hannas torsdag

Dagen har gått riktigt snabbt om jag får säga de själv. Började 8, slutade 4 men ändå flöt skolan på bra. Jobbade med nya temat och hade även springtest på gympan. Det gick helt okej för att vara en otränad Hanna!

Efter skolan träffade jag Gabbe och vi gick och köpte gitarrsträngar till mig. Så nu äntligen (när han stämt den) så ska jag börja lära mig spela. Av en slump träffade vi på Frida och Julia som gick av bussen i samma tillfällen som vi gick förbi. Vi hälsade lite snabbt och sedan for vi vidare. Efter Gabbe åkt på träning så gick jag och shoppade lite! Efter de träffade jag Julia och Frida som fortfarande var på stan och även Annie. Vi gick och åt på steve's hade de mysigt och pratade. Sen fick vi oss ett gott skratt, men även ett par frågetecken. Vissa människor är ju bara för mycket. H, J, F, A, ofta!

Kom sedan hem, märkte att jag köpt fel gitarrsträngar, åkte tillbaka och sedan hem för att "trä på dem". Konstigt nog så förstod jag hur man gjorde. *klapp på huvudet*.

Nu sitter jag här framför vänner med mat och sedan är det Idol. Det kommer sitta fint! Senare kommer även söt-Gabbe.
Puss Hanna.


Åt på steve's med dessa och..

..även Annie och jag. Dock inte så snygg bild bullen tagit ;)

Kan även passa på att lägga in denna som är lite små-gammal. Men annars kommer den ju inte till användning, så varför inte liksom? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0