dagens

När som helst ska jag ta bussen till Lai för att leka med henne! Saknade människa, inte träffat henne på år känns det som. Lovisa tittar förbi också om jag minns rätt. Ska bli jätte trevligt!

image202   image203

Jätte lätt klädsel idag (;
T-shirt; hm
Jeans; JL
Skor; din sko
Väska; hm
Halsduk; hm
Örhängen; glitter

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahahahah ofta du har suddat mellan dina ben så dom ser smalare ut eller så är de väldigt tajta jeans som drar ihop fettet. för stora lår kommer du aldrig komm undan med att du har .

2008-03-24 @ 00:12:43
Postat av: Anonym

kolla bara på bilden under innlägget när hon skriver om begravninge hur benen ser ut där ock skillnaden här hahahah fake.

2008-03-24 @ 00:17:02
Postat av: Hanna

hahahah! ofta jag suddar mellan mina ben? hur patetisk får man bli? Och om jag har stora lår? Jag bryr mig itne vidare mkt så du vet. Det är ju inte så att jag inte är medveten om det direkt. Men jag bryr mig inte, jag vill inte vara pinnsmal. Orka med sånna som dig. Det är bara så himla fegt och omoget av dig att hålla på såhär. Skriv vem du är istället. Sköt dig själv och skit i andra, du lycklig på jorden vandra! :)

2008-03-24 @ 00:53:50
Postat av: Vicks

alltså, hur patetisk får man vara? hanna har inte ens tjocka lår. är det meningen att hon ska ha låt som pinnar eller? nej, hanna har fina lår (inte för att det egentligen spelar roll vad hon har för lår, bröst o.s.v) och jag tror faktist att du vet det här själv. anlednigen till att du försöker hitta massa fel att klaga på är för att du är avundsjuk på henne och för att hon är finare än dig. avundsjuka innebär att man trycker ner en person och försöker få den att må dåligt, så mår man bättre själv - och du har verkligen alla symptomen för avundsjuka. kom igen, skaffa dig ett liv istället för att klaga på andra! hanna tar inte ens åt sig (vilket är rätt) så du slösar bara tid :)

2008-03-24 @ 01:19:06
Postat av: Vicks

by the way, hanna, du har jättefin klädstil! verkligen inspirerande :D

2008-03-24 @ 01:21:07
Postat av: champagne from a straw

fint, härlig färg på toppen

Postat av: Lina

Jag gillar att du börjat skriva med stor bokstav efter varje mening Hanna. Känner mig mer hemma i din blogg då ;D

2008-03-24 @ 11:04:17
Postat av: Anonym

visst omoget att skriva dumma komentarer det är bara så onödigt. Men du Vicks jag tror inte alla som skriver dumma komentarer är avundsjuka. jag tycker det är så ur fånigt att varje gång någon ger en elak kommentar då är man avundsjuk så funkar det inte riktigt, thats it!

2008-03-24 @ 15:23:05
Postat av: Anonym

vad äre du vill nå fram till när du lägger ut allt du har köpt o hur snygga kläder du har. dagens out fit mm hur tror du att folk kommer reagera klart dom blir avundsjuka. men varför vill du visa upp så mkt kläder o dig själv. det är ju för duär hur nöjd som hällst med dig själv. inget fel med det. men du sänker andras självförtroende enormt.

2008-03-24 @ 15:23:58
Postat av: Hanna

varför skulle man bli avunsjuk för att jag lägger ut dagens outfit? Det är ett flertal personer som har frågat om jag inte kan lägga ut de, därför gör jag det. Och varför jag vill visa upp mig och det sänker andras självförtroende? Varför just jag menar jag? Det är ju massor andra som har bilder på sig själv. Och gör det så himla mkt om jag skulle ha bra självförtroende? Jag vill absolut inte sänka någons självfortroende, och jag kan definitivt inte förstå varför det hänger ihop med att jag är nöjd med mig själv. Det ska väl vara något bra isf, så folk kan se upp till det ist. Jag tycker man ska vara nöjd med sig själv!

2008-03-24 @ 17:57:29
Postat av: Anonym

Asså vadå tjocka ben, de är ju faan smala, herregud!
vad är det med endel människor :S

2008-03-24 @ 18:51:58
Postat av: Julia A

Allt det här med storleken på tjejers kroppar har blivit så jävla överdrivet. Folk som ser dina lår som feta har ju verkligen fått fel uppfattning om vad som är tjockt. Hur tjejer ska se ut och hur smala dem ska vara börjar verkligen gå över gränsen alltså. Det är inte snyggt att vara pinnsmal förfan! Du har verkligen helt normala ben.

2008-03-24 @ 19:07:20
Postat av: JULIAROSBERG

hanna du är snygggast!

2008-03-24 @ 23:30:20
Postat av: KLARA SÖDERBERG!

HANNA har skitsnygga kläder & skitsnygg kropp!!! så tyst alla j'vla klagare!

2008-03-24 @ 23:48:52
Postat av: N

Jag tycker att du är fruktansvärt patetisk. Varjegång du stöter på kritik ska du hålla på din jävla stolthet & du och dina vänner ska skriva"du skriver det här bara för du är avundsjuk" Hur patetisk får man bli? Kan du inte bara skitia i kommentarerna om du nu tycker dom är så jävla stötande. Du gör bara bort dig när du försöker "försvara" dig. Dessutom "Julia A " ett ideal är ett ideal. Hur många tycker helt innerligt att feta personer är snygga? Det är inte MENINGEN att folk ska vara feta. Det är osunt. Och nu menade jag verkligen itne att Hana är fet för det (eller jo ganska). Men du verkar vara otroligt korkad. Eller din kommentar var iaf det.

2008-03-30 @ 00:02:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0