det får mig att le




Dragkedjströjan (lite kär i den tror jag ;D) är från Monki.

Gud vad glad jag blev när jag loggade in här nyss och såg alla kommentarer! Vad roligt att så många svarar! Fortsätt svara, jätte roligt att läsa. Uppskattar allt men tyvärr orkar jag inte svara till alla så jag säger här istället att det är jätte roligt att läsa och se vad alla kommer ifrån och jag läser dem alltid med ett leende på läpparna. Det var en del som ville ha bättre uppdatering och outfits. Jag kan vara bättre med uppdatering, oftast, men man måste ju hinna med så mycket annat också, och det känns som att det är onödigt att slänga in ett inlägg om ingenting, men jag ska försöka bättra mig, gällande båda punkterna! :)

Idag har jag varit med min älskling och sedan pluggat. Han ska ta med mig till hans stuga när jag fyller år (fast det blir nästa helg) Visst låter det mysigt? Nu ska jag göra te, sedan slänger jag in lite roliga outfits bilder!

Kommentarer
Postat av: klara

otippat. Han bjöd med sig sin förra flickvän till sin stuga på hennes 17 års dag också

2009-01-13 @ 21:36:27
URL: http://klaralinnea.devote.se
Postat av: klara

jag har aldrig påstått att det är under samma omständigheter.



Inte visste jag att det var så känsligt, då ber jag om ursäkt, men om ni båda vet om att det inte är under samma omständigheter varför då göra en grej av det?

2009-01-13 @ 22:30:13
URL: http://klaralinnea.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0