dagens babbel


Kanske inte världens charmigaste bild på mig, men klickade bara en i farten! Imorse hade jag lite tid över innan jobbet och bestämde mig för att gå till jobbet! Jag gick alltid förut och det är precis lagom långt sådär på morgonen. 3.34 km för att vara exakt, haha. Den enda träningen jag körde när jag gick ner i vikt förra vintern var just det. Jag gick fram och tillbaka till jobbet. Så när jag kom fram idag körde jag raggardusch och fixade mig lite snabbt där. Perfekt start på morgonen, solen sken och jag hade The voice som underhållnng i lurarna. Kändes så skönt så jag gick hem när jag slutade också.
Och nu har jag även testat på proteinpulver! Varför har jag inte gjort det innan?! Grymt ju! Kan vara för att jag inte blir mätt på "riktigt" av flytande föda, men detta mättar verkligen. Eller mättar och mättar, men den stillar definitivt hungern och är jätte bra att dricka innan och efter träning. Riktigt söt och god! Trodde sånt där bara smakade skit, men ack så fel jag hade. Och då blandade jag bara med vatten, mjölk sägs vara godare? Måste testa! Ett suddigt inlägg, mina ögon slocknar när som helst så nu säger jag godnatt för mig så hörs vi imorgon. Imorgon är en ny dag och vi är grymma tjejer!


Kommentarer
Martina

härligt peppig blogg ju :) Tänkte kolla om du vet nån bra uträkning på hur mycke kalorier man borde stoppa i sig?? Rätt problematiskt att hitta då mitt jobb kräver en hel del :) lyfter mellan 2-5 ton per dag ungefär, vettisaatan hur mycke de påverkar förbränningen å e livrädd att äta för lite :)

Svar: sök på internet! Det finns massor med bra uträkningsmetoder .)
Hanna Westman

2012-09-20 @ 12:20:40
URL: http://annamartinas.blogg.se
Sara

Blir så himla inspirerad och taggad av din blogg, började också med shapeup och det går bra, MEN jag kan inte hålla mig från allt gott? Jag blir sugen på choklad, godis, bakelser hela tiden.. Hur gör du för att hålla dig ifrån det? Jag är hopplös!!!

Svar: fan vad kul! Haha, jag blir också jätte sugen, det är svårt. Men jag kan hålla mig eftersom att jag verkligen vill. Men tillåt dig en fuskdag i veckan så har du något att se fram emot :) Sen när jag äter nyttigt och tränar blir jag inte lika sötsuge :)
Hanna Westman

2012-09-20 @ 12:52:31
Anonym

Vart hittade du proteinpulvret? Tips! :D

Svar: min syster hade det hemma, men ska beställa hem själv nu och då skrivier jag det i bloggen när jag kollat upp det bättre! :)
Hanna Westman

2012-09-20 @ 15:01:33
elina

hej!
jätteinspirerande och kul blogg!
tänkte höra om du kan förklara vad HIIT är? läser det jämt och förstår aldrig vad det riktigt är mer än att det är bra förbränningsgrej typ.
och sen undrar jag även om proteinpulvret. vart köpte du det, vilken smak och ungefär hur mycket kostar det?
vad är det bra för eller hur man ska säga?

tacksam för svar! :)

2012-09-23 @ 19:34:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

En blogg om träning och hälsa. Recept, inspiration och bilder.

RSS 2.0