fördomar

har suttit framför datorn ett antal timmar nu och kollat runt lite på bdb. jag blir så sjukt less på vissa personer! det finns så mkt fördomar att det knappt är sant. man är fjortis om man lagt upp en bild på sig själv när man är onykter, om man har för mkt smink elr har bilder på sig själv överhuvudtaget. det finns massor fördommar, mest om att folk tkr man är fjortis. internet är verkligen ytligt. jag har också sett riktigt elaka kommentarer om såvida man är bög elr inte. det blir jag så sjukt less på! för vissa kanske det inte är ngn nyhet att jag helt och håller älskar homosexuella, speciellt bögar, så jag har inte det minsta problem med folk som tycker om ngn av samma kön. jag hatar att folk tycker det är fel. homosexulla har samma rätt som hetro. men ändå blir dem nedverderade. det finns inte alla som träffat på bögar, men ändå säger att bögar är jobbiga, äckliga osv. men vet ni vad? det är dom inte! jag har träffat ett antal, mest innom sången och dem jag har träffat har verkligen vart otroliga. hur roliga, smarta, snygga (oftast), trevliga och lättsamma som helst! jag älskar verkligen homosexulla!
tråkigt nog gör inte alla det. det är verkligen trist för då tycker jag man går miste om ngt. det är kul att få höra hur dem ser på livet, det är oftast inte likadant. och man har oftast mkt gemensamt att prata om.
jag skulle sååååå gärna vilja ha en bästa vän som är bög. jag tjatar om det 24/7 men jag kan inte råför det. för jag älskar dem! nu pratar jag bara om dem jag träffat, så jag kanske inte ska alla över en och samma kant. men jag tycker att man ska dra ner på alla fördomar när man kallar en personbög och se det på ett negativt sett, för det är de inte. bög är inget dåligt. jag tycker verkligen det är tråkigt att det är såhär i nuläget.


nej slutpratat om det! men riktigt less blir jag.
ikväll blir det melodifestivalen med brudarna!
det blir mat här hemma snart, så det är bäst att jag ger mig iväg till ica.
ska bli jätte mysigt och riktigt behövligt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

FÖRDOMAR, stavas det.

2008-03-01 @ 19:10:35
Postat av: stigåke

ja hatar bögar :/

2008-03-01 @ 23:21:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0