I couldn't see how every sign pointed straight to you

2010-01-31 @ 21:32:39




Nu tänkte jag fråga er eftersom att jag nämligen har ett litet uppdrag,
vilken låt tycker ni att jag gör bäst?
Svara jätte jätte gärna!! :)


it's hard and I know We're all scared, but what for

2010-01-31 @ 19:55:33


Tjenare babes! Söndagar in myyyy aaaaaasss. Nej så får man inte säga.. Ibland älskar jag dem och ibland hatar jag dem. Idag har jag inte tagit det så lugnt som jag vill göra på söndagar. Ni vet sådär sitta och dega i soffan, äta gottis, dricka massa te och bara ta det lugnt med en film. Nej jag har pluggat, städat, packat, bytt till mamma osv. Hade dock tänkt att dra mig över till Martin snart för lite filmmys där.

Den här helgen har bloggisen varit pretty torr men den blir bättre nu i veckan då det finns mer tid! Tänkte dock slänga in ett inlägg snart om lite saker jag skulle vilja ha er hjälp med! Både till bra saker och lite mer för kul skull. Då hoppas jag att ni vill svara. Mer om det snart, pussissss.

do you want love or you want fame

2010-01-31 @ 16:49:03


Nu ska vi åka till mormor för att fira henne lite, hörs sen!

Be a part Reach a heart Just one spark starts a fire

2010-01-31 @ 14:44:14



Förlåt för vääldigt dålig uppis! Men har haft fullt upp helt enkelt med jobb os.v. Igår så var jag iallafall med Jullan och hon sov kvar här. Nu har hon nyss gått och det är tid för plugg. VI hörs senare!

I feel safe Without knowing how it really hurts

2010-01-30 @ 09:43:00


Nu ska jag och Martin iväg och jobba! Vi hörs senare när jag har slutat. PUSS så länge

never care for what the say

2010-01-29 @ 14:10:11


Tjenixen! Sitter i datasalen, har marknadsföring och väntar på bättre tider. Blir nog ganska dåligt med uppis idag eftersom att jag kommer spendera dagen med Nattan! Men vi får se, vi kanske hörs senare ändå. KISS

So what if you can see The darkest side of me

2010-01-28 @ 22:15:59



Den här termosmuggen har gjort min vecka! Hur praktiskt som helst att ta med den till skolan och det tänker jag banne mig fortsätta med. Bara så ni vet liksom. he he.. Annars gick släkten nyss hem och nu är min älskling här. Nu blir det lite filmtittande, puss!

don’t need a ring to show me, What your love’s worth

2010-01-28 @ 18:41:36


kavaj och blus secondhand, legginsen från gina.

Idag invigde jag min nya secondhand kavaj! Gillar den skarpt, speciellt för ränderna som går lodrätt. Nu har jag dock bråttom eftersom att släkten är här vilken sekund som helst. Hörs sen!

Get out of the house, Threw a rock at your window

2010-01-28 @ 14:33:13


Lite pianoklinkande, te och sång står på mitt schema innan lite av släkten kommer ikväll. Fint.

just call my name and I'll be there

2010-01-28 @ 13:09:26


En liten hälsning från mig och Matilda!
Nu sitter jag i soffan hemma brevid lillasyster och ska snart ta något och äta till en lite film tänkte jag. Skulle egentligen varit i aulan och lyssnat på någon som varit med i andra världskriget men orkade inte riktigt sitta där i över två timmar så gick hem för lite mat i maggggeeeeeen. Smell ya laaater!

Really loved me Despite my faults and you knew

2010-01-27 @ 21:33:55


Nu har jag varit duktig och pluggat så nu tänker jag belöna mig lite med gott te, tv!

like a bridge over troubled water

2010-01-27 @ 19:25:17




Simon and Garfunkel. DET är riktig musik. Man vill nästan somna ikapp med den här fina låten alltså. Annars så har jag och Julia legat och degat till olika serier hela eftermiddagen så just nu känner jag att jag borde ta tag i lite plugg. Ska göra som resten av min smarta klass och ta med mig datorn till skolan imorgon. Det vore najs. Kanske kan blogga lite därifrån då med.

BTW!! Pratade nyss med Fia i tellen och dem har ÄN EN GÅNG umgåtts med Calle Kristiansson! Alltså det är så sjukt. Först spendera två hela dagar med honom på resturang, en natt (inte så som det låter) massa sjuka skämt och nu så träffades dem igen och hela köret. Haha, mer info senare ikväll (om du nu inte träffar honom såklart) hehe..

I was foolish and wild, he was classic and regal

2010-01-27 @ 15:09:39

Jeansjacka, monki och jeans gul och blå.

Snyggt med mitt byte av hår hela tiden va? Egentligen ganska najs. Kort när jag vill ha och långt när jag känner för det. Haha. Körde på heljeansat idag. På tal om jeans, har ni sett den förskräckliga halv-långkjolen som dyker upp på visningar lite här och var? Fy vad ful. Nu ska man ju aldrig säga aldrig, men just nu tycker jag att den är riktigt ful. Vad tycker ni?

Annars flöt skolan på snabbt och nu sitter jag här efter att åkt hem från skolan på 20 min (det tar runt 3-5 min annars) pga den jobbiga snöstromen. Fy för vädret. Nu blir det iallafall nudlar och tv med lillasyster!

the way you held me up when I was down

2010-01-26 @ 20:10:45



Pluggar för fullt. Vill ha mat, vill sjunga, vill se paradise och dricka te. Efter plugget då, så att säga.

didn't remember your first name

2010-01-26 @ 17:32:04


Skjorta, monki. tröja, hm. halsband, lindex

Idag körde jag på helrandigt!

every long lost road, lead me to where you are

2010-01-26 @ 14:44:35






Nemen titta! Visst är det underbart att jag har en vanlig digitalkamera nu? Blir mycket lättare att ta bilder när man är någonstans. Och här är vi, i skolan. Måste säga att andra bilden är riktigt snygg.. Ledsen hund, typ. Aja, nu ska jag proppa i mig något gott att äta, sen slänger jag in lite fler inlägg.

