locked in a case

2009-07-31 @ 16:47:23


Den här urfina tröjan fick min lillasyster av sin vän Kicki när hon var i Usa. En avundsjuk storasyster är de ska ni veta! Haha. MJ är min systers idol också nämligen. Men om jag ber snällt kanske jag får låna den någon gång. Kanske.

Slog familjen på bowling! Vinner alltid ;) Sen gick jag till stan för att träffa Filip och nu är jag hemma och väntar på Fia. Vi, plus Natti ska på lite chillfest hos Filip ikväll och sedan får vi se vart de bär av. Men nu blir de fix!

She's probably saying I'm drunk

2009-07-31 @ 00:51:20


En bild på vad jag hade på mig när vi åkte till hamnen. Kul va. Hur lätt som helst. BLÖÖÖÖ.

Ikväll hade jag inget att göra och behövde veeeerkligen rensa mina tankar så bestämde mig för att ta en promenad runt ån bara för mig själv. Efter någon km stöter jag på Johan som jag inte träffat på hela sommaren. Han hade tänkt samma tanke som jag så vi tog promenaden tillsammans. Jätte kul att träffa honom igen!

Imorgon blir det nog party. Först ska vi va hos Filip och sedan drar vi troligen oss vidare. Vi får helt enkelt se! Innan dess blir de bowling med familjen och jag ska klå dem rejält. Och nu sitter jag och Julia och filosoferar och dricker te tillsammans. Hon är världens bästa syster och vän.

look into your heart and you'll find love

2009-07-30 @ 20:15:57


















Eftersom jag varit så himla dålig med bilder på sistonde så får ni en rejäl bildbomd idag. De brukar ju jag vanligtvis vara rätt bra på. Tycker själv att en blogg med massa bilder är mest underhållande så vi kör på de!

Jag och Fia har haft två underbart mysiga dagar i Trosa! Drog dit hur spontant som helst och vi båda verkligen behövde de. Kom dit frammåt eftermiddagen och hann då bada lite, åt grillat gjorde oss iordning för att gå till hamnen och sitta på bryggan för att äta glass och ha de mysigt. Adam Tensta spelade på kvällen så vi var kvar frammåt natten och träffade på två uuuuuur goa killar från Eskilstuna som vi spenderade kvällen med. Traskade hem frammåt natten i mörkret och tog en kopp te och pratade om allt mellan himmel och jord innan vi gick och la oss.

Idag blev de en rätt sen frukost och sedan åkte vi ut med båten. De är så härligt ute på havet! Åkte till en badplats där de fanns hopptorn som vi självklart utnyttjade lite. Tog en fika, åkte hem och badade i poolen och sedan gjorde vi oss iordning för att gå ut och äta vid hamnen innan vi tog bilen hem. Två riktigt härliga dagar med min älskade käraste vän Fia!

do you want love or you want fame

2009-07-30 @ 19:23:33



Jätte tråkiga kläder men tänkte slänga in de bara för att. Jag åkte iallafall i detta till Trosa. Tunikan är från hm och den är uuuunderbar.

Slänger in ett inlägg med alla bilder från Trosa med Fia när som!

trosa med fia

2009-07-29 @ 14:46:17
Måste springa nu! Jag och Fia åker till Trosa idag till hennes pappas tjejs land. Har packat på 10 min så åker nu jätte spontant. Ska bli så skönt! Bada, åka båt, vara vid hamnen och allt sånt. Vi hörs i morogn, har med mig kameran!

they try to change me but I remain the same

2009-07-28 @ 23:30:09


(Sista bilder visar mitt humör just nu ;D)

De blev aldrig några bilder tagna hos Nicke. Varför beror på att jag glömde att jag hade med mig kameran. Kort sagt. Dum Hanna. I vilket fall som helst vill jag inte berätta om poolpartyt hos Nicke. Orkar inte. Plus att de var en hemsk kväll (Inte själva festen, men ja, ni som var där vet). Annars har vi bara tagit de lugnt idag. Vi var väl ungefär 8 st som var kvar hos Nicke så dagen har spenderats med dem!

Annars mår jag craapppppp. Ont i huvudet så jag inte vet vad jag heter. En sak som är säker är att jag saknar Julia och Frida så förbannat mycket. De krakarna åkte till Turkiet i lördags och lämnade oss andra kvar här. De är sånna här stunder jag behöver dem som mest. Julias kommentarer om livet och val man gör är nog bland de bästa som finns. Känslan av att veta att hon inte bryr sig över sådana småsaker och hennes övertalningsförmåga är fantastisk. Jag saknar dem för mycket helt enkelt.

Nu blir det te och sedan räddar min bubbe mig med sms och telesamtal. Han är en sån bra vän så. Får mig alltid på bra humör. Idag behövs de extra mycket. Han ska få en bamsekram. Men innan så tänkte slänga in en lite lista bara för att göra inlägget lite roligare!

