oh when you smile at me you know exactly what you do



Mitt nya halsband, snyggt va!? Gick förbi det och sen kunde jag inte låta bli att köpa det. Annars kom jag just hem från skolan. Haft öppet hus. På slutet drog jag och Lisa runt våra småsyrror och försökte övertala dem av hela hjärtat att välja tvärS. Tror det gick ganska bra. TvärS är så jäkla bra arbetssätt, aldrig tråkigt! Sedan satt vi där och sålde fika, har lite bilder därifrån som ni får sen men nu måste jag först och främst ta tag i lite plugg (Efter mammas pojkar) Har redovisning i morgon och har kollat igenom det en gång, bra Hanna!

Kommentarer
Postat av: emma

snyygggg. looove den flätan!

2009-11-12 @ 20:52:36
URL: http://eemz.blogg.se/
Postat av: emma

snyygggg. looove den flätan!

2009-11-12 @ 20:52:36
URL: http://eemz.blogg.se/
Postat av: tjohej vad det går mellan pattar & lår!

sv: haha så lite så ;D

2009-11-12 @ 21:12:57
URL: http://joonnaak.blogg.se/
Postat av: carro

såg dig idag på katedral men vågade inte gå och hälsa :P måste bara fråga en sak, och svara helt ärligt: är katedral en så ytlig snobbskola som man hört talas om ?

2009-11-12 @ 21:18:50
Postat av: Hanna Westman

sv carro: Det borde du gjort! :)

Nej det är det inte. Jag trodde med det i början, man hör så mycket. Alltså grejen är att man vet vilka många är som går på katedral men det är verkligen ingen snobbskola. Jag var ganska rädd för det i början och var hur iordninggjord som helst och sånt för jag ville "passa in". Men insåg lite senare att det inte är folk som bryr sig så mycket om hur man ser ut och så. Nu kan jag gå helt osminkad och klädd hur ful som helst, det är ingen som bryr sig.



Hoppas jag svarade rätt på din fråga nu? haha ;p

2009-11-12 @ 21:47:53
URL: http://westmanshanna.blogg.se/
Postat av: emma

hej, jag har kollat in tvärs och det lutar åt det hållet, kan inte du som går där vara snäll och berätta lite om den linjen, hur man arbetar,plugg, osv.. ? skulle va till skjukt mycket hjälp!

din blogg är sjukt bra, kram.

2009-11-13 @ 12:25:48
Postat av: babby

MKT snyggt halsband!! Vart har du hittat det?

2009-11-13 @ 14:33:24
URL: http://lindababby.blogg.se/
Postat av: Hanna Westman

sv emma: Hej!

tvärS är sjukt bra! Jag har aldrig lärt mig så mycket saker som jag fortfarande kommer ihåg just för man arbetar så lång tid med saken att de sätter sig fast. Sedan är det ett jätte roligt arbetssätt! Man får diskutera massor i grupp, man hjälper varandra att hitta fakta och man kan göra plugget roligt. Man får plugga vart man vill och hur man vill. Man kan göra det roligt, genom att spela upp en teater eller liknande saker för att lära sig bättre. Allt är upp till en själv. Sen är det jätte bra och förberedande inför universitetet eftersom att man jobbar precis som man gör där, vilket är till stor fördel. Sen är det också bra att man får göra saker utanför skolan. Vi har alltid olika "särskilda aktiviteter" som i vårat tema just nu har vi meditation i kyrkan, karate och sånt. Lite roligt! Vi får också bestämma själva vilka eximinationer (prov) vi ska ha vilket är urbra!



Hoppas jag svarade på lite, om du har mer frågor är det bara att fråg på! Men jag rekomenderar verkligen tvärS!

2009-11-13 @ 15:51:01
URL: http://westmanshanna.blogg.se/
Postat av: Kim Engström

Japp, tvärs är bäst. Ångrar inte en sekund att jag gick det på gymnasiet, förjäkla bra!

2009-11-13 @ 17:22:45
URL: http://imapoet.devote.se
Postat av: PERNILLA

Du är en sjuk förebild! :) Fortsätt att vara det (:

2009-11-16 @ 19:15:23
URL: http://perniiillas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0