here's some news

2012-01-30 @ 17:49:24



/ byxor_nelly.com / väska_lindex / kavaj_second hand / skor_jc / ringar_olika /

Fick hem dessa byxor förra veckan, som jag fick för att jag var värdinna på nelly eventet. Bättre sent än aldrig! Nackdelen är bara att jag inte kan ha dom. Efter att ha tappat 8-10 kg så sitter byxorna som skit, men det är alltid kul att kunna jämföra vad som satt tajt på mig innan och vad som sitter slappt nu. Annars tänkte jag berätta nyheten för er. Idag har jag sagt upp mig. Med bokstavligt talat en tår i ögat. Jag älskar killarna och känslan att faktiskt vilja gå till jobbet, MEN jag vill ju egentligen inte jobba inom restaurang. Jag vill hålla på med kläder, mode, skor os.v. och nu har jag fått en fast tjänst på Scorett och börjar där om en månad. Det var verkligen skit jobbigt eftersom att jag trivs så sjuktligt bra, men jag känner ändå någonstans att det är rätt beslut. Har hunnit provjobba och det var underbart. Har dock haft ont i magen sedan jag kom hem efter att killarna sa att dom inte tänkte prata mer med mig nu (självklart med lite ironi) men ändå. Sia ringde och peppade mig nyss som han gör så jävla bra så nu känns det lite bättre iallafall. Någon som varit med om liknande och kan ge mig lite mer pepp-tips?!

golden favs

2012-01-29 @ 23:44:08

/ fr. vänster_bikbok, cubus, indiska (handsmycket), bikbok /

Jag passar absolut bäst i silver, men tycker däremot att guld är så mycket snyggare. Har på senaste tiden samlat på mig en massa guldsmycken och min favoritmatchning är detta. Lisa klickade lite bilder på mig igår, så jag slänger in dom efter jobbet. Och sen ska jag hämta mitt nya objektiv!! Wihu!

basic

2012-01-29 @ 22:26:44


Avslutar dagen med ett litet kollage. Nu är det bedtime! Så hörs vi i morgon och då har jag lite nyheter att berätta. Sleep tight!

blue bird

2012-01-29 @ 19:02:19





/ kavaj_vero moda / tshirt_bikbok / skor_jc / väska_london / halsband_lindex /

Hej fina! Har varit och myst på stan med Lisa så hann inte testa blixtarna förens nu, men visst blir det bra? Nu tog jag bara riktigt snabba bilder, så ska fixa inställningarna lite till så det blir ännu mer likt dagsljus. Kommer bli toppen! Annars så är det ju söndag, vilket betyder filmmys! Kanske ska traska över till Sia och vara ett bra bakissällskap. Se hans nya lägenhet och prata lite skit. Vi får se, först blir det lite god middag.

sunday diary

2012-01-29 @ 11:35:02





Jag tycker inte om att behöva ursäkta mig för dålig uppdatering, men jag gör det ändå. Ni vet ju att min liv har varit ganska så jobbigt den senaste tiden och efter begravningen i måndags så kände jag att jag inte riktigt var redo att köra igång igen, plus att jag, trots min förra helvetesvecka, har haft nästan lika mycket att göra denna vecka. Men! Jag har lite positiva nyheter. Jag har fått hem mina studioblixtar (ni ska få se bilder strax), mitt nya objektiv kommer imorgon och bloggen flyttas snart. (den håller på att fixas och det är därför min blogg ser konstig ut nu) Sedan har jag även hunnit vara på dejt och jag var och jobbade på ett annat jobb igår. Men det berättar jag mer om i morgon! Nu blir det söndagsfrulle, hörs strax!