Namn - Hanna
Födelsedag - 18 januari
Ögonfärg - blå
Hårfärg - blond
Längd - 1, 68 cm
Högerhänt/vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - stenbock
Skostorlek - 37, 38
Är dina föräldrar skilda - aupp!

Favorit:
Sport - handboll
Helgdag - fredag
Årstid - sommar

Har du någonsin:
Varit kär - japp
Blivit dissad - yes
Föreställt dej ditt ragg naken? - yesbox
Skolkat - ja
Sovit utomhus - japp
Sett en död människa - nej
Använt droger - nej
Retats - Ja

This or that:
Cider/Öl - cider
Pepsi/cola - Cola
Kärlek/sex - båda tillsammans så att säga
Jordgubbar/blåbär - Jordgubbar
Kött/veg - Kött
Tv/film - Beror på vad de är. Serier faller ju mig i smaken som ni vet..
Gitarr/trummor - gitarr!
Adidas/nike - Addidas
Kinesiskt/mexikanskt - äckligt båda två
Mtv/vh1 - Mtv

Senaste du:
Skrattade - några timmar sedan
Grät - igår
Filmen du såg -  vet inte.. var någon komedi på Öland
Drog ett skämt - kommer inte ihåg
Sjöng en sång - idag

Har du under den senaste månaden:
Druckit alkohol - Ja
Tagit droger - nej
Kysst någon - Japp
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet - ja
Sovit bredvid någon av samma kön - yes
Haft sex med någon - ja
Badat utomhus - ja
Bakat - nix (Natta bakar ÅT mig ist) hih
Viljat dö - nej

FÖRLÅT FÖR MYCKET TEXT! :D


strong as a fighter

2009-07-27 @ 13:29:33
Godmorgon! Har tyvärr inga bilder eftersom jag är hos Nicke. Jag, Natta och Totte matchade tågen så vi åkte tillsammans till Nicke där vi spenderade kvällen/natten. De blev nattmat på mcd, chill, prat och lite sånt. Hann även bada i poolen och få grönt (!!!) hår. Så nu har jag panik eftersom de kommer folk hit för lite party ikväll och då kan jag ju inte gå grönhårig! Så har försökt duscha bort allt (vilket inte fungerar) och använt alla möjliga produkter jag hitta i Nickes badrumsskåp. Annars är de bara jag och Nattan här nu. Totte och Nicke är på jobbet så nu ska vi stöka till så mycket vi kan! Nedå.. Vi hörs nog inte förens i morgon, men har med mig kameran så ska försöka ta ett par bilder! Puss!

can't get your smile out of my mind

2009-07-26 @ 15:37:19






I'm back! Bjussar på lite bilder som vi tog på öland. Har en hel drös med bilder så ni får flera om ett tag. Jag och Julia kände för att posa lite så då gick vi ner till havet med kameran. Iallfall så har veckan varit riktigt skön. Ville först inte åka. Nu när man blivit äldre känns de bara jobbigt att vara på landet då man är helt stängd från resten av omvärlden och de känns som att man missar en massa. Men denna vecka var ändå rätt så skön om man bortser från att vara ifrån alla vänner dådå. Jag och lillasyster har spenderat all tid tillsammans, vilket har varit super. Natti och Nicke har också varit nere denna vecka så jag har självklart spenderat tid med de också. Men nu är vi hemma igen och jag kan knappt vänta tills jag ska ner och sjunga! Haha, en vecka är alldeless för länge.

Nattan följde med hem idag fast hon egentligen skulle ha stannat. Bra val tycker jag. Och eftersom vi inte kan vara utan varandra så ska vi ses igen ikväll. Och Nicke. Haha, räcker inte flera veckor i rad snart för oss? Nja! Så jag och N åker till Norrköping ikväll och är hos Nicke. Han är ensam hemma så vi ska laga mat och bada pool och jacuzzi och sånt. Imorgon blir de stan (i Norrköping) för att inhandla lite saker och på kvällen blir de party. Jag är glad att vara tillbaka!


nu bär det av igen

2009-07-20 @ 15:30:20




Idag bjussar jag på tre hemska bilder just för att min inneboende just lämnade mig för två (!!!!!!!) veckor. Frida åkte hem redan igår kväll men Julia stannade ännu en natt. Vi har haft en så bra vecka tillsammans som man bara kunnat ha. Vi har gjort allt man gör och vad de innebär att ha en egen lägenhet och vet ni vad? Vi har klarat de galant! Trots all bränd mat, stinkande papperskorgar, brist på att vilja damsuga och en himla massa spillningar så har vi klarat de. För vi har haft varann. Så nu när jag åker till Öland idag (om en timma) är jag borta i en vecka så åker de utomlands när jag kommer hem. Vet faktiskt inte om vi ens vart utan varandra i två veckor förrut. De känns verkligen!

