mellanmål tips

 
Jag brukar alltid träna när jag slutat jobbet vid 3 och då äter jag alltså lunch runt halv 2-2 och stoppar inte i mig något mer innan jag tränar. Så efter träningen brukar jag vara ganska så hungrig och då är dessa mina räddare i nöden! Så jävla goda! Den till höger är min favorit. Mättande och 210 kcal för hela byttan. Ni måste testa dessa!

Idag har jag kört rehabträning. Jag har fått lite övningar som ska hjälpa mot min sträckning. 4 veckor imorgon sedan jag sträckte mig, helt sjukt?! Körde iallafall 30 min på spinningcykeln (det enda som inte gör alls ont i benet). 10 min uppvärmning och 20 min HIIT. Mina ben darrade som fan när jag gick av, älskar HIIT! Körde med hyffsat lätt motstånd 1 min, sedan ökade jag motståndet rejält och körde allt vad jag hade i 30 sek och sedan 1 min hyffsat lätt, os.v os.v. i 20 min. Efter det köttade jag igenom armar och mage. Helt slut kröp jag nästan hem. Riktigt bra träningsdag!


Kommentarer
Amanda

hej! jag har inte riktigt förstått vad hiit är, kan inte du förklara exakt? :)

Svar: sök på internet, man kan läsa hur mycket som helst! http://www.kroppsnytt.se/2012/02/08/hiit/ , där står det lite! _)
Hanna Westman

2012-10-04 @ 00:30:14
Anonym

Kan du skriva lite om vad de är för proteinpulver, hur de hjälper osv?

2012-10-04 @ 09:58:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

En blogg om träning och hälsa. Recept, inspiration och bilder.

RSS 2.0