vilken dag det kommer att bli!

2008-10-31 @ 15:48:02
Idag känner jag på mig att det kommer bli en riktig dunderdag! Gabbe sov hos mig i natt och vi vaknade frammåt 1 idag, vilket var såå skönt. (Alltså en riktigt bra start på dagen, att vakna upp sent tillsammans med världens finaste kille), sedan åkte han hem och jag pluggade, packade och fixade lite. Hann även se ett avsnitt av GG. Nu är jag färdigpackad och mina kära bästaste vänner väntar på mig hemma hos Nath. Vi ska röja undan i huset för ikväll blir det party! Maskerad eftersom det är halloween, ska bli så kul! Sedan ska vi tjejerna, innan alla kommer, käka något gott tillsammans och sedan väntar (säkerligen) en awsome night!

En annan rolig sak är att i morgon bär jag, Nath och Poltan av till skövde för att kika på Skadevi cupen. Det ska också bli så kul så! Men nu måste jag kila, ska ta mig lite äppelpaj innan jag går. Och förrtesten! Fortsätt gärna skriva kommentarer om vad jag ska ha med i bloggen :) Ha en jätte bra fredag, för det ska iallafall jag ha!


<3<3

ett litet test

2008-10-30 @ 23:52:25

Hittade ett litet test som jag tänkte göra lite snabbt för omväxlingens skull då jag sitter och pluggar ihjäl mig :)


vem ringde dig senast? Moa
vem kysste dej senast och när? Gabbe, idag.
vem kramde dej senast? Moa, eller nej, kanske lillasyster.
vad har du för bh på dig just nu? En turkos.
vad har du för trosor på dej just nu? Turkosa.
vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån? "Sjuksköterska, natti sa att du hade en som var bra, den du tänkte ha innan vettu ;)?" Från Poltan.
vad brukar folk få för intryck av dig? Oftast bitchig. (men det är jag inte!!!)
Har du någon gång klätt dig horigt? Nej, om inte med flit någon gång. Dock oseriös då.
har folk kallat dig slampa? Inte vad jag vet.
har du kallat någon för slampa? Njae.
använder du parfym? Yes I do.
har du slått någon riktig hårt? Jadå, det har jag.
vad brukar du få mest komplimanger för? Hår och kläder tror jag.
vilka slags killar faller du för? Helt olika, verkligen helt olika.
kollar du på först hos en kille? Svårt.. Leende, hår, personlighet och utseende såklart. Kan inte välja något spec.
Vill du ut på fest nu? Nej inte just nu, men i morrn! :)
vad är klockan? 23.49
vilken färg har din mobil? Svart och silver.
vad ska du göra nu? Kolla GG och DH sen kommer min snygge pojkvän hit.
har du svårt att släppa andra dig tätt på livet? Nej, jag är rätt öppen av mig faktiskt :)
är du social? Absolut!
känner du att du orkar en fråga till? Jadå.
vad tänker du när du vaknar? Att jag vill somna om.
kan du gå utan smink? Haha of course!


Massa hjärtan till er! Puss och godnatt!


våra köp för dagen

2008-10-30 @ 20:52:22
Nu tänkte jag visa lite av det vi köpte idag;


Framför allt Julias skor, rätt snygga faktiskt.

Sen min nya kärlek! Jag dööööööör vad jag älskar dem! Jag vill bara äta upp dem. Åh!

Knäppet där på sidan, det är pricken över i:t. (och tro det eller ej, jag fick ner mina fötter i 36;or)

Ett par ankelboots blev det också. Dem här är lägre än våra andra plus att dem är med snörning och det kan ju vara bra ;)

Från sidan.

Mamma köpte med några par skor, här är nog hennes snyggaste köp som hon ville ha på bild ;) Hennes gummistövlar för svampplockning. Mamma, mamma..

Ett annat lustigt "skoköp" var väl dessa. Så mysiga! Jag inviger dem faktiskt just nu..

Sen har vi mina nya jeans också! Stentvättade, ljusa. Snygga i midjan dessutom.

Som sagt, jag bara slängde på mig något idag.. Men en till bild på jeansen iallafall.

Det var nog allt jag fotat! Är jätte nöjd. Framför allt för mina skor, åh, jag kommer nog att drömma om dem inatt till och med..

shoppingdag för tjejerna i familjen

2008-10-30 @ 20:40:01
Nu är jag, lillasyster och mamma hemma från dagens shopping med mat ute! Är på toppenhumör just nu. Älskar den känslan. Det är så det ska vara! (Även fast de är det hemskaste väder man kan tänka sig). Men idag känner jag mig på top. Det som bidrar till de är väl framför allt världens bästa vänner, familj och pojkvän. Ja ni, i bland flyter allt bara på..

Vi har i allafall vart på Ikano och köpt massa skor! Även lite saker från Ikea, sen lite underkläder och så. Men jag tänkte att allt kanske inte är värt att visa. Ni ska få lite smakprover sen. Har faktiskt hittat tt par underbara skor, som jag är helt förälskad i, klart mitt bästa skoköp i år!

Nu börjar det som inte är lika roligt, nämligen att plugga. Men vi köpte med oss äppelpaj hem, och nu när det bara är vi tjejer hemma så ska vi nog ta och mysa till det lite med äppelpaj och te, visst låter det fint?


Jag och Julia hade helkul på Ikea vill jag lova!









Som ni ser är många huvud "borttagna", och det beror på att vi bara slängde på oss några kläder innan vi skulle åka, är osminkade och har toffs på huvudet. Bara så ni vet liksom ;)

fullspäckad dag med mina kära

2008-10-30 @ 16:30:47
Så! Hemma. Kom hem från Gabbe vid 12, fixade lite här hemma för att sedan traska ner till stan och möta Annie och Julia för att fixa lite saker. Efter vi fixat så gick jag och Julia hem till mig för att testa lite maskerad kläder tills i morgon. Ska bli så extremt kul! Vi kommer att ha en uuuuuurrolig kväll med alla underbar människor. Efter vi testat och trixat lite så passade vi på att gå tillbaka till stan för att äta mat och nu sitter jag här hemma och färgar håret på lillasyster. Om en halvtimma kommer mamma hem och då blir det att åka och köpa skor, sedan ägnar jag min kväll åt att plugga.

Jag har även tittat på vad ni skrivit och jag tycker verkligen om att ni kommenterar allt ni vill se, fortsätt gärna så jag vet ALLT ni vill jag ska ha med i bloggen. Massa pussar på er! (som ni ser så har jag redan hunnit göra en kategori med videoklipp)

Skulle också hunnit med att fota mina nya jeans, men mamma lämnade in dem för de saknade en knapp. Så när jag får tillbaka dem är det min lag att fota :)


En sovande Annie i går hemma hos Julia.

En snygg Julia påväg ut till stan för mat!

min söte lillasyster är inte alltför glad för bilden, men man får bjuda lite på sig själv! :)

massa tips!

2008-10-29 @ 18:54:59
Nu är det såhär. Jag vill veta vad ni vill läsa om! Jag har märkt vad ni tycker om, men vill veta mer specifikt vad ni vill att jag ska skriva om, vilka bilder jag ska lägga upp och på vad. Jag tycker ju att det är så extremt roligt att det är så många som läser och jag vill att ni ska "trivias". Så en gång för alla, kan ni inte skriva här i kommentarerna vad ni vill jag ska göra för att få det där lilla extra? Ni är så pass många att jag räknar med många kommentarer! Jag som älskar kommentarer, kommentera på bara, vad ni än vill. Ris som ros.