Iallafall. Igår kväll var vi här hemma och pratade deeptalk. Världen är inte lätt. Men vi håller ihop. Vi pussade lite på Fia och så pissade vi lite på annat. Till slut slocknade jag och Julia tillsammans efter en himla massa skratt och alldeless nyss åkte hon hem. Så nu har jag packat klart och ska fixa de sista sedan åker jag till Öland en vecka med familjen + Natti och Nicke. Hör gärna av er på sms! Uppdatering kommer när jag är tillbaka. Sköt om er!

ps. Jag älskar mina tjejer mest av allt i hela vääääärlden!

people are all the same

2009-07-19 @ 17:04:27









Idag har jag lite bilder som ni ser! Har inte uppdaterat på två dagar nu (?) så tänkte att de var dags. I fredags gick vår kväll helt snett. Hann ens inte se Tomas Ledin, vi som har VÅRAN låt! Kom när de slutade så vi hamnade på ett fik och blev uppraggade av några som ville ha med oss på efterfest. Humöret var inte på top för vi haft en kass kväll innan så vi åkte istället ner till stan för att träffa lite kompisar.

Igår så stod de party på schemat! De var jag, Natti, Julia, Frida, Lea, Issa, Fille, Martin och Robban hemma hos mig för lite förkrök och hade sjukt kul! Frammåt 10 var vi i Tallboda vid lokalen och var där i några timmar. Vid halv 2 åkte vi mot stan (alla vi som var på förfesten) och åk kebab! Senare hamnade vi på stans gator och träffade lite folk innan vi kom hem runt halv 4. En mycket lyckad kväll. Förkröket var nog ändå roligast.

Nu så ska jag, Julia, Frida och Fia träffas. Vi ska bara skita på lite saker eftersom de är så jag tycker man ska göra när de kommer till dessa saker. Pussa på Fia och skita på annat. Nu blir de sång för min del och jag och Frida ska laga lite mat. (Fråga oss INTE hur de kommer gå..)

i have faith in all you do

2009-07-16 @ 20:09:58


Har inga roliga bilder alls därför får ni dessa. De flyter på här hemma, förrutom att Frida bränner maten och tjejerna går och lägger sig 10 medan jag är uppe till 3. Inte lika kul. Men i natt håller iallafall Natta mig sällskap! Tidigare idag var de stan för bikini och lite annat. Julia åkte sedan hem och är påväg tillbaka. Då blir de att grilla (om vi lyckas?) och baka! Nattan kommer också någon gång så de blir nog en fin kväll. Ska någon gång försöka ta lite roliga bilder ;)

you will always be around

2009-07-16 @ 01:30:02


Satt och kikade igenom youtube för att hitta lite olika cover-versioner på låtar. De är alltid lika inspirerande och se olika versioner för att sedan göra om de till sin egen. Satt och klinkade på gitarren med just låten "no one" och fastande direkt för de här klippet. Har inte hört ett bättre cover en denna! Och jag har hört många. Fantastiskt bra gör han den! Plus att de är Robin, tänk att den lilla parveln kunde göra den så bra av alla!

Just wait another second I know it's all right

2009-07-15 @ 14:44:44







Lite bilder från gårdagen. Annars så säger jag godmorgon! Vaknade vid 12 då Julia kom in och la sig hos mig efter hennes jobb. Sov en timma till och drömde hemska drömmar. Då bestämde jag mig för att gå upp och sätta mig här istället. Hon sover fortfarande och Frida är på körskolan. Så nu sitter jag här med en kopp te, kikar på tv och planerar lite. Vaknade med världens huvudvärk så vi får se om jag orkar röra på mig idag.

Trots huvudvärken som bankar känner jag mig så levande. Vi gör inte mycket speciellt om dagarna men vi lever ensamma och de är så skönt. Känns som man är en fjäder lättare ungefär. Vi kommer och går som vi vill, städar när vi vill, lagar mat när vi vill och gör allt liknanade när vi vill. Vi gör allt när vi vill och känner för de helt enkelt.

Igår blev de att hyra uppföljaren av skräckisen. Nu har vi vart där flera dagar i rad. Köpte lite gottis och åt ute på kvällen. Idag vet jag inte vad som händer, utan vi tar de som de kommer. Hörs senare!

down by the river

2009-07-14 @ 19:50:19



Linne, weekday. Kofta, Fridas.

Vi har blivit riktigt vuxna här hemma! Känns de som iallfall. Klarar oss galant själva och de är så skönt att bara kunna vara. Vi har storhandlat, lagat mat, städat, diskat os.v. Vuxenpoäng till oss! Vi lever livet här hemma och vi trivs så bra tillsammans att vi nu kollar lägenhet. Haha, allt eller inget!

