vilken hemsk person..

2008-04-30 @ 12:06:06
Visst kan man få känna lite skadeglädje? Ibland iaf? Det känns ju så bra.. Ibland. Just nu kan jag inget annat än känna skadeglädje. Riktig skadeglädje. Jag känner mig så dum, men ni förstår bara inte. Jag vill bara skrika ut de, men det går inte. Riktig skadeglädje har jag. Vilken hemsk människa jag är just nu.. Men ni skulle bara veta. Jävlar vad glad jag är!


Vaknade av att min kära vän Poltan ringde mig och ville traska hem till mig efter hennes träning vid 12. De ungen kan jag ju inte motstå så hon fick ett klart ja ifrån mig. Såklart. Så hon kommer väl om ett litet tag bara. Vi ska fixa oss lite sådär, äta och sen dra ner på stan. Jag vill köpa något fint tills ikväll. Men egentligen behöver jag inte, jag lurar mig själv, rånar mig själv, äter upp mina pengar. Och allt liknande. Men på något sett lyckas jag alltid. Det måste vara något fel. Iaf, efter stan drar vi nog hem till mig igen, fixar oss och sedan trallar vi över till Natti. Eller så kanske vi fixar oss hos Nath, who knows! Sen kommer vännerna och vi grillar och sedan drar till stångebro. Mysig dag allt!

image369

stockholm

2008-04-30 @ 11:58:18
Godmorgon mina vänner!
Känner att jag borde vara lie mer uppdaterad kanske? Har ju faktiskt haft anledning till varför jag inte kunnat, men ändå. Tänkte lägga in några enstaka bilder från Stockholm sådär!

image366
Utsikten från vårt hotel! Det här är kanske runt nio tiden på kvällen, ljust det börjar bli!
image367
Tog inget kort på hotelrummet, men här ser man lite. Så det fïck bli den här snögga.
image368
Pigg kusin jag har på morgonen va! haha :)

Hittade tyvärr inga fler bilder, men mor min har ett par till så jag lägger in dem när hon kommer hem ifrån jobbet. Min och Julias så kallade "shoppingresa" i går blev det inget av. Haha, vi hjälpte min handikappade pappsi istället. Han behövde nya snygga kläder så vi var stylister åt honom! Lite hittade vi iaf. det var riktigt roligt. Mycket skratt vi fått måste jag säga.

bulle och jag

2008-04-29 @ 23:00:35
Är hur trött som helst, så orkar inte blogga. Jag tar tag i det i morgon. Vi har haft det snyggt med kul i Stockholm idag! Jag, bullen och pappsi. Kommer bilder i morgon om jag orkar. Är så sjukt trött och allt vad de nu heter så jag ska väl nanna eller kika film nu.

Imorgon är det valborg och vi ska få det jäklit najs! Vi blir väl inte så många innan. Ska käka mat, grilla och ha oss. Jag, Julia, Frida, Natti, Jocke, Tomas och Linus. Sen kanske några andra filurer trippar ner! Sen blir det väl att dra oss till stångebro.

Kan bara säga en sak; Det här var den lyckligaste dagen i mitt liv. Vi glömmer den aldrig, eller hur Julia?

image365
Min käraste vän!

julle och jag

2008-04-28 @ 20:29:25
Hej min kära vänner!
Dagen har rullat på i ett raskt tempo. En trevlig dag so far måste jag säga. Började med skolan vilket var helt okej, som vanligt. Inget är tråkigt med min klass inte. Efter skolan stannade några av oss kvar och tränade till om några veckor när vi ska ha två uppträdanden med sång och komp. Det blir nog as bra!

Efter skolan kom Petter till mig, mys! Sen lite senare kom även Poltan som håller mig sällskap även nu. Vi ska snart traska hem till pappa och sova hos honom för att i morgon ska vi till Stockholm igen! Väldigt trevligt. Och för er som undrar, INTE idol här, vi ska shoppa och så bara! Ha en mysig dag i Stockholm helt enkelt. Och i helgen var vi där för att mamma jobbar innom resebranchen och fick bo på ett hotel gratis för att "undersöka" hotellet och jag och min kusin hängde bara på. Så haka inte upp er för något nu! Haha.

Men nu ska vi dra oss till min fader, sov sött!

image364
Julle och jag!

back on track!

2008-04-27 @ 21:50:24
Borta bra men hemma bäst! Det är som man säger. Men mitt humör och självförtroende är verkligen på topp efter helgens händelser. Känner mig som ny, nästan. Känner mig fräsch, som sommaren. Som vädret. Jag känner mig helt och hållet bra. Riktigt bra.

Kom hem från Stockholm tidigare än räknat. Blev ena underliga dagar med mycket skratt os.v. Mamma, jag och Vicki. Hur trevligt som helst! Boende pån hotel i Stockholm bara sådär, det kan ju inte vara något bättre än bra. God mat, (jag bröt dock mitt löfte, eller egentligen inte eftersom jag får äta på helgerna. Åt pommes och béarnesås. Ack då) , sköna sängar och alla kanaler på tv;n. Haha. Osv.. bättre kunde de inte blivit! Idag har vi även stött på världens jobbigaste tjej och världens brat, stackars människor.

Imorgon blir det att sjunga, träffa Petter och sedan ska Julia sova hos mig för att på tisdagen bär det av till Stockholm för våran del igen, åter igen. Fast nu är det Julia och jag. Ska bli så trevligt så! Med min bästa vän, kan inte bli bätte. Vi har det bra, hon och jag. Vilken Stockholmsfantast jag blivit då ;o Najs!

Lägger in LITE bilder ifrån helgen sen, puss på er!

image363
Känner sommar.

nu bär det av

2008-04-26 @ 15:40:49
image362
Sådär ja! Allt är packat och klart och vi sitter nu och väntar på Vicki. Hon ska komma bilken sekund som helst och då bär det av till Stockholm för våran del! ska blir väldans trevligt. Kommer hem i morgon kväll, ha det så bra alla!

pics från i gårkväll

2008-04-26 @ 15:39:12
Lite bilder från i går med min käraste!

image358
snyggisar
image359
ser cp ut
image360
nath och p
image361
p och moi

dagens

2008-04-26 @ 15:36:43

image356 image357
chinos, kofta; Lindex
skor; din sko
ring; glitter
väska; friis&co


stockholm

2008-04-26 @ 13:13:17

Hej min vänner!
Tyvärr orkade jag inte skriva i går, var så trött så jag knappt kunde sitta. I alla fall, min fredag blev väl bara bra! Som alltid med mina bästaste vänner. Jag, Julia och Nath åkte ner till ån och köpte med oss mat så satt vi i solen och glassade, pratade o.sv. Väldigt mysigt. Blev dock lite kallt senare mot kvällen så vi bestämde oss för att dra och kolla på Minas match i sporthallen (semi i skolhandboll) och dem vann. Det var faktiskt en rolig match! Med tanke på att det bara var två som spelade.. Dem var duktiga, så nu blir det final i morgon. Heja heja! Sedan far vi till mcd för att relaxa lite sådär, vi hade ändå inget bättre för oss eftersom att Nath skulle upp vid 6 på morgonen. Åt en fruktpåse, haha, nyttigt va? Fast jag syndade faktiskt med en glass tidigare idag. Men som sagt, helgerna är helt okej. Fast det var BARA då. Både Julia och jag är jätte pepp så vi ska fortsätta våra nyttiga liv efter söndag! Vi hade ett mål på två veckor, det är avklarat på söndag. Men vi fortsätter starkt vi.
Iaf, väl på mcd hände de lite roliga saker. Orkar inte säga vad som hände, men om vi hade haft tur så hade vi hamnat på Blue heaven. Haha.

Jag läste nyss Julias "brev" som hon skrev till mig under tiden mina föräldrar skiljdes och min farmor dog. Det är nog bland de absolut finaste jag fått av någon. Jag blir tårögd varje gång jag läser det. Bara så du vet Julia, jag har med mig det till i morgon.. Du är bäst!

image355 Det kommer aldrig finnas någon bättre vän än du.


Aja, har packat nu, ska åka till mamma när som. Elr jag ska faktiskt promenera så jag får lite motion! Sen ska jag fixa lite hos henne och sedan kommer Vicki (min snygga kusin) till oss och joinar oss till Stockholm! Så det blir att bo pån hotel och lyxa sig sisådära. Jätte trevligt ska vi ha det.

Men nu måste jag kila, lägger in bildet när jag kommer till mamma! ha en bra helg!


fredag med de bästa

2008-04-25 @ 18:05:29
Härlig dag! Det måste nog vara den härligaste dagen på hela veckan! :) varmt som tusan och solen hettar verkligen på en. Tack, äntligen! Jag, Julia och Carro gick på stan efter skolan, väldigt trevligt! Hittade även ett par saker lite överallt, slänger in bilder sen. Kom alldeless nyss hem och måste packa om och lite så för sedan bär det av hem till Nattsan där även Poltan är, mina snyggingar till vänner! Vi ska åka ner till ån och ha picknick senare. Ska bli jätte mysigt! Och sen i morgon åker jag till stockholm mned. Yes vilken helg! :)

image354
Det här är en utav de klännigar jag köpt, älskar den !

testa på!

2008-04-24 @ 23:15:34

Vi har snackat lite om det här några i klassen. Så jag lovade att lägga upp den här länken så dem kunde få testa på. www.news.com.au/dailytelegraph/story/0,22049,22535838-5012895,00.htm. Kika på den! Den säger om du andvänder din vänstra eller högra hjärnhalva mest. Själv andvänder min typ bara högra, inte så konstig få eftersom den högra är den musikaliska hjärnhalvan. Haha. Testa ni med! Det är en person som snurrar runt. Man vet egentligen inte hur den snurrar, utan om den snurrar åt ena hållet enligt dig är de ena hjärnhalvan som andvänds och vice versa. Ibland kan den tom byta varv! Det är roligt, gör det här :)


dagens; gårdagens ;

image353
Armband; hm
Kofta; Gina
Kjol (linne); hm

grillning vid ån

2008-04-24 @ 23:05:32
Lite bilder ifrån vår grillning vid ån i gårkväll. Väldigt mysigt!

image349
Virre, Johan, Oliver, Alex och Julia. Lina och Lina var även där!
image350
Jag och Victor.
image352
Oliver, Alex och Bullen.

what a wonderful world

2008-04-24 @ 22:51:14

Nu har bloggen vart emot mig ett rejält tag måste jag säga. Försökt att logga in ett tag nu, men icke. Inte förrns nu. Jag och lillasyster var i alla fall ute och sprang/gick förrut. Skulle power-walka, men kände att vi lika gärna kunde springa lite istället. Väldigt skönt ute i det här vädret. Speciellt med min kära syster. Vi har haft en hel-dag för oss själva kan man säga. Mycket skratt har jag fått. Det är nästan lite komiskt hur mycket min syster betyder för mig. Vad säger ni, har jag inte vart duktig? Ut och sprungit varje dag den här veckan, alltså 4 dagar i rad. Jag är imponerad av mig själv.