Tycker ni att jag ska fortsätta ta med mig kameran till skolan?

that's what friends are for

2010-01-24 @ 21:58:20



Denna ursöta bok fick jag av Julia när jag fyllde år. Det är en hel bok fylld av vänskapscitat och här är en av mina favoriter! Underbar bok.

Nu sitter jag och min älskling och kikar film. Fick min present av honom som kom på posten idag, en digitalkamera! Vilket leder till mer bilder ute, då jag tycker att det är jobbigt med systemen och sedan kan jag spela in lite sångsaker med den också. Nu börjar filmen igen, KISS!

run and hide as you may, they'll catch you

2010-01-24 @ 18:07:15


När jag kom hem till pappis fann jag denna. Det är egentligen en skinnklänning men jag kände för att hitta på något annat med den. Det är farmors gamla och jag tror att den kan bli riktigt snygg om man syr upp den en bit och när man knäpper den är den GALET snygg. Tror nog flera har lite delade meningar, men JAG gillar't!

so what else could this be if not love

2010-01-24 @ 14:45:57


TRUST

Godmorning sunshines! Gick upp för bara ett litet tag sedan och nu sitter jag här nyduschad med blött hår. Jag älskar och hatar söndagar. Man tar det alltid så lugnt och verkligen andas ut, trots att man alltid har den där lilla klumpen att "imorgon kör skolan igång igen". Men med lite te gör allt susen serni!

Nu sitter jag och kollar igenom en "vänskapsbok" jag fick från Julia när jag fyllde. Jag ska visa er lite saker i den senare för det är verkligen citat som bevisar om man har äkta vänner eller inte. Det har jag iallafall. Vi hörs senare!

+ +

2010-01-22 @ 19:06:57



Nu pyser jag till Jullan! Hörs imorgon innan eller efter jobbet. Have a great night!

I was foolish and wild, he was classic and regal

2010-01-22 @ 18:06:27



Hej gdodingar! Lite kass uppis, jag vet. Men igår var det full rulle så jag hann inte. Vi förade lite hos mig och körde sms roulette innan det blev utgång. Hade en sjukt rolig kväll som avslutades hemma hos mig med Matilda!

Imorse var det bara att stiga upp och gå till skolan (dock eftermiddagen) och när jag kom hem så sov jag lite till. Så vaknade inte för så lång tid sen. Nu peppar jag återigen till lite party för kväll bär det av till Julia för lite födelsedags party för mig med trerätters os.v. Najs!

last night I did things I'm not proud of

2010-01-21 @ 14:58:07


favorithalsband

Nu bär det snart av hem till pappsen. Ska städa lite och så eftersom att vi ska vara där och föra lite ikväll innan vi lagligt som faaaan går in på krogen. Haha! Slänger in en outfit när jag är hos pappis. PUSS!

it seems like it was years ago since the last time

2010-01-21 @ 12:35:46


Okej, först och främst. Bilden är helt fucked up, mitt nylle ser ut som smet! Annars så funtar jag på att köpa den här. Det kommer ju va mycket "blommor" ivår och den är råsnygg men vet inte om den går att matcha till så himla mycket.. så vet inte.
Vad tycker ni? :)

Kom just hem från skolan, har egentligen mattelektion men orkade inte vänta i mer än två timmar så får se om jag orka pallra mig tillbaka sedan. Köpte iallafall med mig nybakt bröd hem som jag sitter och käkar på nu. MUMS!

never care for what they say

2010-01-20 @ 22:15:06


Godnatt babes! Imorgon är en dag att längta till. Krogen lagligt för första gången. Wihu! 

not breaking down, not everytime you're around

2010-01-20 @ 21:03:48


Kunde inte träffa någon utav tjejerna på min födelsedag (förutom Frida som jag träffade ändå) och då spelade dem in det här till mig. Måste säga att det var mycket roligare och kreativare än ett vanligt samtal! Världens bästa vänner, oavsett vad.

your arms tight around me

2010-01-20 @ 19:38:35



Min nya magtshirt i ljus aprikos typ. Den är rånajs. Äter mackaroner min syster misslyckades med, leker lite med kamerastativet (thank god för att jag fick det) lyssnar på coldplay och njuter lite.

these words are unspoken

2010-01-20 @ 15:53:04


Leggings (nya, helt underbara!) gina, blus second hand och kors från lindex.

Goddagens!
Kom just hem från banken. Mycket att stå i nu när man är 18! Nejvars, men lite skulle jag fixa med. Nu ska jag klinka lite på pianot eftersom att jag banne i mig ska bli bra hur lång tid det än ska ta. Vi hörs senare med ett videoklipp som jag fick på min födelsedag och sedan tänkte jag visa en ny tshirt jag köpt!

fire I’m burning that’s something I cannot go without

2010-01-19 @ 22:31:03



Bästa presenten! Fick denna av mamma och pappa tillsammans med ett sånt stativ den kan stå på. Hur bra ljud som helst och massa bra saker till. Nu blir det nog flera videoklipp (när jag lärt mig spela bättre). Någon som vet vart man kan hitta bra låtar?

Fick även ett stativ till systemkameran=bättre bilder! Ett presentkort från gina och ett från hm och sedan fick jag underkläder och smink. Från släkten fick jag massa pengar till Magalufresan vilket är toppen! Sjukt nöjd med ALLA presenter.

Imorgon blir det normal uppdatering igen, later!

I don’t feel alright in spite of these comforting

2010-01-19 @ 18:53:20


Blir lite bad uppdate både igår och idag just för att jag fyller år. Igår var det fullt upp och idag med. Har varit och fikat med Julia under ett par timmar och så nu kommer släkten hit för lite kalas. Slänger in senare vad jag fått och lite så och förhoppningsvis en outfit om dejag hinner, annars kommer det imorgon!

they try to change me but I will still remain the same

2010-01-19 @ 13:00:01



Godmorgon!
Sovmorgon till 1 är aldrig fel. Vi har nämligen studiedag idag och det är just vad min dag kommer innehålla. Studier. Sedan ska jag också hinna med en fika med Julia, städa lite och sen kommer släkten vid 7 då jag ska få mina paket från dem och även från mina föräldrar. Igår fick jag bara lite småsaker som underkläder, smink och så. Men idag ska jag få de större presenterna eftersom att både ville vara med och fira mig. Så nu hoppas jag innerligt på att det ligger en keybord i någon utav presenterna! Då lovar jag att det blir många videoklipp framöver!

