Total lycka

Eftersom att jag har varit sjuk och min resterande tid har gått till flytten så har jag inte tränat på ca 2 veckor. Jag har haft myror i kroppen och bara längtat efter att träna så idag körde jag lite lätt trots att jag fortfarande är förkyld (är sjuk typ hela vinterhalvåret). Och HELVETE vad skönt det var! Vet ni vad det bästa var? JAG KAN LÖPA IGEN!! Åh, var så lycklig när jag klev av bandet, går inte att beskriva med ord! Jag har inte kunnat löpa på 3 månader så visst har jag tappat endel när det kommer till konditionen, men ändå inte så farligt mycket vilket var positivt överraskande. Nu efter min muskelbristning ska jag bara jogga lite lätt i början så jag inte sträcker mig igen. Joggade 3 km i lugnt tempo på 17-18 min och var supernöjd efteråt. Hade klarat en himla massa mer km men bäst att ta det lugnt i början. En bra start, så idag är jag helt sjukt glad!

Middag idag blev Sötpotatis, Brocolli, nötbiffar, sallad och vitlökssås gjord på naturell lättyogurt (kesella funkar också) och dippmix från olw. Bra alternativ till nyttigare sås! Supergott!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3896564/images/2012/pic_50ad4d16ddf2b35fed00230f.jpg" class="image">

Första middagen i nya lyan

Nu börjar vi komma på plats! Vi trivs så jävla bra ihop och vår lägenhet är fantastisk. Igår var vi och storhandlade och jag har nog aldrig älskat min kyl så mycket! Haha, bara massa nyttiga, goda och fräscha råvaror. Underbart! Så det här blev min enkla middag ikväll då matilda är iväg och jag inte orkade laga något. Gott och supersmidigt! Tomatsoppa, kokt ägg och en skiva lchf bröd med kalkon.

Egentligen ville jag mest uppdatera er om att jag kommer köra igång här i veckan! Är förkyld just nu så kan inte träna, men hoppas på att vara frisk någon gång i veckan!

Förlåt för dålig uppdatering!

Hej fina ni! Ni vet ju att jag håller på att flytta just nu så det är mycket jobb och flytt som är fokus i mitt liv. Har inte tränat på över en vecka då jag är förkyld och har ont i halsen, hinner/blir alltså inte så taggad på att skriva här då. Men så fort vi har flyttat (om en vecka) och kommit på plats ska jag köra hårdträning igen, min kropp skriker efter lite tuffa pass! Jag och mina tjejer ska även börja på boxning 2 ggr i veckan (perfekt tillfälle att ses och svettas ihop) tror det blir skitkul! Och en annan sak som kommer bli så skönt är att kunna bestämma vad som ska finnas i kylskåpet hemma. Är riktigt taggad på träning igen och jag lovar att köra stenhårt här med, håll ut lite till bara! :)

En blogg om träning och hälsa. Recept, inspiration och bilder.

RSS 2.0