Så, vad ska jag göra för att få bloggen så pass bra som möjligt? :)

från träning till match

2008-10-29 @ 18:50:01
Nyss hemkommen ifrån handbollsträningen. Jag har ju som sagt då inte tränat. Men Tonna (tränare) frågade mig om jag ville börja träna igen nästa vecka. Och eftersom att jag, min kropp och själ känner att det behövs så ska jag nog göra det. Mest bara för att jag ska få träna och att de är kul med alla tjejerna igen. Matcher och sånt ska jag inte köra, utan bara vara med på träningarna och träna när jag vill. Så jag tror faktiskt jag ska testa på det!

Nu sitter vi, Jag, Nath och Julia, snart kommer även Frida, och äter varma mackor. Mums! Efter det ska vi traska ner till hallen för att kolla på killarna som har match. Sen åker jag hem och träffar min Gabbe. Fint :)






Musiken var min uppgift för kvällen!

Lisa och mina fötter. Det är här man hör hemma alltså ;)

mackätande, muummmms.

party, promenad och träning

2008-10-29 @ 16:06:00
Igår blev det en kväll med party! Var i lambohov hos några och hade det väldigt trevligt. Vid 3 gick vi hem och somnade direkt hemma hos Julia. Annie hade dock gått hem en aning tidigare pg.a vissa saker. Vi vaknade runt halv 11 och mådde som vi mådde. Så det blev att ta det lugnt hela förmiddagen. En promenad hann vi också med och sedan hem till Julia igen och snart ska vi på träning. Dock inte jag. Jag ska kolla på med Natti eftersom killarna spelar match efter. Efter det åker jag hem till min kära pojkvän. Mys!


















Mina små bebisar!! :D
(btw, inget gult gammalt hår här inne, nu såhär blev det efter färgningen och jag är nöjd!)

mums!

2008-10-28 @ 16:15:51
Mitt plugg går sådär känner jag. Finns hur mycket  som helst att skriva om och jag skriver också hur mycket som helst, vilket inte är så bra.. Eftersom att vi bara får ett visst par sidor. Men jag får se hur det blir, jag gör klart den (dock inte klar på långa vägar) och så ändrar jag i efterhand.

Nog om det! Jag har ialllafall vart nere i källarn och rotat skor, och titta! Vilka godsaker man hitta.

Älskar dem! :D

lite goding bilder

2008-10-28 @ 13:22:02
Åh, sitter vid mammas data och så hittade jag lite bilder ifrån i somras. Minnen. Men ge mig sommar!!


Nykvarn andra dagen, vilken rolig kväll alltså! Till en viss del.

Snygggaaaaa.



Och en avslutande bild som visar på att jag vill vara brun igen. Väldigt desperat..

när man inte har något val

2008-10-28 @ 13:17:00
Nu sitter jag här framför ett tomt dokument som snart kommer att fyllas med text till hela 7 sidor. Jag har böcker omringade runt mig och är redo för en heldag med plugg. Uppsats. Smaka på ordet. Usch. På ett lov. Men jag har inget val utan idag ska min dag gå åt till att plugga och försöka att göra klart den där förbannande uppsatsen.

Kom just hem från världens bästa kille. Det blev visst att jag hamnade där i natt efter jag vart hos Natti. Har även fått i mig lite mat så jag ska kunna ha lite krafter till det jobbiga som väntar.

Ikväll ska jag i allafall till min kära Julia eftersom hon är ensam hemma. Blir väl lite mys och prat, det kommer sitta fint. Ha en bra dag kära vänner!


hos natti med martin och davve

2008-10-27 @ 21:51:43
Igår hade jag och Gabbe en riktig myskväll. Vi badade bubbelbad med tända ljus och sedan blev det en bra film med mys! Vaknade idag och gjorde en god frukost, städade lite och åkte sedan hem till Natti för att följa med henne till vårdcentralen för att ta prover gällande hennes körtelfeber. Efter det blev det stan och massor med roliga inköp! Gick omkring där tills det stängde och sedan kom Martin och Davve till oss och när som helst ska vi till Bk och käka lite.


Inför Maskeraden på fredag, wihu!



Såhär ser det ut just nu, ska bli blond nu då.

bubblegum

2008-10-26 @ 16:55:51
Nu sitter jag hemma, första gången på två dygn tror jag.. Men om det är höstlov så är det! Kommer när som helst att åka hem till mamma för att bo där i veckan. Så har alldeless nyss städat fint och nu klinkar jag lite på gittaren. Ikväll blir det att vara med världens finaste kille, som vanligt :) Vi får se vad vi hittar på. Annars så tuggar jag tuggumi så min käke går sönder. Låter bra va?


Shit, så bra jag är då! ;)

bilder från i går

2008-10-26 @ 16:52:21
Hej kära vänner!
Tänkte ta och slänga in lite mer bilder från i går.












På kvällen var jag, Nath och Poltan hos Gabbe som sagt och Natti och Julia hittade i en affär deras favvogodis som aldrig finns någon annan stans och jag känner på mig att jag kommer bli släpad dit fler gånger......  Eftersom att hon är så klantig så tappade hon ut godis på marken, TVÅ gånger.





Natti håller i Gabbes fågel (som jag för övrigt inte gjort, svinläskigt ju.)

Söt tjej!

Sångstuga hemma hos Gabbe, vi två alltså... ;d

lördagskväll

2008-10-26 @ 11:49:02
Just nu sitter jag hos min sötnos. Dock utan honom. Han är på match och kommer hem vid två medans jag är kvar och tar det lugnt här. Vaknade av att det var någon som kom och pussade hej då på mig. Så bara ett litet tag efter att han åkt gick jag upp och satte mig här och vid tv:n. Nu kikar jag på Gilimore Girls och undrar hur det skulle vara att leva ett sådant liv. Det skulle vara kul, jätte kul faktiskt.

Igår kväll var det jätte mys. Jag, Gabbe, Natt och Poltan lagade mat tillsammans och köpte godis, hyrde film, pratade och hade det trevligt. Vid 12 åkte Julia och Natti hem och jag sov kvar här.

Och nu ska jag snart göra mig frukost och spela gitarr. Hans gitarrer är mycket roligare än min. Kanske för att dem är bättre också.

Kommer bilder från kvällen sen!

jag har världens bästa vänner

2008-10-26 @ 11:42:40
Vilken kärleksfull dag det var igår. Verkligen. Vi tävlade som sagt, men i går var det annorlunda. Vi kom inte dit med en inställning till att vinna, eller överhuvudtaget en inställning till att det var en tävling. Utan vi kom dit till att göra det vi älskar, utan att se vad som kom att hända därefter. Bara köra vårat rais liksom. Och det gjorde vi. Dock var vi inte allt för stolta över oss själva då vi tyckte att vi var riktigt dåliga första gången. Trots det fick vi lovord från juryn och vi kom till finalen och fick uppträda en gång till. Det var synd att inte folk fick se det uppträdandet eftersom att det var så mycket bättre, men det är väl inte allt i världen. Till slut kom vi i allafall 2:a av 20 stycken tävlande, vilket vi är helt nöjda över!

Efter vår insats för dagen tog vi vårat pick och pack och lämnade tävlingen med ett leende. Det som var roligast var att alla våra fantastiska vänner var där för att stötta oss. Ingen skulle döma utan bara finnas där för att dela lite glädje med oss. Tänk att dem satt där ute så länge i det riktigt kyliga vädret bara för att få höra oss sjunga. Man blir bara så glad! Vi köpte med oss en tårta hem och åkte till Moa för en riktig höstfika och ha allmänt mys.

