they said you're beautiful in every way

2009-06-30 @ 14:34:03


Kom just hem från denna donna. Hann säga hej då till henne innan hon och de andra tjejerna drog till Partille Cup i Göteborg tidigare idag. Hann även med att säga hej då till Poltan och ett telesamtal till Frida. Har helt seriöst fruktat den här dagen sedan sommarlovet kom. Även fast tjejerna bara är borta i tre dagar innan jag kommer till Göteborg (om inte mindre) så vet jag hur otroligt mycket man missar på de tre dagarna. Har vart med varje år på Partille tre år i rad så de känns rent ut sagt skit att de inte är så igen. Men! Egentligen kan åka ner nästan när jag vill. Får ju sova hos min kära Angelica, som förresten fyller 17 idag! Grattis igen gumman! Men då kan ju inte Fia följa med som jag så gärna vill så nu planerar vi att åka ner på fredag istället då Totte och Nicke också ska med för att Nickes moster har lägenhet där som vi ska få ha under helgen. Så Partille på ett eller annat sätt blir det iallafall!

Igår var jag med Julia. Var tvungen att ta vara på varje sekund. Låter på mig som de ska vara borta ifrån mig en all evighet fast de egentligen bara är 3 dagar. 3 Dagar för mycket helt enkelt. Vi var och badade, var på stan och hade en riktig Julia och Hanna dag. Nu är jag iallafall hemma och ska vara de hela dagen, som jag än så länge inte vart på hela sommarlovet. Nästan lite sjukt. Men har en hel del att pyssla med så de gör inget. Sen har jag ju Fia som jag saknat så nu när hon vart borta och Totte och Nicke. Så jag ska nog klara mig ska ni se! ;) haha.

when I was seven they said I was strange

2009-06-29 @ 00:36:21




(bilder från min systers konfirmation igår)

Har försökt att komma in på bloggen hur lång tid som helst men de har inte funkat överhuvudtaget ikväll. Men nu så! Jobbade som sagt till 4. Sedan bar de hem till pappa där Poltan till slut frammåt kvällen kom till mig och eftersom att de är sommarlov ville vi bara inte vara hemma så då stack vi in still stan klockan 10 en söndagskväll. Haha. Hur dött som helst och ALLA fika/mat resturanger hade stängt så vi gick runt hela stan innan vi hamnade på Steves som hade öppet som tur var. Då blev de käk, prat och skratt. De vi är bäst på. Julia, du har en lång lista nu framför dig ;)

Kom nyss hem till mig och nu sitter vi och dricker saft. De var något nytt. Tee;t är utbytt. Nu ska vi ta och snacka strunt innan sängen väntar. Imorgon blir de nog bad någonstans!

uppdatering kommer hemma

2009-06-28 @ 15:55:34
Ursäktar för dålig uppdatering.. Men som jag sagt så blir de kanske inte lika mycket uppdatering nu när de är sommarlov. Jag har verkligen njutit till fullo av de och tagit vara på varenda stund. Vilket känns underbart! Än så länge har de inte kunnat bli ett bättre lov!

Just nu sitter jag på Bus. Slutade jobba vid halv 4 och nu väntar jag på natti som slutar hel så vi kan gå hem tillsammans. Så jäkla glad för att jag har Bus. Ett roligt jobb och underbara arbetskamrater. När jag kommer hem så lägger jag in bilder från igår och sen får vi se vart kvällen tar oss. Gårdagen såg ut följande; Först kofirmation för syster och frammåt kvällen åkte jag och Nattan till Norrköping för att gå ut och äta på resturang med Nicke och Totte. En fin kväll blev de och vi slockande vid 2 sedan hemma hos Nath.

Nu ska jag gå, uppdatering kommer hemma!'

Förresten fyller min kära älskade mamma år idag. Så grattis till henne!

keep my head held high

2009-06-27 @ 01:19:09


Först och främst vill jag bara säga att ni är hur gulliga som helst! Det värmde verkligen att få så många kommentarer som "Du var den första jag tänkte på när jag hörde om MJ.." os.v. Och alla 14 sms jag vaknade av redan klockan 11 där alla beklagade sorgen. Till mig dessutom. Känns nästan som en familjemedlem har dött. Så de värmer verkligen, alla ord värmer!

Idag har de varit en mycket händelserik dag. Hemlighetsfull likaså. Jag, Julia och Frida bestämde oss för att åka iväg. Helt spontant sådär. Så vi tog vårt pick och pack, laddade med pengar och ett gott humör och åkte till en helt annan främmande stad! Sen är resten mer än hemligt. Men en riktig jäkla resa fick vi till och de hände sjukt mycket oväntade saker och helt galna upptåg. Men som vi sa; What happens in * stays in * ;) En oförglömlig dag full av äventyr!

Imorgon har min syster konfirmation så de är vad jag kommer ägna min dag åt. Sedan får vi se vad som händer frammåt kvällen. Har än inte hunnit svara på alla kommentarer förresten, så får ta en dag snart och göra de!

En annan sak! De är en tävling om ett jobb som avgörs vilken dag som helst och de hänger mellan två killar så jag hoppas verkligen ni kan gå in här http://renstad.nu/show_candidate.php?id=1214&&vote=no och rösta på Siavosh! Så de behövs bara två klick sen så har ni röstat, så snälla gör de!!

