Hoping I would find true love along the broken road

2009-11-30 @ 20:00:04
Sitter här och får PANIK på mig själv. Vad gör jag? Varför har jag INGEN motivation till skolan överhuvudtaget? Jag skiter fullständigt i den och har gjort det i några veckor nu. De är inte jag. Nu ska jag kämpa tills jullovet, måste det. Att det ska behöva vara så svårt.. Peppning skadar inte heller (Aggan, Matilda, Lisa och Emmy, nu är det den där peppning vi snackat om, jag behöver den lite) höhö

they said that they wished that they had your smile

2009-11-30 @ 19:07:50



Lite flygande hårbilder bjussar jag på tillsammans gungande med hederliga Beatles och Simon & Garfunkel i bakgrunden. Nu snackar vi RIKTIG musik.

They Got Nowhere to go, That's Why I Want You To know

2009-11-30 @ 16:52:24




Bjussar på lite bilder från i fredags. Annars så sitter jag och pluggar arslet av mig och har gjort det hela dagen. Kände verkligen att jag behövde det. Prov i morgon, på onsdag och på fredag. Plus på det har jag TRE böcker som ska vara utlästa. Men snart lov, käääämpa!

Ska ta en lite paus nu med film och sång. Vi hörs senare. Bye!

Tonight with words unspoken, say that I'm the only one

2009-11-29 @ 20:45:48


Hittade mina nitade leggings när jag städade för någon dag sedan. Katching! Tyvärr är dem hål i. Tusan. Jag använder dem ändå.

I'm walking the streets like a stranger in my hometown

2009-11-29 @ 18:11:13



Jag bjussar på två dödligt fula bilder. Blev att dra läppstiftet över eftersom att jag helt osminkad ser ut som ett lik. Bokstavligt talat.

Nu är jag hemma hos pappsen! Blev helt förvånad när jag gick in så mycket som han julpyntat, så fint! Hela dagen har varit full av julstämning. Började när jag gick igenom stan på väg hem från Martin då det var julmarknad och julsånger. När jag kom hem till mamma blev det lussebullar och glögg och nu hemma hos pappa spelas det julmusik. Jag älskar julen!

Nu måste jag nog börja plugga lite. Har ältat det hela dagen men det är ju lätt att prata, svårt att göra. Får se hur långt jag kommer idag.. Haha. BYE!

don’t need a ring to show me, What your love’s worth

2009-11-29 @ 15:24:25

Alla bloggar om dessa skor nu, men det är gaaaalet vad dem är snygga!

Tjena babes! Har inga andra bilder just nu men ni får dem lite senare istället.
Igår var jag och Martin och såg tredje filmen av Stieg Larsson, hur bra som helst! Värd att se. Sen sov jag där och kom hem för ett litet tag sen eftersom det väntar en hel del plugg den här veckan. Tyvärr så hittar jag inte mina böcker, så jätte mycket plugg har jag inte fått gjort än.. Ska leta lite till och städa rummet innan det bär av till pappsen. Vi hörs senare!

Tonight with words unspoken, say that I'm the only one

2009-11-28 @ 09:42:31






Godmorgon gullisar! Här har ni lite bilder ifrån förra lördagen. Trodde att det skulle vara lite roligare bilder men det är ju bättre än inga! Ska åka och jobba nu så vi får se under dagen när jag uppar (jag vet ju aldrig när jag slutar förens en bit in på dagen) och på kvällen ska jag och mitt hjärta gå och se den tredje filmen i Stieg Larsons triosak. Vi hörs laaaaaater, bye!

I'm walking the streets like a stranger in my hometown

2009-11-27 @ 19:02:32



Nu sitter jag här och äter dipp med syster, haha. Mammsen har massa tjejkompisar på besök och de diskuterar fb ganska grovt. De hänger där mer än vad jag gör, dagarna in och dagarna ut. Helt seriöst, måste vara någon medelålderskris typ! Om en halvtimma bär jag mig av mot Annie där det blir tjejmys med alla tjejer men måste åka hem ganska tidigt eftersom att jag jobbar i morgon. Bye!

fire I’m burning that’s something I cannot go without

2009-11-27 @ 18:45:55


Ville bara säga nu när jag sitter och läser alla mail och kommentarer jag får av er, att fasen, fasen vad ni är underbara! Era ord värmer mer än vad ni tror och ni är så jäkla underbara. Tack!

