You're special You're like a rocket through me

2009-08-31 @ 17:08:50

Äh, visar de nu ändå! Läderremmar att fläta/vira och så ska de på lite "berlocker" och sånt. Har en del hemma redan innan med. Mockaband passade jag på att ta med mig några meter också. Nu blir de pyssel! Hörs ikväll!


It’s hard to make sense feels as if I’m sensing you

2009-08-31 @ 16:36:50


Nu ska jag pysa till Martin så snabbar på lite! Här får ni en tråkig dagens. Efter skolan gick jag och Lisa och köpte massa fina saker så vi kan göra armband, visar de sen ikväll! Nu pyser jag, puss :):)


You've been through too much to be down down

2009-08-30 @ 21:00:38



Jag tänker fortsätta att köra mitt egna race och strunta i allt nu. Men däremot får ni gärna komma med förslag på vad ni vill jag ska ha med i inlägget under! :) Nog pratat om de.

Här är två bilder från i fredags då vi var ute och åt. Träffade upp Martin på kvällen efter de hade nollat och sov sedan hos honom. Igår så gick jag, Fia, Martin och Julia ut för att käka och sedan kom Frida när vi gick hem till Martin med godis och film. De blev män som hatar kvinnor. Fy satan vilken bra (men hemsk) film!

Idag har jag övningskört och jobbat. Jag var grym på vägen. Helt otroligt. Blev både landsväg och inne i stan. Mamma var lite stolt, likaså jag.. Haha. Ikväll ska jag sova tidigt men nu först blir de te och bok. Puss!


ge mig konstruktiv kritik

2009-08-30 @ 18:22:18















När jag loggade in här i dag istället fick jag en tvärtemot reaktion än från igår. Jag kanske överreagerade lite, jag var trött och hängig men jag står fortfarande kvar för allting jag skrev. De var någon som kommenterade att jag bara skrev de där inlägget för att jag ville få kommentarer som "åh sluta inte.. osv." De är inte sant. Jag menar, vem blir peppad av att få kommentarer om att man blivit dålig och allt vad de nu var när man nu lägger ner så mycket tid på att blogga? Fast å andra sidan kanske de inte är så konstigt att man vill ha bekräftelse på att de finns folk som vill att man ska fortsätta, annars ser jag ingen anledning till de. Trots att de bara var 10-20 kommentarer så måste antagligen fler än dessa personer känna så. Självklart ska jag kunna ta emot kritik, de var inte menat så. Men man kan ge peppande och konstruktiv kritik istället och inte vara så negativ och istället skriva saker jag kan förbättra mig på. Och jag lovar att uppdatera, när jag är hemma.

Känner ändå att de finns folk vill jag ska blogga och de är egentligen de jag med vill. Ni som skriver "negativa" kommentarer förstår jag mig inte på. Varför läser ni när ni säger att jag ska lägga ner istället eller ni som säger att allt hänger på den här bloggen? De är ju de de INTE gör. Det är ju DÄRFÖR jag inte hinner uppdatera.

Så, vad vill ni jag ska ha med här? Vad ska jag ändra på? Vill ni jag ska skriva mer personliga texter, vad för bilder vill ni se? Vad ska jag skriva om? Ge mig konstruktiv kritik istället så ska jag försöka bli bättre! (Och positivare i nästa inlägg)

Tack så hemskt mycket för alla bra kommentarer i inlägget under. Ni ska bara veta vad de värmer!


what goes around comes around

2009-08-30 @ 01:30:27

Kom precis hem och fyfan vad depp jag blev när jag såg alla kommentarer. Tror ni jag tycker de blir roligt att blogga nu? INTE DE MINSTA. Om ni tycker jag är så jävla dålig på de ni nu klagar på, LÄS INTE. Jag tvingar inte dirket någon. De är nu sen i torsdags (två jävla dagar) jag inte uppdaterat mer än en gång och ni lackar sönder. Så fort jag är hemma bloggar jag. Men i helgen har jag inte vart hemma inprincip någonting. DÅ KAN JAG INTE BLOGGA. Blir så sjukt jävla less och att ni skriver så taggar mig inte de minsta. Just nu är jag hur opepp som helst. Och min besökstatistik har inte minskat och vad ska jag lägga in för bilder förrutom bilder på mig själv, outfits och bilder på vad jag gör? Vad mer liksom? Varför bara sitta och klaga när ni kan peppa och hjälpa till istället?

Och alla frågor om Martin. Kom igen?! Varför i fasen ska jag behöva berätta för er om sånt? Eftersom jag fått tusen frågor och inte svarat på någon fattar ni kanske vinkeln. JAG VILL INTE SVARA.