Förresten. Några har reagerat lite negativt på nya "nyttiga" Hanna. Men alltså, jag bantar inte. Verkligen inte. Jag äter bara nyttigt och motionerar mycket. För det första känner man sig så mycket bättre, man mår bättre. Man orkar mer o.sv. Det finns så många fördelar. Och PLUS på det vill jag se bra ut i sommar. Jag vill inte bli spinkis, verkligen inte. Utan bara lite "slimmare".


Imorgon börjar vi klockan 20 över 10, känns jätte skönt. Men jag ska faktiskt ta och sova lite nu för att få riktigt sömn, vilket jag aldrig får annars. Sov gött!

   
Jag och min långbente snygga syster. Själv testade man på mittbena idag. Jag förstår inte riktigt hur alla kändisar kan passa i det.


never to walk in anyones shadows

2008-04-24 @ 20:17:49
Hej kära läsare!
Vilket väder, man kan ju inget annat än att älska det. Har varat i över tre dagar nu, är det inte underbart? Skolan idag flöt på mer än bra. Matte NP, jag tror faktiskt jag kommer få ett g. Det lönade sig med "åttan" och ett försök till en positiv inställning. Nu är det bara den svåra delen kvar, dock inte lika lätt att tänka positivt då..
Efter skolan så åkte jag hem, träffade lillasyster och vi traskade ner till stan. Vi skulle möta upp mamma för att shoppa lite. Blev dock inte sådär jätte mycket, men lite blev det ialla fall! I morrn har vi faktiskt en till affär vi ska shoppa loss i, elr om vi hittar något de vill säga. Blev i alla fall mycket bra inkö idag! :)

Snart ska jag och lillasyster ut och power-walka. Ska bli härligt. Har nyss även ätit min jätte goda "sallad" till middag, mums! Så ikväll när jag kommer gå och lägga mig kommer jag att somna med ett gott samvete. Men nu ska jag kila! Lägger in massor bilder om ett litet tag!

image343
Det blev två jeansjackor, (en ljus och en mörk, den mörka lite kortare), legging och tajts, nagelack, en cardigan, chinos och sen två klänningar som jag hittat till skolavslutningen! Visar kanske bild senare ikväll, får se ;p Iaf, kanske inte blev så lite ändå trots allt :)

grillning vid ån

2008-04-23 @ 19:31:58
Och så har hurtbullen Hanna vart ute och sprungit! Det känns så otroligt skönt efteråt verkligen. Tack och lov att jag äntligen fått motivation igen till att komma igång. Just nu kurrar min mage så det inte är sant och jag väntar nu bara tills pappa blir klar med min sallad! mummmms. Den är sååå god!

Efter de blir det att åka ner till Johannelund troligen. Julia ringde mig nyss och sa att det skulle vara ett par människor där som skulle grilla och så, så jag hänkar! Det blir mysigt, i detta fina väder. Men nu ska jag kila in i duschen och sedan fixa mig lite snabbt och sen åka mot ån där dem är! Pussssss (lägger in bilder och skriver sen)

we only have to dawn

2008-04-23 @ 17:01:58
Åter igen en härlig dag! Denna värme och sol får mig så glad. Jag ska faktiskt plugga matte nu tills i morgon när vi har nationella. Jag är galet nervös.. Jag får hoppas på ett g. Bäst att ändra inställningen, så jag försöker så gott jag kan. Ikväll blir det även att springa spåret igen. Jag mår riktigt bra av denna nya vana! Eller, det hänger kanske lite på vädret också. Men det ska i alla fall bli riktigt skönt. Sen blir det att plugga bilogi likaså, om jag orkar de vill säga. Känns jobbigt att slösa bort en sån här dag på att sitta inne och plugga. Men, livet är hårt!

Skriver mer sen mina vänner!

image342
Virre och jag = råsnygga...

let's pretend you care

2008-04-22 @ 22:08:23
Min kväll slutade med ett springpass, vilket känns väldigt bra nu efteråt. Har satt upp ett litet träningsshema för mig nu med eftersom att jag måste komma i gång lite nu till sommarn. Äta nyttigt och promenera eller springa minst 5 dagar i veckan. Det kanske låter mycket nu bara för att komma sådär, men jag klarade att inte äta onyttigt, vilket alla trodde jag skulle göra ändå, och det är jobbigare för mig än att börja träna. Eftersom jag vart van att träna så mycket innan. Så nu är det ut i spåret ett antal gånger i veckan. Man bränner ju lika mycket fett som när man springer om man powerwalkar så det spelar ju inte så se stor roll, om jag nu inte vill ha bättre kondition de vill säga. Men motion ska jag i alla fall ha.

Nu har jag lite ångest eftersom jag inte pluggat på varken matten eller bilogin. Funderar på att ta fram mina matte papper nu och plugga. Det skulle verkligen behövas. Jag räknar nämligen nästan med ett ig på NP förstår ni. Här är bland dessa gånger jag verkligen inte kan ha bra inställning. Fifan så jag hatar matte.

Nu ska jag gå och ta mig en avokado sen får väl mina omtyckta (..) mattepapper komma fram!

image341
(Förlåt Carro för du fick en så snygg bild)
Men att se dessa i vårvädret gör mig bara ännu mera glad! Utan er i skolan vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Det finns inga som jag skrattar med så otroligt mycket som med er. Det som är lite komiskt är att vi nästan aldrig skrattar med varandra, utan åt varandra. Vi älskar skadeglädje, hur illa det än låter. Undantaget är väl att jag och Victor är bra på att håna alla tillsammans. Om vi bara nämer Carro, Johan osv så skrattar vi. Jag behöver ens inte prata med dessa för att skratta, jag skrattar ändå. Ja, ni är allt för jävla bra ni helt enkelt! Puss på er!


dagens

2008-04-22 @ 21:39:22
image340
Blus; hm
Kjol (klänning); vero moda
Skärp; poltans!
Halsduk; hm
Örhängen; glitter
Väska; hm

kakis haka=hanna måla

2008-04-22 @ 20:05:15
Jag fick rita på Kakis haka idag till min glädje. Jag tyckte det var väldigt roligt. Det låter dock lite extremt på videon, varken jag eller Karin låter så i verkligheten.


det behövs inget mer än sol

2008-04-22 @ 18:33:46
Vilket härligt väder! Vilken härlig dag! Det har hänt så mycket denna dag vet ni vad. Skolan var härlig, som det alltid är näst intill. Skönt utan alla 8:or som är på prao. Men vissa sjuor går en verkligen på nerverna! I går när jag gjorde mitt spanska prov (som jag skulle gjort för 3 veckor sen) fick jag sitta i omprovs och kvarsittnigssalarna och gu vad uppkäftiga och hemska vissa 7:or är. Man vill bara skaka om dem och få dem att inse vad dem gör för fel. Men dem är väl alldeless för omogna för det.

I alla fall! Efter skolan bestämde jag, Andréa, Carro och Victor oss för att traska till stan. Ungefär 3-4 km. Eftersom att vädret var så härligt ledde vi cyklarna och gick hela vägen istället. Mitt på vägen så hittar vi en plånbok full med kort, körkort os.v. Vi tar genast upp den och ringer ägaren. Han svarade inte. Vi försöker fortfarande. Vilken god gärning av oss! Träffade på Frida som också traskade med oss. Kom till stan, gick till bosses (jag åt dock inget eftersom att nyttiga Hanna är igång, men jag smakade en liten tugga av deas sorbét, som var mums) och sedan gick jag och köpte lite smink och efter det traskade jag och Andréa med Virre till musikbörsen. Sen gick jag i det fina vårvädret hem. Underbart.

Ikväll blir det antingen plugg eller så ska jag ut och springa igen. Det var så härligt igår så det kanske är bäst att passa på när vädret är som bäst. Får se vart jag hamnar.

image336
Dea, jag och Victor. Mina sötbollar.
image337
Victor försöka ringa personen som tappat plånkan och Carro visar upp den så vackert.
image338
Jag och min lärka. Hon bits. Mysigt vatten.
image339
(bild ej från idag) Glömde säga att vi besökte Ina, högst upp i högra hörnet på hennes prao idag med. Vi blev så glada av vädret att vi var tvugna att sprida lite glädje till henne med.


will find the rising odds

2008-04-21 @ 22:27:44
När man längtar bort. När man vill ha tillbaka det som vart. När man känner en våg av besvikelse, en våg av tårar. När man inte längre vet, när man inte längre hör eller ser. Vem ska förklara? När man vill leva för det, när man vill känna det. När man vill vara där, bara vara nära.. Ihop om något som kanske inte existerar.

image334
Jag behöver sova nu, verkligen sova.

härliga vårkänsla

2008-04-21 @ 20:37:25
Hur underbart härlig dag som helst! Solen skinande hela tiden. Det var varmt. Av just denna värme och sol blir man så bubblande glad. Det känns som att något hållt sig inom mig allt för länge men när vädret blommande upp hoppade så gott som det som hållt sig inom mig ut. Det var över. Det var bara som en sten som lättade från mitt bröst. Inte vet jag vad de var, men så var det. Det var säkert känslan av att våren äntligen kommit.
 
Jag gick på stan efter skolan med Julia. Hittade lite saker som vi ska köpa med mamma när hon kommer hem. Yummie! Behövs alltid lite påfyllning i garderoben. Vi strosade runt lite och sedan tog vi bussen hem. Ungefär en halvtimma efter vi kommit hem så följde jag med pappa ut i spåret för att springa. Herregud vad skönt! Jag som vanligen hatar att springa, verkligen hatar, tyckte om det för en gångs skull. Hade ingen press på mig och ingen tränare som stog och pushade på en, utan jag lunkade i mitt egna tempo. Ska fortsätta nu minst några gånger i veckan, behöver återuppta min kondis nu.

image331
Såhär såg det ut när vi kom till pappsen i går. Han har inrett! Min pappa är inte världens bästa inredare men så fort jag såg det här blev jag så glad! Pappa var jätte stolt över att han hade lyckats! Lite gulligt för en halvt förvirrande pappa va?