Nu äter vi frukost och sedan blir det plugg. Köpte även ett par UNDERBARA leggings igår, som jag bloggade om för ganska lång tid sen, som ni får se på bild lite senare. BYE!

all you have to do is call and I'll be there yes I will

2010-01-18 @ 18:24:58



18 IDAG! WIHUUU!!!! Började dagen med sång och frukost på sängen + mitt hjärta brevid mig och sedan var det dags för skola. Har fått extremt många grattis och det värmer så! Efter skolan gick jag och fikade med Frida och nu ska jag äta mat med familjen och Martin innan det bär av på bio för vår del. Hörs senare!

I heard you fall, I thought of all the years we spent

2010-01-17 @ 22:51:14


Godnatt godingar. Vi hörs i morgon när jag är 18!

and every magazine tells her she's not good enough

2010-01-17 @ 20:02:29


En klar favorit: leon

Sådär, nu är man hemma. Borta bra, men hemma bäst! Sant så sant. Men vi har haft så sjukt roligt! Det finns verkligen inget bättre än att stå på scen tillsammans med tjejerna. Vi kör galet och de blev verkligen världens show. Vi har sjungit så många gånger tillsammans, men detta var lätt en av de allra bästa gångerna. (Ni som frågat om videoklipp, vi kunde inte spela in några pga av batteribrist :( men det finns andra klipp under mina videoklipp)

Nu pluggar jag lite matte. Eller nej, jag har gett upp. Kommer helt seriöst få högst 3 poäng. Jag lovar, kan verkligen ingenting och det gör lite ont. Men det spelar ingen roll för jag är glad ändå! Imorgon blir jag ju 18!!
Nu blir det tv tittande med mammsen och sedan kommer min älskling hit!

Falling about You and you took a left off last laugh

2010-01-17 @ 15:51:31






Lite bilder från igår bjussar vi på nu! Gårkvällen var helt galen! Det var massor folk, alla dansade hela tiden (dock lite tomt på bilderna) och vi showade gärnet. De sa att det var de bästa på 10 år och vi har redan under samma kväll fått 3 nya bokningar, DET är galet! De har varit hur kul som helst och bland det roligaste vi gjort ihop, så sjukt kul!

all of these lines across my face, tell you the story

2010-01-17 @ 11:38:11

nytt linne från gina

Jag lever! Vi har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna att uppdateringen igår var sämst. Men har många bilder och roliga saker att berätta så slänger in ett inlägg senare om spelningen och en outfit får ni med!

+ + +

2010-01-16 @ 00:07:07


kavaj: beyond retro, skinnbyxor: gina, skor: converse, skjorta: monki.

Nu sitter vi och sjunger igen om allt tills i morgon! Tyvärr är vi så övertrötta att vi skrattar oss igenom precis varanda låt..

all the things you liked to do when it was lights out

2010-01-16 @ 00:03:36




Tjena snyggisar! Blev tyvärr inte mycket till uppning idag eftersom att tåget vi åkte på inte hade någon täckning eller kontaktuttag. Hur nära som helst på att missa tåget kom vi nästan svettandes in i det trånga (extratåget) och satt där i ett par timmar innan vi kom till kära Kalmar!

Nu sitter vi iallafall i Emmaboda i Magnus lägenhet som vi har för oss själva under helgen. Måste säga att allt började kanske roligt då vi hamnade på en resturang full av alkisar och en tripp på vägen hem med någon som jagade oss i baktankarna, haha. Lustig stad.

Roligast var ett par missförstånd;
Alkis 1
: oohhh, tre blonder blondiner! (vi var bara 2)
Då började vi disskutera om vad han egentligen sa och då säger alex plötsligt väldigt seriöst;
Alex: Han sa faktiskt oh, jag gillar praliner.

När vi sedan skulle gå ropade en annan alkis till mig:
Alkis 2: Ey blondie, kan jag få din frisör?!
Vi började disskutera igen och då brister Alex och Erica i skratt.
E & A: Vadå, han sa ju Ey blondie, Ska vi pissa utanför?!

you have to do is call and I'll be there yes I will

2010-01-15 @ 09:13:46



Finn fel!

En kort skoldag för min del idag. Mjukisbyxorna på och en lektion på två timmar. Efter de blir det en fika med Matilda innan jag ska hem och packa tills vi åker! Halsen gör ont som tusan så med mig kommer termosen med te för att värma upp den. Sweet. Later!


talk to you later

2010-01-14 @ 20:21:23
Förlåt så jätte mycket men jag har verkligen fullt upp idag! Så det blir tyvärr ingen uppning. Har sjungit med tjejerna inför i morgon hela dagen och nu är det plugg som gäller. Men i morgon, då blir det flera med inlägg och kanske videoklipp!

fire I’m burning that’s something I cannot go without

2010-01-13 @ 22:31:06

hannamw

Dessa skor från scorett är helt UNDERBARA! Tror antingen att man älskar dem eller hatar dem. Jag tillhör det första. Tyvärr säger min plånbok nej när de kostar uppåt 1000 kr, men drömma kan man ju!

It’s hard to make sense feels as if I’m sensing you

2010-01-13 @ 19:50:33


Bilder från i somras. Tänk om man kunde gå i bara ben nu med!