Jag får se om jag ens orkar blogga längre. Har sagt de någon gång förrut, men nu menar jag verkligen de. Varför lägga ner tid på att blogga när de bara kommer klagomål? Trots de läser ni. Jag fattar inget. Vi får se hur de blir med de här. Fy vad ledsen jag är nu.

(Men TACK till er som förstår att man inte har all tid i världen att uppdatera hela tiden. TACK till er som peppar istället!)


And the magic music makes your morning mood

2009-08-28 @ 18:22:42




En himla massa bilder på mig är de ända jag bjussar på nu känns de som. Men så kan de va. Ska försöka ta med mig kameran i kväll och knäppa lite. Tror jag. Jag, Lisa och Nath ska iallafall gå ner på stan vid 8 för att käka. Skulle va kul och se alla treor och alla nollor som har nollning i dag, minns de själv som igår! Haha. Hoppas på några roliga syner.

Ni får en outfit innan jag går sen. Later!


Let love set you free to fly your pretty wings around

2009-08-27 @ 20:22:26




Här får ni gårdagens dårå.. Imorse vaknade jag helt igentäppt så de blev att sova ut de timmar jag missat på natten istället. Senare kom Martin hit när han slutat, för ett tag sen gick han för han skulle nolla och nu kommer han förbi en stund igen för att hämta lite saker. Annars har jag nu på kvällen sjungit och lekt lite med lillasyster. Hon är bästa lillskrutten i världen! :D

Förlåt för baaaaad uppdatering. Kanske uppar lite senare med, vi får se. byyyyyyyyeeee

you've got a smile that could light up this whole town

2009-08-27 @ 01:29:31






Detta är vad som resulterade av nästan på pricken 300 bilder. Okej 296 bilder. Men nästan. Ni som känner mig vet att min kamera har ryck och tar aldrig kort och så satt Martin och pillade med den och helt plötsligt hade han fixat den! (Helt otroligt kära vänner, nu kan ni fasen inte klaga mer!! :D) Och eftersom den följer med mig överallt, varje dag så blev han ganska så stolt och kunde inte sluta fota. Till slut satt jag med i klistret.

Generösa bilder vi bjussar på va? Fint tycker jag. Annars kallar sängen på mig nu. Är riktigt hängig, hatar att inte kunna andas normalt. Så vi får se om de blir skola i morgon eller inte. Godnatt med er iallfall!

saints made of plaster, our laughter is canned

2009-08-26 @ 16:21:07
Inga bilder än idag tyvärr. Känner på mig att jag kommer bli sjuk snart, inte okej! Nyser, hostar och håller på. Annars så gick skoldagen sjukt snabbt. Bara AP och min första tyska lektion. De kommer glappa i käften efter dem de konstiga uttalen, men de blir nog bra. Så jag äntligen kan prata med min tyska släkt.

Aja, nu kommer Martin snart hit men innan dess ska jag snyta mig :D Haha, byyyyyeeee

So I put my hands up They’re playing my song

2009-08-25 @ 19:27:49


Tunnika: Vila, Skjorta: Second hand, Skor: Gamla, Väska: Lindex.

Tycker om de här med "tvåbilder". Känns som att alla börjat med de nu. Men de är ju najs. Annars så håller jag på att bli sjuk.. Världens förkylning på gång. Inte kul. Kom med näspray någon. Seriöst, jag behöver nässpray innan mina näsborrar täpps igen och jag dör. Kom hit.

Eftersom jag är lite krasslig så ska jag om ett tag sätta på en bra film, äta naturgodis (jag?) och krypa ner under täcket med en kopp te. De låter perfekt. Så fort någon kommit med nässpray.

you're already in so deep and there's no going back

2009-08-25 @ 17:17:59




Kommer till skolan klockan 8 på morgonen som resten av klassen efter att jag bara sovit 4 timmar. Då gör de gaaanska så ont att då få höra att man egentligen börjar 40 minuter senare. Toppen start på dagen! Annars flöt den på rätt bra och konstigt nog är jag as taggad inför skolan. Ser verkligen fram emot de här temat, de måste nog vara de roligaste temat vi har haft hittills!

Efter skolan gick jag, Lisa och Nicke till stan för en fika. Sedan åkte jag hem till mammsen för att pyssla med lite saker och nu är jag hemma hos pappa för sång och lite sånna goda vardagssysslor. Outfit senare, bye!

I make a cup of jasmine tea by myself to calm me down

2009-08-24 @ 22:32:14


Skitfula bilder men jag tänkte att jag skulle uppdatera en gång till innan jag går och lägger mig. Ikväll har jag spelat massa gitarr och sjungit så jag inte har några krafter kvar. Trots de så är de faktiskt de allra bästa som finns.

Nu sitter jag här och dricker te, kikar på tv och bara njuter. Ibland är de bra att bara vara jag.

