everything's gonna be alright

2008-09-30 @ 21:42:23
Jag är så ledsen för din skull. Jag verkligen lider med dig. Vi tjejer har redan gått igenom de här en gång tillsammans, men nu en gång till. Det är för mycket för oss alla, och inte lätt. Nu inte speciellt för dig. Men det är bara att se frammåt, att se mot allt fint som komma skall. Du kommer klara det här. Jag vet de. Vi vet de. Du är starkare än du tror! Och du kommer alltid ha oss vid din sida. Du kommer kunna ringa mig när du vill, träffa mig när du vill och bara prata när du vill. Just nu är det inte enkelt och det kommer inte bli det på ett tag. Men du kommer ta dig igenom de här, vi kommer göra det. För vi älskar dig och du är vår bästa vän. <3


hos moa

2008-09-30 @ 19:18:24
Just nu sitter jag hos Moa med hon och Erica. Vi har börjat på ett nytt abba-medly som vi kommer spela in nästa helg då vi alla tillsammans ska till Kalmar! Så vi har fullt upp och fixar och donar, de kommer bli jätte bra verkligen. Lite därav jag inte uppdaterat idag.

Annars hade vi orientering idag men jag och Bea bestämde oss istället för att gå på stan och shoppa och äta, vilket vi också gjorde. Mys! Hade en supermysig eftermiddag med henne. Sen blev de hem och plugga Matte, dock inte så mycket eftersom Moa och Erica ringde och ville ses och som jag självklart var mycket mer pepp på. Så matteböckerna får vänta ett par timmar till. Inget bra, jag är redan skoltrött!

Men nu ska vi äta och sedan kika idol och fortsätta med vårat medly, lägger in bilder ikväll!
Puss Hanna.

tetid

2008-09-29 @ 22:32:36
Alice var helt super på idol idag! Jag är så stolt. Hör röstat tusentals gånger nu och jag håller alla tummar jag har. Hon är så duktig att man får rysningar. Men nu blir de plugg, har inte kommit så långt än för jag lärde mig en ny låt på gitarr istället. Haha, jag ska fan bli bra. En bra lärare har jag iallafall! På tal om honom, jag ska nog dra hit honom ikväll, jag tycker inte om att sova utan honom. Men först blir det te, sen ska vi se hur det går för Alice och sen kommer förhoppningsvis Gabbe hit.

Ja, te-tajm var de ja! Vi hörs.
Puss Hanna.


tack!

2008-09-29 @ 19:47:45

Jag måste bara säga; ni är så gulliga! :)) Ni skickar fina kommentarer, skriver på msn och mail. Jag blir så glad, verkligen. Tack så mycket. Plus att igår hade jag besöksrekord, Hanna=glad!





stor Hanna.

idol!

2008-09-29 @ 19:16:33
Idag fick jag ett litet gulligt sms från Alice som är i Sthlm nu för liveinspelningen ikväll och som hoppades på att jag skulle ringa och rösta och det är ju självklart! Ni skulle bara höra henne sjunga i verkligheten, de är helt sjukt hur bra hon är. Jag ska rösta flera gånger och hålla alla tummar jag har för henne, för ni förstår inte hur mycket hon förtjänar denna plats!

Så, jag hoppas verkligen ni tycker som jag och röstar på henne ikväll 20.00 på tv4! Inte nog med att hon sjunger som en gud, hon har en otrolig personlighet också! Så ring, ring och ring! :)


Jag ska hålla alla tummar jag har för dig gumman!

måndag

2008-09-29 @ 19:11:23
Godkväll mina vänner!
Dagen idag har flutit på bra, hade väl ungefär tre lektioner och en håltimma på lite mer än 2 timmar tror jag, sedan slutade vi vid två. På håltimman gick jag, Andreas och Emmy och köpte godis och var onyttiga. Tog även lite kort från de, lägger in dem sen. Så dagen gick rätt snabbt med andra ord och vipps så hade vi slutat.

Jag kom hem, åt lite, fixade lite saker i rummet och sedan plingade de på dörren och där stod Gabbe. Så han har vart här ett bra tag nu, men åkte nyss för att plugga och likaså ska jag. Om jag nu orkar. För jag behöver verkligen. Matteprov på torsdag är inget jag ser fram emot vill jag lova.

I morgon är de orientering i Vidingsjö med 2.orna. Taskigt att vi ska få vara med dem. Och pinsamt. Jag och min kära Bea ska iallafall visa våra skills tsm, sen får vi ju se hur de går ;) Men nu ska jag äta!

Puss Hanna.


Snygg-Bea och Snygg-Hanna får väl hoppas på att dem tar sig runt!

not ready to make nice

2008-09-28 @ 21:19:06
Duktig kille va? Så bra på alla sätt!

Kom just hem ifrån Kalmar, kära kalmar. Jag berättar mer sen när jag får tid för nu ska jag åka över till Gabbe och sova där. Men jag slänger iallafall in en låt som jag spelade in i helgen. Den är inte mixad eller något och eftersom att allt, precis allt hörs när man spelar in så är de svårare att få de låta bra, men den funkar iallafall :)


gabbe sjunger och spelar

2008-09-28 @ 01:14:19

Här har ni den jag lovade er och som ni börjat fråga om nu :) Gabbe som sjunger och spelar. Min egna lilla gitarrlärare. Jag har klippt ihop 3 olika låtar han spelade så de är alltså tre korta låtar. Han är störtbra, på alla sätt och vis.
(vi enades dock båda om att de låter så mycket bättre i verkligheten. Jag kan ju säga att min cam inte ger ut de bästa ljudet.)


...

2008-09-28 @ 00:10:50

How wonderful life is, when you're in the world..


btw, Alex, Moa och Erica, jag har awsome news!

är i kalmar..