Michael jackson

2009-06-26 @ 14:48:53

Jag har alltid sagt att jag aldrig någonsin ska försöka mig på och göra en MJ låt. De finns så många kopior men de finns verkligen ingen, INGEN som kan göra en låt så som just han kan. Så om de inte vore för de som hände igår hade jag aldrig spelat in det här klippet. De är varken speciellt bra eller långt men jag ville på något sett hedra den mannen som betytt så otroligt mycket för mig de senaste åren. Ni som följt bloggen eller känner mig vet att han inte bara är en artist för mig. Han är så jävla mycket mer. När mina föräldrar skiljdes och min farmor dog så var de han jag lyssnade på och de var han som vände på mitt humör. Allt som har med honom att göra är fantastiskt. Han sjunger som en gud, dansar som en, skriver låtar som en och enligt mig, verkar vara som en gud och en vacker människa. Jag har följt alla rättegångar, hans barndom genom filmer och vet tusen gånger mer än folk som slänger ut sig kommentarer om att han var pedofil.

När jag igår fick reda på att han dött kändes de som en kniv sattes in i mitt hjärta. Bokstavligt talat. Satt och grät som en 3-åring och kunde inte förstå att de som hänt var sant. Om man inte har en idol som MJ är för mig så vet man inte känslan. De är en konstig känsla. För jag känner honom inte, inte sett honom eller liknanade. Utan jag känner bara känslan. Han är känsla för mig. De går inte att beskriva hur ledsen jag är. Men han dog som en legend för mig, för de är något han alltid kommer att vara. Och som en kommentar jag fick i alla tusen sms jag väcktes av idag stod de: This is the moment I say : "Michael, I want you back !", som i hans låt I want you back.

Han var den bästa artisen genom tiderna. De gör så jävla ont att han inte finns mer.

NEJNEJNEJ :'(!!!!!!!

2009-06-26 @ 00:16:06
JAG VILL DÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIN ÄLSKLING, VÄRLDENS BÄSTA JÄVLA ARTIST ÄR DÖD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG VET INTE VAD JAG SKA TA MIG TILL, SITTER HÄR OCH BÖLAR SOM EN JÄVLA 3ÅRING!! VET NI VAD DEN MANNEN BETYDER FÖR MIG? JAG ÄR HELT JÄVLA FÖRSTÖRD!

everytime I look you're always there

2009-06-25 @ 23:26:01



Kvällen spenderades med Frida och Julia då vi först gick lite på stan, åkte sedan hem till Julia för att laga mat och handla lite onyttigt. Satt på terassen ett bra tag och bara pratade, skrattade och hade oss innan vi bestämde oss för att återigen åka in till stan för en fika. Så satt ute i de varma vädret tills nu då jag och Frida gick hem till mig för att chilla och leta campingplatser. Snart blir de sängen för frida ska upp och jobba vid 7 i morgon, gött! ;)

make this a good day

2009-06-25 @ 16:40:42














De här är mina 4 senaste dagar i några enstaka bilder. Har ungefär tusen stycken så slängde bara in några. Dagarna började i Fjälla hos Fridas farmor och farfars land. Där blev de bad, god mat, skratt, mys, prat och sol. Dag två kom även Totte och Nicke som sov kvar.

Igår så åkte vi, jag, Nattan, Nicke, Totte och Tobbe ut till Totte utanför Norrköping för grillning, bad os.v. Vi hade bestämt oss för att sova under bar himmel men innan vi skulle lägga oss så tyckte vi de var för kallt så vi hamnade inne hos Totte till slut ändå. Vaknade upp idag och gick ut och solade och Natti vågade to.m ta ett dopp i poolen. Nästan värt att fira Nath?

Nu sitter jag här hemma och ska gå en promenad. Kan inte vara ute i solen för jag har bränt mig så mycket. Som ni ser på bilderna är jag typ likblek så redan första dagen såg jag ut som en räka. Känns lite jobbigt då de är så bra väder och alla har hackat sönder på mig. Men livet är inte lätt ibland ni!


packar upp och packar om

2009-06-24 @ 17:00:03
Tänkte bara säga att de inte blir någon uppdatering idag heller. Kom just hem från Fjälla med tjejerna + Totte och Nicke. Killarna kom lite spontant sådär på lördagskvällen och gjorde oss sällskap. De blev lek, mys, prat, bad och sol. Riktigt fina dagar! Berättar mer och lägger in bilder när jag kommer hem i morgon för nu ska jag gå och möta upp Natti, Totte och Nicke igen för att åka till Norrköping och tälta och bada. Så de blir lite bilder i morgon, vi hörs då!

Sen så är de så att min vän Madde är med om att få ett jobb under sommaren och de skulle vara jätte snällt om alla gick in och röstade på henne. Ni kan läsa mer på sidan. Gå in här http://renstad.nu/show_candidate.php?id=1140&&vote=no och röstade på Madeleine Edmark! Hon skulle uppskatta de!

and when I close my eyes it's you I see

2009-06-22 @ 12:48:30
Godmorgon kära vänner! Idag lyser solen riktigt starkt och nu känns de verkligen som sommarlov. När vi kom hem från Öland igår insåg vi att vi verkligen inte vill vara hemma. Så då kom jag och mina allra bästa vänner Nattan, Frida och Julia på att åka ut till Fridas farmor och farfars land ikväll. Vi var där förra sommarn i några dagar likaså och då hade vi de riktigt härligt och nu vill vi köra på de igen. Så ikväll drar vi ut och stannar över natten och på dagen väntar mycket sol och bad.

