morning sun

2011-11-30 @ 10:34:15


/ päls_jullans / top_beyond retro / byxor_cubus / skor_monki / väska_lindex /

Såhär såg jag ut i morse. Nu har jag precis slutat jobbet och sitter och dricker lite kaffe innan jag tänkte ta och traska hemmåt i stormen. Inte alls mysigt. I morgon kör jag 12-4 pass, underbart!

a few london pics

2011-11-29 @ 22:50:41






Lite bilder ifrån London som jag inte publicerat! Åh, vill tillbaka. Shoppa, äta på trevliga restauranger, dricka massor med kaffe på små mysiga cafén, gå på marknader, åka tunnelbana och bli en del av den stressiga storstadspressen, sova på hotel, ta massvis av kort, gå vilse, traska i hyde park och allt annat fint som har med London att göra. Ni som aldrig varit i London, åk dit!

calm before storm

2011-11-29 @ 10:09:37


/ pälsjacka_london / jeans_gina / skor_forever 21 / väska_primark (håller den åt fel håll) / blus_cubus /

Vad tycker ni om min nya jacka?! Jag älskar den. En utav de absolut bästa köpen i London. Skorna också nu har jag slutat jobbet för dagen och det är dags för tv tisdag!.

what about you

2011-11-28 @ 20:24:21


/ byxor_cubus / väska_hm / kavaj_second hand / tröja_lindex /

Syster hade köpt dessa byxor inne på cubus och till min förvåning kunde jag komma i dem. Strl 32, tror ni jag blev förvånad?! Dock är dem ganska så stora i storleken så jag bestämde mig för att köpa ett eget par en storlek större eftersom att jag föll direkt när jag satte på mig dem. Perfekt veckade och perfekt höga i midjan. Annars har jag trillar runt på Ikea med Sia några timmar efter jobbet. Vi flyttar ungefär samtidigt så vi blev som två små barn där inne. Nu är jag hemma och sjunger lite, kanske slänger in ett klipp sen. Det var ett tag sen nu!

that perfect bag

2011-11-28 @ 18:51:58

/ hm_149 kr /

Hur snygg?! Köpte den igår och blev kär direkt. Jag som inte skulle köpa mer silvergrejer...

different ways to match

2011-11-27 @ 21:23:20


Jag har fått flera frågor om dessa byxor. Många tycker att dem är jätte snygga men vet inte hur man ska matcha dem för att det inte ska bli likadant hela tiden. Här är mina små tips!

1. Jag använder svart, vitt och grått till byxorna för att få den mest stilrena outfiten.
2. Olika jackor, väskor och skor. Jag har olika jackor och väskor på alla dessa bilder för att få en variation.
3. Olika material. Transparent, skinn, bomull, lager på lager, mocka os.v.

Trots att det röda verkligen sticker ut så kan man få ihop en outfit som inte ser precis likadan ut som den andra!

todays outfit

2011-11-27 @ 18:37:19



/ jacka_monki / byxor_gina / väska_lindex / väst och skor_hm /

Idag har jag sett ut såhär! Traskade på stan lite med min kära kusin (nattan) som är hemma ifrån Norge över helgen. Tog en fika och bara pratade igenom allt som hänt. Saknar henne här hemma! Nu däremot ska jag snart över till Marcus och käka pizza. Perfekt söndagssyssla!

nowhere

2011-11-27 @ 16:15:19




/ shoes_nelly.com /

Så sjukt snygga dojjor! Funderar starkt på att klicka hem dessa, men det är så tråkigt att alla i bloggsverige har köpt dem. Ska ta och suga på karamellen ett tag till.

silver obbsest

2011-11-27 @ 12:53:02

/ kjol_forever 21 / tröja_lindex / halsband_jc /

Har fått världens dille på silver. Gick igenom min garderob förut och den ser hel grå-silvrig ut, dags att sluta köpa silver! Denna tröja fick jag med mig hem igår, tycker att den är grymt snygg men funderar på att lämna tillbaka den eftersom jag insåg att jag inte behöver mer silverfärgade tröjor. Vad tycks?