You finally said something good when you said goodbye

2009-11-27 @ 17:03:56



Tänkte visa er mina favorit svarta och silvriga smycken! Passar till allt och det är roligt med lite variation.
Allt är från hm förrutom halsbandet i mitten och näst längst ut till höger som är från lindex.

and now you wanna get me back and you gon' show me

2009-11-26 @ 20:54:57




Det här köpte jag igår! Plus en mössa från hm och byxorna i inlägget under, men det fick jag inte med på bild. Nätlinnet har jag letat ett tag efter och hittade på rean för 45 ynka kronor på monki. Linnet behövde jag eftersom att jag vill fylla ut basen i garderoben och så hittade jag halsbandet från lindex som jag letat efter som en galning! Svart passar till ALLT, plus att de är galet snyggt.

tina was a little young girl, she had a heart of stone

2009-11-26 @ 16:58:22



väst, bikbok. Byxor, åhlens. Linne, hm. halsband, lindex.

En dagens lite sisådära.

look what you've done You've made a fool of everyone

2009-11-26 @ 14:46:05


Lite gammla bilder

Kom just hem från skolan och känner mig helt slut. Fick g på mitt matteprov så det skriker lite glädje i mig just nu! Ska ta det lugnt och kika lite serier och så får ni se vad jag köpte igår lite senare. 

There are times I stumble And I'm up against the wall

2009-11-25 @ 22:45:51



Helt seriöst, kan ett halsband bli snyggare?! Tyvärr ligger det lite över min budget och hamnar på 300 kr från indiska. Men värt.

Lite kvällsmusik med!


breathe there’s no where else tonight we should be

2009-11-25 @ 20:40:46



Sitter här med ett stort leende. Fick nyss ett sms av Agapi som peppar alla inför skolan i morgon. För go!! När vi sågs i förrgår så beklagade vi oss så över våran ca noll motivitation till skolan och kom på tanken att peppa varann lite med ett sms. Först ut var Aggan, lilla guppi. Tänk att så små saker får en glad!

Nu taggar jag inför greys och det blev att strunta i att plugga idag. Vi tar det i morgon istället. PUSS!

go wasting your time, because there is no finish line

2009-11-25 @ 18:41:48


Här har ni min shopping för dagen! Ser det kanske inte så tydligt, så ska fixa ett inlägg senare då man ser bättre och så får ni veta vart allt kommer ifrån.

Full dag har de varit iallafall! Martin hämtade upp mig vid 12 och så gick vi på Ikano och kikade i affärer ett tag innan vi skulle börja jobba. Jobbade väl sammanlagt 3,4 timmar och fick ihop mycket bra med pengar plus varsin biobiljett som vi ska utnyttja redan i helgen.

Nu är jag hemma och ska börja plugga lite. Ni får en outfit lite senare!

You're not here with me, and You never said goodbye

2009-11-25 @ 11:38:55



Godmorgon! Studiedag en dag till. Hur skönt? Idag hoppas jag på en del bilder! Nu slutade Martin nyss skolan så snart ska vi åka och jobba lite. Efter det ska jag nog gå på stan en snabbis och försöka inhandla något då det KLIAR i fingrarna och sedan plugga lite. Ska även hinna ta outfit bild och jag väntar fortfarande på bilderna från i lördags.

Hoppas ni får en GOOO onsdag mina kära vänner och så hörs vi om några timmar. Later!

so lonely after dark If only we could relive yesterday

2009-11-24 @ 19:50:46







Såhär såg det ut igårkväll! Spel, skratt, prat, gottis och mys. På fredag så kör vi julklappsleken, yey! Nu sitter jag och Martin brevid varandra och pratar med varann genom videosamtal, rastlösa? Haha, snart ska vi till hemköp och sen slänger jag mig framför DH. Great, bye babes!

all of these lines across my face, tell you the story

2009-11-24 @ 14:56:38


Tjenis! Hinner inte skriva så mycket men gårkvällen blev hur bra som helst. Obeskrivliga tjejer! Åkte till Martin på natten och sov där och eftersom det var studiedag idag så har vi pluggat hela förmiddagen. Nu så ska vi åka och jobba tillsammans i två timmar och även i morgon, spännande! Lite pengar är ju bra att ha.

Nu måste jag rusa, slänger in bilder från igår kväll lite senare och förhoppningsvis bilder från festen i lördags!

hey, I put some new shoes on and everybody's smiling

2009-11-23 @ 18:51:46



second hand blus, skor; skopunkten, tröja; gina, pälskrage; hm, halsband; lindex.