De är riktigt jobbigt att blogga på sommarn. Känns som man inte hinner och om man inte gör de så får vissa utbrott. Förra sommarn så gjorde jag uppehåll, vilket jag funderar på att göra igen.. Men vi får se. Ska tänka över de dessa dagar vi är ute på landet. Vi hörs lite senare, puss!

midsommar på öland 2009

2009-06-21 @ 22:16:41


















Inte lite bilder ni! Har så otroligt många fler men kan inte lägga in alla. Filmklipp kommer också så småningom. I vilket fall som helst hade vi en galet bra midsommar som varade ons-sön för min del. Hade tänkt att berätta varje dag lite smått, blir nog mycket text så läs om ni vill och orkar. Sen vill jag tacka min kära Julia för uppdateringen i inlägget innan ;)

Onsdagen började med en biltur till Öland. Nattan körde lite. Satt där rädd som en gås. Men fan vad hon är bra på att köra. Snart blir jag med de, förhoppningsvis. Vi satt och taggade med massa gamla skivor i bilen dit som hits for kids och spicegirls samt gyllenetider och Tomas Ledin. Hann med ett stop på Mcd och sedan var vi framme sent mot kvällen och togs emot med varmt te och sköna sängar.

torsdagen åkte vi in till Borgholm för att shoppa och handla mat. Blev dock ingen shopping, men mat blev de allt. Hämtade även upp Norrköping (Alex, Totte, Danne och Fredde) som kom en dag tidigare än alla andra. Då blev de krök på kvällen och sedan dygna vi. Eller, en timma sov vi nog. Om ens de.

Midsommarafton på fredagen och då blev de upp tidigt för att fixa allt. Tog emot Frida, Frida och Julia som kom lite tidigare än resten som vi sedan mötte upp i Köpingsvik. Vid 5 var alla redan bakom flötet för länge sedan och de blev ett himla drag där på vårat land! 20 ungdommar var vi som lekte lekar, dansade runt midsommarstången, åt gott och hade de ruggit trevligt. Senare mot kvällen cyklade vi in till Köpingsvik och hade oss där innan vi var hemma vid 3 någongång.

lördagen åkte de flesta hem förrutom Norrköping, Julia, Frida och Frida som stannade kvar. Dagen var riktigt lugn. Tog de lugnt och vilade och några tog cyklarna ner till fiskebodarna för att jaga kor. Typ. På kvällen bestämde vi oss för att åka in till köpingsvik igen, vilket vi gjorde. Dock nyktra. Då blev vi inbjudna till gudtjänst där, street church hette dem. Fyfasen vad coola! Haha. Satt och sjöng en massa himla jesus låtar och hade oss. De roliga var att vi var de som hördes mest och som antagligen alla trodde var riktigt onyktra. Men icke. Där satt vi helt nykra. De var fasen en av höjdpunkterna på hela helgen! Kommer videoklipp därifrån sen. Lite senare efter en tid i köpingsvik åkte vi hem. Då började vi supa igen. vid 1. De var gött. Skulle dygna. Men de blev nog en tre timmars sömn ändå trots allt.

Och idag var de upp tidigt som gällde. De skulle passa tåg och vi skulle hem. Upp och städa och fixa innan de var dags att säga hej då till Öland för några veckor. Jag, Natta och Frida tog bilen hem och nu sitter jag hemma hos mamma. Vi är ensamma ikväll då ingen av de andra är hemma. Så vi ska köpa pizza och ha de lite mys. Ska över till Yoichi en stund för lite fika också. Blir nog en skön kväll!

Mycket text de blev, men jag vill kunna titta tillbaka och minnas dagarna, därav all text. Tack för en underbar midsommar med go mat, alldeless för mycket Backstreet boys musik, alkohol, sena nätter och underbara människor!

HANNA ÄR PÅ ÖLAND

2009-06-17 @ 23:14:19

Så.. därför fick jag JuliaPoltan äran att skriva ett inlägg åt tjejen eftersom hon inte hann det idag innan hon åkte till Öland tillsammans med Natti redan idag faktiskt, medans resten kommer på torsdag och fredag. Som hon säkert redan sagt är vi ett gäng på 20 st som ska ha en galet rolig midsommar tillsammans.

Nog om midsommar, så igår spenderade jag och Hanna ytliggare en kväll tillsammans, denna gång hemma hos mig då jag bjöd henne på grillat, färskpotatis och bearnaisesås. Måste vara underbart att ha en vänn som mig som alltid bjuder på så otroligt god mat, lucky hanna. Med tanke på att hon inte kan koka makaroner innan utan att hon inte bränner fast de i botten. Medans grillen skulle ta sig, tog vi hojjarna bort till affären och köpte oss marschsmallows (tror jag lyckades med stavningen). Och vi båda kom överens om att det var första gången vi fick den där riktiga sommarlovskänslan, finally skulle jag nog säga!  Satt ute ett bra tag och snackade sådär som bara vi kan, faktiskt lite otroligt när de kmr till oss ska ni veta. Sen skrattade vi oss till sömns, och då menar jag verkligen skrattade.

Men det  Hanna egentligen ville förmedla var att hon kommer hem på Söndag och då kan ni vänta er en rejäl bildbomb från de senaste dagarna, riktigt smaskiga skulle jag förmoda. Så ni får bärja er tills dess. Men jag är inte klar än, med tanke på att de blev en hel del text så slänger jag in några bilder från gårdagen.





Nu när jag väl har chansen borde jag lägga in snygga bilder på mig och riktigt fula på Hanna, eftersom de brukar vara tvärtom. Men nae, något i mig sa nej och la in dessa bilder från vår fina kväll igår iaf. Trodde jag aldrig om mig själv..