Känner att bloggen blir lite tråkig nu, men nu när vi pyser till Kalmar i övermorgon så blir det nog en hel del rolig uppning! Nyss kom iallafall min kära hit och vi försöker oss på att laga nyttiga pannkakor. Det går sådär. Vi hörs sen, PUSS!

lead me to where you are

2010-01-13 @ 17:43:30


Såg Ellens snygga bälte igår med kedjor och bestämde mig för att göra något liknande. Så jag tog två skärp och satte ihop dem. Nitade de översta och lät den andra vara och sedan fäste jag kedjor på den understa. Tyckte att det blev kalas!

feeling kind of dead

2010-01-13 @ 14:26:41



Jag är D-Ö-D idag. Inte mått såhär dåligt på länge och det tar emot så jäääävla mycket! Förlåt för ordvalet. Men jag har ingen röst kvar, min näsa rinner som in i och jag ligger bara ner helt död. Missade ett prov idag och vi åker till Kalmar för att sjunga i övermorgon. YES?! Åh, typsikt. Men! Jag har iallafall drömt roliga drömmar. Bl.a att jag, Julia och Frida skulle åka utomlands och rymma iväg från alla och det blev värsta cupen. Vi var efterlysta och allting men vi skulle bannemig iväg och sola, haha, wierd? Ae, så kan det nog bli om man är sjukling.

Tänker ändå hålla er uppdaterade idag för jag håller på att pyssla lite och tänkte visa er det senare och lite så. Men nu ska jag bara sova, LATER!

Although we don’t need the money we’ll need the fame

2010-01-12 @ 23:38:04
Vart får du all din inspiration ifrån? Känns som att du alltid har olika kombinationer :) Kram!!

Jag svarade på den här frågan i frågestunden men tänkte visa lite här nu också. Jag får verkligen inspiration ifrån allt! Folk i skolan, på stan, tidningar, bloggar os.v. Här har jag ett exempel då jag mixat två outfitar från jak&jil till mitt eget. Jeansjacka, skinn och paljettjacka. Det är roligt att kunna blanda eget med inspiration!



+ + +

2010-01-12 @ 16:48:57



transparent blus, second hand. skinnbyxor, gina.

Idag blev det ganska svart som ni ser. Tänkte ha ett av mina färgglada halsband men det var visst borta. Leta hann jag inte heller för då var jag redan försenad! Men iallafall. Ska snart ta och införskaffa mig vårkläder. Från och med nu blir det bara vårkläder! Starka färgglada kläder, pasteller, prickiga och randiga saker. Katching!

Nu ligger jag och Martin nerbäddade i sängen eftersom att båda är sjuka. Jag håller dock på att plugga och han tittar film. Kämpa på! PUSSSSSSS

You can never say never, Why we dont know when time

2010-01-12 @ 12:53:51


Jag är sjuk! Igen! Så himla typiskt. Feber och snorig. När fan ska jag få bra imunförsvar? Har ju sången och allt i helgen och får verkligen INTE bli sjuk. Nu ska jag trycka i mig massor med te och sova lite. Och självklart plugga. Katedral i mitt hjärta <3<3<3 NAEEEJ.

Dagens bästa: Basgruppsmötet. Gustav är för go! Lika sjuk som vanligt. "jag är på top, som bäst". Aw, plutti.
Dagens sämsta: finns många där vettni! Bl.a att jag är sjuk och att jag kikade på en film i onödan för skolsak (men den var jävligt bra! Böl Hanna kom fram)

frågor del 2/2

2010-01-11 @ 20:46:01
Kan du inte berätta lite om dig och Martin? Ni är så söta!:) 
Tack så mycket! Haha, jadu, vad ska jag säga.. Han är det bästa jag vet. Vi är ganska olika men ändå lika, båda är envisa och ger sig aldrig. När jag vet att han har rätt kämpar jag ändå emot för att han inte ska ha rätt ;)

Var ifrån får du inspiration när du köper kläder? Gillar din stil sjukt mycket! :)
Tack så mycket! Verkligen från överallt! Sedan blandar man väl inspiration med eget.

Är du släkt med Tobias Westman?
Han är 96a och bor i Lkpg... haha, ja det är min lillebror! Hur känner du honom? :)

kan du inte visa dina ytterkläder på bild någongång?
Jag har världens fulaste dunjacka på mig just nu så det är ganska tråkigt tyvärr.

kan du inte videoblogga? :Dsnälla! Det känns verkligen helt fel för mig, galet konstigt. Men någon gång kanske jag kan göra det, man ska aldrig säga aldrig!

Är du orolig du inte ska komma in på ställena i magaluf när ni åker? eller är du 18 vid då?:)  Jag vet flera som kommit in utan att de varit 18, jag tror inte att det är något problem. Eller? Haha. Jag fyller om 10 dagar så jag är 18 då!

du skriver inte så jätte mycket om Martin och inte din förra kille heller, varför?
Känner att jag inte vill blotta mig sådär jätte mycket. Sedan skulle det kanske bli alltför tjatit att säga ”nu är jag med Martin” eftersom att vi ses nästan varje dag. Hehe.

är du duktig i skolan? Ja, eller jag har bra betyg. Nu ligger jag på ganska många mvg:n, men har haft lite dålig närvaro nu innan jullovet bara.

vilka bloggar läser du oftast? Ellen, Matilda, Rumi, Emma, Karoline, Columbine, Elin och Hanna läser jag alltid dagligen. Sedan är det ganska många jag klickar in på varannan dag typ!

detta är iofs ingen fråga.
ville bara påpeka att jag ÄLSKAR hur du stödjer det F I N A kroppsidealet. eller åh. missförstå mig rätt.. men det är alltför ofta jag springer på pinnpinnsmala tjejer vilket inte alls är fel, men det blir en sådan frisk fläkta att se en tjej som är så jävla vacker utan höftben & nyckelben åt alla håll. tsck!

Åh tack så hemskt mycket! Det värmer så otroligt ska du veta.
 
har du någon resa planerad? om inte vart skulle du vilja åka? Ja, magaluf i sommar med tjejerna, annars inte mycket tror jag. New York är ett ställe jag verkligen skulle vilja åka till.

