lunchtips

Laxsallad med avokado, keso och ett lchf bröd.
 
Detta åt jag till lunch häromdagen! Sjukt gott och riktigt näringsrikt. Bra fetter, proteiner, fiber och gröna saker. Mums! har precis varit och gymmat, ska hoppa in i duschen så skriver jag mer sen!


Kommentarer
Anonym

Hej Hanna! Jag läste i ett inlägg för någon dag sen om att du förr drack bland annat juice till frukost. Har du slutat med det för att det inte är "bra"? För jag har nämligen haft problem med vad man faktiskt ska dricka till maten eller frukosten.. drack mycket cola och blanddrycker förr men nu dricker jag gärna BRAVOS fruktjuice med apelsin, äpple och passionsfrukt. Är det en bov i det hela? Har du några bra tips på dryck till maten? Tack för en toppen blogg!!!! KRAM

Svar: Hej! :)Ja, jag kan inte minnas senaste gången jag drack juice, det var väldigt länge sedan nu. Och jag har inget sug längre efter det överhuvudtaget. Drack det däremot JÄMT förut, så vet hur du känner dig. När jag började vänja av mig vid juicen så drack jag först funlight, insåg sedan att lightdrycker inte är bra att dricka SÅ ofta, så då började jag med lätt-drycker i små paket. Sedan köpte jag mig en juice maskin och pressade egen juice! Alltså, ett glas till frukosten gör nog ingen större skada men det innehåller mycket socker.. Kolla upp om det finns vanlig färskpressad. Brämhult har väl färskpressade? Tror det iallafall! Jag dricker bara vatten eller bubbelvatten :) Ibland lyxar vi till det med funligt! Haha. Hoppas du fick lite svar! :)
Hanna Westman

2012-12-17 @ 19:32:25
Anonym

Hej!
Jag håller på att räkna kalorier men tycker det är svårt att hitta roliga maträtter att variera med. Skulle inte du kunna ge lite tips på kalorisnåla rätter? Vore asbra om det inte bara var typ kött med massa grönsaker till då jag faktiskt i princip inte gillar några grönsaker..

Svar: Hej! Jag önskar att jag hade ett bra svar på denna fråga, men sanningen är att jag inte har det.. Jag älskar grönsaker, så äter alltid grönsaker till mina rätter. Annars finns det ju qinoa, bulgur, råris os.v. som går superbra att ha till! Har du testat sötpotatis? Jag älskar sötpotatis och ser det inte riktigt som en grönsak, utan mer lik potatis. Grymt gott iaf!
Hanna Westman

2012-12-17 @ 19:59:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

En blogg om träning och hälsa. Recept, inspiration och bilder.

RSS 2.0