aldo

2011-10-31 @ 17:14:10

angelicablick

Såg dessa skor från Aldo på Angelicas blogg och dog lite. Hur snygga?! Fullt upp idag iallafall. Kom just hem från jobbet och snart ska jag tillbaka på personalmöte! Hörs sen.

ibland måste det göra ont för att vara vackert

2011-10-30 @ 19:40:37


Man måste dö några gånger innan man känner att man lever. Jag har inte varit paj en eller två eller tre gånger. Mitt hjärta har gått sönder fler gånger än så. Trots att jag fortfarande mimade framför spegeln iförd mammas alldeles för stora bh med två par sockar instoppade i varje kupa och trots att jag inte ens upplevt min första mens så visste jag hur man kände. Det har jag alltid vetat. Jag har alltid varit bra på att känna. Lite för glad, lite för ledsen eller lite för skör. Jag är aldrig mittemellan. Och jag tror inte att åldern spelar någon roll. Man kan älska lika mycket nu, då och som i framtiden. Fast bara på lite olika sett.

Jag och Lisa pratade för några dagar sedan om förra halvåret. Det mest händelserika halvåret i mitt liv. Det låter fjantigt, alla säger att 19 är året då ingenting händer. Det gjorde det i mitt. Det var det bästa och absolut värsta halvåret i mitt liv. Jag grät mig söms för många gånger för att jag ska kunna minnas, men jag blev också fullständigt löjligt kär och tappade bort allt vad verklighet faktiskt innebar. Dansade på borden inne på klubbar tills vi blev så svettiga att man nästan kunde krama ut lyckan som fanns innuti oss. Vi satt på krogar och drack öl och gick hem i bara ben. Gjorde sånt man bara gör när man känner sig sådär oslagbar, pinsamt kär och naiv. 1,5 år senare existerar inte det där längre. Igår lämnade jag tillbaka hans nyckel. Det var det sista av honom som fortfarande var mitt. Det var som att han tog den allra sista biten av det hjärta som fortfarandet fanns kvar. 2 år senare var vi där igen. Jag, med samma hjärta som krossades under åren med mammas uppstoppade bh. Lika ont gjordet det för det. Fast bara på ett annat sett.

Men vet ni vad? Utav all jävla hjärtesorg har jag lärt mig saker jag kommer att bära med mig livet ut. Det är nyttigt att få sitt hjärta krossat någon gång (kan inte ens fatta att jag skriver det, som att man lär sig någonting mer om kärlek förutom hur ont det gör) men det gör man. Man inser hur kapabel man är till att älska och vilken kärlek man faktiskt besitter och omger sig av. Hur man uppskattar allt lite mer. Ett litet hjärta man får skickat i ett sms, ett leende på stan eller bara en varm kram från din mamma eller en främling du träffat ute på krogen. Och så lär man sig faktiskt att man inte kan ge bort sitt hjärta till vem som helst. För det är farligt. Man lär sig vilka ens riktiga vänner är. Då det är dem som kan sitta enda in på småtimmarna och torka tårar efter tårar ifrån din kind och säga att "allting kommer att bli bra, det går över." att smärtan försvinner efter ett tag. Fastän man vet att det inte betyder ett dugg för tillfället. Men man säger så för att man faktiskt vet att det blir bra. Det gör det. Trots att hjärtat skriker för tillfället och att det gör så ont att själslig smärta övergår till fysisk, så kommer man tillbaka på fötterna. Du blir bra sen. Bara lite mer levande.