Sedan åkte jag över till min kära pojkvän eftersom att hans familj är i Stockholm så bjöd vi över Natti och Poltan som kom hit och lagade mat med oss och tittade på film. Mer om det sen!

Idag har jag i alla fall insätt att jag har världens bästa vänner.

















lördag-sångtävling

2008-10-25 @ 10:28:31
Klockan 8 ringde klockan. 8, smaka bara på ordet. Vi stängde av. Såklart. För vem vill gå upp 8? Vad tänkte vi egentligen med.. Efter lite stress när vi insåg att klockan blivit över halv 9 for vi upp och började göra oss i ordning. Nu sitter jag här klar och redo, medans dem andra fortfarande har saker kvar att fixa.

Jag och Erica har hela tiden varit ganska pepp på att vara med idag och sjunga. Jag har aldrig sett detta som en tävling, utan mer som något roligt att göra, plus att det finns så många som vill se vårat medley. Medan Moa och Alex tvekat desto mer och frågat sig själva om dem verkligen vill riskera att "göra bort sig framför hela Linköping". Men varför skulle vi göra bort oss? Vi har som en liten show, det är ju roligt att titta på! Och efter mycket övervägande fick vi båda att bli helt säkra på detta. Klart vi ska vara med. Inte bara för att det är roligt utan också för att sponsra bröstcancerfonden. Jag vet hur det är att förlora någon i bröstcancer, så varför inte bidra till något bra genom att göra det man verkligen älskar?

Vi ska göra vårat bästa idag och ha kul framför allt, hoppas det kommer många som ska sjunga och titta på!


En färdig Hanna!

Vid frukosten.



Alex och Mokis!


våran mys-fredag

2008-10-25 @ 10:17:35
Igår kväll hade vi extremt mysigt. Det blev bl.a idol-tittande, min kära Alice är ju bara för bra, jag är så stolt! Det blev snacks, prat, massor med skratt och såklart - sång. Dock fick vi inte till våran seriösa sida när vi skulle träna så träning har vi egentligen inte fått så mycket av. Men det gör inget, vi kan det vi ska göra så man får bara hoppas på det bästa. Kul ska vi i alla fall ha!


Moa och Erica framför Idol.

Jag, då också framför Idol.

Den här skrutten kom lite senare eftersom hon varit ute och ätit med Jocke för dem hade ett visst antal månader. Rätt sexig va?

Sen blev det dans och sång- dock inte så seriöst.

kvällens

2008-10-24 @ 17:05:52
Ni har som sagt en outfit som är väldigt lik den här nedan, men eftersom det här var samma dag så bytte jag bara till skinnjacka, jeansshorts och högklackade ankelboots istället när vi skulle ut och äta och sedan på bio. (som förövrigt var så himla bra! 3;an var t.om bättre än dem andra och det blev en del tårar mot slutet.)


Jacka; hm
Tröja; malta
Shorts; avklipta gamla
Armband; olika
Väska; mammas gamla


Vet inte vad jag skulle göra utan alla dessa armband, dem sätter fart på en tråkig vanlig outfit!

man får vara onyttig

2008-10-24 @ 16:57:10

När någon kommer hem med något som detta kan man ju inte bli annat än glad. Fredag=onyttig. Fast egentligen är jag alltid det. Eller inte alltid, men ibland. Det är ju såhär: Man lever bara en gång. Vi tog upp det här om dagen och dem sa att "jag äter onyttigt när jag är ledsen och nyttigt när jag är glad". Då blev jag lite till mig. Är det bara jag som äter onyttigt när jag är glad? Man vill ju äta gott och bara leva gott när man är glad! Fast egentligen så borde man alltid äta gott. Man lever ju som sagt bara en gång..

äntligen lov!

2008-10-24 @ 16:47:51
Jag säger "Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering" allt för ofta nu, vilket jag inte borde göra. Jag vet att det är många som läser varje dag och vill veta vad som händer i mitt liv. Vilket jag tycker är så himla roligt! Och därför gör det lite ont be om förlåtelse för dålig uppdatering såhär snart igen. Men igår var jag inte hemma en endaste stund faktiskt. Jag åkte till Nath direkt efter skolan för att spendera tid med henne och sedan åkte jag direkt ifrån henne till min fina pojke och sov där. Hos Nath blev det bl.a god mat, efterätt och Ben and Jerrys glass, gott!

I skolan hade jag mitt sista seminarium, äntligen. Och det gick faktiskt väldigt bra. Kunde dock ännu mer än vad jag fick säga, men när jag berättade de för honom sa han att han redan visste det. Så det kändes ju mer än bra!

Ikväll finns det massor alternativ för mig, men troligen blir det att umgås med mina kära vänner Alex, Moa och Erica eftersom att vi ska tävla i morgon. Tror jag. Vi har nämligen inte kommit så långt i den planeringen. Men jag hoppas det!

Nu ska jag sjunga och vänta tills The Hills börjar. Ha en härlig fredag kära läsare!


Tagen med mobilen och sedan med kameran ;)
Men såhär kan det se ut i skolan, Martin får massera min fötter. Gött!


En suddig Bea när hon, jag och Andreas var och pluggade i tisdags.

Andreas och Bea!

förlåt för så dåliga bilder, men dem är bättre än inga som sagt!

x factor

2008-10-22 @ 17:31:43
Hon gör den här låten så bra! Man in the mirror - Michael Jackson. Min favorit i tävlingen!


onsdag

2008-10-22 @ 17:26:55

Godeftermiddag kära vänner!
Ber som ursäkt för att det inte blev något inlägg i går men hade faktiskt inte tid. Efter skolan gick jag, Bea och Andreas till chicolata för att plugga Italienska. Vi satt där med fika i några timmar och det gick väl ändå helt okej. När jag kom hem blev det annat plugg hela dagen och sedan kom min snyggis till mig på kvällen och sov här.

Idag har det varit en slapp dag. Men det som är jobbigt är att min förkylning blivit värre nu igen. Och jag som ska sjunga på lördag! (troligen). Annars har jag tagit det lugnt från plugget idag och tränat på gitarr, jag börjar faktiskt bli bra.

Ikväll blir det först ut och äta med tjejerna, jag, Nath, Frida, Annie och Poltan för att sedan gå på High School Musical 3 premiären! Jätte taggad och hoppas att 3;an är lika bra som dem andra. Älskar verkligen dem filmerna! Så dagen blir mys med dem, en riktigt härlig dag i den stressig pluggveckan kan man säga.

Men nu ska jag fortsätta kika på The Hills.




you make my day

2008-10-20 @ 21:08:32

<3

dagens

2008-10-20 @ 18:31:53
 
Kofta: Moas (hoppas det var okej att jag lånade den idag Mokis ;D)
T-shirt: Malta
Armband: blandat. Bulgarien, hm, glitter och toffsar.
Skor: Hm

härlig dag..

2008-10-20 @ 18:15:05
Dagen fortsätter rulla iväg.. Dock inte så bra för min del eftersom jag har så mycket plugg och tiden bara springer iväg från mig just nu känns det som. Fick också reda på mitt matteprov idag, G för min del. Överlycklig, dvs eftersom att matte är min svaga sida. Min andra svaga sida som är Natur fick jag VG vilket jag är nöjd över.

Efter skolan kom min Gabbe till mig en lite stund och sedan var det dags för mig att plugga. Nu har jag tagit en paus men det blir väl att börja snart igen.

