campadre



"Campadre.com drar nu igång en rolig tävling som de kallar "Campadres Stora Bloggpussel" som går ut på att hitta så många pusselbitar som möjligt på 21 utvalda bloggar inom mode/skönhet, design, föräldrarskap och livstil. För att ha en chans att vinna deras fina pris så behöver du bara hitta så många pusselbitar som möjligt och maila länkarna till de inlägg där du hittat pusselbitarna till [email protected] och ange där att du hittade tävlingen på min blogg. Maila gärna alla länkar på samma gång, och inte en i taget.
Listan på alla bloggar som har en pusselbit och mer info om mailet hittar du här -http://www.campadre.com/campadre/bloggpussel/

Om flera tävlanden har lika många hittade pusselbitar så kommer den som först mailade dessa länkar till oss att vinna. Dessa små pusselbitar (bilder) bildar tillsammans en helhet som kommer att presenteras tillsammans med vinnaren i Campadres nyhetsbrev som går ut till alla medlemmar. Glöm därför inte att registrera dig som ny medlem (om du inte redan är registrerad) så att du får vårt nyhetsbrev.
Tävlingen pågår mellan måndagen den 3:e maj klockan 12:00 och måndagen den 17:e maj klockan 12:00, så skynda att hitta pusselbitarna och öka dina chanser att vinna genom att vara snabb att maila så många pusselbitar som möljigt till oss.

Priset är ett lyxigt sommarpaket med två parfymer från Burberry (en herr och dam), en nyckelhållare från Gucci och ett halsband från Dior. Totalt värde cirka 3500 kronor.

Ha kul och tävla med oss på Campadre.com och westmanshanna.se!

Kommentarer
Postat av: M

La du ut bilden precis? för jag har kollat igenom ett antal månader och vill inte börja om igen :P

2010-05-06 @ 15:58:29
Postat av: ANGELICA BLICK

sv; Ja gör de :) nä vi kommer nog bo hos en vän tror jag, antingen Fridah eller alexandra! Har du ingen du kan bo hos? PUSSIs

2010-05-06 @ 16:00:26
URL: http://angelicablick.se
Postat av: Anonym

sv M. ja jag har lagt ut det nu.

2010-05-06 @ 16:04:39
Postat av: ANGELICA BLICK

sv; meeh, klart du ska gå! Jag prata med fridah och sver jag där kan inte Linda sova där, men sover vi hos Alexandra så kunde Linda med sova där ( alex är dock väldigt virrig av sig så vi får se hur de blir !) men sovplats måste ordna sig! annars får du göra en sånn jag och alex gjorde förra gången de hade bloggfest - åkte dit och var fixade på bussen och tog första bussen hem på morgonen kl 07.00 mohaha, så vi festade till kl 06.30! as nice.

2010-05-06 @ 16:13:35
URL: http://angelicablick.se
Postat av: Malin

TYcker att jag har letat igenom hela din blogg nu men kan verkligen inte hitta bilden.

Ledtråd?

MVH Malin

2010-05-10 @ 19:42:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0