Nej nu ska jag gå och ta mig en avokado från det gröna köket! :D

dagens

2008-04-21 @ 20:17:51
Eftersom ni tycker om det, så fortsätter jag väl! :)

image329
Kofta; hm
Linne; malta
Halsband, örhängen och armband; glitter
Väska och linne(kjolen) ; hm
Pumps; marie p sko

( orange är jag inte. Och tyvärr insåg jag inte att mina strymboxyr var strasiga förrns vid bussen.)


glad-hanna

2008-04-21 @ 17:32:28
Skön dag! Härliga väder, vill bara pussa på det! Gick på stan efter skolan med syster, men hinner inte skriva mer än så. Uppdaterar med bilder och så när jag kommer hem från springturen som jag ska iväg på nu. Ni som läser är bara för söta, det bara rullar på med besökare, otrligt hur alla hittar hit :s haha, puss på er! Puss på vädret!

i morgon fortsätter det

2008-04-20 @ 23:20:06
Jaha, då börjar den lönlösa söndagen rinna mot sitt slut. Fortfarande pigg som en lärka är vad jag är. Men måste faktiskt börja lägga mig tidigt, blir så trött på morgonen annars! Samma visa varje kväll. I morgon är det också HK prov, vilket definitivt inte är min starka sida. Där har vi alltså en väldigt bra anledning till varför jag måste gå och lägga mig på stubben. Men jag är lite butter istället. Min kära syster tog nyss det jag skulle ha på mig i morgon, vilket gör att min klädsel blev förstörd. Jag är arg. Men jag lever vidare.

Imorgon så blir det stan med lillasyster, vi ska titta ut massor som vi ska köpa på torsdag när mamma kommer hem från Danmark! Har redan hittat en hel del, men i morgon ska det bli mer. Lite glad blev jag nu. Sen i morgon fortsätter min "diet". Vilket jag inte klarade av i helgen. Åt inte lika mycket godsaker som jag brukar, men lite blev det. Men nu är det slut med det. (även fast Julias och mitt mat-schema tillåter det på helgerna, så jag bröt verkligen inte på någon regel, det skulle jag inte göra) Jag ska bli nyttig på heltid. Nu ska jag inte äta onyttigt på en LÅÅÅÅNG tid! I can make it.

Sov gott, puss och kram skumbanan

image328
Himelska väder, du gör min dag!

gårdagens

2008-04-20 @ 19:02:30
Sitter nu hos pappa. Hann inte gå power-walk innan så det blir nog en tur snart med lillasyster. Det är nästan så man kan säga att söndagarna är "systerdagen". Eftersom att jag och Julia går så bra ihop så gör det ingenting att ha en dag tillsammans med henne. Och söndagarna är bara meningslösa dagar så när man inte ha något speciellt att göra finns min räddande lillasyster där.

Iaf, ni verkar tycka det är kul att jag lägger upp bilder på outfits? Elr jag har fått rätt många positiva kommentarer om det, så varför inte fortsätta om ni tycker om det. Då gör jag det (även fast jag känner mig lite mobbad)

image327

here comes the sun

2008-04-20 @ 16:16:40

Lillasyster och jag sitter just nu och glassar ute på balkongen i bikini. Gu vilket härligt väder det är! Man blir ju helt varm innombords. Äntligen liksom, sommarn är påväg! I morse åt jag, Moa och Alex frukost utomhus på filtar, jätte mysigt. Moa började nästan gråta så lycklig hon var för att sommarn var på väg. Ja ni, våren väcker många känslor.. Erica och Stella kom även senare och gjorde oss sällskap. Dem skulle senare göra nått inom skolan och jag kände mig lite ivägen så jag traskade hem och nu sitter jag och glassar här. Jag och lillasyster ska väl hinna gå en snabb promenad innan vi ska vidare till pappa ikväll.

image322
Här var man inne i läsningen

image323
Väldigt mysigt med frukost utomhus. Ser dock kyligare ut en vad de var!

image324
Mokis och jag hade mys!

image325  image326
Vilket väder!


hos martin

2008-04-20 @ 15:48:10
Var ju hos Marran i fredags med ett par folk. Har dock inga bilder därifrån, men ett par sovande bilder kan ni ju allt så smaka på!

image320  image321
Martin och Natti. August och Jonas.

like we used to

2008-04-20 @ 15:44:34

Hej kära vänner!
Då har man nyss knallat hem ifrån Bäckstedtskan efter två helt underbara vårdagar tillsammans med henne och Moa. Igår så berättade jag att vi skulle till trädgårn för att ha picknick runt 9 ungefär. Vi visste redan innan att det skulle vara en folkmassa där och tänkte att det skulle bli trevligt med lite folk omkring oss. Vi hade dock inga planer på att vara med dem andra som var där utan bara sitta och mysa med snacks, prat och skratt bara vi. Vi tog cyklarna ner och hittade en mysig plats. Massa filtar och sovsäckar hade vi med oss och vi satte oss lite bort ifrån alla. Det var en hel del folk vi kände men ändå bestämde vi oss för att sitta lite avskilt. Det kom folk och ville bosätta sig hos oss, men tyvärr lyckades dem inte. Det var som var lite extra roligt var att det var en riktig "92;fest" om man kan uttrycka det så. Visst, det var inte bara 92:or, men det kändes som en typisk 92-grej. Alla blir stupfulla, taffsar, klänger och tar på varann. Lite svårt att förklara att det just är 92:orna, men iaf, det kändes som det. Så när vi fick sällskap från helt okända personer drog vi till med att vi kom ifrån Karlskrona och spelade innebandy. Fina reaktioner vi fick. Haha, det var i alla fall väldigt komiskt. Det blev även massa mysprat osv. Fick även sällskap från ett par nyktra personer, dvs Alex, Oliver och Johan från min klass. Väldigt trevligt. Vi tog oss sedan hem för att bada bubbelbad och dricka varm choklad.

image316

Vår utsikt ifrån våra filtar.


image317
Mys under sovsäckarna

image318
snygg alex!

image319


we belong together

2008-04-19 @ 20:42:01

Då sitter man hos Alex nu då! Kom hit vid 5 ungefär och möttes upp av en halvt sovande Moa och Alex. Vi tittade på film och hade lite mys sådär och sedan så bestämde vi oss för att hitta på något. Vi fick alla dess möjliga förslag, men vi kom till slut fram till att vi helst spenderar våran egna lördag lite halvt bort från allt. Vilket det ändå inte kanske kmr bli, men ändå! Vi har nämligen kommit med den rätt galna idén att åka ner på picknick vid trädgårn. Ska fika och prata, skratta med filtar o.sv. Ska bli jätte jätte mysigt! Sedan ska vi hem till Alex igen för att bada bubbelbad. Det blir nog perfekt för våran del.

Måste kila nu, ska packa matsäck! Puss på er

image315
Förra gången vi var och sjöng tillsammans i Eskilstuna! Mästerfotaograf Hanna. Ni är snögga ;)


jeansjacka (Y)

2008-04-19 @ 16:36:54
image314
Då har man äntligen hittat en jeansjacka. Den blir min på torsdag. Ska dock inte ha den såhär utan vika upp armarna så det blir tre-kvarts typ. Lite förändringar, men den var billig och det blir nog bra!

holding out

2008-04-19 @ 16:31:59
Jaha, då sitter man här i mjukiskläder med datorn och tv framför sig. Gu vad skönt! Gårdagen blev lyckad. Först all sol och sedan åkte jag och Nath till Martin där de var lite fart på;t. Det var väl kanske 10 killar och sen vi, det blev faktiskt trevligt. Sov sedan där, vilket dem flesta gjorde. Åkte hem vid 2 kanske och nu sitter jag här. Har just packat till Moa och Alex ikväll. Ska slagga med dem! Får se vad som händer ikväll. Antingen mysmys eller nått annat festligt, vi får allt se! Man tar det som de kommer.

Ha en trevlig lördag allihoppa!

image313
Lekt med lillasyster idag!

dagens

2008-04-18 @ 19:53:31
nu har så många frågat så!

image310    plus ngra ego bilder! ;d

härlig dag!

2008-04-18 @ 19:51:33
Härlig dag! Så varmt och soligt väder! Ett väder man helt enkelt blir riktigt glad av.
Jag åkte tillbaka till skolan vid 1 och hade endast 1,5 lektion, vilket var jätte skönt. Efter skolan så åkte jag, julia, dea, kakis, carro, elin och ina till stan för att käka glass i den härliga vårvärmen. Väldigt härligt, precis vad jag behövde! Sedan kom min kusin cyklande förbi så jag hakade på henne hem och vi pysslade lite hos henne och sedan bar det hem till mig. Ska äta lite och sedan fara till Martin där alla pojkar är. Hoppas LHC vinner, annars vet jag inte vilket humör dem kmr bli på.. Ha en trevlig allihoppa!

image307
söta och drogade hela högen med glass i högsta hugg!

image308
Dessa söta killar blir trötta, hanna har alltid ett knä för dem

underbart väder

2008-04-18 @ 12:23:09
Kom hem sent igår så han tyvärr inte skriva så mycket. Det hinner jag inte nu heller faktiskt. Fick vakna sent idag, 10 ungefär, sprang några ärenden på stan o.sv. Träffade även på älskade Erica! Skulle hunnit äta lunch med dem, men tiden gick så snabbt att jag inte hann. På tal om det blir det att träffa dem i morgon, det är ju för härligt!

Ska snart tillbaka till skolan, är hemma och äter lite lunch. Blir väl sisådär 2 lektioner för min del idag. Jippie! Sen ikväll ska jag och Nath till Martin och sådär, ska bli trevligt! Men nu måste jag snabba på, pusshej!
Visst blir man glad av det underbara vädret idag? :)

image306
favorit tjejerna!

connie

2008-04-17 @ 18:38:28
ni har säkert redan sett det här, men om inte, då måste ni se! :) Usch för mig, lägger alltid in massor sånt här (a)



Lägger in dagens i kväll eftersom att så många frågat :) Men nu ska jag kila!

skrämmer oss iväg

2008-04-16 @ 22:43:21

image305
Gu vad bra min mobilkamera är då ;) Jag blir så hungrig när jag ser den här bilden. Jag vill bara äta godis. Mitt nagelack ser också rätt gott ut, de matchar ju till och med!