Slänger in en dagens om några minuter bara!


duktigt hanna

2008-10-19 @ 18:20:57
För en gångs skulle känner jag mig duktig. Det komiska i det icke komiska är att jag redan är skoltrött. Jag har haft så förbannat svårt att koncentrera mig på riktigt nu sen jag började gymnasiet men idag har jag suttit och gjort så mycket arbete att jag knappt kan förstå det själv! Jag brukar kunna plugga länge om jag tycker det är roligt, d.vs allt utom matte och natur och jag börjar känna att den duktiga Hanna börjar komma tillbaka, sakta men säkert.. Så nu känns det bra i alla fall!

Jag har dock en hel del kvar att göra tills i morgon, så jag kanske inte ska beröma mig själv riktigt än. Men jag kämpar på bra i alla fall och det är ju ett steg frammåt! Ska snart till pappa, vid 7, så jag tänkte att jag kan få unna mig en timmas paus och börja när jag kommer dit igen. Ni vet, den roliga söndagen..


pluggpapper, mjölk, mörk choklad...

.. och kötbullar! haha, min näring för dagen, satt fint i magen:D

En rastlös, osminkad Hanna.


dessa härliga söndagar

2008-10-19 @ 13:43:51
Idga är det söndag och söndag är lika med pluggdag. Usch, jag hatar verkligen söndagar. Har ett seminarium i morgon som inehåller hur mycket fakta som helst och jag har knappt börjat så jag kommer sitta fastklistrad vid böckerna hela dagen idag. Kul!

Kom nyss hem från världens bästa kille. Hade som sagt en månad igår och då gick vi ut och åt, sen hade vi det bara allmänt mysigt resten av kvällen. Men nu var jag tvungen att åka hem för att plugga.

Tänkte bara skriva lite såhär snabbt nu bara för att göra det liksom. Vi hörs sen!


lördag

2008-10-18 @ 16:09:22
Nyss hemkommen från Nath och har fullt upp med att städa. Sjunga gör jag också. Samtidigt. Då blir det allt mycket roligare. Sen ska jag träffa min sötnos, det ser jag fram emot! Annars tuggar jag på mina super-halstabletter som gör att hela munnen domnar bort, det är faktiskt rätt kul. Speciellt när man har tråkigt.

Hoppas ni får en fin lördag :)


Kikade igenom lite sommarbilder, här en innan skolavslutningen :)

Sen får man ju inte glömma våran underbara tradition Öland. Jag och Nath tar undervåningen och små syskonen över, det är så det ska vara :) Fina minnen detta alltså!



you make my day

2008-10-18 @ 11:57:19
Förlåt för att det inte blev något inlägg igår, men jag och Natti åkte istället till Martin efter matchen som förövrigt tjejerna vann med 21 bollar. Spännande match ni! Vi gick i allafall till Martin och kollade idol och tog det lugnt där. Sedan blev det bussen hem till Nath och nanna här.

Idag ska jag vara med Gabbe, men först och främst plugga, vilket jag redan börjar göra nu. Vi har en månad idag så vi ska gå ut och äta ikväll :) <3


Natti i hallen.

snygga tjejer va? ;D

och såhär "snygga" var vi.

Nu ska jag fortsätta plugga medans min kära kusin gör chockladbollar till oss! Mums!


mot min kära

2008-10-17 @ 17:29:40
Då ska jag dra mig till Natti nu då! Skolan flöt på bra, men har panik inför nästa vecka. Två stora seminarium (eximinationer, prov) , lämna in en myt, läsa ett x antal sidor i Engelskaboken och italienska prov. Jag kommer dö. Egentligen borde jag plugga, men Nath ringde nyss och frestade mig med att Helena (hennes mamma) skulle bjuda på pizza och sedan skjussa oss till matchen. Genast ändrade jag min inställning till plugg och nu är jag på väg till henne!

Uppdaterar senare med pics!


"rosa bandet" sångtävling.

2008-10-16 @ 20:33:17
Godkväll!
Dålig uppdatering de senaste dagarna och de beror på att jag har varit sjuk och inte haft krafter till att orka det och att det inte finns så mycket roligt att skriva när man är sjuk. Idag har jag varit hemma, fick sällskap av min fina Gabbe också ett tag, som vanligt :D Sen har jag pluggat, spelat gitarr och sjungit faktiskt. Jag trycker på min röst som tusan för att jag vill att den ska bli så bra som möjligt så snabbt som möjligt, vet inte riktigt om de funkar, men så är det.

Nu ska jag dricka te, kolla film och plugga (därför ni inte får några bilder, det är det ända jag gör) men i helgen så är jag ju frisk och då får ni allt bilder!

I morgon blir det skolan för mig. Även fast jag inte är helt frisk så måste jag gå. Verkligen panik till att gå, men i värsta fall kanske jag bara går på dem viktiga efter lunch annars har jag nog ingen ork kvar, vi får se! Annars ska jag leka med Natti!




Den 25;te är det en sångtävling som heter Rosa bandet och den är bl.a här i Linköping. Jag och de andra tjejerna har fått en inbjudan och man kan, om man vill, sprida vidare de här till andra som också tycker om att sjunga och vill ge det en chans att vara med och tävla. Det är alltså en öppen tävlning, vem som helst får vara med och sjunga. Jag tycker alla som gillar att sjunga ska vara med, inte främst för att göra något man tycker om, att det är grymt kul utan också för att det är en lite utmaning och sånt behöver man! Om ni har några frågor är det bara att fråga på, jag svarar på allt. Men ge det här en chans, ni kommer inte ångra er!


"hjälp! hjälp!!"

2008-10-15 @ 20:01:58
Här har vi en liten video från när Moa fastnade i trädet och vi andra höll på att kissa på oss av skratt. Det roligaste var att hon skrek så himla högt och det var massa annat folk omkring, vi var nämligen på ett mc-donalds område, vilket gjorde de hela ännu roligare.

När hon ser detta lär hon antingen döda mig eller ta det med ett gott skratt, jag hoppas på det sistnämda ;) Man ser dock inte så mycket, men skitsamma, kul var det i alla fall!




Vi älskar dig Moa ;)


sångklipp

2008-10-15 @ 18:37:47
Det är jätte roligt att ni vill ha massa klipp från när jag/Moa, Jag, Alex och Erica sjunger, men tyvärr kan jag inte spela in nya hela tiden. Jag bor ju som sagt varannan vecka hos mamma och pappa och när jag är hos mamma har jag ingen anläggning utan den är hos pappa, vilket betyder att jag inte kan spela in klipp lika ofta.

Men så fort våran låt blir klar kommer den ut här, vet inte hur lång tid de tar men vi gör så gott vi kan och så fort jag kommer till pappa finns det flera låtar som väntar på mig där hemma. Men jag tycker de är jätte roligt att ni tycker de är så kul!


det segar sig fram

2008-10-15 @ 17:32:55
Känns lite som att allt segar sig fram just nu. Kanske beror på att jag är hemma hela dagarna, vad vet jag, segt är det i alla fall. Hade hoppats och räknat med att kunna gå i morgon men som det ser ut nu kommer jag nog inte göra det heller. Dock ingen feber men halsont och förkylning utan dess like, plus att jag är hängig. Livet är inte lätt ni!

Idag har i allafall min sötnos sovit hos mig, han var även så gullig och stannade hemma med mig och bara tog det lugnt. Vi tog dock en tripp in till stan för mat, men sedan var det tillbaka till sängen. Nu har han just gått och jag ligger här med mitt te. Vad vore jag utan det?

