söndagskväll

jätte trevlig kväll! mamma kom och hämtade mig och julia hos pappa och vi åkte och hämtade kinamat. mums! sen cyklade hurtbullen hanna hem till alex där också erica var. skulle träna till talang, som vanligt! :) även fast det är riktigt jobbigt och verkligen tär på en så är det så sjukt jädra kul! det går inte att beskriva i ord.  vi får nog också reda på om vi går vidare till tv denna vecka. det är rätt spännande kan jag säga, men vi har inte så höga förväntningar, det är för overkligt. vi är jätte nöjda i vilket fall som helst!

vi spenderade hela vår kväll med att träna och träna. moa kom också lite senare, stackars lilla barn, helt slut och riktigt stressad. livet är tufft. största dissen av alex fick hon med ;) ;o hahaha

aja, en riktigt härlig kväll och i morrn blir det troligen träning också. annars ska jag träna till begravningen på fredag och till kåpan. allt börjar dra ihop sig. måste också hitta låt tills tävlingen i helgen! shit shit. men moa och funderar på att möjligen sjunga duett. men vi får se hur det blir med den saken :) ska nanna snart men tänkte lägga ut lite bilder från i lördags, vår absolut myskväll. skratta och njut!

image54

     

nej nu räcker det med flumma-lördags-bilder! jag älskar dessa stunder. nanna sött alla!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du har jävligt stora bröst

2008-03-03 @ 22:53:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0