Kan du inte skriva ut sen senare hur mycket och vad du tränar? och lite smått hur det äter och så :) J o det kan jag göra!

anser du själv att din stil alltid är snygg? och tycker du att du ser ut som en fjortis? Nej inte alltid, jag kan slänga på mig lite trasor om jag känner för det. Men jag går ofta in lite för det och då tycker jag det. Och nej, fjortis tycker jag inte att jag ser ut som.

du har underbar röst, skulle vara kul med mer sång klipp i bloggen! Det kan nog ordnas!

vilket är ditt favorit plagg? Alla mina kavajer. Man kan ha dem till allt!
 
hur ska du klä dig i sommar? Pasteller, prickigt, blommigt, starka färger och ränder som det ser ut nu.

hej hanna! jag går på ljunkan.. jag har hört lite rykten om "tvärstjejerna" och vet att du går tvärs. inte sett dig på nåra av deras bilder eller så, hur kommer det sig att du inte umgås med dom?
typ henrietta o therese o märtha o dom.. :)
  Jag känner inte dem först och främst och sedan går de ju en årskurs över mig. Men de verkar trevliga!

Såg du skulle te magaluf och jag och några tejpolare funderar på å dra dit i sommar med. tänkte bara kolla hur det kommer sig ni valde magaluf, var ni ska bo och om du vet billiga och prisvärda resor samt hotell!
Jag ville först inte åka dit för alla åker dit i sommar, men jag gav med mig utan problem. Vi har några skallar som verkligen skulle dit, så det blev så ;) Kolla fritidsresor och på internet eller gå till en resebyrå. Vi ska bo på Sotavento och de verkar grymt!

Vad skulle du säga/ge för tips om man tycker om en kille som också gillat mig, men som nu tycker om en annan ? Svårt.. Om han är värd att kämpa för, gör det. Han kanske fortfarande har lite ögon för dig ändå. Om han är upptagen tycker jag dock att du ska dra dig lite tillbaka.

vad skulle du inte kunna ta på dig? Jag tror NÄSTAN allt kan vara snyggt om man matchar rätt. Jag käkar allt typ.

om du fick träffa någon som är död, vilken vill du träffa då? Min älskade MJ utan tvekan! Jag gick ju nästan under när han dog, det var så hemskt!

Vem är din idol? MJ som sagt. Finns ingen som honom och jag blir alltid galen så fort jag hör en låt med honom.

Ska du vara med i idol igen? De borde du för du har en grym röst!! Tack! Ja, någon gång till ska jag nog det. Jag har blivit mycket bättre och jag tror mycket mer på mig själv nu än då.

Hur redigerar du dina bilder? i vilket program och sådär. lägger du på något filter.. eller ja hur :) kan du inte förklara hur? hur fina som helst iaf.
Tack! I Photoshop mestadels. Jag testar mig mycket fram, men använder mig nästan alltid av skuggor/högdagrar.

vad vill du göra i framtiden? Jag vet inte. Helst någon inom sång! Annars kanske journalist, stylist eller något liknande. Något kreativt i alla fall.

varför har du i löshåret när du passar så bra i kort? grymt snyggt var det! Tack! Jag vet inte, har alltid haft långt hår och det känns så ovant utan.

hur blonderar du ditt hår? hemma eller hos frissan? & med vilken färg? Själv med jane hellens moode, det blondaste. Den är grymt bra!
 
Hur ska du fira din 18års dag? Jag vet inte riktigt än, den är ju väldigt snart. Så dags att bestämma sig!

Hur och med vad sminkar du dig? Jag är sämst på sånt, jag bara kletar på mig lite.

Hur skulle du beskriva din klädstil? Lite små”rockig” kanske?

Var köper du mest kläder? Hm, second hand, monki, gina.

Tack för en grymm blogg! kan inte du visa bilder på din garderob och lägga upp fler musikklipp?=)ålder?
Kramkram
Tack! Jo det kan jag göra. 92.a :)

Hur mycket ungefär shoppar du för varje månad? :) Olika, 500-2000 kanske.
kram!


you have to do is call and I'll be there yes I will

2010-01-10 @ 14:36:11



(En av det allra bästa låtarna som gjorts)

Alltså nu måste bara skriva; Ni är så jäkla goa! Ni skulle bara veta hur glad jag blir av era kommentarer. Allt värmer så dant i hjärtat. Bultar lite extra efter varje fin kommentar. Det blir så himla galet mycket roligare att blogga då. Tack för att ni är så himla underbara! Tack!


and When I’m confused I can’t find the words to say

2010-01-10 @ 01:22:20




Gissa vad vi har gjort en lördagkväll? Spelat spel! Fan vilka partypinglor! Nejdå, vi hade bra kul ändå så att säga. Om ni ska köra spel, då ska ni spela med oss!

Högg som en kniv i hjärtat när Julia och Fia sa att min blogg blivit tråkig... Aej, men jag måste väl helt enkelt börja ta lite mer bilder på vad som händer omkring mig tyckte dem. Vad tycker ni? Har ju blivit ganska kass på det måste jag säga, mest bilder på mig själv och mina snygga poser.. Aja, nu ska jag dricka te, PUSSISAR!

oh when you smile at me you know exactly what you do

2010-01-09 @ 19:45:54



Tjena snyggisar! Jobbat hela dagen och kom just hem, därför bad uppis. Jag har två saker att berätta, en jätte rolig och en tråkig sak. Vi börjar med den tråkiga! Busfabriken blev översvämmad idag. Skojar seriöst inte när det var dm av vatten. En vurpa gjorde jag med, vips så låg jag i vattnet och plaskade. Kallt som satan. Corren kom, brandmän, polismän och alla möjliga personer kom. Det var kaos!

Nu till den roliga saken! Jag blev nominerad för någon vecka sedan om att bli modereporter/modeskribent för en tidning och idag fick jag reda på att jag vann den! Så nu kommer jag få gå som modereporter på Ellegalan och sånt. Hur kul är inte det?! Berättar mer sen för nu ska jag iväg till tjejerna som redan är hos Frida. PUSS!