Igår var jag, Julia, Frida, Martin och Natti här och lagade fin-mat, mös, snackade och kollade på världens läskigaste film! Seriöst, ingen av oss hade sett något läskigare och vi hoppade och skrek alldeless för högt. När vi väl skulle sova sen skrämde vi livet ur varandra. Idag har vi hyrt efterföljaren så nu hoppas jag, Julia och Frida (som ska bo här hela veckan) på att den är minst lika läskig. Att vi utsätter oss för sånt..

Nu skriker frida på att hamburgarna är klara! Vi hörs sen!

I'm so sick of watching while the minutes pass

2009-07-13 @ 16:45:39


Känner att jag redan har ett hotel här hemma! Julia och Frida flyttade in igår och snart kommer även Nattan. Ikväll kommer Martin efter sin träning med och då bli de att laga mat ihop, kolla film och bara mysa och prata skit! Ser lovande ut tycker jag. Idag har vi sprungit ärenden på stan, hyrt film och fixat och nu ska vi mot Maxi för att storhandla! Känner mig riktigt vuxen nu. Klapp på axeln. De ska t.om bli roligt att gå och handla mat. Vad har hänt med mig? Medan jag, Julia och Frida är och handlar är Nath hemma och bakar kladdkaka. Mums!

it seems like it was years ago since the last time

2009-07-12 @ 22:46:42


En himla massa bilder på mig dyker upp i brist på annat. Nu väntar jag med all iver på Julia och Frida. De är här om ungefär 15 minuter och jag kan knappt bärga mig! Älskar känslan av att bara veta att dem är hemma och nära. De är så de ska vara när man är bästa vänner. Jag har verkligen de 7 bästa vännerna i världen. Vi går ihop som pusselbitar och alla som känner som jag ska vara så tacksamma för att man har sådana vänner.

Funderade förrut på att slänga ihop någon bakelse eller liknande men kom sedan på att jag inte kan baka. Jag är sanslös i köket. Tyvärr. De svider lite och säga så. Men jag har ju Julia som lagar allt åt mig istället. Går bra de med tycker jag. Men jag ska iallafall sätta på te och se om jag kan fixa något annat för när de kommer hit blir de prat och mys för fulla muggar!

She's probably saying I'm drunk

2009-07-12 @ 20:17:45


Då är man tillbaka. Har spenderat gårdagen och idag med Totte. Lämnade just av honom vid station och vilken sekund som helst ska jag ringa tjejerna som är påväg hem ifrån Varberg respektive Nickes land (Nattan dådå). Vill höra om deras helg redan nu och redan nu sms:ar jag med inprincip allihoppa, i deras brist på kommunikation till varandra ;) Längtar efter dem så jag spricker!! När dem är hemma kommer Julia och Frida hit och sover här eftersom att jag kommer vara ensam hela veckan. Gu så skönt!

cause I don't even know your last name

2009-07-11 @ 16:28:17



De flera som frågat om hur jag lockar mitt hår (dock inte som på bilden) så ja la in ett videoinlägg om de men ändå är de så många som sagt att de är svårt och att de inte fattar. Nu i efterhand har jag kommit på att de kanske är rätt svårt att få de bra och de krävs nog lite träning! SÅ, idag kom jag på ett nytt sett som är lite enklare! Min syster har nämligen en tång som ser ut som en plattång och man bara drar ett drag så får man "hollywood lockar" (ni vet den som går på reklamen?) Så jag testade och fick ungefär samma restultat som med vanlig locktång. Tråkigt tänkte jag och började exprimentera. Började ruffsa till håret så lockarna inte satt ihop och drog sedan ur flera slingor ur lockarna för att de skulle bli många slarviga lockar ungefär. Så gör så, locka håret och dra ur slingor, ruffsa till och så är de done! De var faktiskt rätt snyggt!

Snart bär de av till pappsen. Blir nog ingen uppdatering ikväll för jag får besök. Så om inte hörs vi senare och ni får ha en super lördag!


she just came home from the past

2009-07-11 @ 00:14:10



Ber om ursäkt för att de inte blivit någon uppdatering idag! Jobbade 7 timmar och var hemma runt 6. Tog mig en promenad från jobbet, vilket var rätt skönt nu när solen tittat fram. Kvällen har spenderats med Julia. Hon är verkligen bäst!

Nu ska jag sova. Imorgon står packning på schemat för resterande familjemedlemar. De slipper dock jag. De andra åker till Öland på söndag vilket jag inte orkade så jag är hemma ensam hos pappa hela veckan. Ska bli så skönt! Dock kommer jag få sällskap varje natt av Frida och Julia som sommarjobbar i närheten. Can't wait.

