isabel marant

 Är det något som är riktigt hett nu så är det ju dessa goingar. Jag vet faktiskt inte helt ärligt vad jag tycker om dessa. Det finns ju många fina kopior, bl.a dessa ovan från Topshop, men jag tror faktiskt att jag tycker att dom är lite för klumpiga. Victoria är en av tjejerna som matchar dessa väldigt snyggt. Sådär lagom, lätt att dom kan bli för mycket annars. Tycker det är grymt snyggt på andra men fortfarande inte lika säker på mig själv (kommer säkert ändra mig snart haha). Vad tycker ni om dom?

Kommentarer
Postat av: My Fransson

LOVE!

2012-10-02 @ 17:45:06
URL: http://myyfransson.blogg.se
Postat av: Ulrika

Jag tycker inte heller att det är särskilt fint. Visst har jag sett fina outfits med det men över lag..

2012-10-02 @ 19:14:12
URL: http://colorelle.se
Postat av: Sara

Till att börja med: superbra blogg som inspirerar!! :) Har ett par liknande skor från RiverIsland och jag gillar dom tokmycket :) va lite skeptisk i början och trodde dom skulle kännas klumpiga och höga men det är som att ha ett par vanliga sneakers på sig! Perfekta vardagsskor :)

2012-10-03 @ 14:41:20
URL: http://barasaravendela.blogg.se
Postat av: johanna

Jag har precis köpt mig ett par (kopior dock) som är lite lättare, liten smalare och inte lika klumpiga. Om fredagen bjuder på trevligt väder blir det nog en invigning av dom då. Matchat med ett par svarta jeans och en tjusig topp :)

2012-10-18 @ 09:47:09
URL: http://tigermysig.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0