2008-09-27 @ 23:24:48

..Och jag är helt slut. Bokstavligt talat. Men jag har däremot haft grymt roligt idag! Jag bara älskar att vara här. Tänker inte på något annat än musiken och de är så otroligt skönt. Eller jo, på en viss person kanske. Men annars inget alls.
Jag har hunnit spela in hela 3 låtar idag, helt otroligt att vi hunnit med det. Men vi har varit effektiva och jobbat stenhårt. När jag kom till nya studion tappade jag nästan hakan :o Det är så grymt stort och fint med massor av tekniska prylar jag inte har en aning om vad de är ;p Jag trivdes alltså som handen i handsken!

Nu har vi nyss kommit hem till Magnus mamma. Det blir att jag sover här i natt. Just nu är hon så gullig och gör te åt mig, Magnus däremot har åkt hem till han. Nu ska jag leta upp lite låtar jag vill spela in i morgon och lite låtar med jazzstuk. Ska bli intressant. I morgon blir en lång och hård dag, men jag älskar't!

Puss Hanna.


Jätte dåliga bilder verkligen och man ser typ inget. Har inte fått med alla tekniska prylar eller liknande. Det var för mycket att fota, så ni får lite dåliga bilder så ni i allafall har ett hum om hur de ser ut. 10 ggr snyggare i verkligheten däremot.


kalmar

2008-09-27 @ 10:32:15
Igår blev det först att laga mat hos Gabbe, sen åkte vi och kollade matchen i sporthallen. Riktigt mycket folk! Alla hejade dock på RP, haha, men Opal vann med 10 bollar ändå ;) I början spelade Opal dock inget bra men i slutet var det riktigt okej, och vi hejjade på ritkigt bra där bland alla. Träffade även Natti och Frida, plus Martin, Andreas och Jocke som kom och var med och hejjade.

Nyss har jag fått dragit upp Gabbe ur sängen ;D För om 10 min åker jag till Kalmar! Jag längtar så att jag spricker! Ska äntligen få spela in massa nytt och bara njuta av att vara där. Det kan inte bli bättre. Ska försöka uppdatera så ofta jag kan i Kalmar, men jag vet som sagt inte hur de ser ut i nya studion, men jag gör så gott jag kan! :) Ha en bra helg!

Puss Hanna.


fredag

2008-09-26 @ 15:56:20

Äntligen hemma! Det kändes aldrig som att dagen skulle ta slut idag. Men som tur var är ju min klass på tiptop så jag har väl tur som har dem och gör dagarna bättre. Sista AP:n blev väl mest skratt och prat, Magnus tyckte de var rätt lugnt för att de var en fredag. Snällt av honom.

Efter skolan gick jag till stan för att hämta mina tågbiljetter tills i morrn hos mamma (!!!:D:D) plus alla kläder, skor och smink jag la undan i går. Ska ta kort på de senare kanske. Jätte nöjd iallafall! Sen cyklade jag hem i dunderfart och nu sitter jag här. Ska snart börja packa tills i morgon men innan dess ska jag försöka lära mig lite gitarr, haha. Och på tal om de! I går insiterade jag på att jag skulle få spela in Gabbe när han sjöng och spelade gitarr så det kommer att komma upp snart. Jag lovar de vill ni se, han är duktig!

Ikväll ska jag hem till Gabbe och vi ska laga mat, sen ska vi se seriepremiären för tjejerna. Hejaheja! Ska bli jätte kul, inte sett dem spela nu på ett tag.

Men nu ska jag öka lite, ha en bra fredag!
Puss Hanna


taggad inför i morgon!


seriepremiär

2008-09-25 @ 20:23:38
I morgon blir de även seriepremiär för mina tjejer! Jag och Gabbe ska absolut kolla och heja på de snögga Opal. Det roliga är att dem möter RP, vilka (för er som inte vet) är deras förra lag. Spännande! I sporthallen klockan 8, kom gärna och kolla!

Sen måste jag bara trösta min kära bästaste vän Nathalie. Hon har fått körtelfeber :( Men hjärtat, jag ska plåstra om dig!


Tagga tills i morrn tjejer, jag ska hejja så dant! :)

hannas torsdag

2008-09-25 @ 19:47:23
Dagen har gått riktigt snabbt om jag får säga de själv. Började 8, slutade 4 men ändå flöt skolan på bra. Jobbade med nya temat och hade även springtest på gympan. Det gick helt okej för att vara en otränad Hanna!

Efter skolan träffade jag Gabbe och vi gick och köpte gitarrsträngar till mig. Så nu äntligen (när han stämt den) så ska jag börja lära mig spela. Av en slump träffade vi på Frida och Julia som gick av bussen i samma tillfällen som vi gick förbi. Vi hälsade lite snabbt och sedan for vi vidare. Efter Gabbe åkt på träning så gick jag och shoppade lite! Efter de träffade jag Julia och Frida som fortfarande var på stan och även Annie. Vi gick och åt på steve's hade de mysigt och pratade. Sen fick vi oss ett gott skratt, men även ett par frågetecken. Vissa människor är ju bara för mycket. H, J, F, A, ofta!

Kom sedan hem, märkte att jag köpt fel gitarrsträngar, åkte tillbaka och sedan hem för att "trä på dem". Konstigt nog så förstod jag hur man gjorde. *klapp på huvudet*.

Nu sitter jag här framför vänner med mat och sedan är det Idol. Det kommer sitta fint! Senare kommer även söt-Gabbe.
Puss Hanna.


Åt på steve's med dessa och..

..även Annie och jag. Dock inte så snygg bild bullen tagit ;)

Kan även passa på att lägga in denna som är lite små-gammal. Men annars kommer den ju inte till användning, så varför inte liksom? :)

slutauditionbilder

2008-09-24 @ 22:19:57
Just nu sitter jag hemma hos Gabbe. Han pluggar matte och jag borde med plugga, men jag orkar inte. Sen ska vi dricka te. Det tycker jag om. Tralla lite på gitarren med. Fast de blir nog mest han som gör. Och sjunga. Det gör ju iofs båda.

Såg även idol, så sjukt roligt för alla som gått vidare. Nu ska jag rösta som fan på er tjejer! :) Jag fick lite bilder även från Erika som hon tog på slutaudition. Dock inga speciella, men bättre än inga!