Och förresten. Jag saknar min andra halva Nathalie så mycket så att jag dör nu. De är inte ofta vi är ifrån varandra en hel vecka. Men jag ska träffa henne så fort hon kommer hem. Jag saknar henne så. Tomt utan henne!

bathroom polo Oh, and he don't know

2009-07-09 @ 22:55:08


Imorgon åker tjejerna till Varberg och bor hos våra kära handbollsgrabbar. Jag kunde tyvärr inte följa med. Eller de kunde jag väl, men jag är rätt pank och vill kunna leva resten av månaden utan att vara skyldig folk. Livet är tufft. Så de blir andra saker i helgen istället. Imorgon börjar väl helgen så att säga och då inleder jag de med att jobba från kl 10.00. Blir nog en lååång dag. De är huuuur mycket folk på busfabriken som helst nu, svin jobbigt! Sen är de lördag och då får jag besök och sen söndagkväll kommer alla tjejer hem (inklusive Natta) och Julia och Frida sover hos mig då hela veckan eftersom att jag är ensam då resten av familjen är på Öland. Så jag klarar mig ska jag se.

De jag egentligen ville få fram med de här inlägget var att de blir dålig uppdatering i morgon då jag som sagt börjar 10 och antagligen slutar rätt sent. Så därmed säger jag godnatt!

frågor svar del 1/2

2009-07-09 @ 21:29:14

Din absoluta favoritlåt just nu?

Dear Michael. Känns som de kunnat vara jag som skrivit till honom i den låten!


Hur många läsare ca har du per dag?

Svårt att säga nu när de är sommarlov då de varierar jätte mycket. Men 4-siffrigt kan jag typ säga. Tycker de är roligt att ni är ovetande.


Hur bra kontakt har du me din syster Julia? va brukar ni göra och så?

Tror att de är många som vet att vi har en jätte bra relation till varandra. Jag berättar nästan allt för henne! Vi gör saker som kompisar gör typ. Alltid roligt med henne.


Hur har du gjort din sotning på din header?

Tänkte göra ett inlägg om de sen.


Bor du varannan vecka hos din mamma och sen pappa eller? tkr du de funkar bra?

Ja de gör jag. Svar på båda frågorna. Tycker om variationen. Hos pappa har jag nedervåningen för mig själv, de är stort och jag har sånganläggningen där men hos mamma har jag stan precis nedanför mig och nära till allt och hennes lägenhet är snäppet nyare.


Hur lång är du?

1.68 typ.


Hur är du som person tycker du själv?

Lätt att ha och göra med, glömsk, slarvig, glad, utåtriktad, lätt att prata med och omtänksam.


Hur beskriver dina vänner dig?
Ungefär som ovan tror jag. Fast egoistisk och blir aldrig riktigt arg med. De säger dem alltid. Haha.


Vilken är den sämsta låten MJ gjort?

Jam tycker jag faktiskt inte om så jätte mycket.


Varför tog de slut med din gamla pojkvän?

Vi ville olika saker och jag kände mig inte som en bra flickvän som sårade honom och då gjorde vi slut.


Har du varit med i idol eller ska du vara med? du sjunger sjukt bra!

Jag var med i Idol förra året. Jag, Yazmina och Johan (de som var med i finalen) var de yngsta som kom vidare till slutaudition. Åkte ut när de var 36 kvar. Jag var så jävla dålig under hela idol tyvärr. Tack!


Kommer du söka till Idol någon mer gång?

Ja de kommer jag. Juryn sa att jag skulle komma tillbaka om ett eller två år ungefär då jag känner att jag utvecklats helt.


Vad dricker du helst på fest?
Sprit, öl, cider eller vin?

Rolig fråga. Jag och Martin satt och skratta åt den här. Men cider helst.


Är du på g med någon av killarna från norrköping? skulle vara kul att höra hur ni träffade dom :)

Haha, ingen som vet! Nu blir de lite krångligt men vi umgås med två "gäng" kan man säga. De första "gänget" vi träffade var på en fest. Vi klickade med dem direkt och träffades sedan på andra fester och privat också. Nu är Lisa tsm med Nicke i de gänget och de hade två månader nyligen. Sedan är de Nicke, Totte, Danne och de gänget. De träffade vi på en annan fest som vi blev bjudna till från de gänget vi känt längst. Och nu är ju Nicke (han jag även kallar Alex för att alla heter Niclas helt plötsligt) tsm med Natti och vi umgås mycket med dem nu för tiden. De har vart mycket incest vill jag lova ;) Men alla 15 pers eller vad de blir vi känner där ifrån är helt jäkla dunder underbara, älskar att vara med dem!


Funderar du på att börja tjäna pengar på bloggen??

Skulle nog kunna tjäna en slant om jag lägger in reklam. Men fattar inte och orkar inte de. Haha.


Säg en blogg som du tycker vi ska börja läsa.

http://stylorectic.blogspot.com/ Hon är mode rakt igenom!


Har du polisanmält någon nån gång och isånt fall varför?

Ja de har jag faktiskt. För ett par år sedan. Då var de någon som ringde mig varje natt hela sommarlovet och sa läskiga saker, så till slut kunde jag inte ha på telefonen under natten och så fick jag massa "hot-kommentarer" varje dag, hela tiden där de skrev massa elaka saker och datum då de skulle döda mig och massa. Till slut blev de riktigt läskigt.