Stor plugg hela dagen. Dock har jag mest skrattat med lillasyster så det blev inte så mycket verkstad. Nu blir det duschen och sen hoppar jag i mjukisarna och tar mig till Emmys place för tjejmys med Agapi, Emmy och Matilda! Blir lite spel, bakning och kameran hänger med :) Bye!

The fast approaching midnight and We're locked out

2009-11-23 @ 11:29:22



Godmorgon! Skulle bara hälsa lite smått sådär efter mitt lilla uppdrag nyligen.. Haha, jag är ganska så klantig i bland. Nu bär det iallafall av till skolan, hörs sen. KISSSSS

See the truth behind the lies, Your lies are haunting

2009-11-22 @ 20:40:14


De här har jag gått runt och myst i lite idag. Tröjan är pappas, halsduken är Nattans, Kavajen är ifrån Italien :)

Jag är så shoppingsugen att jag inte finner ord! Så fort jag får pengar ska jag shoppa för just nu känns det som att de är riktigt tomt hos mig i klädväg. Tyvärr måste jag lägga undan minst 1000 kr till resan i sommar och sen måste julklappar inhandlas så jag vet inte hur mycket shopping min plånbok tillåter, men några hundralappar skadar nog inte..

So fed up what's with the scenes Observe and leave

2009-11-22 @ 19:33:02




Här bjussar jag på lite bilder sen vi var ute och käkade för ett litet tag sen. Dessa tjejer alltså. Finner inte ord!

Nu blir det kantarellmacka hos mamma, mums!

move you make every step you take I'll be watching

2009-11-22 @ 16:16:07


Goddagens! Först måste jag ju börja ursäkta mig för den jätte dåliga uppisen.. Men som sagt har jag vart sjuk och jag SKA bättra mig.

Igår var det lite party hos Robban, det blev en del kort tagna så när jag får tag på dem så får lägger jag upp dem här. Jag och Martin slocknade hemma hos mig frammåt natten och vaknade ganska sent idag. Robban kom också lite senare för att jag skulle färgat håret på dem men puckona hade ingen färg så det blir en annan dag.

Nu ska jag städa sen åka till mammsen, vi hörs senare babes!

and Like a dummy I threw my jeans in the closet

2009-11-21 @ 20:26:25



Såhär ser jag ut ikväll. Bye babes!

it's hard and I know We're all scared, but what for

2009-11-21 @ 20:21:35




Såhär ser det ut just nu. Snart bär det iväg till Robban för lite party!

and every magazine tells her she's not good enough

2009-11-21 @ 00:56:05
Jätttteeee mycket förlåt för den dåliga uppdateringen!! Men som sagt så fick jag feber av svin-sprutan så har varit sjuk i två dagar nu. Men nu mår jag bra igen! Imorgon ska jag jobba och efter jobbet blir det lite fest så då kanske vi inte hörs förens på söndag eller om jag hinner efter jag slutat jobbet. Vi hoppas på det!

Hoppas ni hänger kvar mina kära!

My hands float up above me And you whisper you love me

2009-11-19 @ 13:09:51



För några dagar sedan rotade jag och Martin fram massa gamla jeans jag hade liggande. Eftersom att jag ALDRIG använder jeans längre så provade jag några. Tyvärr kunde jag väl inte ha hälften eller något men dessa kunde jag allt klämma på mig! Och vet ni, de var ganska snygga. Kanske dags att sätta på sig något som verkligen värmer?

Iallafall så vaknade jag upp med feber. Kände på mig det hela tiden, mitt imunförsvar är ju inte det bästa. Vart sjuk alldeless för mycket på sista tiden, men det går ju inte att göra något åt. Dumma spruta! Så nu blir det lite sömn och vi hörs senare :)

frightened as much as you Though barely touching you

2009-11-18 @ 23:05:49
¨


Skrapade ihop lite outfits från den senaste tiden. Har ni någon favorit?

Nu är det dags för sängen, film och tv. KISSSSS

and You can never say never, Why we dont know when

2009-11-18 @ 21:19:17




Inga muntra miner här inte! Innan matteprovet idag nämligen, det gick inget vidare med vårat plugg men provet gjorde vi ju iallafall. Det är över och jag är g-l-a-d.