answers to your questions

2011-11-26 @ 21:06:44

/ mina två favoriter just nu: halsband_london / läppstift_isadora /

Så, nu har jag svarat på era frågor i ett inlägg där jag fick en del kommenterer om just vikt. Publicerar det här p.ga att alla inte vill läsa om sånt. Men ni som vill, gå in här och läs!

todays outfit

2011-11-26 @ 17:43:32



/ päls_jullans / kjol_gina tricot / väska_lindex / blus_cubus / skor_monki / 
(jag har ingen aning om varför jag ser ut som ett spöke på bilderna)

Såhär har jag sett ut idag. Insåg när jag gick utanför dörren att jag hade gjort dagens största tabbe. Vem sätter på sig en kjol när det blåser storm ute?! Såg ut som jag trodde att det var sommar ute. Snyggt var det iallafall! Nu ligger jag och Matilda hemma hos mig och myser. Ska ta hand om henne så gott jag kan. Vi hörs sen!

purple rain

2011-11-26 @ 12:38:47


Sweet morning! Lördagsmornar kan vara den bästa stunden på veckan. Dricka te, äta bamsefrukost, kika ifatt lite serier och bara va. Så det är vad jag har gjort hittills idag. Jag håller på att skriva ihop om hur jag gick ner i vikt eftersom att det är så himla många som frågat, så jag publicerar det senare idag. Nu, lite mer serier!

new earings

2011-11-26 @ 10:53:36



/ örhängen_bikbok /

hej babes! Nu är jag tillbaka. Och som jag lovade så ska jag uppdatera bra i helgen. Jag har haft fullt upp den här veckan. Huvudanledningen kan jag inte ta upp i bloggen, men jag har också varit på lägenhetsvisning, jobbat en massa, suttit i lite möte och snart händer det lite kul grejer med bloggen. Ni får veta mer sen!

sam edelman

2011-11-19 @ 10:40:22

victoriatornegren.se

Hur snygga?! Åh, vill ha vill ha vill ha! Hej förresten. Har inte hunnit uppdatera de två senaste kvällarna pg.a att vi sett breaking dawn (jag DOG så bra den var, vet inte hur jag ska klara mig tills nästa film) och igår såg vi Idol. Helt underbart! Men nu så!

cerise sweater

2011-11-16 @ 23:51:17
/ tröja_cubus / byxor_zara / skor_hm / väska_gammal / skärp_lindex /

Godmorgon finisar! Idag jobbar jag kort dag, till kl 4, så nu sitter jag på jobbet och käkar frulle. Från och med nu börjar min super-vecka som jag få fint har döpt den till. Ikväll blir det Twilight med syster och mamma, i morgon kort dag på jobbet och sedan live-idol i Cloetta center. På lördagen är det lägenhetsvisning och sen middag med Sanne och Micke (mina extra syskon) och på kvällen inflyttningsfest. Fy tusan vilka roliga dagar jag har framför mig!

melba.se

2011-11-16 @ 10:36:10

/ shoes_melba.se /

Snart trillar lönen in och jag funderar starkt på att klicka hem dessa. Vad tycker ni? Och just det, innan jag glömmer! Jag lovar att svara på era frågor. Jobbar så mycket i början av veckan bara.

new necklace

2011-11-16 @ 10:12:10

/ halsband_bikbok /

Detta fina halsband köpte jag på bikbok för någon vecka sedan. Visst är det snyggt?! Annars så har jag en lång arbetsdag framför mig igen. Har lunch nu och sedan så slutar jag vid 8. Men det kickar vi av lätt. Imorgon börjar nämligen min roliga vecka så det känns ganska lätt idag. Allt känns faktiskt ganska lätt idag.

todays outfit

2011-11-15 @ 10:50:10
/ kjol_gina tricot / skor_monki / linne_bikbok / halsband_bikbok / väska_primark /
Allt på bilden är nytt förutom skorna. Älskar kjolen! Jag och jullan köpte den i söndags när vi sprang förbi stan. Såg den i skyltfönstret och vi blev kära. Fin va?