One mile to every inch of
Your skin like porcelain
One pair of candy lips and
Your bubblegum tongue

My tummys turnin and I'm feelin kinda home sick

2009-08-24 @ 20:21:10



Från vår lilla kräftskiva. De var vi 6 i början innan de senare även trillade in 6 till. På bilderna ser man ungefär hur de va. Jag, Annie och Martin åt på för fullt, Robban fattade inte hur man skalade kräftorna och de tog honom år att förstå så till slut skalade Nath de åt honom och Fille satt och åmade sig för att de luktade äckligt och åt korv istället.

run and hide as you may, they'll catch you

2009-08-24 @ 18:46:02



Igår var jag nere i källaren för att leta efter lite fynd. Kom och tänka på att jag hade vissa grejer som skulle komma till användning nu i höst. Hittade bl.a den är mockajackan och förrutom den hittade jag smycken och ett par göööör snygga boots. De är tur att man sparar kläder!

I heard your same old tune, singing city sins

2009-08-23 @ 22:17:31



Jag har suttit och skrattat åt den här bilden ett bra tag nu. Lättroad? Min arm är rolig. Iallafall, nu åker jag till Martin (vissa har lång sovmorgon och kan va uppe länge ;) och ni som undrar ifall de är Martin Roos, nej, och ni som tror jag är tillsammans med honom är ju roliga, haha, han är min bästa killkompis!


In your worn sweatsshirt and your mother's old skirt

2009-08-23 @ 19:44:57


Leggins, bikbok. Skor, din sko. Skjorta, beyond retro. Tshirt, cubus. Jacka, hm.

Här är fredagens trasor. Hann aldrig lägga in några bilder då nämligen.

Nu är jag hos pappsen. Satte mig här direkt men nu väntar sånganläggningen. Jag får abstinens, den är sååå sgmopjnisnbin underbar!

everything's all white, but I just can't wait anymore

2009-08-23 @ 17:50:13



Här bjussar jag på lite bilder från när vi var hos mig i fredags. En mycket trevlig kväll! Och igår var de som sagt kräftskiva. Huuuuur gott som helst! Började med 6 pers och efter de rann de in lite till folk. Julia, Frida, Maritn, Cunning, Fralla och Petter kom förbi senare.

Idag sov jag och Martin ut rätt så rejält och nu är jag hemma hos mammsen för att packa till pappa. Åker dit när som och då ska jag slänga mig över sånganläggningen som jag längtat ihjäl mig efter.

kräftskiva

2009-08-23 @ 02:13:11
Förlåt för dålig uppdatering! Men har ett par bilder i lager så de kommer under morgondagen. Igår hade vi lite chillfest hemma hos mig (har en hel del bilder där ifrån). Idag har vi haft lite kräftskiva hos Martin. Jag, Nath, Annie och Martin slängde i oss medan Fille åt korv och de tog trehundra år för robban att bli klar med EN kräfta. Sedan blev vi en hel del personer innan vi drog in till stan.

Nu är jag hos Martin. Han duschar och snart ska vi se film. Nu ska jag passa på att lyssna på Michael Jackson innan han är tillbaka, de är synd att alla inte har samma musiksmak..

They say we're buried far Just like a distant star

2009-08-21 @ 14:19:32


Har letat fram dessa! Användes flitigt i vintras och nu kommer de troligtvis användas flitigare. Dock vill jag ha ett par liknande i skinn, lite tunnare och med snörningar. Boots/kängor typ. Någon som vet några snygga?

Slutade 12 idag så sen dess har jag typ spelat gitarr. Nu ska jag snart åka till Nattan för att leka med henne innan vi ska tillbaka hit och allt folk kommer. Vi blir ett tiotal som ska dricka, äta och lite sånt. Blir nog fint! Ska också försöka ta lite kort med Nath, vi brukar aldrig ha problem på den biten iallafall, och en outfit. Uppar senare, bye!

Falling about You took a left off last laugh lane

2009-08-20 @ 21:40:57



Herrejesus vad jag är stolt över mig sjäv. Uppdaterar 3 gånger om dagen och gjort de några dagar nu. Duktig Hanna! Annars så har min kväll varit mycket trevlig! Förrutom de så har jag pratat med alla tjejerna så i morgon ska vi käka här hemma eftersom moder inte är hemma och ha våra ultimata tjejkvällar innan de bär ner till stan.

Imorgon går jag en jätte kort dag vilket är hur skönt som helst. Ska möta upp Natta utanför hennes skola när hon slutar innan vi bär av tillsammans. Nu ska jag duscha och sedan ringa frida, byee!


Want half a chance to show he's more than likely

2009-08-20 @ 19:37:22



Vilka charmiga posebilder ni. Nu har jag dock klätt på mig till mer lämpliga kläder för promenad och sånt. Ska ta en runda med sällskap men innan dess klinka lite på gitarren och äta. Pratade nyss med Natta så tjejer när ni läser de här, sms:a mig då!

