onsdagens glada humör



Fantastiska onsdag! Har varit full av energi idag och då mår man verkligen som bäst. Jag jobbar nästan alltid förmiddagar och idag hade jag fullt upp på hela dagen och fick så många bra saker gjorda. Jag älskar verkligen mitt jobb! Mötte sedan upp en väldigt kär gammal vän till mig och körde ett pass på gymmet ihop! Vi har pratat om att göra det länge, men det har aldrig blivit av. Men nu så, och det var så roligt! Blev passet som jag skrivit ihop ovan och så avslutade vi med 15-20 min intervaller. Ökade även i bicepscurl idag, 13,5 kg/hantel fick jag till tillslut, är sååå nöjd över det! Kom hem och slängde mig i soffan och nu ligger jag här och dricker te och har precis avnjutit en riktigt mumsig mugcake! Några avsnitt i mina favvo-serier är avlöpta och nu är det greys på tv. Och så tog jag precis en bild på min sinnessjukt muskulösa mage, rutorna bara lyser (hehe ja, det är bara ljuset och skuggorna men ändå... önska kan man!) och så är jag så lycklig över min lediga dag imorgon, yihuuuuu idag älskar jag livet!

Förresten! Jag har kört PF i en vecka idag. Valde även att avbryta det idag. Jag har verkligen tyckt om upplägget, jag har fått i mig bra mat och varit mätt konstant. MEN, jag har trots det legat på ett kaloriunderskott (vilket jag inte vill, då jag vill bygga muskler) och därmed också känt mig lite mer energilös. Har inte sovit på 2 nätter nu då jag blivit hungrig precis innan läggdags och inte kunnat sova pg.a det. Fick stressa som fan hem igår för att hinna äta sista måltiden och till helgen skulle det blivit ett ännu större problem för att det är långa dagar och tidiga mornar. Jag vill helt enkelt äta mer och när jag vill (kanske därför jag är så mysig och full av energi idag). Mitt schema och liv ska liksom inte kretsa runt min mat. Men det var kul att testa och ni som funderar på det tycker jag ska ge det ett försök! Vissa passar det perfekt, andra inte! :)
 
PS. Vill bara säga tack för alla era fina kommentarer. Det är dom som får mig att köra på här och jag blir så glad när någon säger att jag hjälpt till att motivera. Det är det de här bloggen är till för! Jag svarar också på alla kommentarer, tar ett litet tag ibland men försöker svara på allt. Ni är så fina mot mig och jag blir så glad, tack, verkligen TACK!


Kommentarer
Thess

Hej! Undrar vad du har för upplägg när det gäller bålövningar? Har inte hittat något som känns hundra eller som jag tycker ger bra resultat. Hur har du "nått" den starka mage du har? Riktigt bra jobbat!

2013-05-22 @ 21:52:03
jenny

Snygging!

2013-05-23 @ 10:25:41
URL: http://jjennnyys.blogg.se
Karin Sörbring

Hej!

Vi skriver regelbundet i Expressen om viktnedgång och söker därför personer som kan inspirera våra läsare att lägga om livsstilen. Vilken förändring du har gjort - och vad stark du ser ut i dag!

Har du lust att mejla mig ditt telefonnummer så att jag kan få ringa och höra om du skulle vara intresserad av att medverka i Expressen?

Tack på förhand!

Vänliga hälsningar från Karin Sörbring, reporter på Expressen, [email protected].

2013-05-23 @ 10:56:25
mona

recept på mug-caken?

2013-06-13 @ 12:37:30
URL: http://nickyfox.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

En blogg om träning och hälsa. Recept, inspiration och bilder.

RSS 2.0