Nu kikar jag och syster grey's och sen är det paradise hotel. Min arm har domnat av och det känns som jag börjar få feber, eller mår iallafall illa. Vi får se helt enkelt!

Off in the night While you live it up I'm off to sleep

2009-11-18 @ 19:51:35


hannamw

Har suttit och kikat igenom lite bloggar och så hittade jag detta. Skulle helt seriöst kunna kopiera hela outfiten rakt av. Tyckte det var sjukt snyggt och nätlinnet eller något annat liknande i nät ska införskaffas snarast!

Slänger strax in lite bilder från skolan.

The fast approaching midnight and We're locked out

2009-11-18 @ 16:42:22



Dessa enkla tygbitar satt på min kropp idag. För övrigt är jag tillbaka! Har varit ganska så segt här i bloggen nu ett tag just för att det har varit en himla massa plugg. Men nu för någon vecka är det över, det känns gött!

Kom just hem från skolan efter svinsprutan och ett matteprov. De gick som det gick. På båda delarna, armen värker. Tänkte ta och svara på era kommentarer med, men först och främst ska jag kika lite serier och dricka te, bara ta det lugnt :)

And we're on fire, Making our way back from my house

2009-11-16 @ 21:25:17



Här får ni ett litet klipp jag spelade in lite slavrigt!

Tyvärr får verkligen min uppdatering lida tills på onsdag då jag gjort matteprovet. Eftersom att jag är världens sär i matte så måste jag plugga arslet av mig tills provet och bloggen hamnar då lite ikläm..

Tänkte berätta lite om helgen, eftersom jag inte uppade då. På fredagen var det mys med idol och lekspel hos Fia med tjejerna, på lördagen jobbade jag och på kvällen gick jag, Julia, Annie, Martin, Fille och Robban och fikade för att sedan gå hem till Filip för att kolla film och efter det slocknade jag och Martin hemma hos mig. På söndagen blev det att sova länge, chilla, plugga, gå promenad och sedan stack Martin till jobbet och jag åkte hem till pappa för pluggande.

Idag har vi vart på resebyrån och betalat resan och nu känns det gaaaanska så taggat! Snart kommer även Martin, paradise hotel missas inte! BYEEEE

And it's hard I know We're all scared but what for

2009-11-15 @ 21:01:07


Såhär har jag väl suttit ungefär hela kvällen, plus med gitarren. Pluggat har jag också hunnit göra, duktig Hanna! Dock så kan jag inte lägga in "sångklippet" idag för att jag inte har satt ihop det än. Sjunger nämligen tre låtar (bara lite av varje) och sedan tänkte jag klippa ihop dem. Men nu kommer Martin så jag hinner antagligen inte göra det. Så om det inte kommer idag så LOVAR jag att det kommer imorgon.

Förresten, nya paradise hotel ikväll. Ingen missar va?

And it's all metrically and so precise and so clean

2009-11-15 @ 17:03:44

Hej babes! Förlåt för kass uppdatering, men har haft fullt upp hela helgen. Hinner tyvärr inte skriva nu heller, men ska nog försöka slänga in ett sångklipp frammåt kvällen så kika in lite senare!


and every magazine tells her she's not good enough

2009-11-13 @ 18:51:01



Dessa byxor testade jag igår. Hur snygga som helst! Dock tycker Martin dem är hemska, men icccckkkeee. När pengarna kommer in om en, två veckor så ska jag nog haffa dessa.

Nu ska jag laga lite mat till mig och syskonen och efter de bär det av hem till Fia för tjejkväll! Dock kommer jag nog behöva åka hem ganska tidigt då jag jobbar i morgon, men det är ju bättre än inget. Bye!

And we're on fire, Making our way back from my house

2009-11-13 @ 15:30:12



Här är lite bilder från igår. Fikat ser ganska gott ut va? Blev hur mycket som helst över, men visst tjänade vi in en del ändå!

Nu blir det bad. Hejs.

velvet ropes and guitars, 'cause you're my rockstar

2009-11-12 @ 21:52:54


Det här kikade jag på idag. Fick med mig den gråa tröjan hem och snart ska jag ha skinnbyxorna tror jag. Ni får bättre bild på dem imorgon.