Annars har ni blivit rätt dåliga på att kommentera och de är jätte tråkigt :( Kom igen, mycket roligare att blogga då!

With folded arms you occupy the bench like toothache

2009-08-20 @ 16:32:30


Gick till halv 4 idag. Tror jag dog lite på vägen. Vi ska gå till 5 två dagar i veckan (eller iallafall en). De gör lite ont i hjärtat. Annars så är de inte min dag idag. Nu efter/slutet av skolan så känner jag mig as depp. Tycker inte om att va depp. Jag är inte en sån som deppar. Ska gå och ta lite te, le lite och försöka ändra på de.

Ni får outfit bild lite senare :) Och just de, nu ska jag vara med i Expressen fredag igen, för 3:dje gången. Sjukt kul!

Don't pack your bags cause you're here to stay

2009-08-19 @ 21:16:37




Skjorta, beyond retro. Smycken och hatt, hm.

Nu är jag helt slut i mina fingrar. Gitarren dödar dem. Bokstavligt talat. Var och fikade förrut med Martin och Robban, vilket senare resulterade med att vi blev en hel del folk. Natti, Julia och Frida gjorde oss sällskap och vi satt där ett antal timmar. Trevligt!

Ikväll har jag lekt lite med min söta lilla lillasyster. Nu ska jag kolla film och sedan blir de läggdags. Puss!

Förresten, jag är med som "Elins val" igen. Hur kul som helst!

your trapped in your tube, and blind from the truth

2009-08-19 @ 19:57:28
Andra delen på frågestunden som jag helt hade glömt bort. Hittade inte alla frågor men tog de jag hittade. Tyckte inte de var så roliga men de är lika bra att svara på alla eftersom att ni har tjatat om dem :)


När och varför började du tycka om Michael Jackson? Hur gick de till? Har du trott på något fult rykte om honom? Kram :)
De var sommarlovet till 6:an då de varje dag gick dokumentärer om honom på tv. Då fick jag upp ögonen extra mycket för honom, just för att han var så unik och för hans liv var så spännande.
Jag har aldrig trott på några te.x pedofil rykten. Alla som säger att han är pedofil har ingen aning. Jag har sett varje avsnitt av den senaste rättegången (av två) och han dömdes inte inom något. Plus att den första personen som stämde honom nu erkänt efter hans död att han bara gjorde de för pengar.

Vad vill du i framtiden med jobb och så?
Ingen aning! De är en svår fråga. Något kreativt iallafall. Tycker om att skriva. Mode och kläder är också roligt. Jag vet inte!

Vilka länder har du varit i?
Oj, de är många! Orkar inte räkna upp alla men min mamma jobbar med resor så vi reser väldigt mycket.

Vilken skola, linje och årskurs går du?
Katedral, sam tvärS, åk 2.

Bästa shoppingaffären i Linköping?
Svårt. Linköping har inte så mycket, så måste nog säga Monki och Hm.

Vad använder du för kamera?
Omlympus systemkamera.

Funderat någon gång på att bli brunett?
Haha nej. De är inte jag.

Dricker du kaffe?
Nej usch. De är fy, tvi och blä.

Hur brukar du fira högtider, midsommar, jul och sådant?
Varannat år med pappa och varannat med mamma. Med pappa så firar vi med Natti och de kusinerna och med mamma med mina andra kusiner. Midsommar firar jag nu bara med vänner.

Är de bara jag som har fått för mig att du har gått ner i vikt? (Har absolut ingen aning så ta inte illa upp) Fin kropp har du nu iallafall, ge tips om hur du tränar och hur du äter?
Haha, jag hade gjort de i våras en del eftersom då tränade jag och åt jätte bra. Sen kom påskhelgen och jag skulle unna mig ett påskägg vilket resulterade i att jag inte kunde sluta. Dock var jag större i vintras än vad jag är nu men till skillnad från våras är jag lite större nu. Men ska komma igång med träningen och de snart!

Använder du silvershampo eller hur gör du för att få håret från att bli gult?
Ja, matrix silver schampo. Hur bra som helst, de bästa!

Hur fixar du dina lockar i håret?
Har ett youtube klipp som ni kan se. Men de snyggaste lockarna är ett riktigt jobb faktiskt! Först tvättar jag de, lockar med locktången, sprayar och låter de vara så några dygn utan att tvätta eller kamma håret. Sedan lockar man lite emallanåt och den tredje dagen är de bajsmajs snyggt!

Tidernas bästa Michael Jackson låt? Ifall du måste välja 1?
Jätte svårt! Svårtaste frågan.. Men jag tror de är Man in the mirror.

Är du nöjd med ditt utseende?
Ja absolut. Finns mycket man kan klaga på men över lag är jag jätte nöjd. De är lika bra att acceptera, de borde alla göra.