Ikväll blir det plugg och grey's, lucky me!
Puss Hanna.


En snygg bild på mig och bralleeeexxxx.

vi fortsätter i samma bana

2008-10-14 @ 15:58:12

Min dag ser ut som igår. Sova, sova sova. Gabbe kom hit under sin håltimma och gjorde min dag. Sen blev det sova igen och nu har jag vaknat till och har gjort mig en kopp te och laddat hem nya GG, så de kommande 40 minutrarna kommer se ut så under täcket. Skönt.

Jag och Alex gjorde allt vi kunde för att försöka fixa med låten och den lilla videon igår men den ville inte fungera som vi ville så vi får väl fortsätta idag, men jag lägger iallafall ut den så snabbt den blir klar.

Ha en bra dag!
Puss Hanna.


inte alltid så lätt

2008-10-13 @ 20:28:47
Ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering. Men när jag kom hem igår så blev det raka vägen till plugget för min del och sedan kom Gabbe hit och sov här. Vaknade i morse av att jag inte mådde alls bra, kände mig riktigt dålig och nu kanske vi tror att jag har fått halsfluss, så jag har sovit hela dagen lång och inte gjort annat än de. Min söte kom dock och sov lite med mig i eftermiddags och innan han gick i morse var han så gullig och stoppade om mig. Därav den dåliga uppdateringen.

Jag ska dock försöka hinna klart med videon och låtarna innan jag går och lägger mig, så ni får väl hålla utkik och hoppas det kommer upp ikväll.

Puss Hanna.


"snygg" bild på mig och moa påvägen hem i går.

bilder från studion

2008-10-12 @ 13:17:28
Nu sitter vi här i studion igen. Vaknade upp med världens förkylning, bra tajmat Hanna! Nu så är i allafall Moa och Erica inne och spelar in vårat Abba-Medley. Vi får se om vi lägger ut den eller inte, den är inte lika bra som 60-tals medleyt så vi får se. Men kul har vi i allafall!

Om ni håller utkik redan idag så kommer ni få se en liten rolig film tillsammans med vår låt. Men mer om den sen, nu ska vi hjälpa pluttarna i studion!

Puss Hanna.


En till tågbild på skratte och fnatte!

På spelningen i fredags.



Trollhanna i går.

Ercan i studion.

Igår reda för inspelning.

Smygfota varann när man är i fullgång är vi bra på!

I bilen påväg till studion idag!

Snyggingarna påväg till studion, också idag.

För bara en liten stund sen stof jag och mokis och trallade.



En sista bild på mig och Moa.

Kommer flera sen, håll utkik! :)

vi har då galet kul

2008-10-12 @ 00:15:02
Helkul dag, helkul kväll! Vi har helt enkelt helkul här! Låten gick faktiskt jätte bra så den kommer att komma in här på bloggen kanske redan i morgon, så håll utkik. Tyvärr dog min kamera så ni får vänta med mer bilder tills i morgon.

Ikväll har vi vart ute och ätit, sprungit omkring i Kalmar, tagit kort, spelat in video (vilket ni också kommer få se i morgon i samband med låten) haha! Och nu har vi kommit hem efter en lång promenad och ska snart gå och lägga oss för vi far tidigt till studion i morgon.

Puss Hanna.


en suddig bild på mig och min kära humorvän!

right now i studion

2008-10-11 @ 15:51:01
Just nu har vi fullt upp i studion. Moa och Alex har hunnit spela in varsin cover och nu, efter våran lilla matrast, är det Ericas tur. Medans dem har fullt upp med att spela in pluggar jag för fullt och det går faktiskt helt okej. Tog dock min paus nu men sätter snart igång igen. När Erica sjungit blir det att spela in vårat efterlängtade medley. Hallelujah!

Puss Hanna.


Lite posers är vi allt.

Just nu-mat!

En osminkad Hanna leker lite.

Lika oseriösa som vanligt ;D

Jag med mitt hemska plugg!

Snygg-Alex är igång.

Här har vi en beredd och snygg Moa!

nu börjar det

2008-10-11 @ 09:36:49
Vaknade nyss, vid klockan 9 och är inte sisådär jätte pigga, men eftersom vi är så taggade var det inga problem med att gå upp. Nu ska vi bara äta lite, klä på oss, sminka oss och sedan kommer Magnus för att köra ner oss till studion. Där blir det först varsin cover låt för tjejerna eftersom att han vill höra hur dem sjunger, och då passar jag på att plugga lite. Känner en viss panik inför provet på måndag så jag får hårdplugga inför det. Efter deras inspelning så kör vi in vårat 60-tals och Abba-medley. Hoppas på en bra dag!

Nu ska jag gå och äta, hoppas ni också får en bra dag. Jag uppdaterar så ofta som möjligt i studion med roliga bilder!
Puss Hanna.


Såhär ser det ut just nu hos oss, alla uppe utom Moa..

dagen + lite bilder

2008-10-11 @ 01:26:48
Jätte härlig dag! Det började med 4 taggade tjejer på tåget ner till Kalmar. En riktigt rolig resa med skratt utan dess like. Hur mycket man än försöker få Alex att skratta tyst så går det inte, hon är omöjlig! Sen åkte vi till studion, visade runt dem lite och sedan gick vi och åt och efter de hade jag spelning, vilket gick helt okej.

Nu ska jag när som helst stänga av datorn och gå och sova eftersom vi ska vara i studion redan vid 10 i morgon. En ny dag, nya tag och nya låtar! Uppdaterar i studion så det kommer alltså inlägg och bilder under dagen.

Puss Hanna.


Jag och min skrattmaskin på tåget.

De andra små aporna.

musik, prat, godis, skratt och sång bestod våran härlig tågresa av.

På resturangen innan spelningen.

dagens

2008-10-11 @ 01:20:18
 
Slappt och enkelt eftersom dagen mest bestod av resa i bil eller i tåg.

min torsdag

2008-10-09 @ 22:53:40
Kom just hem från Moa. Gick inte lika bra som vi hade hoppats på faktiskt, men lika kul som vanligt hade vi dock. Men låtarna fixar vi sen, vi klarar det!

Nu är jag i allafall hemma och är jätte trött. Ska packa och tagga inför i morgon. Det här med att åka till Kalmar med dem är som en helt nu grej för mig med fast det egentligen är flera år gammalt. Jag är nog lika förväntansfull som dem! Nu ska jag faktiskt ta och plugga lite och sedan kommer min fina hit! Det blir riktigt tråkigt att åka ifrån honom bara över helgen, vi har faktiskt träffats på något klurigt vis varje dag, ja, bokstavligt talat faktiskt sedan 6 veckor tillbaka. Nu blir det en dag utan honom. Tråkigt.

Glömde tyvärr kameran hemma ikväll, fy vad dåligt av mig. Men jag gottgör det med att säga att jag tar med mig den i helgen och fotar ALLT vi gör! Och jag har även med datorn så det blir nya inlägg och bilder varje dag. Det låter väl bra?


Fick även lite bilder med som Carl-inge skickat idag.

Suddiga, men det är för dem är tagna med kamera från vanliga bilder.







Det var alla, Puss!

sång och skratt hos moa

2008-10-09 @ 18:00:28
Nyss hemkommen från Moa. Har varit en riktigt rolig dag med väldigt mycket sång och skratt. Tog även en tripp till ett gatukök, satte oss som ett par luffare utanför helt osminkade, äckliga och ja, vi såg ut som luffare, plus att vi satt ute och frös. Men mat fick vi iallafall!