Nu så ska jag ta mig en kopp te, plugga lite till, duscha och sedan hoppa till sängs! PUSS

oh when you smile at me you know exactly what you do

2009-11-12 @ 20:15:26


Mitt nya halsband, snyggt va!? Gick förbi det och sen kunde jag inte låta bli att köpa det. Annars kom jag just hem från skolan. Haft öppet hus. På slutet drog jag och Lisa runt våra småsyrror och försökte övertala dem av hela hjärtat att välja tvärS. Tror det gick ganska bra. TvärS är så jäkla bra arbetssätt, aldrig tråkigt! Sedan satt vi där och sålde fika, har lite bilder därifrån som ni får sen men nu måste jag först och främst ta tag i lite plugg (Efter mammas pojkar) Har redovisning i morgon och har kollat igenom det en gång, bra Hanna!

promise you kid that I'll give so much more than I get

2009-11-12 @ 15:41:22

leggings, gina. väst, bikbok. blus, second hand.

Slängde på mig lite trasor och gick till skolan. Känns som att jag aldrig blir frisk, får panik! Men men. Efter skolan gick vi en liten sväng på stan. Fick med mig ett galet fint halsband hem och en vanlig basic tröja som jag just nu sitter klädd i! Ni får en bild ikväll, om inte, i morgon. Hittade även ett par skitsnygga skinnbyxor som jag troligen ska köpa närmsta tiden framöver, det får ni bild på sen!

Om en timma ska jag vara i skolan för då ska klassen stå och sälja kakor eftersom att det är öppet hus. Tar nog med mig kameran också. Så det finns en del bilder som väntar, men först väntar nya The city, BYE!

and I can see you staring there from across the block

2009-11-11 @ 21:40:18



Nu kikar jag och lillsnuttan på bilden på greys med varsin kopp te. Pluggat har jag inte gjort än, fast jag borde. Ska ta ett långt bad senare istället, plugget får vänta tills i morgon :)

all of these lines across my face, tell you the story

2009-11-11 @ 20:32:10



Såhär såg det ut när jag och Frida var ute och åt idag. Nu ska jag däremot förhöra bullen, snäll syster som jag nu är! KISSSSS

Is when I’m in your arms, And you’re whispering baby

2009-11-11 @ 18:33:36



Här får ni en gammal outfit, men fotade den nu. Ville inte ta kort på vad jag hade på mig idag eftersom det typ bara var en tjocktröjja. Så som min ork är just nu slänger jag på mig det första bästa jag hittar ungefär. Life's hard!

Just bakat. Och hur gick det? Jag vet inte. Det ser gott ut iallafall, fast det gör det alltid. Spännande hörrni! Nu ska jag börja plugga lite smått och sedan blir det serietittande. Greys ikäll med. Hallelujah!

Although we don’t need the money we’ll need the fame

2009-11-11 @ 16:36:07


Kommer fler och andra bilder idag senare! Annars så har dagen sett ut följande; Började med att hånflina lite åt mig kära pojkvän som började två timmar tidigare än mig = Mer sömn. Sedan skola, fick reda på att vi inte har någon tyska i morgon = sovmorgon. Träffade upp Frida för att luncha på stan och nu sitter jag här!

Imorgon är det öppet hus på katedral, tycker allt att ni ska besöka Sam tvärS om ni ska dit! Toppen galoppen. I vilket fall som helst ska vi baka kladdkaka och sälja så nu ska jag sätta igång att baka två stycken. (VA, baka? jag? A.) Vi får se hur det går, återkommer senare. Tjillivixen!

a time or two I wiped my brow and kept pusing through

2009-11-10 @ 22:27:05


När jag får pengar så ska dessa bli mina. 399 kr från Lindex!

don’t need a ring to show me, What your love’s worth

2009-11-10 @ 20:11:33

Vad lyssnar du på för musik? Den du själv sjunger? Och kan du inte lägga upp din spotifylista här?

Hm, ganska svår fråga. Jag lyssnar typ på allt. Eller inte så mycket rnb. Det förekommer mest på fester och så. Annars lyssnar jag ju mycket på Michael Jackson som ni redan vet och sedan mycket gammal musik.

Jag vet inte hur man lägger upp sin lista här men eftersom jag lagt in lite ny musik kan jag iallafall rabbla upp några artister: A camp, Amy Winehouse, Amanda Jensen, Bob Dylan, Coldplay, Elvis, John Mayer, Johnny Cash, Kings of leon, Laleh, Lykke Li, Melissa Horn, Simon and Garfunkel, Beatles, They Fray, The rolling stones, The Veronicas, Tom Waits, Veronica Maggio os.v. Har många låtar som är brända från gamla cd skivor med som jag inte ens vet vilka artiser det är som jag lyssnar på likaså.