LANSERING / BLOPPFASHION.SE

2012-01-24 @ 23:02:03




Nu är dagen kommen! (rättare sagt igår, men jag har ju levt ett sånt sjukt stressigt liv denna vecka så det är inte förens nu jag kan andas ut och förens nu jag kan berätta vad vi styrt med de senaste månaderna). Världens underbaraste och mest drivna tjejer Alexandra och Emmy som jag klickar så otroligt bra med har nu lanserat deras blogg och mode community på nätet WWW.BLOPPFASHION.SE! Jag och Catja kommer att vara så kallade "stjärnbloggare" och blogga på som aldrig förr, med start inom några få dagar! Så länge kan ni bli medlemmar och lägga in outfits, köpa kläder på olika bloppisar, läsa repotage och spana runt. Jag kommer i samband med att jag flyttar bloggen (ni kommer kunna gå in som vanligt här, men ni kopplas vidare) lägga upp en hel del kläder att sälja! Jag känner på mig att det här kommer bli så jävla bra och att jag får jobba ihop med sådana fantastiska tjejer gör det hela ännu bättre! Är ni med oss?! Nu kör vi, wihu!!


Grattis till mig! 20 år!!

2012-01-18 @ 09:52:12
Idag var det 20 år sedan jag kom till världen. 20 jävla år. Det känns helt sjukt. I går kväll innan jag skulle sova satt mamma och berättade för mig om när jag tittade ut. 6 veckor för tidigt, med navelsträngen runt halsen och öronen ihopvikta sa jag hej. 1 år gick och tillslut kunde dom utesluta hjärnskada och jag var frisk. Trots mina fortfarande dumboliknande öron och mitt första hårstrå på huvudet vid 2 års ålder tycker jag ändå att jag kom att bli hyffsat normal. Det var väl tur det. I morse väckte familjen mig med sång, frukost på sängen och paket. Läste mailen och hade fått två erbjudanden om att blogga på andra sajter. Trots att jag till en början skulle tjäna mer pengar och publicitet hos dom började jag le i min ensamhet och insåg att jag verkligen vill jobba med de tjejer jag ska göra nu. Jag tror på teamspirit och att man är bäst ihop. Fortsatte till jobbet och möttes av världens bästa kollegor. Får jobba kort dag idag och framåt kvällen blir det middag och en drink eller två tillsammans med mina allra bästa bästa vänner. Jag vet att idag kommer bli en bra dag. Jag bara vet det.

todays outfit

2012-01-16 @ 18:47:07






/ skor_jc / tröja_monki / blus_cubus / kjol_hm / jacka_forever 21 /

Nu har jag slutat jobbet och flänger runt som en idiot här hemma. Har verkligen stressat upp mig i onödan. Hade däremot en superdag på jobbet. Älskar sånna dagar! Jag skrattade mig igenom hela dagen och gick hem med humöret på topp. Nu har vi en tjej som praktiserar hos oss som är grym, så nu kan jag äntligen få prata lite tjejsnack!! (killarna låtsas bara höra när jag snackar tjejsnack för dom inte vill göra mig ledsen) Haha, så vi har kollat killar (hej mellanstadiet) och haft oss den senaste veckan. Det finns en del ögongodis vill jag lova! Tur att hon stannar ett tag, jag får passa på att snacka så mycket jag kan nu, haha.

deatails of today

2012-01-16 @ 14:12:25


Dagens detaljer! Ni ska få se hela outfiten när jag slutat.

celine bag

2012-01-16 @ 09:06:18
godmorgon finisar! Sitter på jobbet, äter frukost och drömmer mig bort. Tänk om man hade råd med en sån här ni! Har i allafall en fyhelvetesvecka framför mig nu. Som ni vet så händer det lite grejer med bloggen (nästa vecka för att vara exakt) men under dessa tre kommande dagar är det massvis med dig inför det. Jag har även lovat Matilda och hennes familj att sjunga på begravningen så vi ska hitta låt och hinna repa i veckan. Jag jobbar 3 timmar ifrån heltid denna vecka, fyller 20 år (!!!) på onsdag, har demolåtar som ska vara klara under veckan, sjunger på en bal/bröllopmässa hela helgen och under lördagen ska jag ha lite firande för mig med min släkt och mina närmsta vänner. Sa någon liv? Nej jag kommer knappt hinna andas. Haha! Men det är bara att kämpa på, vi börjar med brakfrukost på jobbet!