glitter bag

2011-11-15 @ 10:50:04

Denna fina väska fyndade jag inne på Primark. Om ni ska till London eller england, gå till Primark. Det är nästan lite som Ullared (fast bättre grejer). Du kan hitta så mycket skit, men i all skit finns det några riktiga fynd! Ni får sen den med en outfit senare idag.

sweet morning

2011-11-15 @ 10:27:45


Godmorgon finisar! Sitter i köket och dricker lite te. Var uppe redan vid 8 idag för att hinna fota lite till er. Börjar nämligen inte förens halv 12, men jag älskar att få lite tid för mig själv innan jag börjar jobba. Har en sjukt rolig vecka att se fram emot också! På torsdag ska jag, lillasyster och mamma gå på Twilight (kan knappt bärga mig!) och på fredag ska vi gå på Idol som är i Linköping! Ni som följt bloggen länge vet att jag är väääärldens idol-nörd så det ska bli så grymt att se en fredagsfinal. Plus att Jessie J kommer, åhåhåh! Och i helgen blir det förmodligen lägenhetsvisning. Det går bra nu?! Ja visst fan går det bra.

outfit from london

2011-11-14 @ 17:27:52
/ jeans_gamla / skor_monki / tröja och kavaj_primark / skärp_lindex /


Såhär såg jag ut en dag i London. Åh, vill tillbaka. Semester, shopping och mysiga restauranger. Men icke, har slutat jobba för dagen och nu håller jag på att kolla lägenheter. Dags att flytta nu!

I wish

2011-11-14 @ 13:16:12


Sitter och drömmer mig bort lite. Tänk om man hade råd med en sån här väska! Eller en Celine. Annars så sitter jag på jobbet och käkar lunch. Ni ska få en outfit ifrån London sen som jag inte postat än.

new in

2011-11-13 @ 21:03:30


/ shoes_hm /

Var inne på hm och blev lite förvånad över att hitta dessa fina skor där. Hm kan faktiskt! Jag är verkligen ingen sucker för kilklack, men dessa fick mig ändå lite på fall. Jag älskar sömmarna på skorna och att det är de bekvämaste klackarna jag någonsin gått i. Det känns inte ens att det är klack trots att den är ganska hög. 399 kr och dem är dina!

todays outfit

2011-11-13 @ 17:01:19

/ jacka_forever 21 / kofta_bikbok / väska_primark / skinnbyxor_gina / skor_hm /
(var tvungen att ljusa upp bilderna så ser ut som ett spöke)


Såhär har jag sett ut idag! Allt är i princip nytt förrutom byxorna. Har verkligen shoppat som en galning den senaste veckan. Tre kjolar, tre par skor, fyra väskor, två halsband, två byxor, tre örhängen, tre jackor, fyra kavajer, två stickade tröjor, två festtopar, basplagg, smink, parfym, underkläder os.v. Nu har jag promt shoppingförbud ett tag framöver. Jackan på bilden är ett utav mina bästa köp, visst är den snygg?! Nu ska vi iallafall fira pappsen och så hörs vi lite senare!

new lipstic

2011-11-13 @ 15:39:43


Det är flera som har frågat vart jag köpt detta fina läppstift! Det är ifrån Isadora (nr vet jag ej, julia har sin sminkväska med sig och det är hennes läppstift) men den är ganska så lila i färgen så den är säkerligen lätt att hitta. Hur grym färg som helst och den sitter jätte bra! Älskar den!

sunday

2011-11-13 @ 13:23:18
Godmorgon finisar! Nu ska jag och lillasyster ut på stan och leta lite farsdag present till pappsen. Vi hörs sen!

nelly catwalk

2011-11-12 @ 17:18:03
/ tröja & kjol_forever 21 / skor_primark / halsband_marknad / skärp_lindex /

Såhär hade jag tänkt att se ut på eventet igår, men i sista sekund fick jag hoppa in i en one piece. Haha, första och sista gången jag är på krogen i en one piece! Den som satte på sig den fick även en gratis, så man bugar och bockar för det. Fick stå vid one piece båset så alla förstod ju iallafall varför jag gick runt i den! Har haft på mig den hela dagen och myst runt som tusan. Nu ska jag snart börja fixa mig inför vipkvällen på Platens som öppnar upp på nytt idag. Blir nog grymt! Lovar att svara på alla era frågor om viktminskning och allt sen!