Jag blir verkligen trött på folk ibland. Alla snackar så mycket. Tar inte hänsyn till nån. Jag ska inte säga att jag är bättre, men det är ju så töntigt det som är igång just nu. Att man kan låta en sådan vänskap förstöras, bryta allas band mellan varandra. Jag vill bara ta alla i kragen och ruska om dem. Hur mycket har man att förlora liksom? Allt känns redan som bortblåst. Jag ska fan ta tag i det..


grattis dea!

2008-04-16 @ 20:40:51
Jag höll nästan på att glömma! Mina kära, älskade, underbara vän fyller 16 år idag! Hon ska få ett riktigt stort grattis ifrån mig, även fast hon redan fått ett par. Haha, men hon förtjanar ju det! Andréa, min hemkunskapspartner har blivit stor! Ja, vad kan man säga? En riktigt bra vän med ett leénde på läpparna, någon man kan prata med och har sämsta humorn! :) haha. Iaf, GRATTIS DEA JAG ÄLSKAR DIG!

kolla hennes blogg med, hon är en väldigt bra skrivbent! hellosunshine.blogg.se

image303 
Dea kan också vara väldigt klumpig av sig! Här har hon tagit sönder en dyr flaska, fy på dig. Nu försöker hon gömma sig, men hon lyckades dock inget bra. Men det är lugnt lillen, du har andra starka sidor! ;) hii

meningsfulla dagar

2008-04-16 @ 19:44:21

Min dag har sett ut såhär: Plugg. Men när det är något som intresserar mig så kan jag plugga hur lång tid som helst känns det som. Därför har det inte gjort så mycket gällande allt plugg. Andra världskriget sitter rätt bra nu måste jag säga.  Efter skolan åkte vi, jag Julia, Carro och Karin till bibblan åter igen för att plugga, eftersom att det gick så bra för mig och Julia i går bestämde vi oss för att göra favorit i repris. Vi satte oss ner och började plugga på direkten. Köpte även lite fika. Eller fika och fika, jag är som sagt nyttig nu! På tal om det, så går min diet helt utmärkt! Jag känner mig så bra som kan motstå alla godsaker. Mina vänner var skeptiska från början, men nu tror dem på att jag kommer klara det. För det kommer jag. När jag verkligen vill något, då fan. Nu vill jag det.

image302
Såhär nyttig är jag! Tre dagar nu faktiskt, en bra början!

Just nu sitter jag och små pluggar. Satt på bibloteket i 2 timmar idag nästan, vilket kändes jätte bra. Så det behövs nog inte så mycket plugg mer. Blir att kika matchen på tv också, kom igen nu LHC! Sen ska jag också titta nya oth avsnittet. Förresten var det NP uppsats i engelskan idag! Gick jätte bra, så jag hoppas på högsta nu.

Idag är verkligen en dag, likaså gårdagen, en dag då jag känner mig riktigt bra! Jag känner mig glad, att det har hänt glada händelser. Jag känner mig nyttig, för att jag har blivit det och jag känner mig duktig för att jag har pluggat så mycket. Meningsfulla dagar helt enkelt!

image301
Idag så skrev vi en låt till årets munk och den blev faktiskt riktigt bra! Vi fick till väldigt bra meningar som passar så bra in på vår kära klass. Tänk på vad vi tyckte om varandra i 7:an och jämför sedan med nu. Det går nog inte. Vi har förändrats helt. Jag är som galen i er!


gårdagen

2008-04-16 @ 19:23:21

Hej kära vänner!
Jag ursäktar mig som vanligt för dålig uppdatering. Men som jag sa i förrgår så har jag verkligen mycket plugg nu. Ända tills i morgon för då är det prov. Så idag blir det ändring, nu ska jag uppdatera bra igen. Det som är så roligt är att det bara ökar läsare för varje dag som går. Känns jätte roligt! Även fast jag inte skriver så mycket. (Eller inte de senaste dagarna i alla fall)

Igår var en riktigt bra dag. Jag och julia var jätte duktiga och satt på biblan och pluggade igenom hela andra världskriget i tre timmar i sträck. När vi gick därifrån gick vi med raka ryggar, vi var rätt stolta vill jag lova. Men det var faktiskt jätte lätt att plugga där. Fick så mycket gjort, med hur många böcker som helst.

image299

Efter vi pluggat så blev det att åka direkt till Johannelund för att möta upp Lina. Vi skulle köpa mat och laga till Jakob när han var i Katrineholm och överraska honom när han kom hem. (Eftersom att han bara äter massa protien pulver os.v) Vi handlade snabbt och tog sedan moppen (tre stycken på så busiga som vi är) upp till Jakob. Det kändes som en hiss upp för den oändligt långa backen. Väldigt skönt! Vi lagade maten snabbt och var helt till oss eftersom vi ville ha maten klar när han kom hem. Och i SISTA sekund så var allt färdigt! Han kom hem och vi hade dukat så fint och tänt ljus. Blev jätte gott och jätte trevligt! En riktigt härlig kväll må jag säga.

image300
Dessa sötnosar gjorde oss sällskap resten av dagen!


underbar dag

2008-04-15 @ 23:57:02
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering! Men jag har helt enkelt inte haft tid. Måste verkligen sova snart så jag håller mig kort. Får skriva mer i morgon. Men efter skolan åkte jag och julia till bibblan för att plugga och shit vad mycket vi hann göra! Väldigt stolta. Pluggade i 3 timmar. Direkt efter åkte vi och mötte Lina. Vi handlade mat som vi skulle laga och ha överraskningsmiddag åt jakob när han kom hem från katrineholm efterr som han annars bara äter vitaminer ;) Så vi lagade jätte gott och han blev jätte glad när han kom hem! Sen åkte jag hem vid halv 12 ungefär. En jätte bra dag i alla fall! Jätte glad nu.

Men nu måste jag sova! Shit vad klockan är mycket, NP i engelska i morrn ju! Pusssss

händelserik dag

2008-04-14 @ 22:34:48
Kvällen börjar dra sig mot sitt slut och jag tänker snart lägga kudden mot huvudet. Det har vart en lång dag. En dag med alldeless för mycket händelser för min del. Lite personligt jag dock inte tänker ta upp. Men jag har bara en att tacka, du vet. Nu ska jag ta mig mitt te, utan socker, och läsa lite.

Imorgon ska jag och Julia åka ner till bibloteket för att plugga andra världskriget, pepp! Haha, inte direkt. Men det är jätte skönt att plugga där, så vi hoppas på att få mycket gjort.

Godnatt och sov så gott!

stolt storasyster

2008-04-14 @ 21:10:39
Mår hur bra som helst efter den här dagen. Det är lockande med godis, men jag känner mig så nyttig så! Har klarat mig perfekt. Det är dock lite sorgligt att jag blivit tvungen att gömma mitt godis under min säng. Jag menar, jag vet ju inte vart det ligger då.. haha, men nu behöver jag i alla fall inte se det! Jag är lite rolig trots allt.

Igår skickade min snygga lillasyster in lite modellbilder till olika argenturer. Eftersom att hon är good-lookin, lång och smal så passar hon perfekt. Tycker storasyster Hanna. Och redan IDAG fick hon svar av 1/3 som ville att hon skulle komma och provfota! Usch vad glad jag är för min snygga lillasyster skull!

image298
STOLT STORASYSTER! :)

outstanding

2008-04-14 @ 19:58:23
Bästa jag sett på länge! Så rörande! Jag började lipa, som vanligt alltså. Men storyn är ju för sorgligt bra! Ni bara måste se!



victor, jag och carro = dreamteam

2008-04-14 @ 18:54:30
Har nyss ätit. Och vet ni vad? Jag åt det mest nyttiga man kan äta, typ. Jag är nästan stolt, eller jag är stolt. Istället för att äta pasta till köttfärsen så åt jag sallad, vilket faktiskt blev jätte gott. OCH NYTTIGT! Rätt stolt över mig själv är jag. Ska snart också ut på en snabb promenad med mamma, hennes tempo är inget att leka med. Tur att vädret är så bra också.

idag i skolan, på kemin satt jag som vanligt brevid kära Victor och Carro. Vi har alltid sånna meningsfulla samtal med varandra. Våra "konverationer" kan gå ut på att vem som kan göra roligast min eller hitta på dummaste ursäkten till varför Johan är så blond som han är. Ja, totalt meningslösa. Jag menar, för några veckor sedan, när vi hade bilogi insåg jag och Carro att vi inte förstod hur fåglar hade sex. Vilket vi bara var tvugna att få reda på. Så vi satt och filosoferade i kanske en vecka innan vi frågade. Tyvärr mins vi ens inte vad vi fick för svar. 
Idag var Carro heller inte den smartaste när vi var i full gång med våran konversation på kemin:

Carro: Är ekollon en frukt? (helt seriös)
Jag och Victor: HAHAH


Victor och jag kom även på namn till våra barn (så mogna som vi är). Vi ska ha 4 st. Ivar, lilleskutt, stampe-långöra och Michael Jr. Vi har en framtid tillsammans. Kom även fram till att vi är så olika, men våran humor slår allt!
Jag älskar hur man kan skratta med dessa människor.

Vi kom också fram till att Victor förkänar en plats i denna blogg, han ska få en alldelss egen spalt. Victor's outfit! Haha, so here you go!

image297
Vi är rätt så snygga!

nu börjar tuffa veckan

2008-04-14 @ 18:17:29
Idag mina kära vänner har min tuffa vecka just börjat. Bort från alla onyttigheter och bara äta nyttigt. Plugga till tre prov likså. Tufft, men sant! Det här ska jag klara av. Proven är dock inget problem utan det är alla godsaker som frestar. Men hittils har jag ätit nyttigt hela dagen! Det som var lite jobbigt var i morse på hemkunskapen när vi skulle göra bananglass med chocklad och strössel. Då ville jag bara sjunka igenom, varför just nu liksom? Men jag plockade bort all choklad och åt bara bananen. Rätt smart av mig va. Förstår inte hur jag lyckades motstå.

Pluggat har jag också gjort, tre timmar nästan. Lite att ta i kanske, men minst 2. Blir väl ännu mer ikväll. Skulle haft spanska prov idag, men hon hade glömt mitt prov så jag gjorde de inte. Så nu får jag flytta fram allt ytterligare en vecka! Suck på allt sådant. Tre prov på en vecka är rätt jobbigt.

