mitt 2008

Tänkte skriva och lägga upp lite bilder från de som hänt under detta året.


Januari:

Jag fyllde år den 18 Januari och samma dag bar vi tjejer iväg till sälen för några dagars lov och skidåkning. Det var en riktigt härlig start på året och vi ville inte för något åka hem igen. Det var 5 riktigt bra och oförglömliga dagar.


Under denna tid längtade man nästan tillbaka till skolan för att få umgås med världens bästa klass. Jag tror det är under januari månad jag har allra mest bilder på mig och Victor. Vi är ena riktiga linslusar och jag saknar killen så jag spricker!


Vi tre var också med på castingen till talang. Fast mest för att vi inte kommit på vår genigala idé än. Men eftersom att de var i Linköping kunde vi lika gärna köra på tänkte vi. Kul var det iallafall, och vi fick se grymmast dansaren. Värt!


Det var också nu vi tjejer verkligen började ta upp kontakten igen och umgås flitigt med varandra. Delvis för vi kom på att vi skulle gå ihop i grupp och göra det vi älskar med världens bästa vänner och för att vi insåg att vi saknade varandra så mycket. Under den här perioden tränade vi nästan varje dag. Det var jobbigt, men såååå kul.




Februari:

Till slut, efter all träning, gick vi vidare! 72 i den staden, 6 gick vidare eller något liknande. Helt sjukt, vi trodde det aldrig! tyvärr blev det aldrig tv, men så nära tv man kunde komma kom vi iallafall. Även fast vi tycker att vi borde kommit med(a)


Alla tjejkvällar. Den här månaden var det inget annat än problem. Fråga mig inte hur de kom sig, men det var lärorikt, för nu har man verkligen förstått vilka man håller närmast.


Det blev även en lyxresa med mamma till Malta. Hotellet är de ni ser på mittenbilden. Det var 5stjärnit och vi hade sviten. Shopping tills det aldrig tog slut blev det också. Så lyxigt har jag aldrig haft de förrut. Plus att vi hade det så härligt!




Mars:

Jag har inte så många minnen från Mars om jag tänker efter. Men här har vi spexfotot. Det är alltid något!


Men en väldigt rolig upplevelse under Mars var när jag, Alex och Moa var i Eskilstuna och tävlade. Det var dock bara jag och Moa, men Alex var vår stöttande vän! ;) Alla sångtävlingar med dessa är så otroliga. Men den här var lite extra. Alexandra Schöld bad nämligen om Moas nummer ;)




April:

Det var nu sommarn var på god väg. Denna dag var en riktigt mysig dag. Efter skolan GICK vi ner till stan, tog varsin glass på Bosses och sedan satt vi och bara njöt. Sånna dagar var man verkligen på topp!


Det var också nu klassen insåg att det inte var lång tid kvar tills vi skulle sluta så vi hade ett par sena kvällar nere vid ån med bad, grillning, vattenpipa, skratt och mys.


Det var också i April jag sökte till Idol. Här har ni bilder från första Audition, då man inte fick träffa de riktiga juryn. Först är det så att alla som söker träffar en låtsas jury som tar ut 300 som sedan får möta den riktigt juryn. Jätte nervös var jag! Det var 2000 som sökte och 300 gick vidare (I stockholm då). Det hade varit 75 innan mig och 2 hade gått vidare. Jag hade också den turen!




Maj:

Bland den mest perfekta kvällen jag varit med om. Alla i klassen samlade hos Andréa där vi badade, grillade, pratade, körde "jag har aldrig", spelade gitarr och sjöng, pratade och hade det helt bäst. Oförglömligt!


En galen kväll helt enkelt. Vi klädde ut oss, gick runt stan och hade oss. Galet roligt är det ända jag kan säga.


Carros och min dag inför våran redovisning på SO:n. Jag har nog aldrig skrattat så mycket! Vi skämde ut oss totalt där på gatan, men det var värt varenda minut. Gu vad vi hade oss, skrek, skrattade och filmade.


Fias födelsedag kan vi ju inte glömma heller! Det blev att vara ute med tjejerna, fika och så. Var även första gången jag fick höra talas om Bello (Fias nuvarandra pojkvän) Tänk att det tog så lång tid för dem att bli tillsammans! ;)




Juni:

Klassen far iväg till Stockholm och levde livet. Allt tråkigt vi var tvugna att göra blev till något roligt. Åh, 9b!


