there will be an answer

Jag sörjer lite. Faktiskt. Mina allra bästa vänner är på cup och lever livet just nu. De är väl de jag saknar mest när de kommer till handbollen. Cuperna och gemenskapen. Men självklart håller jag mig uppdaterad här hemma och hejar på. En så länge alla matcher vunna. Vinn alltet nu tjejer! Så kan jag iallafall glädjas med er när ni kommer hem :)
Som tur var, till min räddning har jag en viss person jag spenderar tiden med. Som jag nu gjort varje dag de senaste 7 dagarna faktiskt.

Iallafall, dagarna rullar på och hösten börjar komma (y) big NO. Men sånt är livet. Skolan flyter på, klassen är fortfarande fantastisk och man lär bara känna varann bättre och bättre. Igår var faktiskt vi i klassen + ett par enstaka andra vid hawaii-öarna och chillade, drack lite och så. Mys då! Sen bar de in till stångebro, men själv kom man aldrig dit utan gick hem och sov hos en viss en :)

Idag fick man äntligen sova länge, det var så skönt så! Tog de lite lugnt och sedan bar de ner till stan för att fixa lite saker. Tog mig efter de hem, köpte lite godis och inte långt efter fick jag sällskap igen. Nu så ska jag snart ta ett varmt bad med mitt godis, sen kolla film och bara ta det lugnt. Och efter de får jag sällskap igen. Mys!


Kära klass! Vi fick då nämligen inte plats på fotot så vi fick trängas som tusan och sitta/ligga i varandras knän.

Kommentarer
Postat av: Anonym

vart haarfått klassbilden ifrån :) ?

2008-09-06 @ 22:13:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0