Åkte hem nu en snabbis för att plugga och äta, vilket dem andra också gjorde. Måste verkligen ta tag i mitt plugg nu med. Har matteprov i morgon och semenarium på måndag. Och jag har redan blivit skoltrött. Inte bra Hanna! Man ska inte tappa motivationen. Vilket det känns som att jag redan börjar göra. Men det ska nog gå bra!

Åker tillbaka till Moa senare ikväll när Helena kommit dit med alla micar vi behöver för att repa. Och jag lovar er att de blir riktigt bra! Om vi är nöjda med inspelningarna kommer dem ut här. Ett tag var vi lite fundersamma och tyckte inte de lät så bra, men då bestämde vi oss för att sätta oss ner och prata igenom texterna i medleyt och fundera på vad de betyder och sedan blev de genast bättre!

Nu ska jag plugga och äta, tar med kameran till Moa sen.
Puss Hanna.


Fotade min mobil, därför den dåliga skärpan.
Alex och Erica utanför gatuköket iallafall.

Ercan roade sig på annat sätt!

fullspäckad rolig dag framför mig

2008-10-09 @ 10:25:12
Godmorgon!
Klockan är inte speciellt mycket , speciellt eftersom jag har studiedag. Men redan halv 11 ska vi vara på plats hos Moa och börja träna för fullt. Det ska bli så kul! Jag bara älskar att vara med dem, det finns inte ord! Är jätte pepp nu fast jag knappt kan prata eftersom jag är ny vaken. Min sötnos ligger kvar i sängen, men snart ska jag väcka honom också, om han nu inte sover kvar. Det blir i alla fall en fullspäckad dag. Massa sång, skratt och prat! Sen även massa plugg för min del. Ack ack vad tråkigt, men that's life!

Tänkte lägga in ett litet klipp på The greastes love of all av Whitney Houston eftersom jag gjorde den på Idol men var jätte onöjd. Tyvärr är verkligen ljudet jätte dåligt och alla toner som är låga kan låta "falska" pga att inte ljudet klarar det. Så ni vet! Haha.


återhämtning

2008-10-08 @ 22:30:07
Sorry för dålig uppdatering. Men jag har återhämtat mig efter den jobbiga dagen. Skulle satt i gång och pluggat, men som vanligt har jag ingen plugglust och nu i efterhand har jag ångest. Bra Hanna! Ska iallafall ta mig en kopp te nu, sen ska jag kika tv och duscha och efter det kommer Gabbe!

Har även spelat in några "sångklipp" får se om dem hamnar här redan ikväll eller i morgon.
Puss Hanna.

dagens

2008-10-08 @ 22:27:57
En sen en, men bättre än aldrig!

 
Kofta och skor: Lindex
Leggings; Gina
Mysigt med sol ute nu också, visst?

veckans absolut jobbigaste dag

2008-10-08 @ 17:26:16
Hej kära vänner!
Kom nyss hem från skolan. Och känn på ordet nyss; inte vidare bra va när klockan är fem i halv 6? Helt sjuk lång dag! Vår musiklärare la in en föreläsning på 2,5 timmar efter vårat vanliga schema som egentligen slutar klockan halv 3. Det blev nog världens snabbaste "godisköp" för mig och Agapi som hann till karamella och tillbaka på knappt 5 minuter för att ha något att tugga på under tiden. Det måste vart snabbast någonsin, vi var rätt stolta. Men i alla fall, efter 2,5 timmars plågande av musikhistoria är man rätt trött nu. Därför ska jag gå och ta mig en varm kopp te, och gå och lägga mig i sängen framför tv:n som äntligen är fixad! Men innan dess kanske jag ska sjunga, det är nog ett måste.

I morgon har vi studiedag och jag ska spendera min natt (som vanligt) med världens finaste Gabbe och sedan går studiedagen ut på att sjunga för fullt med mina älskade tjejer eftersom det blir kalmar på fredag!
Fredagen är också väldigt slapp eftersom jag bara har en lektion, börjar halv 12 och slutar halv 1, sedan bär det av till Kalmar. Jag har alltså nästan en helg på 5 dagar nu, sitter rätt fint, right?

Nu ska jag sluta babbla, bilder kommer sen, en dagens blir det med när jag har fått min energi tillbaka.
Puss Hanna.


din lilla sak

2008-10-07 @ 15:50:14

Vi var mongo och riktigt äckliga i går.
Hennes humör alltså! Nyss hade hon allvarliga problem, hennes skrikande som "Men jag har den inte!!!" sen visade sig att hon hade den. Lillasyster, knäckt!

dagens

2008-10-07 @ 15:47:46

 
Lite lik gårdagens dock ;D
Leggings och väst; gina
skor och tröja; Lindex


tisdag

2008-10-07 @ 15:43:35
Nyss hemkommen från skolan. Har faktiskt haft en riktig chill-dag, även fast vi gick till tre. Gympan var vi nog minst effektivast på. Vi tog fram "yoga-mattor" och la oss på dem. Sen gick lektionen ut på att ligga där och prata. AP:t vi hade i 3 timmar blev för långt för oss så jag, Bea, Agapi och Frida tog oss en "långrast" och gick till kondis och karamella. Samanlagt borta kanske i 40 min. Det var rätt fint.

Nu ska jag snart ta mig till Gabbe. Ska bara packa lite snabbt eftersom jag sover där. Mys!
Sen måste jag bara påpeka en sak. Om ni vill skriva dumma saker så fine, hur omoget det än är att skriva anonymt så skriv inte en korkad komentar med rubriken "hatar dig!". För vet ni vad? Jag läser inte dem. Varför skulle jag slösa min tid på att läsa kommentarer som kommer från en anonym där de står helt meningslösa saker? Så om ni KAN tänka, då skriver ni något smartare ;) Haha, fy så dumma.

Annars har det har väl kommit fram lite allt möjligt idag/några dagar sedan, både bra och dåliga saker, men jag trodde ändå inte att ni två skulle säga så taskiga saker bakom ryggen. But hey, that's life! Men räkna inte med något fint tillbaka bara.

Puss Hanna.


dagens

2008-10-06 @ 22:15:40

Och så denna dagens;

 
Väst; Gina
T-shirt-Linne; second hand
Leggings; Gina
Skor; hm
Armband; olika


försenad dagens

2008-10-06 @ 22:11:55
Visst är det strålande att när man pratar om att kameran inte fungerar så börjar den fungera helt plötsligt! Min kväll är gjord, nu har jag en fungerande kamera igen :) Ni får dock inte alla nu, ni får två.

 
Tröja: Monki (min nya favvo!)
Linne; hm
"Lack" legging; Gina (också ny storfavorit)
Halsband; glitter
Armband: toffsar och två flätade från bulgarien

förslag

2008-10-06 @ 21:38:56

Då är det såhär. Ni läsare bara svämmar in som förr och ni börjar bli mer än vad ni to.m var innan sommarlovet, vilket betyder att jag känner att jag måste få in lite roligare saker här. Så, vad vill ni jag ska skriva om? Något om musiken? Skolan? Mer bilder ?(och isf vad för bilder), mer youtube klipp? Vad de än är o.sv. Kom gärna med förslag! Jag vet också att alla inte vill skriva på bloggen, vilket jag har stor respekt för och då kan ni, om ni nu vill, skriva som ni vissa brukar på msn, ni som har den :) Puss på er sötnosar!

vi älskar det vi gör

2008-10-06 @ 21:28:37
När det kommer till att ta de lugnt existerar inte de i min, Moa, Alex och Ericas värld. Det är då inte ofta vi nu förtiden tar det lugnt. Vi har alltid ett nytt medly eller en rolig sång-sak på gång att vi inte hinner/vill ta det lugnt. Det är nästan lite komiskt, i de icke komiska. Att vi alltid kan vara så positiva till de vi gör, gör nog att vi tycker det är extra roligt. Vi har nog aldrig haft en negativ tanke kring våran "grupp". Vi älskar oss tillsammans så det inte finns ord för det. (Även fast vi kanske förtjänar att de ta lugnt ibland, vilket vi dock gör också, fast rätt sällan, men då är det riktigt mys!) Så nu när vi ska till Kalmar hade vi tänkt mysa till det riktigt rejält på fredagen efter spelningen då jag ska visa dem runt lite i studion och sedan hem och mysa.