Är du typ rik eller något? :) för du har jämt nya kläder :) (y)

Jag jobbar ju, så jag tjänar ju pengar :)¨


Hur kommer det sig att du tycker om Göteborg så mycket?

Jag vet inte faktiskt. Tycker de är en fantastisk stad, varken för stor eller för liten, och sedan har jag så många underbara minnen där ifrån. Känner ju väldigt mycket folk där genom alla handbolls år som jag fortfarande är bra vänner med.


Såg att du nitade ett par skor för några månader sen, har tänkt länge på att göra samma sak, men inte fått tag i några nitar. Så jag undrar var du har hittat dina, (: .

Lisa gav mig hennes nitar från ett nitskärp. Hon tugga av de åt mig ;)


Varför slutade du handbollen? Du verkar ju sakna de hela tiden.

De började med att jag var sjuk hela tiden. Hade massor allergier så kunde aldrig vara med och träna. Och ja, jag saknar de verkligen hela tiden. Dock inte att spela, haha. Men allt omkring. Allt som har med laget att göra, sammanhållningen, cuper, peppningen, de nya människorna man lär känna och allt sådant.


Är inte det här samma 60-talsmedley som ni brukar göra? Vem har snott från vem? ;)
http://www.youtube.com/watch?v=QcRrpkDGjew&feature=channel_page

Jo de är samma. Fast vi har kortat av den och lagt till en till låt. De är ju Caracola (vart med i melodifestivalen) som sjunger den här och dem "jobbar" också med Lingman&co som vi tävlar med och dem gav oss de här medleyt och även till caracola. Så ingen har härmat någon. Personligen tyckte jag att vi nästan gjorde den bättre, haha!  Får man säga så?..


never care for what they do or say

2009-07-09 @ 20:17:33



Den här tröjjan alltså. Jag vill bygga bo i den. Pussssssss

Håller på att svara på alla frågor så om ni har någon till släng in den då!

frågestund!

2009-07-08 @ 23:18:52
Då gör vi såhär. Ni fick önska inlägg och för att ett inlägg skulle hinna bli klart redan idag så kör vi på frågestund som var en av de som var mest eftertraktat. Så kom igen nu, släng in tusen med olika ointressanta frågor! :D

Fråga på! :)

you're the worlds greatest

2009-07-08 @ 22:58:00


JAG HAR VÄRLDENS, VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER!
Vad skulle jag göra utan er? Ni är så stor del av mig och jag älskar er över allt annat!

I saved a little trouble for the next girl

2009-07-08 @ 16:59:24



Tshirt: Gina, Jeansshorts: Second hand, Cykelbyxor. Gina.

Har mixat med denna tråkiga tröja idag. Mycket bättre tycker jag! Hatar att gå runt i samma Gina-tröjor som alla andra. Så klippte av den till magtröja och tog bort ärmarna.

Jag har över 250 obesvarade kommentarer och jag tänkte ta tag i dem så snart som möjligt. Så ni vet varför ni inte fått svar! Sen de inlägget jag ska göra sedan kommer antingen ikväll eller i morgon för nu, om 20 min, ska jag till bussen till Frida. Vi ska ha världens tjejkväll! Alla tjejer samlade förrutom Nattan som är på Nickes land. Ska bli så mys!

kom igen nu!

2009-07-08 @ 13:12:43
Godmorgon kära läsare!

Tänkte starta dagen med ett inlägg där jag vill att NI skriver vad jag ska skriva/lägga in bilder om. Ni får bestämma ett inlägg. Så nu hoppas jag att ni verkligen kommer på något och skriver de. Jag vill ha alla förslag! Och ni fyrsiffriga där ute som aldrig klämt in en kommentar, kom igen nu. De är ju snålt om dem. Vi får se hur de blir, men vore de inte kul? Så kom med förslag om något inlägg!

Lovar senare idag att slänga upp en outfit för de är ju de ni trots allt helst vill se :) Ska ta och bli en bra bloggare igen..

minnescermonin för MJ

2009-07-07 @ 22:06:44
Minnescermonin för Michael Jackson. De var nog den finaste minnescermonin man kunnat tänka sig. De var så vackert, så äkta och så underbart sant. Jag trodde verkligen på vartenda ord och de var inte många stunder jag var tårlös. Under Brookes tal höll jag på att gå under. De var så vackert! Hon visste precis vilka ord hon skulle använda och de kändes så äkta. Alla talare berättade om MJ och hur de såg honom som person. Precis den bilden jag fått. Leksam, glad, hjälpsam, omtänksam och alldeless, alleless underbar. Jag trodde jag inte kunde gråta så som jag gjorde till Brookes tal men när brodern började prata visste jag knappt vad jag hette. De var så sorgligt och så äkta som de kunnat bli! Efter de kom droppen, när Paris skulle hålla tal. De var den mest fantastiska stunden på hela cermonin. " Ever since the day I was born, My dad has been the best dad you could have, I love you dad ".

