värdelös dag

Nej usch vilken ångest jag har just nu. Jag har bilogiprov på torsdag och jag har inte pluggat något eftersom att mina böcker är i skolan och jag har vart hemma idag, sjuk, och inte kunnat hämta dem. Så dagen har kännts helt meninglös. Har bara sovit. Jag som hade kunnat plugga istället. Till råga på allt så ska jag nog inte gå i morrn heller. Då får jag alltså bara EN DAG på mig att plugga, vilket inte kommer gå. Får försöka tvinga ner mina päron till skolan i morrn och hämta upp mina böcker.

Hade tänkt att jag skulle åka ner till kalmar i helgen för att sjunga, men som det ser ut nu blir det nog inget av det. Jag ser verkligen fram emot att åka iväg dit nu, att få sjunga och spela in, det känns som att det var evigheter sen jag var där. Vilket det också var. Men det ska bli ändring på det. Snart. Men eftersom att min förkylning bara blir värre och värre för dagarna som går så ser det inte ljust ut inför helgen.

MIn dag har alltså gått ut på att sova och att titta klart andra säsongen av SATC, och i morgon blir det väl att påbörja den tredje. Yummie! Men nu ska jag äta, första tuggan jag tar på hela dagen nu, så det behövs! Puss på er!


NI MÅSTE KIKA PÅ DENNA!
Michael Jackson: 'Thriller'
Michael Jackson: 'Thriller'

Kommentarer
Postat av: jullia

hannsen, krya på dig!
men du det är ju bara söka på
internet så hittar du om nervsystemet!;)
/ smart

2008-04-07 @ 22:09:18
Postat av: Bella

Tjeenare måste fråga hur man lägger upp youtube klipp på sin blogg? kram

2008-04-08 @ 18:06:01
URL: http://bellablogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0