pumps

2011-11-12 @ 12:51:40

Dessa köpte jag på primark i London! Färgen gör sig inte rättvisa på bilden, ni ska få någon bättre sen. Annars så har jag haft världens mysigaste morgon. Suttit i soffan och kikat på tv med nybakat bröd och massa te inlindad i min onepiece jag fick igår. Läst lite Elle och bara varit. Fint fint!

notting hill

2011-11-09 @ 18:39:07



/ skinnjacka_marknad london / tröja_cubus / halsband_marknad london / skor_matildas /

Såhär såg jag ut en dag i London. Denna dag hade vi strosat runt på Notting Hill och försökt hitta den blåa dörren i från filmen. I förgäves. Den är borta, såld och kaputt. Tråkigt! Jag som älskar Notting Hill, var beredd på att ta riktigta turistbilder där. Nu sitter jag iallafall på jobbet och har rast. Hörs sen!

tote bag

2011-11-09 @ 10:20:32

victoriatornegren.se

Sjukt snygg väska! Nästa inköp blir en liknande tote bag! Tips tips på väskor nu, dessa är grymma. Annars så sitter jag på jobbet och har lunch. Har förprogramerat ett inlägg åt er senare, en outfit ifrån London. Ifall jag inte skulle hinna uppdatera efter jobbet eftersom jag åker iväg direkt och sjunger. Stay tuned!

cherry blossom

2011-11-09 @ 09:52:13


Hej finisar! Hemma i kalla Sverige igen sedan en dag tillbaka men har knappt hunnit landa. Jobbar till 8 två dagar i rad nu och resväskan står fortfarande halvuppackad. Efter jobbet idag ska jag till killarna och spela in lite musik (så jävla kul, får inte nog) och sen väntar min väska. Vi har haft det helt underbart och jag har shoppat som en galning! Tills väskan helt enkelt inte fick väga mer. Mina bästa köp var tre jackor, varav en skinnjacka och en päls. Ni ska få se allt såsmåning om. Hoppas allt rullar hos er, själv avnjuter jag morgonen med en kopp te på balkongen. Man måste passa på varje gång solen lyser. Jag mår bra nu. Ja, jag mår verkligen bra nu. Vi hörs på lunchen.

details by rebfre

2011-11-03 @ 18:10:37


Detta örhänge ligger nedpackat i väskan till London. Jag älskar det! Sådär simpelt och stilrent. Slank ner i brevlådan för ett tag sedan och har redan hunnit använda det ett flertal gånger. Rebecca har en GRYM webshop som ni måste kolla in, hon har massa fina smycken, alla till väldigt bra priser och plus att det är fraktfritt! Ifrån detailsbyrebfre. Kika även in hennes fina blogg! rebfre.se

as we speak of gold

2011-11-03 @ 14:30:39



/ tshirt_jullans (gina tricot) / byxor_gina tricot / skärp_lindex / skor_nelly.com / halsband_lindex /

Åh, har bloggabstinens! Har jobbat till 8 flera dagar i rad nu, så jag har inte haft tid med ett liv. Är så sugen på att blogga. Kommer vara ännu mer sugen om 5 dagar. Vet ni varför? För i natt åker jag till London!! GAAAAHHHHH! Jag, mamma, Matilda och Lisa (matildas mamma) ska ha världens mysigaste weekend i London och shoppa gärnet. Lovar att ta massor med bilder! Sedan är jag också galet glad över att jag äntligen kommer i dessa jeans ovan. Har inte gjort det på nästan ett år. Mätte lite mått idag på mig själv och det är så galet att jag knappt tror det själv. Jag har gått ner 6 cm runt varje (!!!) lår! Helt sjukt. Mitt mål var att gå ner 7,5 kg till London (och då tänkte jag hårdträna och allt det där) och jag har klarat det. 7 kg för att vara exakt. Utan att ens knappt anstränga mig. Bästa jag gjort och nu ska jag fan i mig fortsätta att leva såhär, det är så värt det!