Som ni kanske förstår har det varit en rätt så stressig, men rolig, dag för oss. Dessa tjejer alltså, jag kan inte få nog av dem. Allt vi gör tillsammans, utanför sången också såklart är liksom väldigt fint.
Nu har jag kommit hem och jag dricker te och latar mig lite. Sen har jag också väldigt många dagens som väntar på att få komma ut här på bloggen, men min kamera har lagt av för tillfället så det blir lite ont om de, tyvärr. Ska fixa så snart det går!

Alldeless för mycket text med för lite intressant information. Så nu ska jag kila, sov gott!
Puss Hanna.


Såhär trötta kan man bli efter en heldag med att mixa ihop ett nytt medly. Söta ;)

Måste ju bara lägga in den här goding bilden från ett antal månader sedan. Vilken dag! :)

till moa

2008-10-06 @ 16:16:58
Så, nu har jag ätit, pluggat lite, tittat på mitt nya favorittvpogram (eller youtube pogram kanske man säger) och sjungit. Så nu ska jag dra mig till Moa där hon och Erica är, Alex är dock sjuk och kan inte vara med, stackarn. Vi ska göra klart vårat nya Abbamedly som kommer att bli grymt! Så det blir väl en dag med dessa donnor. Fint!

Skolan idag flöt på rätt bra. Jag, Emmy, Frida och Agapi hade en riktig intressant diskution gällande liklarver, usch alltså! Tiden tickade iväg så snabbt att helt plötsligt var de vår tur att ha matte, efter en timmas pratade om sådant. Man brukar ju säga att "när man har kul går tiden snabbt" fast jag vet inte om liklarver är kul? ;p men snabbt gick det iallafall!

Slutbabblat, ni förstår nog inte så mycket ändå! Nu ska jag åka till Moa och Erica,
Puss Hanna.


en tråkig och en rolig nyhet

2008-10-05 @ 18:34:42
Jag har två nyheter. En bra och en dålig. Vi börjar med den dåliga, jag kan inte komma på 9B-klassfesten i helgen! :( Så tråkigt att de inte finns ord för det. Jag hade verkligen hoppats på att få se alla mina älsklingars glada leenden igen. Jag kan verkligen inte beskriva hur ledsen jag är över det!
Men den positiva nyheten är att jag, Moa, Erica och Alex åker till Kalmar i helgen! Det är därför jag inte kan gå på klassfesten. Har redan en inbokad spelning på fredagen och den är ett måste, plus att den är väldigt rolig med. En gala med ett flertal roliga tillställningar. Sedan kommer mina tjejer spela in lite och vi kommer även spela in vårat 60-tals medly! Så ni nu som alltid frågat så mycket om den, ni kommer nu i alla fall få höra! Bättre än inget, right? Så vi kommer alltså att spendera hela helgen där nere och vi är så taggade att de inte finns!

Nu har jag kommit hem till pappa och när som helst dyker Gabbe upp. Fint! Sen blir nog kvällen bara alldeless slapp. Det blir bra. Nu ska jag hämta saft, saknat den saften när jag vart hos mamma ;p

Puss Hanna.

Mina stjärnor!

lönlösa söndag

2008-10-05 @ 15:23:59
Söndag. En lönlös söndag. Jag hatar söndagar. Det ända man gör är att tänka på vad som kommer efter denna dag. Och det har jag ingen lust med. Jag har nämligen ett matteprov som väntar och jag vill ens inte tänka på det eftersom jag är urusel på matte och inte pluggat nästan något, vilket jag behöver. Så jag ska väl ta och göra det snart, eller åtminstonde kolla igenom allt. Efter de blir det att åka hem till pappa och Gabbe kommer till mig och sover där. Det lilla positiva på denna söndag! :)

Idag har jag bara tagit de allmänt lugnt. Tittat på tv, följt mina pogram på youtube, sjungit, försökt spela gitarr, druckit te och sovit. Allt med mitt täcke omkring mig. Ganska mysigt faktiskt. Men nu ska jag röra på mig lite för matte och mat!


Favorit! Kan inte Sverige komma med detta också?

störd kille :D

2008-10-05 @ 12:20:58
Eftersom att jag är och alltid vart världens youtube nörd, jag till och med följer sång-pogram där, så tänkte jag lägga in en video från denna unge man, vilket jag gjort förrut. Men han är störd! Han sjunger sjukt högt för att vara kille och lägger till en riktig tjejröst. Helt sjukt!


everything changes

2008-10-05 @ 00:23:14

Det är inte förens man ser det, man förstår.

Förstår hur det verkligen skulle kunna vara.

Jag trodde inte det skulle kännas såhär, men jag hade fel.

Allt skulle bara bli fel, om det blev så..


min bästa vän

2008-10-05 @ 00:16:40
Kvällen spenderades med min älskade kusin Natta. Hur mysigt och behövligt som helst! Har inte vart med henne nu på år känns det som och de är inget vi vanligtvis klarar av. Henne behöver jag ha i närheten. Jag behöver henne.
Vi hade hur som helst hur mysigt som helst. Vi pratade, skrattade (så mycket så att hennes föräldrar fick säga åt henne att ta de lugnt annars skulle hon somna direkt), åt gott, kollade på tv och bara hade det allmänt mys. Under efterätten fick vi oss ett par rejäla skratt; ".. Men hoppas att levern.. lever". Ingen förstod och vi insåg efter tårar av skratt att vi verkligen har sjuk humor. Det är en av de många saker som är det bästa med henne. Humorn.

Jag har ialla fall insett hur mycket jag verkligen saknat den här tjejen. Och att jag kom till henne med en godispåse som tröst och ett glatt humör och bara ett sällskap fick henne på bra humör och hon uppskattade de. Det är så det ska vara. Ja, utan henne vet jag varken ut eller in. Tack Natti, tack för att du är min allra bästa vän!



















Vad vore jag utan dig?

<3

lördag

2008-10-04 @ 16:38:54
Gårdagen var jätte mysig med min Julia. Vi gick ut och tog lite "höstbilder" som finns på hannawestman på bilddagboken. Och sedan gick vi till Steve's för att äta gott. Satt där i ett par timmar och bara pratade om allt från himmel och jord. Efter det åkte vi hem till mig och såg på Idol. Och Alice-hjärtat gick vidare!! :D Efter de kom min söte och sov hos mig.

Gabbe och jag vaknade väl runt 11 och sedan åkte han någon gång efter 12 och jag satte mig framför tv;n och kikade på The hills. Så bra! Kunde verkligen inte slita mig. Men nu lovade jag mamma att städa så jag har börjat göra det. Efter de ska jag dra mig till min älskade kusin och umgås med henne! Vi ska bara chilla gärnet eftersom hon har körtelfeber. Sen sover jag hos Gabbe. Fint!