You Gotta Promise Not To Stop When I Say When she sang

2010-01-08 @ 23:06:46


Kvällen har spenderats med denna filur. Nu ska vi kika lite på film. Vi hörs i morgon efter jobbet, PUSS!

know that you got a friend, when people can be so cold

2010-01-08 @ 19:42:01



Tjena babes! Vi har tränat hela dagen så nu har jag knappt något röst kvar. Kvällen spenderas nog lugnt med Martin eftersom att det blir jobb i morgon. Later!

a time or two I wiped my brow and kept pusing through

2010-01-08 @ 14:07:54




Hinner inte ta några bilder innan jag åker till Erica så tänkte slänga in några outfits.
Vilken är eran favorit?


they said that they wished that they had your smile

2010-01-08 @ 12:50:59





Snart ska jag dra till de här tjejerna för lite sång! Trots att vi har tränat ganska mycket nu så har vi otroligt mycket kvar att göra och det är bara ungefär en vecka kvar. Men det kan ju bero på alla dessa pauser vi tar. Haha, helt ärligt så av all den tid vi spenderar för att sjunga går mer åt till för att äta eller skratta bort allt och göra alla möjliga moves. Men fan vad kul det är!

Här har ni vårat 60-tals medley (som troligen de flesta av er har hört)

frightened as much as you Though barely touching you

2010-01-07 @ 20:29:33



Nu sitter alla syskon + Martin och kikar på Victoria Secret Fashionshow. Lite delade meningar, men Julia och jag bestämmer så att säga. Haha. smeeell yaaa later!

frågor del 1/2

2010-01-07 @ 19:53:42

Tja! Din blogg är jättebra, du verkar va en härlig tjej!:D Hehe, konstig fråga sa du...
Vad skulle du göra/säga om du såg Jacob(I New Moon)gå förbi ditt fönster?
Haha ja vad tusan skulle jag göra då.. Springa fram och klämma lite på honom och ta av honom hans tröjja typ? Vill klappa lite bara..

Tips på bättre självkänsla? :/ bra blogg!! Tack! Jag tycker att man ska acceptera det man har (självklart göra lite förändringar om man känner för det). Sedan tycker jag att man ska fokusera mycket på de man själv är bra på och framhäva de, då känner man sig snäppet bättre!

När du var tillsammans med gabriel, hade ni sex då? Japp!

Hur fick du ditt jobb på busfabriken och hur mycket tjänar du? :) Min pappas nya är chef över busfabrikerna så det var hon som fixade jobbet åt mig. Runt 90 kr/tim.

Vilken årstid är din favorit & varför? Sommar, utan tvekan. Sol, bad, lov, bara ben.

Har du alltid haft intresse för mode? Nej, men alltid intresse för kläder. Jag började tycka mode var roligt för några år sedan.

Vad tror du blir vårens mode-måsten? Jag vet i alla fall mina måsten och det är beiga färger och pasteller!

Hur många unika läsare har du dagligen? :) Ungefär 1400 st.

Vill du vara blond hela livet eller har du tänkt på att färga håret brunt ngn gång? Jag vet inte riktigt. Kanske inte hela livet, men ett bra tag till i alla fall!

Tränar du och isf hur mycket och vad? Äter du nyttigt osv? Vad är din favoritmat? Har inte riktigt börjat träna än men ska komma igång på riktigt efter helgen. Då äter jag nyttigt, inget socker framförallt och så ska det vara fram till sommaren. Favoriten är kebab, haha.

Hur lång är du? 1.69 ungefär.

Vilken bh storlek har du? Om p-pillerna gör så jag svullnar kan det vara c, annars mestadels 75b.

Hur mkt väger du? Vikt är inget jag vill prata om, det viktiga är inte hur mycket man väger tycker jag. Jag har hellre än vältränad kropp och väger några kilo mer istället för att ha en smal kropp utan muskler men som ändå ser lika ut. För mig betyder inte vikt så mycket.

Hej kära kamrat!
Hur ofta per månad/dag glömmer du bort dina koder / tappar bort dina nycklar :)?
Hihihihihihi

hej nicke ;) haha som många vet kan jag nog vara den slarvigaste någonsin.. Glömmer bort min kod till mitt bankkort och skåplås (fast jag haft samma i flera år) och nycklarna vet jag aldrig vart dem är, yrar som en höna men till slut hittar jag dem alltid ändå. Tyvärr händer allt detta alltför ofta..

Har precis hittat din blogg, och jag måste säga att jag är galet fast.
På nått sätt ser jag mig själv lite i dig, och jag tar varje tillfälle i akt för att hitta insperation. Hahha, om jag lät seriös ;)
har lite frågor också,
* vilken linje går/gick du?
Jag går sam TvärS.
* hur var idol? och hur gammal tkr du man ska vara för att söka? Idol var det roligaste men också det mest skrämmande jag gjort i hela mitt liv. Allt är så sjukt mycket större än vad man tror att det är, kameror överallt och de gör allt för att man ska bli så nervös som möjligt typ. Speciellt under slutaudition, man blev helt psykad. Haha.
Jag tycker att man ska vara mogen och känna sig själv. Jag sökte när jag var 16 och jag har utvecklats väldigt mycket sedan dess. Då var jag inte förberedd på vad som skulle komma utan bara körde på och var livrädd som satan och aldrig varit så dålig som jag var då. Viktigast av allt är att tro på sig själv. Jag gjorde inte det tillräckligt mycket, men de som gör det vågar och dem lyckas. Så om du tycker att du känner dig själv, vet vad din röst passar till för låtar och verkligen tror på dig själv är det bara att köra!

vilka andra skolor/linjer valde du mellan när du skulle börja gymnasiet, motivering? :)  Jag hade estet som jag bl.a valde mellan. Men ville ha en bredare utbildning (jag vet att man kan lägga till kurser, men de är bara jobbigt. Haha). Om jag skulle göra om de valet nu hade jag nog valt estet ändå. Musik är det bästa jag vet.

Har du aldrig dagar du inte orkar fixa dig o klä dig snyggt?  Jag har många sådana dagar! Typ varje dag. Jag har nästan alltid på mig kläder jag trivs i men hår och smink är veryyy bad måste jag säga.

vad tycker du om skönhetsoperationer? Helt okej. Sedan beror det väl lite på vad. Jag har jätte utåtstående öron så jag skulle gärna trycka in dem lite om jag hade pengar, haha. Men att göra största silikonpattarna gillas inte. Just för att det är så sjukt fult. Men jag tycker fortfarande att det är okej if you like it!

kan du tipsa om bloggar?
Ja det kan jag nog börja göra, om ni vet någon bra, släng in en kommentar!

vad tycker du om Agapi "Aggan" Zoupounidou?
för jag tycker att hon är aaascool. jag vill va som henne, hon är min idol faktiskt.
Aggan är outstanding, min idol. Hon är så jävla cool. (nöjd A?) haha.

vad anser du om otrohet? gränser osv.
Skulle inte förlåta någon som varit otrogen. Beror väl lite på vad med, men troligen inte. Skulle aldrig kunna lita på personen sedan.