Hemskaste bilden ngn;sin men lilla älskling är som vanligt urgull!


Jag och gullalex i full väntan på våran tur.


Det här var så mäktigt att de inte finns ord för de, när vi gick in här. Helt chockade också dessutom. Man bara skakade. Alla 101 på scenen så dem kunde filma oss och fotografera. Sen tomma jurybordet där borta. Skrämmande. Och så mycket större en vad de ser ut. Men ett minne för livet, de vill jag lova.


Yazmina och Alex, goa tjejer!


Efter all väntan och besvikelse från min sida blev man rätt trött av att sitta där inne. Men det var lärorikt. Denna tjej, dem andra tjejerna på bilderna innan plus Erika gumman som tog korten spenderade jag mestadels min tid med. Dem gjorde dagarna de lite bättre!

Jag hoppas ni sett dem på tv och om dem går vidare hoppas jag ni röstar ;)?

Nu ska jag plugga lite ändå trots allt, puss på er!

so let's start givin

2008-09-24 @ 16:22:40

Igår insåg jag tre saker. Tre saker jag tänkt länge på, men aldrig haft svar på. Igår fick jag det. Jag är tacksam. Tror jag. Det är då aldrig lätt..

Framför allt, jag önskar dig ingen lycka.

ny dag, nya tag

2008-09-24 @ 16:14:52

Ny dag, nytt tema, nya händelser och nya tag. Det ända som är riktigt konstigt idag är att de känns som vår. Allt annat är som det ska. Vår? Nu? Nej, hösten vill säkert bara bjuda oss på lite bravader innan allt regn kommer igång, för att få oss hoppas på solen. Vilket taskigt väder vi har.

Skolan flöt på bra, som vanligt dvs. Fick även nya teman och schema inför dessa kommande veckor. Temat verkar faktiskt rätt kul, men svårt. Schemat däremot kunde varit bättre. Men jag ska inte klaga! Bara för vi går till ett nu och nu när vi fått nya scheman bara en aning längre. Men det är som de är. För er som undrar över detta, eftersom jag vet att de är många som läser som inte är härifrån så går jag en linje där man arbeter med ett tema i ett antal veckor där flera ämnen är i ett. Vi får alltså nya scheman efter varje temas slut. Vilket jag tycker är jätte bra!
Fick även reda på att vi ska orientera med alla 2;or, bara våran klass av alla 1;or. Lite pinsamt och jätte tråk!

Sjunger för full hals och snart antar jag att Gabbe kommer hit. Vi ska nämligen köpa gitarrsträngar idag. Jag ska få igång min gitarr nu, så jag faktiskt kan träna lite själv när han inte hjälper mig. Ska bli fint. Men nu ska jag sjunga lite, igen och peppa inför Kalmar i helgen! :)

Puss Hanna.



Hann med lite egobilder också (a)




kvällen

2008-09-23 @ 23:06:16
Kvällen har tillbringts med Jakob, jätte trevligt! Blev som sagt att se idol. Jag kom med många gånger på bild, haha! :) Som tur var inte när jag sjöng. Fick också skjuss fram och tillbaka, hur skönt som helst att slippa ta buss. Nu så sitter jag här med mitt te och min bok som jag måste läsa ut. Gabbe är även på väg hit för att tillbringa natten här. Fint!

Liten uppdatering här på kvällsfronten sisådär. Sov gott och dröm sött!
Puss Hanna.

slutaudition

2008-09-23 @ 22:29:28
Har redan fått mycket frågor gällande idol. Och jag åkte ut när dem tog ut dem 36 sista. Och det förtjänade jag verkligen. På slutaudition sjöng jag sämre än vad jag någonsin gjort förut. Eller, jag sjöng inte ens, utan jag pratade genom min låt inprincip för jag var så nervös. Det som var de tråkiga med hela idol var att jag aldrig, verkligen aldrig fick visa vad jag egentligen går för. Om jag hade åkt ut men gjort ett framträdande jag själv var nöjd över hade de varit okej, men nu var de inte så. Det här kommer jag påminnas om hela livet, hur jäkla arg jag var på mig själv dessa dagar ;p Men dem sa till mig sen att söka om ett eller två år när jag utvecklats klart och komma igen. Så jag ska göra de, och då ska jag visa vad jag går för, då fan alltså! ;p Jag väntar två år för att jag ska kunna bli så bra som möjligt. Bara jag är nöjd över de jag gör spelar de ingen roll hur de går (eller jo, visst gör de de egentligen).

Grejen var att jag inte förberett mig på de som skulle hända. Jag trodde aldrig de var så stort som de var. Att gå vidare till de 100 sista av 10 000 sökande var världens grej för mig och sedan sjunga mitt inne i stora globen bland människor som var fantastiskt bra hade jag inte förväntat mig. Visst att de skulle vara stort och många skulle vara bra, men inget som detta. Dem som inte vart med förstår inte alls, verkligen inte alls hur de var att vara där, mitt i stora globen och stämningen dessa dagar och all denna press man hade på sig.
Jag har i alla fall kompisar som gått vidare riktigt långt och jag ska rösta som in i tusan och om två år ska jag komma igen. Det måste jag.

Så, de var helt rätt att jag åkte ut för jag gjorde så dåligt ifrån mig och jag skäms så extremt över hur dålig jag var. Men livet är inte lätt! De positiva i de hela var att dem vill att jag ska komma tillbaka ialla fall. Plus att den här upplevelsen har vart den bästa i mitt liv.



dagens

2008-09-23 @ 19:44:16


En liten annorlunda som sagt ;d
t-shirt; bikbok
jeans; gamla från cheep monday
halsband; glitter

nu ska jag kila till Jakob, puss!


tisdag

2008-09-23 @ 18:01:14
Godeftermiddag söta vänner!
Först och främst vill jag bara säga hur glad jag blir för ni är så gulliga. Jag vet att jag lovade mer dagens nu när jag kom igång igen efter sommarlovet fast de dock inte blivit så. Det får väl bli skärpning, I guess. Ni säger så fina saker ibland att man bara vill krama om er. Är jätte tacksam.

