you might need it some day



Min uuuurrsnygga nya kavaj, köpt secondhand i fredags. Är helt kär i den! Lite ljusbrunare i verkligheten, går till hälften av magen och är hur fin som helst. Tack gode gud för secondhand, nu blir jag ensam om den :)

Detta är vad jag gör nu, pysslar lite med kort och så, ni får se när de blir klart!

Nu sitter jag hemma hos pappa. Det betyder nedervåningen för mig själv, some private, sånganläggningen, dubbelsäng och en stor tv. Puss på:t! Det förvånar mig fortfarande hur jag kan tycka om både mammas och pappas lägenheter lika mycket. Båda är precis lika bra, men på olika sätt. Mamma har en väldigt ny lägenhet, snyggt inrett, väldigt centralt och bara skönt. Jag har dock rummet i mitten av själva lägenheten och mitt rum är iallafall ganska litet (mot vad jag är van vid) men det är ändå så skönt! Sen när man kommer till pappa har hans lägenhet två våningar men är dock något äldre (vilket man inte märker så stor skillnad av eftersom att de är nyinrett) och jag har ett superstort rum, eget badrum och allt de jag rabblade upp innan, dock inte lika centralt som mammas. Helt olika, men ändå så jäkla bra!

Nu håller jag på att pysslar lite, med en kopp te, såklart. Jag är nog lite av en pyssel-filur trots allt. Ni får se resultatet sen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

vart bor din pappa då :)?

2008-12-14 @ 21:26:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0