De ni ÄN SÅ LÄNGE har fått höra mig sjunga är absolut inte den musik jag lyssnar på. Det beror mycket på att det inte finns några karaokeversioner av de låtarna jag lyssnar på. Celine dion tex finns det miljontals karaokeversioner av, därför sjunger jag lätt sådana låtar. När jag spelar gitarr sjunger jag däremot de jag lyssnar på, för då kan jag spela som jag vill.

Nu min fråga till er. Vad lyssnar NI på?


You know why, Cuz we ain't on the playground no more

2009-11-10 @ 17:49:29




Tjenis! Nu känner jag mig lite piggare och har to.m fått lite matte gjort. När som helst kommer Martin hit och redan nu längtar jag tills 9 då desperata hemmafruar börjar! Sweet. Sedan tänkte jag fortsätta svara på era "Dagens fråga". Har glömt bort de nu, men kör en sådan senare idag. Bye babes!

the sun has fallen, and the backbeat's telling truths

2009-11-10 @ 13:21:35


Vad är det för fel på mig? Helt seriöst, jag blir aldrig frisk. Nu går jag här hemma och hostar, mår illa och fryser. Måste ta och plugga ifatt lite saker jag missade förra veckan när jag var sjuk så ska sätta igång med det snart också. Livet är inte lätt ni, men imorgon är jag frisk vare sig jag vill eller inte! :)

So Don’t go wasting your time, there is no finish line

2009-11-09 @ 20:24:46


Om man rotar tillräckligt noga så hittar man alltid saker inne i mammas skåp. Nu denna. NAJS tycker jag. Matchar ju mina naglar, katchiiiing!

Tonight with words unspoken, say that I'm the only one

2009-11-09 @ 16:16:55


Detta hittade jag idag. Ganska fint, får se när den kommer till användning!
Annars så har jag nyss pluggat lite matte och nu är jag helt slut. Ska slänga mig framför tv:n med en kopp te och bara ta det lugnt. Outfit, lite bilder från skolan och sånt kommer sen. PUSS!

Cause now I'm afraid that she won't dance for me now

2009-11-08 @ 22:08:49




Sådär serrni. Nu har jag kommit på en liten idé! Varje dag (förhoppningsvis) framöver så ska jag lägga in några bilder från en månad i år, eller något annat år, för att blicka tillbaka lite. Kan nog bli ganska blandade bilder men känner att jag var tvungen att göra något annorlunda så bloggen kommer igång lite igen! Vi får se hur det blir :)

Här har vi iallafall några outfitbilder från i våras, i April.

I heard you fall, I thought of all the years we spent

2009-11-08 @ 20:32:52



De här bilderna har ni sett förrut. Men har iallafall köpt ett till sånt paket ringar som på första bilden och så undrar jag om någon vet vart man kan hitta ett sånt här grönt nagellack jag har på andra bilden? De är nämligen från mitt IV-val så har ingen aning om vart de kommer ifrån.

Annars så sitter vi, hela familjen, spikade framför "Ensam mamma söker" och när Helena nyss valde Oscar så fick man fasen massa fjärilar i magen själv, haha. GOS!

Taking what is mine And you are taking what is yours

2009-11-08 @ 14:25:37


spetsbody, gina. Skjorta, second hand. leggings, bikbok.

Det här gick jag i igår. Som man säger, kläder efter väder. Buskläder här.
Skulle jobbat idag men det gick icke. Spydde i natt/morse antagligen pg.a att jag åt jordnötter igårkväll. Så min förmiddag har inte varit helt toppen men börjar må lite bättre nu. Så nu är det dags för städning och sedan massa plugg när jag bytt till mamma. Vi hörs sen, bye!

When your love brought me to the light Where do I go

2009-11-07 @ 23:07:41



Kom just hem från jobbfesten. Från att varit ganska opepp till att leka som ett barn på nytt körde vi gärnet genom hela busfabriken. Det bjöds på mat (som innehöll jordnötter vilket jag inte tål och fastän jag bara smakade med läpparna på det svullnade dem upp och jag såg ut som Olinda hela kvällen, BIGLIPS!) och dricka och massa snack till en början då vi kom igång med samtalsämnet andar os.v. Sjukt intressant och läskigt! Efter det lekte vi som IN I och svettades som jag.vet.inte.vad. Ni kommer få en hel del videor som vi spelade in därifrån så snart jag får dem från Hannah!