Iallafall, idag slutade jag vid kvart i 1. Eftersom vi hade prov sista lektionen och jag blev klar snabbt. Efter de åkte jag hem till Gabbe och vi kikade OTH, världens bästa serie, och sedan var vi så trötta att vi somna. Att gå till 1 tar ju på krafterna! ;) Så jag kom hem därifrån för ett litet tag sen.

Nu ska jag ta mig en varm kopp te och börja läsa. Ska ha en bok utläst nu i veckan och jag har inte ens läst halva. Så har lite bråttom nu. Efter de så ska jag va med Jakob och se idol, ska bli så trevligt så!

lägger in någon slags dagen senare idag.
Puss Hanna.


En glad Hanna i morse!

jag älskar't

2008-09-22 @ 20:24:48
Musiken bara flödar igenom mig! Har inte vart såhär pepp på länge. Jag verkligen längtar till att åka ner till Kalmar i helgen. Så jag hoppas de blir av nu. Jag skulle behöva de. Jag älskar Kalmar. Förut var de verkligen som mitt andra hem och ibland tyckte jag om Kalmar mer än Linköping. Så det kan va.

Hittat massa nya låtar, fått lite nya förslag på 60-tals låtar som man kan ha som struktur och dem verkar helt gudomliga! Ska även spela in en cover i helgen som vi ska ha för en grej jag inte kan säga vad. Ska även börja titta lite på jazz och blues han har skickat till mig nu. Det ska bli så intressant! Jag älskar musik.

Och just de ja, Gabbe ska följa med mig och köpa nya gitarrsträngar så jag kan spela. Han håller nämligen på att lära mig, och jag ska bli bra. Hur lång tid de nu än tar. Någon dag så.

Puss Hanna.



sälen 08

2008-09-22 @ 18:45:16






Jag tittade igenom lite gamla bilder från sälen med dessa tjejer. Det var nog bland de bästa på hela vintern! Vi hade de så underbart och härligt att de inte finns ord. Jag saknar oss! <3

måndag

2008-09-22 @ 18:23:01
Suck vad trött jag är! Man blir verkligen helt slut av att läsa. Hur konstigt de än låter, jag menar, man anstränger sig ju inte precis. Men nu sitter jag här och snart gäspar sönder. Ack då, får väl hämta lite uppiggande te!

Efter skolan kom Gabbe till mig, sen blev de plugg för bådas del. Jag med min läsning och jag har även kvar idrottsläxan. Onödig. Och när jag tänker på idrott kräks jag nästan. I morgon har vi spring test OCH på torsdag. Jag lovar, vår lärare är helt galen. Så den har jag också kvar att göra. Min kväll är alltså inte så frestande. Det blir plugg, städning och plugg. Yes!

Ska även försöka hitta en ny mobil, för jag är trött på min gamla nu. Är det någon som har något förslag?
Puss Hanna.


Hittade en gullebild från avslutningen på mig och Alex. Puss på honom!

ny header

2008-09-22 @ 07:51:53
Nå, va tycker ni om min nya header? Jag är iallafall helt nöjd. Så nu blir nog den kvar ett tag. Rosa är fint. Nu har jag dock lite brått, skolan börjar snart och jag måste gå dit. Suck. Min syster glömde cyklen mitt i stan. Livet är inte alltid lätt alltså. I skolan har vi gruppredovisning nu första lektionen och jag har inte tränat alls och de beror på att jag inte vet vad jag ska prata om! Lite panik. Som tur var kan jag nästan allt inom de ämnet, men jag vet inte hur jag ska uttrycka mig i ord så jag har en liten klump i magen. Vi får se hur de går. Håll tummarna.

Men nu måste jag kila. Efter skolan blir de plugg och städning, hey vilken roligt dag! :)
Puss Hanna.


kalmar snart!

2008-09-21 @ 21:26:01
Dagen har spenderats med Gabbe, och sedan hos pappa. Har sjungit halsen av mig men jag fortsätter ändå. När de är något man verkligen tycker om kan man inte sluta göra de. Jag kan inte sluta sjunga. På tal om de så ska jag troligen åka ner till Kalmar i helgen! Äntligen, äntligen. Varför jag inte varit där och spelat in på länge beror på att dem flyttat studion och fräschat upp den och de har tagit sin tid, men nu så! Och jag är jätte taggad inför att åka ner och spela in lite nytt och skapa nya fina ting. Vi snackar nu om att spela in lite 60-tal och nu vill han att jag ska testa på blues och jazz också, det ska bli sjukt kul och spännande! Väntar liksom på att hitta just de jag passar för. Så nu hoppas jag att mor min bokar tågbiljetter och att jag sitter på tåget redan på fredag eller lördag.

Nu tjatar pappa på mig om att ta upp mina saker och sortera och hålla på. Han sa något väldigt intressant nyss.
Pappa: Har du gjort de där jag bad dig om?
Jag: svarar kort, mmm.
Pappa: är du säker?
Jag: ja, lovar.
Pappa: Hanna du behöver ens inte försöka, jag ser på dig att du inte har de, och vet du varför? För att du och jag är precis likadana. När de kommer till sånna saker, försök inte ens ljuga då. Sådär ja, gå iväg och gör de där nu.

Varför ska alltid pappa kunna läsa mig när de gäller sådana saker? Det är så sant att de inte kan bli mer sant. Vi är verkligen likadana när de kommer till sånt. Mamma hade gått på de direkt, men inte pappa. Ja ni, sådan far, sådan dotter.

Nu ska jag fortsätta på min nya header som jag hoppas blir klar tills ikväll. Jag har tröttnat på min gamla!
Puss Hanna.