Men tack för mig, Hanna är som sagt tillbaka på Söndag
/ Puss Julia (: 
ps, ha lite föresenede med mig, är ingen rutinerad bloggare .. haha


for all the wrong that you made right

2009-06-16 @ 14:29:02



Såhär såg de ut när jag och Julia gick hem från Lina igår. De var inte smidigt, men fram kom vi! Vi var hos Lina igårkväll för att planera Öland och midsommar lite med  Lina, Julia, Lovisa och Amanda och då slutade med att vi tog lite packning som tält och madrasser för att de inte fick plats. Sedan kom vi hem till mig och hade myskväll, lekte med vargarna och somnade när de hade blivit ljust ute.

Skitungen åkte nyss hem och nu har jag gjort iordning mig för jobbet. De frågade mig i morse om jag ville jobba så då passar jag på nu när jag ändå inte har något bättre för mig. De blir dock bara 3 timmar. 4-7 men bättre än inget! Sedan måste jag hem och packa gärnet för i morgon drar jag och Nattan till Öland! Hörs ikväll!

when I had you, I changed you bad

2009-06-15 @ 18:20:36



Än så länge idag har jag bara tagit de lugnt och vilat. De är absolut första dagen på lovet jag har känt såhär. Och de känns underbart. Vaknade upp vid 2 utan att ha ångest för att jag sovit bort halva dagen. Nu är klockan 6 och jag har börjat fixa mig lite smått. Ikväll ska jag och Poltan nämligen åka till Lina för att bestämma lite mer inför Öland och midsommar. Så de är vad jag kommer göra ikväll. Efter de slaggar den underbara idioten här. Gött!

you got a friend

2009-06-15 @ 15:30:58






















Idag bjuder jag på riktigt många bilder! Hade en underbar kväll igår. Den började med, som gamla vanliga tider, att jag Julia och Carro träffades upp och gjorde oss iordning tillsammans hemma hos mig. Trots att vi inte vart med varann på mer än ett år så var de inte någon stel stämning någonstans. De var precis som vanligt och man blev helt glad av att de var vi igen som tidigare 10 år. Verkligen saknat de här tjejerna.

Sedan bar de iväg till lokalen. Träffade upp alla. Drack, dansade, pratade och hade de så jäkla underbart! Bara som vi kan, bara som 9b kan! Som ni ser på många bilder var vi så gosiga mot varann så. Som vi brukar vara faktiskt. Haha. Kvällen avslutades med att jag, Julia och Carro gick ensamma i mörkret påväg hem och sjöng på "you got a friend". Minnen, minnen. Sedan kom jag hem och satt och pratade fylleprat med pappa och Sus. Är så glad att han träffat henne. Tycker om henne och hennes familj så mycket så när jag gick och la mig, la jag mig i sängen med ett stort leende, av många olika skäl.

om man bara kunde vrida tillbaka tiden

2009-06-15 @ 01:46:28


Jag säger bara 9B, 9B, 9B!!! Eller föredetta 9b. Fastän vi alltid kommer att vara 9b för oss. Vi har haft klassfest ikväll. Därför har jag itne uppdaterat. Imorgon LOVAR jag rolig uppdatering. Men som jag sa så hann jag inte den här helgen eftersom jag jobbat 9 timmar båda dagarna och sedan bar de direkt av till festen ikväll.

Berättar allt i morgon och lägger inte tusentals builder, för nu är de en full Hanna som skriver och jag tror inte de blir världens bäst meningar just nu så vi hörs i morgon istället. En sak är säker och de är att jag ÄLSKAR 9B av HELA mitt hjärta!!

AJUST DE, LOVAR ATT SVARA PÅ ALLA KOMMENTARER I MORGON OCKSÅ!

I saved a little trouble for the next girl

2009-06-14 @ 01:14:12






Hemska bilder från en mysig kväll. Lovade egentligen Julia att inte lägga in bilden på mig och henne, men hade ju ingen annan så jag gjorde de ändå ;) Dessa två brukar nämligen klaga på att de alltid är så fula på min blogg. De är dem ju inte. Fast jag kanske inte lägger in de charmigaste bilderna.. Haha, men ni är snygga egentligen! ;)

Vi hade i allafall en urmysig kväll. Perfekt för oss nu då jag jobbar i morgon och de har träningsläger. Vi åt jätte god mat som Julia lagade åt oss och så blev de jordgubbar till efterätt. Kvällen bestod av prat och mys. Trots att vi pratar konstant så har vi alltid så otroligt mycket nytt att ta upp nästa gång vi ses. De är lite tokigt faktiskt. Och sen är de tokigt dit våra samtalsämnen kan leda. Som idag. Vi pratade seriöst om killar och helt plötsligt har vi kommit in på bejamin syrsa. HALLÅ?! Haha. Så de kan va..

Imorgon blir de dock dålig uppdatering eftersom att jag jobbar till 7 och sen direkt efter ska jag till lokalfesten som min förra klass ska ha. Ska bli så kul och jag kan knappt hålla mig av iver!

people always leave

2009-06-13 @ 19:42:12


De här är den ända bilden/bilderna jag kan bjuda på just nu. Jobbade i hela 9 timmar idag! Från 10-7. Sjukt jobbigt, men värt. Busfabriken är faktiskt ganska rolig. Plus att de är så goa jobbarkompisar. Imorgon blir de troligen också en 9 timmars dag. En helg resulterar till 1500 kr ungefär, så de är trots allt värt de! En rolig grej som hände idag på jobbet var att två tjejer från småland som var på besök kom fram till mig och sa att de läste min blogg. Blev hur chockad som helst. Och hur KUL som helst!