Hur var din första kyss och med vem? Minnen nu alltså! Det var med min dåvarande kille Oskar i 5:an. Min bästa vän då, Julia, var tillsammans med hans bästa kompis och vi gjorde det samtidigt. Efter det gjorde vi slut med dem och stod och borstade tungan hur lång tid som helst. Aldrig igen sa vi. Man ska ju aldrig säga aldrig. Haha.

hur träffades du och Martin och vad betyder han och så för dig?
Jag har vetat vem han var ända sedan jag gick i 6:an och han i 7:an. En av de snyggaste på skolan tyckte jag. Men annars så träffades vi för första gången i juli i somras på en fest. Vi festade lite tillsammans och sedan bestämde vi oss för att gå på bio. Efter de flöt det bara på. Han betyder så otroligt mycket för mig och jag har aldrig känt såhär förut. Jag är verkligen galen i honom och han har allt jag letar i en kille.

lyssnar du bara på gammal musik? Hehe
Nej verkligen inte bara, men väldigt mycket. Tycker gammal musik är så himla mycket bättre! De är liksom riktig musik och mer känsla i än alla dessa sönder mixade låtar som spelas nu.


move you make every step you take I'll be watching you

2010-01-07 @ 16:52:10


Gick väl inte riktigt klädd såhär idag, men skjortan satt på! Var tråkig som tusan och jag bara längtar tills man kan gå runt i bara ben. Ska fasen i mig sätta på mig en hel mjukisdress på måndag och strosa runt i. FY vad skönt, visst? Man fryser bokstavligt talat arslet av sig i skolan. Jag vill ha sån där värme på rumpan som i bilen, det vore FÖR nice. Nu är det ju tyvärr inte så, men om.

Ska krypa ner under en filt med lite te och svara på era frågor nu! Vi hörs senare. PUSS

I'll always find a getaway from what I was hiding from

2010-01-06 @ 21:21:18





Om ni vill ha ett snyggt baslinne, köp detta! Grymt snygg med lite nitar, men ändå enkel. Finns på gina, för 100 lappen tror jag. Fortsätt gärna fråga frågor, ställ helt konstiga saker om ni vill, sånt är bara kul! Nu ska jag fortsätta kika film med mitt hjärta.


know need to watch the way you talkin' to me you know

2010-01-06 @ 13:25:51

Nu när jag blir borta ganska stor del av dagen så kör vi på en

frågestund!

Fråga allt möjligt, knäppa och roliga frågor om allt och inget, bara att köra på!


in the night, While you live it up, I'm off to sleep

2010-01-06 @ 01:11:34


DAGENS VILL HA: Värme! Ett varmt bad skulle inte sitta fel, kanske ska ta ett? DAGENS KLÄDSEL: Ja ni ser ju bilden under. Nu sitter jag dock i mjukis och gottar mig. DAGENS SMINK: Foundation, mascara och rouge. DAGENS FRISYR: Lockligt, utsläppt. DAGENS HÄNDELSE: Presentleken hos fia med tjejerna! DAGENS LÅT: That's alright mama med Elvis. DAGENS PLANER: Dagen är ganska så mycket över men jag inväntar nog min käraste när han hade tänkt komma hit efter krogen. DAGENS SAKNAD: Onyttig mat? MÖHÖ DAGENS DUMMASTE: Att Anneli i PH ställde sig hos Patrik istället för Christoffer. WHY!!? DAGENS DROG: Mitt kära te som vanligt. DAGENS ROLIGASTE: Kvällen med tjejerna och att jag inte gick pack på leken ;) DAGENS FAVORIT: Martin. DAGENS KÖP: Två paket till paketlekenoch bussbiljett. DAGENS GODIS: Inget, det är ju nyttigt nu! DAGENS HUMÖR: Lite uttråkad, mysig, men är väl på sådär humör.

I'm Looking for something to help me burn out bright

2010-01-05 @ 19:07:41


Kavaj, beyond retro. jeansväst och halsband, lindex. skinn, gina. tröja, hm.

Först och främst måste jag bara säga hur kul det är att veta vad som gör er glada. Ni är så goa med era fina kommentarer, blir så glad! Annars är jag redo för en kväll med tjejerna. Smell yaaa later!

And so you're not blinded By the light from me

2010-01-05 @ 00:54:57

Att vara lycklig är det absolut bästa som finns. Jag kan räkna upp hur många saker som helst som gör mig glad och lycklig men det som verkligen alltid får mig glad är en vän jag har i Göteborg. Han får mig att bli så jävla glad när jag helst vill gråta och han får mig att bli ännu gladare än när jag redan är som lyckligast. Han behöver knappt säga något. Det är så sjukt. Allt hans roliga prat och våra grymma planer. Han är helt enkelt grym. En vän jag verkligen önskar bodde här. Någon som ständigt, ungefär varje dag, gör mig glad bara av tex. ett litet sms. Det är guld värt.

Vad får er glad? Vad som helst, shopping, en person, en sak, ett mål, ja allt? Jag vill veta! :)


and It wasn't under rated, Boy I'm so glad you stayed

2010-01-04 @ 21:34:51




Lite bilder från när vi var och fikade ikväll. Hur mysigt som helst, underbara tjejer! På torsdag blir det back on track. Man får ju bara buga och bocka för att man har dessa. PUSSS

can be sure of So tell me now, cause I won't ask again

2010-01-04 @ 18:39:38


Efter alla Hanna nu på bloggen kan ni ju få några till! MÖH. Nu ska jag iallafall ner till stan för att ta en fika med Emmy och Matilda. Ni får bilder sen, PUSSSSSS

night's love affair is looking vulnerable in my bed

2010-01-04 @ 16:25:55


tröja, monki. skinnbyxor, gina.

