love love love

2012-05-20 @ 19:13:39


Är hon inte fin? Jag har utan tvekan världens snyggaste/vackraste/finaste/underbaraste vän. Skulle göra allt för dig. Min älskling.

-

2012-05-19 @ 11:05:09


/ byxor_zara / jacka_newyorker / halsband_gina / väska_don donna / solglas_bikbok /

Såhär såg jag ut igår! Kass uppdatering de två senaste dagarna, men i torsdags rörde jag mig inte en cm utanför sängen. Fick i mig liiiite för mycket dricka under onsdagens roligheter så att säga. Igår var jag och Matilda på 3 lägenhetsvisningar och sedan var vi ett gäng som tog några öl ute på kvällen. Idag är det jobb och sedan blir det lite festligheter ikväll igen. Och idag är det också bara 1 vecka kvar tills Fia och Emmy äntligen kommer hem!! Åh, längtar så mycket. Nu blir det frulle. Puss!



my makeup

2012-05-15 @ 21:31:44


Jag har fått en massa frågor om vilket smink jag använder och här har ni de jag använder mest till vardags. Glömde dock mitt transparanta puder, mascara och eyeliner. Min foundation ifrån Estee Lauder är världens bästa! Jag har aldrig använt en så bra foundation förut. Täcker super, håller HELA dagen och kletar inte. MIST ögonskuggorna är även dom en stor favorit. Använder dom också till att markera kindbenen, näsan osv. Solpudret har hängt med i flera år, jag älskar färgen och den sitter faktiskt väldigt bra.

-

2012-05-14 @ 19:08:03


BYXOR / ZARA. VÄST / HM. SKOR / SCORETT. VÄSKA / SCORETT. SKÄRP / LINDEX.

Såhär har jag sett ut idag! Älskar mina nya byxor ifrån Zara, ni ska få se bättre bilder sen. Snart blir det käk och sen lite familjemys. Imorgon skulle jag varit ledig, men får hoppa in 3 timmar på kvällen ändå. Så innan ska jag försöka ta vara lite på dagen! Nu däremot ska jag kika ikapp alla serier jag missat under barcelona-visiten!

just can't get enough

2012-05-14 @ 17:32:14

SKOR / SCORETT 599 :-

Inte nog med att jag köpte 3 par nya skor i Barca, så var jag bara tvungen att köpa dessa på jobbet idag med. Älskar när man packar upp nya skor, fallar pladask för och kan raffa åt sig ett par direkt! Visst är dom snygga? Till bruna ben och jeansshorts i sommar kommer dessa bli perfekta.

new dress

2012-05-13 @ 21:27:57

KLÄNNING / HM CA 400 :-

Denna fina klänning köpte jag i Barcelona! Visst är den underbar?! Insåg ganska så direkt att jag inte kommer att använda den så jätte ofta med tanke på att den är lite "finare", men jag var bara tvungen att ha den. Passade på att ha den igår när vi firade Lisa som fyllde 20! Håller på att ladda in bilderna från Barca till datorn, ska se om jag hinner få upp dom ikväll!

barcelona outfit

2012-05-12 @ 11:08:12

SHORTS / JULLANS. KOFTA / BIKBOK. TSHIRT / CUBUS. SKOR / SCORETT.

Hej finisar! Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men FYFAN vad bra vi har haft det! Jag hade redan innan vi åkte ganska höga förväntningar, men aldrig trodde jag att det skulle bli SÅHÄR bra. Dagarna har sprungit iväg och vi har verkligen haft världens bästa vecka! Vi har solat, badat, druckit massvis med drinkar och öl på stranden, umgåtts med irländare, ätit frukost med jorgubbar, nybakat bröd och kedjerökt på balkongen varje morgon, shoppat, ätit på goda resturanger och hängt med våra nyfunna vänner ifrån Australien. Festat på vårat rum, gått ut och sett livemusik, dansat på klubbar och bara levt livet. Shit, vill tillbaka nu nu nu. Ni ska få bilder snart, men nu kallar verkligheten och jobb på mig! Hörs sen!

blue jacket

2012-05-03 @ 20:34:21

JACKA / NEW YORKER

Denna köpte jag för ett litet tag sen. Visst är den fin?! Har fått massvis av komplimanger för den på jobbet och jag gillar att den sticker ut sådär lagom mycket. Annars så har jag spenderat min lediga dag i kyrkan (ska sjunga på bröllop på lördag) och hetsat runt stan. Imorgon är jag också ledig (då ska ni få vettiga bilder) och då ska jag och Matilda fixa det sista inför måndag. Wihu! Nu blir det let's dance tittande!

bedroom stories

2012-05-01 @ 19:55:35

KOFTA / BIKBOK. BYXOR / HM. SKOR / JEFFREY CAMPBELL

Har tagit mig en liten minipaus, men jag behöver verkligen få andas ut lite nu känner jag. Är i allafall ledig på torsdag och fredag, då hoppas jag på lite andrum. Gårdagen var riktigt rolig, vi var hos Pontus (Matildas bror) ett gäng och kröka och åt middag innan vi gick ut. Imorgon ska jag göra ett fotojobb, vilket ska bli skitkul! Ska försöka komma igång med bloggen som vanligt, ska bara landa lite! Och just det, ni som läser bloggen och har köpt grejer av mig. Allt är skickat så ni vet! Hoppas ni haft en fin helg!

RSS 2.0