i morgon fortsätter det

Jaha, då börjar den lönlösa söndagen rinna mot sitt slut. Fortfarande pigg som en lärka är vad jag är. Men måste faktiskt börja lägga mig tidigt, blir så trött på morgonen annars! Samma visa varje kväll. I morgon är det också HK prov, vilket definitivt inte är min starka sida. Där har vi alltså en väldigt bra anledning till varför jag måste gå och lägga mig på stubben. Men jag är lite butter istället. Min kära syster tog nyss det jag skulle ha på mig i morgon, vilket gör att min klädsel blev förstörd. Jag är arg. Men jag lever vidare.

Imorgon så blir det stan med lillasyster, vi ska titta ut massor som vi ska köpa på torsdag när mamma kommer hem från Danmark! Har redan hittat en hel del, men i morgon ska det bli mer. Lite glad blev jag nu. Sen i morgon fortsätter min "diet". Vilket jag inte klarade av i helgen. Åt inte lika mycket godsaker som jag brukar, men lite blev det. Men nu är det slut med det. (även fast Julias och mitt mat-schema tillåter det på helgerna, så jag bröt verkligen inte på någon regel, det skulle jag inte göra) Jag ska bli nyttig på heltid. Nu ska jag inte äta onyttigt på en LÅÅÅÅNG tid! I can make it.

Sov gott, puss och kram skumbanan

image328
Himelska väder, du gör min dag!

Kommentarer
Postat av: Little Peaché

Välkommen på besök i en charmant modeblogg där man kan läsa reportage om olika designers, få inspiration att knåpa ihop trender med det man har i garderoben. Om du har lyckan att träffa på oss kan du även hamna i bloggen som dagens inspirations modell.

Välkommen!

Mvh Little Peaché

2008-04-21 @ 11:12:05
URL: http://littlepeache.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0