Fått våra skoltröjor nu med. Dem blev väl okej!

image295

inte ens börjat

2008-04-13 @ 23:23:30
Jag och syster sitter mitt emot varandra och småpratar.
Jag: Klockan börjar bli mycket. Är du inte trött?
Julia: Jo.
Jag: Men varför går du inte och lägger dig då?
Julia: Men hallå, tänk hur mycket tid man missar bara för att man sover. Att sova är bara onödigt, man missar massa tid som man kan ha roligt på istället.
Min syster kan vara rätt klyftig ibland.

Mamma gav oss nyss massor med godis som hon köpt när hon vart i holland. Jag fick mitt favvogodis och nu ska jag hålla mig och inte äta det på två veckor, minst. Shit, jag ligger risit till. Och julias och min diet har ens inte börjat! Här har ni ett exempel hur mycket man kan älska och samtidigt hata sin mamma. Men jag ska klara det!

nu händer det grejer..

2008-04-13 @ 21:54:13
Jaha, då har dagen flutit på rätt så snabbt! Storstädat har jag hunnit med och en rensning av garderoben likaså. Vilket verkligen behövdes. Allt onödigt har jag slängt. (nästan allt). Jag är sjukt bra på att spara kläder jag verkligen aldrig andvänder och likaså alla kläder jag aldrig andvänt. Men nu har jag rensat bort de mesta, får se vart det tar vägen. Har dock sparat lite, kanske kommer till andvändning någon gång i framtiden.

Just nu sitter jag hemma hos mamma. Julia och jag har nyss gjort smoothie! På tal om smoothie, i morgon börjar min och andra Julia (Poltan)s diet! Haha, vi ska klara oss i två veckor efter ett strikt matschema och no-candy! Vi får väl se hur det går. Men utmaningar är till för att klara av! Annars är det ju onödigt. Vi ska bli nyttiga nu.

Har också fått bilder av Axel gällande våra skoltröjor som vi kommer att få i morgon. Ja usch vad oeniga vi har varit! Nu blev det bara en salig blandning av något jag och Carro har klagat oss över nu ikväll. Tröjorna blev röda med guldtryck. Sen beställde Carro och jag även byxor och dem blev blåa med guldtext. Haha! Vi blir nog söta.

Resten av min vecka ser väl ut såhär: Plugg.

image294
Vi ska klara det här Bullen!

den bättre spanska videon

2008-04-13 @ 14:35:44
Jag har alltså två stycken och det här är den bättre utav dem. Ni måste lyssna på slutet med, för det är bäst :D



rensning

2008-04-13 @ 14:30:22
Storstädat hela mitt rum alldelss nyss. Har dock lite kvar, men snart klar! Rensade lite i gamla kläder och då hittade jag detta. Ett blommigt linne som jag köpte för två år sedan tror jag. Kostade 50 kr då. Och nu passar det ju mer än perfekt! Blommigt är ju topp nu liksom (y). Hittade även mina två år gamla Gul och Blå jeans. Jag ska faktiskt gå ner och rensa ännu mer, jag hittade de här bara de första 5 minuterna. Så det finns nog mkt mer. Nu är jag glad!

image289

gårdagen

2008-04-13 @ 12:40:06
Igår var jag hos Jakob på kvällen, jätte trevligt :) När jag kom hem var det dock inte lika trevligt. Jag hade nämligen glömt nycklarna och alla låg och sov. Det var bara pappa och Tobbe som var hemma och både dem är riktigt svåra att väcka. Så jag ringde i kanske en kvart innan någon ens reagera. Det värsta var också att min batteri-lampa lös så batteriet höll på att ta slut, jag fick verkligen panik då. Men som tur var, efter en kvart kom min sovande pappa och öppnade dörren.

Vaknade nyss, men det jag helst skulle vilja göra är att somna om. Vilket jag inte kan för då kommer jag aldrig orka gå upp i morgon när skolan börjar. Dessa söndagar, dem är inget att ha. Lönlösa dag. Idag kommer Petter hem med om jag har rätt. Vart på cup i helgen. Äntligen är han tillbaka! :)

Men nu ska jag kila och äta lite frukost! Pussis

image287
Jag var rätt glad när jag vaknade med det här håret idag! :)
Men så fort jag tog fram kammen försvann det ;(

j + h

2008-04-13 @ 12:12:15
image286
Helt serisöt, vart skulle jag ta vägen utan dig? Du är verkligen bland dem få, FÅ, som vet precis hur jag är. Du finns alltid där när man vill prata. Du finns alltid där när man vill skratta. Nu när allt detta tjaffs har kommit igång vill jag bara helst spy på det, men vi har varann, vi kan ju iaf försöka göra något vettigt av det. Du är bäst!

spanska film

2008-04-13 @ 12:08:36
Vår söta spanska film har vi här. Tänk vad mycket man kan komma på på en endaste spanska lektion! :) Slutet är dock bäst.



suck för regn

2008-04-12 @ 17:16:33
Skulle som sagt lagt in vår spanska film i går men jag hann dock inte. Sen beror det också på att min dator funkar fortfarande inte så jag måste lägga in alla bilder på min systers dator och hon ockupperar den 24/7 och har svårt att låta mig få lägga in ett par enstaka bilder. Men videon kommer om en halvtimma elr mindre nu.

Kom också just hem ifrån Julia. Gick ifrån sjukhuset hem till mig vilket är en liten bit. Fast jag hade Julia med mig halva vägen men sedan skildes vi åt och hon gick till Natti. Sitter just nu här hemma rätt blöt pga denna regniga dag. Ska snart kila in i dushen och äta och sen ikväll bär det av till Jakob.




image276   image280

image277    
När jag får råd då ska jag fan i mig ha detta! :)

hos julia

2008-04-12 @ 13:42:42
Är hos Julia fortfarande, vaknade alldelss nyss! Riktigt skönt att få sova ut, det behövde vi. Hon är just nu där nere och gör smootie till oss, mums! Sen ska vi båda åka in till stan, hon ska träffa Nath och jag ska hem för att seanre träffa Jakob. Skriver mer sen, nu tjatar hon på mig att smootien är klar! :)

pics på mig och bullen!

2008-04-12 @ 00:56:01
image267
Jag och Julia Skadevicup 2006

image268
Julia och jag Rödspette 07

image269
Julia och jag Rödspette 07

image270
En vanlig dag på gymmet :D

image271
En vanlig natt med Hanna och Julia

image272
En kväll tillsammans (som vanligt alltså) runt 06-07

image273
Udda vid ett ensamt bord Skadevi 07

image274
HAHAHAHAHHAHAHHAHA. Julias och mnin värsta bild ;D 05

image275
Bilden väcker minnen. Sm, rmb 07 :)

hos bullen

2008-04-12 @ 00:07:22
Är hos min älskade bulle! Just nu så tittar vi på bikibis, riktigt svårt att välja. Men det blir nog en från Victoria secret, om jag nu vågar mig på att beställa vill säga. Kvällen har vart riktigt bra, vi har ätit jätte gott, kikat på talang och hockeyn såklart sen käkat onyttigheter! Men vet ni vad? Nu är det strikt diet i två veckor för vår del, till en början i alla fall! Haha, vi har gjort upp ett schema och allt. Allt inför beach 08. Både Julia och jag har svårt för att motstå alla godsaker, men nu ska det bli ändring på det.

Men nu ska vi kila! Pussssss

hallelujah

2008-04-11 @ 16:39:52
Skolan var helt okej. Sitter just nu och tittar på top model, alltid lika bra. Ikväll blir det att leka med Julia och Fia tror jag! Sen ska jag sova hos Bullen. Vi har så mycket att prata om så det inte är sant. Ska bli härligt!

Är jag taskigast i Sverige om jag lägger in ännu ett youtube klipp? (a) Jag är som sagt helt galen i det och det jag lägger in nu är helt fantastiskt! Han som sjunger sist är grymmast, jag får gushud så det skriker om det! Han sjunger tredje versen, ni måste bara se,  ni som inte sett det förstås. (om en halvtimma ungefär kommer jag lägga in vår spanska video vi gjorde idag, haha, det får ni inte missa!)



today's good

2008-04-11 @ 09:20:10
Hann aldrig skriva i går, kom hem vid kvart i 12 ifrån Jakob. Vi hade i alla fall jätte trevligt! Som alltid, han får mig alltid så glad :D Sen hade jag dock oturen att missa bussen hem, den sista, så jag fick ringa min halsovande pappa och be han snällt att hämta mig. Jag hade tur, han kom ;D

Igår var en jätte bra dag! Skolan var bra, fick reda på mitt svenska nationella (det jag fruktat så mycket) och det visar sig att jag får behålla mitt MVG! Lyckan är gjord. Och igår fick jag även gå runt i två klasser och prata och visa mina bilder från koncentrationslägret som jag var på förra året med konfan.

Idag så får vi se vad som händer. De lutar åt att leka med mina stammisar, men som sagt, får allt se. Idag får vi även reda på om vi kommer in på den linjen vi vill eller inte. Hoppas! Nu måste jag dock kila, min buss går halv 10. Ha en härlig skol-fredag allihoppa!

hiss till klassen

2008-04-10 @ 18:09:44

Jag kan nog inget annat än att tacka för min skoldag. Känns helt ärligt talat fantastiskt att vara tillbaka! Min dag har vart jätte bra. Fått höra alla smaskiga detaljer från mina klassmates som hänt under de senaste tre dagarna. Känns som att jag vart borta från hela omvärlden ungefär. Rätt skumt, men sant. Jag älskar min klass.

Idag så borde jag plugga men det har jag inte tid med för att jag ska till min saknade jakob! Ska bli jätte trevligt eftersom att de var så lång tid sen. Sen hinner jag plugga lite innan faktiskt, ett plus där. Därför ska jag börja nu. Skriver sen!

image266
det här saknar man lite vill jag lova! Titta bara bakgrunden! :)


julia poltan = kvällshumor

2008-04-10 @ 00:03:13

HAHAHAHHAHAHHAHA, jag kan inte säga något annat än det. Shit vad jag skrattar! Min mun kan inte sluta le! Julia Poltan slår alla på kvällen. Man behöver bara växla ett par ord med henne innan man brister i skratt! HAHAHAHAHA, kan inte berätta vad som är så kul, men ändå. Jag dör snart! Jag tror att jag börjar bli lite för rastlös, jag borde sova..