Jag antar att det inte är sista gången jag får mitt hjärta krossat men jag har lärt mig att få vara ledsen. Gråt tills det inte finns några tårar kvar. Det kanske kommer att dröja ett halvår innan jag ränner runt på krogar i bara ben igen. Eller låter någon knacka på dörren till mitt lite för blödiga hjärta.
Men det gör inget.
Det var helt enkelt inte han som var den för mig.
Kanske inte den nästa heller.
Men någon gång kommer det att vara de och då kommer jag att bära med mig allt vackert hjärtesorg faktiskt har gett mig.
För på ett märkligt jävla sett är det nånting vackert med det.

belt in silver

2011-10-29 @ 17:21:03

/ skärp_lindex /
Älskar skärp liknande detta. Små, silvriga detaljer som knappt syns men som gör sån sjukt skillnad! Så detta fick följa med mig hem idag och invigs redan ikväll!

wide pants

2011-10-29 @ 15:30:10

/ byxor_bikbok (systers) / tröja_hm / väska_primark / pälsväst_bikbok /
Såhär har jag sett ut idag när vi trillat runt på stan. Fikade ute i solen med Matilda och Lisa och nu sitter jag hemma och ska ta en dusch innan jag trillar vidare till Matilda där vi ska laga mat och fixa oss inför kvällen. Det blir lite rolig utgång med massa fina tjejer. Hörs strax!

new in

2011-10-29 @ 14:15:38


nelly.com

Har länge velat ha ett par klarblåa klackar att ränna runt i på krogen när man vill känna sig lite finare, så jag tog tag i saken och beställde hem dessa jag blixtförälskade mig i (lite smutsiga nu, jag vet). Kostade 299, kap!

copy

2011-10-29 @ 10:41:55


fashionflair

Dog lite när jag såg den här ringen. Apsnygg kopia och färgen vill man bara äta upp. Ifrån coccoo. Lördag och rutinfika på stan med tjejerna som gäller, sedan ska jag visa lite nya smycken jag har fått. Och annat roligt.

photo booth

2011-10-28 @ 10:29:24


Vad gör du just nu? Sitter och dricker smoothie och väntar på att köra ett kort jobbpass. Halv 12-4.
Vad gör du i helgen? Idolmys idag (as usual) och utgång i morgon. Whoooooop whop!
Vad har du på dig just nu? Kläderna ovan, ska byta om alldeles strax!
Vad är dagens bästa? Kan inte säga, men jag är så glad så att jag spricker. Ett mms gjorde HELA min dag!!
Vad är dagens sämsta? Att jag inte är helt frisk, men det gör inget. Det är helg ju heeeeeelg.
Vad är dagens fundering? Om jag ska köpa en jacka innan vi åker till london eller spara. En vecka kvar!
Vad är dagens längtan? London utan tvekan. Dör lite om jag inte får åka typ NU. Åh!

silver/metallic

2011-10-27 @ 17:59:03


/ byxor_zara / kofta_monki / tröja och väst_hm /
Hej finisar. Slutade jobbet för ett par timmar sedan. Är fortfarande halvdålig så jobbar bara halvdag i morgon. Ska träffa Lisa på stan en stund och fika lite och catcha upp. Lite ljus i vardagen! Vi hörs senare.

some more e.l.f

2011-10-26 @ 18:57:16


Har ju inte hunnit recensera alla e.l.f produkter jag fick hem för ett tag sedan så tänkte passa på lite nu. Detta är dock lillasysters som hon beställde hem och som jag har hunnit testa. Concealern är bra. Har använt bättre, men med tanke på priset fungerar det utmärkt! Varför den inte får högsta betyg är för att den känns lite klumpig. Eyelinern däremot är gudomligt bra. Lätt att använda, kladdar inte och penseln är perfekt till.

eyelashes

2011-10-26 @ 16:22:31

victoriatörnegren
Börjar dagen med att tipsa lite! (äntligen frisk förresten, har saknat er) Jag har börjat använda lösögonfransar ganska mycket på senaste tiden och limmen är oftast ganska så kassa. Här har ni däremot ett som är helt fantastiskt! (Nu kommer Lisa sitta och skratta för i början trodde jag ens inte att jag behövde lim) Deras lösögonfransar är också superbra, sitter snyggt och ser äkta ut.