Vad har du för mobil?
En samsung touch.

Vad är din största svaghet?
Att jag är typ världens glömskaste och slarvigaste människa. Har förlorat mycket pg.a de.

Tror du på ett liv efter döden?
Nej, tror man försvinner helt. Putsväck!

Är du oskuld? Kram :)
Nej.

Vad använder du för hårprodukter? Ditt hår ser alltid så strålande ut! :)
Tack! Släng i spray, mousse, platta och locka håret och allt vad som förstör ditt hår så vet du hur jag tar hand om mitt. Haha, jag är verkligen urdålig på de där med att ta hand om håret.

Hur satte du/ni ihop videon till erat 60-tals medley?
Jag gjorde de genom moviemaker.

Vad gör du helst en lördag kväll? Mys med tjejerna eller fest?
Om du hade frågat för ett halvår sedan hade jag sagt myskväll men nu tror jag fest. De beror på humöret helt och hållet. Men nu har vi träffat så mycket nytt folk därför står nog fest lite högre upp.

Vad festar du hels till för musik?
Sån musik jag hatar? Typ dålig trance, massa mixade, robotlåtar typ. Haha. De riktigta klassiska dängorna, de är dom som är bäst!

Vad använder du för hårfärg när du färgar håret och hur ofta gör du de?
Hittade nyligen en sjukt bra hårfärg. Jane Hellens blondaste. De beror helt och hållet på, varierar hela tiden.

Vad tycker du om katedralskolan? Lärare, plugg, schema och så?
Tycker de är bra! Lite mycket plugg, men de lär man sig ju mycket på också. Shceman helt okej och mina lärare är iallafall jätte bra. De flesta.

Kan du inte videoblogga någon gång?
Haha skulle tycka de var jätte pinsamt. Sitta och prata med en kamera.

Vad har du för betyg?
Är inte nöjd med dem. Men de flesta vg och något g och mvg:n.

Just say the first words that come along to your head

2009-08-19 @ 13:04:55



De här var trasorna för gårdagen. De är alltid lika kul att skratta åt mig själv när jag kollar på alla pose-bilder jag har. Aj då Hanna.

Två timmar i skolan avklarade och jag, Lisa och Emmy har kommit på smartaste grejen. De är ändå helt okej att börja igen. Att få tillbaka rätt dygnsrytm. Nu ska jag iallafall gå och fika med Martin och Robban. Pöss!

Boy I hear you in my dreams I feel your whisper

2009-08-19 @ 00:00:28


De här två får mig att gå jdseaubgaihfs. Galen.

Första dagen idag och vi fick bara papper. Känns okej att vara tillbaka och i morgon börjar vi på riktigt. Går dock bara 9 till 11. Iallafall så gick jag och träffade tjejerna efter skolan på Steves. Fick träffa min älskade bästa vän och kusin Nath! Har längtat efter henne så. Efter de så gick jag, Natti och Martin hem till mig och nyss åkte Martin hem.

Hann inte någon outfit idag så ni får två istället i morgon! Godnatt.

Trouble seems, trouble seems to follow you

2009-08-18 @ 21:22:43


Idag har jag, Natti och Martin tvättat mitt gröna hår med ketchup. De funka.

almost that I wish you had me up against the wall

2009-08-18 @ 12:46:52



Godmorgon! Om en timma börjar skolan. Känns väl sådär. Lite längre sommarlov hade inte skadat. Nu blir de att måla naglarna, äta frukost och sedan möta upp Lisa.

Ni får en hel outfit senare idag! Pöss!

its taking over me so what else could this be

2009-08-17 @ 20:46:57

Igår och idag har spenderats med Martin. Vi hyrde en japansk film med dansk text. Ni hör ju bara hur de låter? De slutade med att vi gick och hämtade en annan film. Haha, fina dagar iallafall!

Just nu håller min kamera på att laddas. JUST NU. Imorgon smäller de. Imorgon ska jag bli en bra bloggerska igen. Då fasen. Ska uppdatera ofta, många bilder, mindre text, lägga in svaren från frågestunden del 2 som jag helt hade glömt bort, svara på kommentarer och helt enkelt bara vara bra. Imorgon ska jag bli bra.

Nu säger jag hejdå för mig och så får ni tillbaka gamla Hanna imorgon i och med sommarlovets slut!


This goes out to everyone who is sick and tired

2009-08-16 @ 14:48:57


Jag fortsätter bjussa på gamla bilder eftersom min kamera är urladdad. Men snart så! Idag ska vi byta till mamma, men tror jag stannar kvar hos pappsen tills i morgon eftersom jag inte vill bli väckt av mina småsyskon som börjar skolan redan i morgon.