Vi var på Fridas farmor och farfars land för att sola upp oss inför kommande avslutning. Vilken helg alltså!


Sen var det avslutning. En av de sorgligast dagarna i hela mitt liv, hittills. Jag saknar dem sååå!




Juli:

Vi hade en extremt mysig kväll på Linköpings finaste ställe. Grillning, prat, skratt, dans mys, ja allt!


Var även på Partille, men denna gång som tränare för 94:orna och ej spelande. Det var väldigt roligt, som alltid, och tjejerna var hur söta som helst! Spenderade min mesta tid I Kärra och åkte även till Kärra en gång till under denna månad, då ensam.


Natti och jag skulle ha sommarjobbat,men när vi kom till Öland blev det aldrig så. Men vi var tvugna att käna pengar på andra sett så vi jobbade för våra föräldrar istället. Här ser ni oss i våra dressar när vi ska måla våran kvarn.





Augusti:

Åkte till Bulgarien i början av Augusti och hade de helt underbart! Mina syskon är bäst så tiden där blev likaså!


Tävlingarna fortsatte rulla in, fullt upp och levde livet gjorde vi. Det finns inget bättre än att stå på scen tillsammans med dessa.


Det var under nykvarn vi gjorde klart för oss att det verkligen var vi 6. Äkta vänskap är det vi pratar om. Kvällen var fantastisk!


Nollningen var också då och den spenderades med nya klassen. Vilka pärlor, hela högen. Vi är för bra!




September:

Lollo hade en grymt rolig fest under denna månad som förbli minnesvärd.


Fick säga till alla att jag hade varit med i Idol och att jag kommit till slutaudition. Blev även tsm med min Gabbe!


Julias födelsedag är ju inget man glömmer. Hon fick världens pinsamaste uppdrag, världens finaste tårta, hon blev mjölig och hon hade världens bästa vänner som hittade på en väldigt intressant födelsedag!




Oktober:

I Oktober hände det inte mycket, förrutom i sången, att vi för första gången sjöng i Linköping..


Och att vi för första gången var i Kalmar tillsammans och spelade in låtar. Så himla härliga dagar!




November:

Maskerad hemma hos Natti. En riktigt rolig kväll med alla utklädnader!


Det blev en tripp ner under dagen för oss tjejer för att kolla på Skadevi Cup. Träffade gamla vänner och njöt av handbollen!


Fest hos Malin var också en av höjdpunkterna under denna månad. Tillsammans med klassen.


För att inte nämna alla våra tjejkvällar, dem är guld värda! Bästa av allt!




December:

Idolfinalen denna kväll med dessa plus Fia, som klippte lugg på mig!


Överraskningsfest för Moa var det också! En sådan lyckad kväll så det inte finns ord!


Julafton med min kära släkt. Alltid lika mysigt. Sen var det ju Gbg resan, dock inga bilder och sedan nyår, bilder i morgon ;)



Mycket har hänt under det här året. Många förändringar och val. Men av alla val man måste göra lär man sig. Jag känner att under detta år har jag inget annat än hittat rätt. Jag står min familj jätte nära, jag har kunnat acceptera att mina föräldrar är skilda och jag trvis jätte bra hos båda och insett att det är bättre såhär. Jag har även insett vilka som är mina bästa vänner, det är dem som alltid finns där, oavsett vad, Julia, Natti, Fia, Annie och Frida. Jag har träffat nya vänner som jag släppt nära in och andra jag känt innan jag släppt in närmre. Bea är nog den tjej som har kommit mig närmast och som jag trvis med så det inte finns ord. Martin har jag också kommit väldigt nära, och även fast vi tjaffsar ibland som vi gör är han världens bästa kille och min bästa killkompis. Sen har vi Gabbe, min kära pojkvän som jag älskar så mycket. Han har gjort mina sista månader på detta år så bra. Allt är bra nu, bitarna faller på plats.

Jag har haft ett bra 2008!

(Ni är duktiga om ni orkat med hela detta inlägg)

Kommentarer
Postat av: alexandra

nu jäklar ska vi ses snart och ha en riktigt myskväll! jag saknar oss och våra galenskaper, med er mår jag som bäst och tänker inte väntaaaa mer! hehe :) ses snart?

2009-01-02 @ 16:21:21
URL: http://alexandrabckstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0