Här, en repdag utanför förra studion. Den här gången kanske jag inte ens får träffa den här underbara tjejen. Men jag slutar inte hoppas inte. Jag saknar henne så det gör ont..

n och m

2008-09-21 @ 00:36:11
Nyss kommit hem från Nattan där hon och Martin va. Vi har bara chillat gärnet. Skönt! Snackat, ätit gott, myst, gått promenad til macken för att köpa godis, vilket ändå Nath la spår efter som jag och Martin fick gå och plocka upp och dampa lite på, den tjejen alltså ;)

Nu sitter jag här hemma och är rätt trött. Väntar på att Gabbe ska skrika upp på min balkong, haha. Han har nämligen inga pengar på mobilen och min kod är låst så vi har väl inte så mycket till val! Ska sen traska hem till honom och sova där. Sova är fint.




Denna tjej saknar jag en hel del. Det är konstigt att inte gå i samma klass nu som vi gjort de senaste 10 åren. Det är väl något man vänjer sig vid, men något jag verkligen kommer att sakna. Du kommer alltid betyda lika mycket för mig, min bulle!


lördag

2008-09-20 @ 19:50:25
Dagen började med att jag vaknade upp hos Gabbe. Sedan for vi ner till stan, hans farfar som är så snäll så bjöd oss på bio. Så vi två gick och såg Patrick 1,5. Väldigt bra faktiskt! Efter de for vi hem till mig och nu sitter jag här själv. Har nyss ätit med familjen plus lite gäster och tänkte senare dra mig till Nattan där hon och Martin är. Känns riktigt skönt att inte göra ett smack denna helg faktiskt. Alla andra helger har vart fullspäckade och jag är inte alls på något festhumör eller liknande nu. Vill bara ta de lugnt. Det kan med sitta fint ibland! Så därför far jag till Nattan och sedan kommer kanske G igen.

Nästa vecka känns bara allmänt slapp. Inget i skolan, eller inget jag vet iallafall och slutaudition i idol börjar. Det ska bli riktigt kul att se, eftersom man känner typ alla som är med. Eller känner och känner, man känner igen och har snackat med dem. Så jag och Jakob har iallafall bestämt oss för att sitta bänkade tillsammans någon dag. Och just det ja, de var så härligt att få träffa honom igen i förrgår efter så lång tid. Puss på honom!

Men nu vill lillebror utmana mig i gitar hero, så jag ska dra mig till soffan och ge honom en riktig match ;)
Puss Hanna.





fredag

2008-09-19 @ 18:10:10
Gick i skolan två timmar idag. Och på dem två timmarna hade vi vår eximination. Jag kunde verkligen allt, kändes de som. Men jag hann inte skriva allt och mina meningar var inte så bra, det blev helt enkelt för stressigt. Aja, det blir iallafall ett vg. Helt okej nöjd.

Kom hem, gjorde ingenting. Jag och lillasyster åkte till stan, sen köpte vi chips och dipp och åkte hem och åt. Vi är nyttiga. Sen har jag kikat på GG och snart ska jag även kika på OTH. Fin fredag! Haha, men de behövs faktiskt ibland. Plus att mamma ska laga jätte god mat, ännu bättre.

Sen kommer Gabbe en stund, åker sen igen och sedan åker jag till honom och sover där.
Men nu ska jag kolla OTH.
Puss Hanna.


julias födelsedag

2008-09-18 @ 15:21:52

Igår, vad kan man säga. En helt sjukt rolig kväll med världens, absolut världens bästa vänner. Dagen började med att jag vaknade upp hos Gabbe. Skola, sluta tidigt, hem och plugga och sedan träffa Fia på stan. Jag och Fia sprang runt som galningar för att hitta presenter till Julia som fyllde år. Det blev till slut en jätte snygg jacka, ett linne, trosor och armband. Väldigt snygga och bra presenter om jag får säga det själv.
Efter de åkte vi hem till Natti (Frida kunde dock inte vara med för hon var och röntga i Sthlm) och vi planerade in i det sista. Vi har nämligen träffats nu flera gånger i veckan för att planera hennes födelsedag in i minsta detalj. Sedan var hon där, med Annie. Henne födelsedag gick ut på att följa våra brev vi skrev till henne. Så hon fick ett brev där de stod lite ledtrådar till stationer hon skulle göra och en karta för att hitta dit. Vi var nämligen ute. Så hon fick virra runt ensam i dem fula kläderna vi tvingat på henne. Till slut kom hon till de olika stationerna där de bla var hinderbana, smak, känna och lyssnasak, dans för publik, bada i föntän och massa mer. Ska berätta mer om det sen. Men jag skrattade så jag låg på golvet inne på ica kan jag säga! Efter de så gick vi in till Nattan och åt tårta och fick presenter. Sedan åkte jag över till Gabbe och sov där.
En extremt lyckad dag helt enkelt!

Idag blir det plugg, har prov på vårat tema i morgon. Känner lite panik nu, men jag ska göra mitt bästa. Har iallafall haft en riktigt skön skoldag. Hade väl runt 3 timmars hål eller något vid lunch så jag och grabbarna åkte hem hit och åt. Frammåt kvällskvisten ska jag träffa Jakob för promenad. Ska bli så sjukt härligt. Inte sett killen på flera månader nu. Så de ser jag fram emot!

Nu skriker plugget på mig.
Puss Hanna.


fullspäckad dag

2008-09-16 @ 14:49:24
Helt slut, fast egentligen har jag inte tid med det. Har prov på fredag så måste plugga gärnet nu. Men de kommande dagarna har jag knappt tid till att plugga. Hur ska de gå runt? Lite panik. Men men! Jag gör så gott jag kan. Ska plugga nu i 1,5 timma, sen ska jag ner till stan med tjejerna, sen hem till Nattan. Ska bli så trevligt så! Efter de blir det hem och plugga igen och sen på kvällen åker jag och sover hos Gabbe. Fullspäckad dag, hur ska jag hinna?