Nu ska jag åka till Poltan där vi + Frida ska ha myskväll. Bussen går om 10 min så har riktigt bråttom. Vi hörs sen!

and she was going away fast

2009-06-13 @ 09:39:54
Godmorgon! Har inte hunnit svara på några kommentarer än om ni undrar varför de tar så lång tid. Men de ska jag fixa efter jobbet. För ja, idag ska jag jobba. Kul start på lovet! Haha nej, men kände att jag likagärna kunde göra de den här helgen eftersom att tjejerna har träningsläger och då har jag inget bättre för mig + att jag behöver pengarna såklart. Så de blir antagligen lite dålig uppdate den här helgen. Men ska försöka slänga in några inlägg frammåt kvällen. Vi hörs sen!

cupcakes och planering inför midsommar

2009-06-12 @ 19:49:12





Lite bilder från skolavslutningen har vi här. De här tjejerna har gjort året så jävla bra. Utan dem vore inte skolan detsamma. Kan bara buga och bocka för sånna fina vänner och vara så glad att jag har dem. Puss på er, ni är för bra!

Nu sitter jag hemma hos min andra familj (Nattans familj) De är verkligen mitt andra hem. Har mig som jag vill här och de är så skönt att kunna känna så. Just nu bakar vi cupcakes och när vi är klara så blir de mat med Nattans familj plus mig och pappsen. Planering av Öland och lite sånt står på schemat ikväll! Sen får vi se vart kvällen leder..

sommarlov

2009-06-12 @ 14:32:46
Då var de äntligen SOMMARLOV! Tack gode gud. Idag är de en dag man borde fira och de gör jag genom att chilla. Haha. Jag har varken ork eller lust till fest. Hur kul än de låter så är de sant. Har haft prov varje dag den här veckan och stressat så jag inte vet vad och nu när allt släppt så har jag inga krafter kvar. Helst av allt vill jag ligga hemma i sängen hela kvällen men de är väl lite fööör mycket för att vara avslutning så jag ska nog träffa upp Nattan och Lisa sedan. Bilder från avslutningen får ni sen!

Maybe next time he'll think before he cheats

2009-06-12 @ 00:26:43



Ni såg nog vad jag hade på mit i förra inlägget, men tänkte att de inte skadar med lite extra bilder! Byxdressen är från HM och är så jääääkla skön. Kan bo i den!

Nu måste jag sova. Eller sms:a, som alltid. I morgon är det iallafall ÄNTLIGEN skolavslutning. Gu så skönt. Godnatt!

the corner of my mind

2009-06-12 @ 00:15:01








Här har vi några inte alltför charmerande bilder från idag. Måste dra en vanlig fras: förlåt för dålig uppdatering.. Idag har många av mina kära vänner slutat skolan (är vi sist i hela Sverige med att sluta eller?) Så jag har spenderat hela dagen med dem. Eller rättare sagt med Julia, Fia och Frida. Natti hade för ont i käften, den stackarn som spänt tandställningen idag..

Började dagen med italienska prov. De gick bra, så de var inga problem. Sedan skulle jag träffa mamma, pappa, syster och bror på stan för mat. De blev kinamat, rätt gott faktiskt, fastän jag inte tycker om de. Sen blev de köpa hårfärg och färga. Vet inte hur mycket de syns på bilderna men håret är rätt vitt, så som jag ville ha de! Så är jätte nöjd. Äntligen hittat en hårfärg som är riktigt bra! Sen kom Julia och Frida och vi chilla lite innan vi bestämde oss för en spontan-kväll. Gick ut för att se vart den skulle leda. De började med en glass på Mcd, sedan gick vi ner till ån och satt där. Efter de träffade vi Fia, vår skitunge som åker till Malta nästa vecka :( Och så träffade vi Martin och co ett tag och sedan avslutades kvällen på Mcd igen. Haha. En lyckad spontan dag så att säga.

and wake up where the clouds are far

2009-06-10 @ 23:43:01



Nattinlägg är min grej. Skulle kunna uppdatera hur mycket som helst på natten, men tyvärr så är de ju inga som läser då. Och sen, fortsätt kommentera! Jätte tråkigt när ni inte gör de. Ni har vart så himla duktiga på de och nu har de helt plötsligt slutat.. Jag blir ju så glad av varenda kommentar!

Ikväll har jag och mamma lagat mat (vilket faktiskt blev rätt gott, trots att mamma var tvungen att visa mig ALLT) sen har vi tittat på film och druckit te och tjejpratat. Vi snackar om allt, de är de bästa med mamma. Hon vill verkligen vara som en tjejkompis. Hon är de. Min vän och mamma.

Imorgon väntar bara ett prov sen så ska jag till stan, möta upp Karin för att lämna pengar till 9B KLASSFESTEN PÅ SÖNDAG! Så otroligt taggad! Och sen möta upp Fia en kortis som snart åker iväg och lämnar oss :( Efter de blir de att åka till Lisa med Annie för färgning av hår (ska försöka bli riiiktigt blond) och ha en trevlig dag med mina små bruttor!

I can be who I wanna be

2009-06-10 @ 19:09:36




Dagens trasor. Såg dock inte ut såhär i skolan. Vaknade halv 11. HALV 11?! Kul att jag skulle ha mitt tal vid KVART i 11. Så jag fick slänga på mig kläder snabbt som attans och cykla de snabbaste jag kunde till skolan och som tur var hann jag precis. Med morgonröst höll jag talet och de gick bara bra, som tur var. Tänkte att allt var över sen. Men icke. Möter min italienskalärare och hon säger att jag måste fixa en grej på mitt prov, TILLS I I MORGON. Så vad tror ni jag ska göra ikväll igen? Jo plugga. Jag dör snart tror jag. Men nu är de verkligen bara en dag till. Jag får kämpa..