just a closer look

2012-01-15 @ 21:15:30

/ shoes_nelly.com /

Fick en kommentar om storleken angående dessa skor. Och ja, jag tycker också att dom är små i storleken. Jag har vanligtvis en 38, men kan även få ner foten i en 37 (oftast blir det jävligt tajt, but still). Mina beiga likadana pumps har jag 38 i och då gör det nästan lite ont i fötterna för dom är så trånga. Dessa tog jag dock en 39 i och de blev istället alldeless för stora. Har en eller två sulor i, då sitter dem perfekt. Så min slutsats är att jag behöver en 38,5. Haha.

lighten up

2012-01-15 @ 18:57:18






/ byxor_zara / blus_cubus / kavaj_cubus / skor_nelly.com /

Såhär kommer jag att traska runt i vår! Ljusa färger, som vitt och olika pasteller. Mina limegröna skor (mer limegröna i verkligheten) blir pricken över i:t. Visst är dom snygga?! Har likadana i beiga med, perfekt modell, väldigt höga och framförallt helt okej bekväma att gå ni med tanke på den tunna stilettklacken.

my favourite

2012-01-15 @ 16:06:01

/ earings_bikbok /

Dessa fina örhängen köpte jag i höstas. Så fort jag har uppsatt hår och matchande kläder åker dessa på. Jag älskar dom! Fick väl ge runt en 50-lapp för dom och det kan definitivt vara den mest värda 50-lappen jag lagt på något.

sunday diary

2012-01-15 @ 12:21:21




Godmorgon finisar! Jag fick som sagt aldrig min vilja igenom igår, så det blev mys hemma hos Emmy med henne och Agapi istället. Fungerade lika bra det! Vi hade deeptalk, åt fet mat och bara hade det sådär bra som vi kan ha det. Jag säger det verkligen för sällan, men jag har världens absolut bästa vänner. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dom. Nackdelen är bara att alla lämnar mig snart... Haha, nej men Fia och Emmy ska ut och resa i 3 månader, Lisa ska till Thailand och Agapi ska iväg till Australien i höst. Som tur var är inte alla borta samtidigt, men ändå. Det är flera som frågat mig varför inte jag ska göra något sånt, men jag känner helt enkelt att jag inte vill än. Det finns så många "måsten" efter studenten: Du ska till Norge, du ska till Thailand, du ska ha ett jobb och du ska si och så. Jag vill verkligen inte till Norge, inte till Thailand heller för den delen och då tänker jag helt enkelt inte göra något "bara för att man ska". Jag har sedan flera år tillbaka bestämt mig för att jag ska till USA, plugga och resa omkring där. Så det är min plan. Men jag tänker inte åka dit förens jag är 21, så jag truckar på här hemma och sparar pengar så länge, och jag trivs faktiskt jävligt bra med det. Jag jobbar nästan heltid och har för första gången i mitt liv en sjukt stor budget att röra mig med. Man får ju passa på! Haha, och inte nog med det, så har jag fått med mig tjejerna nästa år till USA. Så jag är helt enkelt mer än nöjd.

todays outfit

2012-01-14 @ 17:50:36








/ kjol_bikbok / tröja_romwe / skinnjacka_london / väska_bikbok / skärp_gammalt / skor_jeffrey campbell /

Såhär har jag sett ut idag. Jag är så sjukt taggad på att gå ut idag, men ingen vill ut!! Haha, så jag får väl stå mitt kasst för att jag inte följde med ut förra helgen och istället mysa ner mig i soffan hos Emmy. Jag, Agapi och Emmy ska kolla på gladiatorerna (Emmys idé, hon skulle spela in det annars.... haha) och äta fet mat och mysa. Det fungerar faktiskt det med. Ganska så bra till och med.

