kåpan 2008

Och då var Kåpan avklarad. Jätte kul har det varit, bortsett från all stress och mitt panik låtval. Men det fixade sig kan jag säga, jag vann :) jätteglad! Det trodde jag faktiskt aldrig. Men se här ni. Så det kan gå.
Första framträdandet gick väl sådär. Helt okej iallafall. Sista när jag hade vunnit blev mycket bra, enligt mig själv, så det var tur att jag inte behövde gå ifrån "onöjd" pga att vårat 60'tals medly gick lite sådär. Men det viktigaste är ialla fall att vi VET att vi är riktigt bra, dock kunde vi inte visa det lika bra den här gången. Men inte sjunka ihop här inte, vi har andra chanser. Helt okej var det iaf.

Som sagt, pausebidraget som jag inte velat avsjölja innan för att inte så många skulle veta om det var att jag, Moa, Alex och Erica skulle köra vårat 60'tals medly som vi gått vidare i talang med. Även fast inte vi var speciellt nöjda så kom lärare och rekorn och så fram och bad oss vara med på avslutningen i sommar och sjunga det här, så så hopplöst dåliga kan vi ju inte vart ;)

Har precis kommit hem och väntar på min kära kusin som ska komma hem från skolan. Vi ska leka lite idag innan vi ska till cupolen i kväll och dansa. Jag svänger, ohyeah!
Nu ska jag kila, ska fixa mig lite sen ska jag tippa iväg till my lovely natta!

Kommentarer
Postat av: bems

Så kul att det gick bra : )
ska ni upp till stockholm på talang och så?

2008-03-14 @ 07:59:45
URL: http://bems.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0