Kommer nog fortsätta ändra lite på bloggen under dagen men tror dock inte de blir något mer inlägg. Gamla bilder är aldrig kul. Men i morgon så blir de nya när jag kommit till mamma och laddarn!

And you're not blinded By the light from me

2009-08-16 @ 01:43:52


Bjussar på en gammal bild nu frammåt natten. Klockan är halv 2 och jag är sjukt trött. Har velat sova hur lång tid som helst men har istället gjort om bloggen lite. Är inte klar än. Men snart så. Jag är nöjd. Vad tycks? Vill ha en "nyare" och fräshare blogg tills jag är back on track igen så att säga. Då blir de coolt.

Kräftskivan var jätte trevlig och hur gooood som helst. Bara så ni vet.

your arms tight around me

2009-08-15 @ 17:32:37


Trött. Sliten. Ledsen. Glad. Förväntansfull. Deppig. De är orden som skulle beskriva mig just nu. Fick inte många timmars sömn i natt (vilket de iofs var värt) så nu är jag dödstrött. Sedan är jag är hur glad som helst över två saker. Den ena är att Natta är hemma (!!) och den andra berättar jag inte. Höhö! Och så är jag deppig, utan att jag vet varför. Tror de beror på sömnbrist. Och att skolan snart börjar. De måste de göra. Jag brukar inte vara depp.

Nu ska vi iallafall på kräftskiva! Ska bli så himla gott! Har längtat sönder efter kräftor så ska trycka i mig mååånga. Sedan har jag bunkrat upp med film tills jag kommer hem. Ensam idag dock.

Tänk vad liten man kan känna sig ibland.

even just for a day

2009-08-15 @ 09:37:22
Godmorgon! Nu väntar jobbet. Skulle ta de lite lugnt med drickandet igår men de spelar ju ingen roll hur lite jag än dricker, bakis blir jag ändå. Men ska bara jobba till 4 förhoppningsvis eftersom att frammåt kvällen ska vi på kräftskiva ute på Sus land.

Igår var Martin och tjejerna här och vi lagade mat, spelade spel, snacka, drack, sjöng och lite sånt. Frammåt natten traskade vi mot stan och vid halv 4 slocknade jag. En fin kväll. Vi hörs senare, puss!

Followin Gods path, I could never go wrong

2009-08-14 @ 17:33:59


Usch vilken dålig bloggerska jag vart de här lovet alltså. Hemskt dålig. MEN, jag lovar, när skolan börjar ska de bli som vanligt igen. Massa roliga bilder (med mindre text) och fler uppdateringar. Jag lovar.

Igår blev de en favorit i repris så att säga. Som de senaste tre dagarna. Fika, klubba säl och film med de vanliga sällskapet. JAG VANN förresten. Bara så ni vet. Killarna traskade hem frammåt natten och tjejerna sov kvar.

Idag får vi se vad som händer. Lite oplanerat men de lutar åt lite chilldrickande med tjejerna och Martin iallafall. Nu ska jag ta tag i min inkorg som bombas sönder av mina tjatande tjejer :D

true souls said you know what's right

2009-08-13 @ 18:32:46








Hann tyvärr aldrig lägga in bilder från helgen igår så jag lägger in de nu istället! De är bilder från vårat Näckdopp (som nästan måste vart de underbaraste på hela lovet), en fest i Norrköping och när vi var i Berg och badade.

Igår mötte jag, Frida och Fia upp Martin, Måns och Fille på Steves för en fika. Efter fikan gick vi alla hem till mig. Här spelade vi kort, klubba säl eller vad fasen de hette. Ont som tusan men kul som satan! Haha, efter en mycket smärtsam lek och lite annat följde vi Fille som skulle hem och sedan gick vi alla hit, såg en film och somnade frammåt halv 6 i morse.

Idag åkte Måns rätt tidigt för att fixa med nollningen. Sedan fick vi frukost på sängen av Fia och Frida, gött! Vid två gick Fia och Frida för att träna och för en halvtimma sen gick Martin också hem.

Nu ikväll ska vi nog ta en fika och lite sånt, vi får helt enkelt se! :)

these words are unspoken

2009-08-12 @ 18:11:40



Förlåt för dålig uppdatering! Men min kamera är urladdad så jag har än så länge inga bilder. Tog dock ett par igår men de går inte att lägga in. Så ni får helt enkelt vänta ett tag med dem.

Igår var vi tjejer först och fikade, stöttade och snackade lite innan vi bestämde oss för att ha filmkväll. (Hoppas allt går bra idag Annie!) De var även Fille, Martin och Måns med på så vi gick hem till mig för att kika skräckis. Dock var den inte så läskig. Efter filmen åkte alla hem förrutom Martin, Julia och Frida. Vi pratade och så innan vi bestämde oss frammåt 2 att gå till statiol för nattmat och vid 4 stod vi utanför Martins port och sa godnatt innan vi gick och la oss.