nellytrend

2011-10-18 @ 09:48:53

fridafahrman
Så sjukt snygga! Kommer in på Nelly trend snart. Annars då, mår ni bra? Kommer bli lite seg uppdatering tills i helgen då jag har fullt upp. Igår var det jobb och sedan möte om London. Fan så kul det ska bli, 2 veckor kvar! Idag och i morgon jobbar jag till 8 sedan ska jag spela in en ny låt och på torsdag är det handelsgalen med jobbet som gäller. Men ska allt försöka få in ett par inlägg! Nu är det frukost framför serier som står på schemat. PUSS

ps. sista dagen för rabattkoden på miitasweden.com idag. Uppge Hannaw för 10 % rabatt.

got yourself a favorite?

2011-10-16 @ 20:15:45


Några utav mina senaste outfits. Vilken gillar ni bäst?

polotröja

2011-10-16 @ 19:04:57

/ polo_hm / byxor_zara / kavaj_second hand / skor_nelly.com / väska_klaras (puss klara) /

Såhär har jag sett ut idag! Minus byxorna, skorna, kavajen och väskan. Hehe... Jag har myst runt i mjukisar och polon. Den är så skön!! Nu ligger jag däckad hos pappa. Ska kika film, dricka te och bara mysa ner mig. Skönt.

Förresten, ni skulle vara väääärldens gulligaste om ni gick in här och röstade på min kollega Gabbe som årets butiksanställd. Vi ska på denna gala på torsdag och det vore så grymt kul om han vann, så snälla söta rara rösta!

e.l.f

2011-10-16 @ 13:48:50



Lillasyster beställde också hem lite smink häromdagen ifrån e.l.f då hon har testat mitt ett antal gånger och gillat det. Så nu fick hon hem ett läppstift också som jag bara måste tipsa om! Tror färgen hette Cherry och den är sådär perfekt vinröd! Sitter svinbra och färgen sätter sig direkt.

come unfold babe

2011-10-16 @ 11:41:58


Godmorgon finisar! Sitter ute på balkongen och njuter av solen med en kopp te. Är genomförkyld så jag nyser vartannat, men man måste passa på nu innan det blir allt för kallt för att vara ute. Igår var jag bara hemma, försökte vila upp mig så jag orkar med jobbveckan i morgon. Matilda kom över för mat, massor med filmer och godis! Nu är hon och mamma däremot ute och plockar svamp medans jag ligger hemma och snorar. Lagom kul! Men myser omkring i min fina polo på bilden som är världens goaste tröja. Ska käka frulle nu, hörs sen!

virkat

2011-10-16 @ 11:06:39

/ klänning_zara /
Hittade den här klänning på Zara för 60 kr (tror jag?) och tänkte att jag lika gärna kunde klappa till! Sommarn är över, virkat är väl inte jätte poppis nu, men dedn är ju himla snygg. Den får ligga i garderoben ett tag, så får vi se om den kommer till användning. 60 kr är ju inte hela världen heller.

kind of perfect

2011-10-15 @ 18:53:02


Jag kommer inte ihåg vart jag hittade den här bilden eller vart skorna är ifrån. Är det någon som vet? De är så grymt snygga!!

spetsigt

2011-10-15 @ 16:05:04


/ byxor_hm / tröja_hm / jacka_cubus / väska_primark / skor_nelly.com / halsband_lindex /

Kom precis hem ifrån Matilda. Vi lagade pannkakor till lunch och bara satt och pratade. Är så gott att kunna unna sig på helgen. Känner mig ju lite sjuk, så gick hem ganska tidigt och nu ligger jag nerbäddad och dricker te. Ska bara ta det lugnt ikväll, skönt!

skinnjacka

2011-10-15 @ 15:49:38


Älskar den här jackan. Den är dock Julias. I vilket fall som helst så såg jag att det var rea på dem för bara ett litet tag sen. Ett tips sådär bara!

