sommarsallad


Nu när våren kryper fram sakta men säkert så kommer ju också mat-sommar-känslorna fram, haha. Dvs för min del grillad haloumi, grillat över lag, jordgubbar osv. Så jag slängde ihop en snabb lunch som inkluderade lite av varje. Blev himla gott faktiskt. Sallad, ruccola, körsbärstomater, rödlök, avokado, haloumiost, egenrostade nötter och så lite jordgubbar. En salig blandning, men fick mig allt lite sommarkänsla ändå!

uptd.

Efter många om och men har jag bestämt mig: Jag kommer att fortsätta med den här bloggen! Jag älskar ju att träna, dela med mig av goda recept och visa bilder, vilket uppenbarligen peppar både mig och er väldigt mycket! Blev så glad och varm för alla era kommentarer på bloggen och alla fina mail. Tack så himla mycket! Jag kommer från och med nu inte lägga ut lika mycket halvnakna bilder på mig själv (haha),uppdatera när jag känner för det och så även lägga in lite vardag och vanliga bilder i bloggen ibland. Saknar att blogga vanligt med! Har man bloggat i över 6 år är det fan svårt att sluta, haha. Sen kommer jag heller inte svara på era frågor när ni mailar mig om hur ni ska gå tillväga för att gå ner i vikt och vad ni ska äta/träna osv. Dels för att det som funkade på mig kanske funkade jätte bra för min kropp men inte funkar på andra, och dels för att jag inte är någon PT eller expert inom området och jag vill inte att folk ska uppfatta det som det. Jag vill inte att någon ska bli provocerad av det jag skriver eller visar bilder på. Jag älskar bra mat (kommer visa ännu mer recept och mat i bloggen nu) och delar gärna med mig av sådana tips osv. Det här tycker ju jag är så kul och att jag kan peppa några andra gör mig bara jätte glad och därför tänker jag skita i annat och köra på här ändå :)

Så, nu min fråga till Er: vad vill ni läsa om/se bilder på för att få mest pepp och inspiration?!

dagens bästa måltid


Jag ÄLSKAR frukost. Det är verkligen dagens godaste måltid! När jag är ledig eller har sovmorgon så lyxar jag alltid till det med en massa frukt, så idag blev det proteinpannkakor, frukt, avokadoknäcke och en smoothie. Jag älskar ju havregrynsgröt, men försöker variera mig så mycket som möjligt och nu börjar jag få en dille på proteinpannkakor. Testar alltid nya recept och dessa blev helt sjukt goda. Ni måste testa!

2 äggvitor
1/3 dl havregryn
1/5 skopa (ca 15g) proteinpulver
2 msk kvarg lätt
1 msk osötat äpplemos
1/2 tsk bakpulver
1 msk stevia strö

Gick lite på känn, men dessa mått är ungefär. Använde mig av vaniljprotein, mixade allt i en mixer och stekte i kokosolja på medelhög värme. Sen var det bara mums!

new in


Scorett 1200 :-

Jag är definitivt för modet med sportinfluenser. Dels för att det är snyggt, bekvämt (framförallt för mig med benhinneinflamation) och mestadels färgglatt! Vi på scorett som egentligen inte säljer typer av sportskor har fått in en hel del fint i vår. Dessa grabbade jag åt mig och jag älskar dom redan och har använt dom varje dag sedan dess. Tips tips!!

En blogg om träning och hälsa. Recept, inspiration och bilder.

RSS 2.0