Bara att öka tempot nu Hanna, klockan tickar. Ha en bra dag!
Puss Hanna.



världens bästa lillasyster

2008-09-15 @ 22:19:59

För att du är världens bästa lillasyster och gör mina dagar till lite bättre.
Du är värd de bästa, min lilla bulle!

plugg, plugg och plugg

2008-09-15 @ 22:14:13
Egentligen gillar jag inte att vara hemlighetsfull, inte alls. Jag skulle bara vilja skrika ut allt jag håller inne på! Men jag tror allt jag får ta att behärska mig lite. De är så roliga saker att de är svårt att hålla munnen tyst. Men om ni följer med så vet ni snart.


Såhär snygg är jag just nu. Jag har helt utkletat smink över ansiktet, vilket jag nu överväger att ta bort på direkten. Sen har jag turban på huvudet efter duschen och självklart mitt te framför mig. Jag ångrar väl när som helst att jag la in den här bilden. Men man får väl bjuda lite på sig själv ibland!

Ungefär hela dagen har jag sett ut såhär. Förrutom den tiden Gabbe var här. Då hade jag iallafall sminket på rätt plats. Men sedan blev det pluggdags igen och jag återgick till den mjuka, softa plugg-stilen. Och jag erkänner, jag tycker de är mysigt! Jag har roligt plugg och det går bra. Det är så det ska va.

Imorgon blir det mina tjejer och sedan plugg. Mina dagar ser nog ut så framöver.
Puss Hanna.

dagens

2008-09-15 @ 19:43:37
Det var allt ett tag sen nu.


Linnen: hm
Tröja: Andréas, haha, den har dock legat i min garderob sen i somras, dags för tillbakalämning!
Skor: hm
Halsband: Glitter

hannas helg

2008-09-15 @ 13:23:33
Tror ni inte att jag känner mig mysigast som sitter i morgonrock med en kopp te framför mig nu? Jo visst, de vill jag lova. Just nu är det bara böckerna som saknas. Slutade egentligen 20 över 1 idag, men vi hade en dabatt sista lektionen och jag kände inte för att gå på den utan hem och plugga och vila istället. Ibland kan de vara så. Så nu sitter jag här! Vid köksbordet redo för några timmars plugg!

Helgen har varit full av bravader. På fredagen, efter några eller väldigt många försök till övertalningar så följde jag med Gabbe och hans kompisar på fest. De visade sig bli rätt trevligt ändå, trots mina tvivel! Sedan sov han hos mig.
Lördagen spenderades med massor med folk hos Louise som hade partaj! Väldigt trevligt i en början, sen gick de som de gick. Slockande iallafall hemma hos Gabbe till slut.
Söndagen var till för att plugga hade jag bestämt mig, de gick lite sådär. Det slutade med att jag hamnade hos tjejerna i ett antal timmar. Vilka planer alltså! ;) Och sedan kom Gabbe igen på kvällen och sov här.

Jag har iallafall haft en väldigt fin helg. Sånna helger behövs.

Nej, men nu kallar böckerna! Måste kila innan jag somnar.
Puss Hanna.








fullt upp

2008-09-14 @ 14:24:33
Hinner inte skriva, har inte hunnit skriva på hela helgen. Har haft fullt upp känns de som, fast egentligen har jag nog inte de. Haha, jag vet inte. Men nu ska jag till tjejerna. Helgen har gått ut på fest mest kanske, och nätter med mitt sällskap. Planering nu då, sen plugg ikväll. Det gäller att man hänger med i svängarna!

Skriver senare ikväll.
Puss Hanna.

torsdag

2008-09-11 @ 21:44:29
Idag har jag nattbesök, mysigt! Just nu är sällskapet ute och hälsar på en vän som nyss kommit hem från en utomlandsresa och då passar jag på att skriva här tänkte jag. Nyss kikat på idol, mycket trevligt. En hel massa skratt och välbekanta ansikten blev det idag! Hoppas fortfarande på att jag inte kommer med på tv när man får se att jag bölar och blir helt energisk av lycka och allt vad de heter. När jag fick gå in och ut och hela den processen, plus att jag sjunger så dåligt att jag mår illa. Men som sagt, jag hoppas inte dem visar Stockholm en till gång. Är de någon som vet om dem ska det? Förrutom slutaudition såklart.

Nej men nu ska jag göra te till oss, det är något man måste ha. Och MIchael Jackson, såklart.

Puss Hanna.


Såhär blev min almenacka. Jätte bra! (liten bild dock)

Två sidor i pappersfickor längst fram och sen en sida längst bak.




.. Och en egobild på Hanna!

med telefonen i högsta hugg

2008-09-11 @ 15:43:34
Då sitter man med telefonen i högsta hugg. Min kära, älskade bästa vän och kusin Pattan hade bara lust att slå mig en signal för att prata, klart man blir glad! Och skratta lite, åt något, något som ska bli väldigt roligt ;) Annars är de inget samtal som går ut på så mycket, utan bara lite vanligt Hanna och Natti prat, sånt som behövs.

Skolan flöt på helt okej. På idrotten fick jag och Vicki köra innebandy med killarna, jätte tråkigt men sedan slog vi Martin i pingis, då blev de allt lite roligare ;d Sen är det väldigt stress inför exeminationen nästa fredag, känner verkligen att jag behöver plugga gärnet nu. Klockan tickar!

Nu ska jag dricka te, som vanligt och kika på GG. Avsnittet har legat och väntat på mig i över 2 dagar, jag känner att den behöver lite omsorg nu.

Puss på er
Hanna.