alexander wang

2011-10-15 @ 15:33:40

linn.metromode.se

Först och främst älskar jag hennes blogg, ni bör kika in den! Och när jag sedan såg att hon sålde den här Alexander Wang väskan hon sålde blev jag nästan galen. Så himla snygg. Den är dock fejk. Men ändå.

todays outfit

2011-10-13 @ 18:00:32


/ byxor_zara / tröja_gina / pälskrage_hm / halsband_miitasweden.com / väska_bikbok / skor_nelly /

Hej babes! Har verkligen försökt att ta mig tid att uppdatera bra, men när jag jobbar till 8 2 dagar i rad så hamnar bloggen nästan i kläm hur jag än gör. Vill ju inte uppdatera bara för att uppdatera heller. Men idag slutade jag iallafall 4, vilket jag gör i morgon med. Har matilda hos mig nu och vi ska bara dricka te inlirandes i filtar på balkongen och mysa. Har lite London planering o göra! Wooop woop, tre veckor kvar!


http://miitasweden.com/

2011-10-12 @ 22:53:22


Detta fina halsband låg i brevlådan igår! Stort, silvrigt och alldeless perfekt! Det kommer att användas flitigt. Jag fick det ifrån www.miitasweden.com och om ni uppger mig så får ni även 10 % rabatt. Hon har grymt fina saker på sin webshop och det är inte mycket jasg skulle tacka nej till. Kika så får ni se själva!

nowhere

2011-10-10 @ 21:26:36


Vad tycker ni om Klingans kollektion? Såg den lite snabbt i eftermiddags efter jobbet och blev lite besviken. Nu när jag kikat igenom hela kollektionen igen har jag en helt annan uppfattning! Den är ju fan MAGISK. Det har hon gjort bra. Sjukt bra!

kraghalsband

2011-10-10 @ 20:01:38

victoriatörnegren

Såg detta kraghalsband på victorias blogg och dog lite! Fyfan vad fint! Är det någon som vet vart det kommer ifrån?!


so I'm walking on solid ground

2011-10-09 @ 22:37:09


/ tröja_hm / kofta_monki / skinnbyxor_hm / väska_bikbok /
Nu har jag precis slutat jobbet och ser fram emot en mysig hemmakväll. Handelsgalan är nästa torsdag och vi på jobbet ska dit och heja på Gabbe som har blivit nominerad till årets butiksanställd (wihuu!!!) så ska kanske ta en titt på stan för något fint att ha på mig. Vi får se. Tänka visa lite fina smycken jag har fått hemskickat sen, så kika in då!

think pink

2011-10-09 @ 21:55:11

/ bikbok_99 kr /

När vi va i Göteborg letade jag som en dåre efter en rosa kuvertväska, men ALLA var för små. Har ju redan denna väska fast i vit så ville ha en som var lite mer annorlunda. Men när jag till slut letat ihjäl mig så köpte jag denna när vi kommit hem trots allt. Den billigaste, största och faktiskt snyggaste. visar er hur jag matchar den efter jobbet!


skosnören

2011-10-09 @ 20:33:57


Ni som hängde med på min förra blogg, vet redan detta. Men för er som inte vet så hade jag problem med dessa skor pg.a skosnörerna. Låter jätte knäppt men de var tjocka och alldeless för långa. För att göra skorna mer lika jc orginalet så bytte jag till ett par rundare, smalare och kortare och nu tycker jag dem är grymma! Go smala skosnören! Byt! Haha.

paljetter

2011-10-09 @ 18:36:32

/ tröja_beyond retro / skinnbyxor_hm / skor_nelly.com / väska_hm /

Sitter hemma hos mammsen nu och ska snart ta en dusch och äta lite. Sedan blir det filmmys med familjen, ett måste på söndagar. Visst är det? Har fikat med Lisa ett par timmar nu och bara myst. Perfekt söndagssysselsättning!