Nu ska jag och mamma strax laga mat. Ja ni hörde rätt, JAG ska laga mat. De kommer gå åt helvete. För er som inte vet så kan man inte ha mig till något i köket. Knappt disken. Men mamma har hittat på något nytt. Hon beställer hem mat från internet så kommer de mat en gång i veckan med 7 olika rätter. Varför hon gör såhär är väl för att hon är lat OCH för att vi ska hjälpa till med maten. De är nämligen ett jätte noga recept som medkommer. Så denna gång kan jag inte smita undan, hur gärna jag än vill..

Trots allt detta är jag fortfarande taggad inför kommande dagar! Skolavslutning, sommarlov, Öland, partillecup och så mycket mer. Framför allt är jag taggad inför en sommar med världens, ja världens, bästa tjejer.

ibland får man

2009-06-10 @ 15:38:23

Blev inget videoklipp igår så jag slänger in ett idag! Frida och Julia har filmat mig när jag sjöng lite för ett tag sen. Tyvärr funkar inte bilden, så ni får helt enkelt bara lyssna ;)

Den andra filmen är på mina kära vänner och puckon Frida och Julia. Jag döööör när jag ser den här filmen! Asså vilka jävla idioter! ;d De sitter ensamma hemma och de här är vad dem gör?! Haha, seriöst de är så störda att jag inte hittar ord. Kan inte sluta skratta! Dock kommer de döda mig när de ser att jag lagt ut den här filmen, eftersom dem inte är så seriösa och ser hemska ut. Haha! GÖTT MOS! Jag älskar er innest inne, de vet ni ;)


Jag sjunger

Mina älskade puckon till vänner ;)

humöret sviker inte på sommarn

2009-06-10 @ 00:44:45
Klockan är snart 1 och jag sitter och är så jäkla taggad så jag inte kan sitta still inför midsommar på Öland på mitt och Nattans land! Ca 25 pers med långbord, lekar, snapsvisor, köpingsvik och ett himla bra humör! Jag och Julia sitter uppe och planerar allt. Sovplatser är de största problemet, men om man tränger sig riktigt ordentligen får man plats. Go us! Go sommarn!

someday I wish upon a star

2009-06-09 @ 22:00:21



De två översta bilderna: hannamw.blogg.se

Den här tjejen prickar fasen alltid rätt! Hon är en av de få jag alltid tycker har grym stil. När jag såg hennes jacka var jag bara tvungen att rota fram min (bilden längst ner). Galet snyggt!

way up high

2009-06-09 @ 20:25:54


Sista bilden blev ju inte liten om man säger så, men så kan de va! Redan besöksrekord idag och de känns ju super. I morgon väntar ett basgruppsmöte med bara massa bullar och kakor, gott möte. Haha. Sedan har jag talet och efter de väntar ingen mer skola på ett par månader. Gu så skönt!

Nu ska vi äta mat och sedan blir de tv tittande. Tisdagar är tvn:s dag. Annars så sitter jag och Lina och planerar och peppar för midsommar på Öland då vi blir ungefär 20 stycken. Klockan tickar och de kommer nog bli urkul! Sedan funderar på att slänga in ett litet "sångklipp" sen, vad tycker ni? Puss!

burn with me, heavens on fire

2009-06-09 @ 16:42:32





Nyss hemkommen från stan efter lite mat i magen med Lisa och Nicke. Mina små favoriter! Innan var de skolan i två timmar för förberdning av tal och seminarium. Så nu är jag ett prov närmare sommarlovet! Seminariumet gick faktiskt bra, TROTS att jag inte hade pluggat ett skit. Så de blev en positiv överraskning. En annan positiv överraskning var min rapport. Skrev för ett g för första gången på den här terminen men på något sett lyckades jag få vg ändå. Hur gött som helst! Och en tredje grej är att jag idag, när klockan är halv 5, redan haft så många besökare som jag brukar ha på en dag. Undrar vad som hänt, men de luktar besöksrekord idag iallafall.. Som ni märker är allt toppen trots att jag måste börja skriva mitt tal tills i morgon nu. Men jag har haft för många positiva överraskningar idag att jag inte kan hänga läpp!

never care for what they do

2009-06-08 @ 21:45:00


Såhär ser de ut just nu hos mig! Sitter på balkongen inringad i en filt med en kopp te. Tyvärr blir inte bloggen mycket roligare än såhär idag då jag knappt gått ur sängen. Lovar roligare inlägg i morgon! Tyvärr ser jag inte fram emot morgondagen då jag har plugg och ett prov som gäller. Jag vill bara ha sommarlov, NU!

Nu blir det film med familjen. Mamma som fixat något film, "allt flyter". Hoppas den är bra! Puss på er!

you're in the spotlight

2009-06-08 @ 16:56:20


Lägger in en bild som togs för ungefär 1,5 år sedan i sälen med dessa tjejer + Karin. Saknade tider!

Idag är en riktig depp-dag. Sovit hela dagen. Skiter i plugget och de regnar ute. INTE okej. Men sånt är livet! Borde egentligen plugga gärnet nu men jag orkar bara inte. Det får gå som de går helt enkelt. Nu blir de tv-mys med syster!

I wanna walk and not run

2009-06-07 @ 21:29:26


Vi kör på en bild med 4 olika outfits denna vecka fast med samma skor. Skorna kommer jag verkligen bo i nu, trots att jag har 11 andra par som verkligen är snygga och som jag skulle kunna använda hur flitit som helst. De tar lite emot att de får ligga och skräpa just nu.. Fast, snart blir de ju så varmt att dessa pjuks inte kommer till användning ändå.