HAHAHHAHAHAHHAHA


back to happy hanna

2008-04-09 @ 23:27:55
Nu är jag glad! Mitt humör har vänt efter dessa otroligt frustrerande 3 dagarna. Nu är det inga sura miner här inte, det blir gamla glada Hanna tillbaka! Pappa sa nyss till mig, utan direkt baktanke; Det är de som är så bra med dig, du har alltid så positiv inställning, positiv till allt. Det fick mig att må ännu bättre. För jag tror faktiskt det är sant. Visst, kanske inte allt. Men som jag sagt förrut, ni som följt bloggen så vill jag göra så mycket som möjligt samtidigt och lägger ribban högt för mig själv eftersom jag vill klara av allt. Även fast jag vet att de är omöjligt så ser jag det aldrig så. Det var kanske de han menade med positiv inställning til allt? Jag vet inte, men jag blev glad i alla fall!

I morgon ska jag äntligen få gå till skolan. Det känns bra. Känns som jag vart borta alldelss för länge. Jag blev faktiskt lite rädd för mig själv idag när jag insåg att jag höll på att komma på ett tal inför avslutningen. Usch nej! Jag fick lite panik där och de visar att jag måste få komma ut, NU. Och plus på allt så ska jag äntligen träffa min efterlängtade Jakob i morgon. Hanna är glad!

Det ÄNDA som är riktigt frustrerande nu, det är allt detta tjejtjaffs! Det är så töntigt att jag vill spy på det. Ska man verkligen ge upp en sådan vänskap för det här? Nej, verkligen inte.

image265
Ni är de bästa vänner som finns. Ni finns alltid där. Med er skrattar man med, pratar med om allt, hittar på tokiga saker och är allmänt störda. Vi kan bara va. Det är det som är så bra med er. Vad skulle jag ta mig till utan er? Ni är verkligen bäst! always and forever.

sjukt bra

2008-04-09 @ 21:03:50
Förstår ni hur sjukt bra den här killen är? Det är otroligt! Han kommer upp så högt upp fastän han är kille. Han är helt sjukt bra! :) La en en till eftersom han är så duktig!



äntligen frisk

2008-04-09 @ 20:46:18
Ursäktar åter igen för dålig uppdatering! Men idag beror det inte på att jag sovit bort hela dagen utan i dag vaknade jag lite snuvig och så men bestämde mig ändå för att vara hemma, men inte för att sova, utan för att plugga. Ligger något efter nu så det behövdes verkligen. Satte mig med mitt  te och tog fram bilogin, inget nöje där inte vill jag lova. Så idag har jag faktiskt gjort lite nytta. När klockan slog 2 kom min käre pojkvän hem till mig, hans skola som är så nära och nu har jag inte träffat honom på ett tag så det passade bara bra att se honom lite innan hans träning.  Så hann både plugga och träffa Petter.

Nu försöker jag få en bra inspelning när jag sjunger men jag lyckas inte. Hade tänkt lägga in något någorlunda bra klipp i alla fall, men min förkylning har väl något emot mig så det blidde inget med det! Nu ska jag göra dem sällskap där uppe för att kika LHC matchen, gu vad vi ska ha guld! ;) Skriver mer sen!


image264

äkta vänskap är inte till för att brytas

2008-04-08 @ 23:39:15
Vet ni vad? Idag höll jag på att förlora en vän. En vän som alltid funnits där för mig, stöttat i de värsta tiderna och tvärtom. Idag höll jag på att förlora de, utan att ens tänka på det. Det har pågått ett tag, men det var inte förens idag jag insåg det. Jag höll på att förlora någon som funnits där för mig när jag mest behövt det. En äkta vän.

När det händer så mycket nu bland oss tjejer i vårt "gäng" så tär inte det bara på två stycken utan det tär på allas band mellan varann. Det tär på alla. Och som jag sa innan, äkta vänskap, de ska man kämpa för. De slog mig idag, att jag gör samma sak. Jag och Angelica gör samma sak. Det vi har är äkta vänskap och den är inte till för att brytas. Så vi tog oss samman, för vi vet att vi är starka nog att klara det här.

Jag kan nästan slå vad om att inte ni har en vän som den här. Om alla bara skulle veta hur vi skapade denna vänskap, ja, då skule ni nog bara skratta. Så, varför inte berätta?
Under en sommar träffade vi samma kille, från gbg, där Angelica bor (utan att vi visste om det). Efter ett tag fick Angelica reda på det och började avsky mig eftersom hon trodde jag visste om att dem var på g, (vilket jag inte gjorde). Det slutade med att det blev jag och den här killen. Men sakta i backarna, det var något fel, men det visste inte jag. Angelica var medveten om det men inte trodde jag att hon skulle säga nått. Men där hade jag fel. Den tjejen som vid den tidpunkten hatade mig så det gjorde ont kom fram till mig och berättade hur allt låg till, vad som var fel. Även fast hon inte tyckte om mig var hon ärlig och rak, för att hon inte ville att jag skulle få uppleva det hon fått. Vad säger det om henne? Att hon är en rak och ärlig person med ett stort hjärta. Efter det blev vi vänner, nära vänner. Hon hjälpte mig genom hela den sommarn och jag kan ännu inte tacka henne tillräckligt för det.

Det är därför hon är en sådan bra vän för mig. Hon är ärlig och säger vad hon tycker. Hon är omtänksam och pålitlig. Efter den sommarn har jag kunnat öppna upp mig helt för henne. Vi har haft stunder tillsammans som är oförglömliga. Vi har roligt tillsammans. Och idag insåg vi,  att vi har för mycket att förlora. Vi ska inte vrida tillbaka tiden, för det går inte. Utan vi ska se frammåt, se frammåt till allt det som ska bli bra. Låt det ta sin tid, men det kommer att fixa sig. För äkta vänskap är äkta änskap och den är inte till för att brytas.

(Tjejer, tänk ett steg längre, det ni har är också äkta vänskap, inse det bara.)

image263
Du och jag Angelica. Du och jag. <'3

bulgarien i sommar

2008-04-08 @ 21:18:09

Blandade känslor nu dessa två dagar, men i just denna stund är jag så lycklig! Vi ska till bulgarien i sommar bestämde vi idag :D Ett antal år sedan jag var där men jag har bara bra minnen därifrån och nu blir det att åka tillbaka! wihu!

image262


ren talang

2008-04-08 @ 19:52:36

Som vanligt har jag kikat runt på youtube och det finns ju vissa man verkligen fastnar för. Den här killen har jag lyssnat på ett antal månader nu och han blir bara bättre och bättre ju mer man lyssnar. Det är så otroligt att en man kan komma upp i de partier som en tjej egentligen ska sjunga. Det är inte för lätta toner heller.
Ni måste bara lyssna på honom, ren talang verkligen. Han sjunger duett med sig själv. En stund "kill-röst" och en annan "tjej-röst."

(personligen tkr jag att han sjunger killens parti bättre en orginalet)


drömmar är inte verklighet

2008-04-08 @ 15:56:35
Jag drömde världens läskigaste dröm i natt. Den var så underbar men ändå så förskräckligt läskig! För att inte glömma hur drömmen var så skrev jag ner den så fort jag vakna, så nu ska jag försöka sammanfatta lite.

Jag vet inte hur den började utan det jag kommer ihåg var att mamma berättade för mig att hon ville dö (?) och att hon och hennes vän Ingela skulle sätta sig i en bil med massor andra som också ville dö (där bland MJ och Jamie Lynn Spears som jag förövrigt var jätte bra vän med) och sedan spränga bilarna. När mamma berättade de för mig så blev jag helt förstörd (självklart) och bad henne att inte sätta sig i den där bilen. Men hon gav mig ett bestämt nej. Dem här bilarna stod på kvinnebyskolan (min förredetta skola).
Sen kom den där kvällen när bilarna skulle sprängas. Dem sprängdes och komunen satte upp lappar dagen efter över vilka som dött. Till min lycka stod  inte mammas namn med, utan hon hade hoppat ut ur sista sekund. Men MJ's och Spears namn stod med. Och jag grät floder över det hela den dagen. Det var nämligen så att på kvällen skulle jag få vara med och sjunga på världens största gala och dela ut ett pris till MJ, men nu när han var död var det omöjligt. Och Jamie, som var en av mina bästa vänner skulle ha vart med och stöttat mig.
 
Sen kom kvällen. Jag stod där och skulle precis sjunga min låt. Och då kommer MJ och Jamie in och börjar sjunga med mig. Publikens jubel skar nästan i öronen och det kändes som att taket skulle gå sönder av alla applåder. Dem levde! Jag fick ge priset till MJ och lyckligare hade jag inte vart. Sedan berättade dem att det var första april och allt hade vart ett skämt...

Förbannad men allmänt lycklig när jag vakna! Konstig dröm va?

image257  + image258 + image259 
= Best friends? Oh yeah, I wish!

bad tajming

2008-04-08 @ 15:41:31
Godmorgon mina vänner, säger jag för min del. Vaknade för ett litet tag sen bara. Egentligen skulle jag behöva ännu mer sömn men jag har inte tid med att sova, utan jag måste verkligen plugga. Jag har dock inga böcker än, men pappa ska fixa det till 5 i alla fall. Får titta lite på internet så länge, men felet är att jag tror jag pluggar på fel saker. Troligtvis kommer jag inte att gå i morrn heller eftrersom jag fortfarande har feber. Det är inte lite typsiskt nu eftersom jag har prov.  Men provet tänker jag nog inte göra på torsdag eftersom jag endast har på mig en och en halv dag att plugga, om ens det. Det blir bara trassel. Fydruttan för sånt här!