I telefon med kusin, såhär kul kan man ha de (y)

händigt

2008-09-10 @ 22:22:36
Nu är det två saker som är säkra. Det ena är att jag ska lära mig att spela gitarr och det andra är  att ha koll på varenda sak jag gör i mitt liv! Ni ska få en liten förklaring så ni förstår lite bättre.
Att jag ska lära mig spela gitarr är nu bara ett måste. Alltså jag kan ju inte bara sjunga, de blir ju allt för tråkigt. Plus att jag tycker gitarr är skitcoolt. Speciellt om man är tjej. Eller egentligen över lag. Så nu ska han lära mig de! Något jag helt plötsligt gått och bestämt mig för. Får se hur långt mitt tålamod håller dock. Fingrarna dör ju nästan.
Sen att jag ska ha koll på allt jag gör i mitt liv, de är också sant. Typ. Eller jag ska försöka iallafall. Grejen var att jag blev "inspirerad" av Carro, vars almenacka är så snygg! Helt vanlig, men hon lagt in massa färger och bilder och allt möjligt. Det ser bara så härligt ut och roligt också. Det måste ju vara roligt att anteckna. Faktiskt. Så jag for ner till stan precis innan de stängde för att fixa massa nya pennor och papper och allt vad de heter och nu håller jag på att fixa min almenacka precis som mina kära väns. Så jag ska kunna ha lite koll på vad jag gör i alla fall.


Nya pennor, fina pennor med ;) haha, block och papper. Ska bli fint.
När jag är klar med almenackan får ni se den med, pusspuss!

tiden går, men minnerna består

2008-09-09 @ 23:02:28
Man kan inte leva samma mönster hela tiden. Allt förändras. Man påbörjar nya saker. Men man glömmer aldrig. Jag glömmer aldrig. Jag glömmer aldrig oss, 9b. Ni gjorde dem tre åren till de bästa åren i mitt liv. Genom allt skratt, alla tårar, allt spännande och allt underbart. Ni lärde mig nya saker.
Skolavslutningen var en av de sorgligaste stunderna jag vart med om. Det var liksom då man var tvungen att inse, att det var slut på de vanliga. Jag har aldrig känt mig så nära en sådan stor grupp som med er. Vi hade sådana fantastisk stunder tillsammans att de inte finns ord för de. Att kika på gamla bilder jag gjort nu får nästan mitt hjärta att hoppa ur mitt bröst. Det är så sorgligt, men så sant. Vår sista dag tillsammans, våra sista tårar kommer jag alltid att minnas. Jag skulle kunna spendera all min tid med er föralltid. För så mycket betyder ni för mig, och ni kommer alltid göra. Oavsett om vi går i samma klass eller inte längre, så kommer vi alltid, alltid att vara 9b. <3



















<3

tisdag

2008-09-09 @ 22:51:52

Min förmiddag var inte så ljus idag, men så kan det va ibland. Det blev bättre frammåt dagen och lite senare fick jag sällskap som alltid kanske man kan säga nu? Hih. Och några timmar senare begav jag mig hem till Nattan. Sen säger jag inte så mycket mer. Som vi sa när vi var hemma hos henne: "Åh, nu vill jag verkligen skriva allt i bloggen! Men jag kan inte, det kommer förstöra massa.." haha. Så nej, jag ska vara knäpptyst. Ingen kan få mig att säga ett ord. Jag är så hemlig nu förtiden, det är roligt! Det är mycket som är roligt nu, mycket roligt att se fram emot. Synd för er bara att ni inte vet vad.

Nu har jag laddat hem både nya GG och OTH så jag hade tänkt att kika på de nu. Klockan börjar dock rinna iväg, men jag vet inte om de kan stoppa mig. Jag har fått tillräckligt med sömn så de räcker flera dagar. Synd bara att vi börjar med b-språk i morgon. Det vill jag alltid somna till.

Sov gott och dröm sött,
Puss Hanna.


Hemska bilder, men nu hoppas jag på lockigt hår i morgon!
Lite stolt över mig själv som klarade att göra inbakade själv, dock inte så snygga, but hey! Bara de funkar. Det återstår att se.


måndag

2008-09-08 @ 21:59:03
Jag är så trött så jag skulle kunna ramla ihop just nu, här direkt. Men jag har faktiskt inte lust av sova. Jag sa förrut idag "jag ska gå och lägga mig tidigt" men nej, jag vill inte de. Det är på kvällen man ska prata med alla roliga folk på msn och dricka te medans man lyssnar på MJ. Så de är min story! Varje, varje dag. Kanske inte nu de senaste 8 dagarna, men de är bara bättre.. :)

Idag har jag haft fintfint sällskap som de senaste 8 dagarna. Och det tycker jag om. Sen har jag sjungit, pluggat lite och nu ska jag snart kolla på film. P.S I love you.

Imorgon har vi någon himla tvärS dag. Inte vet jag vad vi ska göra, men jag får hoppas det blir kul! Jag vet egentligen inte vad jag ska säga, förrtom att jag känner mig så himla helighetsfull, men så ska det vara ibland. Tänkte bara skriva lite sådär utan någon speciell anledning. Hur kul nu de låter. Ha en skön kväll! Det blir väl något roligare snart ;)

Puss Hanna.


Allt behöver inte vara komplicerat.
Ibland är det bara så lätt.


kocken hanna

2008-09-07 @ 13:16:16
Och så är det söndag igen. Söndagar kan bara inte bli roliga, de är nästan omöjligt. Istället för att se dagen framför sig ser man bara dagen i efter. I alla fall för min del. Mitt sällskap har åkt på match och jag känner mig jätte rastlös. Fan för mina tjejer som är och lever livet på cupen nu! ;) Nej då, hoppas verkligen dem har svin kul. Dem är iallafall i semi nu, så nu hoppas jag som in i på vinst!

Här hemma lagar jag mat. ;o Det låter konstigt att säga de, eftersom de aldrig händer och om jag säger att jag gör de får jag bara skratt tillbaka. Jag är faktiskt, helt ärligt, världens sämsta kock. Ni ska bara veta alla mina misstag. Men nu fan. Jag har två favoriträtter och de är kebab, höhö, och grönsaksmacka med ost och sötpotatis. Det kanske låter jätte äckligt, men de är så sjukt gott, plus sjuuuukt nyttigt. Så de är de jag lagar just nu. Svårt, men jag ska lyckas.
När jag är klar med de ska jag sätta på en film, eller två. Se klart den vi såg igår, brokeback mountain och sedan kanske P.S I love you.

