årets munk genrep

Riktigt slapp dag idag. Vi kom till skolan halv 12, tittade på film i 3 timmar och sen diskuterade lite. Vi kikade på Schindlers List. Den var sorglig. Ja, väldigt rörande. Inte en film jag ska skulle sitta och titta på hemma en fredagskväll kanske men absolut en bra film. Handlar om andra världskriget.

Nu sitter jag här hemma och dricker saft. Ingen sol för mig inte. Pappa har inget bra solställe tyvärr och klockan börja bli mycket. Solen tar ju inte lika mycket nu. Klockan 6 i alla fall ska jag vara i skolan igen. Vi ska ha årets munk genrep. Årets munk är en teater vi har i skolan. Alla klasser har en teater på 10 min och sedan vinner en. Så det är genrep idag! Lovar några bilder när jag kommer hem. Faktum är att roliga bilder kommer att komma nu frammåt. Har som sagt årets munk, Sthlmsresan, vi har majcupen i fotboll (ska tälta innan, så det blir nog bilder där ifrån med) och avslutningen. Sen kommer det väl några roliga bilder där emellan också.

I alla fall. Efter genrepet ska jag nog ta och sola. Då blir det solarium. Vilken fuskis. Men nau ska jag äta, Hanna är hungirg.


Inte så snygg Hanna, men snygg och god tårta!
Blixten satt också fint, jag ser blek ut. Speciellt i ansiktet. Ack då.

Kommentarer
Postat av: Anna

vilket datum är årets munk :P?

2008-06-04 @ 00:03:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0