Hur tråkigt som helst att läsa det här, jag som bara klagar, ack ack. Nu sprängs mitt huvud snart, måste sova, hej!

image256
Jag ska plugga tills jag går sönder.

det är inte menat såhär

2008-04-07 @ 23:06:49
Det finns gränser. Det finns gränser som inte är meningen att passeras. Men ändå passerar man dem. Vänner ska finnas där i alla lägen. Ska stötta genom saker som kanske inte är det lättaste. Men nu har det gått för långt. Vet "vi" ens vad hon gått igenom, vad hon har fått stå ut med? Det gäller att se utanför den här bubblan man lever i, det finns en värld utanför, en värld som inte bara kretsar runt sig själv. Det ska vara vi, vi, är en grupp av tjejer som älskar varandra, som är vänner i vått och torrt. Men vad händer? Vad håller på att hända? Det är inte menat såhär. Snacka, ge inte upp för fan! Finns där! Vänner föralltid, jag vet inte om jag tror på föralltid längre.. Vänner ska inte svika, utan finnas där för varandra! Det ni gör är att vända ryggen åt allt som kunnat bli bra, ni ger upp. Ni ger bara inte upp er vänskap utan ni bryter allas. Vad kommer hända nu? Jag vill inte att det ska vara såhär, snälla prata med varann. Jag vill tro på föralltid! Äkta vänskap, betyder inte det någonting?

internetshopping

2008-04-07 @ 20:09:17
Har kikat runt lite på internet nu ett tag och jag har hittat ett par riktiga kap, nu är det bara och hoppas på att de blir mitt!

image252  image253
Både är oversize-t-shirtar. Kunde inte kopiera några bättre bilder än dessa, men de får duga. Såg dock bättre ut på de andra bilderna. Finns även i rosa. Sån här skulle vara skön! ca 70 kr.

image254 image255
Dessa hoppas jag med på nu. Vill hitta ett par rosa, dem här för under hundralappen skulle passa mig perfekt, inte mycket pengar och dem är snygga. Dem andra kostar ca 200, och då är det Donna Girl, så det är ena riktiga kap!

värdelös dag

2008-04-07 @ 18:12:45
Nej usch vilken ångest jag har just nu. Jag har bilogiprov på torsdag och jag har inte pluggat något eftersom att mina böcker är i skolan och jag har vart hemma idag, sjuk, och inte kunnat hämta dem. Så dagen har kännts helt meninglös. Har bara sovit. Jag som hade kunnat plugga istället. Till råga på allt så ska jag nog inte gå i morrn heller. Då får jag alltså bara EN DAG på mig att plugga, vilket inte kommer gå. Får försöka tvinga ner mina päron till skolan i morrn och hämta upp mina böcker.

Hade tänkt att jag skulle åka ner till kalmar i helgen för att sjunga, men som det ser ut nu blir det nog inget av det. Jag ser verkligen fram emot att åka iväg dit nu, att få sjunga och spela in, det känns som att det var evigheter sen jag var där. Vilket det också var. Men det ska bli ändring på det. Snart. Men eftersom att min förkylning bara blir värre och värre för dagarna som går så ser det inte ljust ut inför helgen.

MIn dag har alltså gått ut på att sova och att titta klart andra säsongen av SATC, och i morgon blir det väl att påbörja den tredje. Yummie! Men nu ska jag äta, första tuggan jag tar på hela dagen nu, så det behövs! Puss på er!


NI MÅSTE KIKA PÅ DENNA!
Michael Jackson: 'Thriller'
Michael Jackson: 'Thriller'

make it last forever

2008-04-06 @ 23:05:54
Jag har vart riktigt tråkig idag. Speciellt ikväll. Men jag har inprincip sovit och tittat på film hela kvällen. Mår nämligen inget vidare alls. Näsan rinner och jag kallsvettas. Kanske febern är påväg? Det är i alla fall inget roligt. Får se om de blir skola i morrn, men som det ser ut nu så ser det inte så bra ut. Så jag ursäktar för dålig uppdatering, det kommer roligare sen, jag lovar. Men just nu har jag ångestkväll så jag orkar verkligen inte. I alla fall, sut bubblat, hej säng!

hon är som roligast på nätterna

2008-04-06 @ 00:20:53
När Nath och jag, alldeless nyss gjorde nattmacka kläcker hon ut sig roligaste kommentaren;
vi sitter och pratar om lite allt möjligt och helt plötsligt uppfattar nath ett namn fel som jag nämner;
Nath; Va? sa du "namet"?!
Jag; Nej, hon är en hora
Nath; (lite ironiskt och försöker vara rolig) jag som hört att ni är släkt!
Jag brister i skratt direkt, natti fattar ingenting förrns..
Jag; Natti, glöm inte att du och jag är släkt..
 
Sen brister båda i as garv. Ja, hon är som roligast på nätterna den tjejen!

tv dag med nath

2008-04-05 @ 22:39:31
Natti och jag gör som vanligt alltid det bästa av situationerna och skrattar åt det som hänt oss. Lite komiskt i det icke komiska kan man väl säga. Vi har trots allt haft en bra dag. Inte hänt speciellt mycket och inte gått utanför lägenheten en endaste gång idag. Men trots allt de så har vi ju varann, vi behöver inte göra något alls för att ha kul. Vi bara är. Det är en utav de bästa sakerna med bästa vänner, man kan bara va.

Jag har blivit lite smått förälskad i denna grabb! I går när han var med på så ska det låta (vilket natti och jag såg på repris idag) så sjöng han så extremt bra och han fick mina knän att bli lite svaga måste jag medge. Såg även på körslaget idag där han är med (det blev en tv dag idag) och han är verkligennbra! Snygg som saten dessutom.

image250
Ni måste bara hålla med?

dagens..

2008-04-05 @ 15:11:37
Dagens bästa; Våren. Ja, jag vågar mig faktiskt på att andvända ordet vår. Jag hoppas jag inte får ångra det här nu. Men nu känns det faktiskt som vår. Solen skiner och det är varmt. Hur härligt är inte det?
har två dagens bästa. Den andra är MJ. Han är väl alltid min dagens bästa. Men just idag spelas han hela tiden. Världens bästa artist.
"..Likså älskar hon MJ ,  som är största peddot och as ful enligt mig och Natti , men det ska man inte säga i hennes närvaro för då brakar helvetet lös. " - Julias blogg. Kan ni tänka er att det är lite jobbigt att lyssna på honom i Nattis närhet när hon säger taskiga saker hela tin? ;)

Dagens sämsta; Nattis och min inne-dag. Lite tröttsamt att man vet att man inte kan gå ut. Men det är riktigt tur att vi har varandra. Stackars våren, den bara längtar efter oss..


moln tack

2008-04-05 @ 13:25:44
Godmorgon godmorgon!
Solen har nyss gått i moln och det vill jag bara buga och bocka för. Det låter kanske lite konstigt, men det är så de är. Jag och Nath, som jag som vanligt sovit över hos kan inte gå ut på hela dagen. Lite hemlis här förstår ni, men det går tyvärr inte. Så när vi vaknade kändes dagen bara meningslös. Solen sken och man ville bara ut och glajja, men icke sa nicke. Tur att vi har varann. Så det blir att vara hemma hela dagen/kvällen. Men vi hittar säkerligen på något roligt. Laddar hem lite filmer och myser sådär, det fixar sig nog.

Gårdagen blev jätte lyckad. Så hurtiga som vi är (jag, Nath, Poltan och Frida) gick vi runt ån, som kanske är 5 km? Efter det tog vi igen oss och gick till kebabbaren. Skulle blivit kinamat, men när vi var klara med vår gång var klockan redan halv 11. Så det blev de enkla och snabba, kebab. Efter vi ätit stack vi till Alexs pappas lägenhet och träffade de söta tjejerna Moa, Erica, Märta och såklart Alex. Det blev att sitta ute på balkongen och röka vattenpipa på kvällen/natten och mysa och så. Jätte trevligt!

Hoppas ni alla andra får en trevlig lördag! :)
(btw, Moa, jag skäms ihjäl :$ hahha!)

image249

fredag, underbara fredag

2008-04-04 @ 17:43:22
Ursäkta för dålig uppdatering, men jag har helt enkelt inte orkat. Jag har vart upptagen med att titta på SATC hela eftermiddagen eftersom att de är så otroligt bra! Fastnat för det verkligen. Jätte roligt att se om allt från början.

Hade NP i engelska idag. Jag som var så nervös i går redan, kan ni tänka er hur nervös jag var idag då? Jag är en mvg elev men trodde jag skulle få g i går kväll. MEN proven kom och läsförståelsen gick galant! Hur bra som helst, tror jag i alla fall, det kändes så. När det väl kom till hörförståelsen gick det inte lika bra. Det var den jag var mest nervös för. Jag kan helt ärligt inte säga hur det gick, eftersom att jag mest bara skrev på. Får väl se sen. Lite för lite tid tyckte jag det var dock. Men jag är väl rätt nöjd i alla fall. 

Ikväll blir det att träffa mina kära vänner Julia, Nath och Frida. Vi sitter ihop nuförtiden, och vi gillar't. Får se vad som händer. Hade tänkt fest, men ingen är särskilt pepp så det blir nog bara mys ikväll. Om jag ska vara ärlig föredrar jag nog mer myskvällar med tjejerna, massa prat och mys framför en utekväll. Elr, ibland, inte för ofta, då är det himla roligt att festa! Men som sagt, det blir nog myskväll idag.
Nu ska jag städa lite, skriver sen, pussis!

image246
Jag och Julia gillar mys :$

mj + britney

2008-04-03 @ 22:54:35
Världens bästa artist. Har alltid vart och kommer alltid att va. ♥
Här är Michael Jackson och Britney Spears, kul kombination ;)



Ni måste hålla med om att han är otrolig? Britney där emot är ingen vidare sångerska. Han gör detta tusen gånger bättre men själva idén var lite roligt med dessa tillsammans. I alla fall, MJ går inte att förklara i ord!
Och "gbg Linus" skulle fixa en låt till mig som jag inte kan få fram, puss på han! Vilken ängel :)
ÄLSKA MJ!

en knytnäve för mina hjärtslag

2008-04-03 @ 21:48:01
Har ni också stunder då ni kan känna er helt värdelösa och när självförtroendet ligger pressat mot botten? Jag har en sådan stund just nu, som jag haft mestadels av denna kväll. Värdelös var väl att ta i, men besviken på mig själv är nog de rätta ordet. Jag har alltid lagt ribban högt för mig själv, vissa saker måste jag bara klara av. Helst vill jag göra flera saker samtidigt och har lätt för att "boka in mig" för mer en bara en sak på en och samma tid. Vilket bara leder till dåliga konsekvenser. In fact, jag har faktiskt gjort det till helgen. Jag hade bestämt att träffa vänner men på samma gång hade jag bestämt mig för att åka ner till kalmar. Hur kan jag få för mig att kunna både sakerna samtidigt? Det är ju omöjligt. Det ena leder till de andra, och så vidare.. Det slutade ialla fall med att det inte blev något Kalmar för mig i helgen. Hade verkligen sett fram emot de. Speciellt att få sjunga och träffa Josse. Men icke, vägarna leder väl mig dit någon annan kommande dag.
Inte nog med det, nationella prov i morgon och jag känner världens press. Känns som varje hjärtslag är en knytnäve som slår mot mig. Jag bara måste ha bra på proven. Sen finns det ju mer personliga saker som man helst inte tar upp. Men dessa panikstunder jag får när jag tänker ett steg längre, det gör mig nästan lite rädd. Jag brukar inte bli rädd.