Nog om skoproblem! Ikväll är en riktig depp-kväll. Vet inte vad som hände men mit humör sjönk bara. Ska krypa under täcket redan nu och kolla en film. De är mysigt. 17 again blir det. Puss!

you don't have to be afraid of what you are

2009-06-07 @ 17:49:20



Slappt. Allt är slappt idag. Nästan iallafall. Skulle som sagt träffat Lisa men det blev inte så. Vi bestämde oss för att köra stenhårt i morgon istället med plugget. Då hänkar Emmy också på. Sätter oss efter skolan vid 10 på något café för käk och plugg sen sätter vi gasen i botten. Har dock försökt plugga lite idag, går inge vidare. Men de känns skönt att kunna säga att de här är den sista söndagen jag pluggar på, på huuuuur länge som helst.

Nu är jag hos mammsen! Tänkte ta mig en kopp te och sätta mig ute på balkongen och filosofera. Ska försöka tänka ut midsommar lite bättre då vi blir ett helt gäng på öland, på Nattans och mitt sommarstället. Fint!

I'll be by your side

2009-06-07 @ 11:54:28




Tre egobilder på mig börjar vi med denna morgon! Haha. Vaknade upp för ungefär en timma sen hemma hos Nattan. Nyss har vi fått i oss en ordentlig frukost + grillade marschmellows. Ska snart fara hem till mig för att städa och packa eftersom jag byter till mamma idag. Efter de blir de att möta upp Lisa på stan då vi ska sätta oss på något fik eller liknande för att plugga gärnet. Två prov kvar. Två prov till klarar vi.

Tar med mig kameran så får ni lite bilder där ifrån och så ska jag hinna med en outfit. Puss!

h och n i sina bästa dar

2009-06-06 @ 20:51:36














En hel bilddrös på mig och Nattan inprincip! Lite Mina och Tobbe fick också plats. De här är vad vi sysslar med på våra släktträffar så att säga..

Nu sitter jag och Nattan hos henne och kollar fotbollen. Hade tänkt åka till Norrköping men bussarna passade aldrig till tågen och Totte var dum, så de blev inget. Haha. Mina har sina 15 kompisar här nu så vi sitter inststängda på rummet med lite cola, glass och jordgobbar!

but she's beeing a little bitch

2009-06-06 @ 15:53:35



Nu bär de av till en av de andra familjerna Westman. Later!

this kind of wordplay gets you ostracized

2009-06-06 @ 12:58:41


Igår far vi ner till stan för nagellacksköp. Svarta hela vintern så nu var de dags för en ny färg. Hade hoppats på att de skulle finnas i en grön nyans, men icke. Inte någonstans. Så de fick bli en orange/röd färg!

Idag fyller min kära kusin Mina år, grattis gumman! Så idag ska vi dit och fira henne och sen får vi se vad som händer frammåt kvällen. Dagens och sånt får ni sen, Puss!

ett litet godnatt

2009-06-06 @ 01:08:17
Roligare uppdatering i morgon, de lovar jag. Skulle bara säga godnatt och hoppas ni har haft en fin fredag. Min har spenderats med Nattan och Lisa och all den överenergi vi haft som blev till skrattanfall åt absolut meningslösa saker! Sedan spenderades kvällen med Nattan hemma hos henne och en långpromenad hans med. Dessa fredagar behövs ibland.

Sen har jag sett världens snyggaste kille. Verkligen vääärldens snyggaste. Och min drömkille har tjej. De är ju också jätte kul. Nog om killar, jag svammlar i nattmössan ;D Godnatt.

I suggest a drive, lets take the back road

2009-06-04 @ 21:22:40



Jag kommer nog bo i de här skorna framöver. Som ni kanske märkt redan nu.. Sköna och göööörsnygga! Nyss gjorde vi grillade hamburgare och mumsade på och nu sitter jag och kikar på "Hannah montana the movie" med en kopp te. Svinbra film om man gillar lite småtöntiga filmer, vilket jag gör.

Imorgon blir de en mysdag med Lisa. De ska spöregna hela dagen så efter 12 kommer hon hit och då ska vi ha en riktig fettodag med film, mys och massa prat. Perfekt för oss!

last night I got served a little bit much

2009-06-04 @ 17:57:35



Nu är jag helt säker. Smart som fasen var jag som klippte av jeansjackan. SÅHÄR är de ju de ska se ut! En munktröja under och så blir de prima skinka. Smart drag Hanna, smart drag ;) Klipp av alla jeansjackor här och var, jeansväst kör vi på!

Slänger in en dagens frammåt kvällen för just nu hade jag tänkt att ta en promenad. Sitter fortfarande och försöker reda ut varför jag är så glad idag. Men de går inte. En orsak har jag, sedan kan jag inte komma på något mer. Men den orsaken kan väl inte vara allt? Eller?.. (hihi)

It's almost impossible to hold still

2009-06-04 @ 15:37:41


Såhär glad känner jag mig nu trots att allt går emot mig. Att komma hem från Göteborg varje gång är alltid lika hemsk, att vi har två prov kvar i skolan gör inte saken bättre, vädret är urdåligt, jag har världens allergi och jag är nästintill pank den här månaden. Men trots allt detta känner jag mig på topp. Just idag. Idag är en sådan dag jag tänker på allt bra jag har. De som klickar upp först är mina tjejer. Världens bästa tjejer. Jag är så glad att jag har dem. Idag är den dagen jag ser allt dåligt men känner de som är bra. Idag är en bra dag.

And if I fall asleep we'll meet in dreams

2009-06-03 @ 21:33:17




Grey's är i bakgrunden och jag har bunkrat på mig med en stor kopp te och annat vatten väntar i kokarn där uppe. Det är såhär en riktig vardagskväll ser ut för mig! Spännande, så spännande och ett sånt himla bra pogram. Efter grey's är de film som gäller. Perfekt för mitt humör idag. Puss!