the classic lita

2012-01-14 @ 15:55:19


/ shoes from Jeffrey Campbell /
Japp, här har ni det andra paret JC jag köpte! Jag lägger så mycket pengar på kläder och skor i månaden att jag till slut bestämde mig för att lägga pengar på 1 par skor istället för 3, då jag egentligen har tillräckligt med skor. Och jag ångrar det inte en sekund. Kvalitén på skorna är helt sjuk. Och när jag ändå hade lite pengar över under december månad (sjukt egentligen med tanke på hur många tusenlappar man la på julklappar) så bestämde jag mig för att köra all the way och klicka hem två par direkt. Säger såhär: Det var inte mitt sista jc köp!

the one

2012-01-14 @ 11:45:55

pic_don't remember

Jag som trodde att inget kunde slå min skinnjacka, hade fel. Den här var den snyggaste jag sett. Ingen som vet vart den kommer ifrån? Förresten, godmorgon finisar! Solen strålar ute och jag är ledig i helgen. Känns underbart! Funderar på att dra mig mot stan för lite shopping och senare ikväll ska jag umgås med tjejerna. Kanske utgång eller något roligt. Den som lever får se!

outfit from laundryroom

2012-01-13 @ 00:20:53






/ tröja_indiska / skor_jeffrey campbell / byxor_gina tricot / örhängen_hm /

En lite closer look på vad jag hade på mig i går. Uppisen var inget att hänga i granen igår, men jag försökte fixa med studioblixtarna jag fått hem. Det gick sådär. Gjorde värdens tabbe så var tvungen att beställa hem en adapter som kommer på måndag. Så jag får helt enkelt vänta! Hatar att inte hinna fota i dagsljus när man jobbar de få timmar det är ljust på dagen. Annars då? Fredag och helg! YES. Slutar 4 idag och planen för dagen lär bli studioinspelning och mys med familjen. Perfa!

where to buy jc

2012-01-11 @ 21:32:46

pic_don't remember

Det har varit flera som frågat mig vart jag köpt mina två Jeffrey Campbell skor. Det är ju inte jätte många svenska sidor som säljer dessa, men de jag kan tipsa om är Nelly.com (där jag köpte mina ni har sett på bild) och sedan Bubbleroom.se. Mina vanliga svarta Lita (som ni inte har sett bild på än) var slut nästan överallt, svenska som utländska sidor, men tillslut hittade jag iallafall den danska sidan Urbanclothing.com. Jätte bra sida, med mycket fina saker, snabb frakt och dessutom gratis! Om man vill ha ett par JC får man leta ganska så mycket, speciellt när det kommer till de svarta Lita, men fy fan vad de är värt det.

red earings

2012-01-11 @ 10:46:23


/ örhängen_hm /

Köpte dessa till syster i julklapp! Visst är dom snygga?

deatails of my room

2012-01-11 @ 10:20:34


Jag har ju som sagt gjort om mitt rum, så här får ni se lite av ena väggen i rummet. Hur mysigt (och bloggvänligt) som helst! Fick reda på igår kväll när jag skulle sova att jag jobbar till 8 idag istället eftersom att en av mina fina killar till kollegor skar sig så djupt i fingret att han var tvungen att synocj inte får jobba på en vecka, jippie... så har bara hunnit förprogramera två inlägg, och så hörs vi istället senare!

leather vest

2012-01-10 @ 19:07:17

/ skinnväst_hm 1499 kr /

Något jag SKA ha till våren är en vit skinnväst. Har sett många bilder på denna ifrån hm och kan inget annat säga att den är urläcker. Däremot är priset ganska saftigt så ska försöka hitta en till ett billigare pris. Någon har har bra tips?

roses

2012-01-10 @ 00:34:08




/ tröja_romwe / byxor_gamla / skor_nowhere /

Åh tröjan är så fin! Jullan fick den i julklapp. Skorna också för dom delen, men dom är däremot mina. Nu är jag precis hemkommen ifrån jobbet och ska snart iväg och spela in lite låtar idag igen. Får inte nog! Speciellt inte bär man jobbar ihop med så goa killar! Hörs sen!

budget tips

2012-01-10 @ 00:06:18


Godmorgon finisar! Tänkte att tipsa som lite budget grejer såhär på morgonkvisten.