metall

2011-10-09 @ 14:10:41



Mitt nya halsband ifrån jc. Kostade 99 kr tror jag, helt fantastiskt! Nu blir det fika med Lisa, vi hörs efter. PUSS

sunday

2011-10-09 @ 13:50:13


Godmorgon finisar! Idag har jag på mig min nya fina paljettopp! Älskar den. Ni ska få se helbild sen. Annars så vaknade jag för ett par timmar sedan och har hunnit städa och packa lite eftersom att vi byter till mamma idag. Hade myskväll med Matilda, lillasyster och Klara igår som slutade i skrattkalas. Välbehövligt så in i! Matilda åkte hem för ett litet tag sen och snart ska jag träffa Lisa på stan för vår rutinfika jag och tjejerna har varje lördag eller söndag. Man får passa på när alla jobbar som dårar. Hörs snart! PUSS

nelly shoes

2011-10-08 @ 15:36:08



Fick hem dessa finingar ifrån Nelly häromdagen. Har kikat på de länge, men aldrig köpt dem så tänkte att det var dags nu! Blir snyggt nu i höst med strumpor och liknande i.

simple in red

2011-10-08 @ 14:47:38


byxor_gina / skor_nelly.com / blus_second hand / linne_gina / väst_hm /

Såhär ser jag ut idag. Hel svart med röda skinnbyxor. De gör verkligen en hel outfit! Jag har förresten färgat håret med, syns inte så mycket på bilderna men jag ÄLSKAR färgen! Är grå/silvrig/askblond just nu och det är precis den här färgen jag suktat efter. Smaken är som baken när det kommer till "grått" hår, men jag rådiggar det. Det är ju faktiskt det viktigaste. Ska visa bättre bilder!


mockaväst

2011-10-08 @ 14:19:40


/ väst_hm /
Köpte den här i Göteborg förra helgen och jag älskar den! En perfekt sittande mockaväst i svart, till skinnjacka och till vanliga tröjor. 299 kr gick den på tror jag, kap!

I'm back

2011-10-08 @ 11:30:26


Hej finisar! Nu är jag tillbaka. Dessa veckor jag "varit borta" har jag aldrig mått som jag gjort. Ena stunden har jag världens lyckorus, andra stunden ligger jag i fosterställning och gråter. Men det är väl så. Jag är fortfarande lite så. Men jag har så mycket fint omkring mig som gör att jag faktiskt mår bra. (lätt att säga nu också när jag i stunden har ett sånt där lyckorus). Men jag ska stay positive! Igår hade jag och Matilda världens mysigaste och välbehövligaste kväll och nu är jag bara allmänt taggad på att börja blogga igen! Har massa nytt att visa er och också mycket mer tid över nu. Eller lite iallafall. Ska försöka ta tag i bloggen. Tack igen för att ni har varit så himla fina, nu kör vi!

nytaggad

2011-10-05 @ 09:50:53

pic från gbg

Kan man ens säga så? Haha, jag är det i vilket fall som helst. Nytaggad. Dels för att ni har varit så jävla fina och skrivit så fina saker till mig, vilket gör att jag blir jätte peppad på att blogga. Ni vill ju läsa och se bilder. Då blir jag ju glad. Och sen ännu mer taggad för att jag shoppat EN MASSA! Alla gör olika saker för att bli glad, jag shoppar. Ruset jag får efter att jag känt att jag nästan köpt på mig en helt ny garderob är fan obeskrivlig. Senaste veckan har jag köpt två par skor, två väskor, tre byxor och 11 tröjor (och lite annat smått). Det har gjort veckan bättre. Faktiskt! Göteborg var fantasiskt och på måndag ska jag och Matilda kolla på en lägenhet. Ni hörde rätt, vi kommer att flytta och har en vääääligt fin på g. När är oklart än, men inom snar framtid. Beror på när dem som bor där hittar en lägenhet i Sthlm, och just nu letar dem för fullt. Men mer om det sen. Tänkte mest säga att jag är tillbaka i helgen, promise!!

RSS 2.0