She was mine and we were sweet hearts

2009-06-03 @ 17:48:17





UPPDATE: Funderar på att se "I taket lyser stjärnorna" men måste först veta ifall den är värd att se. Så ni som sett den, vad säger ni?

Dagens trasor. Jag klippte av min jeansjacka som ni kanske ser. Får hoppas på att jag inte ångrar mig nu.. Känns som att jag kommer ha mer användning av en jeansväst än en jacka. Så då var saxen framme och än så länge ångrar jag mig inte ett dugg!

Just nu sitter jag här och tycker de är så skönt med nästan ingen skola de kommande dagarna. Känns nästan som man svävar. Filosoferar gör jag med. Både för gott och ont. De har ju hänt så himla mycket på sistonde. Nog om de! Nu ska jag sjunga, tjingeling!

göteborg del 3

2009-06-03 @ 15:36:02











Och här har vi de sista bilderna från vår goa Göteborgs-tripp! Finns dock en hel del mer bilder, speciellt de som liknar Andreas snygga bild. Men de var lite för mycket, så alla dem bilderna visas tyvärr inte ;) Inte någon speciellt vacker syn på alla bilder jag lagt in förövrigt, men de är härligt att ha något att titta tillbaka på.

Kom just hem från skolan. Första dagen på en vecka ungefär som vi gick heldag. Prov fick vi tilbaka idag med, MVG satt fint! Imorgon och på fredag har vi bara en lektion och så ser de väl ut ungefär till sommarlovet. Gu så härligt! Dock två prov kvar som väntar, men de klarar vi. NU - te!

At the top you'll, you'll always be

2009-06-02 @ 20:49:00



Här är lite saker som inhandlades i helgen. Valde ut just dessa att ta kort på för att de är alla gråa, leopard/orm mönstrade och liknar varandra. Helt kär i alla plaggen, speciellt de mönstrade shortsen. Kommer bo i detta i sommar!

Break through bone and cut through skin

2009-06-02 @ 17:28:00




Linne; cheep monday, cykelbyxor: gina, skjorta: beyond retro, skor: din sko och svart bandeau.

Allt är nytt som jag har på mig idag. Vet inte om jag orkar visa de jag köpt, men annars lär ni nog se de på kommande bilder eftersom att jag vill inviga allt så snabbt som möjligt. Nya grejer vill man bara slänga på sig direkt, men tyvärr kan jag ju inte få på mig allt på samma gång ;)

göteborg del 2

2009-06-02 @ 11:47:40















Här bjuder jag på en annan drös av Gbg bilder! Kommer ju en tredje del också. Hoppas ni vill se alla kort, annars lägger jag ju ut de i onödan ;) Men att ta kort är ett bra sätt att hålla minnen vid liv. Därav får ni så många.

The one that you've been sitting on

2009-06-01 @ 20:15:33






Jag är nog kär i mina nya skor. Hur snygga som helst! Jag och lillasyster var ute och knäppte en hel del med bilder, så här har ni några. Annars så har min dag varit väldigt lugn. Slutade 10, efter bara 2 lektioner, som de troligen kommer fortsätta att göra tills sommarlovet börjar eftersom att många kurser är slut nu. Då gick jag hem och sov. Har inte fått så bra sömn i helgen, plus att jag har världens allergi just nu. Kan knappt andas eller prata. Usch!

Nu sitter jag och Julia och kollar på vårat nya favvopogram, mamas boys. Haha. De är gött!

göteborg del 1

2009-06-01 @ 11:08:46















Här får ni 1 utav ca 3 bildbombar från helgen! Tyckte de räckte med dessa bilder till och börja med så får ni de resterande i andra inlägg. Har en hel drös med bilder så de är svårt att bara välja ut några. Men iallafall! Vi har haft en suuuuuuper härlig helg i Göteborg! Man blir alltid lika depp av att åka därifrån, men jag antar att de är så livet är.

Fredagen började med en bussresa på 4 timmar. Väl framme tog vi oss till studiegången, slängde in vår packning hemma hos killarna och sedan begav vi oss ut och åt. Bestämde oss för en lugn fredag och såg skräckis.

lördagen var de tidigt upp som gällde. Shopping för fulla muggar! Köpte alldless för mycket så nu blir det knapert den här månaden.. (Visar sakerna kanske sen) Vi spenderade ungefär 6 timmar på stan och hann med ett matstopp för att träffa Angelica som tagit sig in. Hur glada som helst över att träffa varandra hade vi en hel del att ta igen och vi hade nog kunnat prata i en evighet. Hann även träffa Pandjic ett litet slag som jag inte sett på ungefär ett år, vilket var jätte trevligt. Efter stan bar de hem och vi hann med ett dopp (hur varmt som helst i vattnet!) och så satt vi och flilosoferade ett tag.
Sedan bestämde vi oss för krök så vi blev ungefär 15 personer ute på en brygga hela natten. Vääääldigt trevligt! Slocknade hos Calle sedan med ungefär 8 andra.

Söndagen bestod av ont i huvudet, så vi bestämde oss för att ta de lugnt vid vattnet. Låg och solade och badade nästan hela dagen och bara umgicks. Hann även med att gå ut och äta en gång till innan hemfärden till Linköping bar av.

Hade kunnat berätta mycket mycket mer detaljerat, men vi tjejer har bestämt oss för att hålla lite för oss själva den här gången. De vi kan säga är att de har vart en mycket härlig helg med många härliga personer. De har verkligen hänt ALLT och inget.

RSS 2.0