Men nu ska jag kila till ugnen, håll tummarna för mig!


sometimes

2008-09-06 @ 20:37:18

Ibland är det lättare än vad man tror..

there will be an answer

2008-09-06 @ 20:29:46
Jag sörjer lite. Faktiskt. Mina allra bästa vänner är på cup och lever livet just nu. De är väl de jag saknar mest när de kommer till handbollen. Cuperna och gemenskapen. Men självklart håller jag mig uppdaterad här hemma och hejar på. En så länge alla matcher vunna. Vinn alltet nu tjejer! Så kan jag iallafall glädjas med er när ni kommer hem :)
Som tur var, till min räddning har jag en viss person jag spenderar tiden med. Som jag nu gjort varje dag de senaste 7 dagarna faktiskt.

Iallafall, dagarna rullar på och hösten börjar komma (y) big NO. Men sånt är livet. Skolan flyter på, klassen är fortfarande fantastisk och man lär bara känna varann bättre och bättre. Igår var faktiskt vi i klassen + ett par enstaka andra vid hawaii-öarna och chillade, drack lite och så. Mys då! Sen bar de in till stångebro, men själv kom man aldrig dit utan gick hem och sov hos en viss en :)

Idag fick man äntligen sova länge, det var så skönt så! Tog de lite lugnt och sedan bar de ner till stan för att fixa lite saker. Tog mig efter de hem, köpte lite godis och inte långt efter fick jag sällskap igen. Nu så ska jag snart ta ett varmt bad med mitt godis, sen kolla film och bara ta det lugnt. Och efter de får jag sällskap igen. Mys!


Kära klass! Vi fick då nämligen inte plats på fotot så vi fick trängas som tusan och sitta/ligga i varandras knän.

Idol

2008-09-06 @ 16:33:52
Först och främst, tack så hemskt mycket alla för de fina kommentarerna! :)

Anledningen till att jag inte vill säga så mycket är det att jag har tystnadsplikt. Jag vet ju att det är många som är nyfikna och vill veta, men jag tänker inte avslöja alldeless för mycket. Jag får heller inte säga hur de gått på slutaudtion tyvärr. Och innan jag börjar berätta lite så vill jag bara säga till er som frågar om en länk till min audition att jag vill inte lägga ut en länk eller så för att jag skäms så sjukt mycket för den. Den är så extremt dålig och jag kan inte bli mer onöjd över den. Blir hur glad som helst för att ni säger att den är bra. Men jag tycker som sagt verkligen inte de och jag vet att jag kan så himla mycket bättre. Där har ni anledningen till varför jag inte länkar.

Om ni hängt med i bloggen runt mars-april eller vad de nu var så kommer ni kanske ihåg att jag besökte Sthlm två gånger på en vecka och sedan två veckor efter de en gång till. Jag sa aldrig vad jag gjorde utan att jag bara var där för kul skull typ. Och visst var de för kul skull, men jag höll detaljerna utanför.

Första gången var jag där med min kusin och mamma. Och andra gången med Poltan och Pappa. Första gången fick man träffa en låtsas jury, alltså inte den riktiga. Dem tog ut ungefär 300 personer av 2000 som sökte i Sthlm. Dem tog ut dem allra 20 sämsta för bra tv och sedan de resterande riktigt bra. Så det var alltså väldigt många duktiga personer som ens inte gick vidare för att träffa den riktiga juryn. Men som tur var var jag en av dem som fick träffa dem! :)

Sedan åkte jag, Julia och Pappa upp senare i veckan för att träffa den riktiga juryn. Då var vi bara 300 där men de tog mig från klockan 9 till halv 5 för att få träffa juryn. Som sagt sa jag att jag inte tyckte jag gjorde en bra audition men juryn gillade de och jag gick ju vidare! Man tror att de är väldigt lätt att gå vidare om man ser de på tv, men de är verkligen inte så. Det kanske var 280 pers som var gryyyyyyyymma så när jag hörde alla sjunga upp tänkte jag typ "vad fan gör jag här?". Men på den dagen var det iallafall 7 som gick vidare. Och jag var en av dem. Den dagen, den glädjen, de går inte att beskriva. T.om Julia Poltan som aldrig gråter tjöt som en liten unge! Haha. Det var faktiskt riktigt stort. Plus att jag var den yngsta av alla som var med i slutaudtion. Men nu ska jag inte säga mer, ni får själva kika :)

Så nu vet ni lite ialla fall och mer kan jag inte säga. Behåller lite för mig själv ;) Blev en lång text, men men. Om jag skriver mer om Idol så gör jag det på bloggen och inte på bdb.


En bild från slutaudition :)

vilken känsla

2008-09-04 @ 07:37:55
Den känslan. Att vara en av de 100 bästa av 10 000 sökande. Det var inte så lätt som man tror. Den känslan alltså.


tisdag

2008-09-02 @ 19:44:31
Riktigt dålig uppdatering, jag vet. Men hur roligt som helst att de är så många som kikar in ändå! Till mitt försvar har jag inte så mycket att säga förrutom att jag har haft annat för mig.. (a) Så kan de var ibland.
Annars flyter skolan på väldigt bra med den underbara klassen och man tycker bara om alla mer och mer. Vilka fina 3 år vi kommer att få tillsammans, ser verkligen fram emot de.

Igår var jag hemma hos pappa och då tog jag med mig mina nyinkomna linser hem till mamma så jag har invigt dem idag! Bättre än dem förra, helt klart. Så nu är jag jätte nöjd. Annars dem här dagarna har jag haft sällskap all day long och får det snart igen. Fint då!

Och förresten, hur glada är vi inte att OTH kommit ut igen? Jo jätte!




Bruna ögon! :)

bästa vänner

2008-09-02 @ 19:44:04
Sen måste jag bara få ge dessa en riktig jäkla credit. Dem här personerna är dem allra bästa jag vet! Jag vet inte vart jag skulle ta vägen utan dem. Det finns verkligen inget, inget som går upp mot dessa. Tack för att ni är ni!
Ni är mina allra bästa vänner och jag älskar er så det gör ont!


En hel blondinskara.

RSS 2.0