Just nu sitter jag, som vanligt och dricker te. Har inte gjort någon nytta alls i dag, därmed all panik. Måste verkligen börja träna nu igen. Nu har det gått ett tag sedan jag slutade med handbollen och jag saknar att inte få träna så ofta. Det måste jag också ta tag i. Ack vad jag bara klagar.
Min kväll har i alla fall vart bra om man bortser från allt de. Jag har tittat på andra säsongen av sex and the city. De är ju så ruggigt bra! Skulle kunna titta hela natten. Man tröttnar aldrig. Därför ska jag återgå igen, ha en bra kväll!


image245

pics från i går

2008-04-03 @ 17:11:37
Jag och mina homies hade en trevlig dag i går! Härligaste vädret.

image240
Snygg- Julia!

image241
Snygg-Naht!

image242
Hemsk bild, natti och jag "älskar" den!

image243
Och kvällarna slutar oftast såhär!

Ni är elit!

våren är på väg!

2008-04-03 @ 17:01:47

Solen skiner och det är varmt! Är det tecken på vår som är på väg? Det har i alla fall vart en riktigt bra dag i dag, so far. Skolan flöt på snabbt och en utav rasterna var riktigt rolig. Eftersom att min mogna klass tycker det är så extremt roligt att kasta saker och slå på varandra så hade vi en sådan rast. Sprang runt och kastade saker på varandra och brottades o.sv. Hur omoget det än låter var de riktigt uppiggande! Det var så varmt i luften och solen bara hettade på en, vissa sprang till och med omkring i bara t-shirt. Riktigt härligt. 


Vart hemma ett tag nu. Hade visserligen elevensval, men det fanns inte någon ork kvar att gå på den. Så det blev att ta bussen hem med Carro. På vägen hem så träffade jag även på Madde. Det var alldeles för länge sen jag träffade henne. Hur trevligt som helst att få se henne. Vi rörde våra ben ner till stan för att titta lite. Blev en liten promenad av det hela, vände hemåt rätt så kvickt igen, delvis för att jag behövde plugga.

Nu väntar jag på att 2 säsongen av SATC ska bli klar, sen blir det att nörda de hela kvällen. Ska bli mysigt, speciellt när mitt kära te ska göra mig sällskap. I morgon är de, på tal om annat, nationella i engelska och jag är ruggigt nervös. Jag som försöker höja mig till mvg måste verkligen ge gärnet i morgon. Men proven som har vart åren innan (vi har fått göra några) tyckte jag var svåra. Speciellt hörövningen. Jaja, jag får göra mitt bästa.

image236 image237 image238

Dagens;
Linne; hm
armband; glitter (?)
örhängen; second hand
solglasögon; hm
(snyggt matchat med likadan färg på naglarna som örh. va? haha ;)


när allt har slocknat

2008-04-02 @ 23:15:04
image230

Såhär glad känner jag mig just nu, fast ännu gladare. Min dag har vart super. Att få spendera den med sina allra bästa vänner är helt fantastiskt. Jag blir på ett sådant hyper humör och inget kan få mig sluta le när jag är med dem . Det blev som sagt att ta en glass på bosses och vi far sedan hem till Natti. Tagit de lugnt och tittat på tv. Vi har även rensat igenom hela Naths skivsamling. Vi spelade alla dess olika skivor som man samlade på sig som liten. Allt från Spice girls och Bubbles till Hannson och Drömhus. Det är otroligt att man än kan texterna till dessa låtar. Vi satt och sjöng med för full hals, väldigt trevligt måste jag säga! Sedan blev de dags för kladdkaka. Åt dock inte vidare mycket, tur de. Jag känner att jag snart rullar fram! Kul, snart blir jag en fotboll :D

Nu känns det jätte bra. Speciellt när allt är släckt hemma och man är den ända som är vaken. Allt är så lugnt då. Det är inte bara som att alla gått och lagt sig, utan lika så all stress man alltid bär med sig på. Allt och alla har gått och lagt sig. Grannarna på övervåningen klampar inte längre i golvet. Man kan pusta ut. Inte nog med de, utan pricken över i;et kommer till mitt kära te. Det bästa som finns på kvällen är att dricka te och lyssna på MJ musik, då är kvällen på topp. Idag har jag en sådan kväll.

Nu ska jag ta mig en tidning och läsa och sedan ska jag sova. Sov gott allesammans!
(bilder från idag kmr några stycken i morgon)



image232

Det finns inte ord som kan förklara er. Ni är mina allra bästa vänner. Vi kompletterar varandra så bra, vi har roligt tillsammans, vi kan prata och skratta med varandra. Vi kan bara vara. Utan er vet jag inte vad. Det ända jag vet så säkert är att jag älskar er av hela mitt hjärta.

rullande hanna på g

2008-04-02 @ 18:09:22
Hallojs allihoppa!
Just nu sitter jag i Poltans knä och sjunger en liten truddilutt! Jag, Nath och Julia har nyss vart inne i stan. Vi har kikat lite i affärer, dock inte vidare mycket. Har också ätit på bosses, andra dagen i rad. Ack ack. Det är som Julia och jag säger, Natti gör oss feta. Hon har alla dess godaker hemma som bara ropar på oss! Och såklart vill man ju inte tacka nej till något sådant gott. Och hon är alltid pepp för lite onyttigheter på stan, så som idag.

Har också haft redovisning i dag. Det gick strålande! Axel och jag pratade på riktigt flytande och Julia som satt bakom vår lärare såg att vi fick alla stjärnor, alltså det bästa. Det är ju bara för bra. Vi pratade dock på i 30 min istället för 20, men hoppas att det inte gör något. Lyckat i alla fall, Hanna är nöjd.

Är hos Nath för tillfället, som alltid. Ska snart äta lite och även titta på "so you think you can dance" och grey's. Nattan har också bestämt sig för att baka kladdkaka, den onyttiga ungen! Och såklart kommer den bli omotstånflig, som alltid och det kommer sluta med att både Julia och jag njuter av den.

image229

mitt liv i gåtor

2008-04-01 @ 19:07:44
Har lite blandade känslor nu måste jag medge. Det känns som massor med bra saker händer, men jag vet att det egentligen är tvärt om. Jag fattar knappt själv vad jag menar med det, de låter ju väldigt konstigt, men så är det. Jag har frågor jag skulle behöva ha svar på och jag har frågor som jag egentligen inte vill ha något svar på. Jag pratar i gåtor nu, men jag gör de med flit, jag kan inte avslöja ens hälften av det jag skriver.

Lite av mina känslor kommer ut över min och Axels 20 minuters långa redovisning i morgon. Det känns jätte jätte bra på ett sätt, jag kan redan allt utantil. Men på ett annat sätt känns det helt onödigt och tråkigt. Vem vill sitta och lyssna på en 20 minuters plågande redovisning? Inte jag i alla fall. Så tråkigt kommer det bli. Men vi vill som sagt ha mvg, så det blir att prata på i 20 min ändå. Mot all vilja.

Andra saker som kontrolerar över mina känslor just nu är mina nycklar. Jag måste verkligen lära mig att hålla iordning på saker! Jag är totalt hopplös när det kommer till nycklar. Fråga vem som helst i klassen, alla skulle hålla med. Jag glömmer nyckeln eller tappar bort den minst en gång i veckan. Nu är den borta. Men det värsta är att jag knappt bryr mig. När jag ser andra tappa bort sina nycklar och de får panik så skrattar jag bara. För det händer mig hela tiden, nuförtiden orkar jag knappt bry mig. Mendet är ju inget att skratta åt. Det är ju mig det är fel på. Jag hatar nycklar och allt vad de orsakar.

Sen har vi talang. Jag har blivit så extremt förbannad över en grej. Kan dock inte säga det här, men jag flippar snart över. Jag visste att dem skulle lägga sig i ändå, att dem skulle få bestämma. Det kom inte som någon chock, men förbannad, det är jag verkligen.

Och den sista saken, åter igen i gåtor; Jag förstår inte hur du kan göra såhär. Allt kommer fram tillslut, jag vet allt nu. Jag hatar de du har gjort, jag äcklas av allt jag får reda på. Nu vet jag inte om du ens är inte värd henne..



image226

Var på Misoui (elr hur det nu stavas) i går för att kika lite.
Hittade dessa! Örhängerna är dock inte andvända,
dem kommer från en nerlagd 80-tals affär.
Älskar dessa färger, världens fynd enligt mig själv.
Tillsammans blev detta 50 spänn!

image227   image228
Dagens outfit ;
"Jacka" ; vila
Jeans; malta
pumps; marie p sko
Örhängen; second hand


Nu sitter jag och snackar gossip med Poltan i tellen. Herregud vad livet är fullt av överraskningar...

lite bilder

2008-04-01 @ 18:11:21
Nu har jag pluggat, ätit och vilat lite. Blev ingen sömn för min del, som vanligt alltså. Jag fastnade här istället.
Hade nu tänkt att lägga in lite bilder, men orkar dock inte lägga in allt för många. Jag tar bara några.

image220
Dagens outfit för någon dag sen :)

image221
Nattis och våran nyttiga frukt!
image222
En Julia Poltan på g.

image223
Nattispattis! Verken frida eller jag fastnade på kort denna kväll ;)

image224
Nattan och jag framför tv;n i går, LHC I FINAL! :D

image225
<3

Nu orkar jag inte lägga in fler. Det kanske kommer mer någon annan dag!



äntligen! ..

2008-04-01 @ 16:12:08
.. funkar bloggen! Jag som velat skriva så mycket. Det är nästan så att det har vart jobbigt att inte få skriva av sig. Och massor med bilder har jag med! Jag får helt enkelt strunta i allt jag tänkt skriva (eftersom jag glömt bort mer än hälften) och fixa in bilderna i stället. Men det orkar jag dock inte just nu. Ska gå och kika på tv, äta och plugga. Kanske sover en sväng med, även fast jag säger det händer de aldrig (som jag och Carro tog upp i skolan idag) Aja, det jag vill komma fram till är att jag fixar bloggen om ett litet tag! :)

RSS 2.0