Idag har jag lekt med Julia. Nu är sällskapet som ska ses ikväll på träning. Allihoppa. Ska passa på och se en film hade jag tänkt. Martin tipsade om en as bra sida så de är vad jag ska sysselsätta mig med så länge i regnet!

Slänger in ett inlägg senare med lite bilder från helgen. Puss!

And if you're happy to stick around

2009-08-11 @ 02:22:00


Klockan är snart halv 3 och jag är pigg som en lärka. Var på bio och såg "Sommaren med Göran", som faktiskt var riktigt bra! Vi tog efter de en promenad på lite mer än 2 timmar. Tiden går snabbt när man har roligt. En fin kväll.

Nu ska jag sova. Vare sig jag är trött eller inte. Jag behöver sova. Hanna behöver sömn. Så godnatt mer er, vi hörs i morgon! :)

just call my name and I'll be there

2009-08-10 @ 16:59:47











Såhär såg alltså vår gårkväll ut! Jag, Julia, Frida och Annie mötte upp Fille och Robban utanför hemköp för att köpa marschmallows (?) och grilla för att sedan gå ner till ån och sätta oss för lite picknick. Lite senare trillade Martin in efter han kommit hem från SM. De blev att spela "Hej knäckt" och jag tror nog att halva Linköping hörde oss som vi skrek. De där spelet är galet! Ännu senare kom vi på att vi ville bada så då åkte vi ner till Johannelund för att plaska lite innan vi begav oss hem till mig för att kika film, dricka te, skratta och prata. Efter filmen var alla hyper trötta så vi begravde Julia under alla möjliga saker, la på en blomma och skrev "Tack för våra fina tider" och tyckte de var urkul. De var faktiskt kul. Haha. Vi kastade även tamponger i pokaler innan vi insåg att vi kanske var lite för trötta. Så vid halv 4 traskade killarna hem efter en mycket fin kväll!

Nu är jag hemma och sjunger för fullt! Inte vart hos Pappa på två veckor och sånganläggningen har verkligen väntat på mig. Så de är vad jag ska göra hela dagen. Sjunga. För sen ikväll ska jag på bio! Höhö..

Förresten! Tack för alla jätte fina kommentarer under, jag blir så himla glad!

black velvet, if i aint got you

2009-08-09 @ 14:07:25


De var ett tag sedan jag la in ett videoklipp nu så idag kände jag för att göra de :) Klippte ihop två snuttar av Black velvet och If I aint got you lite snabbt!

Annars så var gårkvällen hur bra som helst! Åkte ut till Norrköping, Nickes (Lisas Nicke) kusins hus där vi var en hel del. Spenderade ett antal timmar där innan vi var tvugna att hinna med tåget hem. När vi väl var i Linköping vid halv 2 tänkte vi bara gå förbi ågatan på vägen för att se vilka som var ute och då träffar vi bl.a på Fille och Robban. Efter någon timma i stan så åkte de andra tjejerna hem och jag och Robban tog följtåg åt samma håll.

Idag skulle jag följt med och badat med de andra tjejerna i Berg men ska byta till pappa idag och lite sånt så jag stannar hemma och städar och packar istället. Ikväll blir de troligen lite chillfest, vi hörs sen!

and my heart is hurting

2009-08-07 @ 17:55:35



Idag bjuder jag på lite bilder från Öland. Har kvar en hel del nämligen. Annars har vi vart och badat i Berg hela dagen. Trots att vi kom i säng efter 4 så kom vi iväg hyffsat idag ändå. Gårkvällen spenderades hos Poltan med alla tjejer (minus fia) Fille, Robban och så kom Måns frammåt två också. Mycket trevligt! Så idag blev de upp hyffsat för alla oss, utom Måns och plus Nicke (Lisas kille) för en heldag med sol och bad!

Nu är jag hemma en snabbis för dusch och fix. Sedan tror jag de blir en lugn fredag med grill hos Julia. De blir mys! Vi får se vart kvällen leder. Bäst att ta vara på lovet nu, de har vi tjejer lovat varandra. Puss!

in the middle of a dry spell

2009-08-06 @ 18:37:25



Här får ni hela trasbitarna från igår. Hann som sagt inte lägga in de sen. Igår så var de utebio med tjejerna plus Fille och Robban. De var inte vidare roligt så vi gick och käka istället! Efter de drog vi tjejer till sturefors för vårt årliga näckdopp och de var nog höjdpunkten på hela sommarn typ. Vi gick där världens 6 bästa tjejer (alla utom älskade Fia som är i Halmstad) och bara pratade om allt från himmel och jord. Vi kom fram på att vi var fulla av livet och de var världens energikick och lyckorus av att gå där mitt i natten med ens bästa vänner. När vi väl kom fram till badet höll vi på att tappa andan. Månen lyste upp allting och vattnet var helt stilla. Där slängde vi av oss kläderna och sprang i med ett tjut hand i hand allihoppa. De kommer jag inte glömma. De var så otroligt och världens känsla.

