cause I don't even know your last name



De flera som frågat om hur jag lockar mitt hår (dock inte som på bilden) så ja la in ett videoinlägg om de men ändå är de så många som sagt att de är svårt och att de inte fattar. Nu i efterhand har jag kommit på att de kanske är rätt svårt att få de bra och de krävs nog lite träning! SÅ, idag kom jag på ett nytt sett som är lite enklare! Min syster har nämligen en tång som ser ut som en plattång och man bara drar ett drag så får man "hollywood lockar" (ni vet den som går på reklamen?) Så jag testade och fick ungefär samma restultat som med vanlig locktång. Tråkigt tänkte jag och började exprimentera. Började ruffsa till håret så lockarna inte satt ihop och drog sedan ur flera slingor ur lockarna för att de skulle bli många slarviga lockar ungefär. Så gör så, locka håret och dra ur slingor, ruffsa till och så är de done! De var faktiskt rätt snyggt!

Snart bär de av till pappsen. Blir nog ingen uppdatering ikväll för jag får besök. Så om inte hörs vi senare och ni får ha en super lördag!


Kommentarer
Postat av: Wictoria

:)

2009-07-11 @ 17:11:57
URL: http://wickipedia.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Hejsan!

Fin blogg :)

Skulle du vilja tjäna pengar på ett lätt sätt som verkligen funkar? Tro mig.

Bli då medlem här ( http://www.woopa.se/?ref=Mikaela15 )och tjäna pengar genom bla. att besöka olika hemsidor eller att göra gratis erbjudanden :)

2009-07-12 @ 13:33:34
URL: http://mikaelafranzen.blogg.se/
Postat av: Anonym

när kommer andra delen av frågorna?!!

2009-07-12 @ 19:59:49
Postat av: Matilda Carlsson

iCurl heter den och den skulle man inte tacka nej till! <3

2009-07-12 @ 23:40:23
URL: http://fishtail.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0