1. Rouge - Kanske inte jätte budget, men ändå till ett hyffsat pris. Dessa rouger från face är grymma. Frächa och klara färger, sitter hela dagen och man behöver knappt nudda vid den fär att få färg. Klar favorit!
2. Foundation - Om ni har lite fetare hy, är denna foundation bra. Jag däremot har riktigt torr hud så den fäster inte ens på mig. Jag använder den dock som puder då den täcker riktigt bra och mattar min foundation.
3 & 4. Borstar - Dessa är ifrån Kicks. Jag har inte lagt jätte mycket pengar på borstar (borde jag kanske ha gjort) men dessa har fungerat utmärkt. Kostar mellan 70-100 kr på ett ungefär tror jag.
5. Primer - Denna är fantastisk! Min ögonskugga håller hela dagen. På hyn har jag däremot smashboxs, vilken är en klar favorit men väldigt mycket dyrare. Kan däremot säga att denna inte ligger långt efter. Kap, kap!

walking on solid ground

2012-01-09 @ 20:34:49






/ byxor_hm / väska_hm / skjorta & kavaj-cubus / skinnjacka_london / skor_jc /

Sitter hos killarna och spelar in bland den sista demosången. Längtar tills vi kan spela in den riktiga versionen och att musiken blir klar. Så nästa gång jag ställer mig i studion så ska alla låtarna vara klara och färdiga för riktig sång. Förutom den jag och Gabbe ska sjunga duett på. Kommer bli så grymt!

just one more pair of shoes

2012-01-09 @ 18:44:52


/ shoes_nelly.com /
När vi ändå är inne på skor! Japp, metallic/silver besatt! Men dem är riktigt snygga och jag verkligen älskar silvret på skorna. Nu ska jag iväg till grabbarna och fortsätta lägga demosång så vi hörs när jag är där. Postar en outfit då!

to keep track of time

2012-01-09 @ 00:07:28

victoriatornegren.se

Silvriga klockor är så jäkla snyggt snyggt! Min syster köpte också en häromveckan och matchar med massa snygga silverringar/armband och jag funderar starkt på att göra likadant. Tvekar dock lite då jag aldrig använt en klocka i hela mitt liv. Jaja, annars då? Måndag och ny jobbvecka! Hann inte posta ett inlägg innan jag gick till jobbet, men jag har en outfit och lite annat att slänga upp när jag kommer hem. Hörs då!

it's all about the glitter

2012-01-08 @ 21:22:42
/ top_vila /

Mitt enda rea fynd i år. Försökte ta mig i kragen detta år och inte inhandla massa saker bara för att det var rea. Plus att jag inte orkade trängas med massor av människor. Hittade iallafall detta linne och tänkte "om det är det sista silvriga/glittriga plagget jag köper så får jag" så jag köpte det! Gillar den grymt mycket!

silver and cold

2012-01-08 @ 17:54:32






Mina ögon faller direkt på skorna. Åh vad jag älskar dom! Har kikat lillasysters match idag och nu ska jag åka över till killarna för att producera låtar och sätta demo sång på en utav låtarna. Vi ska ha 4 st klara i slutändan och nu är 3 låtar redan färdigproducerade. Det kommer bli så grymt, kan knappt vänta tills jag får visa er dom! Ska se om jag kan få lägga ut ett "smakprov" här på bloggen. Visst skulle det vara kul?