Tjena babes! Idag har jag varit på stan för inköp av laddare. Min har nämligen pajjat så datorn fungerade inte förens idag. Katching och nu är allt som vanligt! Upp med händerna för Clas Ohlson.

När my dear mother kommer hem är det dags för bakpotatis och efter de ska jag återigen kila ner till stan för att fika med Matilda och Emmy. OM jag saknar dem (dock var jag ju med Emmsy på nyår, men jag saknar henne ändå). Vi hörs senare!

Cause when I leave for the night, I aint coming back

2010-01-03 @ 22:50:10


Tre outfits på sistonde,
Har ni någon favorit?

and just like a prayer, you know I'll take you there

2010-01-03 @ 19:16:45


Snart blir det lite film med Julia och mammsen. Äta något sista gott ska jag också göra innan jag börjar bli nyttig på riktigt i morgon. Nu kör vi tjejer inför magaluf nämligen! Har också gått och köpt mig en dagbok idag så nu ska jag skriva regelbundet i den (Erica fick mig att bli riktigt inspirerad ;)) PUSSS!

well I hear the music, close my eyes feel the rhytm

2010-01-03 @ 16:03:28



Det här var den andra kavajen jag köpte i Stockholm. Självklart, höll jag på att säga, från beyond retro. De har utan TVEKAN goaste kavajerna! Den här kanske är lite delad i smaken för vissa, men jag ääälskar den iallafall. Har lovat mig själv att inte köpa mer vinterkläder och den här passar perfekt nu inför våren. Pasteller och ljusa färger, markerade axlar och söta små dekorationer! (Dock inte så glansig som på bilden i verkligheten)

and every magazine tells her she's not good enough

2010-01-01 @ 22:16:08



Ser ni vad korthårig?! Bilden kanske inte är så bra, men det är kort. KORT. Jag har nästan aldrig haft kort hår förut. Tur att jag fått lite löshår nu.. MÖHÖ, men annars är det faktiskt ganska snyggt.

all of these lines across my face, tell you the story

2010-01-01 @ 19:05:43




Istället för att köpa en sådan här skjorta med rosett gjorde jag en själv. Ta pappas skjorta och köp en sidenband för 10 spänn och gör en rosett själv. Titt så lätt?!

årssumé, mitt 2009

2010-01-01 @ 16:21:00



Januari. En ganska rolig månad! Jag fick jobbet på busfabriken vilket senare visade sig vara ett mycket bra jobb. Jag fyllde 17 och spenderade den dagen med alla mina närmsta. Skaffade mig även ett gymkort som visade bra med resultat frammåt våren. Klädesväg använde jag brillorna på bilden mycket av tiden och klippte även lugg!


Februari. Lillasyster fyllde år och vi firade även Erica och Alex som fyllt! Lärde mig spela gitarr och införskaffade min klädstång som kanske var det bästa köpet på hela året.



I mars hände det ganska mycket saker, både bra och dåliga. Bla. så gjorde jag och Gabbe gjorde slut, Natti fyllde år, våra kära göteborgare kom för att hälsa på oss några dagar, vi träffade för första gången alla från Norrköping vilka visade sig vara helt underbara människor och vi var även med i Talang 2009!



April var en ganska lugn månad. Vi hade en kväll tårtbakartävling och fyllde sedan ett berg med ljus där vi satt i flera timmar. Hade även grillkvällar och flera dagar vid Bosses glassbar. Var även med i Expressen fredag för första gången.



Maj var tillsammans med Juni och Juli bästa månaderna på året. Allt var så otroligt bra och härligt! Vi träffade på de andra Norrköpingsgänget och spenderade många kvällar ute vid Nickes hus i poolen och jacuzzin. Det var även en grym lokalfest i Norrköping som jag inte glömmer i första taget.


Juni bjöd på en hel del härligheter! Först och främst innebar det sommarlov och ingen skola. De bar också iväg till Göteborg för att träffa våra saknade handbollsspelade göteborgare! Midsommar spenderades på mitt och Nattis land på Öland och de blev en underbar midsommar. Vi tog oss också en tripp till Fridas land för några dagar i solen (brände mig som aldrig förr) och jag införskaffade mig ett par skor jag bodde i hela sommaren.



Likaså som Juni bjöd Juli på lika mycket härligheter! I början av Juli var det dock lite svårt med brustna hjärtan lite här och var bland oss tjejer så jag och Fia tog oss en välbehövlig resa till Trosa vilket var riktigt mysigt och roligt! Jag, Julia och Frida bodde även ensamma hos mig i en vecka och vi levde riktigt bra, så bra att vi började titta på egna lägenheter. (som att de skulle hända, haha). Åkte till Öland och även till Göteborg igen! Här var också första gången jag träffade Martin.


Augusti spenderades mycket med Martin, Robban och Fille. Vi var och badade, festade och allt vad de heter. Vi tjejer tog oss även vårt årliga näckbad mitt i natten med fullmåne. Lite party i Norrköping bjöds det på och så började även skolan.


I september fyllde Julia år vilket resulterade i en lokalfest. Angelica kom även på besök och gjorde allt lite bättre! Jag tonade en brun slinga (som jag inte fick bort förens igår), jag hamnade på blogg.se första sida och jag och Martin blev tillsammans. Vi tog också en tripp till Stockholm och vi 5 tjejer hade de super!


I oktober stog allt ganska så stilla. Blev så skoltrött att jag.inte.vet.vad. Det var dock en rolig lokalfest in mot mitten av oktober och jag var även med i tidningen om ett litet modeinslag.


November spenderades ganska mycket med tjejerna och även tjejerna i klassen. Nu vet jag inte riktigt vad jag skulle göra utan dem, vi kommer bara närmare och närmare varandra. Det blev också någon fest lite här och var.


Och så december. Julafton, vilket var underbart och sedan så var det min och mitt hjärtats lilla tripp till Stockholm. Och självklart nyår!

Om jag ska summera hela 2009 så måste jag säga att de var ett riktigt bra år. Men jag tror definitivt att 2010 kan bli bättre!


RSS 2.0