Känner mig helt förstörd nu. Men de var ett riktigt bra avslut. Han var verkligen unik. En speciell person och en outstanding artist! Som alla antagligen förstått, för mig även den största förebilden jag haft och en idol som inte många har en idol. Han kommer alltid förbli världens bästa artist för mig. De finns verkligen ingen, INGEN som Michael Jackson. Och som Marlow sa hoppas jag att alla kan lägga de falska rykterna bakom sig "För hur mycket kan egentligen en människa tåla?"

Jag kommer alltid att älska honom!

(De enda jag inte tyckte om med cermonin var att Diana Ross inte var där. Dåligt av henne.)

never care for what they say

2009-07-07 @ 10:52:22


Snygg bild jag hitta va? Haha, nemen hade ingen annan jag orkade leta upp nämligen. Skulle bara säga att de inte blev någon mer uppdatering igår p.g.a att jag fick rycka in och jobba. De har aldrig varit så mycket folk på bus som de var i går under hela min arbetstid där. De var galet! Svettig var inte förnamnet.

Idag trodde dem att de skulle bli likadant så jag börjar jobba halv 12 idag. Får se hur lång tid jag går och så får jag se vad som händer ikväll. Idag har jag iallafall kassan, de är snäppet bättre än disken! Vi hörs sen, puss!

partille cup, göteborg

2009-07-06 @ 12:23:11











Hallå kära läsare! Då var man tillbaka och plats på banan igen. Känns alltid lika tugnt att komma hem från Göteborg hur man än gör. Göteborg är Göteborg och kommer alltid att vara Göteborg. Så fort vi kom fram kändes de som man hörde hemma där. Dit ska jag flytta. Någon dag så..

Vi kom iallafall dit rätt sent på fredagen. Lång bussresa och jag var den ända som var pigg. Fick låta de andra tre krakarna sova ungefär en halvtimma innan jag blev för rastlös för att sitta och prata med mig själv. Väl framme kom Nickes moster och hämtade oss. (Nicke är killen på första bilden och han som är tillsammans med Natti, ni som fortfarande undrar) Hon körde oss till hennes lägenhet som vi skulle få låna då hon skulle bo hos sin kille över helgen. Hur snygg lägenhet som helst! Och vääääärldens utsikt över Göteborg! (Bilden) Vi bestämde oss för att dra in till Liseberg där tjejerna var och hälsa på dem och danskarna (från året innan) och åka lite själva. Kvällen slutade senare med käk på stan och enbart två timmars sovande.

På lördagen var de handboll, handboll, handboll och återigen handboll. Från tidigt på morgonen till 8 på kvällen. Träffade många saknade personer och de var en hel del roliga matcher. Tjejerna åkte tyvärr ut, de var faktiskt riktigt dåliga den matchen.. Under dagen gick vi på stan lite också och sedan när vi skulle ta en glass i parken hittade vi en liten minneslund för MJ. Så himla gulligt de var! (Bilden) Kvällen spenderades ute på stan likaså.

Sedan var de söndag och dags att åka hem. Vi tog sovmorgon så de blev ingen handboll för oss den dagen, men de gjorde inget. Lång bussresa hem men den gick riktigt snabbt. Fick dock sitta och vänta på stationen en timma med Totte för att hans tåg gick så sent. Men sen var man hemma efter en mycket härlig helg i Göteborg.

I can almost see it

2009-07-03 @ 14:46:57


Ful och gammal bild, men hade ingen annnan. Är bara tvungen att skriva av mig, därför. Har suttit nu hela dagen och kollat på dokumentärer om MJ os.v. Lyssnat på alla låtar och gråtit. Kan fortfarande inte fatta att världens bästa artist genom tiderna är död. Världens bästa jävla artist. De gör så ont. De personerna i dokumentärerna som intervjuvar honom vill jag bara halshugga. Bokstavligt talat. Skitstövlar hela högen. Tittade på ett klipp då han var tvungen att sälja Neverland. Jag ville bara bryta ihop. Eftersom jag vet (genom alla filmer, dokumentärer, intervjuver os.v) hur mycket de stället betydde för honom. Tänk att vara Michael Jackson. De kan inte vara lätt. Man kan inte vara normal. Klart som fan att han inte är som alla andra, just för att han är han. Pedofil, de är något jag verkligen inte tror han var. Jag följde hela rättegången, varenda avsnitt och han blev inte dömd innom något. Jävla människor som ska ha pengar och som ljugit i rätten förrut. Människor som bara vill förstöra ens liv.