I would literally die for these

2012-01-08 @ 17:06:39


/ shoes_jeffrey campbell /

Medans jag har tagit min lilla bloggpaus på två, tre veckor så har jag samlat på mig mängder utav skor. Närmare bestämt 9 par. (sjukt, jag vet) Jag blir nämligen lite gladare av att shoppa, och framförallt skor. Dessa är mina favoriter! Mina FÖRSTA Jeffrey Campbell! Jag är allvarlig när jag säger att jag kan sitta och lukta på dem bara för att skinnet skriker kvalité och för att de är så jävla snygga/fräna/fina/underbara, ja you name it! Så ni kommer få se en hel del skor i bloggen framöver, tack gud för att det finns så snygga skor. Tack tack.

I'm back

2012-01-08 @ 12:35:09


Hej finisar! Dags för lite nystart nu! Jag känner verkligen att jag behöver det. Nytt år, nya möjligheter. 2011 har verkligen varit ett år med alldeless för många ledsna miner. Jag är inte den som brukar deppa över saker, men när det kommer till så pass stora saker så får man bara inse att livet inte är på ens sida hela tiden. Men jag tror att det vänder nu. 2012 vill nog livet mig och mina nära väl! Annars så har jag gjort om mitt rum (väldigt bloggvänligt förövrit) jag byter snart bloggportal och om lite mer än en vecka fyller jag 20 år. 20 jävla år. Helt sjukt! Nu ska jag titta på min systers handbollsmatch och så hörs vi senare idag!