Idag vaknade vi upp och begav oss till badet eftersom vädret är otroligt! Robban och Fille kom också lite senare och efter några timmars badande och försök till att spela vollyboll begav vi oss hemmåt och tjejerna åkte på träning. När de har tränat klart hittar vi nog på något mysigt och i morgon åker vi och badar igen med Robban och Fille.

But I was starving and parted our relations

2009-08-05 @ 17:11:02



De här är smyckena jag köpte i Stockholm. Alla ringar och halsband är från hm.

Nyss vart ute på stan och fikat med Julia och Frida. Nu är dem på träning och sedan blir de att hitta på något med tjejerna ikväll. Nu ska jag sjunga lite, puss! (Ni får en outfit bild sen om jag orkar)

just want touch you for a minute

2009-08-05 @ 12:36:42




Då var man hemma igen! Eller hemma och hemma, jag är hos Julia. Jag hann komma hem och slänga allt i tvätten på två minuter och sedan mötte jag upp Julia. Vi tog oss till henne, lagade mat tillsammans med Frida och Annie. Sedan skrattade vi åt allt möjligt in på natten då vi delade på en säng. Nu är de som vanligt. PRECIS som de ska vara!

Har iallafall haft jätte roliga dagar! Ska försöka slänga in lite bilder och sedan får ni nog se lite shopping. Den här gången blev de faktiskt mest smycken. De behövdes. Eftersom jag har en tendens och slarva bort allt.

Men nu ska vi laga frukost, vi hörs senare!

grönan, shopping, kryssning

2009-08-02 @ 08:12:00
Nu åker vi! Klockan är 8 och jag har knappt vaknat. Vid 4 fick jag ett sms av Julia att de skulle komma hem klockan 6 (nu på morgonen) så jag blev så glad att jag knappt kunde somna om. Men tyvärr får jag vänta tills tisdag innan jag träffar dem. De har gått TVÅ VECKOR. Två jäklar veckor. Gudars vad jag saknar dem!

Idag blir det grönan, i morgon shopping och sedan kryssning tills på tisdag. Vi hörs då!

It's enough for this wide-eyed wanderer

2009-08-01 @ 23:35:23



Jag är då inte dålig på ego-bilder. Har heller aldrig vart. Ska jag skratta eller gråta? Aja. Nu är jag iallfall jätte trött. Annars är idag en.mycket.bra.dag.för.mig. Ni vet när man bara känner sig sådär glad. Idag är jag glad.

Kvällen spenderades på stan med Fia och Annie. Vi fikade, snackade om allt mellan himmel och jord och sedan avslutades kvällen på bk. Mina tjejer är bäst. Bäst. (Julia och Frida när ni kommer hem och läser de här, sms:a mig DIREKT! :D)

Imorgon bitti bär de av till Sthlm med familjen. Imorgon blir det grönan, sedan sover vi på hotell. På måndagen blir de shopping och sedan åker vi på kryssning och så kommer jag hem på tisdagen. Då blir de uppdatering vill jag lova. Nu ska jag höra av mig till min bubbe som är en sån underbar vän. Bedtime! Pussis

Ajust de! Har kommit på att jag är kär i Megan Fox. Hon är typ en utomjordning eller något. Sanslöst snygg. Jag har blivit lesbisk. Bara så ni vet.

you opened your heart and you lied

2009-08-01 @ 14:36:12



Två helt hemska bilder på mig men dem bjussar jag på. Gårkvällen var urkul och började hos Filip. Jag, Natta och Fia gick dit tillsammans där de blev pizza, spel, dans, dricka, skratt och allt möjligt! Efter de bar de ut på krogen och när allt stängde gick vi (en hel del som var hos Filip) till kebabbaren för de hederliga fyllekäket. De satt fint. Efter de traskade vi lite innan vi sa hej då till alla och jag och Fia gick hem i ljuset och kom hem vid kvart i 5. En lång och rolig/mysig kväll!

Idag vaknade vi båda av tidiga telefonsamtal så känner att jag ska ta mig en blund till. Annars kommer Julia och Frida hem och jag kan knappt bärga mig!! De tråkiga är att vi nog inte kan ses ikväll (de kommer troligen hem sent) och imorgon åker jag till Sthlm för shopping, grönan och sedan kryssning och är hemma på tisdagen igen, vilket utökar dagarna lite. I vilket fall som helst har de missat massor när de varit borta och allt som hänt den här veckan händer knappt på flera år. De är galet! Så de finns en heeel del att prata om, I can't wait!

RSS 2.0