Fan. Jag är helt upprörd just nu. Blir alltid de när man pratar om honom. Tyvärr kan jag inget göra, hur mycket jag än önskar att jag kunde. Jag sörjer bara. De kommer jag fortsätta att göra. Har tvingat Nicke att lägga in massa låtar nu som vi kan lyssna på till/i Göteborg. De lindrar lite. Världens bästa artist..

PS. Nu pyser vi till Götet och de gör mig direkt på bättre humör! Vi hörs på söndag!

He's probably dabbing on three dollars worth

2009-07-03 @ 12:32:49


En osminkand poserande Hanna bjuder jag på. Igår färgade jag håret som sagt. Sist jag färgade blev de inte alls gult  (som de alltid annars brukar bli) så jag testade om jag hade den turen igen. Självklart inte. Gul som en kyckling och så kan jag ju inte visa mig. Så imorse åkte jag ner till stan för att köpa silvershampoo. Jag har testat nästan varenda silvershampoo känns de som, billigt som dyrt. Idag testade jag en ny. Och fasen, fasen vad bra! Den verkade så bra att mitt hår to.m blev lite lila.. Men eftersom jag är van så vet jag att de lila går bort om ja tvättar de noga ;)

Så ni som sagt att jag borde tipsa lite mer. Här är ett tips! Matrix silvershampoo. Hur bra som helst, de bästa av alla. Dock i den dyrare prisklassen, men de är de värt. Gick in i alla butiker för att jämföra priser. Till slut hittade jag den här för 119 kr då de i flesta affärer kostar 170-200 kr. Här tar man inte första bästa!

i've been waiting for so long

2009-07-02 @ 22:44:26


Den här godingen köpte jag idag! En enda fanns kvar och den hann jag roffa åt mig. Lucky me! Gick på stan låååång tid och köpte en massa behövliga saker + massa onödiga saker. De blev bla. denna tröja, ett linne, en klänning och en t-shirt som jag inte orkar ta kort på. Ni ser säkert när de dyker upp. Sen köpte jag nödvändiga saker som smink, brun utan sol, hårfärg (färgar håret nu, håller tummarna för icke gult hår!) och massa andra smink och hygien saker. De gick på 500 spänn bara på nödvändiga saker. 500 spänn pungar man ut till tråkiga saker. Hatar sånt.

Gårkvällen med Fia var hur mysig som helst. Först gick vi och käkade och sedan gick vi på utebion där resten av Linköping var. Fick höra allt om hennes Malta resa och hon fick ta igen allt som hänt här hemma. Har saknat henne så! Skulle träffat henne ikväll igen men vi bestämde oss för att fixa med allt inför Göteborg som vi åker till i morgon med Totte och Nicke istället. Så ikväll har jag packat, fixat med alla kläder, färgat håret, åkt och hämtat saker hos mamma os.v. Så nu är jag jääääätte taggad inför i morgon. Vet att vi kommer få en grym helg! Ska hejja sönder på tjejerna som än så länge vunnit alla deras matcher. De är bäst. Till final ska dem.

Imorgon blir de att gå upp hyffsat tidigt. Ska packa de sista och träffa Fia då vi ska köpa lite mat och frukost och sånt nödvändigt att ha med sig. Sedan blir de att träffa upp killarna vid halv 5 för att sedan ta bussen till Gbg. Väl framme så åker vi till Nickes moster där vi ska få ha lägenheten för oss själva. De blir nog toppen!

Alltså ingen bloggning under helgen. Vet att min blogg just nu är urtråkig. Känns som de bara är text och inget personligt över bloggen alls. Men den ska bli bättre igen. De är ju bara de att de är sommar..

I'll reach out my hand

2009-07-01 @ 17:07:51


De här är helt seriöst de snyggaste man kan ha på fötterna just nu. Till alla klänningar och sommarkläder hoppar man i passar ett par riktigt snygga boots till. Så nu ska jag upp på vinden och leta upp vinterskorna och så ska jag hoppa i min "lilla vita" för dagen.

Idag har jag varit på begravning för gammel-mormor Britta. Hon blev 99 år. Tror jag. Jag har alltid trott att hon är över 100 men de förvånar mig varje gång då alla säger "Nej Hanna, hon är fortfarande inte över 100, när ska du lära dig?". Men jag tror de iallafall! Så idag har jag varit i kyrkan, sedan åkte hela släkten till farfar där vi åt mat och tårta. Mina kusiner från Malmö var också uppe så de var ett underbart tillfälle att ta igen lite tid med dem!

Nu ikväll ska jag träffa min saknade Fia som kommit hem från Malta! Vi kommer antagligen ha en hel massa och prata om. De blir nog utebio och sedan åker vi hem till henne då hon är ensam hemma. Fick nyss ett sms där de stod "Jag köper lite fett tills ikväll :) <3" Vilket passar mig perfekt i smaken.

Ska försöka slänga in en outfit bild senare. Vet att de vart snålt om dem nu på sommarlovet. Puss!

RSS 2.0