upd:
Så, nu äntligen tänkte jag svara på era mail, frågor och kommentarer om min viktminskning. När jag började jobba gick jag upp 3 kg på 4 veckor (jobbar på café) och insåg att jag inte kunde fortsätta så. För det första hade jag aldrig någonsin innan vägt så mycket som då och för det andra blev jag obekväm i min kropp, vilket jag heller inte känt av innan. Jag behövde verkligen gå ner i vikt. Men jag har testat på alla möjliga dieter, såsom GI och lchf och det har alltid slutat med att jag gått upp flera kg igen när jag inte orkat fortsätta med dieten. Så jag var tvungen att hitta en livsstil istället för enbart en diet. Så jag hittade en app på min iphone (på internet heter den shapeupclub.com) där man skrev in sin vikt, sitt kön, ålder, mål os.v. Sedan räknade denna app ut hur många kalorier man skulle äta/dag. Så jag ha gått ner 8 kg med hjälp av denna lilla app. Mitt mål var inte att rasa i vikt snabbt utan mer att hitta en balanserad livsstil. De 6 första veckorna åt jag väldigt nyttigt (har hållt på i ca 3 månader nu) men släppte sedan efter när jag gått ner de "överflödiga" kilona. Jag äter helt enkelt vad jag vill, men mycket mindre. Ju nyttigare mat jag äter, desto mer kan jag äta under en dag. Jag bestämde mig från första början att inte börja väga maten eftersom att allt lätt kan gå överstyr så jag uppskattar hur mycket allt väger på ett ungefär och det har fungerat utmärkt för mig. Jag började powerwalka efter en månad, så nu går jag ca 2-6 gånger i veckan till eller/och från jobbet. Det är mellan 3-5 km varje gång beroende på om jag bor hos mamma eller pappa den veckan. Så inte speciellt långt men svårare än så har det inte varit. Jag har käkat bröd nästan varje dag sedan jag började gå ner i vikt och det har fungerat alldeless utmärkt. Jag är en riktigt sucker för bröd och det är delvis därför jag inte klarat av de tidigare dieterna i en längre period. Potatis, pasta och ris försöker jag undvika och det fungerar bra. Jag gillar sallad, blomkål, brocolli och allt sånt och till skillnad från 3 månader sedan väljer jag nästan det nyttigare alternativet före, bara för att jag har lärt mig att tycka om gröna saker på ett helt annat sett.

Nu trivs jag med mig själv och har under de senaste 3 veckorna legat kvar på samma vikt, vilket för nuvarande är och har varit mitt mål. Räknar kalorier och powerwalkar som vanligt under veckodagarna och äter en del onyttigt och dricker alkohol på helgerna. Jag har hittat en bra balans. Många har frågat vad jag väger/vägt och jag är 1.69-70 och väger idag 59 kg och jag har inte vägt det på över 3-4 år. Just vikten är inte det viktigaste för mig, utan jag bryr mig mycket mer om hur jag ser ut, hur tight jag är och vad jag har för former. Men det är alltid lätt att ha en viss siffra på vågen att utgå ifrån, mest för att ha ett mål.

Innan jag började med detta satte jag ett mål, vilket för mig är viktigt att göra annars slutför jag det inte. 5 kg på 2 månader, vilket inte är så farligt snabbt. Och mitt sista mål har varit att väga under 60 kg. Nu har jag gått ner 6 cm runt vardera lår, 3 cm runt vardera arm och 6 cm runt rumpan och nu är jag nöjd med mig själv igen. Jag är fortfarande kurvig men jag skulle aldrig för något i världen vilja bli som en sticka.

Kom bara ihåg att former är snyggt! Man måste ha lite att ta i! Jag har gått från c kupa till en hyffsat liten b kupa och det suger. Men rumpan har jag kvar. Bli inte pinnsmala söta ni, ät nyttigt och gott, träna, hitta en livsstil som passar er och må bra!

Har ni fler frågor så hit me!


RSS 2.0