söndag

Då var nästan helgen avklarad då. Lika tråkigt som alltid. Söndagen kan nästan vara den värsta dagen i veckan. Man hinner inte njuta av de sista timmarna för man påminns så mycket om de kommande. Rätt trist, men sant.

Gårdagen var lika trevlig som den brukar tillsammans med min kära "famlilj". Det blev melodifestivalen såklart! Som jag tidigare sa i ett inlägg så var min personliga favorit Perrelli. Till min lycka kammade hon också hem det. De tyckte jag att hon var värd. Förövrigt var det rätt många som var bra, dock inte Christer Sjögren, han var nog den ända jag verkligen inte ville se i finalen. Sanna Nielsen och Rongedals tyckte jag också var bra. Lindas låt är uttjatad nästa vecka, tro mig.
Jag hade också tippat lite med mig själv, elr jag och Martin rättare sagt. Självklart vill jag skryta lite här och säga att jag hade nästan alla rätt ;) Om hur jag trodde det skulle gå. Det var två som skulle byta plats, annars så.
Senare blev det att trippa hemmåt i mörkret. Alltid lika läskigt att gå själv. Det liksom kryper upp rysningar i kroppen och ens skugga förvandlas till en gammal gubbe. Så känns det ialla fall för mig. Det gjode det inte bättre att jag gick vid folkunga skolan också, de hela ser ju ut som ett spökslott av något slag mitt i natten, det vill jag lova.

Sovit lång tid idag, mycket behövligt. Vaknade av min hunger. Frukost är nästan de bästa som finns när man vaknar. Man ser alla godsaker i drömmarna framför sig som gör att det läskar i munnen. Men oftast slutar det med lite flingor och en macka. Dock inte lika frestande längre.

Nu laddar jag hem "a walk to remember". Alla säger att den ska vara så otroligt bra och att den skulle passa mig. Jag är den typiska romantik-älskaren. Gråter till varenda film även fast det är förusägbart vad som händer. Så nu har jag bestämt mig för att se den, får väl förbereda mig lite innan med ett par näsukar framför mig.
Ska även träffa min älskling ikväll. Lika mysigt som vanligt!
Sen är det spexfotot i morgon! KLASSEN, NI HAR VÄL INTE GLÖMT? Carro och jag har fruktat att alla har glömt och känner skräck till att vara de ända som kommer ihåg. Jag tar självmord då, kom igen nu 9b! (våran klass är bäst, verkligen BÄST på att glömma alla viktiga saker)

Lite bilder ifrån helgen!

     
1. jag och julia på steve's. 2 och 3, vi i bussen på väg hem till natti i fedags. och 4. I går fick någon ( (a) ) snilleblixt och ville rita på mage.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0