Så nu efter en väldigt lyckad kväll med alla fina jobbakompisar ligger jag i min säng rätt så slut. Hoppas att min käraste ska komma hit och sova med mig. Men nu ska jag iallafall runda av med en kopp te, PUSS!

Caterpillar in the tree, how you wonder who you'll be

2009-11-07 @ 15:33:04


Leggings, gina. Skjorta, second hand. tshirt, pappis.

Ser ni mina ögon? Jag ser drogad ut. Typ. Det är nämligen så att jag fäller skinn. Låter de gött? Nej, det är det inte heller. Kan knappt hålla ögonen öppna för att dem är så svullna, torra och irriterade. Jag ser riktigt dum ut. Kul tills ikväll! Ae, strunt samma. Jag är ju sjuk, får skylla på det. Och sen, vad ska man ha på sig? Ingen aning. Noll koll! Men jag kör bara. Nu babblar jag för mycket.. Ska laga mat, later!

I just had a wake up call I wish I never let you fall

2009-11-07 @ 13:53:40



Amanda Jenssen har ju riktigt bra låtar! Suttit och lyssnat igenom ett par nu på morgonen och utan tvekan en grymt musikalisk person.
Förlåt för skruttig bild men ni lär iallafall troligen få två outfitbilder idag. En nu på dagen och sen en frammåt kvällskvisten innan jag bär iväg mot jobbfesten. Ja, jag har bestämt mig. Sjuk är jag, men det ska inte hindra mig. Måste ju göra NÅGOT roligt i helgen så jag ska trotsa min lilla sjuka och gå och busa på busfabriken ändå. Iallafall ett litet tag. Nu ska jag trycka i mig en ipren och dricka lite te. Bye!

Your proclamation promised me free liberty, now

2009-11-06 @ 18:28:22



Lite saker man inte skulle tacka nej till!
Tyvärr blir det inte roligare än såhär idag men i morgon blir det lite roligare, ska försöka få ihop ett par bilder iallafall. Annars har jag varit hos Martin hela dagen, vi har sjukat oss tillsammans. Nu ligger jag begravd i min kväll, sjuk en fredag. HUR kul? Aja, jag har lillasyster till sällskap som också är sjuk så det blir lite mys med god mat framför idol. Bye!

look what you've done You've made a fool of everyone

2009-11-05 @ 16:30:16


Lite basplagg är alltid bra att ha. Annars så har jag legat i sängen hela dagen och även igår. Martin kom efter sitt jobb till mig då vi båda låg och snora, han är nämligen också sjuk. Så idag har jag ens inte rört på mig, bara sovit och sovit inprincip. Så ni får ta hänsyn till att det blir ganska dålig uppis idag, hoppas ni andra har bättre dagar :)

You better take it from me, that boy is like a disease

2009-11-04 @ 18:08:57


kofta, second hand. tröja, gina. leggings, weekday second hand.

Känner mig hur hängig som helst, krypit ner under täcket och slurkat i mig flera stora koppar te. Kikar ikapp alla serier och tar det bara lugnt. Skulle egentligen till Martin men nu hindrar ju min kropp mig. Hoppas att han kommer hit efter sitt jobb istället och hoppas att ni andra har en go onsdag iallafall! :)

you have to do is call and I'll be there yes I will

2009-11-04 @ 16:20:50



Pluggat i en timma ungefär och nu är jag helt slut. Har nämligen gått och blivit sjuk, HUR typsikt? Kan kanske också beror på att min syster ligger hemma med feber, den smittarn. Så ska ta några outfitbildern snabbt innan jag bäddar ner mig i sängen så får ni de om ett tag och även några skolbilder senare. PUSS

you look so fine That I really wanna make you mine

2009-11-04 @ 09:33:02


Godmorgon! Bjussar på en nyvaken Hanna. Gick upp för en kvart sedan. Att det alltid ska vara så, ligger och drar mig tills jag knappt hinner sätta på mig brallorna förens jag ska iväg. (Jag vet, nu sitter jag vid datorn men var tvungen). Mår ganska dåligt, men har en del i skolan som måste göras så jag ska pysa dit ändå. Nu är jag försenad, PUSS!

Let’s get restless baby, come on get crazy with me

2009-11-03 @ 21:37:11



Kolla här vad jag hittade i garderoben! Har letat som en galning efter den sån här kofta men inte hittat någon snygg förutom en på Zara, men de har vi såklart inte i kära Linköping. Men nu hittade jag en jacka, najs!

