till alla att jag hade varit med i Idol och att jag kommit till slutaudition. Blev även tsm med min Gabbe!


Julias födelsedag är ju inget man glömmer. Hon fick världens pinsamaste uppdrag, världens finaste tårta, hon blev mjölig och hon hade världens bästa vänner som hittade på en väldigt intressant födelsedag!




Oktober:

I Oktober hände det inte mycket, förrutom i sången, att vi för första gången sjöng i Linköping..


Och att vi för första gången var i Kalmar tillsammans och spelade in låtar. Så himla härliga dagar!




November:

Maskerad hemma hos Natti. En riktigt rolig kväll med alla utklädnader!


Det blev en tripp ner under dagen för oss tjejer för att kolla på Skadevi Cup. Träffade gamla vänner och njöt av handbollen!


Fest hos Malin var också en av höjdpunkterna under denna månad. Tillsammans med klassen.


För att inte nämna alla våra tjejkvällar, dem är guld värda! Bästa av allt!




December:

Idolfinalen denna kväll med dessa plus Fia, som klippte lugg på mig!


Överraskningsfest för Moa var det också! En sådan lyckad kväll så det inte finns ord!


Julafton med min kära släkt. Alltid lika mysigt. Sen var det ju Gbg resan, dock inga bilder och sedan nyår, bilder i morgon ;)



Mycket har hänt under det här året. Många förändringar och val. Men av alla val man måste göra lär man sig. Jag känner att under detta år har jag inget annat än hittat rätt. Jag står min familj jätte nära, jag har kunnat acceptera att mina föräldrar är skilda och jag trvis jätte bra hos båda och insett att det är bättre såhär. Jag har även insett vilka som är mina bästa vänner, det är dem som alltid finns där, oavsett vad, Julia, Natti, Fia, Annie och Frida. Jag har träffat nya vänner som jag släppt nära in och andra jag känt innan jag släppt in närmre. Bea är nog den tjej som har kommit mig närmast och som jag trvis med så det inte finns ord. Martin har jag också kommit väldigt nära, och även fast vi tjaffsar ibland som vi gör är han världens bästa kille och min bästa killkompis. Sen har vi Gabbe, min kära pojkvän som jag älskar så mycket. Han har gjort mina sista månader på detta år så bra. Allt är bra nu, bitarna faller på plats.

Jag har haft ett bra 2008!

(Ni är duktiga om ni orkat med hela detta inlägg)

RSS 2.0