Nu ska jag kila!
Puss Hanna.


fredag

2008-10-03 @ 16:26:59
Då ska jag när som helst röra mig utåt. Ska träffa Poltan på stan för att ta lite höstbilder, hah. Och sedan fika/äta. Så väntar just nu bara på att hon ska ringa och säga till mig att traska ner på stan.

Idag har jag sovit, gått på värktabletter och druckit citronvatten. Igår kväll hade jag bestämt mig för att gå till skolan men i morse när jag vaknande ändrade jag mig. Likadant som i går, vilken värk! Kunde knappt gå då heller, så det blev att stanna hemma. Nu hoppas jag att pencelinet värkar på bra under helgen.

Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt, en sak som är säker är att det blir Idol tittande från min sida. Heja Alice!! Sen hoppas jag att få träffa Gabbe såklart :)

Men nu ska jag kila till Julia!
Puss Hanna.


Gitarrspelade hela dagen med! Jag börjar faktiskt bli lite bra, för att vara jag. Min lilla kära bror sa också de nyss, glad.

seen your face

2008-10-02 @ 23:40:49

seen your face..

vi och sjukdommar

2008-10-02 @ 22:40:37

NathalieWestman säger:

jaooo hur e de me kissarn ??

hannaw säger:

hahaha, men de är faktiskt rätt bra nu;P

NathalieWestman säger:

va bra (y)

NathalieWestman säger:

martin säger att jag är en knubbbis

hannaw säger:

hahah aaah, lite knugbbis-uppsullen

NathalieWestman säger:

duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

NathalieWestman säger:

vrf är ni sådär föööörr

hannaw säger:

haha jag skojja min snygging

hannaw säger:

du är alltis så vacker så

NathalieWestman säger:

nääääääääää de e faktist i wroligt , näää för jag har inte tvättat håret på as länge sen har jag världens påsar under ögonen sånaeee

våran konversation går ut på att prata sjukdommar. Gud så pepp man blir! Haha, men det är faktiskt väldigt synd om henne, min älskade lilla Natti!

Just nu väntar jag på att Idol ska börja. Jag har en ny favorit bland killarna, Kevin. Han är så söt så att jag spricker! Vi var faktiskt i samma grupp på slutaudition och då var han väldigt gullig med. Men kunde dock ingen svenska, snacka om förbättring!

Annars så var körskolelektionen sjukt tråkig. Jag och mamma fick oss ett par rejäla skratt under tiden, så det bara sputade tårar, vilket var roligt. Min mamma, hon är så rolig ibland alltså! När jag kom hem blev det att kika idol och sedan skulle jag åkt till Gabbe, men då visade det sig att Julia hade tagit cykeln så det blev inget med det. Jag som vill sova med honom :(

Men nu ska jag se vem som åker ut idol!
Puss Hanna.


torsdag

2008-10-02 @ 14:11:15
Vaknade i morse av att jag knappt kunde gå. Ni förstår inte vilken pain det är och hur ont de gör. Så jag stannade hemma. Har tagit pencilin och en del ipren nu så det känns lite bättre. Vaknade sedan vid 11 av att Gabbe plingade på dörren, han hade hål och var så gullig och kom hem och gjorde frukost på sängen till mig! Sedan har jag bara tagit de lugnt, pluggat lite matte med eftersom jag missade provet idag. Även kikat lite på GG.

I eftermiddag ska jag på körskolesak i 4 timmar. Från 4-8. Är inte så jätte pepp faktsiskt. Alla som vart på en sådan säger att det är så extremt långtråkigt, men de är väl bara att bita ihop. Skulle gått den tillsammans med Natti men eftersom hon har körtelfeber och ligger hemma i feber så vet jag inte om hon ska med. Ännu tråkigare då. På tal om de så pratade jag med henne i tellen igår. Stackarn. Jag är den första hon pratat med på 2 veckor. Mitt lilla hjärta! Jag lider verkligen med henne. Hoppas henne all tur i världen och blir frisk snart!

Men nu ska jag iallafall plugga lite till matte och ta mig något att äta.
Puss Hanna.


julias födelsedag, bilder

2008-10-01 @ 15:20:01

Nu kom jag på att jag har lite bilder från Julias födelsedag, dem får vi ju inte glömma att lägga in. Alla pinsamheter hon fick göra, de är ju kul att fler tar efter det ;)


Första grenen var hinderbara, här i början vart de redan skratt så man nästan kissade på sig, bokstavligt talat. Herregud vilken tjej!








Det här var nog roligast på hela hinderbanan ;d Hon var galen! ;)


Sedan fortsatta roligheterna och de blev bara värre och värre för var moment..




Nu började de blir rikrigt pinsamt. Här väntar hon på en kille 20-30 år för ett litet prat...


Men detta var nog ändå roligast av allt! Vi andra låg ner på ica och skrattade så vi höll på att dö. Jadu Julia, jag fattar inte hur du vågade ;)


Sen började detta ;) HAHAH!


rebus i det iskalla vattnet! ;d


Efter hon hittat allt blev det att tänka, dock inte Julias smarta sida ;)


Rebusen var; Lägg dig i vattnet. Kallt, men fy så kul!


Vatten och mjöl är en salig blandning, varsågod Julia!


När vi hade gett henne alla vår brev och hon hade fått gå til de olika stationerna i dessa kläder ensam med hjälp av vår fina karta och ledtrådar var de dags för tårta och paket. Eftersom vi inte hade mer brev så fick hon ledtrådar inne i huset istället och till slut kom hon till paketen och tårtan.


Natti hade bakat finaste tårta. Och hur god som helst!
Även fast hon fick göra en hel del pinsamheter och bli förnedrad så gjorde vi det för vi älskar henne. Hon kommer aldrig glömma den här födelsedagen och nu i efterhand kan man inget annat än att skratta åt det. Det var en sådan lyckad kväll att de inte finns! Vi alla bästa vänner samlade.


jag lider

2008-10-01 @ 14:50:49

Hela jag spricker snart. Jag lider så jag inte-vet-vad. Jag har fått blåskatarr och jag vill typ gå under jorden. Det gör så ont! Jag kan inte riktigt förstå varför jag säger de här men. Det gör så ont att det blir vårdcentralen redan om en timma. Pain! Så jag gick hem från skolan tidigare och nu ligger jag här och dricker citron-vatten som tydligen ska vara bra och sen har jag tryckt i mig ett flertal ipren. Aj.

Annars flöt skolan på bra, tills lunchen. Hade italienska, arbetspass och föreläsning. Sen blev det hem och gå och lägga sig.
Ikväll är det idol igen, heja Alice! Jag hoppas ni ringer och röstar på mitt hjärta? För hon är fantastisk! Helt klart roligaste säsongen än så länge. Jag vet inte om jag tycker de bara för att jag "känner" vissa av finalisterna sedan innan, eller har jag rätt? Är de inte bara en bättre säsong? :) Moa och jag satt och dräglade över Jesper igår ialla fall och hon började to.m gråta när han fick stanna ;) Moa då!

Men nu ska jag plugga matte, matteprov i morgon. Om jag nu kan röra mig d.vs.
Puss Hanna.

(när min kamera börjar funka blir de två dagens också! Men den är inte på min sida just nu)


Snygg-Martin i skolan, grrrrrrrrr

Och snygg-Andreas! mumsss

en härlig gympabild kan ju aldrig sitta fel, right? ;D

Och så får vi ju inte glömma bilden jag tog igår när jag och Bea var på stan och hade de mys!


RSS 2.0