Annars så har jag damp på allt och arg som tusan är jag. Nu går inget ihop och nu ska jag gå och begrava mig med mitt te. Suck.

hey, I put some new shoes on and everybody's smiling

2009-11-03 @ 19:14:06




Bjussar på lite bilder från skolan. Men vad hände med den positiva attityden Aggan? Det är bara jag och Matilda som hajjat vinkeln. Tummen upp, leenden, räcka ut tungan och fixa med goa ihoppsatta bilder, vilket gör mig till big nose, det är ju positivt? Ah ni, vi har alltså bestämt oss för att gå all in med positiv syn på skolan. Göra det lite lättare sådär. Ganska bra va? Funkar det? Vet inte. Vi försöker.

La nyss på telen med Frida efter ungefär en timmas samtal. För mycket i min hjärna nu, plus att jag har prov i morgon som jag inte tränat på. Tar stopp. Förstopping. Överbelastning. Aa ni fattar, måste iallafall börja lite smått. Puss hej leverpastej!

You make it so so much easier when life gets hard

2009-11-03 @ 16:30:08




Blev ingen träning idag. Emmsy blev lite sjuker så vi fick skjuta fram det och jag hatar att träna själv så jag passade också på att ta en vilodag. Nu kikar jag på projekt runway och ska snart se nya avsnittet av GG. Imorgon börjar jag kvart i 10, soooooooovmorgon, danke!

and every magazine tells her she's not good enough

2009-11-03 @ 14:17:38


Lite bra musik såhär på eftermiddagskvisten! (Ganska gamla men BRA) Satt även igår och diskuterade min musiksmak eftersom att vissa av mina tjejer tycker den är USCH men kom nog fram till i skolan att det är fler som håller med mig, finally! Men smaken är ju som baken så att säga.

Outfit och några få bilder från skolan får ni sen, bye!


So fed up what's with the scenes Observe and leave

2009-11-02 @ 22:01:13


Använder ju som ni vet en hel del smycken och jag har aldrig någon koll på vart jag har dem så jag har bestämt mig för att hänga dem på något. Har än inte hittat något bra, men om ni har något tips på några roligare hängare, kom gärna med dem!

La nyss på telefonen med min kära pojkvän i örat och nu sitter jag och smuttar på lite te. Imorgon har vi en pytte sovmorgon och efter skolan blir det träning igen. Nu blir det däremot serier, bye!

but didn't catch the half of what had gone wrong

2009-11-02 @ 18:09:18



Blus, second hand. Linne, halsband och ringar, hm. skor, skopunkten.

Dagen började med stylist-grejen. Idag skulle vi lacka naglar. Kul tyckte jag då jag var tvungen att ta bort mitt fina turkosa nagelack. Men nu är det back igen. Efter skolan bestämde jag och Emmy oss för att börja köra på gymmet igen, så vi körde. Träningsverk i morgon, hej! Nemen det känns riktigt bra att börja röra på sig och äta som jag gjorde förut.

Nu ska jag sjunga lite och plugga. Ni får bilder från skoldagen senare! KISSS

wondered why you're finding it hard just looking at me

2009-11-01 @ 19:09:46


Tre Hanna kom att bli nio. Egobilderna tar aldrig slut.. Men iallafall, halsbandet är en ny favorit! 50 spänn gick det på. Billigt och bra! Sen om koftorna några inlägg längre ner, tyvärr är det second hand. Har nämligen inte hunnit svara på alla kommentarer. Men ska försöka fixa med det ikväll.

Nu ska jag bara sjunga! Ska sjunga kvällen lång! Kom just hem från kyrkogården, lagt ljus till farmor och nu är jag hos pappa och har en massa nya låtar i skafferiet. Om en timma blir det ensam mamma söker och efter de börjar Djävulen bär prada. En riktigt najs tv-tittar kväll så att säga. Bye babes!


move you make every step you take I'll be watching you

2009-11-01 @ 14:43:39



Det här köpte jag idag när jag och Martin var på stan. Snyyyygggaste nagelacket och ett matchande halsband. Kom nyss hem till mig och nu ska han plugga lite, jag städar och fixar innan jag åker till pappa och mamma lagar kantarellmackor till oss, mums!

Föresten så har min uppning denna vecka varit prettyyy bad, men lovar att nästa vecka blir bättre!

RSS 2.0