2011 - nu blickar vi framåt

2012-01-03 @ 23:18:27
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Massor! Var i London exempelvis!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja, det gjorde jag.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej tyvärr, men Adam och Karin blir säkert det 2012 istället (skojar!).
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, tack för det.
5. Vilka länder besökte du? England och Thailand.
6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Ett riktigt jobb (alltså mer än 3 månader i taget), please!
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 23 april, min födelsedag. Och självklart 1 juni då jag tog studenten, BEST DAY EVER!
8. Vad var din största framgång 2011? I stort sett allt jag gjorde. Haha skoja, men att gå ut gymnasiet med betyg att vara stolt över. Great success!
9. Största misstaget? Jag ångrar inget.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nässelutslag! Men ska nog inte klaga, vara sjuk en gång per år typ.
11. Bästa köpet? Mina svarta cheap monday, lätt!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, som alltid.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina underbara vänner, familjen, pojkvännen, det viktiga i livet.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Rihanna – What's My Name?. Måste ju ha varit årets mest spelade låt.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Skulle vilja skriva festa för det blir alltid sånna crazy stories, men har njutit av mina mysiga vita helger också.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Deppat över småsaker/varit så hård mot mig själv.
18. Hur tillbringde du julen? Tillsammans med mamma, pappa, systern och pojkvännen hemma hos oss. ♥
19. Blev du kär i år? Mer kär än jag någonsin varit förut, i Philip. (plats för aaaaawe)
20. Favoritprogram på TV? JERSEY SHORE!
21. Bästa boken du läste i år? Ljudet av ditt hjärta. Slukade verkligen den boken!
22. Största musikaliska upptäckten? Sander van Doorn!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En bra fest hemma hos mig!
25. Något du önskade dig men inte fick? Nja, inget viktigt isåfall.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Var lite smått bakis efter en grym födelsedagsfest hos mig, fick frukost på sängen och blev sedan utbjuden av pojkvännen på fika, bio, restaurang sedan bio igen.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ett fast jobb kanske? Typ på... Cosmopolitan? (inte för att vara orealistisk här då men)
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Klädstilen har varit väldigt varierad, går knappt ens att beskriva!
29. Vad fick dig att må bra? Utgångar med mina vänner, långpromenad med mamma, skräckfilmer med P, pussa på min katt, för att nämna några.
30. De bästa nya människorna du träffade? Jessica och jag har ju känt varandra länge, men det var först detta året som vi verkligen lärde känna varandra. Thank God for that!
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Yes I did. En massa!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nej. Det var väl det här med att vara nyttig, jag tog igen det i slutet av året istället!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, inte än, men snart! Åh, min älskade extra syster väntar nu på en bebbe som snart kommer. Kan knappt bärga mig. Dom kommer bli världens bästa föräldrar och jag världens bästa barnvakt! (hehe)
4. Dog någon som stod dig nära? Ja, två.
5. Vilka länder besökte du? England & Tjeckien bara tror jag.
6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? En lägenhet och lite mer leenden.
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 1 Januari, 24 December och 10 juni kommer jag aldrig glömma. Studenten var ljuspunkten i mitt liv! Fy TUSAN vilken känsla!
8. Vad var din största framgång 2011? Jag vet inte, känns som jag mest glidit med det här året. Men att jag fick ett fast jobb direkt efter studenten kan jag ge mig själv en klapp på axeln för.
9. Största misstaget? Jag vet inte. Jag ångrar nog inget. Kanske Emmys och min snefylla i början av förra året? Vi stod och skrek åt varandra inne på krogen att den andra kunde fara åt helvete och vi aldrig mer ville se varandra så högt att alla kunde höra. Vi blev sams tre minuter senare. Aldrig igen! Hahaha.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Eftersom att jag är imunförsvarets ovän så ja, men inget allvarligt.
11. Bästa köpet? Mina två par nya skor som ni ska få se så fort jag drar igång bloggen i helgen igen (!)
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder. Oj så mycket kläder.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Min familj, mina underbara vänner, mina arbetskamrater och Marcus.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Det orkar jag inte ens ta upp. Låtar kopplar jag oftast till jobbiga känslor och minnen.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Definitivt ledsnare. Förra året var å andra sidan kanske det bästa året i mitt liv. Däremot så var studenten en ljuspunkt detta år, resa utomlands med tjejerna, och mitt helt underbara år med Marcus. Men sedan så gick ju min mammas bästa vän och som en familjemedlem till oss bort och nu även min bästa väns pappa. Det säger väl allt.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Gjort mer saker. Spenderat pengar på vettiga saker, som resor eller spontana weekends (vilket vi faktiskt gjort lite) och sparat lite. Inte använt allt till shopping. Varit lite galnare kanske. Det tar vi 2012 istället!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Gråtit. Varit så jävla känslig. Men det får man vara ibland.
18. Hur tillbringde du julen? För första gången sedan mina föräldrar skildes för 5 år sedan firade vi jul ihop tillsammans med våran galna släkt. Det var galet. Vi drack massa rosa drinkar och jag vann en first aid låda.
19. Blev du kär i år? Så kär som jag aldrig varit förut. Men jag och Marcus har det bättre nu, vi är inte kära men vi älskar varandra och träffas fortfarande väldigt ofta. En sund och bra relation vilket jag är glad över att vi kan ha!
20. Favoritprogram på TV? Jag kollar alla serier. Måste jag välja? Nej, jag kan inte.
21. Bästa boken du läste i år? Blir less på mig själv, jag har inte läst någon bok jag kan minnas. Jag som älskar böcker.
22. Största musikaliska upptäckten? Oj så svårt, jag kör pass på den.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar, haha, jag kommer inte ihåg mer.
25. Något du önskade dig men inte fick? Nä det tror jag inte.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Vid 12 slaget hade Marcus slagit in ett paket till mig och han, Adam, Ertz och Lisa kom och sjöng för mig när jag satt i soffan hos grabbarna och bjöd på tårta. Åh, det var fint.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Massor.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Den har varierat en del, men mer stilrent än tidigare år.
29. Vad fick dig att må bra? Mysprat med mina tjejer, familjen, killarna på jobbet, roliga utgångar och studenten.
30. De bästa nya människorna du träffade? Killarna på jobbet. Mina fina. Bästa bästa bästa!! Säger det för lite.


Nu är jag är verkligen redo för en ny start. Lämnar 2011 bakom mig och blickar tillbaka på allt fint det istället gav mig. För ni vet ju vad man säger "what doesn't kill you only makes you stronger" Klychigt, men sant. Så vi kör i gång i helgen finisar! Då jäklar!

RSS 2.0